abonnement Unibet Coolblue
pi_167578686
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167578866
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 december 2016 16:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

rudaw is toch hun belangrijkste media outlet? wel crappy als ze fake nieuws verspreiden.
Van de KDP ja, van de YPG is dat ANHA
Say what?
pi_167578925
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 16:27 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Van de KDP ja, van de YPG is dat ANHA
dat verklaart het
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167578934
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 december 2016 16:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat verklaart het
die 2 liggen elkaar niet zo idd
Say what?
pi_167578948
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 16:32 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

die 2 liggen elkaar niet zo idd
wij vertegenwoordigen de koerden, nee wij vertegenwoordigen doe koerden geneuzel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167579086
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 13:08 schreef PLAE@ het volgende:
En hoe kan het dat IS nog zo sterk is (ja ze krijgen klappen maar toch) nu ze geen bevoorrading meer ontvangen vanuit Turkije.
Omdat ze geen puppets van Turkije zijn zoals de conspiracytards altijd beweren.
  zaterdag 24 december 2016 @ 17:42:40 #7
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_167580172
quote:
3s.gif Op zaterdag 24 december 2016 16:41 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Omdat ze geen puppets van Turkije zijn zoals de conspiracytards altijd beweren.
Dat is een weinig inhoudelijke reactie. Er is nogal wat vanuit Turkije aangeleverd natuurlijk. Maar waar 'teren' ze nu dan op? Geld is het probleem niet, maar voorraden/wapens?
  zaterdag 24 december 2016 @ 17:45:02 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167580220
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 17:42 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Dat is een weinig inhoudelijke reactie. Er is nogal wat vanuit Turkije aangeleverd natuurlijk. Maar waar 'teren' ze nu dan op? Geld is het probleem niet, maar voorraden/wapens?
Mankracht en materiaal dat ze vanuit Irak naar Syri hebben gebracht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 december 2016 @ 19:22:05 #9
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167582062
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 17:42 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Dat is een weinig inhoudelijke reactie. Er is nogal wat vanuit Turkije aangeleverd natuurlijk. Maar waar 'teren' ze nu dan op? Geld is het probleem niet, maar voorraden/wapens?
Ten eerste veel meer mankracht dan aangenomen door Amerika. Ten tweede zware wapens en munitie geroofd van diverse partijen. En naar alle waarschijnlijkheid ook wel gesteund door bepaalde landen in het verleden.
pi_167583328
Neem aan dat Saudi-Arabi de fondsen iets heeft verhoogd nadat Erdogan zich voor het karretje van Putin liet spannen?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_167583580
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 20:17 schreef ThePlaneteer het volgende:
Neem aan dat Saudi-Arabi de fondsen iets heeft verhoogd nadat Erdogan zich voor het karretje van Putin liet spannen?
?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167584787
Iedereen fijne kerstdagen gewenst.
  zaterdag 24 december 2016 @ 22:11:16 #13
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167586607
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 20:17 schreef ThePlaneteer het volgende:
Neem aan dat Saudi-Arabi de fondsen iets heeft verhoogd nadat Erdogan zich voor het karretje van Putin liet spannen?
Turkije is inderdaad geen terroristensponsor meer sinds het Ruslands bitch is in Syri. Daarvoor mocht iedereen de grens over en kreeg iedereen wapens, zolang ze maar tegen Assad of de YPG vochten. Of nam Turkije er olie vanaf.
pi_167594651
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 17:42 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Dat is een weinig inhoudelijke reactie. Er is nogal wat vanuit Turkije aangeleverd natuurlijk. Maar waar 'teren' ze nu dan op? Geld is het probleem niet, maar voorraden/wapens?
Heb je gezien wat voor materiaal ze telkens als 'ghanima' veroveren van het Iraakse, Syrische en tegenwoordig zelfs Turkse leger. :')

Leopard tanks, Grad installaties alles.
NEE!
pi_167594753
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 december 2016 22:11 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije is inderdaad geen terroristensponsor meer sinds het Ruslands bitch is in Syri. Daarvoor mocht iedereen de grens over en kreeg iedereen wapens, zolang ze maar tegen Assad of de YPG vochten. Of nam Turkije er olie vanaf.
Olie neemt echt iedereen van ze af. Zelfs Assad's regime en die shit werd/wordt zelfs grootschalig verwerkt in Israel. Volgens mij kocht de SDF en KRG ook gewoon olie van ze. Tja het is gewoon rete goedkope olie. Maar je kunt dat argument in elk geval echt niet aanvoeren om een groep als terroristensponsor aan te duiden want dan is letterlijk iedereen in die regio er 1.

Dat van die grenzen is wel echt enorm kwalijk geweest en Rusland heeft er niks mee te maken. Als de SDF niet ten westen van de Eufraat was gegaan en Manbij hadden veroverd was die grens nog steeds lek en open voor IS, zelfs vandaag. :')
NEE!
  zondag 25 december 2016 @ 13:15:56 #16
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167597028
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 11:53 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Olie neemt echt iedereen van ze af. Zelfs Assad's regime en die shit werd/wordt zelfs grootschalig verwerkt in Israel. Volgens mij kocht de SDF en KRG ook gewoon olie van ze. Tja het is gewoon rete goedkope olie. Maar je kunt dat argument in elk geval echt niet aanvoeren om een groep als terroristensponsor aan te duiden want dan is letterlijk iedereen in die regio er 1.

Dat van die grenzen is wel echt enorm kwalijk geweest en Rusland heeft er niks mee te maken. Als de SDF niet ten westen van de Eufraat was gegaan en Manbij hadden veroverd was die grens nog steeds lek en open voor IS, zelfs vandaag. :')
De SDF en Assad hebben door blokkades en geldgebrek geen beter alternatief. Turkije moet beter weten.
pi_167597070
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 21:07 schreef Charleville het volgende:
Iedereen fijne kerstdagen gewenst.
[ afbeelding ]
Ongelofelijk dat we de oppositie dat bestaat uit haatbaarden en pinguins steunen.
Hey
pi_167597160
Hoe lang denken jullie dat IS nog stand gaat houden? En zal de aanstelling van Trump het MO op korte termijn gaan veranderen?
Hey
  zondag 25 december 2016 @ 13:25:01 #19
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167597293
De weg tussen Tabqa en Raqqa is nu afgesneden
todayinsyria twitterde op zondag 25-12-2016 om 10:33:18 #Raqqa | #SDF continued to advance toward al-Tabaqah and are now just 3km away https://t.co/v8wTvTN4U0 reageer retweet
Step_Agency1 twitterde op zondag 25-12-2016 om 10:43:34 #SDF dominate of eastern #Jabar town in the countryside west of #Raqqa after clashes with #ISIS#Step_News #Syria #IS. reageer retweet

Say what?
pi_167597432
Gaat wel stukkie soepeler dan de SAA naar tabqa. Krijgen ze zo weinig tegenstand vanaf die kant?
  zondag 25 december 2016 @ 13:32:15 #21
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167597518
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 13:29 schreef BEFEM het volgende:
Gaat wel stukkie soepeler dan de SAA naar tabqa. Krijgen ze zo weinig tegenstand vanaf die kant?
Ze zijn met veel meer en hebben luchtsteun
Say what?
pi_167597842
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 13:32 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Ze zijn met veel meer en hebben luchtsteun
+ embedded SOF van verschillende landen die de ATGM's etc bedienen.
NEE!
  zondag 25 december 2016 @ 13:52:39 #23
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167597977
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 13:44 schreef HexHunter het volgende:

[..]

+ embedded SOF van verschillende landen die de ATGM's etc bedienen.
correct
Say what?
  zondag 25 december 2016 @ 13:53:38 #24
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167598007
+ SAA die destijds een volledig achterlijke en zeer dunne supply line hanteerde :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167598021
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 13:32 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Ze zijn met veel meer en hebben luchtsteun
Dat had de SAA ook toen toch? En die waren ook met een hele hoop op een kleiner gebied. En veel meer zware wapens en voertuigen maar die zijn blijkbaar nutteloos.

Maken die SOF echt zoveel verschil?
  zondag 25 december 2016 @ 13:56:36 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167598057
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 13:54 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat had de SAA ook toen toch? En die waren ook met een hele hoop op een kleiner gebied. En veel meer zware wapens en voertuigen maar die zijn blijkbaar nutteloos.

Maken die SOF echt zoveel verschil?
Als je langs 1 weg gaat oprukken ben je zo kwetsbaar in de flanken dat je gewoon dom bezig bent. Is hier al zo vaak aangekaart, maar ze hadden beter eerst het noordwesten kunnen opruimen, voordat ze die move maakten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 25 december 2016 @ 13:58:44 #27
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167598094
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 13:54 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat had de SAA ook toen toch? En die waren ook met een hele hoop op een kleiner gebied. En veel meer zware wapens en voertuigen maar die zijn blijkbaar nutteloos.

Maken die SOF echt zoveel verschil?
Qua mankracht komt de SAA echt te kort, zij moeten veel meer fronten controleren dan de SDF, die in feite alleen een zuidfront heeft. Daarbij is de luchtsteun icm de aanwezige SOF veel doeltreffender dan de SyAAF.
Say what?
pi_167598691
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 13:17 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Ongelofelijk dat we de oppositie dat bestaat uit haatbaarden en pinguins steunen.

fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  zondag 25 december 2016 @ 14:52:57 #29
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167598965
Thomas is ook behoorlijk bijgedraaid:
arabthomness twitterde op zondag 25-12-2016 om 13:50:00 I 100% agree with Abdul on this, I'm very sorry to say that the armed rebellion is in general to toxic to support now https://t.co/BBu1VUlgc3 reageer retweet
quote:
al_7aleem twitterde op zaterdag 24-12-2016 om 06:22:23 1. At this stage I no longer support the Syrian rebels as a revolutionary force to oust the Assad regime. reageer retweet
Say what?
pi_167599078
Veilig vliegen blijft een uitdaging voor de Russen kennelijk. In 1 klap 92 doden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167599089
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 14:52 schreef UpsideDown het volgende:
Thomas is ook behoorlijk bijgedraaid:
arabthomness twitterde op zondag 25-12-2016 om 13:50:00 I 100% agree with Abdul on this, I'm very sorry to say that the armed rebellion is in general to toxic to support now https://t.co/BBu1VUlgc3 reageer retweet
Een enorme draai inderdaad. Hoewel hij zijn mening wel nuanceert in de tweet reeks
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167599121
quote:
IS has repelled another (this is 4th or 5th) assault by Turkish Army & Euphrates Shield on West al-Bab, IS in control of Aqil Mt & Hospital
https://twitter.com/sayed_ridha/status/812971571870461952
pi_167599214
Isis turken pingpong. Duurde bij ar RAI jarablus ook een eeuwigheid. Eer het geconsolideerd werd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 25 december 2016 @ 16:10:11 #34
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167599978
Het Turkse leger bakt er militair gezien gewoon vrij weinig van. Incompetentie hebben ze wel laten zien, i.t.t. de Russen.
pi_167600114
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:10 schreef Richestorags het volgende:
Het Turkse leger bakt er militair gezien gewoon vrij weinig van. Incompetentie hebben ze wel laten zien, i.t.t. de Russen.
Het begint lacherig te worden, maar uiteindelijk zullen ze het veroveren. Ironisch gezien zal de Taqba Dam offensief van SDF de druk op de turken wat verlichten.
  zondag 25 december 2016 @ 16:31:43 #36
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167600254
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 december 2016 10:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

wil je hier een audio bestandje van maken om er een tune bij te hebben? zou best interessant kunnen zijn.
Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

pi_167600295
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

Ben jij dat :')
  zondag 25 december 2016 @ 16:36:21 #38
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167600299
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:35 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Ben jij dat :')
Zeker
pi_167600528
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

Man man man ik zou bijna nog pro-nusra worden hierdoor.
NEE!
pi_167600536
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

:D :D ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 25 december 2016 @ 17:12:33 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167600668
https://mobile.almasdarne(...)us-christmas-photos/

De door Turkije en Amerika gesteunde Zinki soldaten executeerders gunnen de Christenen in Syri niet zo'n warme kerst.
pi_167601444
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 16:20 schreef Djibril het volgende:

[..]

Het begint lacherig te worden, maar uiteindelijk zullen ze het veroveren. Ironisch gezien zal de Taqba Dam offensief van SDF de druk op de turken wat verlichten.
:') IS heeft zijn beste eenheden naar albab gestuurd, omdat de Taqba Dam offensief pas voor de lente gepland was.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167601454
quote:
Assadisten propaganda team op Fok in da house 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167601772
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 14:35 schreef Beach het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dit is precies zoals het is. Het Syrie onder assad was een seculier , prachtig land , waar iedereen in welvaart en vrede kon leven. Het Syrie onder de terroristen die gesteund door de amerikanen en golfstaten de jihad willen i voeren gaat terug naar een land zoals afghanistan onder de taliban... gelukkig kerstfeest!
pi_167602253
Iranian private sector on top of list for Syria reconstruction

quote:
IRNA - Syrian Ambassador to Tehran Adnan Mahmoud said on Sunday that Damascus has put the Iranian private sector on top of the list for Syria reconstruction.

He made the remarks in a meeting with the head of Iran Chamber of Commerce, Industries, Mines and Agriculture (ICCIMA) Gholam Hossein Shafei.

In the meeting, the two sides exchanged views on ways to refurbish the Syrian economy as well as reconstruction of the country.

Grounds for expansion of economic, industrial, mining, agriculture and joint venture investment of Iranian companies are well-prepared, the Syrian ambassador said. Shafei, for his part said the two sides should make plan for Syria reconstruction.
http://www.irna.ir/en/News/82361072/
  zondag 25 december 2016 @ 19:38:18 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167602284
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

Wtf _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 25 december 2016 @ 20:00:24 #47
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167602598
quote:
10s.gif Op zondag 25 december 2016 18:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

Assadisten propaganda team op Fok in da house 8-)
Het is propaganda dat Christenen onder Assad kerst kunnen vieren en zichzelf zijn en dat dat onder de koppensnellers niet kan? Assad geniet nog steeds steun van de meerderheid van de bevolking. Dat zijn feiten.
pi_167602649
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

Is dit eenmalig of ga je vanaf nu ook vloggen?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  zondag 25 december 2016 @ 20:09:45 #49
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167602750
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 20:03 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Is dit eenmalig of ga je vanaf nu ook vloggen?
Meer raps komen eraan, ik heb een drone gekocht dus binnenkort een clip in Rotterdam opnemen met een paar vrienden
pi_167602853
Assad en menig hebben al een goeie Kerst. :P
  zondag 25 december 2016 @ 22:03:19 #51
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167604835


:7

Merry xmas.
pi_167605752
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 22:03 schreef Richestorags het volgende:
[ afbeelding ]

:7

Merry xmas.
Die gaat natuurlijk beide kanten op. Elk land heeft boter op z'n hoofd.
pi_167606916
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 18:31 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

:') IS heeft zijn beste eenheden naar albab gestuurd, omdat de Taqba Dam offensief pas voor de lente gepland was.
Bron?
Assadisten kunnen ook zeggen dat de IS de beste strijders naar Palmyra heeft gestuurd.

Maar het is onzin wat je zegt, SDF begon via drie fronten aan te vallen. En turkije valt maar van een kant aan, ze kunnen qasabin niet eens veroveren op IS.

Maar goed laten we zeggen dat jij als turk het juist hebt. Dan blijkt dat IS betere strijders heeft dan de turkse special forces of normale soldaten.

Turkije faalt hard in Al-Bab, maar ze zullen het uiteindelijk veroveren(meer power) en dan kunnen teenwolf en clapclap hier hun gezicht ook eens tonen.
  zondag 25 december 2016 @ 23:58:37 #54
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167607889
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

Mashallah _O_ _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167614454
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 23:25 schreef Djibril het volgende:

[..]

Bron?
Assadisten kunnen ook zeggen dat de IS de beste strijders naar Palmyra heeft gestuurd.

Maar het is onzin wat je zegt, SDF begon via drie fronten aan te vallen. En turkije valt maar van een kant aan, ze kunnen qasabin niet eens veroveren op IS.

Maar goed laten we zeggen dat jij als turk het juist hebt. Dan blijkt dat IS betere strijders heeft dan de turkse special forces of normale soldaten.

Turkije faalt hard in Al-Bab, maar ze zullen het uiteindelijk veroveren(meer power) en dan kunnen teenwolf en clapclap hier hun gezicht ook eens tonen.
Turks gezegde
it rr kervan yrr = the dogs bark, but the caravan goes on
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167615012
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 23:25 schreef Djibril het volgende:

[..]

Bron?
Assadisten kunnen ook zeggen dat de IS de beste strijders naar Palmyra heeft gestuurd.

Maar het is onzin wat je zegt, SDF begon via drie fronten aan te vallen. En turkije valt maar van een kant aan, ze kunnen qasabin niet eens veroveren op IS.

Maar goed laten we zeggen dat jij als turk het juist hebt. Dan blijkt dat IS betere strijders heeft dan de turkse special forces of normale soldaten.

Turkije faalt hard in Al-Bab, maar ze zullen het uiteindelijk veroveren(meer power) en dan kunnen teenwolf en clapclap hier hun gezicht ook eens tonen.
het is ook nooit goed heh wat turkije doet in syrie voor sommigen :')

wanneer het voor de wind gaat, "pfff zie je nou wel, isis vecht nauwelijks terug, duidelijk bewijs dat ze dealen met isis" hebben ze wind tegen, "pfff ze kunnen niet eens dat al bab innemen binnen een paar weken"

het is gewoon duidelijk dat isis kennelijk gedurende de operatie van de turken zich aan het terug trekken was naar al bab en zich daar aan het ingraven was met enorme fortificaties. dan kan je inderdaad behoorlijk lang standhouden als verdediger zijnde, kijk maar naar al die belegerde dorpjes en steden in het syrische conflict die maar niet vallen. is het falen of succes? kip of het ei?

daarnaast was al bab het distributie centrum van al die jihadis die het land binnen kwamen. heel veel van hen hebben zich ook gesetteled daar en wetende dat ze geen toekomst meer hebben als oud isis lid in de landen van herkomst is het niet verwonderlijk dat ze zich liever dood vechten dan eieren kiezen voor hun geld. dat maakt de al bab ook nog eens een grotere uitdaging voor de turken. er zijn weinig turken die rauwig zijn, omdat het nu weer eens tegen zit syrie. het is een tol die de turken met volle overtuiging betalen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167615042
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 20:03 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Is dit eenmalig of ga je vanaf nu ook vloggen?
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 20:09 schreef Charleville het volgende:

[..]

Meer raps komen eraan, ik heb een drone gekocht dus binnenkort een clip in Rotterdam opnemen met een paar vrienden
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167615440
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

_O- _O- _O-
pi_167615457
'We willen geen jihad maar assad in de stad, stad stad'...

*)
pi_167616017
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 11:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is ook nooit goed heh wat turkije doet in syrie voor sommigen :')

wanneer het voor de wind gaat, "pfff zie je nou wel, isis vecht nauwelijks terug, duidelijk bewijs dat ze dealen met isis" hebben ze wind tegen, "pfff ze kunnen niet eens dat al bab innemen binnen een paar weken"

het is gewoon duidelijk dat isis kennelijk gedurende de operatie van de turken zich aan het terug trekken was naar al bab en zich daar aan het ingraven was met enorme fortificaties. dan kan je inderdaad behoorlijk lang standhouden als verdediger zijnde, kijk maar naar al die belegerde dorpjes en steden in het syrische conflict die maar niet vallen. is het falen of succes? kip of het ei?

daarnaast was al bab het distributie centrum van al die jihadis die het land binnen kwamen. heel veel van hen hebben zich ook gesetteled daar en wetende dat ze geen toekomst meer hebben als oud isis lid in de landen van herkomst is het niet verwonderlijk dat ze zich liever dood vechten dan eieren kiezen voor hun geld. dat maakt de al bab ook nog eens een grotere uitdaging voor de turken. er zijn weinig turken die rauwig zijn, omdat het nu weer eens tegen zit syrie. het is een tol die de turken met volle overtuiging betalen.
Jaja iedereen is tegen Turkije :')

Turkije doet het gewoon slecht in Syrie, heeft het altijd al gedaan.
Als iemand zich liever dood vecht dan val je zo iemand toch niet aan van een kant? Wat doet turkije? Ze vallen van een kant aan. Is dit Turkije aan te rekenen? Ja. Doet Turkije het niet goed? Ja. Gaat Turkije Al-Bab veroveren? Ja, puur omdat ze meer power hebben.
VS omsingelde Fallujah voordat ze aanvielen.
Irak omsingelde ramadi, fallujah, tikrit, etc. Voordat ze aanvielen.
SAA veroverde Aleppo door ze eerst te omsingelen.
Zij streden allemaal tegen jihadis zoals IS.


Zelfs IS omsingelde Kobane voordat ze de stad binnentrokken.

Maar Turkije beslist om van een kant aan te vallen en als het niet goed gaat: " oh wij kunnen het ook nooit goed doen volgens sommige". Inderdaad Turkije doet het niet goed, verre van. En die KIA soldaten van Turkije zijn niet gestorven omdat IS zijn beste strijders naar Al-Bab stuurde, maar komt door de imcompententie van Turkse generalen/commandanten.
  maandag 26 december 2016 @ 12:39:07 #61
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167616218
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 11:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is ook nooit goed heh wat turkije doet in syrie voor sommigen :')

wanneer het voor de wind gaat, "pfff zie je nou wel, isis vecht nauwelijks terug, duidelijk bewijs dat ze dealen met isis" hebben ze wind tegen, "pfff ze kunnen niet eens dat al bab innemen binnen een paar weken"

het is gewoon duidelijk dat isis kennelijk gedurende de operatie van de turken zich aan het terug trekken was naar al bab en zich daar aan het ingraven was met enorme fortificaties. dan kan je inderdaad behoorlijk lang standhouden als verdediger zijnde, kijk maar naar al die belegerde dorpjes en steden in het syrische conflict die maar niet vallen. is het falen of succes? kip of het ei?

daarnaast was al bab het distributie centrum van al die jihadis die het land binnen kwamen. heel veel van hen hebben zich ook gesetteled daar en wetende dat ze geen toekomst meer hebben als oud isis lid in de landen van herkomst is het niet verwonderlijk dat ze zich liever dood vechten dan eieren kiezen voor hun geld. dat maakt de al bab ook nog eens een grotere uitdaging voor de turken. er zijn weinig turken die rauwig zijn, omdat het nu weer eens tegen zit syrie. het is een tol die de turken met volle overtuiging betalen.
Aight, TR heeft niks te zoeken in Syri, velen zien liever dat Bab in handen van de SAA of SDF komt, wat uiteindelijk ook wel zal gebeuren als Trump en Putin matties worden

[ Bericht 0% gewijzigd door UpsideDown op 26-12-2016 12:49:31 ]
Say what?
  maandag 26 december 2016 @ 12:45:51 #62
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167616408
Turkije eist luchtsteun nabij Al-Bab.Ze kunnen het zelf niet en nu hebben ze andere landen nodig :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 26 december 2016 @ 12:47:27 #63
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_167616449
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:45 schreef Zahreddine het volgende:
Turkije eist luchtsteun nabij Al-Bab.Ze kunnen het zelf niet en nu hebben ze andere landen nodig :') :')
Turkije heeft zelf een luchtmacht :?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  maandag 26 december 2016 @ 12:48:58 #64
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167616489
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 12:47 schreef Perrin het volgende:

[..]

Turkije heeft zelf een luchtmacht :?
Misschien hebben ze alle competente piloten ontslagen wegens 'Gulenist' ofzo
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167616515
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 12:47 schreef Perrin het volgende:

[..]

Turkije heeft zelf een luchtmacht :?
Ik vrees dan ook dat Zahreddine en de HLN de Turkse taal niet machtig zijn waardoor het verkeerd vertaald is, Turkije spreekt over dat luchtaanvallen een onmisbare element zijn in het bestrijden en wil dat opvoeren en roept daartoe ook op, dat iemand er vervolgens ook nog eens "eist" bij zet maakt het er niet duidelijker op.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2016 12:50:11 ]
  maandag 26 december 2016 @ 12:51:22 #66
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167616552
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:49 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik vrees dan ook dat Zahreddine en de HLN de Turkse taal niet machtig zijn waardoor het verkeerd vertaald is, Turkije spreekt over dat luchtaanvallen een onmisbare element zijn in het bestrijden en wil dat opvoeren en roept daartoe ook op, dat iemand er vervolgens ook nog eens "eist" bij zet maakt het er niet duidelijker op.
waarom voeren ze het zelf niet op dan?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167616592
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

waarom voeren ze het zelf niet op dan?
Waarom maak jij er "eist" van als er nog in de kop staat "wil" dan?
Wie zegt dat ze het niet opvoeren dan? Sinds de toenadering met Rusland zijn de luchtaanvallen met tig% gestegen.
  maandag 26 december 2016 @ 12:54:46 #68
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167616629
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waarom maak jij er "eist" van als er nog in de kop staat "wil" dan?
Wie zegt dat ze het niet opvoeren dan? Sinds de toenadering met Rusland zijn de luchtaanvallen met tig% gestegen.
bron? en waarom willen ze dan andere landen erbij betrekken?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167616671
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:54 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

bron? en waarom willen ze dan andere landen erbij betrekken?
Lees je eens in, vrijwel ieder Turks-Engelstalig medium heeft het er over, Pro-Erdo of niet maakt niet uit, kies maar.
  maandag 26 december 2016 @ 12:59:30 #70
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  maandag 26 december 2016 @ 13:04:09 #71
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167616800
De VS is overigens druk rond Tabqa:


(1:25)
(1:50)
(10:30)
Say what?
pi_167617418
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:04 schreef UpsideDown het volgende:

(1:25)
(1:50)
(10:30)
heavy shit
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617453
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waarom maak jij er "eist" van als er nog in de kop staat "wil" dan?
Wie zegt dat ze het niet opvoeren dan? Sinds de toenadering met Rusland zijn de luchtaanvallen met tig% gestegen.
het is de norm in niet-turkstalige media dat dingen gewoon niet goed worden vertaald.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617474
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waarom maak jij er "eist" van als er nog in de kop staat "wil" dan?
mensen lezen graag wat ze willen lezen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617487
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:39 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Aight, TR heeft niks te zoeken in Syri, velen zien liever dat Bab in handen van de SAA of SDF komt, wat uiteindelijk ook wel zal gebeuren als Trump en Putin matties worden
TR heeft alles te zoeken in syrie. meer nog dan rusland.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617498
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 04:14 schreef Charleville het volgende:
We willen geen Jihad maar Assad in de stad.

[ afbeelding ]

Laat Amerika maar praten
Laat Europa maar haten.

Niemand pakt Assad zijn land af, hij is de president, het is een goede leider en sterke vent.

Turkije is niet sterk, Assad is slimmer en gaat geniaal te werk.

Assad gaat voor mij de geschiedenis in, als de held, hij ruimt al die rot jihadisten het veld.

Assad is de koning, onze trots, onze beschermer tegen het terrorisme en al, en al moet het dan neemt hij Europa mee in zijn eigen val, dan laat hij alle terroristen bij ons los, en dan zijn wij door onze eigen fouten de klos.

quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

_O- _O- _O- _O-
pi_167617507
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 12:29 schreef Djibril het volgende:

[..]

Jaja iedereen is tegen Turkije :')

Turkije doet het gewoon slecht in Syrie, heeft het altijd al gedaan.
Als iemand zich liever dood vecht dan val je zo iemand toch niet aan van een kant? Wat doet turkije? Ze vallen van een kant aan. Is dit Turkije aan te rekenen? Ja. Doet Turkije het niet goed? Ja. Gaat Turkije Al-Bab veroveren? Ja, puur omdat ze meer power hebben.
VS omsingelde Fallujah voordat ze aanvielen.
Irak omsingelde ramadi, fallujah, tikrit, etc. Voordat ze aanvielen.
SAA veroverde Aleppo door ze eerst te omsingelen.
Zij streden allemaal tegen jihadis zoals IS.

Zelfs IS omsingelde Kobane voordat ze de stad binnentrokken.

Maar Turkije beslist om van een kant aan te vallen en als het niet goed gaat: " oh wij kunnen het ook nooit goed doen volgens sommige". Inderdaad Turkije doet het niet goed, verre van. En die KIA soldaten van Turkije zijn niet gestorven omdat IS zijn beste strijders naar Al-Bab stuurde, maar komt door de imcompententie van Turkse generalen/commandanten.
eckte strarteeg jij. de turken moeten jou inhuren :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617564
Assad's kinderen zijn groot geworden:

Toen:



Nu (gisteren nieuwste foto vrijgegeven):



Oudste zal wel topkandidaat zijn om zijn vader uiteindelijk op te volgen.
pi_167617584
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 13:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

eckte strarteeg jij. de turken moeten jou inhuren :Y
Klopt, turken zijn nooit goede strategen geweest. Ze hebben weer een nieuwe Otto Liman von Sanders nodig ;)
pi_167617602
Er zijn nu openlijk meer Turkse infanteristen actief bij al-Bab dan FSA. Aantallen van de FSA zijn nihil.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167617604
quote:
14s.gif Op maandag 26 december 2016 13:47 schreef Stabiel het volgende:
Assad's kinderen zijn groot geworden:

Toen:

[ afbeelding ]

Nu (gisteren nieuwste foto vrijgegeven):

[ afbeelding ]

Oudste zal wel topkandidaat zijn om zijn vader uiteindelijk op te volgen.
Tja als je niet naar het front wordt gestuurd wordt je oud, vraag eens aan de ouders in Latakia hoe oud hun kinderen zijn geworden ;)
  maandag 26 december 2016 @ 13:50:14 #82
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167617610
Bestaat er dan iets als de 'FSA'?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167617613
Mexlumy twitterde op maandag 26-12-2016 om 12:12:40 2000 Isis have joined #PKK says the Turkish news papper.This is the new Turkish media generation of @RT_Erdoganhttps://t.co/lYmQ5QUxqk reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167617640
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 26-12-2016 om 11:47:26 @QalaatAlMudiq More #TSK ACV-15s on their way towards #ISIS-held Al-Bab in N. #Aleppo countryside. https://t.co/sSvstRdOAn reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 26-12-2016 om 12:23:41 @QalaatAlMudiq #TSK commandos reached Al-Bab front to spearhead the battle vs #ISIS. https://t.co/SK8QDeY81P reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617648
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:49 schreef IPA35 het volgende:
Er zijn nu openlijk meer Turkse infanteristen actief bij al-Bab dan FSA. Aantallen van de FSA zijn nihil.
wat is daarvan het achtergrond verhaal?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617675
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:50 schreef Djibril het volgende:

[..]

Tja als je niet naar het front wordt gestuurd wordt je oud, vraag eens aan de ouders in Latakia hoe oud hun kinderen zijn geworden ;)
Dat verwijt kun je aan haast elke politicus wel maken.

Salih Muslim van de PYD vormt hierop de uitzondering though, aangezien hij als leider van de politieke tak van de YPG zijn zoon verloor in 2013.
pi_167617679
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:50 schreef Zahreddine het volgende:
Bestaat er dan iets als de 'FSA'?
badumtsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617683
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 13:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is daarvan het achtergrond verhaal?
Nou, aangezien het beeld werd gecreerd dat het voetvolk FSA was en alleen de tanks/geschut e.d. Turks.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 26 december 2016 @ 13:54:06 #89
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167617693
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:50 schreef Djibril het volgende:

[..]

Tja als je niet naar het front wordt gestuurd wordt je oud, vraag eens aan de ouders in Latakia hoe oud hun kinderen zijn geworden ;)
Las ergens dat eentje gevechtspiloot wilde worden?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167617736
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:53 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Nou, aangezien het beeld werd gecreerd dat het voetvolk FSA was en alleen de tanks/geschut e.d. Turks.
aan het begin was dat ook zo mi, maar dat beeld lijkt bij al bab deels (op zijn minst) gekanteld. ik weet niet of dat ook feitelijk zo is?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617753
EjmAlrai twitterde op maandag 26-12-2016 om 13:51:47 East #Aleppo:13000 jihadists, rebels and their families out of 122000 choose to leave to #idlib.3200 rebels accepted to stay & reconcile. reageer retweet
EjmAlrai twitterde op maandag 26-12-2016 om 13:53:15 109.000 civilians stayed with government controlled area.Tens of tons of food, medicine and weapons were found.https://t.co/TU0l86KbGK reageer retweet
EjmAlrai twitterde op maandag 26-12-2016 om 13:54:21 Jihadists & rebels HQ were based in "schools" & civilian bldgsMany field hospitals were operational in east #Aleppohttps://t.co/yIUwlFBCpr reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 26 december 2016 @ 13:56:46 #92
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167617760
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:49 schreef IPA35 het volgende:
Er zijn nu openlijk meer Turkse infanteristen actief bij al-Bab dan FSA. Aantallen van de FSA zijn nihil.
Het is wachten tot de pleuris uitbreekt

SAA/SDF troepen staan op een steenworp afstand van Al-Bab, als de Turken de stad hebben zullen ze waarschijnlijk de confrontatie gaan zoeken
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Say what?
pi_167617761
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 13:53 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat verwijt kun je aan haast elke politicus wel maken.

Salih Muslim van de PYD vormt hierop de uitzondering though, aangezien hij als leider van de politieke tak van de YPG zijn zoon verloor in 2013.
Ik reken Assad dit meer aan omdat ook Alawieten die geen connecties met een machtige persoon hadden leden voor de oorlog, en nu moeten lijden omdat er hogere machten zich schuilen achter hun Alawitische achtergrond. Daarnaast zal inderdaad assads zoon hem opvolgen en geen andere Alawie(of andere Syrische burger). Waar de Alawieten mee zitten na de oorlog? Nog meer haat van Sunni’s. Er zullen niet veel Alawieten Lattakia uit durven te gaan voor de komende decennia.
pi_167617794
Djibril denkt nog steeds dat de macht opgeven voor Assad berhaupt een optie is of was 8)7
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167617846
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:56 schreef Djibril het volgende:

[..]

Ik reken Assad dit meer aan omdat ook Alawieten die geen connecties met een machtige persoon hadden leden voor de oorlog, en nu moeten lijden omdat er hogere machten zich schuilen achter hun Alawitische achtergrond. Daarnaast zal inderdaad assads zoon hem opvolgen en geen andere Alawie(of andere Syrische burger). Waar de Alawieten mee zitten na de oorlog? Nog meer haat van Sunni’s. Er zullen niet veel Alawieten Lattakia uit durven te gaan voor de komende decennia.
De Alewieten zouden dan ook de grootste slachtoffers van het conflict zijn geweest als Damascus zou zijn gevallen. Dat veel gebieden onveilig zijn voor Alewieten komt natuurlijk ook door onvervalste sektarische haar die zoveel (plattelands) soennieten koesteren. Daar staat tegenover dat honderdduizenden soennieten een veilig onderkomen in Latakia hebben gevonden.
pi_167617858
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:56 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Het is wachten tot de pleuris uitbreekt

SAA/SDF troepen staan op een steenworp afstand van Al-Bab, als de Turken de stad hebben zullen ze waarschijnlijk de confrontatie gaan zoeken
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dat stukje syrie is zeker een potentieel chemische cocktail, maar of het echt zover zal komen, dat weet ik niet. dan zijn we nog verder van huis met dit conflict, omdat het alweer een "nieuwe" front zal zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617868
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 13:58 schreef IPA35 het volgende:
Djibril denkt nog steeds dat de macht opgeven voor Assad berhaupt een optie is of was 8)7
Waar heb ik dit gezegd?
pi_167617907
is dit echt gebeurd?

TheArabSource twitterde op maandag 26-12-2016 om 07:10:57 Russian jets carry out airstrikes to aid Turkish Army in #Aleppo's Al-Bab https://t.co/KFqBtZuTdE #Russia #Syria #Turkey reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167617923
Hoop het niet ;(
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167617972
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 14:04 schreef Slayage het volgende:
is dit echt gebeurd?

TheArabSource twitterde op maandag 26-12-2016 om 07:10:57 Russian jets carry out airstrikes to aid Turkish Army in #Aleppo's Al-Bab https://t.co/KFqBtZuTdE #Russia #Syria #Turkey reageer retweet
Gisteren berichtte een Turkse dokter al dat ze intelligence aan het uitwisselen waren, maar hij zei daarbij unconfirmed. Wellicht dat dit confirmed is, maar zou wel een grote shift zijn van Turkije naar Rusland. USA will not be amused.
pi_167618128
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 12:47 schreef Perrin het volgende:

[..]

Turkije heeft zelf een luchtmacht :?
Ja, maar wanneer TR bombardeert schreeuwen ze genocide en andere bullshit, zgn burgerslachtoffers etc etc, demonstraties op dam e.d.
Maar wanneer de VS of Rusland bombardeert houden ze hun smoel dicht.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167618345
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 14:05 schreef IPA35 het volgende:
Hoop het niet ;(
in syrie is alles mogelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167618430
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 14:07 schreef Djibril het volgende:

[..]

Gisteren berichtte een Turkse dokter al dat ze intelligence aan het uitwisselen waren, maar hij zei daarbij unconfirmed. Wellicht dat dit confirmed is, maar zou wel een grote shift zijn van Turkije naar Rusland. USA will not be amused.
dat van die turkse dokter heb ik gemist, maar het past iig wel bij het toenaderingsproces tussen de russen en de turken. ook lijkt de toenadering steeds dieper te gaan. iig interssant if true.

amerika deelt het bed met de pkk en de turken delen het bed met de russen. in syrie lijkt alles geoorloofd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167619606
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 14:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat van die turkse dokter heb ik gemist, maar het past iig wel bij het toenaderingsproces tussen de russen en de turken. ook lijkt de toenadering steeds dieper te gaan. iig interssant if true.

amerika deelt het bed met de pkk en de turken delen het bed met de russen. in syrie lijkt alles geoorloofd.
En USA gebruikt een luchtmacht basis in Turkije ervoor. Het is een wir war van connecties daar.
pi_167619838
met degelijke verslaggeving gaat het er niet alleen om waar je verslag van legt, maar ook hoe je er verslag van legt. als ik bv. dit artikel lees, waarin veel meer citaten zitten dan dat ene zinnetje, waarvan hln en nu.nl van bericht, wordt het beeld totaal anders.

http://www.hurriyetdailyn(...)107759&NewsCatID=352

quote:
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 12:45 schreef Zahreddine het volgende:
Turkije eist luchtsteun nabij Al-Bab.Ze kunnen het zelf niet en nu hebben ze andere landen nodig :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 15:47:58 #106
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167619846
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 14:05 schreef IPA35 het volgende:
Hoop het niet ;(
Enige wat ik kan bedenken is dat de Russen daarmee de rebellen-turkije relatie proberen te ondermijnen
______
CivilWarMap twitterde op maandag 26-12-2016 om 15:34:14 #SDF captured Hadaj,Wajuma,Atshanat Ali Omar,Kardoush and Alkarji. #ISIS still controls Suwaydiyat al Kabirah Map:… https://t.co/QZIOWSsfaI reageer retweet
Say what?
pi_167619965
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 15:47 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Enige wat ik kan bedenken is dat de Russen daarmee de rebellen-turkije relatie proberen te ondermijnen

of al bab is toegezegd aan de turken. en zo wordt ook verder de relatie van twee navo bondgenoten ondermijnd. "we do not have a problem with europe, we have a problem with nato" putin is goed bezig wat dat betreft
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 15:55:32 #108
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167620016
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 15:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

of al bab is toegezegd aan de turken. en zo wordt ook verder de relatie van twee navo bondgenoten ondermijnd. "we do not have a problem with europe, we have a problem with nato" putin is goed bezig wat dat betreft
Toegezegd in ruil voor?
Say what?
pi_167620072
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 15:55 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Toegezegd in ruil voor?
beats me
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167620919
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:47:27 1Who killed Abdulrahman Shaddad who sent 9 y/o daughter to blow herself in a Police Station in AlMidan in… https://t.co/zoOdWG30kl reageer retweet
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:49:57 2Some reports indicated that this terrorist was killed by another terrorist group for exposing himself & what he d… https://t.co/C8xTZian2Q reageer retweet
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:50:49 3But this is not true, Abdulrahman Shaddad was not killed by another terrorist group. #SAA did it. https://t.co/kfet5NGLHe reageer retweet
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:54:53 4Special force of #SAA and #Hizbullah persuaded him out of Barzeh to the vicinity of Tishreen neighborhood where h… https://t.co/RS8lAcaZGg reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167620978
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 16:59 schreef IPA35 het volgende:
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:47:27 1Who killed Abdulrahman Shaddad who sent 9 y/o daughter to blow herself in a Police Station in AlMidan in… https://t.co/zoOdWG30kl reageer retweet
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:49:57 2Some reports indicated that this terrorist was killed by another terrorist group for exposing himself & what he d… https://t.co/C8xTZian2Q reageer retweet
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:50:49 3But this is not true, Abdulrahman Shaddad was not killed by another terrorist group. #SAA did it. https://t.co/kfet5NGLHe reageer retweet
maytham956 twitterde op maandag 26-12-2016 om 16:54:53 4Special force of #SAA and #Hizbullah persuaded him out of Barzeh to the vicinity of Tishreen neighborhood where h… https://t.co/RS8lAcaZGg reageer retweet
Jaja, SAA heeft het gedaan. Nadat JFS al een week aangeeft die mafketel te executeren en met fotobewijs ook nog komt vervolgens. Zelfs nadat Hassan Ridha erover berichtgeeft en dan ineens dagen later komt Maytham.
Niet de eerste keer dat hij op nonsens betrapt wordt.
NEE!
  maandag 26 december 2016 @ 17:08:34 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167621040
Het is zowaar in het nieuws :o :

Russische militairen vinden massagraven in Aleppo
VANDAAG, 16:57BUITENLAND

Russische militairen hebben in de Syrische stad Aleppo massagraven gevonden met tientallen doden. De lichamen vertonen volgens de Russen tekenen van marteling en verminking. Vele hebben schotwonden in het hoofd, zegt generaal Konashenkov in een verklaring.

De Russische luchtmacht heeft het Syrische leger gesteund bij de herovering van Aleppo op rebellen, eerder deze maand. Nu helpen Russische militairen bij het opruimen van mijnen die door de rebellen zouden zijn achtergelaten. Konashenkov zegt dat het oosten van Aleppo ook vol ligt met boobytraps, die burgers in gevaar brengen. Ook zijn er opslagplaatsen met wapens en munitie gevonden.

Volgens de Russische generaal zet dit alles een streep door "de mythes die westerse politici de wereld hebben aangepraat" over "de zogenaamde oppositie" tegen het regime van president Assad.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167622221
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 17:08 schreef Szura het volgende:
Het is zowaar in het nieuws :o :

Russische militairen vinden massagraven in Aleppo
VANDAAG, 16:57BUITENLAND

Russische militairen hebben in de Syrische stad Aleppo massagraven gevonden met tientallen doden. De lichamen vertonen volgens de Russen tekenen van marteling en verminking. Vele hebben schotwonden in het hoofd, zegt generaal Konashenkov in een verklaring.

De Russische luchtmacht heeft het Syrische leger gesteund bij de herovering van Aleppo op rebellen, eerder deze maand. Nu helpen Russische militairen bij het opruimen van mijnen die door de rebellen zouden zijn achtergelaten. Konashenkov zegt dat het oosten van Aleppo ook vol ligt met boobytraps, die burgers in gevaar brengen. Ook zijn er opslagplaatsen met wapens en munitie gevonden.

Volgens de Russische generaal zet dit alles een streep door "de mythes die westerse politici de wereld hebben aangepraat" over "de zogenaamde oppositie" tegen het regime van president Assad.
"een masssagraf in syrie"

is dit nieuws? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167622236
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 18:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

"een masssagraf in syrie"

is dit nieuws? :P
Wel als de oppositie het meldt. ;)
pi_167622329
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 18:35 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Wel als de oppositie het meldt. ;)
sinds wanneer is rusland de oppositie? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 18:48:40 #116
21153 RAVW
Alleen maar feiten
pi_167622420
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 19:00 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dit is precies zoals het is. Het Syrie onder assad was een seculier , prachtig land , waar iedereen in welvaart en vrede kon leven. Het Syrie onder de terroristen die gesteund door de amerikanen en golfstaten de jihad willen i voeren gaat terug naar een land zoals afghanistan onder de taliban... gelukkig kerstfeest!
dan mag je toch eens wat beter gaan verdiepen in wat Assad allemaal gedaan heeft met hun eigen volk ...
de Syrirs die hier zijn spreken toch over hele andere dingen dan een prachtig land
en er zijn er zat die er voor zijn als die persoon gewoon weg gaat ( Assad)
Ik stijg als een vogel, maar kom never in nesten…!
pi_167622486
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 18:48 schreef RAVW het volgende:

[..]

de Syrirs die hier zijn spreken toch over hele andere dingen dan een prachtig land

de syriers die hier zijn, zijn voornamelijk terroristen/terroristen sympathisanten. dat verklaart hun uitlatingen. syrie is het mooiste land met het beste regime op deze aardkloot :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167622564
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 18:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

de syriers die hier zijn, zijn voornamelijk terroristen/terroristen sympathisanten. dat verklaart hun uitlatingen. syrie is het mooiste land met het beste regime op deze aardkloot :Y
Ik ken persoonlijk wat Christelijke Syriers uit NL. Allemaal Pro- Assad ;) 8-) 8-) 8-) ^O^
Hey
pi_167622595
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 18:58 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Ik ken persoonlijk wat Christelijke Syriers uit NL. Allemaal Pro- Assad ;) 8-) 8-) 8-) ^O^
weinig verrassend ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167622621
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 19:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

weinig verrassend ;)
Klopt! Zijn ook allemaal anti- DENK hier in NL en hebben enige vorm van sympathy voor Geertje W. Niet zo gek natuurlijk, zij weten wat teveel sunni's met een land kunnen doen ^O^

En anti vluchtelingen...
Hey
pi_167623246
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 18:48 schreef RAVW het volgende:

[..]

dan mag je toch eens wat beter gaan verdiepen in wat Assad allemaal gedaan heeft met hun eigen volk ...
de Syrirs die hier zijn spreken toch over hele andere dingen dan een prachtig land
en er zijn er zat die er voor zijn als die persoon gewoon weg gaat ( Assad)
Ik heb nooit een Syrir slecht horen praten over Bashar al Assad. Zelfs Syrische vluchtelingen heb ik geen slecht woord horen zeggen over Assad (tijdens hun asielrelaas en daar buiten).
Protge moi de mes dsirs.
pi_167623291
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 18:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

"een masssagraf in syrie"

is dit nieuws? :P
Grappig he.
pi_167623343
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:31 schreef Charleville het volgende:

[..]

Ik zou er nog een rap over maken, beloofd is beloofd, dus bij deze.

Speciaal voor jouw deze kerst rap over Assad

Wie is deze dorpsmalloot
pi_167623444
BBassem7 twitterde op maandag 26-12-2016 om 10:25:17 Video of Tunisian terrorist that returned from Syria:"We bombed Sunni mosques to blame Assad""We sprayed "No God… https://t.co/QYflpnfKsc reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167623498
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 19:53 schreef IPA35 het volgende:
BBassem7 twitterde op maandag 26-12-2016 om 10:25:17 Video of Tunisian terrorist that returned from Syria:"We bombed Sunni mosques to blame Assad""We sprayed "No God… https://t.co/QYflpnfKsc reageer retweet

Uit 2014.
pi_167623522
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167623567
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 19:48 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Wie is deze dorpsmalloot
Een ordinaire assadist.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167623698
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Een ordinaire assadist.
Shabiha himself
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167623710
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 19:48 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Wie is deze dorpsmalloot
Hey, een beetje respect graag.
pi_167623778
pi_167623904
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Een ordinaire assadist.
Zou doen. :9
pi_167623923
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:18 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Zou doen. :9
geloof me, hij jou ook
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167623991
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:19 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

geloof me, hij jou ook
Maagd zeker
pi_167624017
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:23 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Maagd zeker
wie? hij of ik?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167624041
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:24 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

wie? hij of ik?
Hij lan hij.

Net als de rest van de pro assad mensen hiet.
pi_167624048
Sjiieten in Bagdad die christenen afmaken omdat ze op kerst alcohol drinken en kopen:

http://m.ndtv.com/world-n(...)n-christians-1641733


Btw: Ik ken veel Syriers in Nederland en allemaal zijn ze negatief over Assad. Christelijke Syriers zijn over het algemeen pro Assad net zoals bijna alle minderheden in Syrie.
  maandag 26 december 2016 @ 20:25:10 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167624049
quote:
Zouden niet simultaan voor Anadan moeten gaan?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167624081
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:25 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Hij lan hij.

Net als de rest van de pro assad mensen hiet.
Bewaard die sc onzin lekker voor het algemene Turken topic.
pi_167624127
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:25 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Hij lan hij.

Net als de rest van de pro assad mensen hiet.
ben jij anti-assad dan?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167624140
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:25 schreef Szura het volgende:
Zouden niet simultaan voor Anadan moeten gaan?
Lijkt me wel verstandig idd, maar wellicht dat ze het nog links laten liggen. Het is ook maar net de vraag of de rebellen daadwerkelijk weten op welke fronten het offensief genitieerd gaat worden. Maar dat er een mobilisatie aan de gang is lijkt me vrijwel zeker.
pi_167624144
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:28 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

ben jij anti-assad dan?
Ik vind het allemaal even ruk.
pi_167624168
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:25 schreef JubaUrbicus het volgende:
Sjiieten in Bagdad die christenen afmaken omdat ze op kerst alcohol drinken en kopen:

http://m.ndtv.com/world-n(...)n-christians-1641733


Btw: Ik ken veel Syriers in Nederland en allemaal zijn ze negatief over Assad. Christelijke Syriers zijn over het algemeen pro Assad net zoals bijna alle minderheden in Syrie.
Had het van sjiieten niet verwacht. :r
  maandag 26 december 2016 @ 20:31:59 #143
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167624205
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:28 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Lijkt me wel verstandig idd, maar wellicht dat ze het nog links laten liggen. Het is ook maar net de vraag of de rebellen daadwerkelijk weten op welke fronten het offensief genitieerd gaat worden. Maar dat er een mobilisatie aan de gang is lijkt me vrijwel zeker.
Ik lees al 2 maanden dat er een offensief aankomt in Zuid-Aleppo ja.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 26 december 2016 @ 20:32:21 #144
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167624218
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:29 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ik vind het allemaal even ruk.

Enige optie voor Syri wil het weer stabiel worden
pi_167624238
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:32 schreef Charleville het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Enige optie voor Syri wil het weer stabiel worden
was ie weg dan?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_167624241
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik lees al 2 maanden dat er een offensief aankomt in Zuid-Aleppo ja.
Het leek mij altijd onwaarschijnlijk dat er een offensief zou plaatsvinden in zuidelijk Aleppo voordat de stad zelf heroverd was.
  maandag 26 december 2016 @ 20:34:12 #147
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167624264
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:33 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

was ie weg dan?
Gelukkig niet. En hopelijk maken we in ons leven niet meer mee dat er ooit een wisseling komt.
pi_167624377
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:32 schreef Charleville het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Enige optie voor Syri wil het weer stabiel worden
Nee. Zal niet werken. Dan houd je een ontevreden groep. Je doet dit beter maken met iemand waarmee beide groepen enigzins tevreden over kunnen zijn.
pi_167624482
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:38 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Nee. Zal niet werken. Dan houd je een ontevreden groep. Je doet dit beter maken met iemand waarmee beide groepen enigzins tevreden over kunnen zijn.
Gaat dus nooit gebeuren. Syri is dermate gepolariseerd dat zelfs wanneer Mohammed en Jezus gezamenlijk vanuit de hemel zouden neerdalen om een politieke front te vormen tenminste n partij in het land nog ontevreden zou zijn.
pi_167624553
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:42 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gaat dus nooit gebeuren. Syri is dermate gepolariseerd dat zelfs wanneer Mohammed en Jezus gezamenlijk vanuit de hemel zouden neerdalen om een politieke front te vormen tenminste n partij in het land nog ontevreden zou zijn.
Ik bekijk het liever wat positiever. Op een gegeven moment worden mensen wakker.
pi_167624590
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:45 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ik bekijk het liever wat positiever. Op een gegeven moment worden mensen wakker.
Niet wanneer een significant deel van de oppositie bestaat uit religieuze fanatici die elk vorm van gematigdheid verwerpen.
pi_167624622
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 19:02 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Klopt! Zijn ook allemaal anti- DENK hier in NL en hebben enige vorm van sympathy voor Geertje W. Niet zo gek natuurlijk, zij weten wat teveel sunni's met een land kunnen doen ^O^

En anti vluchtelingen...
kansloos volk dus ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624639
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:45 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ik bekijk het liever wat positiever. Op een gegeven moment worden mensen wakker.
met een wekker bedoel je?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624645
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 20:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

kansloos volk dus ^O^
Heb je jezelf al aangemeld als vrijwilliger bij DENK? Je kunt je denk ik wel inschrijven bij de lokale moskee.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167624656
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 20:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

met een wekker bedoel je?
Mensen gebruiken tegenwoordig overal hun telefoon voor :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167624679
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:30 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Had het van sjiieten niet verwacht. :r
want sjia extremisten zijn lieverdjes?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624717
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:49 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Mensen gebruiken tegenwoordig overal hun telefoon voor :')
heb recentelijk wel een eckte wekker gekocht heurrrr 8-)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624725
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:48 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Heb je jezelf al aangemeld als vrijwilliger bij DENK? Je kunt je denk ik wel inschrijven bij de lokale moskee.
nee en nee :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624761
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 20:50 schreef Slayage het volgende:
want sjia extremisten zijn lieverdjes?
De meeste zijn helemaal niet iig niet zo fanatiek. Christenen en sjiieten gaan voor het grootste gedeelte goed met elkaar samen. In Libanon al helemaal, waar Hezbollah zelfs in een politieke alliantie met de christelijke partij van voormalig generaal Aoun zit.
pi_167624781
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:46 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Niet wanneer een significant deel van de oppositie bestaat uit religieuze fanatici die elk vorm van gematigdheid verwerpen.
gematigdheid is een zwaktebod in oorlogstijd. het is gewoon doden of gedood worden. kijk hoe goed de russen het doen met hun "gewoon alles platgooien" insteek _O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624814
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:53 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De meeste zijn helemaal niet iig niet zo fanatiek. Christenen en sjiieten gaan voor het grootste gedeelte goed met elkaar samen. In Libanon al helemaal, waar Hezbollah zelfs in een politieke alliantie met de christelijke partij van voormalig generaal Aoun zit.
heb heb over extremisten lieverd.met extremisten valt niet te praten. die hebben de waarheid in pacht je weetz w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624831
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 19:46 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Grappig he.
HI-LA-RISCH
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624875
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 20:54 schreef Slayage het volgende:
gematigdheid is een zwaktebod in oorlogstijd. het is gewoon doden of gedood worden. kijk hoe goed de russen het doen met hun "gewoon alles platgooien" insteek _O_ _O_ _O_
Het probleem is een beetje dat de Islam permanent in oorlogstijd lijkt te verkeren, wat niet zo verwonderlijk is wanneer je ervan uitgaat dat de religie zich voor het grootste gedeelte in tijden van oorlog ontwikkelde. Himmler had dan ook gewoon gelijk toen hij observeerde dat Islam de perfecte oorlogsreligie is.
pi_167624880
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:25 schreef JubaUrbicus het volgende:
Sjiieten in Bagdad die christenen afmaken omdat ze op kerst alcohol drinken en kopen:

http://m.ndtv.com/world-n(...)n-christians-1641733

Sjiieten? Bron?
pi_167624898
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:59 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Sjiieten? Bron?
iemand voelt zich aangesproken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624923
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het probleem is een beetje dat de Islam permanent in oorlogstijd lijkt te verkeren.
hoe kan de islam verkeren in oorlogstijd? graag even uitleggen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624934
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 20:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

iemand voelt zich aangesproken :P
:*
pi_167624948
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:01 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

:*
how you doin' *)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167624981
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 20:48 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Heb je jezelf al aangemeld als vrijwilliger bij DENK? Je kunt je denk ik wel inschrijven bij de lokale moskee.
Itt de sunni- vluchteling, zijn de christelijke vluchtelingen wel bereid zich te mengen met de autochtonen bevolking ipv krampachtig afstand te houden van die smerige kafirs
Hey
pi_167624992
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:03 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Itt de sunni- vluchteling, zijn de christelijke vluchtelingen wel bereid zich te mengen met de autochtonen bevolking ipv krampachtig afstand te houden van die smerige kafirs
Ik kan er niet over meepraten.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625005
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:04 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ik kan er niet over meepraten.
Excuses, ik doelde op de reactie van Slayage.
Hey
pi_167625037
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:03 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Itt de sunni- vluchteling, diekrampachtig afstand te houden van die smerige kafirs
dit is jouw persoonlijke ervaring met syrische vluchtelingen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625096
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:00 schreef Slayage het volgende:
hoe kan de islam verkeren in oorlogstijd? graag even uitleggen...
De Islam als 'laatste openbaring van God' omvat aardig wat oorlogsgetinte teksten die door veel moslims nog steeds als relevant worden gezien in de huidige tijd.

Overigens is het sjiisme natuurlijk perfecter als oorlogsideologie; het concept van martelaarschap, boetedoening, opoffering. etc. zijn prominenter aanwezig in het sjiisme dan bij de soennitische scholen. De soennieten die nu allemaal stoer met een bandana op het slagveld lopen als martelaar in sp hebben die hele traditie natuurlijk van de sjiieten afgekeken (volgens mij waren de Iranirs de eerste met dergelijke bandanas in de Iran-Irak Oorlog).
pi_167625098
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is jouw persoonlijke ervaring met syrische vluchtelingen?
Ik woon vlakbij een groot- landelijk asielcentrum en hier in het uitgaanscirquit zijn er tegenwoordig wat Syrische asielzoekers te vinden. (uiteraard alleen mannen..) En deze personen zijn allemaal gevlucht voor de Engel van Syrie, Bashar Al-Assad. Tenminste, degene die ik gesproken heb.
Hey
pi_167625121
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:08 schreef Dakterras het volgende:
Ik woon vlakbij een groot- landelijk asielcentrum en hier in het uitgaanscirquit zijn er tegenwoordig wat Syrische asielzoekers te vinden. (uiteraard alleen mannen..) En deze personen zijn allemaal gevlucht voor de Engel van Syrie, Bashar Al-Assad. Tenminste, degene die ik gesproken heb.
Lafaards zijn het.
pi_167625140
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:10 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Lafaards zijn het.
En stelletje smeerpijpen, allemaal achter de lokale dorpsmeiden aan.
Hey
pi_167625147
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

dit is geen antwoord op mijn vraag.

hoe kan de islam in oorlog zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625166
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:
dit is geen antwoord op mijn vraag.

hoe kan de islam in oorlog zijn?
Sla eens een boek open. Begin eens met de Koran zou ik zeggen.
pi_167625199
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:08 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Ik woon vlakbij een groot- landelijk asielcentrum en hier in het uitgaanscirquit zijn er tegenwoordig wat Syrische asielzoekers te vinden. (uiteraard alleen mannen..) En deze personen zijn allemaal gevlucht voor de Engel van Syrie, Bashar Al-Assad. Tenminste, degene die ik gesproken heb.
en in het uitgaanscircuit kom je syrische sunni vluchtelingen tegen die tegen jou zeggen dat ze graag krampachtig afstand willen houden van die smerige kafirs?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625210
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:11 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Sla eens een boek open. Begin eens met de Koran zou ik zeggen.
een boek voert oorlog?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625218
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

en in het uitgaanscircuit kom je syrische sunni vluchtelingen tegen die tegen jou zeggen dat ze graag krampachtig afstand willen houden van die smerige kafirs?
Nu niet te moeilijke vragen gaan stellen h.

Vraag me dan wel af wat voor moeilijk gure tenten die kerel opzoekt om uit te gaan :'(
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625228
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:46 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Niet wanneer een significant deel van de oppositie bestaat uit religieuze fanatici die elk vorm van gematigdheid verwerpen.
Tijd leert het als IS klaar is.
pi_167625235
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is geen antwoord op mijn vraag.

hoe kan de islam in oorlog zijn?
De islam is vooral in oorlog met zich zelf. Er is in deze tijd niks positiefs te vinden dankzij de islam. Men maakt gebruik van innovatieve uitvindingen die voortkomen uit een Atheistische, Boeddistische, Christelijke of Joodse brein. Men is vooral jaloers.

Als Islam het voor het zeggen krijgt dan zijn we binnen de kortste keren terug in de middeleeuwen.
Hey
pi_167625241
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:13 schreef IPA35 het volgende:

Vraag me dan wel af wat voor moeilijk gure tenten die kerel opzoekt om uit te gaan :'(
:{w

niks mis met guur
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625253
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:13 schreef Slayage het volgende:
een boek voert oorlog?
Het boek zet aan tot oorlog. Ergo: de Islam zet aan tot oorlog. Ergo: de Islam lijkt in permanente oorlogstijd te verkeren.
pi_167625261
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

:{w

niks mis met guur
Zeker waterpijpcaf of zo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625266
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:14 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Tijd leert het als IS klaar is.
en nu in het nederlands graag.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625295
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

en nu in het nederlands graag.
God zeg verveel jij je?
pi_167625296
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:14 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Tijd leert het als IS klaar is.
Van de mujahedin naar de taliban; van Al Qaeda naar IS en van Ataturk naar Erdogan. Ik koester dat schattige polder-positivisme niet zo wanneer het aankomt op het Middenoosten.
pi_167625306
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:15 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het boek zet aan tot oorlog. Ergo: de Islam zet aan tot oorlog. Ergo: de Islam lijkt in permanente oorlogstijd te verkeren.
dan heb ik echt helemaal niks begrepen van dat boek ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625320
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:16 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

God zeg verveel jij je?
ja echt vreselijk, valt het op? ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625335
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:16 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Van de mujahedin naar de taliban; van Al Qaeda naar IS en van Ataturk naar Erdogan. Ik koester die schattige polder-positivisme niet zo wanneer het aankomt op het Middenoosten.
Je bent wat herhalend bezig. Je verveelt mij al.
pi_167625362
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:16 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ik koester die schattige polder-positivisme
ter info.

die schattige polder positivisme is dood en begraven.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625378
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:18 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Je bent wat herhalend bezig. Je verveelt mij al.
graag inhoudelijk reageren, lieverd :%
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625399
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

dan heb ik echt helemaal niks begrepen van dat boek ;(
Geeft niet. In Raqqa schijnen de klaslokalen niet helemaal vol te zitten dus wellicht dat de vriendelijke baarden in IS-hoofdstad nog zo aardig willen zijn om je van religieuze lessen te voorzien.
pi_167625404
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

ter info.

die schattige polder positivisme is dood en begraven.
"die" :X
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625419
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:20 schreef IPA35 het volgende:

[..]

"die" :X
*)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625440
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

graag inhoudelijk reageren, lieverd :%
Bana lieverd deme. Canim de O+
pi_167625450
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:20 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Geeft niet. In Raqqa schijnen de klaslokalen niet helemaal vol te zitten dus wellicht dat de vriendelijke baarden in IS-hoofdstad nog zo aardig willen zijn om je van religieuze lessen te voorzien.
thanks voor de tip, maar wahabi scholen mijd ik als de pest.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625463
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:21 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Bana lieverd deme. Canim de O+
ah caniiiim, yerim seni O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625471
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

ah caniiiim, yerim seni O+
Ohaaaaaa sapık
pi_167625476
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

ter info.

die schattige polder positivisme is dood en begraven.
Niet bij iedereen klaarblijkelijk.
pi_167625479
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:23 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ohaaaaaa sapık
*)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625487
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:23 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Niet bij iedereen klaarblijkelijk.
dromers blijven dromen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625500
quote:
wel een stoere naam, okay pala :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625525
Dit topic laat weer eens prima zien dat een te hoge concentratie van Turken op n plek destructief is voor de nabije omgeving. Een beetje Nederland in het klein.

Bedankt Stimorol en Slayage voor de demonstratie.
pi_167625547
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

wel een stoere naam, okay pala :Y)
Vastzetten die mengol, haatzaaier eerste klas!


Hans Jansen (vrede zij met hem) maakt in dit filmje halal gehakt van Okay en Abdul Gabber Vd Ven.
Hey
pi_167625571
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:25 schreef Stabiel het volgende:
Dit topic laat weer eens prima zien dat een te hoge concentratie van Turken op n plek destructief is voor de nabije omgeving. Een beetje Nederland in het klein.

Bedankt Stimorol en Slayage voor de demonstratie.
elke turk is er 1 te veel. daar hoef je geen hoge concentratie voor te hebben :( !
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625581
quote:
Niets zo aandoenlijk als butthurt Turken. :')

pi_167625623
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:25 schreef Stabiel het volgende:
Dit topic laat weer eens prima zien dat een te hoge concentratie van Turken op n plek destructief is voor de nabije omgeving. Een beetje Nederland in het klein.

Bedankt Stimorol en Slayage voor de demonstratie.
Soyle senin anan guzelmi?
pi_167625639
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:26 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Vastzetten die mengol, haatzaaier eerste klas!


Hans Jansen (vrede zij met hem) maakt in dit filmje halal gehakt van Okay en Abdul Gabber Vd Ven.
met haatzaaien kan je het ver schoppen in dit land, vraag maar aan die valse profeet in de tweede kamer met zijn peroxide kapsel ;)

hans jansen _O- _O- _O-

wat een idioot :')

ook die vd ven is een idioot overigens :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625658
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:28 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Soyle senin anan guzelmi?
in nederland praten we nederlands...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625744
in nederland praten we nederlands...
[/quote]

Ze praat niet..
Hey
pi_167625747
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

in nederland praten we nederlands...
Kuzu is het daar niet mee eens. ;)
pi_167625778
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:32 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Kuzu is het daar niet mee eens. ;)
kuzu moet zijn plaats gewezen worden...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625789
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:25 schreef Stabiel het volgende:
Dit topic laat weer eens prima zien dat een te hoge concentratie van Turken op n plek destructief is voor de nabije omgeving. Een beetje Nederland in het klein.

Bedankt Stimorol en Slayage voor de demonstratie.
Λατεν βε γετ γριεκσε αλφαμπετ γεμπρυικεν αλσ ονζε γεγειμτααλ.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625791
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:32 schreef Dakterras het volgende:
Maiwand Al Afghani beschuldigde die haa
Met Maiwaind heb ik ooit college gehad. Sjiisme nog wel. Mooiste was nog dat hij in eerste instantie dacht een mede-fanaat gevonden te hebben door mijn baard.
pi_167625826
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:33 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Met Maiwaind heb ik ooit college gehad. Sjiisme nog wel. Mooiste was nog dat hij in eerste instantie dacht een mede-fanaat gevonden te hebben door mijn baard.
Zou een goede komediant kunnen zijn
Hey
pi_167625831
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:33 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Λατεν βε γετ γριεκσε αλφαμπετ γεμπρυικεν αλσ ονζε γεγειμτααλ.
nederlands, LAN... vallah ik maak melding...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625853
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:33 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Met Maiwaind heb ik ooit college gehad. Sjiisme nog wel. Mooiste was nog dat hij in eerste instantie dacht een mede-fanaat gevonden te hebben door mijn baard.
heb je een hipster baard? :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625867
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:34 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Zou een goede komediant kunnen zijn
Intellectueel lichtgewicht en eerste klas troller. Begon tijdens het eerste college al meteen te roeptoeteren dat hij ergens gelezen had dat het sjiisme door een crypto-jood opgericht was.
pi_167625873
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

nederlands, LAN... vallah ik maak melding...
Dat is Nederlands. Modern Grieks kent alleen geen b klank of een w klank dus moest beetje improviseren.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625902
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:36 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Intellectueel lichtgewicht en eerste klas troller. Begon tijdens het eerste college al meteen te roeptoeteren dat hij ergens gelezen had dat het sjiisme door een crypto-jood opgericht was.
Hey
pi_167625904
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:33 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Λατεν βε γετ γριεκσε αλφαμπετ γεμπρυικεν αλσ ονζε γεγειμτααλ.
Εντάξει
pi_167625910
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:36 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat is Nederlands. Modern Grieks kent alleen geen b klank of een w klank dus moest beetje improviseren.
grieks / nederlands wat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 21:37:44 #227
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167625918
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

nederlands, LAN... vallah ik maak melding...
Laten we het Griekse alfabet gebruiken als onze schrijftaal staat er.
pi_167625936
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb je een hipster baard? :D
Ik had destijds volgens mij een maand lang mijn baard laten staan en de dag ervoor mijn snor getrimmed vanwege esthetische redenen. Kwam meteen naar me toe met zijn blije hoofd.
pi_167625959
dit topic is ontspoort. hadi later :W
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167625964
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 21:36 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Intellectueel lichtgewicht en eerste klas troller. Begon tijdens het eerste college al meteen te roeptoeteren dat hij ergens gelezen had dat het sjiisme door een crypto-jood opgericht was.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167625977
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 21:38 schreef Slayage het volgende:
dit topic is ontspoort. hadi later :W
Jij bent de aanstichter.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167626010
Mooiste was overigens dat een Afghaanse klasgenoot hem voor het college bij zijn kraag pakte vanwege een internetruzie lange tijd geleden op een Afghaanse forum. Maiwand had zich negatief uitgelaten over Tajieken ofzoiets.

Mooie tijden.
pi_167626016
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:39 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Jij bent de aanstichter.
ik zeg toch elke turk is er 1 te veel...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 21:44:16 #234
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167626110
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:10 schreef Dakterras het volgende:

[..]

En stelletje smeerpijpen, allemaal achter de lokale dorpsmeiden aan.
Krijgen die ook eens een fatsoenlijke beurt
Say what?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 maandag 26 december 2016 @ 21:45:44 #235
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_167626152
Ewa zemmels doe gwn Nederlands ofzo tfoe
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 maandag 26 december 2016 @ 21:46:03 #236
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_167626162
Maar ff serieus.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_167626256
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:45 schreef Straatcommando. het volgende:
Ewa zemmels doe gwn Nederlands ofzo tfoe
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:46 schreef Straatcommando. het volgende:
Maar ff serieus.
i love you abi! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167626388
Ik ga weer verder met Home Alone kijken. Met nostalgische beelden van de WTC-torens.

Dat Assad de ideologische plaag die achter die aanslagen zat en nu zo prominent aanwezig is in Syri hard blijft aanpakken!
  maandag 26 december 2016 @ 22:33:08 #239
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167627464
Er is sprake van een grootschalig offensief in Aleppo platteland.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167627563
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 21:40 schreef Stabiel het volgende:
Mooiste was overigens dat een Afghaanse klasgenoot hem voor het college bij zijn kraag pakte vanwege een internetruzie lange tijd geleden op een Afghaanse forum. Maiwand had zich negatief uitgelaten over Tajieken ofzoiets.

Mooie tijden.
Toen je nog van moslims hield.

Ok. Koop een dagboek
pi_167627586
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 22:33 schreef Zahreddine het volgende:
Er is sprake van een grootschalig offensief in Aleppo platteland.
_O_ _O_ _O_ _O_ _O_ ALLAHU AKBAR _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167627608
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 22:33 schreef Zahreddine het volgende:
Er is sprake van een grootschalig offensief in Aleppo platteland.
Nee hoor.
  maandag 26 december 2016 @ 22:39:12 #243
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167627624
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 22:38 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee hoor.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167627705
quote:
Er staat nergens in de tekst dat er een grootschalige offensief bezig is. Je bedoelt waarschijnlijk mobilisatie. Maar zelfs dan blijven het nog ongeverifieerde berichten.
  maandag 26 december 2016 @ 22:43:10 #245
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167627758
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 22:41 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Er staat nergens in de tekst dat er een grootschalige offensief bezig is. Je bedoelt waarschijnlijk mobilisatie. Maar zelfs dan blijven het nog ongeverifieerde berichten.
verkeerd verwoord.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167627893
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 22:43 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

verkeerd verwoord.
shit man. ik raakte al meteen opgewonden...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 22:49:00 #247
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167627919
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 22:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

shit man. ik raakte al meteen opgewonden...
Schijnt dat ze weer naar Fuah/Kefraya willen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167627984
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 22:49 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Schijnt dat ze weer naar Fuah/Kefraya willen.
die zouden toch leeggehaald worden?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 22:52:22 #249
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167628018
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 22:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

die zouden toch leeggehaald worden?
niet iedereen, slechts een klein gedeelte.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167628170
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 22:52 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

niet iedereen, slechts een klein gedeelte.
alleen gewonden ofzo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 23:00:15 #251
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167628240
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 22:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

alleen gewonden ofzo?
zoiets
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167628590
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 20:25 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Hij lan hij.

Net als de rest van de pro assad mensen hiet.


Let op je woorden, krullenbol.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_167628622
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:13 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Let op je woorden, krullenbol.
or else brah
pi_167628913
Komt de hele gopnik squad langs...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167629044
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:13 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Let op je woorden, krullenbol.
Niet stoer doen tegen mij abla. Ze slaat jou zo in elkaar. :(
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167629055
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:28 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Niet stoer doen tegen mij abla. Ze slaat jou zo in elkaar. :(
Mijn la mijn.
pi_167629084
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 23:29 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Mijn la mijn.
je la?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167629110
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 23:29 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Mijn la mijn.
:')
pi_167629140
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 23:29 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Mijn la mijn.
You tried :D
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167629214
ter info.

de turken topic is verderop...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 23:35:34 #261
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167629262
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:33:23 #SRO - Confirming SRO analysis since months, #Turkey confirming how N-#Aleppo band to turn as new "N-#Cyprus" small-state (1). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:34:43 #SRO - Main exemple is now the #Turkey army taking completely control of all N-#Aleppo frontline : most of #Syria'n #FSA are pushed out (2). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:36:30 #SRO - #Bab offensive now a complete and only #Turkey military operation, remembering all military deployment in 1974 in #Cyprus (END). reageer retweet
In de lijn der verwachting dus
Say what?
pi_167629273
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 23:33 schreef Slayage het volgende:
ter info.

de turken topic is verderop...
Op een dag is Syrie onderdeel van Groter-Turkije, daarom zijn we hier met z'n alle :7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167629314
quote:
1s.gif Op maandag 26 december 2016 23:14 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

or else brah
Dan roep ik het gehele patriarchaat bijeen voor een spoedvergadering om te overleggen wat we met jou aan moeten.

quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:28 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Niet stoer doen tegen mij abla. Ze slaat jou zo in elkaar. :(
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_167629333
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:35 schreef UpsideDown het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:33:23 #SRO - Confirming SRO analysis since months, #Turkey confirming how N-#Aleppo band to turn as new "N-#Cyprus" small-state (1). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:34:43 #SRO - Main exemple is now the #Turkey army taking completely control of all N-#Aleppo frontline : most of #Syria'n #FSA are pushed out (2). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:36:30 #SRO - #Bab offensive now a complete and only #Turkey military operation, remembering all military deployment in 1974 in #Cyprus (END). reageer retweet
In de lijn der verwachting dus
welke verwachting?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167629335
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:35 schreef UpsideDown het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:33:23 #SRO - Confirming SRO analysis since months, #Turkey confirming how N-#Aleppo band to turn as new "N-#Cyprus" small-state (1). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:34:43 #SRO - Main exemple is now the #Turkey army taking completely control of all N-#Aleppo frontline : most of #Syria'n #FSA are pushed out (2). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 26-12-2016 om 21:36:30 #SRO - #Bab offensive now a complete and only #Turkey military operation, remembering all military deployment in 1974 in #Cyprus (END). reageer retweet
In de lijn der verwachting dus
Zo vreemd is dat toch niet. De rebellen (Arabieren kuch kuch) vluchten constant weg van hun posities met als gevolg dat Turkse soldaten doodgaan.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167629343
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:35 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Op een dag is Syrie onderdeel van Groter-Turkije, daarom zijn we hier met z'n alle :7
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 23:41:56 #267
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167629419
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 23:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke verwachting?
Wat IPA eerder vandaag al zei, leuk dat er wat verdwaalde 'rebellen' met pick-ups rondrijden in noord-Aleppo, maar het is voornamelijk een Turkse aangelegenheid geworden
Say what?
  maandag 26 december 2016 @ 23:47:07 #268
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167629578
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:41 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Wat IPA eerder vandaag al zei, leuk dat er wat verdwaalde 'rebellen' met pick-ups rondrijden in noord-Aleppo, maar het is voornamelijk een Turkse aangelegenheid geworden
Zien de plaatselijke bewoners de turken als bezetters of als bevrijders?
pi_167629595
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:41 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Wat IPA eerder vandaag al zei, leuk dat er wat verdwaalde 'rebellen' met pick-ups rondrijden in noord-Aleppo, maar het is voornamelijk een Turkse aangelegenheid geworden
het was vanaf dag 1 al duidelijk dat het een turks project was toch?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167629604
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:47 schreef Charleville het volgende:

[..]

Zien de plaatselijke bewoners de turken als bezetters of als bevrijders?
meningen zijn verdeeld
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 26 december 2016 @ 23:51:55 #271
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167629694
quote:
10s.gif Op maandag 26 december 2016 23:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

meningen zijn verdeeld
Begrijp Turkije ook niet ,arabieren passen helemaal niet in Turkije cultureel gezien, Turken hebben meer weg van Grieken dan met Syrische arabieren.

Er zit zo ver ik weet ook geen olie in de grond, dus geen idee wat Turkije wilt.
pi_167629700
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:38 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Zo vreemd is dat toch niet. De rebellen (Arabieren kuch kuch) vluchten constant weg van hun posities met als gevolg dat Turkse soldaten doodgaan.
Isis maakt kebab van Turkse leger, logisch dat Arabieren vluchten... Lol

[ Bericht 0% gewijzigd door Montana_ir op 27-12-2016 00:13:13 ]
  maandag 26 december 2016 @ 23:58:46 #273
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167629900
Turkije die een ander land binnen valt, het zelfde als Isral bij Palestina doet, gebruik maken van de chaos daar, eigenlijk zouden we sancties tegen Turkije moeten inzetten. Syrische proxies onder Turkse leiding oke... Maar het Turkse leger met dito vlaggen in de steden.. Bizar
pi_167630011
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:35 schreef Mathemaat het volgende:
Op een dag is Syrie onderdeel van Groter-Turkije, daarom zijn we hier met z'n alle :7
Die ijdele hoop koesterde Erdogan ook ooit. Nu niet meer.
  dinsdag 27 december 2016 @ 07:34:56 #275
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167633136
Turkije heeft niks te zoeken in Al-Bab. Uiteindelijk moet bezetter Erdo dat land afstaan aan Assad.
  dinsdag 27 december 2016 @ 07:47:20 #276
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167633177
Filmpje van wapens die gevonden zijn in Oost-Aleppo door de SAA:


Kennelijk zijn er zelfs verborgen tanks ontdekt.
pi_167633214
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging:

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
pi_167633345
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:00 schreef Triggershot het volgende:
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging: [ afbeelding ]

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
Ze mogen lekker verder dromen.
Protge moi de mes dsirs.
pi_167633521
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:18 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Ze mogen lekker verder dromen.
ze zijn er al halverwege :7
  dinsdag 27 december 2016 @ 08:46:15 #280
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_167633563
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

ze zijn er al halverwege :7
Halverwege Al Bab :P
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_167633701
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

ze zijn er al halverwege :7
Wait and see.
Protge moi de mes dsirs.
pi_167633731
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:00 schreef Triggershot het volgende:
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging: [ afbeelding ]

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
Gewoon doen _O_ Kijken wat er gebeurt als je Europa in gaat uitbreiden.
pi_167634516
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:00 schreef Triggershot het volgende:
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging: [ afbeelding ]

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
turken moeten het verleden loslaten en zich richten op de toekomst...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167635643
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:00 schreef Triggershot het volgende:
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging: [ afbeelding ]

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
Checklist:

Cyprus ✓
Delen van Syri ✓
Militaire aanwezigheid in Noord-Irak ✓

Thraki is op dit moment toch niet interessant.

Maar het blijkt verwonderlijk dat Turkse nationalisten zo veel land willen waar zo weinig Turken wonen. Misschien daarom het kolonisatiebeleid? De verhalen uit Jarablus zijn geruchten en ik weet niet of er waarheid in zit. Op Cyprus is het wel een groot succes geweest dus misschien valt het te herhalen?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167635871
Jongens iets minder over Turkije lullen wellicht?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  dinsdag 27 december 2016 @ 11:41:49 #286
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167635904
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 23:47 schreef Charleville het volgende:

[..]

Zien de plaatselijke bewoners de turken als bezetters of als bevrijders?
Lijkt mij niet
24Aleppo twitterde op zaterdag 24-12-2016 om 18:38:06 Civilians in #Jarablus protest against human rights abuses commited by the #EuphratesShield in the city#A24https://t.co/yj2bmRBO3N reageer retweet
Inside_Syria twitterde op dinsdag 27-12-2016 om 09:39:34 #Jarablus residents protest against Turkish-backed forces presence https://t.co/H2rPl5ZR2P reageer retweet
Ook Azaz schijnt al een tijdje gespannen te zijn, die controlerende militie daar zou SDF aanwezigheid prefereren boven de huidige situatie.
Say what?
  dinsdag 27 december 2016 @ 12:35:03 #287
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167637011
Onder deash geen protesten, moet je na gaan dat het Turkse regime nog erger is in Jarablus dan het beleid van IS
pi_167637177
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 12:35 schreef Charleville het volgende:
Onder deash geen protesten, moet je na gaan dat het Turkse regime nog erger is in Jarablus dan het beleid van IS
Onder Kim in Noord-Korea ook weinig protesten, volk is zeer tevreden! ):O
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_167637649
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:00 schreef Triggershot het volgende:
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging: [ afbeelding ]

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
De Turken, zowel haar nationalisten en Islamisten, kunnen zoveel dromen als ze willen.

Het is het Iraanse tijdperk nu, uitgedragen door de opkomst van het Islamitische Republiek (Neo-Iraanse rijk in sjiitisch jasje) en groeiend onafhankelijk van de Koerden, die een Iraans volk zijn.



Over een paar honderd jaar zal men lezen hoe de neo-Ottomanen aan de poorten van Aleppo gestopt werden door de Perzen en Russen. De Slag om Aleppo gaat de geschiedenisboeken in als n van de regio's meest belangrijke veldslagen.

[ Bericht 5% gewijzigd door Stabiel op 27-12-2016 13:08:55 ]
pi_167638307
Ben jij nu al de tweede alt van Aryamehr?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167640153
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 december 2016 13:03 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De Turken, zowel haar nationalisten en Islamisten, kunnen zoveel dromen als ze willen.

Het is het Iraanse tijdperk nu, uitgedragen door de opkomst van het Islamitische Republiek (Neo-Iraanse rijk in sjiitisch jasje) en groeiend onafhankelijk van de Koerden, die een Iraans volk zijn.

[ afbeelding ]

Over een paar honderd jaar zal men lezen hoe de neo-Ottomanen aan de poorten van Aleppo gestopt werden door de Perzen en Russen. De Slag om Aleppo gaat de geschiedenisboeken in als n van de regio's meest belangrijke veldslagen.
En toen kwam het khalifaat:

pi_167640229
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 08:00 schreef Triggershot het volgende:
De post-Ottomaanse grenzen van Turkije zoals ze ooit bedoeld waren volgens de Turkse revolutionairen is misschien wel een inzichtelijke toevoeging: [ afbeelding ]

Nog steeds populair onder de Islamisten en nationalisten als ideaal.
Ironisch genoeg wordt dan dat de Derde Turkse Rijk in het Midden-Oosten. :7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167640239
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 14:21 schreef Djibril het volgende:
En toen kwam het khalifaat:

[ afbeelding ]
Het kalifaat is vergane glorie, althans als zelfstandig macht.
pi_167640316
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 december 2016 13:03 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De Turken, zowel haar nationalisten en Islamisten, kunnen zoveel dromen als ze willen.

Het is het Iraanse tijdperk nu, uitgedragen door de opkomst van het Islamitische Republiek (Neo-Iraanse rijk in sjiitisch jasje) en groeiend onafhankelijk van de Koerden, die een Iraans volk zijn.

[ afbeelding ]

Over een paar honderd jaar zal men lezen hoe de neo-Ottomanen aan de poorten van Aleppo gestopt werden door de Perzen en Russen. De Slag om Aleppo gaat de geschiedenisboeken in als n van de regio's meest belangrijke veldslagen.
Maar werden de Perzen niet weggevaagd door de Grieken in 2 jaren? #burn :7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167640523
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 14:27 schreef Mathemaat het volgende:
Maar waren de Perzen niet weggevaagd door de Grieken in 2 jaren? #burn :7
Rijken komen en gaan, maar wat de geschiedenis laat zien is een constante herrijzenis van Iran als politiek of culturele macht. Ik kan geen ander land opnoemen, in welk werelddeel dan ook, die in een tijdspanne van 2700 jaar zovaak aan de top van de regio heeft gestaan, ondanks de bijna-catastrofale gebeurtenissen die het heeft ondergaan. Toch uniek.
pi_167640672
Russia calls U.S. move to better arm Syrian rebels a 'hostile act'

quote:
Russia said on Tuesday that a U.S. decision to ease some restrictions on arming Syrian rebels had opened the way for deliveries of shoulder-fired anti-aircraft missiles, a move it said would directly threaten Russian forces in Syria.

Moscow last year launched a campaign of air strikes in Syria to help President Bashar al-Assad and government forces in a conflict with rebels, some of whom are supported by the United States.

Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova said the policy change easing some restrictions on weapons supplies to rebels was set out in a new U.S. defence spending bill and that Moscow regarded the step as a hostile act.

U.S. President Barack Obama signed the annual defence policy bill into law last week.

"In the administration of B. Obama they must understand that any weapons handed over will quickly end up in the hands of jihadists with whom the sham 'moderate' opposition have long acted jointly," Zakharova said in a statement.

"Such a decision is a direct threat to the Russian air force, to other Russian military personnel, and to our embassy in Syria, which has come under fire more than once. We therefore view the step as a hostile one."

Zakharova accused the Obama administration of trying to "put a mine" under the incoming administration of President-elect Donald Trump by attempting to get it to continue what she called Washington's "anti-Russian line."
http://www.reuters.com/ar(...)m&utm_source=twitter
pi_167640979
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 14:38 schreef Stabiel het volgende:
Russia calls U.S. move to better arm Syrian rebels a 'hostile act'

[..]

http://www.reuters.com/ar(...)m&utm_source=twitter
Die wet gaat straks doorgekrast worden met een sharpie. Nog een dag of 20 voor de globalists om WW3 uit te lokken.
pi_167646798
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 14:47 schreef Nintex het volgende:

[..]

Die wet gaat straks doorgekrast worden met een sharpie. Nog een dag of 20 voor de globalists om WW3 uit te lokken.
Denk je? Toen de defense bill was gestemd bracht de Washington Post het nieuws onder de headline:

Congress just gave Trump the authority to send surface-to-air missiles to Syrian fighters
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
pi_167646863
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 17:32 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Denk je? Toen de defense bill was gestemd bracht de Washington Post het nieuws onder de headline:

Congress just gave Trump the authority to send surface-to-air missiles to Syrian fighters
quote:
“I’ve had an opposite view of many people regarding Syria. My attitude was you’re fighting Syria, Syria is fighting Isis, and you have to get rid of Isis,” he said in a wide-ranging interview with the Wall Street Journal on Friday.

Mr Trump has stated that while he “did not like [Mr Assad] at all”, shoring up his regime is the best way to stem the extremism that has flourished in the chaos of the civil war and threatens the US.
quote:
Now we're backing rebels against Syria, and we have no idea who those people are," he told the Journal, referring to the hardline Sunni Islamist elements present in rebel ranks. If the US attacks Mr Assad, "We end up fighting Russia," he added.
Kan me niet voorstellen dat hij positief denkt over de rebellenclubjes.
pi_167648865
Erdogan doet huilie huilie nu zijn troepen klop krijgen van IS in al-Bab en Amerika geen luchtsteun wilt geven.

quote:
Pres. Erdogan: Turkey has evidence that the US-led coalition lent support to ISIS terrorists, as well YPG/PYD. Photo & video proof
https://twitter.com/MuradGazdiev/status/813801454599360512
pi_167648899
En dicht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')