Ah ja sorry niet helemaal gelezen mijn oog viel alleen op de titelquote:Op zondag 18 december 2016 20:51 schreef computergirl het volgende:
Honeycomb is hier niet te koop, maar in dat recept staat hoe je het moet maken
beppiebakgraagquote:Op zondag 18 december 2016 20:55 schreef Goitske het volgende:
@computergirl qua inhoud een halve cake ongeveer. Elke tulband heeft een doorsnede van 14cm. De gehele vorm zelf is 31,5x31,5cm en 6cm hoog.
http://www.beppiebakgraag(...)ited-edition-4-stuks
Een grote bundt vind ik niet altijd handig. Deze kun je makkelijker bijv eentje invriezen of weggeven
Zeker een keer maken! Erg makkelijk en zo'n leuk effectquote:Op zondag 18 december 2016 20:53 schreef laziness het volgende:
[..]
Ah ja sorry niet helemaal gelezen mijn oog viel alleen op de titel
Oooh super mooiquote:Op zondag 25 december 2016 13:19 schreef laziness het volgende:
Red velvet cake met frosting
[ link | afbeelding ]
dank voor je advies! 3 dagen voorbereiden is idd wel wat lang, maar helaas moet het nu even zo ivm de planning, weinig tijd! ik zal gaan afsmeren met botercreme en zal morgen wel wat plaatjes posten van het resultaat!quote:Op vrijdag 6 januari 2017 08:12 schreef laziness het volgende:
Ik zou met botercreme afsmeren.
Maar tegen de tijd dat je taart klaar is heb je 'm al drie dagen in de koelkast staan. Ik persoonlijk vind dat wel wat lang voor biscuit, er vanuit gaande dat ie daarna ook niet in 1x op is.
Je kan biscuit beter als je het gebakken hebt invriezen of in een lucht dichte zak buiten de koelkast bewaren.
Ik probeer 'm altijd zo vers mogelijk te serveren.
Wat tombo zegt, glazuur van poedersuiker en water plakt prima.
Maak een kwastje een heel klein beetje nat, veeg over de hele taart, dus niet alleen de vlekken en weg is de poedersuiker.
Alternatief is Crisco. Dit geeft geen vlekken.
Gebeurde die ene burgemeestervrouw toch ook bij HHB met sticky toffeecake?quote:Op zondag 8 januari 2017 14:28 schreef Bleie het volgende:
Boehoe, vanochtend appelcake gebakken in mijn tulbandvorm. Vorm goed ingevet en gebloemd, maar hij kwam er alsnog niet goed uit. Iemand nog meer tips? Gebeurt me nl. altijd bij m'n tulband.
[ afbeelding ]
(en de smaak valt me ook nog tegen, wel oké hoor, maar niet heel lekker).
heb je hem zeker 20 min laten afkoelen in de vorm? Je moet niet te snel lossenquote:Op zondag 8 januari 2017 14:28 schreef Bleie het volgende:
Boehoe, vanochtend appelcake gebakken in mijn tulbandvorm. Vorm goed ingevet en gebloemd, maar hij kwam er alsnog niet goed uit. Iemand nog meer tips? Gebeurt me nl. altijd bij m'n tulband.
[ afbeelding ]
(en de smaak valt me ook nog tegen, wel oké hoor, maar niet heel lekker).
zeker 20 min liefst nog wat langer om zeker te zijnquote:Op zondag 8 januari 2017 18:44 schreef Bleie het volgende:
Ik had hem 10 minuten laten staan. Nog iets langer wachten dus. Ingevet met vloeibare boter en toen bebloemd. Vulling niet bebloemd, kan ik ook nog proberen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |