#ANONIEM | maandag 19 december 2016 @ 19:27 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? De befaamde Surinaamse 'Moksi-Meti' met witte rijst. Vorig deel. [ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2016 19:29:42 ] | |
Karzai | maandag 19 december 2016 @ 19:29 |
dat ziet er echt lekker uit iwanius | |
#ANONIEM | maandag 19 december 2016 @ 19:29 |
Ama | maandag 19 december 2016 @ 19:32 |
Waarom nog een keer in de OP? Stond in vorige topic toch ook al? | |
banaantjeEE | maandag 19 december 2016 @ 19:39 |
Pizza Salame | |
#ANONIEM | maandag 19 december 2016 @ 19:51 |
Acclimatiseren! Zacapa XO rum & biertje & paffert. Tis tenslotte maandagavond. | |
MutedFaith | maandag 19 december 2016 @ 20:23 |
Limburgs bier | |
#ANONIEM | maandag 19 december 2016 @ 20:38 |
Koffie | |
#ANONIEM | dinsdag 20 december 2016 @ 03:45 |
Glaasje bubbels buiten de deur,rosé dit keer in een ouderwetse kelk, gewoon omdat we "er zin an" hebben. Oh ja, Rene Froger (met grijze bril) stond naast mij aan de bar Aansluitend krijg je zo tegen 02:30 uur weer trek dus: Lekker gegeten *burb* Goedemorgen dinsdag! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-12-2016 03:47:15 ] | |
FutureFairytale | dinsdag 20 december 2016 @ 12:20 |
Tomatensoep met vermicelli. Maïswafels met pulled chicken salade van de slager. | |
Ama | dinsdag 20 december 2016 @ 15:40 |
Net een dürüm kebab gehad. Ik zit eerst wel vol. | |
_Hestia_ | dinsdag 20 december 2016 @ 16:47 |
Zelf broodjes hamburger maken met witte bolletjes, hamburgers, komkommer, tomaat, ui en cheddar kaas | |
Stokken_en_stenen | dinsdag 20 december 2016 @ 18:28 |
Spinazie met een moot zalm Straks bij de tv een goed glas whiskey | |
FutureFairytale | dinsdag 20 december 2016 @ 18:31 |
Hele tijd krijg ik hapjes op een kerstfeest. Tussenstand: Bitterballen. Vlammetje. Fried chicken zonder bot. Sushirol met garnaal. Bruschetta met tomaat, knoflook en pata negra. | |
Zo-is-dat | dinsdag 20 december 2016 @ 18:51 |
Geroosterde verschillende kleuren wortels met dille, geroosterde aardappels met verse oregano, worstjes en eigen gemaakte zigeunersaus | |
banaantjeEE | dinsdag 20 december 2016 @ 18:56 |
Bami Goring | |
emmyemmy2 | dinsdag 20 december 2016 @ 19:04 |
Had nog boontjes, (thaise) currypasta en rijst en de eendenborst was in de aanbieding dus een curry met eend, boontjes, bosui en rijst | |
Karzai | dinsdag 20 december 2016 @ 19:13 |
pizza tonijn met gorgonzola en een pizza florida (salami, ham, champignons) | |
#ANONIEM | dinsdag 20 december 2016 @ 20:13 |
Late middaglunch (14:30 uur) : Hmmm heeeeeerlijk. Weer de 'glurinaamse'toer = Moksi Meti! Aansluitend even bij Paris Hilton haar familie Hotel acclimatiseren. Weer een kelk rose bubbels,paffert en de NY Times om de tijd te doden.Zo doet de oude Garde dat op een dinsdagmiddag! | |
uniekhoorn | dinsdag 20 december 2016 @ 20:21 |
Owwww. Zoveel zin in! En wat FFT heeft ook. Wij hadden stampot spruiten, gehaktballetjes en Hema rookworst | |
#ANONIEM | dinsdag 20 december 2016 @ 20:30 |
Bah, ranzige turkenafhaalpizza | |
Karzai | dinsdag 20 december 2016 @ 20:33 |
we zijn hier om te zeggen wat we eten niet om elkaar af te kraken | |
FutureFairytale | dinsdag 20 december 2016 @ 21:15 |
+ 2x tonijntartaar met buikspek en wasabi. Ravioli met paddenstoelen en zongedroogde tomaten. Bieten met geitenkaas. Thaise kippensoep Ossenhaas met aardappelpuree. Spanish coffee mousse. Vol 7.0 | |
Ama | dinsdag 20 december 2016 @ 22:01 |
Patatas bravas chips.
Poeh | |
Woelwater | woensdag 21 december 2016 @ 04:40 |
Pizzaaaa. | |
FutureFairytale | woensdag 21 december 2016 @ 10:16 |
Vanmorgen kwark met roasties en 3 mandarijntjes. Vanmiddag verzorgde lunch warm/koud. Vanavond zalm met spinazie en een stapel kruiden in bladerdeeg. | |
Karzai | woensdag 21 december 2016 @ 10:27 |
flink snaaien met de kerstdagen [ Bericht 41% gewijzigd door Karzai op 21-12-2016 12:20:18 ] | |
#ANONIEM | woensdag 21 december 2016 @ 12:17 |
Lunch(as i type.) lichte lunch met de welbekende bowl die iets is aangepast = alleen sui kau en choi sam groente & toefje sambal. Hierna nog wat Kerstinkopen doen alvorens te acclimatiseren. [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 21-12-2016 12:18:23 ] | |
Zo-is-dat | woensdag 21 december 2016 @ 18:53 |
Een quiche in de oven geschoven met spinazie, bosui, knoflook, gedroogde tomaatjes en gorgonzola | |
uniekhoorn | woensdag 21 december 2016 @ 19:52 |
OMG FFT *kwijl* Hoe was de lunch? Wij hadden vanavond: bloemkool, romige pasta met gerookte ham, halve kip elk uit de oven. Zo nog warme choco met Koffiekaatje en een mooie dot slagroom (of 2 ) | |
4EverBlackEyed | woensdag 21 december 2016 @ 21:32 |
Avondeten: Gebakken zalm, spinazie en pasta met paturainmousse, want die moest op. Nu: thee getrokken van citroen en een snuif cayennepeper. | |
FutureFairytale | woensdag 21 december 2016 @ 22:11 |
Lekker, ik had een best flink pizzabroodje en een kom mosterdsoep. Halve (of hele) kippen uit de oven zijn altijd een winner! Zit nu aan de Sky Mix | |
#ANONIEM | woensdag 21 december 2016 @ 22:27 |
Water | |
Diconnected | woensdag 21 december 2016 @ 22:55 |
Ik had echt een bazencurry gemaakt. Pompoen, paprika, tomaat, kip, kokosmelk. En flink wat kruiden. | |
24Fan | woensdag 21 december 2016 @ 23:07 |
Lekker! Ik zou ook een curry maken met oa tofu. Alleen ik kreeg vandaag m'n kerstpakket. Die vervolgens voor een deel opgegeten en toen geen zin meer om eten te koken. | |
#ANONIEM | donderdag 22 december 2016 @ 00:10 |
Avondhap: Yup..de welbekende combo van gamba's in knoflook,sate mix & choi sam met oestersaus & Sui kau klein soep & witte rijst & Coke classic. Aansluitend wat ik noem "horeca hoppen": Moet & Chandon rose bubbel om alvast te acclimatiseren. opvolgend Even goede vriend Floris Versluis van In de Keuken van.. bezoeken die druk bezig is.Uiteraard een glas bubbel gekregen.Gosset 2002 i.c.m. een paar hapjes. gewoon omdat het kan. en "weer doorrrrr." Zo "rollen" wij. Gewoon omdat het kan! Beste en lievelingsrum rum! En als we dan toch bezig zijn: Heeeeeeerlijk! Gewoon omdat het kan! | |
Blues | donderdag 22 december 2016 @ 01:57 |
Ik heb vandaag ook gegeten en gedronken | |
FutureFairytale | donderdag 22 december 2016 @ 15:13 |
Lunch was broodje ei. Net wat maïswafels en een stukje toblerone wit. Vanaf 16u kerstborrel met chips, borrelnootjes, broodjes Hollandse dip, toastjes, verse en droge worst, oude kaas met uienchutney en bittergarnituur | |
uniekhoorn | donderdag 22 december 2016 @ 15:17 |
Hou eens OP!!!!!!!!!! Nom Nom Nu een kaki en een gekookt eitje. Net een uurtje of 2 in de keuken gestaan voor voorbereiding van gevulde paprika's voor vanavond met rijst en salade | |
Nighthawk88 | donderdag 22 december 2016 @ 15:21 |
Wat is een broodje Hollandse dip? | |
FutureFairytale | donderdag 22 december 2016 @ 15:25 |
oh ik loop net langs. Er liggen ook nog stapels dozen van de bakker met kerstbroden, kerstkransen en oliebollen. Dat wordt dus totaal mijn avondeten. | |
FutureFairytale | donderdag 22 december 2016 @ 15:26 |
Sorry! Maar jij eet tenminste gezond | |
FutureFairytale | donderdag 22 december 2016 @ 15:28 |
Stokbrood met Is een heerlijke dip van mayonaise, oude kaas, knoflook en groene kruiden | |
Pietverdriet | donderdag 22 december 2016 @ 16:05 |
Van zijn website "Wij zijn er niet voor de grote, snelle en lastige eter" kortom, hier moet je niet zijn als je honger hebt | |
RobinOok | donderdag 22 december 2016 @ 16:08 |
Wel goed toch, dat hij je van tevoren waarschuwt? | |
Pietverdriet | donderdag 22 december 2016 @ 16:10 |
Jep, dat is wel goed. Zijn wel meer restaurants die menen dat zes amuses een menu zijn. | |
AMAR420 | donderdag 22 december 2016 @ 17:00 |
nachos | |
LPFAN | donderdag 22 december 2016 @ 17:27 |
Zelfgemaakte kipsaté met kroepoek en zoetzure komkommer | |
#ANONIEM | donderdag 22 december 2016 @ 18:24 |
Soep. | |
#ANONIEM | donderdag 22 december 2016 @ 19:11 |
Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor. Ik ken Floris ook al een tijdje (zelfs langer dan die 'bolle' wiens zaak Foodlabs trouwens gistermiddag dicht was...) en als er iets is waar hij erg van houdt dan zijn dat 'lastige' eters, die product kennis hebben en eisen hebben als het om de gerechten gaat. Hij houdt namelijk van dat soort types omdat die je scherp houden als kok. Vwb de hoeveelheid kun je bij hem, net zo als ik, gewoon een portie extra uitvragen. Bon. (Vroege)Avondeten = 17:00 uur: Eerst pre-avondeten: 1 van de 3 porties Iberico ham i.c.m.een biertje die mij zou smaken. Daarna: Yup...de licht gegrilde gamba's met kousenband in een pittige saus i.c.m. gebakken rijst.Heeeeeeerlijk! Opvolgend voor een toetje langs Sugo Blaak gelopen. Volgens zegge hun trots vd kaart...in het echt w-a-a-r-d-e-l-o-o-s! Wilde afrekenen en de bedrijfsleider zag dat ik 3/4 liet staan en het niks vond. Hoefde niet af te rekenen en heb als dank de 5 euro in de pot gedaan. "Zo heurt 't." . Nu: Acclimatiseren terwijl 99% van Nl nu pas het avondeten nuttigt. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-12-2016 19:12:26 ] | |
banaantjeEE | donderdag 22 december 2016 @ 19:52 |
Frietjes met frikandellen. | |
killerkip69 | donderdag 22 december 2016 @ 20:47 |
spinazieschotel. | |
24Fan | donderdag 22 december 2016 @ 21:20 |
Lekker! Ik heb net pas het avondeten op. Tofucurry met rijst, gecrushte tomaten, zoete aardappelen en selderij. Lekker | |
Thezappa | donderdag 22 december 2016 @ 21:39 |
bak kant en klaren bami met augurkjes en sambal en gebakken ei.. lekkuh | |
killerkip69 | vrijdag 23 december 2016 @ 00:26 |
Lays Patatas Bravas Flavour Lim.Edition....lekker maar zooooo overrated de lays chipies. Ach ze waren in de aanbieding. | |
Ama | vrijdag 23 december 2016 @ 00:28 |
Gevulde kerstkransjes. | |
#ANONIEM | vrijdag 23 december 2016 @ 11:38 |
Dat was het zeker. En dat van jou klinkt ook erg goed. Lunch: Niets is zo lekker om met dit druilerig weer, binnen een lekkere, goed gevulde saoto soep met pepers als vroege middaglunch te nuttigen. Hierna ergens geriefelijk paffen en drinken acclimatiseren | |
#ANONIEM | vrijdag 23 december 2016 @ 11:55 |
Limonade | |
Nighthawk88 | vrijdag 23 december 2016 @ 13:49 |
Zo dacht ik ook voor dat ik bij Het Arresthuis gewerkt had. Uitstekend restaurant bij. Natuurlijk is het niet een standaard Valkfiliaal. Lijkt me trouwens wel wat voor jou als je eens een paar dagen de stad wil ontvluchten met Miep. Genoeg te doen in Roermond. | |
Pietverdriet | vrijdag 23 december 2016 @ 14:27 |
Wat is het vd Valk type? | |
minilot | vrijdag 23 december 2016 @ 17:43 |
Spinaziestampot met oude kaas en mosterd erdoor. Een lekker bittere 'extra ipa' ernaast | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 23 december 2016 @ 18:35 |
Linzen, Zwarte Bonen, Ui, Knoflook, Tomaat, Rundergehakt, Peper, Zout, Olijfolie, 3 soorten rijst. lekker stevige maaltijd | |
#ANONIEM | vrijdag 23 december 2016 @ 19:01 |
Broodje hamburger | |
#ANONIEM | vrijdag 23 december 2016 @ 19:17 |
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #8 Wijn & Sex. | |
emmyemmy2 | vrijdag 23 december 2016 @ 19:18 |
Ik zie niet goed. Wat is t? Nevermind, blijkbaar heb ik naast slechte ogen ook slechte hersenen. | |
Karzai | vrijdag 23 december 2016 @ 20:41 |
mixed grill met knoflook naan [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 24-12-2016 13:05:24 ] | |
killerkip69 | vrijdag 23 december 2016 @ 21:47 |
Groentesoep en 2 broodjes hamburger en stoverij/erwtensoep gedraaid voor de volgende keer. | |
Ama | vrijdag 23 december 2016 @ 21:59 |
| |
#ANONIEM | vrijdag 23 december 2016 @ 22:01 |
Bavaria | |
minilot | vrijdag 23 december 2016 @ 22:12 |
Cocktails en wasabi-erwtjes | |
uniekhoorn | vrijdag 23 december 2016 @ 22:19 |
Nu Chili chips van Delicious. Erg lekker! | |
minilot | vrijdag 23 december 2016 @ 22:36 |
Taza-chocolade nu, van die schijfjes. Met chilipeper en met kaneel. | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 03:34 |
Moggu Nederland. | |
Anne | zaterdag 24 december 2016 @ 03:46 |
Water. | |
banaantjeEE | zaterdag 24 december 2016 @ 12:39 |
Gratin Dauphinois, chipolata en courgettes | |
danos | zaterdag 24 december 2016 @ 12:48 |
Het dessert voor vanavond is klaar | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 13:08 |
Water | |
FutureFairytale | zaterdag 24 december 2016 @ 13:12 |
Spannend eetpatroon. Tijdens de Kerstdagen hopelijk toch wel minstens brood en water? Nu kwark met roasties. Vnv allerlei hapjes met vriendinnen. Iedereen neemt dingen mee, ik kipvleugeltjes, pasteitjes, gegrilde groenten en breekbrood met dip. | |
sirdanilot | zaterdag 24 december 2016 @ 13:16 |
Vanavond ben ik alleen. Ik ga zo even naar de markt en iets lekkers halen. Eend of zo? Of misschien vis. Morgen wel kerst diner met familie. Net scones met clotted cream van de marks en spencer (jammer dat die weg gaat, wel leuke spullen daar !). | |
Rode_banaan | zaterdag 24 december 2016 @ 14:26 |
Hallo. Wat voor taart is dat? | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 14:29 |
Morgen ga ik los | |
emmyemmy2 | zaterdag 24 december 2016 @ 14:33 |
Nog even niks, vanavond losgaan met zelfgemaakt driegangen menuutje en een dikke kaasplank | |
uniekhoorn | zaterdag 24 december 2016 @ 16:26 |
warme chocomelk met slagroom en Koffiekaatje.. daarbij speculaas STraks een combi van bloemkool en broccoli, gestoofde prei, konijn en aardappelkroketten | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 16:29 |
drinkbouillon | |
minilot | zaterdag 24 december 2016 @ 16:47 |
Patat frites met pindasaus en uitjes. | |
golfer | zaterdag 24 december 2016 @ 17:50 |
We gaan vlees eten bij Restaurant de Vleeschhouwerij. | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 18:34 |
Ben in Bergamo, had vanmiddag deze op | |
Zo-is-dat | zaterdag 24 december 2016 @ 19:00 |
Broodje hamburger vanavond met salade caprese Dienst deze kerst op naar tweede kerstdag | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 19:03 |
Opgebakken aardappeltjes met gehakt. En een glas witte wijn. | |
24Fan | zaterdag 24 december 2016 @ 19:50 |
Patat stoof met Bruges triple | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 19:57 |
Thee | |
danos | zaterdag 24 december 2016 @ 20:00 |
Appel Limoen meringue | |
Anne | zaterdag 24 december 2016 @ 20:06 |
Carpaccio, daarna gekookte aardappelen (eten we echt bijna nóóóóit), spinazie en wat witvis-schnitzels. Zo meteen nog ijs als toetje. | |
FutureFairytale | zaterdag 24 december 2016 @ 21:05 |
Er was dus ook carpaccio, gehaktballetjes, pastasalade, aardappelsalade, sushi, gevulde eieren, caesarsalade. Van alles nog heel veel over. Spareribs, gegrilde groenten en pasteitjes zijn niet eens op tafel geweest. Straks sgroppino toetje. | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 21:07 |
Bier | |
uniekhoorn | zaterdag 24 december 2016 @ 21:31 |
Kom er maar in Robin | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 21:31 |
Robin? | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 23:26 |
Biertje | |
24Fan | zaterdag 24 december 2016 @ 23:28 |
Hier ook al enkele geconsumeerd. | |
#ANONIEM | zaterdag 24 december 2016 @ 23:36 |
Kerstavond..proost | |
killerkip69 | zaterdag 24 december 2016 @ 23:52 |
Ah lekker, eet ik morgen (het is trouwens friet) Vandaag: erwtensoep/4 pannekoeken | |
24Fan | zondag 25 december 2016 @ 00:04 |
Proost! 🍺 Lekker! ( Ik zeg friet, als jij snert zegt ) | |
killerkip69 | zondag 25 december 2016 @ 03:39 |
hehe, snert inderdaad, kort en krachtig Cheers! | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 05:33 |
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #8. | |
Karzai | zondag 25 december 2016 @ 10:52 |
op naar de balkenbrij | |
uniekhoorn | zondag 25 december 2016 @ 10:54 |
Bubbels in Bed... Beter leven keurmerk krijg ik | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 11:09 |
Kerstbrood | |
golfer | zondag 25 december 2016 @ 15:30 |
Nu: escargots. Vanavond: langzaam in de sous vide waterbak gegaarde en daarna even kort gebraden hertenbiefstukjes met een cranberry-chocoladesaus. Daarbij puree van pastinaak en uitgebakken kastanjechampignons. [ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 25-12-2016 16:32:58 ] | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 16:01 |
Cranberries of hele grote bessen? | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 16:06 |
Zo Gourmetten En bier | |
Aphrodyte | zondag 25 december 2016 @ 16:50 |
Geroosterde pastinaak/tomaten/ui met rozemarijn etc. Vegan champignon wellington. Aardappelpuree en gravy. Toe zelfgemaakte cranberrytaart | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 17:22 |
*burb*..heeeeeeeeeeeerlijk! zo zag het eruit. Daarna: Voor vanavond: Het avondeten op eerste Kerstdag voor 'Miep'en ik. gereed en wel op mee te nemen bij de Surinaamse-Chinees. Dat wordt genieten! Oh ja en liep nog even langs: "hallo..volluk!" | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 18:42 |
Biertje | |
Ama | zondag 25 december 2016 @ 18:48 |
Gourmetten. | |
FutureFairytale | zondag 25 december 2016 @ 19:56 |
Voor: Garnalencocktail. Hoofd: Beef Wellington, rozemarijn krieltjes, haricots verts in spek, stoofpeertjes. Na: Zelfgemaakt ijs, boterwafeltje, aardbeienmousse, slagroom. Was heerlijk. | |
Anne | zondag 25 december 2016 @ 20:00 |
Ossestaartsoep, carpaccio, beenhammetjes, sperziebonen gewikkeld in spek, pommes duchesses, verschillende salades en ijs als toetje. | |
Hyaenidae | zondag 25 december 2016 @ 20:15 |
Friet met mayo En slagroomijs. | |
Kaneelstokje | zondag 25 december 2016 @ 20:17 |
Kaasfondue. | |
derLudolf | zondag 25 december 2016 @ 20:52 |
Hier ook (een nog meer) En Carpaccio in andere vorm. | |
golfer | zondag 25 december 2016 @ 21:08 |
Volgende keer wel je gulp dichthouden. | |
FutureFairytale | zondag 25 december 2016 @ 21:12 |
Ff een lekker kopje thee en een kerstkransje. | |
banaantjeEE | zondag 25 december 2016 @ 21:45 |
Chinees resto gedaan | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 23:39 |
On topic: met 'Miep' heerlijk acclimatiseren op deze 1st kerstdag. Van onder naar boven 3 voorbeelden van de tot nu toe in totaal 9 cocktails die we hebben gedronken, laatste foto: Zacapa XO rum met daarachter glas bubbels van de eerder geopende fles Dom Ruinart blanc de blanc. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2016 23:41:31 ] | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 23:40 |
Bier | |
#ANONIEM | zondag 25 december 2016 @ 23:48 |
chips | |
FutureFairytale | maandag 26 december 2016 @ 00:11 |
Me 2 | |
Ama | maandag 26 december 2016 @ 00:14 |
Tijgernootjes. | |
Isabeau | maandag 26 december 2016 @ 01:48 |
Ik had een stuk vlaai op mijn werk! Dozen vol waren gratis geschonken door Limburgia voor de mensen in het ziekenhuis die met kerst moeten werken | |
FutureFairytale | maandag 26 december 2016 @ 01:50 |
lief en vind ook wel dat je wat extra's verdiend als je nu werkt | |
Isabeau | maandag 26 december 2016 @ 01:51 |
Ja, wij vonden het ook allemaal super lief alleen krijg ik tegenwoordig van die nare sugar rushes als ik zoveel suiker eet | |
FutureFairytale | maandag 26 december 2016 @ 01:51 |
hou je wel energie in de nacht toch? | |
Ama | maandag 26 december 2016 @ 02:12 |
Dat is omdat jullie vlaai hebben gekregen. Niet om de vlaai, dat vind ik vies. | |
Hyaenidae | maandag 26 december 2016 @ 08:39 |
Serieus, hoe kun je alle vlaaien nou vies vinden. Wat vind je dan nog wel lekker vraag ik me af. | |
MadMaster | maandag 26 december 2016 @ 10:54 |
Kerstdiner gisteren...
| |
FutureFairytale | maandag 26 december 2016 @ 11:19 |
Jij ging niet met honger naar huis MM, heerlijk! Die witvis lijkt wel wat uitgedroogd (te gaar), klopt dat? [ Bericht 0% gewijzigd door FutureFairytale op 26-12-2016 11:33:55 ] | |
MadMaster | maandag 26 december 2016 @ 11:34 |
Ben ik nu een MF? If so, de witvis (zeeduivel) was juist net niet helemaal gaar, precies zo als ik het lekker vind... | |
golfer | maandag 26 december 2016 @ 12:52 |
@MM: Wat was dat ondefinieerbare gele spul bij 3 groene blaadjes op foto nummer nr. 7? | |
banaantjeEE | maandag 26 december 2016 @ 13:15 |
Wortelpuree met wokreepjes | |
golfer | maandag 26 december 2016 @ 18:15 |
Rollade van varkensribstuk met in de oven geroosterde wortels en ui en knoflook en daarbij een lekker sausje. | |
Blues | maandag 26 december 2016 @ 18:47 |
En dat was weer lekker smulluh | |
MadMaster | maandag 26 december 2016 @ 19:11 |
Gesmolten Vacherin Mont D'Or kaas die vanuit de hele kaas (30 cm doorsnee) aan tafel op het bord gelepeld werd. Heurluk!
| |
golfer | maandag 26 december 2016 @ 20:14 |
Leuk menu. Maar die kaas is echt helemaal niks voor mij. | |
4EverBlackEyed | maandag 26 december 2016 @ 21:50 |
Voor: Carpaccio Hoofd: Runderlenderollade, hasselback aardappels met knoflook en rozemarijn, champignons met kruidenboter, stoofpeertjes en daarbij nog een champignonsaus. Na: Tiramisu Alles zelfgemaakt | |
FutureFairytale | maandag 26 december 2016 @ 23:50 |
Voor 1: knolselderij-truffelsoep. Voor 2: Zalmtartaar en truffelrisotto met eendenborst. Hoofd: Varkens- en runderrollade met champignonsaus, spruitjes, wortels, aardappelkroketjes, stoofpeertjes. Na: Witte chocolademousse, aardbeien, blauwe- en aalbesjes, aardbeienmousse, slagroom. Daarna thee, koekje, mini zakje skittles. En paar toastjes boursin. Morgen weer normaal en lekker simpel doen | |
Ama | dinsdag 27 december 2016 @ 02:00 |
Ik heb vandaag gefonduud. En nu wat bolognese chips. | |
Ama | dinsdag 27 december 2016 @ 02:03 |
Ziet er lekker uit. Genoeg hoor haha. Maar ik ben geen fan van vlaai, taart, gebak, soesjes, tompoes, cake (spacecake wil ik wel eten hehe). | |
Gutz | dinsdag 27 december 2016 @ 02:26 |
Voor: Tataki van Tonijn Tussen: Lichte tomatensoep Hoofd: Angus biefstukjes met zoete aardappel Dessert: overgeslagen, irish Coffee genomen. Waar: het Hooihuis Roosendaal Gisteren gegourmet, het vermelden eigenlijk niet waard. | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 03:20 |
Dat geloof ik graag. Wij: Met "Miep' heel casual gisteravond saampjes met een fles bubbels van Huize Ruinart, en de wel Blanc de Blanc, wat Aziatische wezen smikkelen alvorens wij van een heerlijke vakantie gaan genieten vanaf vandaag. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 27-12-2016 03:21:23 ] | |
Nighthawk88 | dinsdag 27 december 2016 @ 07:44 |
Heerlijk, een Frikandelbroodje. Een van de weinige vette happen die je op t station kan scoren na een nachtdienst (en dan heb je er soms behoefte aan...), dus bij gebrek aan echt fastfood... Vraag me wel altijd af wat zo'n Kiosk medewerkster denkt als je dat s morgens om 7.30u besteld. Al kan t geen onbekend fenomeen zijn gezien er meerdere klaarliggen en die daar echt niet warmgehouden worden tot in de middag. Zometeen nog een garnalencocktailtje dat over is van gisteren met een Kerstbiertje erbij (denk dat t een Stille Nacht 2016 word, batch II voor de kenners). Daarna maar t bed in duiken. | |
Prego | dinsdag 27 december 2016 @ 09:49 |
koffie | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 10:00 |
Koffie | |
Sunshine1982 | dinsdag 27 december 2016 @ 11:06 |
Waarschijnlijk denkt ze niks hoor. Ik werk bij AH en er zijn zat mensen die smorgens vroeg al een vette hap kopen. Persoonlijk moet ik er niet aan denken, ik word smorgens al onpasselijk van de geur die uit de ovens komt bij het bakken. | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 11:22 |
Koffie | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 17:25 |
Gewoon een gehaktbal, gekookt aardappeltje en sperziebonen. Geen flauwekulletjes. | |
Karzai | dinsdag 27 december 2016 @ 17:27 |
gehaktbrood, spruitjes en aardappelpuree, over van het kerstdiner van gister | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 17:40 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 27 december 2016 @ 18:30 |
Lasagne | |
golfer | dinsdag 27 december 2016 @ 18:32 |
Chinees eten gehaald. | |
lyolyrc | dinsdag 27 december 2016 @ 18:36 |
Tortilla, om restjes aardappel op te maken. | |
banaantjeEE | dinsdag 27 december 2016 @ 19:17 |
Macaroni | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 19:28 |
Glas water | |
emmyemmy2 | dinsdag 27 december 2016 @ 19:34 |
Er komt zo sushi aan | |
derLudolf | dinsdag 27 december 2016 @ 19:38 |
Sterkte | |
Cat-astrophe | dinsdag 27 december 2016 @ 19:42 |
Roseval aardappeltjes, zalm in bladerdeeg, bloemkool en worteltjes. | |
Blue_Panther_Ninja | dinsdag 27 december 2016 @ 23:10 |
Pizza Extravaganza. | |
#ANONIEM | dinsdag 27 december 2016 @ 23:18 |
Thee | |
FutureFairytale | dinsdag 27 december 2016 @ 23:31 |
Peanutbuttercup en 3 zure matjes Morgen begin ik met kwark met muesli en mandarijnen. | |
killerkip69 | woensdag 28 december 2016 @ 00:48 |
Klein potje Pringles Hot&Spicy v/d pomp (1.50) Wat 'n rat die pomphouder met z'n spul uit Duitsland op de datum, | |
killerkip69 | woensdag 28 december 2016 @ 10:15 |
Karnemelk en 'n appeltje. | |
FutureFairytale | woensdag 28 december 2016 @ 10:29 |
Maïswafels Vanmiddag volkoren crackers met brie en champignonsoep. [ Bericht 8% gewijzigd door FutureFairytale op 28-12-2016 13:14:38 ] | |
Karzai | woensdag 28 december 2016 @ 11:51 |
kopje koffie tosti en een peer | |
FutureFairytale | woensdag 28 december 2016 @ 16:52 |
'Proeverij' van chips. 3 Smaken; tomaat/olijfolie, Mediterraanse kruiden en Iberische ham. Teveel chips gegeten.. | |
Stokken_en_stenen | woensdag 28 december 2016 @ 17:17 |
Snert! | |
RobinOok | woensdag 28 december 2016 @ 17:55 |
Ik weet het niet!!! Thuis, maar wat dan? Uit, maar waar dan? Wheeeeeeeh, decisions, decisions. | |
Ama | woensdag 28 december 2016 @ 18:19 |
Patat mayo en een turkeystick mayo. | |
Karzai | woensdag 28 december 2016 @ 18:48 |
de balkenbrij moet op een paar patatjes erbij misschien nog een tomaatje voor de vitamines | |
RobinOok | woensdag 28 december 2016 @ 18:53 |
We zijn eruit, het wordt thuis. Biefstukjes, ovenfrieten, homemade appelmoes en indiase rode kool uit de vriezer. | |
#ANONIEM | woensdag 28 december 2016 @ 18:58 |
weet je het zeker? | |
RobinOok | woensdag 28 december 2016 @ 18:59 |
Eigenlijk niet... Maar lief gaat nu de verwarming aan doen in de keuken. En de oven aan, dus ik ben bang dat ik niet meer terug kan... | |
FutureFairytale | woensdag 28 december 2016 @ 19:14 |
Rendang en stoofpeertjes Toe boeren-bosbesyoghurt | |
uniekhoorn | woensdag 28 december 2016 @ 19:19 |
Bloemkool en aardappelkroketjes. Daarbij kiprollade | |
banaantjeEE | woensdag 28 december 2016 @ 20:23 |
Tortellini | |
golfer | woensdag 28 december 2016 @ 20:29 |
Restanten van de Chinees van gisteren. | |
NutKees | woensdag 28 december 2016 @ 21:21 |
Stukje Rommedoe op toast en een glaasje Merlot. | |
FutureFairytale | donderdag 29 december 2016 @ 17:29 |
Net wat salsa's/bruschetta toppings geproefd. Vanavond sushiiiiiiiiiii | |
Ama | donderdag 29 december 2016 @ 18:05 |
Quiche. | |
golfer | donderdag 29 december 2016 @ 18:32 |
Langzaam (5 1/2 uur) in de sous vide waterbak gegaarde rosbief met daarbij een Japanse salade. | |
Diconnected | donderdag 29 december 2016 @ 18:34 |
Biefstuk met champignons en ui, kerstboom-aardappeltjes en salade. | |
uniekhoorn | donderdag 29 december 2016 @ 19:27 |
Alles moet op uit de koelkast dag: Gestoofde sperziebonen, roergebakken spruitjes met spekejs, rijst met zelfgemaakte satesaus, gebraden kippendij met poot en een salade met rauwkost die op moest. Was lekker | |
uniekhoorn | donderdag 29 december 2016 @ 19:28 |
Oja, zo nog vla, geschaafde pure choco en slagroom | |
Blue_Panther_Ninja | donderdag 29 december 2016 @ 21:57 |
Pizza extravaganza. | |
Dr.Mikey | donderdag 29 december 2016 @ 22:05 |
Appeltaart pizza | |
Thezappa | donderdag 29 december 2016 @ 23:32 |
pizza | |
24Fan | donderdag 29 december 2016 @ 23:59 |
Geen pizza | |
uniekhoorn | vrijdag 30 december 2016 @ 00:24 |
Halve reep Tony's karamel/zeezout.... best lekker | |
FutureFairytale | vrijdag 30 december 2016 @ 00:34 |
als je van puur houdt raad ik puur/amandel/zeezout aan Sushi vnv. Eerst 2 rondes nigiri en maki, edamame en zoetzure komkommer. 3e ronde mix sushi en warm. 4e ronde mix sushi en warm. 5e ronde warm. Daarna bol ijs, stukje spekkoek en chocoladesoesje toe. Ik hou er zo van, en mijn favo sushitent zit op 10 min loopafstand | |
uniekhoorn | vrijdag 30 december 2016 @ 00:36 |
Ik wil wat jij had... kunnen we niet eens samen ofzo.. want ik hou ook wel van een goede sushitent (zonder sushi ) | |
FutureFairytale | vrijdag 30 december 2016 @ 01:02 |
Mocht je ooit in een gekke bui hier zijn gaan we zeker. Alles is lekker. Lamskotelet, grote garnalen, pekingeend, biefstuk, garnalenspies- en tempura, pasteitjes, de megadunne bami, sojaboontjes, zoetzure komkommer, champignons.... ik stop wel | |
24Fan | vrijdag 30 december 2016 @ 01:06 |
Gezellig, een mini-meet | |
Karzai | vrijdag 30 december 2016 @ 06:16 |
kerstbrood met boter | |
Karzai | vrijdag 30 december 2016 @ 15:58 |
knoflook olijven en een heineken | |
FutureFairytale | vrijdag 30 december 2016 @ 16:30 |
Nu een risolles Vanavond witlofovenschotel en een gebakken visje, weet alleen nog niet wat voor vis. | |
killerkip69 | vrijdag 30 december 2016 @ 16:38 |
Pikante pindamix met mais, biertje. | |
uniekhoorn | vrijdag 30 december 2016 @ 17:13 |
La trappe quadruppel. Zometeen een dinerbuffet | |
uniekhoorn | vrijdag 30 december 2016 @ 20:27 |
Dinerbuffet was verrassend lekker! Supervers brood, heerlijke salades, goed gegrilde rosbief, mooie gebakken zal, vreselijk lekkere dikke patatten en de gabakken aardappelen! Laten we het over de dessert maar niet hebben .. Omg dat beloofd wat voor het ontbijtbuffet (gaat 2017 8 kg zwaarder in als 2016) dat is in dit geval goed hoor | |
Bienelientjee | vrijdag 30 december 2016 @ 20:29 |
Tagliatelle carbonara met broccoli Toe een stukje cheese cake | |
#ANONIEM | vrijdag 30 december 2016 @ 20:34 |
Koffie | |
minilot | vrijdag 30 december 2016 @ 21:04 |
Als avondeten fijngeraspte bloemkool opgebakken met gesnipperde ui, tomaat, verse jalapeño, knoflook en een berg specerijen. Ernaast gegrillde pittige kippendijen. Eroverheen een berg verse koriander en ernaast wat limoenpartjes om erover uit te knijpen. Was lekker Nu chaithee met melk en Taza-chocola met chilipeper -> | |
minilot | vrijdag 30 december 2016 @ 21:05 |
Ik vind risolles echt zo smerig en zo lekker tegelijk! Rare dingen | |
FutureFairytale | vrijdag 30 december 2016 @ 22:41 |
Fijn dat het allemaal zo lekker is! Volop genieten van alles deze dagen! Ik had net 2 koppen thee en een scone met clotted cream en confiture. Zo denk een jus d'orange met een klein scheutje passoa. | |
Diconnected | vrijdag 30 december 2016 @ 23:02 |
Stukje homemade boterkoek | |
killerkip69 | zaterdag 31 december 2016 @ 02:33 |
Warme appelflap | |
#ANONIEM | zaterdag 31 december 2016 @ 07:11 |
Koffie en alvast een oliebol | |
Ama | zaterdag 31 december 2016 @ 15:23 |
Ik ga zo naar een stamppot buffet. En vanavond oliebollen eten. | |
emmyemmy2 | zaterdag 31 december 2016 @ 15:39 |
Vanavond wat bestellen met vrienden en ik ga zo deeg maken voor sichuaanse bapao | |
Karzai | zaterdag 31 december 2016 @ 15:42 |
zo naar moeke die heeft een grote pan boerenkool gemaakt | |
FutureFairytale | zaterdag 31 december 2016 @ 15:44 |
Net alvast ge-presnackt; kaasblokjes met uienconfituur en wat Caribische komkommer. Vnv soep, oliebollen en allemaal hapjes met 11 man. Vannacht toastjes homemade eiersalade en brie. En misschien nog wel meer | |
24Fan | zaterdag 31 december 2016 @ 15:47 |
Is dat met die sichuan hete saus? | |
uniekhoorn | zaterdag 31 december 2016 @ 17:11 |
Bier. Net 2 1/2 oliebol en zo oudejaars dinerbuffet | |
Karzai | zaterdag 31 december 2016 @ 19:54 |
boerenkool is kippensoep geworden | |
killerkip69 | zaterdag 31 december 2016 @ 21:46 |
1/2 lamsrackje met frietjes. | |
FutureFairytale | zondag 1 januari 2017 @ 00:05 |
Ook nog een lekkere portie bittergarnituur voor mezelf en kippenpootjes net uit de oven Vreetfestijn. | |
golfer | zondag 1 januari 2017 @ 00:19 |
Dikzakkie! | |
Hyaenidae | zondag 1 januari 2017 @ 00:29 |
Zelfs 's nachts gewoon door blijven schransen is echt killing voor je cholesterol. | |
24Fan | zondag 1 januari 2017 @ 00:31 |
Vandaag mag het wel toch | |
Hyaenidae | zondag 1 januari 2017 @ 00:33 |
Een keer is niet erg, wel als het routine wordt om voor het slapen nog wat vette snacks naar binnen te schuiven. En bij het ontbijt meteen weer wat dellekes in het vet voor op de boterham. | |
FutureFairytale | zondag 1 januari 2017 @ 01:13 |
Tis oud & nieuw, ga nu ff letten op wat je eet Ik eet altijd lekker veel tijdens oud & nieuw | |
agter | zondag 1 januari 2017 @ 01:28 |
Ik ook. En zolang het gewoon alleen met O&N is, maak ik me daar echt geen zorgen over. | |
FutureFairytale | zondag 1 januari 2017 @ 13:24 |
Vanmorgen een zacht bolletje met rauwe ham en gekookt eitje + een sinaasappel en kopje thee. Net 2 kopjes thee, nu jus d'orange en Japanse zoutjes. | |
agter | zondag 1 januari 2017 @ 14:01 |
Yoghurtijs met fruit aan het maken. Zin in! | |
Blue_Panther_Ninja | zondag 1 januari 2017 @ 14:35 |
Worstenbroodjes als eerste voedsel van het jaar. | |
minilot | zondag 1 januari 2017 @ 14:44 |
Tot nu toe vandaag 1 oliebol en een bak koffie | |
FutureFairytale | zondag 1 januari 2017 @ 21:48 |
Vnv kreeg ik heerlijke snert, stukjes stokbrood met kruidenboter en roggebrood met spek | |
Blue_Panther_Ninja | zondag 1 januari 2017 @ 22:00 |
1e maaltijd van het jaar was Congolees. 2e maaltijd is pizza Due Salami. | |
killerkip69 | zondag 1 januari 2017 @ 23:32 |
Chorizo worstje, sinas | |
Woelwater | maandag 2 januari 2017 @ 00:49 |
Net een gerookte makreel, nu aan de Grolsch Herfstbok. | |
realAIVD | maandag 2 januari 2017 @ 08:36 |
Tot nu toe een halve oliebol ergens midden in de nacht...je moet wat als je wakker wordt... Verder wordt het op deze eerste werkdag van 't jaar 2 boterhammen met kaas, een rode puntpaprika en een handje noten voor de lunch. En dan vanavond een sloppy linzen joe...en een biertje, dat ook :-D | |
#ANONIEM | maandag 2 januari 2017 @ 09:35 |
Koffie | |
FutureFairytale | maandag 2 januari 2017 @ 13:06 |
3 Maïswafels met komijnekaas en pittige komkommer + kwark. | |
vinnypassy | maandag 2 januari 2017 @ 18:06 |
Bloemkoolsoep met een kleine pastinaak en een goede handvol gepofte knoflooktenen erdoor. En er bovenop een hazelnoot-spek-saliecrumble. | |
banaantjeEE | maandag 2 januari 2017 @ 19:35 |
Wokschotel | |
Myraela | maandag 2 januari 2017 @ 19:47 |
Chili con carne, rijst en guacamole. Nu een latte met speculaassiroop. | |
uniekhoorn | maandag 2 januari 2017 @ 19:57 |
Vandaag voor het laatst (tot pinkesteren) 3 oliebollen.. Even tussen al het andere eten Vanavond was het bloemkool, gebakken aardappelen, kippenpoot met dij uit de oven | |
bijstandboy | maandag 2 januari 2017 @ 19:58 |
Rijstwafels met curry | |
FutureFairytale | maandag 2 januari 2017 @ 20:44 |
2e gebakje vandaag; zelfgemaakte taart met chocoladeglazuur | |
#ANONIEM | maandag 2 januari 2017 @ 20:58 |
Thee | |
Thezappa | maandag 2 januari 2017 @ 22:52 |
bourbon | |
#ANONIEM | dinsdag 3 januari 2017 @ 09:16 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 3 januari 2017 @ 12:28 |
Net crackers met smeerkaas en mandarijnen. Vanmiddag nog een halve bak kwark. Vnv popeye spaghetti. | |
Ama | dinsdag 3 januari 2017 @ 17:12 |
Op visite bij mijn moeder. Kipschnitzel met gebakken aardappelen. | |
Kaneelstokje | dinsdag 3 januari 2017 @ 17:26 |
Als lunch en ontbijt stukken ciabatta met brie en komkommer. Als avondeten rijst met Chinese kool in pindasaus, met wat atjar en gebakken uitjes. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 januari 2017 @ 17:28 |
Bak thee | |
golfer | dinsdag 3 januari 2017 @ 17:31 |
Straks rauwe andijviestamppot van knolselderij met uitgebakken spekjes en daarbij een in de sous vide waterbak langzaam gegaarde varkenshaas. | |
Diconnected | dinsdag 3 januari 2017 @ 17:47 |
Kipkluifjes, groenten en zoete aardappel uit de oven met een shitload aan kruiden en knoflook | |
Stokken_en_stenen | dinsdag 3 januari 2017 @ 18:02 |
Hutspot! KLB / Aanbiedingen gekocht :( | |
FutureFairytale | dinsdag 3 januari 2017 @ 19:24 |
Boerenyoghurt bosbes | |
uniekhoorn | dinsdag 3 januari 2017 @ 20:30 |
Er waren weer verse oliebollen op het werk Dus 2 oliebollen sowieso gehad. Nou ja dat naast de normale lunches en ontbijt. Avond was: roergebakken spitskool met snijbonen, paprika, uien, champignons en tauge met rijst en zelfgemaakte satesaus, zoetzure komkommersalade en zelfgemaakte gegrilde gemarineerde kipspies | |
Ama | dinsdag 3 januari 2017 @ 21:45 |
Croky paprika. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 januari 2017 @ 21:46 |
Cola | |
Karzai | woensdag 4 januari 2017 @ 10:35 |
boterham gebraden gehakt, gekookt eitje en een glas karnemelk vanavond pasta bolognese | |
realAIVD | woensdag 4 januari 2017 @ 11:12 |
tot dusver alleen koffie, nog minstens 2 te gaan.. straks voor de lunch geroosterde boterhammen met sambal badjak, avocado en versgemalen peper. | |
FutureFairytale | woensdag 4 januari 2017 @ 13:42 |
Crackers met vleessalade en mandarijnen. Nu een paar zeezout dropjes. | |
Gesloten | woensdag 4 januari 2017 @ 16:19 |
Stamppot rauwe andijvie met zoete aardappelen, chorizo, gruyère en zongedroogde tomaat. | |
uniekhoorn | woensdag 4 januari 2017 @ 16:23 |
Hutspot met gestoomde hele schelvis en stukje rookworst. Lekker met zilveruitjes, augurkjes en mosterd | |
golfer | woensdag 4 januari 2017 @ 17:14 |
Straks: weer eens kippendijfilets met gewokte oosterse groentes en shiitakes en prei in een gefermenteerde zwarte bonensaus. | |
banaantjeEE | woensdag 4 januari 2017 @ 19:27 |
Hamburger met sperziebonen en aardappelen | |
Karzai | woensdag 4 januari 2017 @ 20:29 |
toch hutspot geworden vandaag | |
Ama | woensdag 4 januari 2017 @ 23:41 |
Kaasblokjes. | |
FutureFairytale | donderdag 5 januari 2017 @ 12:26 |
Vanmorgen appelkaneelkwark en maïswafels. Nu crackers met zachtgekookte eieren. Later vanmiddag soep. Vnv denk een keer naar de snackbar. | |
Diconnected | donderdag 5 januari 2017 @ 13:52 |
Net 2 crackers met heksenkaas en 2 crackers met tonijnsalade. En een halve komkommer. | |
HarveySpecter | donderdag 5 januari 2017 @ 14:01 |
O: Yoghurt met havermout T: 2 broodjes pindakaas L: 1 broodje filet americain (bakker bart) T: Banaan + mandarijn Nog geen idee wat ik vanavond ga maken | |
minilot | donderdag 5 januari 2017 @ 14:12 |
Thuis nu een laat ontbijt/lunch: twee spiegeleieren met spinazie en chipotle-hotsauce. Twee grote mokken met koffie en melk. Dubbele met geprakte banaan en pure hagelslag. Daarmee moet ik het wel even redden tot eten in de Efteling vanavond. Wat het wordt weet ik nog niet. | |
Prego | donderdag 5 januari 2017 @ 15:16 |
Groene thee | |
uniekhoorn | donderdag 5 januari 2017 @ 15:30 |
Nu een kaki en een koekje met witte chocolade (zaanse huisjes ofzo? ) Vanavond: gestoofde sperziebonen, ijsberslasalade, aardappelkroketten, stoofpeertjes en mooi stukje gegrilde tonijn | |
Karzai | donderdag 5 januari 2017 @ 16:41 |
pasta bolognese | |
Karzai | donderdag 5 januari 2017 @ 16:44 |
gister een blikkie van dit spul gedronken, was lekker | |
realAIVD | donderdag 5 januari 2017 @ 17:04 |
jaaa, die is lekker...echte gembersmaak hier zojuist anderhalve gulab jamun op, want tja, ze waren vandaag op datum....nu weer verder met lijnen... | |
Zo-is-dat | donderdag 5 januari 2017 @ 18:11 |
Vanavond eten bij Beluga! : Ter ere van 10 jaar | |
killerkip69 | donderdag 5 januari 2017 @ 18:19 |
^ Pompoensoep en macaroni met smack, kaas en ketchup. | |
golfer | donderdag 5 januari 2017 @ 18:28 |
In de oven geroosterde bloemkoolrijst, gewokte Aziatische groentes en gebakken heilbotfilets. | |
banaantjeEE | donderdag 5 januari 2017 @ 20:56 |
Pizza Bolognaise | |
WammesWaggel | donderdag 5 januari 2017 @ 20:57 |
Broccoli Wortel Zilvervliesrijst Bruine bonen Ei Srirachasaus | |
FutureFairytale | donderdag 5 januari 2017 @ 22:21 |
peanutbutter cup | |
Blue_Panther_Ninja | donderdag 5 januari 2017 @ 23:23 |
Abrikozenvlaai als toetje!! | |
Ama | vrijdag 6 januari 2017 @ 02:08 |
Pinda's. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 januari 2017 @ 11:32 |
Vanmiddag McDonald's | |
#ANONIEM | vrijdag 6 januari 2017 @ 11:34 |
Chinese rijsttafel | |
FutureFairytale | vrijdag 6 januari 2017 @ 12:46 |
Als lunch of vnv. Zojuist naar binnen gewerkt; veggie burger royale met jalapenos en een mckroket | |
uniekhoorn | vrijdag 6 januari 2017 @ 15:45 |
Zaanse huisjes met witte chovo | |
FutureFairytale | vrijdag 6 januari 2017 @ 15:58 |
Werther's golden mix proeven. Vnv kook ik voor mijn ouders en hoor pas vnv wat ze willen. | |
golfer | vrijdag 6 januari 2017 @ 15:58 |
Vanavond iets nieuws uitproberen: een kant en klare pizza die koolhydraatarm is, een pizza met een bodem van geperste groentes van Magioni | |
derLudolf | vrijdag 6 januari 2017 @ 16:07 |
Ik zou net zo lief dood gaan | |
Nighthawk88 | vrijdag 6 januari 2017 @ 16:30 |
Zien er niet eens slecht uit. Waar hebben ze die? | |
emmyemmy2 | vrijdag 6 januari 2017 @ 16:51 |
Ik maak chili Met ananas er in. Dat is lekker. | |
Karzai | vrijdag 6 januari 2017 @ 17:36 |
Heerlijke Surinaamse lunch gehad vandaag bruine bonen met rijst vanavond fish and chips | |
FutureFairytale | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:05 |
Ik ook! M'n ouders willen dit. Niet de beste optie na McDonald's burgers in de middag maar ach... weekend.. | |
uniekhoorn | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:39 |
Net op: afhaalchinees voor mijzelf... tjaptjoy , atjar, halve pekingeend Zo nog griekse yoghurt met stoofpeertjes | |
DeHovenier | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:41 |
Bruine bonemix met bruine bonen, mais, spekjes, ananas en paprika. | |
Pietverdriet | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:42 |
Hamburgers gemaakt met vers gemalen gehakt, spek, cheddar, augurk, tomaat, rucola en bietenblad, ketchup van Heinz, remoulade op getoaste broodjes. Heerlijk. | |
Myraela | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:43 |
Poolse aardappelpannenkoeken met champignonsaus en een sous vide gegaarde karbonade. | |
uniekhoorn | vrijdag 6 januari 2017 @ 18:48 |
Nog een toastje met smeerkaas.. dan slapen |