Heb ook nog een blikje staan, had er al over gelezen en uit voorzorg in de koelkast gezet. Blikje was al iets vervormd. Van de week maar eens buiten openen en opdrinken.quote:
Dat is me laatst gebeurd met een blikje van die cinema brewers, rest van de blikjes vooral mee gespeeld.quote:
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de bieren die ze daar in San Diego brouwen. Zeker de IPA's zijn erg fijnquote:Op zaterdag 20 mei 2017 18:54 schreef Seul het volgende:
Lijkt me geweldig geinig om zo'n blikje naar beneden te keilen...
Mijn maat had trouwens datzelfde Mikkeller blikje ge-opend: helft was er uit gespoten... Het stond trouwens helemaal bol... Misschien was het de druk om even goed te scoren als de Europese Beer Geeks (Ze zijn trouwens naar het schijnt een pak minder lekker...)
Berichtje van Frank (Mikkeller Beer Club) nadat enkele ge-abonneerden hadden geklaagd:
Hi All, a few of you have reported back on elevated CO2 content in our latest production of Beer Geek Brunch and Breakfast in cans. We have now finished our investigation on this and have concluded that if the cans have been kept warm (room temperature) a bit of re-fermenting can occur. The reason of this in that some of the extract had not been fully fermented and when kept warm the yeast could start up this re-fermenting coursing the elevated CO2 level. Because of this Mikkeller Beer Club add another free beer in the next shipment. Sorry for the inconvenience if you have had this experience.
Much love
dus moet ik voor dat blikje breakfast ook oppassen?quote:Op zaterdag 20 mei 2017 18:54 schreef Seul het volgende:
Lijkt me geweldig geinig om zo'n blikje naar beneden te keilen...
Mijn maat had trouwens datzelfde Mikkeller blikje ge-opend: helft was er uit gespoten... Het stond trouwens helemaal bol... Misschien was het de druk om even goed te scoren als de Europese Beer Geeks (Ze zijn trouwens naar het schijnt een pak minder lekker...)
Berichtje van Frank (Mikkeller Beer Club) nadat enkele ge-abonneerden hadden geklaagd:
Hi All, a few of you have reported back on elevated CO2 content in our latest production of Beer Geek Brunch and Breakfast in cans. We have now finished our investigation on this and have concluded that if the cans have been kept warm (room temperature) a bit of re-fermenting can occur. The reason of this in that some of the extract had not been fully fermented and when kept warm the yeast could start up this re-fermenting coursing the elevated CO2 level. Because of this Mikkeller Beer Club add another free beer in the next shipment. Sorry for the inconvenience if you have had this experience.
Much love
Heb hier de Hazed & Amused, en die's ook best lekker!..quote:Op zaterdag 20 mei 2017 21:55 schreef opperkleurder het volgende:
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de bieren die ze daar in San Diego brouwen. Zeker de IPA's zijn erg fijn
Heb vandaag de breakfast gedronken. Had vooral koel gestaan en schuimde enkel bij het inschenken. Met de smaak was niks mis verder. Dus (zoals Seul zegt) koel wegzetten en rustig openen.quote:Op zondag 21 mei 2017 14:12 schreef mckroket het volgende:
[..]
dus moet ik voor dat blikje breakfast ook oppassen?
flikkers die brunch was niet goedkoop
Westmalle dubbel en Gerardus dubbelquote:Op maandag 22 mei 2017 07:14 schreef govie het volgende:
Stel, je vind de westmalle en gerhardus dubbel wel lekker, welke normaal bieren past dan goed bij je smaakprofiel?
Zoetige standaard dubbels dus. La Trappe Dubbel, Leffe bruin, Grimbergen dubbel,je kan nog wel ff vooruit bij de buurtsuper.quote:Op maandag 22 mei 2017 07:14 schreef govie het volgende:
Stel, je vind de westmalle en gerhardus dubbel wel lekker, welke normaal bieren past dan goed bij je smaakprofiel?
Porters vind ik een vrij matige stijl eigenlijk. Zou hem eerder de stap naar een quad aanraden. Nog steeds zoet, maar wel wat zwaarder.quote:Op maandag 22 mei 2017 09:50 schreef MCH het volgende:
Waarom niet een overstapje naar een toegankelijke porter?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |