abonnement Unibet Coolblue
pi_169141608
Noh, unicorn! O+

Ik ben ook geen carnavalsvierder, maar voor dit pakje maak ik een uitzondering.

R update: het leven staat deze week in het teken van eten (2 tot 3 keer zoveel als normaal), poepen (idem), jengelen, onvermoeid hyperdestuiteren en slaaaaapen.

Oftewel: R pakt nog even een sprongetje mee voor ze officieel 2 wordt. :o Morgen verjaardag vieren en dinsdag is het echt zover. *O*
pi_169141740
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 19:47 schreef Mariposas het volgende:
Wat kan ze heerlijk slapen, selvaria! Zou hier helaas nooit gebeuren.
Slapen jullie dreumessen nog overdag? Dreumes slaat helaas steeds vaker overdag over. }:|

Leuk pakje MLB! _O-
ja... een keer minimaal.
Tussen elf en een ergens naar bed en dan slaapt hij in twee keer ongeveer 2 uur. (Hij tankt zich tussendoor nog eens af)
En soms als hij super moe (of ziek of heeft lopen spoken of is rond 5en wakker wakker of of of) is rond half tien een uurtje en dan rond 3en weer zoiets.

Maar hangt er ook vanaf wat de activiteit is die dag.
Schudden voor gebruik
pi_169142137
T slaapt ook altijd 's middags, heerlijk vind ik het. Meestal anderhalf uur, soms langer. Vandaag was het 2 uur en een kwartier, en hij was om 6 uur alweer zo moe...We hadden ook een drukke dag, vanmorgen waren we in een speeltuin en in een café met speelhoek, en vanmiddag in een kindercafé . Hij heeft zich erg moe gespeeld.

Wat ben ik blij dat we dat soort dingen bij ons in de buurt hebben, is leuk om even lekker een kopje koffie te drinken terwijl T speelt, en ook nog eens leuke andere ouders ontmoet.
  zaterdag 25 februari 2017 @ 21:02:18 #79
327807 Mariposas
יה&#14
pi_169142217
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 20:13 schreef MevrouwCactus het volgende:
Sjaak slaapt niet altijd meer overdag. Hij slaat gemiddeld 1x per week het middagdutje over. Het lijkt me fijn om dat dutje niet meer te hebben, dan hebben we wat meer bewegingsvrijheid. Hoewel ik dat uurtje rust ook wel erg lekker vind...
Ik houd er geen rekening mee in de planning hoor, als het slaapje niet in het schema past, dan maar niet. Dreumes slaat 2-3 x per week middagslaapje over. Ik vind het slaapje eerlijk gezegd heerlijk, even rustig op de bank een tijdschrift lezen en thee drinken zonder dat er op me wordt geklauterd. Of dat ik m voor de 10e keer weer van de tafel moet plukken.

Jagar, dat vind ik ook zo leuk van onze buurt, dan woon ik maar liever wat kleiner en gehorig dan in een nieuwbouwwijk-eengezinswoning. :)
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_169143056
Hier nog één slaap overdag, eigenlijk pas sinds een maand of twee. Voor die tijd waren het er nog twee.
Ik vind dit al zoveel makkelijker plannen.

Ik blijf me iedere dag verbazen over wat Twix al allemaal begrijpt. Zo bijzonder om dat te zien. Hoe hij verbanden legt, opdrachten begrijpt, inspeelt op iets wat ik tegen man zeg, enz. En het hoort er allemaal bij, kinderen ontwikkelen en ontwikkelen en ontwikkelen. Maar hé, dit kind, dit mooie, dappere jongetje komt uit mijn buik. Ons jongetje. En hij ontwikkelt, hij ontdekt, hij is er, hij laat weten en zien dat hij er is. Wat een rijk mens ben ik!
pi_169143379
Malteser O+

MLB, wat een tof pakje! Wij slaan carnaval over dit jaar. Nieuw huis en zwanger, ik heb er even geen trek in ;) daarbij denk ik dat het volgend jaar makkelijker is. De jongste is dan nog best klein (dus draagdoek) en S. kan dan lopen. Ik moet er niet aan denken hem nu een dag mee te nemen, een hele dag met 10 kg beweging rondsjouwen :@

Hier nog 2 slaapjes, maar echt niet altijd thuis. Ook gewoon in de kinderwagen, in de auto of op schoot. Anders krijg ik niets meer gedaan op een dag.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  zaterdag 25 februari 2017 @ 21:58:01 #82
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_169143551
Hier al een tijdje een slaapje per dag, maar de lengte varieert. Vandaag 1,5 uur, maar gisteren en eergister maar 30 min. Maakt weinig uit voor hoe laat ze 's avonds gaat slapen, meestal rond 21.00, tot 9.

Alvast gefeliciteerd Ingee *O*

En succes met de laatste verhuisloodjes Shop *O*
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_169144756
Man is hier carnaval vieren met ONZE vrienden (= carnavalskapel) en ik zit hier mezelf zielig te voelen op de bank. Ben gisterenavond wel geweest en vanmiddag met Willem als kuiken en nu lig ik uitgeput voor de tv. Het lukt me ook niet, maar toch voelt het alsof ik er niet meer bij hoor :(

Willem was vanmiddag wel een hit. Hij moest met iedereen op de foto. Hij keek zijn ogen uit naar de lampen, versiering, muziekinstrumenten en dansmariekes. Hij kreeg zelfs de steek op van de prins. Verder is ie gewoon de liefste, dus haal wel weer energie en liefde bij hem als ik zo met hem bezig ben.
pi_169144810
Alvast gefeliciteerd Ingee met bijna-peuter R

Shop, klinkt goed jullie nieuwe huis! Verhuizen is niet leuk. Succes met de laatste loodjes!
pi_169149146
Shop, wat fijn, eindelijk over!

MLB, Kiek Unicorn Mies nou O+

Ik zag een slapende N. in de Italiaan. Wat een straf om daar zo even te zitten. ;)

Hier wordt het slaapje 1 a 2 keer in de week overgeslagen. De andere dagen vaak 1,5-2 uur. Afgelopen maandag sliep ze ineens 4,5 uur. Vast de eerste en de laatste keer dat ze dat doet.

Hier beginnen de zinnetjes ineens te komen. Gister stond ik vol verbazing toen ze vertelde 'pappa en opa isse buijte'.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169149310
Malteser O+ lief hoe je het omschrijft!

Geen foto van je kuikentje Adrian? oO<

Wat knap kris! Dat zijn zomaar 5 woorden achter elkaar!

A slaapt de laatste tijd nog maar 1x. Lang ging het thuis goed met 2 slaapjes, maar op de crèche lukt dat niet (te gehorig enz). Dus nu lijkt ze gewend aan 1 slaapje.

Verder is A een lief pestkopje de laatste dagen. Komt ze met een moeilijk gezichtje naar me toe. Slaat ze op haar luier en roept "poep!". Als ik dan vraag: heb je poepie gedaan? Zegt ze lachend "Nee!!" en kruipt snel weg :')
(en nee, geen poep dan... als het wel zo is, zegt ze ook gewoon "ja").
pi_169149914
Mooi he, hoe trots je kan zijn Malteser. Hier wees O gisteren voor het eerst het paard aan in een boek, toen ik vroeg waar het paard was (en daarna de koe, kat en varken. De andere dieren waren nog te lastig) en dan ben ik ook echt trots. Hijzelf overigens ook want hij geeft zichzelf dan ook een applaus.

Fijn dat de eerste nacht goed is gegaan shop! Zijn jullie gisteren ook nog lekker opgeschoten?

Hier al een tijdlang meestal 1 slaapje, van 30 minuten tot 2,5 uur. Gisteren waren we in de Ikea, inspiratie opdoen voor in het nieuwe huis en viel hij uiteindelijk in m'n man's armen in slaap. Dan is het weer echt zo'n klein baby'tje.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸&gt;&lt;(((º&gt;
pi_169152054
I-aaaaaa ia ia ia ia iiiiiiiaaaaaaaahhhhhhh!
Wat is er wurm?
IaaaaaaiaiaiaiaiaiAaaaaaaahaaaa!
Euhm oke.. een ezel!
Nee!! Iiiiaaaaaaaaaaa! Ramt op de kast van de trap en pakt de hondenriem zodra ik de deur open heb. Begint de hond aan te lijnen terwijl hij moppert ia!ia!ia! :(
Moeten we de hond uitlaten langs de ezel?

Knikt hij heel duidelijk O+

:D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 11% gewijzigd door Stippelrientje op 26-02-2017 14:32:54 ]
Schudden voor gebruik
pi_169153205
Onze dreumes is Dwars vandaag. En verkouden vanaf gisteravond, wat blijkbaar betekent dat er niet geslapen wordt. Waar hij dan zijn energie vandaan haalt snap ik niet zo goed, maar mij lukt het niet zo goed met zo weinig nachtrust :O

Waarom altijd zulke dingen als m'n lief nachtdienst heeft
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_169153709
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2017 13:51 schreef pinquit het volgende:
Onze dreumes is Dwars vandaag. En verkouden vanaf gisteravond, wat blijkbaar betekent dat er niet geslapen wordt. Waar hij dan zijn energie vandaan haalt snap ik niet zo goed, maar mij lukt het niet zo goed met zo weinig nachtrust :O

Waarom altijd zulke dingen als m'n lief nachtdienst heeft
Oh bah! Beterschap!
Schudden voor gebruik
pi_169153895
Stippel wat leuk, wurm en de beessies. O+
pi_169161458
wat leuk, stippel. Wij waren in de dierentuin vandaag, en hebben een jaarabbo genomen. We waren er maar twee uur, maar T heeft genoten. De geiten en schapen op de kinderboerderij waren leuk, maar het allerleukste waren de apen. Hij heeft zo hard gelachen om de apen, het was zo leuk! En hij kreeg door dat je bij hekken blijft staan en ergens naar kijkt, dus bij elk hekje (zelfs de perkjes om een grasveld) bleef hij staan en ging staan wijzen, lekker ding. O+
pi_169168128
Zo'n dierentuinkaart is ook leuk Jagar! Wij hebben er vorig jaar een genomen (toen O het nog totaal oninteressant vond) en moesten laatst verlengen. Hebben toen enorm getwijfeld vanwege de komst van de tweeling, maar omdat O het tegenwoordig zo leuk vindt hebben we toch maar verlengd. Plus dat we ook veel mensen met kleine baby's zagen toen we erop lette, dus de tweeling kan prima mee! Favoriet hier zijn de dwergnijlpaarden en de tijgers, vooral omdat je die van dichtbij kan bekijken (als ze daar zin in hebben). Heeft Berlijn een beetje een mooie dierentuin?

pinquit, neusspray werkte hier goed. Hij is nog steeds flink verkouden, maar slaapt sindsdien wel beter met nog maar 1 of 2 korte onderbrekingen. Maar idd hebben die kleintjes ergens een geheime batterij zitten die nooit leeg gaat ofzo...

MLB, wat een tof pak! En het lijkt ook echt een superlief meisje zo met die rode bolle wangetjes die eruit steken :D
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸&gt;&lt;(((º&gt;
pi_169170631
Wij wonen daar vind ik net te ver voor weg om geregeld te gaan. Lijkt me super tof om daar frequent heen te kunnen gaan.

Leuke cadeautip wel :D

Ik moest van mijn meneer alvast maar gaan verzinnen voor zijn 2de verjaardagslijst -O- :'(
"Dat is hij al bijna! O+ "; riep hij vrolijk

:'( :'( :'(
Schudden voor gebruik
pi_169170641
eind juli duurt nog lang!!
Schudden voor gebruik
pi_169172156
Duurt inderdaad nog best even Stippel. ^O^

Leuk al die dierentuinabbo's! De dichtstbijzijnde dierentuin hier zit op een half uur rijden (in Duitsland, Nordhorn) en is wel echt heel leuk. Een gezinsabonnement kost geloof ik 70 euro (een enkel volwassenkaartje is 8 euro, dus prijzen niet te vergelijken met NL. :+ ), dus dat is het overwegen nog wel waard over een jaartje of zo.

N. was gisteren zo sneu. :'( We hebben al een tijdje een potje in de badkamer staan en meestal gebruikt ze die als stoel, maar gisteren zei ze "Noja oot passuh potje :Y " Op zich had ze dat al wel vaker gezegd, maar als ik haar zei dat dan haar broek en luier eigenlijk ook uit moesten begon ze altijd te lachen en zei ze nee. Gisteren zei ze voor het eerst ja, dus ik trek haar broek uit, knoop haar romper boven vast en trek haar luier uit en ineens was er complete paniek: "Neeneenee, aan, aan!". Ik ging even drie tellen een nieuwe luier pakken en in die tussentijd plaste ze dus op de grond en moest ze echt Heel Hard Huilen, het was pas weer goed toen de luier weer veilig om haar billen zat en we even lekker geknuffeld hadden. Het was zo ontzettend sneu om te zien en het is nu wel heel duidelijk dat ze nog niet klaar is voor de volgende stap. :+
  maandag 27 februari 2017 @ 08:22:26 #97
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_169172192
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2017 20:25 schreef lunapuella het volgende:
Ik sloot het vorige topic net met deze heuglijke mededeling:

Ketel zette vanavond zijn eerste losse stapjes! *O* *O* *O* Ooooh zo trots!
Heet jouw kind ketel?

:')
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_169172501
Lees even een topic terug voor wat schokkende onthullingen omtrent namen van onze dreumesen.
pi_169172544
Mijn dreumes heeft zijn vrolijke zelf weer teruggevonden. En is nu de trotse bezitter van een eerste hoektand. Ik kijk nu al uit naar de komst van de nog missende 3 8)7
pi_169172553
och, die arme N, Selvaria....

Hier was vanmorgen alles drama. T heeft echt overal over gehuild, geen idee wat er aan de hand was. Op zulke momenten ben ik blij dat ik hem aan het kdv kan overdragen :@
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')