abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_170857830
registreer om deze reclame te verbergen
Ik ga het vet voortaan laten zitten. De roti zit er nu 4,5 uur in en het ruikt verrukkelijk.

Hoe lang doen jullie een runderstoofpot met een kilo riblappen aan? Mijn ene recept zegt 10 uur en het andere 12 uur. Beide uit hetzelfde boekje. En dat boekje is vrij matig dus ik vertrouw het niet zo.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  donderdag 11 mei 2017 @ 20:27:09 #77
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170860656
Dat komt allemaal niet zo precies. En het is per slowcooker ook nog verschillend.
The love you take is equal to the love you make.
pi_170861286
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 18:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ga het vet voortaan laten zitten. De roti zit er nu 4,5 uur in en het ruikt verrukkelijk.

Hoe lang doen jullie een runderstoofpot met een kilo riblappen aan? Mijn ene recept zegt 10 uur en het andere 12 uur. Beide uit hetzelfde boekje. En dat boekje is vrij matig dus ik vertrouw het niet zo.
Ligt er ook aan hoe dik het vlees is. Maar vaak wel zo'n 12 uur soms nog langer.
We have far more in common than that which devides us..
pi_170861288
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 20:27 schreef Lienekien het volgende:
Dat komt allemaal niet zo precies. En het is per slowcooker ook nog verschillend.
Ik vind 10 of 12 uur zo lang. Maar ik heb ook nog nooit een stoofpotje gemaakt dus ik weet er niets van :@

We hebben net de roti op en het was heerlijk! Nog een portie over natuurlijk dus dat is mooi. 2,5 uur op high, toen de kouseband er bij en nog 3 uur op low.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_170861354
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 20:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik vind 10 of 12 uur zo lang. Maar ik heb ook nog nooit een stoofpotje gemaakt dus ik weet er niets van :@

We hebben net de roti op en het was heerlijk! Nog een portie over natuurlijk dus dat is mooi. 2,5 uur op high, toen de kouseband er bij en nog 3 uur op low.
Uien voor uiensoep heb ik wel 16 uur gedaan (waren er ook veel)
We have far more in common than that which devides us..
  donderdag 11 mei 2017 @ 21:06:12 #81
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170862373
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 20:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik vind 10 of 12 uur zo lang. Maar ik heb ook nog nooit een stoofpotje gemaakt dus ik weet er niets van :@

We hebben net de roti op en het was heerlijk! Nog een portie over natuurlijk dus dat is mooi. 2,5 uur op high, toen de kouseband er bij en nog 3 uur op low.
Ik doe het nooit zo lang, in ieder geval. :)
The love you take is equal to the love you make.
  donderdag 11 mei 2017 @ 23:17:11 #82
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170870667
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 20:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik vind 10 of 12 uur zo lang. Maar ik heb ook nog nooit een stoofpotje gemaakt dus ik weet er niets van :@

We hebben net de roti op en het was heerlijk! Nog een portie over natuurlijk dus dat is mooi. 2,5 uur op high, toen de kouseband er bij en nog 3 uur op low.
Kousenband 3 uur? Waarom? :o
  donderdag 11 mei 2017 @ 23:19:56 #83
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170870788
quote:
0s.gif Op donderdag 11 mei 2017 11:34 schreef oh-oh het volgende:
Ik bak niks aan, en ik laat altijd het vet zitten. Als je maar genoeg tijd neemt wordt het zo juist lekkerder.
Ik heb vandaag een braadkuiken in de sc, op een bedje van ui/knoflook/kefir lime blaadjes, rijkelijk bestrooid met kurkuma, gemalen chili, ketoembar en laos. Ik laat hem denk ik zo ff twee uur op high staan en voor ik straks de deur uit ga doe ik dr dan nog wat ketjap/cocosmelk bij , maar mss ook niet.
Je bakt niks? De specerijen ook niet?
pi_170871065
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 23:17 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Kousenband 3 uur? Waarom? :o
Het ging er bevroren in. Had korter gekund maar het was hartstikke goed eetbaar. Het viel me alles mee want mijn hele dag liep anders dan gepland en het eten bereiden dus ook.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_170871105
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 23:19 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Je bakt niks? De specerijen ook niet?
Dat had ik vandaag ook niet gedaan en ik gooi de kerrie masala volgende keer wel even in de koekenpan.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  donderdag 11 mei 2017 @ 23:30:46 #86
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170871196
Oh.
  donderdag 11 mei 2017 @ 23:57:48 #87
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_170872122
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 23:19 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Je bakt niks? De specerijen ook niet?
Nee doe ik echt nooit.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 12 mei 2017 @ 00:02:50 #88
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170872307
Okay. Duidelijk.
  vrijdag 12 mei 2017 @ 00:08:33 #89
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_170872483
Ik miste net wat extra smaak vandaag en ik weet bijna zeker dat dat door de ongebakken specerijen kwam.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  vrijdag 12 mei 2017 @ 00:13:52 #90
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_170872648
Ik gebruik wel meer kruiden in de sc dan in de pan. Maar aangezien ik nooit zout gebruik vind ik dat geen probleem :D
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 12 mei 2017 @ 00:47:36 #91
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170873368
Nou moet je ophouden hoor, oh-oh. _O-
pi_170875098
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 20:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik vind 10 of 12 uur zo lang. Maar ik heb ook nog nooit een stoofpotje gemaakt dus ik weet er niets van :@

We hebben net de roti op en het was heerlijk! Nog een portie over natuurlijk dus dat is mooi. 2,5 uur op high, toen de kouseband er bij en nog 3 uur op low.
Ik haal de 12 u zelden. Gooi het eten erin als ik wakker word of na het boodschappen doen en als het etenstijd is (vroeg hier, gezien de kinderen) is het altijd klaar.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_170875120
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 00:47 schreef RobinOok het volgende:
Nou moet je ophouden hoor, oh-oh. _O-
Ik bak ook zelden specerijen als ik de slowcooker gebruik. Toen ik er nog een had die op het vuur kon, deed ik dat wel.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  vrijdag 12 mei 2017 @ 10:10:17 #94
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170876556
Ik heb dit weekend nog sudderlappen gemaakt, gewoon op het kleinste pitje. Was een taaie lap, dus heeft uiteindelijk iets 16 uur opgestaan. Van zondagmiddag 15:00 tot maandagmorgen 07:00.
Had geen zin om de slowcooker erbij te pakken.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 17:43:27 #95
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171056449
Ik ga straks mijn derde slowcookermaal eten, gebaseerd op Caribbean chicken. Ik ben nog niet overtuigd van het recept en ik had het gisteren 6,5 uur aan staan toen ik ineens de deur uit moest. Ik ben benieuwd of het straks eetbaar is.

Mijn eerste twee probeersels waren heel goed gelukt.
SPOILER: Roti kip, 3.5L, 4 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Italiaanse runderstoof, 3.5L, 6 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  vrijdag 19 mei 2017 @ 18:53:21 #96
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_171057635
Je hebt de smaak te pakken!
The love you take is equal to the love you make.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 18:59:57 #97
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171057775
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 18:53 schreef Lienekien het volgende:
Je hebt de smaak te pakken!
Jah! Dit is ideaal voor mij. Voor de users die het niet weten, ik woon in een stacaravan terwijl mijn huis wordt verbouwd. Ik kan niet uitgebreid koken en luchtjes blijven lang hangen. Ik was mijn kookmojo helemaal kwijt en begin het nu weer terug te krijgen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_171058899
Ik heb vandaag ook roti gemaakt :) 3 uur op high, helemaal prima. Dit vind ik 1 van de lekkerste dingen om te maken in de slowcooker.
DLRP Passeport Annuel Dream
  vrijdag 19 mei 2017 @ 20:01:58 #99
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_171059416
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 17:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ga straks mijn derde slowcookermaal eten, gebaseerd op Caribbean chicken. Ik ben nog niet overtuigd van het recept en ik had het gisteren 6,5 uur aan staan toen ik ineens de deur uit moest. Ik ben benieuwd of het straks eetbaar is.

Mijn eerste twee probeersels waren heel goed gelukt.
SPOILER: Roti kip, 3.5L, 4 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Italiaanse runderstoof, 3.5L, 6 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kip is met 6.5 uur ruim klaar al, ben benieuwd hoe het smaakte.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 19 mei 2017 @ 21:17:40 #100
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171061461
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 20:01 schreef oh-oh het volgende:

[..]

Kip is met 6.5 uur ruim klaar al, ben benieuwd hoe het smaakte.
Ja, het ging wat mis aan alle kanten van de planning. Maar het was nog verrassend goed te eten. Dit recept mag zeker blijven.
SPOILER: Caribbean chicken, 3.5L, 4 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 21% gewijzigd door Lucky_Strike op 19-05-2017 21:31:21 ]
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')