abonnementen ibood.com bol.com
pi_170358691
http://www.mediacourant.n(...)-nieuwe-jensen-show/

quote:
De Amerikaanse acteur Charlie Sheen zit op 18 mei in de seizoensopener van het nieuwe RTL 5-programma waarin Robert Jensen celebrities interviewt. Het interview heeft in het afgelopen etmaal plaatsgevonden. Dat vertelde de talkshowhost vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Jensen kondigde het gesprek vorige week al aan, maar wilde toen de naam van Sheen nog niet verklappen, omdat hij niet zeker wist of het interview wel cht zou gaan plaatsvinden.
Het gesprek vond uiteindelijk gewoon plaats. “Ik heb bijna drie uur bij het zwembad van zijn huis in Beverly Hills gezeten en sigaren gerookt. We hebben gesproken over het leven en zijn heel interessante leven.”

Het nieuwe Jensen-programma begint op 18 mei en Sheen zit gelijk in de eerste aflevering. “Deze gaan we gewoon als eerste doen. Het was geweldig. Het was precies wat ik gehoopt had.”

“Ik dacht: het zou zomaar kunnen dat hij afzegt. Zelfs als je voor de poort zat. Het tegenovergestelde was waar: het is een geweldige gast en hij zag er goed uit.”
0420_Sheen.jpg
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_170359623
quote:
JENSEEEEEEEEEEEEEEEEEN _O_
Maar toch wil ik liever het studioprogramma met Andre Pronk enzo :@
Door Braddie heeft mijn leven weer zin.
pi_170363254
Haha vet!
Zo romantisch als een vinarmige
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')