abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 16 september 2017 @ 20:16:48 #101
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_173815246
Oeh heb je een recept/linkje van die creme brulee taart?
Ik heb je lief mijn hele leven
  zondag 17 september 2017 @ 11:10:01 #103
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_173824766
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 20:12 schreef Goitske het volgende:
Apeltaart
[ afbeelding ]

Citroen taart
[ afbeelding ]

Crème brulee taart
[ afbeelding ]
creme brulee taart lijkt me wel wat. Ik vraag me alleen af of het krachtig genoeg smaakt voor taart. Hoe smaakte het? Aanradertje of?
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_173826004
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 11:10 schreef madeliefff het volgende:

[..]

creme brulee taart lijkt me wel wat. Ik vraag me alleen af of het krachtig genoeg smaakt voor taart. Hoe smaakte het? Aanradertje of?
echt heeeeerlijk!
De eerste bodem zitten speculaas kruiden door dus echt heerlijke warme smaak qua bodem, het zoete van de crème brulee en frisse van de frambozen

[ Bericht 11% gewijzigd door Goitske op 17-09-2017 16:30:10 ]
pi_173826837
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 20:12 schreef Goitske het volgende:
Apeltaart
[ afbeelding ]

Citroen taart
[ afbeelding ]

Crème brulee taart
[ afbeelding ]
Oehhh heerlijk! Zou van alle drie een stukje willen *O*
  zondag 17 september 2017 @ 13:01:06 #106
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_173826885
Heerlijk!
En mooi opgemaakt ook
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_173833335
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 12:59 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Oehhh heerlijk! Zou van alle drie een stukje willen *O*
hebben meerdere hier gedaan _O-
pi_173835962
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 16:30 schreef Goitske het volgende:

[..]

hebben meerdere hier gedaan _O-
gefeliciflapstaart nog
pi_173891376
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 17:48 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

gefeliciflapstaart nog
thnx! Heb het dit weekend gehouden maar was gisteren jarig. Voor mijn werk de citroen en appeltaart gemaakt waren zo op!

Net met de jongens koekjes gebakken

Is volgens recept van Laura's bakery
http://www.laurasbakery.nl/mm-chocoladekoeken/

Toch winnen deze het bij mij, deze zijn lekker maar wel heel machtig de hazelnoot is dan lekkerder

http://www.laurasbakery.n(...)noten-en-pecannoten/
pi_173891665
Ja die laatste heb ik ook al eens gemaakt, goed recept
  woensdag 20 september 2017 @ 17:17:03 #111
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_173893222
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 12:22 schreef Goitske het volgende:

[..]

echt heeeeerlijk!
De eerste bodem zitten speculaas kruiden door dus echt heerlijke warme smaak qua bodem, het zoete van de crème brulee en frisse van de frambozen
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  woensdag 20 september 2017 @ 18:35:08 #112
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_173894917
Hoi :W ik wil dit weekend kletskoppen gaan maken. Is er een "go to" recept of maakt het niet zoveel uit?
pi_173895022
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 18:35 schreef ChrisCarter het volgende:
Hoi :W ik wil dit weekend kletskoppen gaan maken. Is er een "go to" recept of maakt het niet zoveel uit?
ik heb die uit de bakbijbel van Rutger vd broek gemaakt afgelopen maandag waren erg lekker! En heel raar snel verdwenen
pi_173895028


[ Bericht 100% gewijzigd door DeKleineOnbekende op 20-09-2017 18:41:16 (Dubbel ) ]
pi_173895030
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 18:40 schreef DeKleineOnbekende het volgende:

[..]

Ik ook, wat zien ze er mooi en lekker uit zeg!
  woensdag 20 september 2017 @ 20:17:13 #116
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_173897056
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 18:40 schreef Goitske het volgende:

[..]

ik heb die uit de bakbijbel van Rutger vd broek gemaakt afgelopen maandag waren erg lekker! En heel raar snel verdwenen
Top, ik zal er eens naar kijken.
pi_173897127
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 15:52 schreef Goitske het volgende:

[..]

thnx! Heb het dit weekend gehouden maar was gisteren jarig. Voor mijn werk de citroen en appeltaart gemaakt waren zo op!

Net met de jongens koekjes gebakken
[ afbeelding ]
Is volgens recept van Laura's bakery
http://www.laurasbakery.nl/mm-chocoladekoeken/

Toch winnen deze het bij mij, deze zijn lekker maar wel heel machtig de hazelnoot is dan lekkerder

http://www.laurasbakery.n(...)noten-en-pecannoten/
Ik houd jou hier verantwoordelijk voor o|O :9~

Somebody that I used to know
pi_173909897
Die M&M koekjes zijn een goede tip voor mijn zoon, die binnenkort jarig is. Die vindt M&M's heerlijk.
Thanks!!
pi_174080995
quote:
2s.gif Op woensdag 20 september 2017 20:20 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ik houd jou hier verantwoordelijk voor o|O :9~

[ afbeelding ]
iets met sorry ofzo? :@ _O-
pi_174081209
Morgen naar taart en trends dus deal met m'n vriendin met wie ik ga gemaakt. Zij bakt de broodjes ik de koekjes.

Granberry havermout koekjes die zijn echt zoooo lekker een van mijn favorieten. Enige in het recept maken ze hoopjes, ik draai balletjes die ik dan plat druk dat is makkelijker en vooral als je handen iets vochtig zijn draait nog makkelijker
Het recept: http://www.smulweb.nl/rec(...)kjes-met-cranberries



Chocolade koekjes met hazelnoten en pecannoten dit is mijn andere favoriete koekje alleen voel ik mij bij deze eten wat meer schuldig dan de havermout aangezien die gezonder klinkt :@ deze zijn nog verwelkomen lekkerder dan de m&m koekjes :@

Recept:
http://www.laurasbakery.n(...)noten-en-pecannoten/



En de laatste Limburgse knapkoeken. Ze zijn prima te eten maar doen het niet echt voor mij... Vooral niet als de 2 bovenstaande er zijn. Ik had ze nog nooit gemaakt dus wilde het toch een keer proberen. Ik heb voor mijn verjaardag 3 boekjes gekregen met recepten uit Limburg en stonden deze dus in
pi_174087506
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 21:43 schreef Goitske het volgende:

[..]

iets met sorry ofzo? :@ _O-
:*

Vraagje aan de bakkers hier: ik wil een lemon-merengue-taart(je) maken. Qua bodem heb ik hem ooit een keer van een patissier gehad met een vrij donkere, krokante korst. Nu heb ik het vermoeden dat het Harde Wenerdeeg is naar aanleiding van een filmpje van Cees Holtkamp
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat denken jullie: is dat lekker/geschikt voor een citroen-merenguetaart?
Of zou het de bodem van een appeltaart kunnen zijn geweest?

Een andere optie is het deegrecept van bijvoorbeeld Laura's Bakery: http://www.laurasbakery.nl/lemon-meringue-pie/, maar ik vrees dat die een stuk lichter/zanderiger smaakt dan ik destijds geproefd heb en daar heb ik niet zoveel zin in -O-


Wat raden jullie aan?



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door Postbus100 op 30-09-2017 11:01:17 ]
Somebody that I used to know
pi_174089230
Een appeltaart bodem is eigenlijk ook een harde wener deeg.
Kan prima, maar ik zou eerder een deeg maken zonder ei en suiker zodat het geheel niet te zoet word.

Misschien kan je hier wat mee: http://ashleemarie.com/four-amazing-pie-crusts/

Edit: Rudolph maakt 'tarte au citron' ook met harde wener deeg http://www.24kitchen.nl/recepten/tarte-au-citron
  zaterdag 30 september 2017 @ 12:09:26 #123
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174089259
Ik zou een slof maken als bodem :9
KuikenGuppy
pi_174089683
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 september 2017 10:42 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

:*

Vraagje aan de bakkers hier: ik wil een lemon-merengue-taart(je) maken. Qua bodem heb ik hem ooit een keer van een patissier gehad met een vrij donkere, krokante korst. Nu heb ik het vermoeden dat het Harde Wenerdeeg is naar aanleiding van een filmpje van Cees Holtkamp
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat denken jullie: is dat lekker/geschikt voor een citroen-merenguetaart?
Of zou het de bodem van een appeltaart kunnen zijn geweest?

Een andere optie is het deegrecept van bijvoorbeeld Laura's Bakery: http://www.laurasbakery.nl/lemon-meringue-pie/, maar ik vrees dat die een stuk lichter/zanderiger smaakt dan ik destijds geproefd heb en daar heb ik niet zoveel zin in -O-


Wat raden jullie aan?



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ik heb laatst eentje van Rutger vd broek gemaakt uit de bakbijbel was erg lekker
http://www.smulweb.nl/rec(...)-knapperige-meringue
pi_174089704
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 12:27 schreef Goitske het volgende:

[..]

ik heb laatst eentje van Rutger vd broek gemaakt uit de bakbijbel was erg lekker
http://www.smulweb.nl/rec(...)-knapperige-meringue
[ afbeelding ]
Oeh, wat is het recept van de bodem? :Y) (en de bakinstructies)

Ik wil trouwens gewoon de bodem blind bakken, de lemon curd in een (enigszins?) afgekoelde bodem scheppen, merengue erop smeren en nog even onder de grill. Dus geen lemon curd meebakken.
Somebody that I used to know
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')