Ik een Borat-badpak.quote:
Ammoniak en zoutzuur heb ik niet in huisquote:Op zaterdag 28 januari 2017 16:09 schreef derLudolf het volgende:
Salmiak kun je ook makkelijk zelf maken Piet prefab salmiak vind ik een beetje jammer
Had je de crispy polenta aardappels al geprobeerd?quote:Op zaterdag 28 januari 2017 15:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb al pasta staan. Gnocchi is uit de oven wel serieus lekker. Ik geloof ook wel dat ik er uit ben:
Zaterdag: patat met salade
Zondag: kip, patatas, champignons, geroosterde pompoen (bbq)
Maandag: groentemix, geitenkaas, pofaardappel, tbd vlees (kip van bbq zondag voor mij)
Dinsdag: Pasta, cavolo nero mix, kipgehakt
Woensdag: spinazie, kikkererwt, tomaat, puree, tbd vlees
Donderdag: Indonesische makreel met sajoerboontjes en rijst
Vrijdag: witloftaart met cherrytomaatjes
Ik word met de week ongeinspireerder.
Foto!quote:
Zo stom, alles geschilderd. En maar ik zie/ hoor het vaak tegenwoordig, mensen die hun telefoon nodig hebben voor optellen en aftrekken.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 15:24 schreef Clubsoda het volgende:
Buh, Vanyel. Geen rolletje behang over van de verhuizing?
Wij kochten net twee keer afgeprijsd wasmiddel (dat bedenk je je 20 jaar geleden ook niet hè, dat dat een topmoment op de zaterdagmiddag gaat worden ) maar de laatste afprijzing kwam niet mee. Het kassameisje had wat moeite met de rekensom 16 - 10 euro en vroeg na drie keer ten einde raad dan maar "hoeveel krijg je van me?!" Ik was verbaasd
Oh nee Recept niet opgeslagen ook.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 16:25 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Had je de crispy polenta aardappels al geprobeerd?
quote:Op zaterdag 28 januari 2017 16:39 schreef Vanyel het volgende:
Gewoon wat aardappels kort koken, mengen met genoeg polenta om ze grofweg te bedekken (goed schudden in een pan). Ondertussen oven heet stoken met bakplaat met wat olie erin en hop aardappels op de hete plaat. Dan hoor je sissis. Nog eens schudden om de olie wat te verdelen en terug de oven in.
In mijn slechte kostte het bijna 3 kwartier, dat moet een stuk sneller kunnen.
ik hou van whipped feta. Klinkt goed.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 16:44 schreef Clubsoda het volgende:
http://www.nerdswithknive(...)flower-whipped-feta/, laatst gegeten met hamburgers, erg lekker.
Deze: http://www.lidl.nl/nl/13704.htm klinkt op papier wat typisch, maar smaakt prima vind ik.
Ook lekker en met whipped feta: http://www.101cookbooks.c(...)gur-soup-recipe.htmlquote:Op zaterdag 28 januari 2017 16:45 schreef Vanyel het volgende:
[..]
ik hou van whipped feta. Klinkt goed.
Dutje schrap ik, koken doe ik straks nog.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 14:50 schreef minilot het volgende:
Zo. Thuis. Boodschappen, huishouden, koken, douchen! En wellicht ergens een dutje.
Bloemkoolrecept opgeslagenquote:Op zaterdag 28 januari 2017 16:44 schreef Clubsoda het volgende:
http://www.nerdswithknive(...)flower-whipped-feta/, laatst gegeten met hamburgers, erg lekker.
Deze: http://www.lidl.nl/nl/13704.htm klinkt op papier wat typisch, maar smaakt prima vind ik.
Klinkt minder als iets voor mij. Liever die eerste.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 17:23 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Ook lekker en met whipped feta: http://www.101cookbooks.c(...)gur-soup-recipe.html
-knuf-quote:Op zaterdag 28 januari 2017 17:41 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Ontdekt dat de grote koelkast de bakkerij kan koelen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |