Sang, je bent een ekte ekte noh? Je gaat voor de lus'bere experience. Big up, sisa!quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 20:16 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Gorogoro ik hoor mijn moeder
Nee aanlengen met water is in principe geen probleem, maar ik doelde nu op die flesjes die je her en der kunt kopen en in principe buitenhuis drink.
Gemberbier heb ik het liefst zo pittig mogelijk Brandende oren hmmm
En ja een tutorial is tof!
quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 20:42 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Sang, je bent een ekte ekte noh? Je gaat voor de lus'bere experience. Big up, sisa!
Ai baya...yu mus sek'a batra toch! Mek' a gember brong y'mars mamanten.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 21:54 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Dat heb ik er nog nooit van gekregen, maar misschien was het niet heet genoeg
De juiste verhoudingen van een gemberbier vind ik nog een hele kunst. Hij moet een beetje branden maar wel lekker wegdrinken. Niet te zoet, maar zoet genoeg.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 20:42 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Sang, je bent een ekte ekte noh? Je gaat voor de lus'bere experience. Big up, sisa!
Jij bent zeker fan van die nagri (= kruidnagel).quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:08 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Ai baya...yu mus sek'a batra toch! Mek' a gember brong y'mars mamanten.
Haha nee, gewoon alles in de juiste verhouding. Ik lulde maar wat.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 23:16 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Jij bent zeker fan van die nagri (= kruidnagel).
hou opquote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:08 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Ai baya...yu mus sek'a batra toch! Mek' a gember brong y'mars mamanten.
Wat begrijp je niet en wat voor recept zou je willen hebben?quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat is dit een leuk topic geworden Ook al begrijp ik somkige dingen niet.
Heeft iemand nog een leuk recept?
Ik wil het recept voor kot-i-go.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 09:45 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Wat begrijp je niet en wat voor recept zou je willen hebben?
quote:Op woensdag 16 augustus 2017 10:12 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Ik wil het recept voor kot-i-go.
Dit bijvoorbeeldquote:Op woensdag 16 augustus 2017 09:45 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Wat begrijp je niet en wat voor recept zou je willen hebben?
Waar woon je ongeveer? Want bepaalde ingrediėnten kun je beter bij een toko halen. Daarentegen de AH heeft tegenwoordig bijna alles.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 10:53 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dit bijvoorbeeld
Ai baya...yu mus sek'a batra toch! Mek' a gember brong y'mars mamanten.
Een recept voor gado gado zou lekker zijn. Of kipkerrie. Of een stoofvleesachtig iets.
Massala heb ik in huis. Ik maak graag mijn versie van roti kip. Naar de toko gaan is geen probleem, leuk juistquote:Op woensdag 16 augustus 2017 10:59 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Waar woon je ongeveer? Want bepaalde ingrediėnten kun je beter bij een toko halen. Daarentegen de AH heeft tegenwoordig bijna alles.
Als je bijvoorbeeld kipkerrie zou willen maken, kun je beter een massala bij een toko halen.
Voor gado gado moet je ook bepaalde ingrediėnten bij de toko halen. Een goede sambal petjel bijvoorbeeld...
Ik kan petjel maken! Ben jij Javaan? De Javaanse keuken is echt de lekkerste!!quote:Op woensdag 16 augustus 2017 10:59 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Waar woon je ongeveer? Want bepaalde ingrediėnten kun je beter bij een toko halen. Daarentegen de AH heeft tegenwoordig bijna alles.
Als je bijvoorbeeld kipkerrie zou willen maken, kun je beter een massala bij een toko halen.
Voor gado gado moet je ook bepaalde ingrediėnten bij de toko halen. Een goede sambal petjel bijvoorbeeld...
Haha, alsof ik m'n moeder hoorquote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:08 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Ai baya...yu mus sek'a batra toch! Mek' a gember brong y'mars mamanten.
Soso kaolo yu taki. Hahaha!quote:Op woensdag 16 augustus 2017 10:12 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Ik wil het recept voor kot-i-go.
Ook mijn fav.quote:
yequote:
o ken ik niet. Als ik in de bijlmer ben haal k t altijd in de poort ...alhoewel ik de pom daar snel te waterig vind ( niet dat ik weet hoe t hoort te zijn:p)quote:Op woensdag 16 augustus 2017 12:05 schreef Manke het volgende:
[..]
Ook mijn fav.
In de Bijlmer had je langs de weg een kraampje 'big apple', beste sambal en bami batjau verkocht hij.
Elk huis heeft zijn eigen pom en zoals altijd bij iedereen is die van thuis het lekkerst.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 15:08 schreef madeliefff het volgende:
[..]
o ken ik niet. Als ik in de bijlmer ben haal k t altijd in de poort ...alhoewel ik de pom daar snel te waterig vind ( niet dat ik weet hoe t hoort te zijn:p)
Nu vind ik het gelukkig een stuk lekkerder, net als bhata, oker en antroewa.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 16:54 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Tayerblad hmmmm als die zo zacht is als boter...heerlijk!
Jaaa bij Hoptille daarquote:Op woensdag 16 augustus 2017 12:05 schreef Manke het volgende:
[..]
Ook mijn fav.
In de Bijlmer had je langs de weg een kraampje 'big apple', beste sambal en bami batjau verkocht hij.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |