uniekhoorn | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:50 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? TT is met extra P natuurlijk | |
Jinkx | vrijdag 6 januari 2017 @ 19:14 |
Wrapjes met gehakt, mais, paprika, courgette, ui en kruiden. | |
Ama | vrijdag 6 januari 2017 @ 19:23 |
Patat mayo en turkeystick* * Ook wel sitostick of kikastick genoemd. | |
banaantjeEE | vrijdag 6 januari 2017 @ 19:37 |
Dorum met frietjes | |
#ANONIEM | vrijdag 6 januari 2017 @ 19:55 |
Chinese rijsttafel | |
Woelwater | vrijdag 6 januari 2017 @ 21:22 |
Net babi pangang gemaakt
| |
RobinOok | vrijdag 6 januari 2017 @ 21:35 |
Het is dat je het zelf zegt. | |
#ANONIEM | vrijdag 6 januari 2017 @ 21:36 |
Het komt wel in de buurt van de nlse babi pangang. | |
#ANONIEM | vrijdag 6 januari 2017 @ 23:23 |
Heerlijk dat Chinese eten | |
RobinOok | zaterdag 7 januari 2017 @ 00:16 |
Waar? | |
Ama | zaterdag 7 januari 2017 @ 00:51 |
Zout/peper chips. | |
killerkip69 | zaterdag 7 januari 2017 @ 01:20 |
Bammetje hazelnootpasta | |
#ANONIEM | zaterdag 7 januari 2017 @ 02:11 |
En we zijn weer terug in Rotterdam/Nederland. Gisteravond/namiddag gegeten als vroege avondhap Deze combinatie met gebakken rijst i.p.v. witte nog niet eerder geprobeerd en smaakte prima. | |
banaantjeEE | zaterdag 7 januari 2017 @ 15:32 |
Boontjes, krielaardappelen en chipolata | |
realAIVD | zaterdag 7 januari 2017 @ 15:44 |
patat satesaus en frikandel speciaal; dat lijnen komt vanavond wel weer | |
FutureFairytale | zaterdag 7 januari 2017 @ 15:47 |
Ik zou toch zweren dat je dit al minstens 2x eerder hebt gehad Iwanius | |
stavromulabeta | zaterdag 7 januari 2017 @ 16:22 |
2 dikke plakken gebakken bloedworst met appeltjes | |
#ANONIEM | zaterdag 7 januari 2017 @ 17:36 |
Vanmiddag Lunch: *burp* en zo zag het eruit. Aansluitend: Wat dorstlessende gin mare tonic's achterover geslagen. Vanavond mij maar eens verwennen. ( nee, ik ga niet naar die 'bolle;) [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2017 17:37:44 ] | |
Njosnavelin | zaterdag 7 januari 2017 @ 18:20 |
Ik ga eens wat met filodeeg proberen: http://chickslovefood.com(...)ghurtdip-zelf-maken/ | |
#ANONIEM | zaterdag 7 januari 2017 @ 18:47 |
Net Elzasserzuurkool met casselerrib, spek en aardappelpuree gegeten. Flan caramel was gepland, maar daar ben ik te laat aan begonnen, dus die schuift een dagje op. Alternatief dessert is in de maak:
[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2017 19:25:09 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 7 januari 2017 @ 18:50 |
Aardappelen witlof en stukje vlees. Hollandse pot | |
kipje123 | zaterdag 7 januari 2017 @ 20:00 |
wat zijn dat??? | |
#ANONIEM | zaterdag 7 januari 2017 @ 20:02 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 7 januari 2017 @ 20:04 |
Krekels. Het was aardig maar ik denk dat ik ze in caramel toch lekkerder vind. | |
Karzai | zondag 8 januari 2017 @ 08:50 |
gekookt eitje, mineola, boterham met hagelslag | |
anndb | zondag 8 januari 2017 @ 09:16 |
En wat is het geworden? | |
uniekhoorn | zondag 8 januari 2017 @ 15:50 |
Nu chocolade en een warme chocomelk met slagroom en een schuit Bailey Vanavond: gewokte spitskool met peultjes, paprika, knoflook, uien, kruiden, oestersaus, ketjap, soja enz.. Daarbij macaroni met zelfgemaakte satesaus (heb nu even geen andere pasta in huis), kipfilet en zoetzure komkommersalade | |
minilot | zondag 8 januari 2017 @ 16:02 |
Deze awesome rijst uit de oven: http://cooking.nytimes.com/recipes/1018124-baked-rice (minus de curryblaadjes maar met limoenblad) ..en erbij een stel garnalen in een pittige saus van bliktomaten met feta en witte wijn en aji mirasol (gedroogde heet/fruitige Peruviaanse peper). | |
banaantjeEE | zondag 8 januari 2017 @ 16:18 |
Cordon bleu, aardappelen, broccoli en champignonsaus. | |
Njosnavelin | zondag 8 januari 2017 @ 16:19 |
Wat een bijzondere combinaties | |
uniekhoorn | zondag 8 januari 2017 @ 16:52 |
Ja dat hoor ik vaker met mijn vreemde combi's maar het is toch best te hachelen ... Ben niet zo van de lijntjes, kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter af | |
FutureFairytale | zondag 8 januari 2017 @ 16:59 |
Je groenten klinken altijd heerlijk. Hou van veel zooi erdoorheen Ik eet vanavond 2 zalmmootjes met noodles en gebakken uitjes. | |
RobinOok | zondag 8 januari 2017 @ 17:08 |
Je snapt dat je jezelf daarmee vergelijkt met een peuter? Iedereen kan buiten de lijntjes kleuren. [ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 08-01-2017 17:31:50 ] | |
marcb1974 | zondag 8 januari 2017 @ 17:30 |
Chili con pollo straks | |
#ANONIEM | zondag 8 januari 2017 @ 17:31 |
Opgebakken aardappeltjes met gehakt | |
RobinOok | zondag 8 januari 2017 @ 17:32 |
Lamsschouder, bloemkool, frieten. | |
realAIVD | zondag 8 januari 2017 @ 17:49 |
aardappel-knolselderij puree met bulgogi van beefreepjes, lente-ui (en mogelijk nog wat witte kool en wortel uit het zuur als ik er aan denk dat uit de koelkast te pakken) | |
Arizona | zondag 8 januari 2017 @ 17:54 |
Verse kippensoep en versgebakken brood. Zit hier met 2 grieppatienten thuis, ik ben de enige die niet ziek is | |
#ANONIEM | zondag 8 januari 2017 @ 18:24 |
Dikke frieten? | |
vinnypassy | zondag 8 januari 2017 @ 18:26 |
In whiskey gemarineerde entrecote (met saus van de marinade), groene asperges en frietjes. Zondag. | |
banaantjeEE | zondag 8 januari 2017 @ 18:30 |
Boterhammen met platte kaas | |
#ANONIEM | zondag 8 januari 2017 @ 18:36 |
niet te missen de locatie. En daarna saampjes heel veul: Vanavond: Yup..met 'Miep' heel casual hamburgers eten! Aansluitend: Acclimatiseren! | |
Mortaxx | zondag 8 januari 2017 @ 18:39 |
Hoe krijg je een fatsoenlijke hap uit zo'n gigantische burger. Ik heb al moeite om een burger formaat bigmac in m'n mond te krijgen | |
RobinOok | zondag 8 januari 2017 @ 18:39 |
Euh, euh, euh, neuh, oma's smulfrieten. | |
derLudolf | zondag 8 januari 2017 @ 18:49 |
Die zijn dikker als de patat bij de gemiddelde snackbar Ontopic Schnitzel Wiener Art met gebakken aardappeltjes en wortels. | |
#ANONIEM | zondag 8 januari 2017 @ 18:49 |
Ook een hippe term. In ieder restaurant krijg je tegenwoordig overheerlijke dikke frieten in een puntzakje of een raar glas met een servet. Ik wil gewoon patatjes en geen flauwekulletjes. | |
#ANONIEM | zondag 8 januari 2017 @ 18:50 |
Lekker een kaboutertje. Heerlijk. | |
emmyemmy2 | zondag 8 januari 2017 @ 18:51 |
Gnocchi met paddestoelen | |
Zo-is-dat | zondag 8 januari 2017 @ 18:53 |
http://www.iwashyoudry.co(...)ocado-salsa-verde/?m Tostadas met zwarte bonen puree, gebakken ei, tomatilla avocado salsa, feta, kaas, tomaat, veel koriander, limoen en mais salade | |
Opperprutser | zondag 8 januari 2017 @ 18:57 |
Goed getapt, die Chouffe Niks over zeggen en onthouden wie 'm zo voor je getapt heeft | |
FutureFairytale | zondag 8 januari 2017 @ 22:52 |
Zure matjes | |
Woelwater | zondag 8 januari 2017 @ 23:13 |
brood | |
Prego | zondag 8 januari 2017 @ 23:50 |
dat klinkt goed | |
FutureFairytale | maandag 9 januari 2017 @ 12:14 |
Tomatencrèmesoep en kaasbroodjes. | |
Stokken_en_stenen | maandag 9 januari 2017 @ 16:16 |
Brunch chinees van gisteren Diner chinees van gisteren | |
FutureFairytale | maandag 9 januari 2017 @ 16:42 |
Kan afwisselend zijn Net chocostokjes geproefd (zuurstokjes in verschillende chocoladesmaken). Niet geweldig, weggegooid. | |
Karzai | maandag 9 januari 2017 @ 17:10 |
erwtensoep | |
Prego | maandag 9 januari 2017 @ 17:21 |
Boerenkool stamppot | |
Karzai | maandag 9 januari 2017 @ 17:22 |
nee ik denk toch dat ik een roti lams haal | |
#ANONIEM | maandag 9 januari 2017 @ 17:26 |
Nou...een BigMac is kleiner in formaat dat deze burger hoor. En hoe je die naar binnenkrijgt? Gewoon van bovenaf ( ja,dus vanaf de 'deksel') je mond erin zetten en dan een stukje alvast happen. En zo verder afwerken. Maar wat wil je: de hamburger 'patty' zelf is 200 gram,veel meer dan wat je bij de Mc of elder krijgt. Echt zo een kinderhoofdje, dus logisch dat het met topping allemaal groter oogt. V.w.b. de frieten in dat punt zakje. Dus geen dikke frieten maar met zo een burger ben je wel blij toe qua vulling. Vandaag - Lunch: Tis maandag dus nog maar een keer die al vele malen overheerlijke Gamba's met een pittige saus,kousenband en witte rijst genomen i.c.m. een Fernandez. Heeeeerlijk! Opvolgend acclimatiseren met: Deze top sigaar (Opus) i.c.m. een heerlijk glaasje Châteauneuf-du-Pape 2012. | |
Aphrodyte | maandag 9 januari 2017 @ 17:37 |
Saag aloo met knoflook naan. Zelfgemaakt | |
#ANONIEM | maandag 9 januari 2017 @ 17:40 |
wat is dat dan | |
Karzai | maandag 9 januari 2017 @ 17:51 |
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2063642/sag-aloo | |
FutureFairytale | maandag 9 januari 2017 @ 18:15 |
Die burger en dunne frietjes wil ik! Maar ik eet vanavond boerenkool met worst. | |
vinnypassy | maandag 9 januari 2017 @ 18:34 |
Ik ben lekker aan het soepen de laatste tijd, met vandaag (en morgen) een wortel-zoete aardappel-kerriesoep met chorizo-amandel-peterseliecrumble. | |
Karzai | maandag 9 januari 2017 @ 18:46 |
een berg vlees pannekoek en aardappelen , weinig groente oke voor 8 euro daar maak je het toch zelf niet voor | |
banaantjeEE | maandag 9 januari 2017 @ 18:48 |
Pizza Salame zit in de oven | |
uniekhoorn | maandag 9 januari 2017 @ 19:01 |
Wij hadden gewokte spruitjes met ui, knof, tomaat, tijm, rookworst. Aardappelpuree en nog stoofpeertjes | |
FutureFairytale | maandag 9 januari 2017 @ 19:01 |
Toetje was homemade chocolate chip cookie dough ijs met slagroom | |
#ANONIEM | maandag 9 januari 2017 @ 19:06 |
Thee | |
emmyemmy2 | maandag 9 januari 2017 @ 20:32 |
Nasi | |
realAIVD | maandag 9 januari 2017 @ 22:54 |
Tteok kkochi | |
RobinOok | maandag 9 januari 2017 @ 23:36 |
Cool! Geen foto? | |
realAIVD | dinsdag 10 januari 2017 @ 07:28 |
Van gisteravond niet, maar eind november heb ik wel kunstig een foto gemaakt en dit is van begin december en zo zag de avondsnack van gisteren er waarschijnlijk meer uit... hoe dan ook, het was weer lekker!! en nu weer aan de koffie. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 januari 2017 @ 08:22 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 10 januari 2017 @ 09:13 |
Ik ken alleen tteokbokki, wat is het verschil met kkochi? Net een breaker banaan-bosbes en een losse banaan. | |
realAIVD | dinsdag 10 januari 2017 @ 09:20 |
tteok kkochi zijn spiesjes die even gebakken worden, zodat het buitenlaagje krokant is. Daarna insmeren met saus en wat gecrushde nootjes erover. verslavend lekker! | |
FutureFairytale | dinsdag 10 januari 2017 @ 10:46 |
Klinkt als om uit te proberen | |
Molleman | dinsdag 10 januari 2017 @ 11:05 |
Een eierkoek | |
RobinOok | dinsdag 10 januari 2017 @ 11:36 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 10 januari 2017 @ 11:48 |
Dan gaat er iets mis in je hoofd als je dat niet voor 8 euro kan klaarmaken. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 januari 2017 @ 14:18 |
Lunch was kommetje erwtensoep, 2 crackers pepersmeerkaas en 1 cracker vleessalade. Nu thee en wat salmiaksnoepjes | |
#ANONIEM | dinsdag 10 januari 2017 @ 14:51 |
Hamburg Rotterdam is the place to be. Vandaag - Lunch: Mijzelf op niveau verwennen met 4x deze bekende portie i.c.m wat glaasje bubbels van huize Ruinart BdB. Aansluitend bij het acclimatiseren weer een exemplaar van deze fles soldaat maken, gewoon omdat het een heerlijk wijntje is. | |
Karzai | dinsdag 10 januari 2017 @ 15:49 |
lunch was een broodje kroket en een bami soepje | |
Karzai | dinsdag 10 januari 2017 @ 15:57 |
onmogelijk inclusief kruiden | |
#ANONIEM | dinsdag 10 januari 2017 @ 16:13 |
Nee hoor, tenzij je het maar 1 keer maakt en daarna alle kruiden wegflikkerd. | |
uniekhoorn | dinsdag 10 januari 2017 @ 20:52 |
Na een buffet nu een koffie met cointeau | |
RobinOok | dinsdag 10 januari 2017 @ 21:01 |
Zo te zien zitten er nul kruiden in. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 januari 2017 @ 22:29 |
Voor: Sushirol (warm) Hoofd: Gekonfijte eendenbout in sinaasappelsaus, frietjes en beetje sla. Toe: Cheesecake met bosbessensaus | |
#ANONIEM | dinsdag 10 januari 2017 @ 23:09 |
Avondeten: Turks(Koerdisch meer) = Mixed salade, gegrilde lamskoteletjes,brood,lamsbout en rijst. Aansluitend Acclimatiseren zoals voorheen met wat glaasjes bubbels (Moët & Chandon). Het is tenslotte dinsdagavond. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2017 23:10:04 ] | |
RobinOok | woensdag 11 januari 2017 @ 04:09 |
Zo'n irritante ontwikkeling, dat mensen (restaurants) steeds vaker lamsbout zeggen tegen een lamsschenkel is. Bestel je bout, krijg je schenkel! | |
FutureFairytale | woensdag 11 januari 2017 @ 12:07 |
Vanmorgen 4 maiswafels en een paar snoepjes. Straks kippensoep, crackers smeerkaas en vleessalade. | |
uniekhoorn | woensdag 11 januari 2017 @ 12:53 |
Lunchbuffet kped en warm | |
Karzai | woensdag 11 januari 2017 @ 13:06 |
even een grill burgertje maken | |
realAIVD | woensdag 11 januari 2017 @ 13:14 |
tot dusver alleen nog maar koffie op. Ondertussen wel wontons aan het maken. Die voor de vriezer zijn af, nu hoog tijd om er een stel voor de lunch te vouwen...trek! | |
MutedFaith | woensdag 11 januari 2017 @ 13:21 |
Ik had net erwtensoep. | |
emmyemmy2 | woensdag 11 januari 2017 @ 15:18 |
kom ff voor mij maken | |
emmyemmy2 | woensdag 11 januari 2017 @ 15:18 |
Ik heb een blik energydrink en een reese's big cup | |
Dr.Mikey | woensdag 11 januari 2017 @ 18:08 |
nectarientje | woensdag 11 januari 2017 @ 18:43 |
Zalm teriyaki met broccoli Heb ontzettend veel zin in falafel maar geen tijd om te maken vandaag. Even onthouden voor komend weekend | |
Karzai | woensdag 11 januari 2017 @ 18:45 |
vandaag toch echt erwtensoep, toetje mango met yoghurt | |
banaantjeEE | woensdag 11 januari 2017 @ 19:03 |
Stoofvlees met frietjes en een frisse salade | |
emmyemmy2 | woensdag 11 januari 2017 @ 19:40 |
luie tacos | |
Thezappa | woensdag 11 januari 2017 @ 20:52 |
risotto met parmazaan en kip en pittige kippendijen ernaast | |
FutureFairytale | woensdag 11 januari 2017 @ 21:47 |
Tagliatelle met porcini. Toe bosvruchtenyoghurt. | |
derLudolf | donderdag 12 januari 2017 @ 01:33 |
Cubaanse Cola. Weinig prik en zat v volgens mij veel vanille in. Doe mij Coca Cola maar. | |
#ANONIEM | donderdag 12 januari 2017 @ 03:10 |
Late avondhap: Late avond Chinees: Mihoen met sui kau & choi sam & pekingeend. Aansluitend: Gezellig klessebessen en paffen met vele glaasjes Rum. | |
derLudolf | donderdag 12 januari 2017 @ 07:47 |
Komen die rum en sigaar uit hetzelfde land als dat blikje wat ik op de foto heb gezet? | |
FutureFairytale | donderdag 12 januari 2017 @ 10:51 |
Ontbijt: Maïswafels, kwark en een sinaasappel. | |
Stokken_en_stenen | donderdag 12 januari 2017 @ 14:24 |
frietje mayo | |
#ANONIEM | donderdag 12 januari 2017 @ 17:31 |
& Rum: Sigaar: Vanmiddag Lunch: Eerst met 'Miep' heel veul cocktails drinken. En aansluitend veul overheerlijke gestoomde buns naar binnenwerken die gevuld zijn met eend in een zwarte bonensaus. | |
Cinemaniak | donderdag 12 januari 2017 @ 17:42 |
@Iwanus: Slip jij niet onderhand helemaal dicht, als je iedere week die vette zooi naar binnen werkt? Eet eens wat groente, fruit of salades man... Vanavond: Broccolisoep vooraf, daarna tortilla's met o.a. gerookte makreel | |
banaantjeEE | donderdag 12 januari 2017 @ 19:26 |
Tomaat met aardappelblokjes en cordon bleu | |
killerkip69 | donderdag 12 januari 2017 @ 19:29 |
Frietjes met stoverij, doperwtjes/worteltjes met 'n beetje mayo en kwark na. | |
Sunshine1982 | donderdag 12 januari 2017 @ 20:36 |
Ik ga mijn juicer weer gebruiken Combinatie van rode biet, wortel en appel. Lekker! | |
#ANONIEM | donderdag 12 januari 2017 @ 21:52 |
Ik eet elke dag meer fruit dan menigeen denkt en dicht groeien? Zit nog ruim binnen de grenzen van het toelaatbare. Avondeten: *burp* en mij weer fiks verwend op culinair gebied. aansluitend: lekker uitbuiken. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-01-2017 21:53:32 ] | |
Ama | donderdag 12 januari 2017 @ 23:22 |
FutureFairytale | donderdag 12 januari 2017 @ 23:29 |
Naar hetzelfde restaurant als dinsdag geweest (spontaan) Voor: salade caprese met guacamole en pecannoten. Hoofd: zalmfilet met bearnaisesaus en frietjes. Na: cheesecake. Toe: warme chocomel met minisnicker. | |
FutureFairytale | donderdag 12 januari 2017 @ 23:30 |
bij de thai zie ik altijd schalen vol groente of salade op de foto's van Iwanius | |
realAIVD | vrijdag 13 januari 2017 @ 08:41 |
Damn, die zien er goed uit zeg! voor gestoomde broodjes zijn ze trouwens behoorlijk bruin haha, ga ik ook eens doen.. | |
#ANONIEM | vrijdag 13 januari 2017 @ 10:10 |
Lonaa | vrijdag 13 januari 2017 @ 10:21 |
Tosti met rauwe ham en geitenkaas | |
MutedFaith | vrijdag 13 januari 2017 @ 10:28 |
Shake van melk, bevroren banaan en diepvrieskersen | |
#ANONIEM | vrijdag 13 januari 2017 @ 11:08 |
Yup...vroege lunch en dus de 'glurinaamse'toer = moksi meti bij mijn lievelings-toko. | |
FutureFairytale | vrijdag 13 januari 2017 @ 12:19 |
Zo lekker Ik kreeg vanmorgen 2 tahin snacks uit Israël, 1 met walnoot en 1 met chocolade. Straks denk 2 kaasbroodjes. | |
borisz | vrijdag 13 januari 2017 @ 12:20 |
Twee worstenbroodjes | |
emmyemmy2 | vrijdag 13 januari 2017 @ 13:04 |
Erwtensoep en een tosti | |
Karzai | vrijdag 13 januari 2017 @ 17:40 |
chickenwings en bier | |
DeHovenier | vrijdag 13 januari 2017 @ 17:50 |
Aardappelpartjes met schil en rozemarijn (Jamie Oliver) met spinazie en een kipdijschnitzel. | |
Diconnected | vrijdag 13 januari 2017 @ 18:03 |
Sushi vanavond | |
MadMaster | vrijdag 13 januari 2017 @ 18:32 |
Homemade Irish Stew... | |
SnoepTomaatje | vrijdag 13 januari 2017 @ 18:38 |
Zoete bbq spareribs | |
emmyemmy2 | vrijdag 13 januari 2017 @ 18:54 |
Boerenkool | |
banaantjeEE | vrijdag 13 januari 2017 @ 21:21 |
Dorum | |
FutureFairytale | vrijdag 13 januari 2017 @ 21:36 |
Drumsticks en noodles Toe aardbeiensorbet Nu thee en een peanut butter cup | |
Thezappa | vrijdag 13 januari 2017 @ 23:22 |
Sour hot soup en bami met kip van chinees Heerlijke soup is dat | |
FutureFairytale | vrijdag 13 januari 2017 @ 23:32 |
Limo, water en hot krokantjes | |
#ANONIEM | zaterdag 14 januari 2017 @ 00:35 |
Avondeten bij mijn lievelingThai in Mokum en de voor mij bekende gerechten opnieuw genomen: Poh Pia Tod..heerlijk! Kung Krarie op de achtergrond en vooraan een heerlijk Tom Yam Pla! Zaaalig! En om alles te verfrissen: Vanillie ijs met ananas. Aansluitend omdat het vrijdagavond is: Mij weer tegoed doen aan deze fles, die soldaat wordt gemaakt vanavond.Gewoon omdat het kan! [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-01-2017 00:36:15 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 14 januari 2017 @ 00:51 |
Glas water. | |
Woelwater | zaterdag 14 januari 2017 @ 00:54 |
Rode wijn en Pennywafels. | |
Karzai | zaterdag 14 januari 2017 @ 12:38 |
boterhammen met kaas tomaat mayo peper en zout | |
FutureFairytale | zaterdag 14 januari 2017 @ 13:27 |
Sushi als lunch Vanavond pannenkoeken bakken! Met spek en kaas en met rozijnen en stroop | |
minilot | zaterdag 14 januari 2017 @ 13:29 |
Laat ontbijt, annex lunch was broodje met pittige hummus en een spiegelei. Ook nog yoghurt met een banaan erin, en sterke koffie. Vanavond eten en cocktails bij http://supermercadorotterdam.nl | |
Gesloten | zaterdag 14 januari 2017 @ 15:01 |
Geroosterde bloemkool, aardappelpartjes en zeebaarsfilet. | |
FutureFairytale | zaterdag 14 januari 2017 @ 15:26 |
Bakje mangosorbet Straka verse jus en thee. | |
#ANONIEM | zaterdag 14 januari 2017 @ 15:29 |
Schijnt de hype niet waar te kunnen maken op eet en drankgebied en is behoorlijk prijzig voor wat je krijgt hoor ik al weken her en der. Kun je beter naar Level gaan voor je cocktails aangezien die aan hun laatste weken bezig zijn als cocktailbar. Vanmiddag Lunch: recensie komt wel een keer. Aansluitend: [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 14-01-2017 15:33:13 ] | |
FutureFairytale | zaterdag 14 januari 2017 @ 16:33 |
Zelfgemaakt chocoladekoekje met ongeveer 70% chocola en 30% koek | |
SnoepTomaatje | zaterdag 14 januari 2017 @ 16:59 |
Homemade sushi | |
RobinOok | zaterdag 14 januari 2017 @ 17:05 |
Cookie chip chocolate! Chocolade met koekkruimels? | |
Stokken_en_stenen | zaterdag 14 januari 2017 @ 17:50 |
spinazi en zalm | |
FutureFairytale | zaterdag 14 januari 2017 @ 19:58 |
Yep, met goede pure chocolade Nu thee met een klein stukje appeltaart. | |
uniekhoorn | zaterdag 14 januari 2017 @ 20:41 |
beetje hutspot wat er alweer uit is... Probeer nu een bak kwark met ranja | |
FutureFairytale | zaterdag 14 januari 2017 @ 20:41 |
onee Beterschap | |
#ANONIEM | zaterdag 14 januari 2017 @ 22:48 |
Gisteravond Thais, vanavond weer: XL portie op verzoek van de welbekende "Nua kra pao" (ossenhaas etc.) i.c.m. een Coke classic. Aansluitend: Cocktails i.c.m. shotjes om te blussen en de zaterdagavond in te luiden.. En "nee" dat is niet geld voor de rekening, maar de tip tot nu toe voor de barkeeper. | |
Ama | zondag 15 januari 2017 @ 00:18 |
littledrummergirl | zondag 15 januari 2017 @ 10:34 |
ooh waar heb je die gevonden pocky | |
Ama | zondag 15 januari 2017 @ 10:38 |
Yamin. | |
FutureFairytale | zondag 15 januari 2017 @ 13:36 |
En nog een keer sushi als brunch | |
Karzai | zondag 15 januari 2017 @ 14:47 |
beenhammetje met mosterd honing voor vanavond gehaald, patat en salade erbij | |
banaantjeEE | zondag 15 januari 2017 @ 15:20 |
Pasta met Boursin, ajuin, courgettes en merguez | |
Karzai | zondag 15 januari 2017 @ 15:31 |
Corned beef net kattenvoer maar toch lekker | |
FutureFairytale | zondag 15 januari 2017 @ 16:07 |
Glas versgeperste jus en een sinaasappel. | |
RobinOok | zondag 15 januari 2017 @ 16:30 |
Karaage Chicken Japanse kipnuggets. Gewoon kant-en-klaar gekocht bij de toko. Kwartiertje in de oven. En nu heb ik geen honger in avondeten... Dat is mijn actie van vandaag : ik heb de diepvries iets leger gemaakt. | |
realAIVD | zondag 15 januari 2017 @ 16:35 |
damn, nu heb ik honger!!!!! zeker niet bij amazing oriental vandaan, he? Anyway, hier een flinke bak edamame op, was alweer even geleden dus ook de diepvries iets leger gemaakt, lol oh en lekkere biertjes erbij ;-) | |
#ANONIEM | zondag 15 januari 2017 @ 16:36 |
Lunch Heerlijk huiselijk maal: Rundergehakballen & spinazie & gekookte aardappelen. Aansluitend een wandelingetje en: Acclimatiseren! Tis tenslotte zondag! | |
Diconnected | zondag 15 januari 2017 @ 17:24 |
Straks een groentesoep maken met balletjes en broodjes erbij. | |
bjanaan | zondag 15 januari 2017 @ 18:58 |
Kip Dijon met aardappeltjes | |
FutureFairytale | zondag 15 januari 2017 @ 19:00 |
Champignonragout met rundvlees. Pasteitjes erbij Toe een bekertje Activia | |
#ANONIEM | zondag 15 januari 2017 @ 19:34 |
Avondeten: 1 schaal leeg, volgende schaal.. Tis tenslotte zondag. | |
Woelwater | maandag 16 januari 2017 @ 03:34 |
Spaghetti | |
FutureFairytale | maandag 16 januari 2017 @ 09:51 |
Mooie tijd, of zit je in Amerika? Ontbijt was passievrucht-ananaskwark. Vanmiddag soep, zachtgekooktje eitjes, brood. | |
Woelwater | maandag 16 januari 2017 @ 10:34 |
Nee, gewoon een verknipt dag-nachtritme | |
FutureFairytale | maandag 16 januari 2017 @ 15:32 |
Ik netjes aan een pakje crackers, krijg ik een zak snickers bites 3 Gegeten (ohnee 4, niet liegen) tot nu toe en verder uitgedeeld. | |
uniekhoorn | maandag 16 januari 2017 @ 15:56 |
Vervelend FFT Had net een kippensoepje met veel tauge extra sambal. Nu een halve kaki en een halve granny smith Vanavond romige aardappelpuree met rauwe andijvie met een stukje rookworst.. glijdt lekker weg | |
#ANONIEM | maandag 16 januari 2017 @ 16:50 |
Lunch: Tja..voor de zoveelste keer deze welbekende combo bij mijn lievelings 'glurinamer'in Rotterdam's eigen China Town. Aansluitend: Acclimatiseren. | |
#ANONIEM | maandag 16 januari 2017 @ 16:54 |
Koffie ☕ | |
realAIVD | maandag 16 januari 2017 @ 18:02 |
voor de lunch boterhammen met kaas, een puntpaprika in stukjes, handje noten en wat blauwe bessen meegenomen, verder vandaag alleen koffie en water op. Nu even bieren en dan een bak Japanse salade van de AH naar binnen werken. Wat er daarna nog klaargemaakt moet gaan worden, daar ben ik nog niet uit... | |
#ANONIEM | maandag 16 januari 2017 @ 18:25 |
bami | |
Karzai | maandag 16 januari 2017 @ 18:25 |
franse frietjes, makreel, tomaat sjalot met peper en olijfolie mango toe | |
derLudolf | maandag 16 januari 2017 @ 18:39 |
Aardappels, boontjes, schouderkarbonade. | |
Woelwater | maandag 16 januari 2017 @ 18:44 |
Sherry | |
FutureFairytale | maandag 16 januari 2017 @ 19:16 |
Macherroni peperonata | |
uniekhoorn | maandag 16 januari 2017 @ 19:35 |
2 x | |
Smallish | maandag 16 januari 2017 @ 19:39 |
Wat doe jij nou? Was het niet lekker? | |
uniekhoorn | maandag 16 januari 2017 @ 19:47 |
Juist wel, 2 x van genieten Neeh... ziekjes en toch willen eten want dat moet van mijzelf | |
Ama | maandag 16 januari 2017 @ 20:33 |
Smallish | maandag 16 januari 2017 @ 20:44 |
O, , oorzaak-gevolg..... | |
FutureFairytale | maandag 16 januari 2017 @ 21:14 |
je bent niet eigenwijs Ach denk niet dat je sneller beter zou worden als je niet zou eten dan wel. Hoop gewoon dat je t snel weer binnenhoud, anders heb je de eerder gewonnen kilo's weer verloren Ik ga aan de warme chocolademelk en ff wat lekkers erbij pakken. Een koekje of een bonbon ofzo. | |
banaantjeEE | maandag 16 januari 2017 @ 22:01 |
Pasta van gisteren...restjes dus | |
uniekhoorn | maandag 16 januari 2017 @ 23:09 |
Dat is precies waarom ik mijzelf dwing om wel te eten.. Er blijft genoeg zitten denk ik.. Wel lief van jou ... Maar dat ben jij nou eenmaal.. Heel lief en een zoetekauwerke | |
RobinOok | maandag 16 januari 2017 @ 23:13 |
Jawel hoor. Chicken Karaage Maar stel je er niet teveel van voor. Het blijft gewoon junkfood. Maarrrrr, het is niet van die gemalen zut. Het is nog wel gewoon (kippendijen)vlees. Andere, oude foto: Chicken Karaage Nog niet over geblogd. Ze hebben ook een ander merk, duurder, ziet er ook anders uit. Die ook nog eens proberen en daarna ene keer zelf maken. En dan nog eens kijjken of ik er een post aan ga wijden, want het zijn natuurlijk maar gewoon kipnuggets. :-) | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 01:20 |
Gisteravond avondhap: Heeeeeeeeeeerlijk! Aansluitend: Acclimatiseren.gewoon omdat het kan. | |
FutureFairytale | dinsdag 17 januari 2017 @ 09:30 |
Zachte chocolate chip cookie gebakken door collega Daarvoor een beetje yoghurt met aardbei-rabarbercompote. | |
minilot | dinsdag 17 januari 2017 @ 09:47 |
Vanmorgen een tortilla met tomatenhummus, sla, roerei en hot sauce. Daarna nog een banaan en een beker sterke koffie. Vanmiddag ergens in Rotterdam lunchen met de dude van het bakkerijtopic hier in CUL | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 11:49 |
Iets zegt mij waar ik een uurtje geleden al was. Actueel = Lunch: Tis tenslotte dinsdag. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2017 11:50:07 ] | |
Ludachrist | dinsdag 17 januari 2017 @ 11:53 |
Zit jij voor 11 uur 's ochtends al pinten te drinken? | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 12:54 |
koffie | |
Woelwater | dinsdag 17 januari 2017 @ 12:56 |
kroepoek | |
realAIVD | dinsdag 17 januari 2017 @ 13:43 |
ooooooohhhhh, ge-wel-dig! Ik vind junk food helemaal niet erg hoor, haha. dank voor de foto's! [sarcasm] Nu nog een tripje naar Amazing Oriental plannen ...dat is altijd vreselijk [/sarcasm] | |
DeHovenier | dinsdag 17 januari 2017 @ 14:43 |
Vanavond spaghetti met pesto, Italiaanse rauwe ham, mozarella en cherrytomaatjes. | |
FutureFairytale | dinsdag 17 januari 2017 @ 18:10 |
Kerriekool stamppot met uienjus en gekookt ei, oesterzwamburgers, stoofpeertjes en stoofvlees. Toe wolkentoetje. Was erg lekker behalve de oesterzwamburgers dus lekker een half pond stoofvlees gegeten [ Bericht 69% gewijzigd door FutureFairytale op 17-01-2017 18:47:16 ] | |
Diconnected | dinsdag 17 januari 2017 @ 18:46 |
Courgettespaghetii met paddenstoelen, room en kaas. | |
banaantjeEE | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:00 |
Frietjes met frikandellen | |
RobinOok | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:19 |
En dan gewoon geen groenten? | |
Anne | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:32 |
Gefeliciteerd, je kan lezen . Ik had zelfgebrouwen erwtensoep (met groenten) en daarna reifkoeken met suiker. Lang niet meer gehad . | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:33 |
Soms heb je na thee gewoon trek in een biertje. On topic = Avondeten! Hmmm....heerlijk met dit koude weer: Thais = ossenhaas met pepers etc... | |
Fok-it | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:34 |
Man man man Je bent zn moeder niet | |
uniekhoorn | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:38 |
Had hotdog met zuurkool, mosterd en wit puntje. Dikke tomatensoep. Weer zo'n 2 x dus nu wat zoute stokjes met pindakaas | |
RobinOok | dinsdag 17 januari 2017 @ 19:38 |
Het is gewoon een ja/nee vraag, zieltjes. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 21:38 |
Is dat Nederlands voor Reibekuchen? | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 21:39 |
Wat zijn cherrytomaatjes? | |
RobinOok | dinsdag 17 januari 2017 @ 21:48 |
Fruit. Voornamelijk water. | |
emmyemmy2 | dinsdag 17 januari 2017 @ 21:54 |
Cajun kippenpoten uit de oven, broccoli uit de oven en een salade. Geen tijd om uitgebreid te koken | |
FutureFairytale | dinsdag 17 januari 2017 @ 22:48 |
Hoop t niet. Rösti met suiker lijkt me niet zo. Ik had net kroepoek | |
FutureFairytale | dinsdag 17 januari 2017 @ 22:49 |
Witte puntjes met kaas blijven bij mij meestal zitten. Tip voor morgen misschien | |
Anne | dinsdag 17 januari 2017 @ 22:52 |
Jep. | |
Anne | dinsdag 17 januari 2017 @ 22:54 |
Ik ken het niet anders dan ze met suiker te eten. Probeer het eens . Vooral als ze nog een beetje smeuïg zijn, zodat de suiker lekker blijft plakken. Jammie. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 januari 2017 @ 23:03 |
Zoet moet kunnen, in Duitsland traditioneel ook met apfelmuss. | |
FutureFairytale | woensdag 18 januari 2017 @ 09:09 |
kun je die dingen ergens kopen? Heb ze nog nooit gezien (woon in Randstad). Net snel een breaker banaan-bosbes. | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 09:52 |
Nog maar een bakkie pleur en een verse paffert alvorens we gaan lunchen. Tis tenslotte een sneeuw volle woensdag. | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 09:53 |
Koffie | |
FutureFairytale | woensdag 18 januari 2017 @ 11:37 |
Stukje nougat en een sinaasappel Vanmiddag kippensoep, crackers met kaas en luxe salami (naam kwijt). Vnv van de nr 1 toko van vorig jaar | |
Karzai | woensdag 18 januari 2017 @ 11:40 |
beschuitje met jam en een appel vanavond iets met merquez worstjes denk in een pitabroodje met paprika ui en tomaat beetje knoflooksaus | |
HarveySpecter | woensdag 18 januari 2017 @ 12:06 |
Vanavond lekker uit eten | |
Anne | woensdag 18 januari 2017 @ 12:17 |
In de vriezer liggen ze vast wel in elke supermarkt. Denk ik . | |
minilot | woensdag 18 januari 2017 @ 14:13 |
Vanavond schol uit de oven, aardappelpuree en gekaramelliseerde prei. Vandaag tot nu toe gegeten: een tortilla met roerei+spinazie en een banaan. | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 14:53 |
En hoe was de lunch gisteren bij Pierre Rotterdam? On topic = Lunch Yup...daar waren we weer bij "Happy" Aansluitend Ook bij 0 graden is een biertje als deze lekker! | |
minilot | woensdag 18 januari 2017 @ 15:04 |
Daar waren we niet. Het werden gehaktballen @ wijnbar. En, pff. Ik heb nu een paar keer noodgedwongen bij Happy Italy gegeten omdat handig naast de bios maar de handvol pasta's en pizza's die ik er gegeten heb vond ik allemaal volkomen niksig van smaak. Vind jij het wél wat, Iwanius? | |
Woelwater | woensdag 18 januari 2017 @ 15:08 |
Goede review | |
minilot | woensdag 18 januari 2017 @ 15:10 |
Ja hoor eens, dit is niet het restaurantrecensietopic. | |
golfer | woensdag 18 januari 2017 @ 15:11 |
Indachtig de TT: vanavond een rauwe andijviestamppot van knolselderij en pastinaak met uitgebakken spekjes en een gebraden runderworst met ras-el-hanoutkruiden. | |
uniekhoorn | woensdag 18 januari 2017 @ 15:31 |
Nu een kaki en gekookt eitje. Vanavond verse zuurkool, ananas, uitgebakken spekjes, aardappelpuree en Hema rookworst | |
TheInnocent | woensdag 18 januari 2017 @ 15:40 |
Ik vind de Nederlandse keuken niet lekker, en voor vanavond twijfel ik tussen Italiaanse kipschotel en kipfajita's met zelfgemaakte dips straks inkopen doen! Dat heerlijk eten het hoogtepunt van deze dag kan zijn.. | |
TheInnocent | woensdag 18 januari 2017 @ 15:46 |
Oh nog een idee http://www.demandiekokenkan.nl/kip-tandoori/ | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 16:04 |
Koffie ☕ | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 16:06 |
Vanavond een broodje hamburger | |
Aphrodyte | woensdag 18 januari 2017 @ 16:12 |
Broodje shoarma van de vegetarische slager met knoflooksaus, kiemgroente en komkommer | |
FutureFairytale | woensdag 18 januari 2017 @ 18:24 |
Ga toko niet meer redden Nu een onsje runderrollade. Vnv waarschijnlijk Mi Sedaap sambal goreng (x2) met gebakken uitjes, extra ketjap en sriracha. | |
emmyemmy2 | woensdag 18 januari 2017 @ 18:40 |
Cajun drumsticks en broccoli uit de oven rijst | |
realAIVD | woensdag 18 januari 2017 @ 19:08 |
vanochtend heul veul koffie lunch was een club sandwich van Loetje avond: tweede helft ajam ketjap van gisteren met boontjes, wat witte kool/wortel uit het zuur en een lente-uitje omdat dat nu eenmaal zo goed als iedere dag moet, want lekker, al ga ik de boontjes iets minder ongeïnspireerd klaarmaken deze avond en de ajam ketjap wat meer pit geven middels sriracha... foto van gisteren (inclu suffe boontjes dus) | |
banaantjeEE | woensdag 18 januari 2017 @ 20:55 |
Boontjes met een hamburger en aardappelen | |
banaantjeEE | donderdag 19 januari 2017 @ 19:34 |
Pizza | |
Geerd | donderdag 19 januari 2017 @ 19:45 |
Vannacht nog gehad Net hele kip uit oven | |
Aphrodyte | donderdag 19 januari 2017 @ 19:50 |
Uienkruier en tomatensoep | |
Ama | donderdag 19 januari 2017 @ 20:24 |
Stokbrood knoflookboter. | |
realAIVD | donderdag 19 januari 2017 @ 20:26 |
ik zit bulgogi van speklap te eten met (heel veel) gekruide sugarsnaps | |
#ANONIEM | donderdag 19 januari 2017 @ 20:41 |
Ik vind het sowieso beter dan een Vapiano of welke andere pizzahut die je in de stad hebt. Avondeten: Tagiatelli, kipfilet, cherry tomaatjes,roomsaus. Aansluitend: "As i type" 1 vd vele cocktails voor moi. Tis tenslotte donderdagavond. | |
Thezappa | donderdag 19 januari 2017 @ 22:02 |
was die pizza lekker? | |
Thezappa | donderdag 19 januari 2017 @ 22:05 |
kip shoarma met 4 verschillende pepers op sla / rode uit / witte ui / paprika /feta/ witte rijs met peterselie erbij | |
FutureFairytale | donderdag 19 januari 2017 @ 23:12 |
vind je VIP niet lekkerder dan Happy? Vnv begon met 5 miniloempia'tjes tijdens werkborrel. Daarna later nog bittergarnituur (20 stuks voor 2 pers), dus voor mij was het bittergarnituuravond | |
Woelwater | vrijdag 20 januari 2017 @ 03:34 |
Spaghetti | |
FutureFairytale | vrijdag 20 januari 2017 @ 12:59 |
Zojuist een Thaise kipsalade. Vanavond haal ik sushi | |
Aphrodyte | vrijdag 20 januari 2017 @ 13:48 |
Uienkruier en watermeloen. | |
#ANONIEM | vrijdag 20 januari 2017 @ 16:38 |
,sterker nog ik had vanwege de trek de pizza zo een beetje voor de helft op toen de bedrijfsleider kwam vragen of het smaakte waarop ik "nee"antwoorde maar erachter voegde dat ik bewust deze pizza uitkoos,trek had en dus gewoon braaf door eet. Zegtie: "wij hebben (wijs op de kaart die op mijn tafel staat) een 100% tevredenheidsgevoel garantie dat inhoudt wanneer iets niet smaakt u dit kenbaar kunt maken en gewoon een ander gerecht naar keuze van ons krijgt zonder maarren." Dus wat wilt u hiervoor in de plaats hebben, dan laat ik het gelijk maken." Kreeg ik dus deze spaghetti. ( die ik daarna bij een volgend bezoek ook weer nam) die prima smaakte. Ik heb tijdens de afrekening gewoon de prijs van de pizza bij de rekening opgeteld en dat is tip gegeven voor deze uitstekende service en de eigenaar ook gelijk bericht dat ik dit een geweldige manier van service vond. Vanmiddag Lunch: *burp* en zo zag het eruit. Aansluitend acclimatiseren! Gewoon omdat het vrijdagmiddag is. Ik vind ze niet slecht. En voor dat geld, mag je eigenlijk niks zeggen want i.v.g met andere 'pizza' zaken is dat erg goedkoop. Nu begrijp ik waarom er zoveel jeugd altijd voor de deur in de avond staat en hele families hier gaan eten. Nee, VIP is beter. [ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 20-01-2017 16:41:57 ] | |
FutureFairytale | vrijdag 20 januari 2017 @ 17:51 |
Ik bedoelde ook dat VIP beter zou zijn, ik ben fan van VIP | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 20 januari 2017 @ 18:14 |
Drie keer R Rund Rijst (sp)Ruiten * Ok een beetje vals gespeeld met de spruiten | |
derLudolf | vrijdag 20 januari 2017 @ 19:04 |
Tagliatelle met Ragu alla Bolognese | |
Karzai | vrijdag 20 januari 2017 @ 19:36 |
ik ga lekkere hapjes eten krab garnalen salade, boursin op een stokbroodje mozzarella met tomaat later nog twee karbonaadjes en patat | |
uniekhoorn | vrijdag 20 januari 2017 @ 20:02 |
Morgen maar uit eten... moet toch eens opknappen? Nu een bak thee en een mariakaakje. Straks nog een bak kwark. Nog even zitten en dan wat zoute stokjes denk ik | |
#ANONIEM | vrijdag 20 januari 2017 @ 20:06 |
Bak thee. | |
FutureFairytale | vrijdag 20 januari 2017 @ 21:27 |
Hou je t al binnen meis? Ik had thee en een stukje nougat. Later wat limo en denk kaascrackertjes en fuet erbij. | |
Blue_Panther_Ninja | vrijdag 20 januari 2017 @ 22:31 |
Patat met schouderkarbonade en spareribs. | |
derLudolf | vrijdag 20 januari 2017 @ 22:38 |
Joh, cola, al dan niet met een scheutje Sonnema er door is wat je nodig bent | |
Aphrodyte | vrijdag 20 januari 2017 @ 22:42 |
Vanavond een vegetarische bamischijf met zelfgemaakte pindasaus en noodles. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 januari 2017 @ 00:08 |
Bamischijf (noodles in eem korstje) en noodles Lekker hoor, ik hou eigenlijk veels te veel van noodles en bamischijven. | |
RobinOok | zaterdag 21 januari 2017 @ 05:55 |
Ik heb nog nooit een bamischijf gegeten, En voel dat niet als gemis. | |
Zo-is-dat | zaterdag 21 januari 2017 @ 08:30 |
Nog 1 ochtend hotel ontbijt | |
Aphrodyte | zaterdag 21 januari 2017 @ 08:39 |
Tsja ik was moe en had dat alles nog in de vriezer | |
Karzai | zaterdag 21 januari 2017 @ 12:24 |
ja lekker is dat fruit,omelet, gebakken worstjes, verse broodjes. Ik heb een gekookt eitje, boterham met pindakaas en boterham met schwarzwalder schinken als ontbijt gegeten erbij koffie | |
vinnypassy | zaterdag 21 januari 2017 @ 12:32 |
Smoothie met wortel, sinaasappel, peer, gember en munt. | |
RobinOok | zaterdag 21 januari 2017 @ 12:51 |
Brood, pindakaas met chili, uitgebakken spek, lente-ui, koriander. Was in mijn hoofd beter dan hoe het smaakte. Ik geloof dat ik niet zo van pindakaas hou. | |
minilot | zaterdag 21 januari 2017 @ 12:52 |
Misschien was het de combinatie pindakaas en spek, Robin! Dat lijkt me maar zo zo.. | |
minilot | zaterdag 21 januari 2017 @ 12:54 |
Laat weekendontbijt hier.. Harde tijgerbolletjes van de bakker. Met paté. En versgeperst bloedsinaasappelsap met wodka. Vanavond 'verplicht' eten bij de keten Proeflokaal Bregje. Ik ben weinig hoopvol, maar misschien valt het mee. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 januari 2017 @ 13:42 |
Bescheiden porties (behalve de burger), have fun. En toe de cheesecake nemen Ik ga zo uit lunchen in DH | |
#ANONIEM | zaterdag 21 januari 2017 @ 13:44 |
Mis je de Groningse eierbal uit je jeugd nooit? | |
minilot | zaterdag 21 januari 2017 @ 13:47 |
Dank voor de tip! Bescheiden porties vind ik geen punt, als het maar een beetje smaakt. | |
RobinOok | zaterdag 21 januari 2017 @ 13:48 |
Ben er alleen geboren, al snel verhuist, dus die ken ik niet uit mijn jeugd. | |
RobinOok | zaterdag 21 januari 2017 @ 13:49 |
Nee het was de pindakaas. Pindakaas is maar zozo. Stroef in je mond. Ik eet eigenlijk nooit pindakaas. Of in ieder geval sinds de middelbare school niet meer. | |
#ANONIEM | zaterdag 21 januari 2017 @ 14:39 |
Koffie | |
sjonhetplatenkanon | zaterdag 21 januari 2017 @ 15:13 |
Een groene knuppel... ...en een schaaltje bruin fruit | |
FutureFairytale | zaterdag 21 januari 2017 @ 15:53 |
Lunch was 2 kalfskroketten met brood (van Menno) en veel mosterd. Nu een warme choco. Vanavond leftover sushi (veel over). | |
uniekhoorn | zaterdag 21 januari 2017 @ 16:49 |
Pizza straks. Dinamite denk ik. Voor een tomatensoep. Na een lambrusco | |
Aphrodyte | zaterdag 21 januari 2017 @ 16:56 |
Gebakken aardappelen en een salade met geitenkaas | |
#ANONIEM | zaterdag 21 januari 2017 @ 17:11 |
Lunch maar weer eens de welbekende rijstpot met o.a. kipfilet en choi sam. Aansluitend Acclimatiseren met wat glaasjes rum i.c.m. een paffert. Tis tenslotte zaterdagmiddag. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-01-2017 17:11:21 ] | |
emmyemmy2 | zaterdag 21 januari 2017 @ 19:26 |
de slechtste spaghetti ooit | |
FutureFairytale | zaterdag 21 januari 2017 @ 19:41 |
ben benieuwd wat dat inhoudt. Wel helemaal opgegeten of lekker wat anders genomen? | |
RobinOok | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:24 |
Een entrecote van de Turk die geen entrecote was. Weet niet wat wel, het was gelukkig wel te eten. Met maiskolven met sriracha-koranderboter. En aardappelpartjes uit de oven. | |
sjonhetplatenkanon | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:27 |
Varkensvlees | |
golfer | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:31 |
In soja gemarineerde kort gebakken tonijn met sesamzaadjes en daarbij gewokte Japanse groentes. | |
Pietverdriet | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:36 |
Pizza margarita | |
Geralt | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:37 |
Friet met frikandel speciaal | |
habitue | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:38 |
Kip met bier uit oven. En erbij ook bier | |
RobinOok | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:47 |
Het went nooit dat mensen soja zeggen en sojasaus bedoelen. Ik zie in eerste instantie altijd iets met sojabonen(prut) voor me. | |
Anne | zaterdag 21 januari 2017 @ 20:49 |
Ik zit aan de Milka chocolade, pringles en cassis. | |
#ANONIEM | zondag 22 januari 2017 @ 05:02 |
Gisteravond avondeten: Parkheuvel aangedaan.Allemaal prima. Aansluitend: Buiten onder de terrasbranders acclimatiseren met fles restant bubbels. | |
emmyemmy2 | zondag 22 januari 2017 @ 09:21 |
Ik had een goedkoop potje saus gekocht. Smaakte nergens naar dus mn vriend besloot er bbq saus in te gooien, maar dan natuurlijk veel te veel. Als fix sambal ingegooit en die maakte de hele saus heel erg olieachtig Gehaktballetjes, mozzarella en bovenste spaghetti maar opgegeten | |
#ANONIEM | zondag 22 januari 2017 @ 09:32 |
☕ koffie ☕ | |
Karzai | zondag 22 januari 2017 @ 10:23 |
brood eitje en koffie, granaatappelsap vanavond wintervoer spruiten aardappelen en speklappen | |
FutureFairytale | zondag 22 januari 2017 @ 10:32 |
Dat klinkt idd niet zo best Straks kwark met muesli en 2 maïswafels met smeerkaas. Vanmiddag verjaardag dus taart/chips/toastjes, vnv Thaise noodles met groenten en kip en spareribs erbij | |
uniekhoorn | zondag 22 januari 2017 @ 11:02 |
boterham zuivelspread/achterham/fijngesneden tomaat/ijsbergsla en een zacht gekookt eitje op een beschuit | |
#ANONIEM | zondag 22 januari 2017 @ 14:37 |
ons aller Ajax heeft gewonnen, blijft Feyenoord opjagen voor de landstitel en dus wordt er vanavond 'gefeest'. Next topic! |