abonnement Unibet Coolblue
  zondag 27 november 2016 @ 07:50:21 #51
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_166925747
FF, arme O! Hopelijk volgende keer en geslaagder dagje Efteling! Zonder spugend kind en zonder zoveel drukte.
  zondag 27 november 2016 @ 07:58:17 #52
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_166925759
Arme O, volgende keer beter hopelijk! :'(
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_166925818
Oei FF, arme O. :'( Zijn jullie de nacht een beetje doorgekomen? :*
pi_166925825
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 22:26 schreef Missladybug het volgende:
Ik vind t wel een beetje eng, spugen na zo'n smakkerd.
Snap ik, maar de oorzaak ligt vaak in het inslikken van bloed (door tand door de lip). Daar word je misselijk van.

Hoe ging het vannacht, Fish? Wat zal je man geschrokken zijn.... en kwam er nog een reactie van de veroorzaker van de valpartij?
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_166925835
Ach arme O. Gaat het weer beter met hem?

Zusjevan nog gefeliciteerd trouwens!
pi_166925878
Ontzettend sneu FF! Hoe gaat het nu met O?
  zondag 27 november 2016 @ 08:30:22 #57
409579 LuDann
All the way
pi_166925883
Omg FF, wat een horror dagje weg! :X
pi_166926049
Oh nee FF, wat een drama-dagje! -O-

Gaat het weer een beetje met O (en je man)? Goed geslapen?

Zag vanochtend op het AD dat er dit weekend de "ledendagen" (of whatever) waren...misschien was het daarom zo abnormaal druk. Zoiets moet je ook maar net toevallig weten :{
pi_166926068
bah FF. Kan me voorstellen dat je dan naar huis gaat!

Wij waren gistermiddag op een feestje bij vrienden. T was mee en heeft zich zo fijn gedragen. Het was een koekjesbakken feestje, traditioneel duits om met de advent dagen koekjes te bakken. Hij was zo geobserdeerd door de koekjes, alsof we hem thuis niet te eten geven. Was zo leuk om te zien hoe hij in z'n eentje op onderzoek uit ging, en steeds in de keuken uit kwam...Daarna nog 40 minuten in het OV op weg naar huis, en om kwart voor 8 is hij heerlijk gaan slapen, tot kwart voor 7 vanmorgen. Best ok!
pi_166926822
Balen van zon dag FF.
Die drukte is enorm balen en zonde van zon dag.. hadden wij ook een tijd terug.

En dan zo spugen, tis sund manneke.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_166927813
FF, wat schrikken en wat een rotdag heb je dan. Gaat het nu wat beter met O?

Ik heb tot nu toe een heel brave dreumes, die soms graag in de kinderwagen zit en anders meestal braaf bij me in de buurt loopt. Hij weet heel goed dat hij niet van de oprit af mag, blijft op een parkeerplaats bij de auto staan als ik de boodschappen in de auto zet. Hopelijk blijft dat nog even zo :+

Jagar, wat fijn dat het zo goed gaat met T! Het is je zo gegund.

Ik heb vanochtend kruidnootjes gebakken met J. O+ hij plukte stukjes van het deeg en sloeg de bolletjes die ik maakte plat.
pi_166927831
We zijn na het spugen voor de zekerheid nog even langs de EHBO gelopen en zij gaven aan dat dat op een hersenschudding kon wijzen, maar ook gewoon door de schrik en het bloed kon komen dus dat we zijn gedrag even goed aan moesten kijken. Dat was gisteren na thuiskomst wel weer redelijk normaal gelukkig, dus we zijn niet meer langs de huisartsenpost gegaan. Vannacht heeft hij redelijk geslapen en hij ziet er ook al een stuk beter uit, geen dikke lippen meer, alleen nog wat lichte schuurplekken in zijn gezicht.

De mevrouw van de trekkar voelde zich duidelijk heel erg schuldig, maar zulke dingen kunnen nou eenmaal gebeuren heb ik ook tegen haar gezegd. En man voelt zich uiteraard ook schuldig. Het is vooral jammer dat dit O's eerste ervaring met een pretpark is. Maar dat geldt vooral voor ons, hij is daar zelf toch nog te jong voor om dat te onthouden.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_166929424
Oh FF wat sh*t zo'n dag :X. Hopelijk een volgende keer een betere ervaring.. wat een schrik ook zo, bah.

Wow jagar wat gaat dat goed met slapen nu, wat fijn!

Wij hebben net een hele leuke fotoshoot thuis gehad, fijne sfeer en E was zo vrolijk en relaxed. Ben heel benieuwd naar het resultaat, maar op de camera zaten er echt al hele mooie plaatjes tussen O+. Kerstcadeautje voor de opa's en oma's :).
pi_166930883
FF, wat een schrik. :*

Leuk zusje! Ik hoop dat er wat moois tussen zit. Ikben nog steeds heel blij met de foto's van m'n fotoshoot. O+

Verder heb ik wel meegelezen maar weinig onthouden hier. Het is een beetje veel balletjes hooghouden hier met kind, werk, huis en geen weekenden omdat we nog steeds voor vrouw van de overleden beste vriend van man zorgen.

Dit weekend zijn we echter niet bij die vriendin geweest omdat we sinterklaas hebben gevierd met alle opa's, oma's, ooms en tantes. L. vond het geweldig. Vond de oneindige tas met cadeautjes het einde. Druk met alles uitpakken en daarna spelen. En iedereen kusjes en knuffels geven. *;
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_166936618
Wat heftig op zo'n jonge leeftijd Kris. Heel fijn dat jullie voor de vrouw zorgen! maar tjeminee dat moet ook een behoorlijke impact hebben op jullie gezinsleven.

Ik had een vraagje over melk: ik ben binnenkort toe aan een nieuw pak KV maar ik weet niet of ik dat nu nog moet kopen. Hoeveel flesjes geef je een 1-jarige nog? E krijgt er nog drie (ochtend 180/middag 90-120/avond 180) maar kunnen die nou allemaal weg en vervangen worden? Of is het raadzaam de laatste fles nog even te houden?
  zondag 27 november 2016 @ 18:09:38 #66
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_166936988
F krijgt nog steeds melk (halfvolle koemelk). Eigenlijk alleen voor het slapen gaan, dus 2 (of soms 3) keer per dag. Bij de middagslaap een klein flesje van 90ml, in de avond iets meer. Met een flesje wordt ie fijn rustig en gaat ie eigenlijk altijd meteen slapen :Z :z
pi_166937208
L. (ruim 16 maanden) krijgt sinds 13 maanden alleen halfvolle koemelk. Ik zou wel iets qua kunstvoeding achter de rug houden. Niet alle kleintjes pikken meteen de overstap.

Wij zitten inmiddels op 2 flessen. Soms maar eentje.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_166941396
@ zusjevan, ik gebruik eigenlijk voor in de twee flesjes nog opvolgmelk. Omdat ie verder vaak niet heel goed drinkt, hou ik die twee er nog ff lekker in. :) (als ie wel goed drinkt wil ie ook maar weinig van de fles, het regelt zichzelf.)
En wat een tof kerstcadeautje!

He tseueueuj, wat balen FF! Wel fijn dat O er nu weinig last van lijkt te hebben. Phew!

Slaapkampioentje voor Jagar! Heeeerlijk! *O*

Hier wil mr. T. eigenlijk alleen nog maar zelf rondsjouwen. De kinderwagen werkt alleen nog met een soepstengel oid in de hand. Na een minuut gillend planken that is. En waag het niet om daarna langer dan 12 seconden stil te staan...
pi_166942181
Over melk: hoe hebben jullie die overstap naar gewone melk gemaakt?
W. wil namelijk niks, behalve live bv. Geen afgekolfde melk, geen kv, geen gewone melk, niks. Manier van aanbieden maakt niks uit; geen fles, geen beker, zelfs geen slokjes uit mijn glas...
Ik word er inmiddels moedeloos van; ik wil eigenlijk naar ochtend + avond bv zo zachtjes aan, maar omdat W. niet anders wil drinken lukt dat dus niet -O- . Iemand tips?
pi_166942432
Jagar, ik moest lachen om je "best ok." :D Supergoed van T. zeg!

N. krijgt 2x per dag volle koemelk. Bij de lunch gewoon koud uit een beker en in de avond warm uit een flesje. Ze is dan weer even zo klein. O+ De overstap ging hier helemaal zonder probleem, het heeft alleen wel even geduurd voor ze koude melk pikte.

Herkenbaar Sara, kinderwagen/buggy is hier ook maar even oké. Gelukkig kan ze al heel goed zelf lopen.

Pfff hectisch hier. Vanaf morgen wordt onze badkamer verbouwd en gaan we tijdelijk ons huis uit omdat we anders helemaal zonder wc zouden zitten en dat niet echt een optie is. :+ (Vriendin opperde nog een Dixie in de tuin, maar koekoek, echt niet dat ik 's nachts met mijn zwangere lijf naar buiten ga waggelen _O- ). Vandaag van alles ingepakt, afgeplakt in de keuken (grenst aan badkamer), opgeruimd in de badkamer enz.

Morgen na mijn laatste les ga ik ook met mijn teamleider en oud-mentor van mijn overleden leerling langs bij zijn ouders + zusjes, wordt vreselijk heftig natuurlijk en ik zie daar nu al heel erg tegenop. ;( Daarna ook nog eens doorsjeesen naar huis voor N. en man -> vakantiehuis -> eten koken - > zwangerschapsgym om 19.00. :') Gelukkig dinsdag en woensdag vrij, ik kijk er nu al naar uit. *O*
pi_166944598
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 20:49 schreef silliegirl het volgende:
Over melk: hoe hebben jullie die overstap naar gewone melk gemaakt?
W. wil namelijk niks, behalve live bv. Geen afgekolfde melk, geen kv, geen gewone melk, niks. Manier van aanbieden maakt niks uit; geen fles, geen beker, zelfs geen slokjes uit mijn glas...
Ik word er inmiddels moedeloos van; ik wil eigenlijk naar ochtend + avond bv zo zachtjes aan, maar omdat W. niet anders wil drinken lukt dat dus niet -O- . Iemand tips?
drinkt hij ook geen water dan? T drinkt eigenlij 2-3x bij mij, maar drinkt verder geen gewone melk. Wel 's morgens havermout vaak, met melk gemaakt, en vaak nog iets van kaas ofzo..

Verder had T vandaag alweer 39 graden koorts, het lijkt hier nu elke 2 weken raak te zijn. Hopenlijk is het na een goede nacht slaap weer voorbij...
pi_166944759
Ah, bedankt voor de info! We zullen het morgen eens gaan proberen :).
pi_166944814
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 21:48 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

drinkt hij ook geen water dan? T drinkt eigenlij 2-3x bij mij, maar drinkt verder geen gewone melk. Wel 's morgens havermout vaak, met melk gemaakt, en vaak nog iets van kaas ofzo..

Verder had T vandaag alweer 39 graden koorts, het lijkt hier nu elke 2 weken raak te zijn. Hopenlijk is het na een goede nacht slaap weer voorbij...
Minimaal; over een hele dag maximaal 30 ml oid. En hetzelfde geldt voor sapjes en thee; hij drinkt echt heel slecht.
pi_166945366
T doet nu trouwens iets wat in zijn ogen hilarisch is. Plassen als je zijn luier open maakt. Tegenwoordig doet hij dat minstens 1x per dag, en hij moet dan altijd zo hard lachen... Ik vind het wat minder grappig _O- _O-
pi_166945900
O heeft dat een tijdje gehad na het douchen, tijdens het afdrogen, ook niet zo grappig... Maar wellicht is het wel een teken dat T al wat controle over z'n blaas heeft, bij O leek het vooral een reactie op de kou na een warme douche. Beterschap voor hem!

Sillie, misschien vochtrijk fruit geven? Als O naar mijn mening te weinig drinkt krijgt hij sappige peer of mandarijn. En ik leng zijn ochtendpap (het enige echt melk-achtige dat hij nog krijgt) wat extra aan met water. Maar ik heb het voordeel dat O eigenlijk alles wel eet, behalve broodkorstjes tegenwoordig. Die worden kaalgegeten en dan apart gelegd en dan soms helemaal aan het eind toch nog opgegeten.

Wij zijn nu ook aan hopelijk de laatste zak kv bezig, die al maanden alleen voor ochtendpap wordt gebruikt. Echte melk vond hij tot nu toe het drinken niet waard (puur), dus we willen nu echte melk pap gaan proberen voor de overgang.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')