creme brulee taart lijkt me wel wat. Ik vraag me alleen af of het krachtig genoeg smaakt voor taart. Hoe smaakte het? Aanradertje of?quote:Op zaterdag 16 september 2017 20:12 schreef Goitske het volgende:
Apeltaart
[ afbeelding ]
Citroen taart
[ afbeelding ]
Crème brulee taart
[ afbeelding ]
echt heeeeerlijk!quote:Op zondag 17 september 2017 11:10 schreef madeliefff het volgende:
[..]
creme brulee taart lijkt me wel wat. Ik vraag me alleen af of het krachtig genoeg smaakt voor taart. Hoe smaakte het? Aanradertje of?
Oehhh heerlijk! Zou van alle drie een stukje willenquote:Op zaterdag 16 september 2017 20:12 schreef Goitske het volgende:
Apeltaart
[ afbeelding ]
Citroen taart
[ afbeelding ]
Crème brulee taart
[ afbeelding ]
hebben meerdere hier gedaanquote:Op zondag 17 september 2017 12:59 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Oehhh heerlijk! Zou van alle drie een stukje willen
thnx! Heb het dit weekend gehouden maar was gisteren jarig. Voor mijn werk de citroen en appeltaart gemaakt waren zo op!quote:
quote:Op zondag 17 september 2017 12:22 schreef Goitske het volgende:
[..]
echt heeeeerlijk!
De eerste bodem zitten speculaas kruiden door dus echt heerlijke warme smaak qua bodem, het zoete van de crème brulee en frisse van de frambozen
ik heb die uit de bakbijbel van Rutger vd broek gemaakt afgelopen maandag waren erg lekker! En heel raar snel verdwenenquote:Op woensdag 20 september 2017 18:35 schreef ChrisCarter het volgende:
Hoi ik wil dit weekend kletskoppen gaan maken. Is er een "go to" recept of maakt het niet zoveel uit?
quote:Op woensdag 20 september 2017 18:40 schreef DeKleineOnbekende het volgende:
[..]
Ik ook, wat zien ze er mooi en lekker uit zeg!
Top, ik zal er eens naar kijken.quote:Op woensdag 20 september 2017 18:40 schreef Goitske het volgende:
[..]
ik heb die uit de bakbijbel van Rutger vd broek gemaakt afgelopen maandag waren erg lekker! En heel raar snel verdwenen
Ik houd jou hier verantwoordelijk voorquote:Op woensdag 20 september 2017 15:52 schreef Goitske het volgende:
[..]
thnx! Heb het dit weekend gehouden maar was gisteren jarig. Voor mijn werk de citroen en appeltaart gemaakt waren zo op!
Net met de jongens koekjes gebakken
[ afbeelding ]
Is volgens recept van Laura's bakery
http://www.laurasbakery.nl/mm-chocoladekoeken/
Toch winnen deze het bij mij, deze zijn lekker maar wel heel machtig de hazelnoot is dan lekkerder
http://www.laurasbakery.n(...)noten-en-pecannoten/
iets met sorry ofzo?quote:Op woensdag 20 september 2017 20:20 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Ik houd jou hier verantwoordelijk voor
[ afbeelding ]
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat denken jullie: is dat lekker/geschikt voor een citroen-merenguetaart?
Of zou het de bodem van een appeltaart kunnen zijn geweest?
Een andere optie is het deegrecept van bijvoorbeeld Laura's Bakery: http://www.laurasbakery.nl/lemon-meringue-pie/, maar ik vrees dat die een stuk lichter/zanderiger smaakt dan ik destijds geproefd heb en daar heb ik niet zoveel zin in
Wat raden jullie aan?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 2% gewijzigd door Postbus100 op 30-09-2017 11:01:17 ]Somebody that I used to know
quote:Op zaterdag 30 september 2017 10:42 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Vraagje aan de bakkers hier: ik wil een lemon-merengue-taart(je) maken. Qua bodem heb ik hem ooit een keer van een patissier gehad met een vrij donkere, krokante korst. Nu heb ik het vermoeden dat het Harde Wenerdeeg is naar aanleiding van een filmpje van Cees HoltkampSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat denken jullie: is dat lekker/geschikt voor een citroen-merenguetaart?
Of zou het de bodem van een appeltaart kunnen zijn geweest?
Een andere optie is het deegrecept van bijvoorbeeld Laura's Bakery: http://www.laurasbakery.nl/lemon-meringue-pie/, maar ik vrees dat die een stuk lichter/zanderiger smaakt dan ik destijds geproefd heb en daar heb ik niet zoveel zin in
Wat raden jullie aan?
ik heb laatst eentje van Rutger vd broek gemaakt uit de bakbijbel was erg lekkerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://www.smulweb.nl/rec(...)-knapperige-meringue
Oeh, wat is het recept van de bodem? (en de bakinstructies)quote:Op zaterdag 30 september 2017 12:27 schreef Goitske het volgende:
[..]
ik heb laatst eentje van Rutger vd broek gemaakt uit de bakbijbel was erg lekker
http://www.smulweb.nl/rec(...)-knapperige-meringue
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |