abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  vrijdag 19 mei 2017 @ 22:38:14 #201
356424 PrideoftheSouth
Quod licet Iovi non licet bovi
pi_171063354
registreer om deze reclame te verbergen
Ook een stout, maar toch wel een beetje het andere kant van het spectrum. Vol, boozy (dik 16%) en koffie. Deze kan ik iedereen aanraden!

nZXCCTN_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high
NAC Breda
Rèsbaarge
pi_171067315
Heb de OG versie van 17.5% nog staan... In 37.5cls flessen... :'( :'( :'(
  zaterdag 20 mei 2017 @ 08:01:25 #203
356424 PrideoftheSouth
Quod licet Iovi non licet bovi
pi_171067618
Die zou ik toch maar in gezelschap openen, denk ik. :D

[ Bericht 3% gewijzigd door PrideoftheSouth op 20-05-2017 11:08:10 ]
NAC Breda
Rèsbaarge
pi_171070438
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb ze in blik zelfs niet meer gekocht man... 't Is me te zwaar... Het komt er gewoon niet van om ze te openen... Blij dat bvb. Yule Maelk nu uit is in 25cls flesjes!..

Wie heeft er hier nog koelkasten met een STC-1000 omgevormd tot "klimaatkast"?.. Of koelkasten die tot 13C° gaan?.. Heb probleem van schimmelvorming... M'n kleinste koelkast (175cms) nu uitgekuist met bleekwater, en heb twee ontvochtigers gekocht... Hopelijk werkt dit... Als er nog iemand tips heeft...

https://www.eva-dry.com/d(...)3-mini-dehumidifier/

PS: en ja, klote want ik kan dus geen gekurkte flessen bewaren in die koelkast, of toch niet voor erg lang... Binnenkort luchtvochtigheid eens proberen meten... Wat is ideaal: 60-65%?..

PPS: BeerAdvocate met de goeie raad... https://www.beeradvocate.(...)idity-concern.60190/
pi_171072663
wtf ?
DSC_0701_2288.jpg
DSC_0705_2287.jpg
pi_171073518
Gekend probleem: koolzuurgehalte was enorm... Ik kom je koelkast reinigen als ik die Beer Geek Dessert in ruil krijg ;)
  zaterdag 20 mei 2017 @ 16:00:06 #207
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_171074073
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 14:27 schreef mckroket het volgende:
wtf ?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Spontaan?
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_171075001
Spontaangerijpt bier e.a.

IMAG0501_zpsrixr44xf.jpg
pi_171075869
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 16:42 schreef Seul het volgende:
Spontaangerijpt bier e.a.

[ afbeelding ]
Oei, waar hebben ze lam nog?
pi_171076214
Officieel niet in Geers... Maar wel achter de kassa, als je braaf bent :)

Er was Iris, Vigneronne, St Lammy, Grand Cru, Rosé, en gewone geuze...
pi_171077515
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 14:27 schreef mckroket het volgende:
wtf ?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heb ook nog een blikje staan, had er al over gelezen en uit voorzorg in de koelkast gezet. Blikje was al iets vervormd. Van de week maar eens buiten openen en opdrinken.
pi_171077798
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 14:27 schreef mckroket het volgende:
wtf ?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dat is me laatst gebeurd met een blikje van die cinema brewers, rest van de blikjes vooral mee gespeeld.
Laten vallen van de eerste verdieping was spectaculair, erop schieten met een luchtbuks nog wel meer eigenlijk.
pi_171078122
w/ Lijkt me geweldig geinig om zo'n blikje naar beneden te keilen...

Mijn maat had trouwens datzelfde Mikkeller blikje ge-opend: helft was er uit gespoten... Het stond trouwens helemaal bol... Misschien was het de druk om even goed te scoren als de Europese Beer Geeks :+ (Ze zijn trouwens naar het schijnt een pak minder lekker...)

Berichtje van Frank (Mikkeller Beer Club) nadat enkele ge-abonneerden hadden geklaagd:

Hi All, a few of you have reported back on elevated CO2 content in our latest production of Beer Geek Brunch and Breakfast in cans. We have now finished our investigation on this and have concluded that if the cans have been kept warm (room temperature) a bit of re-fermenting can occur. The reason of this in that some of the extract had not been fully fermented and when kept warm the yeast could start up this re-fermenting coursing the elevated CO2 level. Because of this Mikkeller Beer Club add another free beer in the next shipment. Sorry for the inconvenience if you have had this experience.
Much love
pi_171082612
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 18:54 schreef Seul het volgende:
w/ Lijkt me geweldig geinig om zo'n blikje naar beneden te keilen...

Mijn maat had trouwens datzelfde Mikkeller blikje ge-opend: helft was er uit gespoten... Het stond trouwens helemaal bol... Misschien was het de druk om even goed te scoren als de Europese Beer Geeks :+ (Ze zijn trouwens naar het schijnt een pak minder lekker...)

Berichtje van Frank (Mikkeller Beer Club) nadat enkele ge-abonneerden hadden geklaagd:

Hi All, a few of you have reported back on elevated CO2 content in our latest production of Beer Geek Brunch and Breakfast in cans. We have now finished our investigation on this and have concluded that if the cans have been kept warm (room temperature) a bit of re-fermenting can occur. The reason of this in that some of the extract had not been fully fermented and when kept warm the yeast could start up this re-fermenting coursing the elevated CO2 level. Because of this Mikkeller Beer Club add another free beer in the next shipment. Sorry for the inconvenience if you have had this experience.
Much love
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de bieren die ze daar in San Diego brouwen. Zeker de IPA's zijn erg fijn :)
pi_171094581
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 18:54 schreef Seul het volgende:
w/ Lijkt me geweldig geinig om zo'n blikje naar beneden te keilen...

Mijn maat had trouwens datzelfde Mikkeller blikje ge-opend: helft was er uit gespoten... Het stond trouwens helemaal bol... Misschien was het de druk om even goed te scoren als de Europese Beer Geeks :+ (Ze zijn trouwens naar het schijnt een pak minder lekker...)

Berichtje van Frank (Mikkeller Beer Club) nadat enkele ge-abonneerden hadden geklaagd:

Hi All, a few of you have reported back on elevated CO2 content in our latest production of Beer Geek Brunch and Breakfast in cans. We have now finished our investigation on this and have concluded that if the cans have been kept warm (room temperature) a bit of re-fermenting can occur. The reason of this in that some of the extract had not been fully fermented and when kept warm the yeast could start up this re-fermenting coursing the elevated CO2 level. Because of this Mikkeller Beer Club add another free beer in the next shipment. Sorry for the inconvenience if you have had this experience.
Much love
dus moet ik voor dat blikje breakfast ook oppassen?
flikkers die brunch was niet goedkoop
pi_171096722
Blikje in ieder geval koel bewaren!..
pi_171097855
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 21:55 schreef opperkleurder het volgende:
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de bieren die ze daar in San Diego brouwen. Zeker de IPA's zijn erg fijn :)
Heb hier de Hazed & Amused, en die's ook best lekker!..
pi_171104175
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 14:12 schreef mckroket het volgende:

[..]

dus moet ik voor dat blikje breakfast ook oppassen?
flikkers die brunch was niet goedkoop
Heb vandaag de breakfast gedronken. Had vooral koel gestaan en schuimde enkel bij het inschenken. Met de smaak was niks mis verder. Dus (zoals Seul zegt) koel wegzetten en rustig openen.
pi_171109896
Ja de brunch was dus weg 😡

net de breakfast op, geen druk op het blikje. wel fantastisch lekker zeg. hij rolt met gemak zware imperial stouten op, en dat met z`n 7,5%. ik heb nog een flesje europees staan, het blikje was uiteraard uit san diego. geweldig biertje, volgens ratebeer ook de nummer 1 stout

[ Bericht 72% gewijzigd door mckroket op 22-05-2017 04:12:19 ]
pi_171110328
Stel, je vind de westmalle en gerhardus dubbel wel lekker, welke normaal bieren past dan goed bij je smaakprofiel?
pi_171110562
quote:
0s.gif Op maandag 22 mei 2017 07:14 schreef govie het volgende:
Stel, je vind de westmalle en gerhardus dubbel wel lekker, welke normaal bieren past dan goed bij je smaakprofiel?
Westmalle dubbel en Gerardus dubbel
pi_171110807
Misschien ook nog wel een LaTrappe Dubbel of zelfs, maar nu ga ik wel heel erg ver, een Chimay Rouge.

Prrrroost
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_171111094
quote:
0s.gif Op maandag 22 mei 2017 07:14 schreef govie het volgende:
Stel, je vind de westmalle en gerhardus dubbel wel lekker, welke normaal bieren past dan goed bij je smaakprofiel?
Zoetige standaard dubbels dus. La Trappe Dubbel, Leffe bruin, Grimbergen dubbel,je kan nog wel ff vooruit bij de buurtsuper.
  maandag 22 mei 2017 @ 09:50:40 #224
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_171111576
Waarom niet een overstapje naar een toegankelijke porter?
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_171112372
quote:
0s.gif Op maandag 22 mei 2017 09:50 schreef MCH het volgende:
Waarom niet een overstapje naar een toegankelijke porter?
Porters vind ik een vrij matige stijl eigenlijk. Zou hem eerder de stap naar een quad aanraden. Nog steeds zoet, maar wel wat zwaarder.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')