gloeiende hekel aan AH (zit er 1 onder die mega moskee waar jullie langskwamen), maar nu breng je me aan het twijfelen (zit er nog 1 vlakbij en die gaat wel, maar das geen XL idd)quote:Op zondag 26 februari 2017 09:24 schreef Kaatje1 het volgende:
Goedenmorgen allemaal.
Zit nog lekker na te genieten van een gezellig avond met heerlijk eten.
Zometeen even de laptop aanslingeren om de niet mee eters jaloers te maken met de foto's van het heerlijke eten.
Vandaag ook verder geen plannen.
Vanmiddag komt trouwens op npo 2 het programma "we doen het zelf wel". Deze keer met een project waar ik een tijdje aan meegewerkt heb. Maar belangrijker, volgens mij komt Safwan regelmatig naar voren. Het gaat over dat programma waar Marcel van Roosmalen zo'n "leuk stukje" had geschreven.
Even voor de geïnteresseerden, AH XL heeft vanaf morgen secreto iberico in de aanbieding. En da's zoooo lekker. Als het niet al te veel regent morgen fiets ik daar even heen ipv mijn dichtbij AH (daar is t lekker genoeg voor)
Ja lekker!quote:Op zondag 26 februari 2017 08:44 schreef liedetector het volgende:
[..]
thee?
eerste afwas gedaan.... en echt niet meer gewend om zo laat te gaan slapen *GAAPT
ik zag zo'n stuk gister toevallig liggen, met 35% korting sticker, ik wist niet precies wat ik er mee moest dus niet meegenomen. Mijn AH heeft sinds verbouwing een schap met dit soort vlees in vacuum verpaktquote:Op zondag 26 februari 2017 09:24 schreef Kaatje1 het volgende:
Even voor de geïnteresseerden, AH XL heeft vanaf morgen secreto iberico in de aanbieding. En da's zoooo lekker. Als het niet al te veel regent morgen fiets ik daar even heen ipv mijn dichtbij AH (daar is t lekker genoeg voor)
Kom er zo aan.quote:Op zondag 26 februari 2017 09:26 schreef liedetector het volgende:
[..]
waffoor? dan kom ik m brengen!
Beetje peper, grillpan loeiheet en grillen. Voor t even beetje grof zout erover. Meer heeft t niet nodig.quote:Op zondag 26 februari 2017 09:28 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ik zag zo'n stuk gister toevallig liggen, met 35% korting sticker, ik wist niet precies wat ik er mee moest dus niet meegenomen. Mijn AH heeft sinds verbouwing een schap met dit soort vlees in vacuum verpakt
Toch eens proberenquote:Op zondag 26 februari 2017 09:32 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Beetje peper, grillpan loeiheet en grillen. Voor t even beetje grof zout erover. Meer heeft t niet nodig.
Ik ga ook niet graag naar de XL (zit in een groot niet leuk winkelcentrum) maar hiervoor wil ik wel over mijn hart strijkenquote:Op zondag 26 februari 2017 09:25 schreef liedetector het volgende:
[..]
gloeiende hekel aan AH (zit er 1 onder die mega moskee waar jullie langskwamen), maar nu breng je me aan het twijfelen (zit er nog 1 vlakbij en die gaat wel, maar das geen XL idd)
En blij dat je veilig bent thuis gekomen (wat ik al dacht je bent een lieverd!)
Je zegt het zelf al: porties. Meervoud.quote:
Ja, maar dan wel andersom. Grillen met zout (voor het maillard effect), na het grillen peper.quote:Op zondag 26 februari 2017 09:32 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Beetje peper, grillpan loeiheet en grillen. Voor t even beetje grof zout erover. Meer heeft t niet nodig.
Met dit eten zou je willen dat je meerdere magen had. Op een gegeven moment kan er niets meer bij.quote:Op zondag 26 februari 2017 09:41 schreef mjan het volgende:
[..]
Je zegt het zelf al: porties. Meervoud.
Dat ga ik dan de volgende keer doen. Eerst peper en later aan tafel zout, zo kreeg ik t in een spaans restaurant waar ik voor t eerst dit stuk vlees at.quote:Op zondag 26 februari 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, maar dan wel andersom. Grillen met zout (voor het maillard effect), na het grillen peper.
Beter nadien peper, andere verbrand die. Dat geeft geen lekkere smaak, ik dacht bitter.quote:Op zondag 26 februari 2017 09:51 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Dat ga ik dan de volgende keer doen. Eerst peper en later aan tafel zout, zo kreeg ik t in een spaans restaurant waar ik voor t eerst dit stuk vlees at.
Niets van gemerkt, heb gesmuldquote:Op zondag 26 februari 2017 10:05 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Beter nadien peper, andere verbrand die. Dat geeft geen lekkere smaak, ik dacht bitter.
Oeh, dat klinkt ook heerlijkquote:Op zondag 26 februari 2017 10:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Na het grillen even wat gesmolten zoute boter erover kwasten, doet vlees erg mooi smaken.
In veel restaurants helaas vervangen door een ijskoud rozetje kruidenmargarine, dan begrijp je het niet echtquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |