prima tochquote:Op woensdag 7 december 2016 22:41 schreef douche-eendje het volgende:
Een no-knead maar ik was ongeduldig en mn deeg zat vastgeplakt en gedoe en honger. Maar het smaakt goed, dat wel
Welk recept heb je daarvoor gebruikt? Ik lees nl allerlei verschillende methoden om ze te maken en ben benieuwd welke goed is.quote:Op zaterdag 10 december 2016 20:28 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb vanavond pita broodjes gemaakt:
[ afbeelding ]
Alle 8 prachtig op gepoft! leuk bakken dit
Recept uit "meer brood uit eigen oven" van levine van doorne. Aanrader!quote:Op zaterdag 10 december 2016 22:20 schreef qltel het volgende:
[..]
Welk recept heb je daarvoor gebruikt? Ik lees nl allerlei verschillende methoden om ze te maken en ben benieuwd welke goed is.
hoe smaakt dat eigenllijk?quote:Op zondag 11 december 2016 13:04 schreef Zo-is-dat het volgende:
Leuk een kerstol maken! En de berg vulling er doorheen werken
Ik had nog een klein busbroodje gebakken
[ afbeelding ]
Lekker! Dit is een deels volkoren brood met zaadjes en pitjes.quote:
volgens mij meer vulling dan deeg, en bijna klaar voor de ovenquote:Op vrijdag 16 december 2016 20:03 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Zelfs rauw al om te likkebaarden
Waar woon je?quote:Op vrijdag 16 december 2016 20:06 schreef computergirl het volgende:
[..]
volgens mij meer vulling dan deeg, en bijna klaar voor de oven
Amsterdam !quote:
Waar werk jequote:Op vrijdag 16 december 2016 20:20 schreef computergirl het volgende:
[..]
Amsterdam !
Maar hij is voor de collega's maandag.
Ik wil ook nog panettone bakken binnenkort, wel eens gemaakt?
Google is gewillig. Denk dat ik het wel een keer heb gegeten zonder dat ik wist dat het zo heette. Ik liep vorig jaar rond deze tijd met mijn moeder door Utrecht toen we op de hoek van de Oudegracht langs een (blijkbaar Italiaanse) winkel liepen die buiten liepen te leuren met een stukje cake. Was een typische specialiteit van dat land en lijkt verdacht veel op de gegoogelde plaatjes. Dus zal wel een Panettone zijn geweest.quote:Op vrijdag 16 december 2016 20:23 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Panettone? Nee, ook nooit van gehoord. Wat is het?
Verder googelend vind ik een aardig recept voor de Panettone:quote:Op vrijdag 16 december 2016 20:20 schreef computergirl het volgende:
[..]
Amsterdam !
Maar hij is voor de collega's maandag.
Ik wil ook nog panettone bakken binnenkort, wel eens gemaakt?
filmpje!quote:Op vrijdag 16 december 2016 20:23 schreef Postbus100 het volgende:
Trouwens, hoe heb je de vulling erdoorheen weten te kneden? Heb je daar een speciale techniek voor?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |