abonnement Unibet Coolblue
pi_166259505
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166259595
wanhoopsoffensief?

quote:
Offensief rebellen om belegering Aleppo te doorbreken

Bij de Syrische stad Aleppo zijn vanochtend zware gevechten uitgebroken. Rebellengroepen melden dat ze een offensief zijn begonnen om de stadsdelen te ontzetten die zijn belegerd door het regeringsleger.


Vanuit alle delen van de stad komen berichten over explosies en geweervuur. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten hebben rebellen in het zuidwesten van de stad zeker honderd raketten afgevuurd op posities van het leger. Ook zouden er twee bomauto's zijn ingezet.

Tegelijkertijd werd een militair vliegveld in het oosten van de stad bestookt met Grad-raketten. "Vandaag moet de slag beginnen", zei een woordvoerder van de rebellengroep Fastaqim tegen persbureau Reuters. "Alle rebellengroepen zullen deelnemen."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166260224
Peunage, wat ben je laatste tijd toch cynisch?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 12:52:35 #4
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166260522
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166260602
ypg moet stuk, kaput en toot gemaakt worden!
maakt niet uit door wie
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166260650

Wat een zooitje. Ben benieuwd hoe de Russen/VS gaan reageren op deze aanval door de rebellen. Aleppo begint echt een soort van Stalingrad te worden.
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 13:08:28 #7
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166260820
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166261357
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 13:00 schreef Nintex het volgende:

Wat een zooitje. Ben benieuwd hoe de Russen/VS gaan reageren op deze aanval door de rebellen. Aleppo begint echt een soort van Stalingrad te worden.
Allaaaah akbar hahaha, wat een figuren ook in dat deel van de wereld. _O-
pi_166261505
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 13:08 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Als dit werkt vraag ik me wel af wat ze met de Turkse invasie gaan doen?

YPG/SAA joint operation?
Hopelijk.
pi_166261655
De saa en ypg horen bij elkaar.
Alleen bij de onderhandelingen wil ypg naast de oppositie zitten i.p.v. naast saa. Dit om de onderhandelingen voor saa makkelijker te maken. Mij houden ze niet voor gek.
T-FSA moet doorstoten naar Aleppo en de burgers daar bevrijden van saa.

Rusland en de VS werken samen. Allebei steunen ze ypg.
Op papier zijn ze de grootste vijanden, in praktijk heeft geen enkele Rus een Amerikaan vermoord of andersom.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166263379
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 13:00 schreef Nintex het volgende:

Ben benieuwd hoe de Russen/VS gaan reageren op deze aanval door de rebellen.
het gebruikelijke. bommen erop totdat ze genoodzaakt zijn om zicht terug te trekken niks nieuws
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166263407
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 13:08 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

YPG/SAA joint operation?
ik denk dat dit in de achterkamers vwb plannen organiseren, leveren van materialen sowieso al gebeurt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166263881
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 13:00 schreef Nintex het volgende:

Wat een zooitje. Ben benieuwd hoe de Russen/VS gaan reageren op deze aanval door de rebellen. Aleppo begint echt een soort van Stalingrad te worden.
Stalingrad was 1000x keer erger.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166264169
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 15:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Stalingrad was 1000x keer erger.
Allahu akhbar
Hey
pi_166264492
Nieuw offensief van rebellen in Aleppo gaat goed zo te zien. Ben benieuw of ze oost Aleppo gaan bereiken.
pi_166264614
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 15:43 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Allahu akhbar
Nee OEERRAAAAA
mon citoyens vous serez unis.
pi_166264645
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 15:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Nieuw offensief van rebellen in Aleppo gaat goed zo te zien. Ben benieuw of ze oost Aleppo gaan bereiken.
"If the offensive going well it could be a trap".

[ Bericht 0% gewijzigd door HSG op 28-10-2016 16:10:26 ]
mon citoyens vous serez unis.
pi_166264653
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 15:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Nieuw offensief van rebellen in Aleppo gaat goed zo te zien. Ben benieuw of ze oost Aleppo gaan bereiken.
Hoop dat Rusland of SAA dat kan voorkomen.
Hey
pi_166264777
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 16:05 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Hoop dat Rusland of SAA dat kan voorkomen.
De grootste voordeel van SAA en Rusland is is dat ze een luchtmacht hebben en de rebellen in Aleppo niet.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 16:20:09 #20
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_166264973
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 16:05 schreef Dakterras het volgende:

[..]

Hoop dat Rusland of SAA dat kan voorkomen.
Word net een soort knipperlicht stad, ene maand Rebellen, andere maand SAA/Rusland, ene maand Rebellen. Etc.
pi_166265097
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 15:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Nieuw offensief van rebellen in Aleppo gaat goed zo te zien. Ben benieuw of ze oost Aleppo gaan bereiken.
als ze het al bereiken (wat ik betwijfel) is het een kwestie van tijd dat ze weer weggeblazen worden door de russen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166265427
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 16:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ze het al bereiken (wat ik betwijfel) is het een kwestie van tijd dat ze weer weggeblazen worden door de russen.
Mwah in 1070 apartments weten ze ook stand te houden, airstrikes helpen dan niet, anders had SAA de boel wel ingenomen.
pi_166265493
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 16:43:57 #Aleppo Battle (updated map): areas seized by Rebels since the start of operations this morning. 1070 Project also now under full control. reageer retweet


Ze gaan nu blijkbaar richting 3000 apartments. Flink wat SVBIED claims.
pi_166267773
Doen de Turken nog mee aan het offensief in Aleppo, of blijft men in Noord- Syrie de Koerden (YPG) en IS bestrijden?
Hey
pi_166267918
iraqi_day twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:24:00 #BREAKING #US coalition "Paused" #Mosul operations after PMF Hashad Al-Shaabi announced they are ready to start assault#الحشد_رايته_السلام reageer retweet
_O- :')
pi_166269190
BBCBreaking twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:12:41 Russia's President Putin denies his military's request to restart air strikes against rebels in Aleppo https://t.co/SVHFJvm3pJ reageer retweet
pi_166269228
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 19:41:09 @QalaatAlMudiq Well equipped Zinki Inghimasis readying for the battle in W. #Aleppo. https://t.co/v4U9u5E2wH reageer retweet
Zouden ze die LAW RPGs van Turkije gekregen hebben :D
pi_166269457
Ik gun het SAA dan ook een nederlaag daar bij Aleppo, ze zijn daar al zo lang aan het klooien, er zit totaal geen schot in, de T FSA neemt gebied na gebied over, elke dag is de kaart een stukje minder zwart en een stukje groener...

Bij Aleppo is het gewoon weken bijna het zelfde, een heuveltje veroverd, nou.... Kneuzen eerste klas. ;(
Dan kan je wachten op een offensief van de tegenpartij.
pi_166269935
Saeed__Saeed01 twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 20:06:52 Update || The '3000 apartment project' in W-Aleppo is renamed to '2500 apartement project' after being hit by a massive martyrdom operation. reageer retweet
_O- :') :') _O-
pi_166271598
quote:
11s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 20:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:
BBCBreaking twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:12:41 Russia's President Putin denies his military's request to restart air strikes against rebels in Aleppo https://t.co/SVHFJvm3pJ reageer retweet
Tuurlijk doet hij dat. Hij wil allleen meer chaos daar. Hoe langer de door Saudi Arabie gesteunde rebellen daar stennis schoppen hoe langer Putin de Amerikanen kan verwijten dat ze terroristen steunen.

Hij wacht gewoon totdat de Amerikanen hun eigen rebellen moeten bombarderen. :')
pi_166274026

Gaat spannend worden in Aleppo, dit is de laatste kans van de oppositie om door te breken, als dit faalt is het einde uit met Nusra in Syri.
pi_166274031
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 16:43 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Mwah in 1070 apartments weten ze ook stand te houden, airstrikes helpen dan niet, anders had SAA de boel wel ingenomen.
ik denk dat ze dat 1070 niet plat willen gooien wegens de strategische ligging en dat het daarom zolang duurt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166274082
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 22:58 schreef JubaUrbicus het volgende:

Gaat spannend worden in Aleppo, dit is de laatste kans van de oppositie om door te breken, als dit faalt is het einde uit met Nusra in Syri.
zelfs als ze doorbreken. gaan we weer hetzelfde zien als een tijdje terug. russen komen alles platgooien en zijn weer terug bij af.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166274122
RamiAILoIah twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:19:23 WOHA! #BreakingNews #USA-led Coalition freezes Mosul battle until further notice.. #Iraq #ISIS reageer retweet
_O- _O- _O- _O-

De enige die doorbreken zijn de Peshmerga in het noorden... De Peshmerga heeft ok gezegd geen vertrouwen te hebben in de Irakese krachten in het zuiden. _O- _O- _O-
pi_166274172
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

zelfs als ze doorbreken. gaan we weer hetzelfde zien als een tijdje terug. russen komen alles platgooien en zijn weer terug bij af.
Zeer waarschijnlijk inderdaad.
pi_166274218
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:02 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAILoIah twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:19:23 WOHA! #BreakingNews #USA-led Coalition freezes Mosul battle until further notice.. #Iraq #ISIS reageer retweet
_O- _O- _O- _O-

De enige die doorbreken zijn de Peshmerga in het noorden... De Peshmerga heeft ok gezegd geen vertrouwen te hebben in de Irakese krachten in het zuiden. _O- _O- _O-
omdat de iraakse leger kneusjes het niet kunnen klaren, moet straks die shia tuig de klus komen klaren, denk dat daar niemand bij gebaat is, aangezien ze zich toch weer zullen gedragen als eerder om zo meer haat onderling te zaaien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166274258
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de iraakse leger kneusjes het niet kunnen klaren, moet straks die shia tuig de klus komen klaren, denk dat daar niemand bij gebaat is, aangezien ze zich toch weer zullen gedragen als eerder om zo meer haat onderling te zaaien.
PMU zit in het zuid oosten front van Mosul en op meerdere plekken. Zelfs op officile media zie je hun sektarische vlaggen overal wapperen (behalve bij de Peshmerga uiteraard). Peshmerga is de grote winnaar in dit offensief, ze annexeren zoveel mogelijk gebied rondom noord Mosul en uiteindelijk trekken ze een grens en dan zeggen ze tegen Bagdad: Doen jullie de rest maar, wij hebben onze klusje en onze grenzen veilig gemaakt.
pi_166274286
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:09 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

PMU zit in het zuid oosten front van Mosul en op meerdere plekken. Zelfs op officile media zie je hun sektarische vlaggen overal wapperen (behalve bij de Peshmerga uiteraard). Peshmerga is de grote winnaar in dit offensief, ze annexeren zoveel mogelijk gebied rondom noord Mosul en uiteindelijk trekken ze een grens en dan zeggen ze tegen Bagdad: Doen jullie de rest maar, wij hebben onze klusje en onze grenzen veilig gemaakt.
koerden zijn slim bezig inderdaad. laat ze lekker gaan voor onafhankelijkheid wmb.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 23:14:03 #39
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166274336
Tutomap twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 13:07:56 #SAA cut to 2 W #Ghouta Pocket & Khan Shih now sieged from All sides#Syria #Damascus #دمشق #خان_الشيخmap in… https://t.co/Zn5qefqk8c reageer retweet
Say what?
pi_166274515
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:19 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nieuwe beelden uit Aleppo:

eerder gepost
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166274556
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerder gepost
My bad :P
pi_166274620
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:23 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

My bad :P
ik begrijp je enthousiasme :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166274682
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik begrijp je enthousiasme :P
Er wordt gespeculeerd dat ze remote controlled zijn (deze 2 aanvallen)...
pi_166274706
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:28 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Er wordt gespeculeerd dat ze remote controlled zijn (deze 2 aanvallen)...
ja die hebben ze ook tegenwoordig. althans ik heb het bij ahrar eerder gezien. ik weet niet van wie deze waren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 23:36:05 #47
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166274864
Deze reeks aanslagen in west-Aleppo doen de Russische bommen op oost-Aleppo verbleken
leithfadel twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:40:48 Jihadists entered the 3000 Housing Project. Thousands of people are now displaced. reageer retweet
Benieuwd of men dit keer ook zo fel gaat reageren
Say what?
pi_166274898
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:36 schreef UpsideDown het volgende:
Deze reeks aanslagen in west-Aleppo doen de Russische bommen op oost-Aleppo verbleken

_O- >:O
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 23:40:08 #49
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166274944
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

_O- >:O
Check die filmpjes dan
Say what?
pi_166274995
quote:
Waarom schieten ze niet nog eentje af op deze tank?
Dan weten we tenminste zeker dat de tank out of order is.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166275018
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:40 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Check die filmpjes dan
zeker sick shit. echter om die shit te vergelijken met het enorme machtsvertoon van de russen is imo niet reeel. laat staan "verbleken" zoals jij het beschrijft.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166275085
leith eerder op de dag :')

leithfadel twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 12:40:29 Russian Air Force obliterating Al-Qaeda in southwest Aleppo right now. Now playing: Highway to Hell by Ac/Dc reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166275137
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:36 schreef UpsideDown het volgende:
Deze reeks aanslagen in west-Aleppo doen de Russische bommen op oost-Aleppo verbleken
leithfadel twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 18:40:48 Jihadists entered the 3000 Housing Project. Thousands of people are now displaced. reageer retweet
Benieuwd of men dit keer ook zo fel gaat reageren
je papegaait leith zie ik :P

leithfadel twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 11:12:52 US regime is very quiet right now. Doubt they're going to complain about this jihadist offensive in Aleppo. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 23:51:27 #54
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166275175
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

zeker sick shit. echter om die shit te vergelijken met het enorme machtsvertoon van de russen is imo niet reeel. laat staan "verbleken" zoals jij het beschrijft.
Zo'n volgeladen bmp vaagt een heel woonblok weg, als ze dat een paar keer doen is de hele wijk weg
Say what?
pi_166275210
ISIS heeft een nieuwe film uitgebracht, ik plaats de link deze keer niet.
pi_166275231
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:51 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Zo'n volgeladen bmp vaagt een heel woonblok weg, als ze dat een paar keer doen is de hele wijk weg
de assadisten/russen zijn de meesters van het wegvagen van woonblokken, wat dat betreft zijn de rebellen amateurs.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166275239
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:52 schreef JubaUrbicus het volgende:
ISIS heeft een nieuwe film uitgebracht, ik plaats de link deze keer niet.
^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 23:55:24 #58
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166275256
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

de assadisten/russen zijn de meesters van het wegvagen van woonblokken, wat dat betreft zijn de rebellen amateurs.
Dat is zeker waar, daarom moeten de luchtaanvallen op Aleppo ook zo snel mogelijk hervat worden, helaas wil Poetin nog even wachten

http://www.nu.nl/syrie/43(...)-niet-hervatten.html
Say what?
pi_166275283
Een no-flyzone boven Aleppo instellen.
Dat zal ze leren!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166275307
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:55 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Dat is zeker waar, daarom moeten de luchtaanvallen op Aleppo ook zo snel mogelijk hervat worden, helaas wil Poetin nog even wachten

http://www.nu.nl/syrie/43(...)-niet-hervatten.html
weer een raar verhaal waarom ze nu weer "stoppen".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166275374
Ik hoop dat de Russen de bombardementen zsm hervatten. Verwijder de kanker die radicale islam heet, chemotherapie is helaas de beste oplossing.
pi_166275401
echt een grap deze kneus. huilt hij ook over door de assadisten uithongerende syriers?

leithfadel twitterde op zaterdag 29-10-2016 om 00:00:22 The pictures of malnourished Yemenis is too much. I cannot believe their plight is being ignored by the world. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166275504
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 00:01 schreef ccs het volgende:
Ik hoop dat de Russen de bombardementen zsm hervatten. Verwijder de kanker die radicale islam heet, chemotherapie is helaas de beste oplossing.
Volgende keer een KLM toestel neerhalen , zoals MH-17. Ze komen er toch mee weg en jij juicht ze toe.
^O^
Hebben ze geen pvv topic op fok? Zo niet, open er eentje.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166275538
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 00:07 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Volgende keer een KLM toestel neerhalen , zoals MH-17. Ze komen er toch mee weg. En jij juicht ze toe.
^O^
ik begrijp die putin minnende nederlanders ook niet, maar dat zal wel aan mij liggen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166275606
Nederlanders zijn laf en hebben geen eer en vechten niet voor hun principes. Dat heeft MH17 ons geleerd en ook de zwarte piet discussie heeft ons dat geleerd. Het individualisme van de Nederlander is zo hoog en sterk geworden dat die 200 Nederlandse doden in Oekrane hun niks doet. Integendeel zelfs, degene die verantwoordelijk was voor die 200 doden (Putin) wordt als een held gezien bij veel Nederlanders.
pi_166275964
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 00:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nederlanders zijn laf en hebben geen eer en vechten niet voor hun principes. Dat heeft MH17 ons geleerd en ook de zwarte piet discussie heeft ons dat geleerd. Het individualisme van de Nederlander is zo hoog en sterk geworden dat die 200 Nederlandse doden in Oekrane hun niks doet. Integendeel zelfs, degene die verantwoordelijk was voor die 200 doden (Putin) wordt als een held gezien bij veel Nederlanders.
faka broer rustig man zwarte piet is een afstammeling van de slavernij lan zehma een kinderfeest ken je geschiedenis a sahbi. Kerstmis is het echte feest
  zaterdag 29 oktober 2016 @ 07:46:21 #67
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166277705
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 00:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nederlanders zijn laf en hebben geen eer en vechten niet voor hun principes. Dat heeft MH17 ons geleerd en ook de zwarte piet discussie heeft ons dat geleerd. Het individualisme van de Nederlander is zo hoog en sterk geworden dat die 200 Nederlandse doden in Oekrane hun niks doet. Integendeel zelfs, degene die verantwoordelijk was voor die 200 doden (Putin) wordt als een held gezien bij veel Nederlanders.
Nee dan mocro's, die zien Badr als held :P
pi_166277737
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 07:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee dan mocro's, die zien Badr als held :P
Iedereen die badr als een held ziet is een kneus... Mocro of geen mocro :D
  zaterdag 29 oktober 2016 @ 08:24:30 #69
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166277808
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 07:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Iedereen die badr als een held ziet is een kneus... Mocro of geen mocro :D
Hehe. Ik ben het overigens met je eens hoor wat betreft je opmerking over Nederlanders.
pi_166279065
*O* *O*

sayed_ridha twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 22:43:47 JFS commander Abo Yasin al-Muwahid was killed by the Syrian Army in west Aleppo https://t.co/eBYpLnL67M reageer retweet
maytham956 twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 22:02:45 #JabhatAlNusra's armoured vehicles and tanks in Khan AlSheih in the countryside of #Damascus after being destroyed... https://t.co/Pw1C6hTs88 reageer retweet
MIG29_ twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 22:04:41 Abo Umar Al-Shami the The commander to Jasish Al-Nousra and the " Prince " of Aleppo Area , was killed by SAA in Aleppo batle today . reageer retweet
hamza_780 twitterde op vrijdag 28-10-2016 om 22:50:52 #SAA separates Khan Al-Shih from western #ghouta after restoring the (Air Defence hill) by advancing from 2 axis https://t.co/niEOD1bM3Y reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_166280001
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 23:52 schreef JubaUrbicus het volgende:
ISIS heeft een nieuwe film uitgebracht, ik plaats de link deze keer niet.
Zo gruwelijk??
pi_166280002
Syrian Arab Army fighting militants west of Aleppo
Fijn zo'n filmpje zonder dat kansloze "Allah Akbar" geroep. :)
mon citoyens vous serez unis.
pi_166281619
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 12:13 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Zo gruwelijk??
Het is hartstikke NSFW met veel hersens en bloed.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 29 oktober 2016 @ 14:46:16 #74
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_166281803
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Het is hartstikke NSFW met veel hersens en bloed.
Die shotgun shit zeker.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_166281861
quote:
11s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:46 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Die shotgun shit zeker.
Nee, vooral dode lijken van Koerdische YPG en een aantal verraders die opgehangen worden aan het kruis. Ook nieuwe beelden van het Kobani offensief en er werd o.a. uitgelegd waarom zij Kobani binnengetreden waren en wat hun doel was in Raqqa provincie. Eigenlijk was het een interessante documentaire van ISIS hoe zij van 0 begonnen zijn in Raqqa en hoe zij stapsgewijs de gehele provincie onder hun gezag hebben gekregen.
pi_166281948
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:51 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Nee, vooral dode lijken van Koerdische YPG en een aantal verraders die opgehangen worden aan het kruis. Ook nieuwe beelden van het Kobani offensief en er werd o.a. uitgelegd waarom zij Kobani binnengetreden waren en wat hun doel was in Raqqa provincie. Eigenlijk was het een interessante documentaire van ISIS hoe zij van 0 begonnen zijn in Raqqa en hoe zij stapsgewijs de gehele provincie onder hun gezag hebben gekregen.
Best interessant.Heb je een link?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166282075
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Best interessant.Heb je een link?
Ik zal hem zo DM'en.

Dit is trouwens ook interessant:

Russische media die filmen aan de kant van SAA in het Aleppo offensief:

pi_166282622
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Het is hartstikke NSFW met veel hersens en bloed.
Toon gewoon eens even.
  zaterdag 29 oktober 2016 @ 15:46:28 #80
395435 OuwePers
Probeert vroom te zijn
pi_166282751
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Best interessant.Heb je een link?
Zoekt en gij zult vinden, (en nog veel meer)

https://www.reddit.com/r/CombatFootage/
pi_166282910


West-Aleppo map van vandaag.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 29 oktober 2016 @ 16:01:56 #82
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_166283013
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 15:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik zal hem zo DM'en.

Dit is trouwens ook interessant:

Russische media die filmen aan de kant van SAA in het Aleppo offensief:

Die vent met die vlag _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_166283046
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 16:01 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Die vent met die vlag _O-
Fucking suicide maar wel braaf. :9 ..
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 29 oktober 2016 @ 16:11:23 #84
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_166283222
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 16:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Fucking suicide maar wel braaf. :9 ..
Zo'n moment waar Allahu akbar dus wel echt mag.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_166283360
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 15:55 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

West-Aleppo map van vandaag.
Je jihadisten-vriendjes gaan als gewoonlijk weer falen aan het eind.
pi_166283439
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 16:18 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je jihadisten-vriendjes gaan als gewoonlijk weer falen aan het eind.
_O-
pi_166283520
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 16:18 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je jihadisten-vriendjes gaan als gewoonlijk weer falen aan het eind.
Marokkaanse salafistjes zijn weer blij vandaag idd
pi_166283655
het komt daar nooit meer goed. als isis daar uitgeschakeld is, wat bijna het geval is, gaan daar verschillende rebellen en koerden conflicten maken over waar zij een eigen nederzetting willen. zij willen in principe ook hun eigen deel beschermen. ik denk dat na circa 20 jaar die 2 landen niet bestaan en dat ze verdeeld worden door de machtige aangrenzende landen en wat sterke europese landen samen met rusland en de vs.
syrie zal sws nooit meer het oude worden.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_166284734
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 16:23 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

_O-
Het in wel aandoenlijk hoor, dat je telkens Twitter moet afstruinen om wat nietszeggende ontwikkelingen te posten zodat je toch met een geforceerd goed gevoel kan slapen.

De revolutie is allang dood, en de rebellen kunnen zwaaien naar hun kalifaat.
  zaterdag 29 oktober 2016 @ 17:55:05 #90
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166285267
Tutomap twitterde op zaterdag 29-10-2016 om 17:52:21 #SDF gain more villages in N #Aleppo from #IS also Rebels+#TAF#Syria #EuphratesSheild #حلبmap in… https://t.co/M9KZ9Phme8 reageer retweet

sayed_ridha twitterde op zaterdag 29-10-2016 om 15:02:52 SDF are also in control of Ma'rata al-Muslimiyah, there have been rumours that SAA will hand over Kurdish village of Kafr Saghir to SDF reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zaterdag 29-10-2016 om 15:04:56 However the village is still under NDF control, reageer retweet
Say what?
  zaterdag 29 oktober 2016 @ 18:00:34 #91
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166285361
Say what?
pi_166288583
quote:
10s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 18:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is niet aannemelijk, maar het was ook niet aannemelijk dat de turken een russische vliegtuig uit de lucht zouden schieten.
Dat valt wel mee, het is namelijk niet zo heel moeilijk om Turkije uit de tent te lokken.
Maar nu zijn er in tegenstelling tot destijds wel gezamenlijke belangen, de Koerden hebben er definitief voor gekozen om te vechten voor de belangen van de USA waardoor de huidige activiteiten van Turkije ook in het belang zijn van Rusland en de SAA.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  zaterdag 29 oktober 2016 @ 22:18:14 #93
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166290939
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 15:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik zal hem zo DM'en.

Dit is trouwens ook interessant:

Russische media die filmen aan de kant van SAA in het Aleppo offensief:

Doe mij ook ajb.
pi_166292558
Syria_Protector twitterde op zaterdag 29-10-2016 om 22:26:33 Ultimate advance for the #SAA against #ISIS in northern #Aleppo, restoring 5 villages, gaining 14 km ground. https://t.co/IATp9VKCj2 reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_166293448
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 15:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik zal hem zo DM'en.

Dit is trouwens ook interessant:

Russische media die filmen aan de kant van SAA in het Aleppo offensief:

Vanaf de 10e minuut geven ze aan turkse/amerikaanse backed rebel insignas te zien. Vervolgens geven ze aan turkse vlaggen op de schouder waar te hebben genomen. Ook wat onverwacht dat dit counter offensief nog mogelijk was, het leek er toch sterk op dat het kruit verschoten was na de vorige poging.... Turkije zich aan het mengen in de strijd om Aleppo stad, en is dat de reden dat Poetin niet wil dat ze bombarderen daar...
Being involved is not the same as being commited. It's like bacon and eggs; the chicken is involved, the pig is commited.
pi_166294341
RT meldt dat de Turken zijn gestopt met bombardementen na de dreigementen van Syri/Rusland.
pi_166295628
Nieuwe ISIS video van Mosul offensief week 1. Geen lijken en geen bloed dus iedereen kan het bekijken:



pi_166296178
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 03:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nieuwe ISIS video van Mosul offensief week 1. Geen lijken en geen bloed dus iedereen kan het bekijken:

[ afbeelding ]

Dat commentaar er ook bij :D

Kijk deze gasten verdienen niet de nietsnutten van het Iraakse leger met hun grote mond maar gewoon die sjitische milities die voor Karbala en Hussein tot de dood vechten en ze het liefst met en zaag onthoofden eenmaal gepakt. Kijken of je dan nog de held bent als IS-strijdertje. Nu vechten ze tegen Iraakse beunhazen helaas.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_166298034
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 00:14 schreef Leonatos het volgende:

Turkije zich aan het mengen in de strijd om Aleppo stad, en is dat de reden dat Poetin niet wil dat ze bombarderen daar...
hoe is turkije zich aan het mengen? mijn russisch is iet zo best.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:39:51 #101
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166298396
sayed_ridha twitterde op zondag 30-10-2016 om 06:41:07 SAA in coordination with SDF have captured Infantry School, Babinas, Tell Sha'ir, Fafin as well as 3 villages repor… https://t.co/nvdVQhwJR3 reageer retweet
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:40:42 #102
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166298410
Mooie buffer
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:42:15 #103
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166298429
Het resterende ISIS-gebied in Aleppo wordt langzaam opgevreten
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:42:31 #104
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166298433
Inshallah, we gaan de terroristen vernietigen in Aleppo.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166298447
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:40 schreef Zahreddine het volgende:
Mooie buffer
daar lijkt het wel op idd. vraag me af hoe ver die buffer zal reiken.

best interessant dit front. misschien zelfs interessanter dan aleppo stad, omdat die strijd eigenlijk al gestreden is en dit nog alle kanten op kan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:43:46 #106
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166298459
sayed_ridha twitterde op zondag 30-10-2016 om 11:04:59 Tell Kurdi has been fully captured by the Syrian Army https://t.co/DMD3tgKqLt reageer retweet
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:44:10 #107
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166298469
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

daar lijkt het wel op idd. vraag me af hoe ver die buffer zal reiken.

best interessant dit front. misschien zelfs interessanter dan aleppo stad, omdat die strijd eigenlijk al gestreden is en dit nog alle kanten op kan.
Lijkt me juist omgekeerd. IS stelt helemaal geen gevaar voor, voor de stad Aleppo.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166298482
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:44 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Lijkt me juist omgekeerd. IS stelt helemaal geen gevaar voor, voor de stad Aleppo.
lees mijn post nog een keer :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:48:29 #109
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166298566
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

lees mijn post nog een keer :P
Als SDF en SAA een mooie en grote buffer hebben dan is er helemaal niets interessant meer aan dit front dit in tegenstelling tot West Aleppo waar salafis weer bezig zijn. Zolang ze in het oosten een grote buffer hebben maakt het niet veel uit voor de stad, misschien nog een kleine race voor Al-Bab maar dat is het dan.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166298580
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:39 schreef UpsideDown het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 30-10-2016 om 06:41:07 SAA in coordination with SDF have captured Infantry School, Babinas, Tell Sha'ir, Fafin as well as 3 villages repor… https://t.co/nvdVQhwJR3 reageer retweet
[ afbeelding ]
Het zou mij benieuwen wat er gebeurt wanneer groen en rood elkaar tegenkomen.
mon citoyens vous serez unis.
  zondag 30 oktober 2016 @ 11:52:57 #111
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166298647
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:49 schreef HSG het volgende:

[..]

Het zou mij benieuwen wat er gebeurt wanneer groen en rood elkaar tegenkomen.
Gaat waarschijnlijk niet gebeuren, indien wel gewoon hetzelfde als op andere fronten
Say what?
pi_166298957
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:48 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Als SDF en SAA een mooie en grote buffer hebben dan is er helemaal niets interessant meer aan dit front dit in tegenstelling tot West Aleppo waar salafis weer bezig zijn. Zolang ze in het oosten een grote buffer hebben maakt het niet veel uit voor de stad, misschien nog een kleine race voor Al-Bab maar dat is het dan.
ah okay je bekijkt het vanuit aleppo stad als centraal punt en het sdf als buffer voor aleppo stad.

ik bekijk het iets anders. ik geloof dat de rebellen uitgespeeld zijn in aleppo stad en dat ze de stad nooit lange termijn zullen ontzetten. het maximale wat ze eruit kunnen halen is tijdelijk de verdedigingslinies perforeren, zoals we eerder hebben gezien met het offensief vanuit het zuiden. echter hebben we ook gezien dat de russen duidelijk hebben laten zien dat aleppo voor hen niet op tafel is voor discussie en dat ze hele gebieden plat zullen gooien om het gebied vrij te houden van rebellen.
zoals je weet is iets veroveren relatief makkelijk is en we vaak hebben gezien hoe dingen veroverd / heroverd worden. echter is de consolidatie het belangrijkste en moeilijkste wat er is. de rebellen hebben geen antwoord op het enorme machtsvertoon van de russen, wat betekent dat ze aleppo stad nooit op lange termijn kunnen ontzetten.
voor wat betreft TFSA/SDF/Al Bab, zie ik dat de dingen toch niet in kannen en kruiken zijn, het leek erop dat de russen en de turken een deal hadden mbt dat stukje, maar dat beeld rammelt nu ook aan alle kanten. wat het theoretisch zo gevaarlijk maakt, omdat er een aantal verschillende belangen bij elkaar komen.
als de turken/russen geen duidelijke deal hebben, zou dat kunnen betekenen, dat wanneer we straks een nieuwe president hebben, weer de kaarten geschud kunnen worden als hillary met een andere game plan komt mbt syrie en de turken hebben laten zien, dat ze aardig kunnen draaien met hun politiek en we zo nog meer escalatie van het conflict zullen zien.
en dan hebben we niet eens benoemt wat de gevolgen kunnen zijn als er een directe confrontatie komt tussen de russen en de amerikanen. iets wat altijd in het verschiet zit, maar wij voor onze eigen gemoedsrust liever niet over willen denken. en altijd afdoen met, "nee dat gaat toch nooit gebeuren".
we hebben al een "gek" in moskou en het ziet er naar uit dat we er nu ook eentje gaan krijgen in washington en it takes two to tango je weetz ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166299146
Daarom is het goed dat dat Hillary komt. Ze heeft en terechte zorg over de Russische agressie en daarnaast staat ze open voor meer actieve steun in Syri aan revolutionairen. Erdoğan T-FSA heeft laten zien zaken voor elkaar te krijgen dus hier ligt een kans.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:30:53 #114
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166299406
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

ah okay je bekijkt het vanuit aleppo stad als centraal punt en het sdf als buffer voor aleppo stad.

ik bekijk het iets anders. ik geloof dat de rebellen uitgespeeld zijn in aleppo stad en dat ze de stad nooit lange termijn zullen ontzetten. het maximale wat ze eruit kunnen halen is tijdelijk de verdedigingslinies perforeren, zoals we eerder hebben gezien met het offensief vanuit het zuiden. echter hebben we ook gezien dat de russen duidelijk hebben laten zien dat aleppo voor hen niet op tafel is voor discussie en dat ze hele gebieden plat zullen gooien om het gebied vrij te houden van rebellen.
zoals je weet is iets veroveren relatief makkelijk is en we vaak hebben gezien hoe dingen veroverd / heroverd worden. echter is de consolidatie het belangrijkste en moeilijkste wat er is. de rebellen hebben geen antwoord op het enorme machtsvertoon van de russen, wat betekent dat ze aleppo stad nooit op lange termijn kunnen ontzetten.
voor wat betreft TFSA/SDF/Al Bab, zie ik dat de dingen toch niet in kannen en kruiken zijn, het leek erop dat de russen en de turken een deal hadden mbt dat stukje, maar dat beeld rammelt nu ook aan alle kanten. wat het theoretisch zo gevaarlijk maakt, omdat er een aantal verschillende belangen bij elkaar komen.
als de turken/russen geen duidelijke deal hebben, zou dat kunnen betekenen, dat wanneer we straks een nieuwe president hebben, weer de kaarten geschud kunnen worden als hillary met een andere game plan komt mbt syrie en de turken hebben laten zien, dat ze aardig kunnen draaien met hun politiek en we zo nog meer escalatie van het conflict zullen zien.
en dan hebben we niet eens benoemt wat de gevolgen kunnen zijn als er een directe confrontatie komt tussen de russen en de amerikanen. iets wat altijd in het verschiet zit, maar wij voor onze eigen gemoedsrust liever niet over willen denken. en altijd afdoen met, "nee dat gaat toch nooit gebeuren".
we hebben al een "gek" in moskou en het ziet er naar uit dat we er nu ook eentje gaan krijgen in washington en it takes two to tango je weetz ;)
Zolang de ''rebellen'' een open grens hebben met Turkije valt er niets uit te sluiten. Degene die Aleppo pakt gaat deze oorlog winnen, in feite draait bijna het hele noorden rond die stad, tegeoffensieven elders, buffers, aanvoerlijnen, internationale grenzen enzovoort.

Maar goed ik neem aan de Muhaysini's idioten de belegering kort zullen doorbreken om daarna weer af te gaan, de vraag is gewoon hoeveel verliezen willen ze dragen voor een PR success?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166299411
Als Hilary president wordt gaat ze hoogstwaarschijnlijk de rebellen sterker maken met manpad en andere anti air wapens om de Russen dwars te zitten. Een direct confrontatie met de Russen gaat ook Hilary wel uit de weg, daar gaat het niet tot komen. Wat wel bijna zeker is is dat als Hilary president wordt, dat ze de rebellen met anti air gaat bewapenen.
pi_166299439
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:18 schreef Aloulu het volgende:
Daarom is het goed dat dat Hillary komt. Ze heeft en terechte zorg over de Russische agressie en daarnaast staat ze open voor meer actieve steun in Syri aan revolutionairen. Erdoğan T-FSA heeft laten zien zaken voor elkaar te krijgen dus hier ligt een kans.
ik juich niet op voorbaat voor hillary. obama gaf ook aan dat hij het palestijns/israeli conflict ff zou oplossen. we hebben gezien wat daarvan terecht is gekomen. de realiteit is weerbarstig.
ik wil dat er een eind komt aan het conflict en dat zie ik alleen maar gebeuren als de externe mogendheden aan tafel gaan en een settlement verzinnen om vervolgens deze settlement po te leggen aan de lokale spelers, middels hun proxys op de grond.
ik ben helaas bang dat de russen helemaal niet aan tafel willen waardoor hillary zich genoodzaakt zal voelen om te escaleren tegen de russen. echter betekent escalatie niet perse een goed iets, onvoldoende escalatie / steun aan de rebellen heeft laten zien dat een conflict nu bijna zes jaar kan doorsudderen zonder resultaat te boeken. dan kan je beter geen escalatie aanwakkeren als je toch niet all the way wilt gaan, net als dat obama heeft gedaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166299490
JulianRoepcke twitterde op zondag 30-10-2016 om 11:57:57 Official confirmation of what I reported (based on a source) an hour ago.Rebels entered the 3000 Apartments, fight… https://t.co/fdOwOozRzf reageer retweet
pi_166299511
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

Wat wel bijna zeker is is dat als Hilary president wordt, dat ze de rebellen met anti air gaat bewapenen.
en dan gaan de russen anti air wapens aan het sdf geven en die geven anti air via de zwarte markt aan isis met de afspraak dat ze de wapens alleen mogen afschieten op amerikaanse vliegtuigen en we zijn een steenworp verwijderd van een directe confrontatie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:35:56 #119
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166299523
MIG29_ twitterde op zondag 30-10-2016 om 11:49:59 Breaking : #Aleppo update NO militant enter to " new aleppo or 3000 or Academy " heavy Barmils by SYAF Helicopters Burn Rats , RUAF too reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166299535
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:30 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Degene die Aleppo pakt gaat deze oorlog winnen.
assad heeft de oorlog gewonnen zo lang hij zit waar hij zit en kan doen alsof hij president is voor alle syriers. hij heeft daarbij aleppo niet nodig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:37:24 #121
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166299553
MIG29_ twitterde op zondag 30-10-2016 om 12:16:53 Big Burn Party happend now in west Aleppo , Heavy Heavy Barmiles Falls on JN militants in Dahieat AL-ASSAD Dozens dead of JN & Terkistan reageer retweet
Burn those modafucking Turkic rats
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166299566
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dan gaan de russen anti air wapens aan het sdf geven en die geven anti air via de zwarte markt aan isis met de afspraak dat ze de wapens alleen mogen afschieten op amerikaanse vliegtuigen en we zijn een steenworp verwijderd van een directe confrontatie.
Je denkt te veel door man. ISIS heeft trouwens eerder manpads in bezit gehad via de zwarte markt. Chinese manpads die via Sudan werden doorverkocht, ze hebben de SDF niet nodig om aan die dingen te komen.
pi_166299673
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:34 schreef JubaUrbicus het volgende:
JulianRoepcke twitterde op zondag 30-10-2016 om 11:57:57 Official confirmation of what I reported (based on a source) an hour ago.Rebels entered the 3000 Apartments, fight… https://t.co/fdOwOozRzf reageer retweet
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:35 schreef Zahreddine het volgende:
MIG29_ twitterde op zondag 30-10-2016 om 11:49:59 Breaking : #Aleppo update NO militant enter to " new aleppo or 3000 or Academy " heavy Barmils by SYAF Helicopters Burn Rats , RUAF too reageer retweet
zuid aleppo offensief propaganda verhalen all over again. wanneer de assadistische bommen vallen op 3000 dan hebben we een onafhankelijke bevestiging
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166299701
Saeed__Saeed01 twitterde op zondag 30-10-2016 om 12:42:57 Breaking || Jaish al-Fath fighters cut through the first defense lines and advance inside the '3000 apartement project' in W-Aleppo. reageer retweet
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:44:54 #125
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166299702
Ik neem de woorden van een Syrier aan het front over de woorden van iemand die duizenden kilometers van het conflict zit...

maar goed
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:46:10 #126
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166299721
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:38 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Je denkt te veel door man. ISIS heeft trouwens eerder manpads in bezit gehad via de zwarte markt. Chinese manpads die via Sudan werden doorverkocht, ze hebben de SDF niet nodig om aan die dingen te komen.
Bijna alle high-tech shit van ISIS kwam uit Al Rai en omstreken, daar lag het voor het oprapen
Say what?
pi_166299726
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:38 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Je denkt te veel door man. ISIS heeft trouwens eerder manpads in bezit gehad via de zwarte markt. Chinese manpads die via Sudan werden doorverkocht, ze hebben de SDF niet nodig om aan die dingen te komen.
een enkele verdwaalde man pad zet weinig zoden aan de dijk. een toestroom aan man pads kunnen het verschil maken net als we in het verleden hebben gezien wat voor verschil een toestroom van tows kunnen maken.

worden er trouwens tows gebruikt met de aanval op west aleppo atm? dat zegt namelijk veel over de externe backing ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166299822
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:46 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Bijna alle high-tech shit van ISIS kwam uit Al Rai en omstreken, daar lag het voor het oprapen
Dus die manpads waren looted?
pi_166299854
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

een enkele verdwaalde man pad zet weinig zoden aan de dijk. een toestroom aan man pads kunnen het verschil maken net als we in het verleden hebben gezien wat voor verschil een toestroom van tows kunnen maken.

worden er trouwens tows gebruikt met de aanval op west aleppo atm? dat zegt namelijk veel over de externe backing ;)
Hoe groot zou het verschil worden als er massaal manpads Syri binnenkomen? Ik heb redelijk wat filmpjes bekeken wat betreft het offensief in West Aleppo en ik ben tot nu toe nog geen TOW tegen gekomen als het goed is.
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:52:58 #130
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166299861
MIG29_ twitterde op zondag 30-10-2016 om 12:48:24 Breaking Aleppo ; SAA & Allies Are ready to Storm Dahyiat Al-Assad in Counterattack reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:56:55 #131
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166299944
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:52 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik heb redelijk wat filmpjes bekeken wat betreft het offensief in West Aleppo en ik ben tot nu toe nog geen TOW tegen gekomen als het goed is.
duidelijk is de externe funding vwb de tows opgedroogd dan. turks/amerikaans/russisch beleid?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 12:58:11 #133
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166299949
Ik wist niet dat we een Syrische gewichtheffer hadden op de Olympische spelen lol (Man Asaad)

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166300011
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166300034
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 12:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

duidelijk is de externe funding vwb de tows opgedroogd dan. turks/amerikaans/russisch beleid?
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 30-10-2016 om 12:36:47 #Aleppo Battle: Sultan Murad destroyed with a #TOW a 23 mm gun on Al-Zahraa front. https://t.co/WWxnzyHhIB https://t.co/20upP7PXyP reageer retweet
Er is er tenminste eentje gebruikt.
pi_166300085
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 13:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

er staat helemaal niks over manpads
Inderdaad. Zoals ik al zei, ISIS heeft ze verkregen via de zwarte markt. Hierover had ik een artikel gelezen, moet hem weer opzoeken. Er bestaat gewoon een zwarte markt waar ook ISIS natuurlijk gebruik van maakt. Niet alles wat ISIS gebruikt is looted. En de manpads hadden ze ook, er bestaat zelfs een filmpje waarom te zien is hoe een helicopter van de SAA met zo'n ding wordt uitgeschakeld alsof het niks is. Als Hilary president wordt gaat het fucked up worden met nog meer modernere wapens.
  zondag 30 oktober 2016 @ 13:23:31 #137
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166300441
quote:
10s.gif Op zondag 30 oktober 2016 13:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

er staat helemaal niks over manpads
De manpads komen waarschijnlijk uit Irak, wat daar allemaal wel niet is buitgemaakt...
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 13:24:11 #138
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166300450
MIG29_ twitterde op zondag 30-10-2016 om 13:00:58 Breaking : Aleppo ; SAA & Allies Storm and advancing in Dahyiat Al-Assad reageer retweet
watanisy twitterde op zondag 30-10-2016 om 12:59:45 #SAA advancing in Dahiyet al-Assad and Minyan now / Aleppo reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 30-10-2016 om 13:09:01 SAA launch counterattack on Dahiyet al-Assad and on Minyan axis amid intense shelling reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166300927
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 11:52 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Gaat waarschijnlijk niet gebeuren, indien wel gewoon hetzelfde als op andere fronten
Maar deze keer zijn er dan wel Turkse tanks aanwezig.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166301773
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  zondag 30 oktober 2016 @ 14:36:57 #141
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166302108
watanisy twitterde op zondag 30-10-2016 om 14:25:11 SAA repelled militants attacks on New Aleppo - 3000 Apartments Project - 1070 Apartments Project so far reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166302451
Mensen die denken dat MANPADs een game-changer zullen zijn, zijn militaire nitwits. Als er MANPADs op het toneel verschijnen dan zullen de Russische gevechtsvliegtuigen gewoon boven het reikwijdte van die wapensystemen vliegen. Ze verhogen wel de dreiging voor choppers, maar die hebben slechts een miniem effect op het slagveld.

Hillary is 'all talk, no action' als ze straks president wordt m.b.t Syri.
  zondag 30 oktober 2016 @ 18:38:44 #143
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166307498
Minyan heroverd!

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166307592
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 13:23 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

De manpads komen waarschijnlijk uit Irak, wat daar allemaal wel niet is buitgemaakt...
Denk je? Ik heb weinig Iraakse vliegtuigen neer zien gaan iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 18:55:22 #145
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166307901
CivilWarMap twitterde op zondag 30-10-2016 om 15:55:45 As stated yesterday. There is a cooperation between SAA and SDF. The newly formed kurdish militia is "loyal" to the gov and SDF. No tensions https://t.co/9y8Rr4okxm reageer retweet

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 30-10-2016 om 17:58:58 @VivaRevolt This area is now to be neutral as a buffer zone between regime forces and SDF. They can move inside but can't control it. reageer retweet
VivaRevolt twitterde op zondag 30-10-2016 om 18:01:04 @Syria_Rebel_Obs who control Wahshiyah,Tal Suwaysan,Faqin farms,Kafr Qaris,Marata Al-Muslimaniyah,latest news is that SDF controls them reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 30-10-2016 om 18:03:26 @VivaRevolt Yes : to #SDF. Agreement only about Sheikh Najjar peirphery because highly strategic area. reageer retweet
VivaRevolt twitterde op zondag 30-10-2016 om 18:05:38 @Syria_Rebel_Obs thank you reageer retweet
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:14:27 #146
344701 Gulmez
Golf 6
pi_166308334



Onze grondlegger wat gaat de nieuwe grondlegger van het nieuwe Syrie worden
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:16:50 #147
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166308372
Moest je weer even je Turks nationalisme tonen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:44:44 #148
365082 IPA35
Patriarch
pi_166309081
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 19:16 schreef Zahreddine het volgende:
Moest je weer even je Turks nationalisme tonen?
Turkse nationalisten die christelijke Turken deporteren maar wel grote gebieden waar alleen maar Koerden of Arabieren wonen inlijven. Gewoon millet-light "nationalisme".
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:45:31 #149
365082 IPA35
Patriarch
pi_166309104
Front lijkt nu stabiel te zijn in Aleppo.

Wel grote overwinningen in Damascus.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:50:27 #150
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166309286
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 19:38:32 SAA & Hezb bitch slapped the Gulf & Western backed jihadists in Aleppo today. Maybe Mistura can arrange for their corpses to be picked up reageer retweet
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 19:41:31 Your Chechens, Uyghurs, Egyptians, Libyans, Moroccans, Saudis, and et al. rebels are pathetic. Go recruit some more jihadists at the UN reageer retweet
whehe
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:50:38 #151
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166309291
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 18:46:31 Maybe Jaysh Al-Fateh should worry about the East Ghouta and West Ghouta; it is getting pretty depressing for them in rural Damascus. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:52:12 #152
128271 Slayage
INFP
pi_166309343
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 18:55 schreef UpsideDown het volgende:
CivilWarMap twitterde op zondag 30-10-2016 om 15:55:45 As stated yesterday. There is a cooperation between SAA and SDF. The newly formed kurdish militia is "loyal" to the gov and SDF. No tensions https://t.co/9y8Rr4okxm reageer retweet
wat een verrassing! :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 19:59:20 #153
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166309569
50 terreur elementen gedood in gefaalde aanvallen

C_Military1 twitterde op zondag 30-10-2016 om 19:53:53 #عاجلمقتل أكثر من 50 مسلحاً بينهم مسؤولون ميدانيون خلال محاولتهم الهجوم في محور الكتيبة المهجورة بين داعل وابطع في… https://t.co/FMrkWdOIXp reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 20:02:09 #154
128271 Slayage
INFP
pi_166309657
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 19:59 schreef Zahreddine het volgende:
50 terreur elementen gedood in gefaalde aanvallen

C_Military1 twitterde op zondag 30-10-2016 om 19:53:53 #عاجلمقتل أكثر من 50 مسلحاً بينهم مسؤولون ميدانيون خلال محاولتهم الهجوم في محور الكتيبة المهجورة بين داعل وابطع في… https://t.co/FMrkWdOIXp reageer retweet
wat is een element?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 30 oktober 2016 @ 21:02:16 #155
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166312057
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 20:55:57 Syrian Republican Guard and Syrian Democratic Forces unofficially working together in northeast Aleppo. SAA letting SDF take Al-Bab reageer retweet
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 20:57:14 SDF take Al-Bab in exchange for the SAA taking the Aleppo Infantry Academy reageer retweet
Say what?
  zondag 30 oktober 2016 @ 21:12:39 #156
163441 TheJanitor
pi_166312471
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 21:02 schreef UpsideDown het volgende:
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 20:55:57 Syrian Republican Guard and Syrian Democratic Forces unofficially working together in northeast Aleppo. SAA letting SDF take Al-Bab reageer retweet
leithfadel twitterde op zondag 30-10-2016 om 20:57:14 SDF take Al-Bab in exchange for the SAA taking the Aleppo Infantry Academy reageer retweet
Goede deal voor alle partijen.
  zondag 30 oktober 2016 @ 22:21:33 #157
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166315745
Ik ben benieuwd wat er dan met Deir Hafer en Jirah Airbase gaat gebeuren...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 oktober 2016 @ 22:34:36 #158
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166316243
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 31 oktober 2016 @ 02:46:39 #159
263038 Peunage
pi_166319714
Iraqi forces block ISIL’s escape route to Syria

Backed by Iraqi airstrikes, the Popular Mobilization Units managed to liberate 7 villages encompassing nearly 35km of territory in western Mosul, leaving the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) without a proper exit route to Syria.

Rest van het artikel op AMN.

De belangrijkste koppenhakkers zijn waarschijnlijk al in Raqqa. Maar ja, beter dan niks.



Ik weet niet precies welk dorp dit is, maar ergens bij Mosul in de buurt. Waarschijnlijk Karamles.

[ Bericht 7% gewijzigd door Peunage op 31-10-2016 02:52:34 ]
  maandag 31 oktober 2016 @ 02:52:42 #160
263038 Peunage
pi_166319750


[ Bericht 0% gewijzigd door Peunage op 31-10-2016 02:58:29 ]
  maandag 31 oktober 2016 @ 06:52:58 #161
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166320191
  maandag 31 oktober 2016 @ 07:37:09 #162
263038 Peunage
pi_166320327
"could" amount to war crimes. Nou nou nou, ze hebben Mistura boos gemaakt. "Could" ook echt :')
  maandag 31 oktober 2016 @ 07:57:08 #163
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166320415
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 07:37 schreef Peunage het volgende:
"could" amount to war crimes. Nou nou nou, ze hebben Mistura boos gemaakt. "Could" ook echt :')
Het is iets bro.
  maandag 31 oktober 2016 @ 08:32:53 #164
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166320609
quote:
Families of US consulate staff asked to leave Turkey

US state department orders family members of consulate staff in Istanbul to leave country, citing security threats.

Family members of US consulate staff in Istanbul have been asked to leave the country, the US state department said, citing threats against US citizens.

"The Department of State made this decision based on security information indicating extremist groups are continuing aggressive efforts to attack US citizens in areas of Istanbul where they reside or frequent," the department said in a statement on Sunday.

The US Consulate General in Istanbul will stay open, the state department said, adding that the order does not apply to any other US diplomatic posts in Turkey.

Saturday's warning updates previous State Department advisories of "increased threats from terrorist groups throughout Turkey".

The department also advised its citizens to avoid travel to southeast Turkey and cautioned on the risks of traveling anywhere in the country.

France temporarily shut down its embassy in the Turkish capital Ankara and its consulate in Istanbul nearly two weeks after Istanbul's main airport was attacked in an assault that killed 47 people.

Some of the violence in neighbouring Syria has spilled over to Turkey, which has seen a rise in attacks this year. The security situation has further deteriorated in the wake of a a failed coup attempt in July.

Bron: Al Jazeera
Looks like someone's expecting something...

Met het oog op de presidentile verkiezingen en de inmiddels bevestigde samenwerking tussen SDF en SAA, zou dit weleens de kanarie in de koolmijn kunnen zijn voor Turkije.

[ Bericht 0% gewijzigd door DustPuppy op 31-10-2016 13:45:47 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  maandag 31 oktober 2016 @ 12:51:23 #165
358274 JaJammerJan
pi_166324530
quote:
0s.gif Op zondag 30 oktober 2016 13:05 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Inderdaad. Zoals ik al zei, ISIS heeft ze verkregen via de zwarte markt. Hierover had ik een artikel gelezen, moet hem weer opzoeken. Er bestaat gewoon een zwarte markt waar ook ISIS natuurlijk gebruik van maakt. Niet alles wat ISIS gebruikt is looted. En de manpads hadden ze ook, er bestaat zelfs een filmpje waarom te zien is hoe een helicopter van de SAA met zo'n ding wordt uitgeschakeld alsof het niks is. Als Hilary president wordt gaat het fucked up worden met nog meer modernere wapens.
Dit inderdaad. Vliegtuigen zullen enkel tijdens het opstijgen en landen in gevaar zijn voor manpads. Militaire vliegvelden zullen tegen dat gevaar beveiligd worden en het zullen dus waarschijnlijk vooral de civiele vluchten zijn die tijdens het opstijgen en landen het meest voor manpads moeten vrezen.
  maandag 31 oktober 2016 @ 12:54:43 #166
458579 SupportIceland
pi_166324594
Komt dit conflict nog een keer aan een einde of?
  maandag 31 oktober 2016 @ 13:33:00 #167
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166325210
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 31 oktober 2016 @ 13:48:35 #168
454104 Zalmplaat010
pi_166325432
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 12:54 schreef SupportIceland het volgende:
Komt dit conflict nog een keer aan een einde of?
ja
  maandag 31 oktober 2016 @ 15:47:57 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166327691
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 12:54 schreef SupportIceland het volgende:
Komt dit conflict nog een keer aan een einde of?
Ik vrees dat Hillary voor verdere escalatie gaat zorgen. In principe zou het beindigd kunnen worden als de "rebellen" geen steun meer krijgen. Zonder TOW's en artillerieleveranties zijn ze op de lange termijn geen partij voor de RuAF + SAA, Hezbollah en Irakese milities.
  maandag 31 oktober 2016 @ 16:03:09 #170
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166327942
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 15:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik vrees dat Hillary voor verdere escalatie gaat zorgen. In principe zou het beindigd kunnen worden als de "rebellen" geen steun meer krijgen. Zonder TOW's en artillerieleveranties zijn ze op de lange termijn geen partij voor de RuAF + SAA, Hezbollah en Irakese milities.
Op welke manier? Trump zorgt voor escalatie doordat de Russen vrij spel krijgen en waarschijnlijk de Turken dan de sjaak zijn. Of die eikel is echt zo dom en gaat met nukes lopen gooien.

Maakt niet uit wie je kiest, die escalatie die komt toch wel. Alleen de richting verschilt.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  maandag 31 oktober 2016 @ 17:01:38 #171
128271 Slayage
INFP
pi_166329054
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 08:32 schreef DustPuppy het volgende:

Met het oog op de presidentile verkiezingen en de inmiddels bevestigde samenwerking tussen SDF en SAA, zou dit weleens de kanarie in de koolmijn kunnen zijn voor Turkije.
wat bedoel je?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 31 oktober 2016 @ 17:05:49 #172
128271 Slayage
INFP
pi_166329137
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 16:03 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Op welke manier? Trump zorgt voor escalatie doordat de Russen vrij spel krijgen en waarschijnlijk de Turken dan de sjaak zijn. Of die eikel is echt zo dom en gaat met nukes lopen gooien.

Maakt niet uit wie je kiest, die escalatie die komt toch wel. Alleen de richting verschilt.
mwah. ik denk dat als het aan de russen/assadisten ligt ze beetje bij beetje verder gebied afsnoepen van de rebellen in het westen van het land zonder dat je kan spreken van verdere escalatie.
op het moment dat hillary in office komt en zijn bereid blijkt te zijn om de confrontatie aan te gaan met de russen kan het de nodige shit veroorzaken en dan niet alleen in syrie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 31 oktober 2016 @ 17:06:18 #173
128271 Slayage
INFP
pi_166329145
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 12:54 schreef SupportIceland het volgende:
Komt dit conflict nog een keer aan een einde of?
ook zal de zon ooit een keer opbranden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 31 oktober 2016 @ 17:06:34 #174
128271 Slayage
INFP
pi_166329149
quote:
1s.gif Op maandag 31 oktober 2016 07:57 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het is iets bro.
boks ouwe!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 31 oktober 2016 @ 21:43:07 #175
453955 KebabRemovalTeam
pi_166336048
  maandag 31 oktober 2016 @ 21:47:53 #176
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_166336168
Vandaag geen veranderingen in Aleppo toch?

Afaik zijn ze nog steeds rond 3000 Apt. bezig?
  maandag 31 oktober 2016 @ 21:51:59 #177
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_166336316
paar dagen geleden was 3000 Apt. 2500 Apt. geworden.
Zo snel kunnen ze toch niet gebouwd hebben.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 31 oktober 2016 @ 21:53:46 #178
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166336374
Tutomap twitterde op maandag 31-10-2016 om 21:01:12 Rebels/AQ couldn't advance after first gain, #SAA repelled attack on 1070 & 3000 also in #Minyan in W #Aleppomap i… https://t.co/agnAcnud5D reageer retweet
Say what?
  maandag 31 oktober 2016 @ 22:23:59 #179
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166337129
Zware verliezen voor terroristen in het zuiden.

MIG29_ twitterde op maandag 31-10-2016 om 21:29:39 Daraa , more Than 90 Militants Were Killld Yesterday after repelling JN & Ahrar Attack by SAA into Air defense batt… https://t.co/olDjXuj39b reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 31 oktober 2016 @ 22:24:57 #180
360313 Adrie072
pi_166337149
Die opmerking, somebody is expecting something, in welke richting moeten we dan denken?
  maandag 31 oktober 2016 @ 22:46:40 #181
461196 Stabiel
pi_166337624
quote:
Chatter is that SDF Afrin and Sheikh Maksoud have made a deal with SAA and Russia regarding upcoming Aleppo offensive. YPG Sheikh Maksoud will join in force attack on rebels in Aleppo city, YPG Afrin will scramble with full force for al-Bab with Russian air support and SAA artillery support + supplies. Apparently YPG Afrin and SAA also agreed on future demarcation line in N Aleppo between both forces and handed over Fafin and few other villages to SAA as part of it.

PS: Remember that SDF/YPG in Manbij has cca 10k fighters in reserve. And if Afrin approaches Bab close enough, they will take the risk and scramble them even without US support.
Dit zou het ultieme nachtmerriescenario voor Turkije zijn. Een strategisch nederlaag van jewelste.
  dinsdag 1 november 2016 @ 00:35:26 #182
233744 Koskesh
pi_166339565
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2016 22:46 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dit zou het ultieme nachtmerriescenario voor Turkije zijn. Een strategisch nederlaag van jewelste.
Het is pas een nederlaag als al bab ook daadwerkelijk wordt veroverd, vastgehouden en de cantons worden verenigd toch?

Ik denk eerlijk gezegd niet dat de SDF de al bab regio kan veroveren en houden zonder serieuze support (USA).

Het is misschien sowieso handig om te wachten tot 8 november. Als hillary het wordt kan je je plannen alvast afzeggen. Het is in dat geval het handigst om nuke shelters te gaan bouwen wegens de onvermijdelijke escalaties.
  dinsdag 1 november 2016 @ 06:28:46 #183
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166340291
https://twitter.com/hamza_780/status/793221406725140480

Wow. T90 in Aleppo. Zie overigens het machtsvertoon van de Desert Hawks in deze video. De terroristen kunnen hier niet tegenop.
  dinsdag 1 november 2016 @ 06:55:02 #184
450681 JubaUrbicus
pi_166340344
Hoeveel stuks van de T90 serie rijden er rond in Syrie?
  dinsdag 1 november 2016 @ 07:51:15 #185
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166340571
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 06:55 schreef JubaUrbicus het volgende:
Hoeveel stuks van de T90 serie rijden er rond in Syrie?
Ik weet geen aantallen maar er rijden zowel 1992 als 2004 modellen:

http://rbth.com/defence/2(...)n-battlefield_572519
  dinsdag 1 november 2016 @ 07:55:59 #186
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166340594
quote:
10s.gif Op maandag 31 oktober 2016 17:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

mwah. ik denk dat als het aan de russen/assadisten ligt ze beetje bij beetje verder gebied afsnoepen van de rebellen in het westen van het land zonder dat je kan spreken van verdere escalatie.
op het moment dat hillary in office komt en zijn bereid blijkt te zijn om de confrontatie aan te gaan met de russen kan het de nodige shit veroorzaken en dan niet alleen in syrie.
Je vergeet de Turken nog. Zonder de verplichtingen aan de NAVO (iets waar Trump ook vanaf wil) is het goed mogelijk dat de Russen op enig moment direct de Turken gaan aanvallen. Zeker als die hun expansiepolitiek gaan doordrijven.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 1 november 2016 @ 08:07:58 #187
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166340700
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 05:24:10 #SRO - EXCLUSIVE - Local sources confirmed #Bab offensive launched from #SDF #Afrin side : next target -> Tadef and its countryside (1) reageer retweet
AfarinMamosta twitterde op maandag 31-10-2016 om 23:45:09 Inspired by Kurdish YPJ, Al-Bab Council launches all-female battalion to fight ISIS & retake their city. #AlBab https://t.co/Uf8T8X1fqy reageer retweet
syrianmilitary twitterde op maandag 31-10-2016 om 10:46:45 SAA to support SDF to capture Al-Bab from ISIS reageer retweet
De race naar Al Bab is begonnen :Y 8-)
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 1 november 2016 @ 08:34:37 #188
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166340980
Dit moet het pad worden:



Zodra Tadif veilig in handen van de Afrin SDF is, zal de Manbij SDF in beweging komen om de cantons te verbinden.

Let wel: Al-Bab wordt dus in eerste instantie vermeden. Het idee hierachter is om Al-Bab zelf te houden als een soort buffer tegen de TFSA.
Na de koppeling van de cantons zal de aanval op Al-Bab ingezet worden met beide SDF legers en ondersteuning van SAA, USA en RF.

Turkse media hebben het nu al over de 'saa-pkk-usa coalition'.

[ Bericht 9% gewijzigd door DustPuppy op 01-11-2016 08:54:43 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 1 november 2016 @ 08:58:58 #189
163441 TheJanitor
pi_166341223
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 08:34 schreef DustPuppy het volgende:
Dit moet het pad worden:

[ afbeelding ]

Zodra Tadif veilig in handen van de Afrin SDF is, zal de Manbij SDF in beweging komen om de cantons te verbinden.

Let wel: Al-Bab wordt dus in eerste instantie vermeden. Het idee hierachter is om Al-Bab zelf te houden als een soort buffer tegen de TFSA.
Na de koppeling van de cantons zal de aanval op Al-Bab ingezet worden met beide SDF legers en ondersteuning van SAA, USA en RF.

Turkse media hebben het nu al over de 'saa-pkk-usa coalition'.
Zou mooi zijn _O_

Echt een keiharde mokerslag voor Turkije en haar terroristen.
  dinsdag 1 november 2016 @ 09:53:46 #190
128271 Slayage
INFP
pi_166341819
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 08:34 schreef DustPuppy het volgende:
Dit moet het pad worden:

[ afbeelding ]

Zodra Tadif veilig in handen van de Afrin SDF is, zal de Manbij SDF in beweging komen om de cantons te verbinden.

Let wel: Al-Bab wordt dus in eerste instantie vermeden. Het idee hierachter is om Al-Bab zelf te houden als een soort buffer tegen de TFSA.
Na de koppeling van de cantons zal de aanval op Al-Bab ingezet worden met beide SDF legers en ondersteuning van SAA, USA en RF.

Turkse media hebben het nu al over de 'saa-pkk-usa coalition'.
klinkt aannemelijk. hebben ze de turken deels het vuile werk laten opknappen tmet isis om vervolgens alsnog de cantons te verbinden, alleen dan niet direct aan de turkse grens.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 1 november 2016 @ 11:23:23 #191
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166343073
HaraldDoornbos twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 10:45:10 Meeste #IS-strijders doen vrijwillig zelfmoordmissie. Maar voor zekerheid toch slot aan buitenkant deur autobom.… https://t.co/8Y1gfoqPj4 reageer retweet
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  dinsdag 1 november 2016 @ 11:26:58 #192
450681 JubaUrbicus
pi_166343116
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 11:23 schreef Perrin het volgende:
HaraldDoornbos twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 10:45:10 Meeste #IS-strijders doen vrijwillig zelfmoordmissie. Maar voor zekerheid toch slot aan buitenkant deur autobom.… https://t.co/8Y1gfoqPj4 reageer retweet
[ afbeelding ]
Wat wilt hij hiermee impliceren? Het is duidelijk een schuifslot die je makkelijk open kan maken wanneer je dat luikje van de deur openschuift.
  dinsdag 1 november 2016 @ 11:27:24 #193
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166343120
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 11:26 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wat wilt hij hiermee impliceren? Het is duidelijk een schuifslot die je makkelijk open kan maken wanneer je dat luikje van de deur openschuift.
Dat luikje ziet er dichtgelast uit. De implicatie is dat sommige zelfmoordterroristen misschien toch wat twijfelen of ze willen veranderen in een berg gehakt.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  dinsdag 1 november 2016 @ 11:31:08 #194
450681 JubaUrbicus
pi_166343173
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 11:27 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dat luikje ziet er dichtgelast uit. De implicatie is dat sommige zelfmoordterroristen misschien toch wat twijfelen of ze willen veranderen in een berg gehakt.
Lijkt maar zo, ik heb meerdere filmpjes gezien en geloof me maar, die ISIS strijders doen die aanslagen vrijwillig en met plezier. Je hebt ook een filmpje die rond gaat waarin je ziet hoe ISIS strijders een soort van 'rock paper scissors' spelletje spelen om de zelfmoordoperatie uit te voeren.
  dinsdag 1 november 2016 @ 11:34:39 #195
450681 JubaUrbicus
pi_166343231
IraqLiveUpdate twitterde op maandag 31-10-2016 om 23:54:57 Daesh leave their 'death cars' & flee #Shura #MosulNote: Car bomb door is locked from the outside in case the sui… https://t.co/mXT8KfvcmH reageer retweet
Als het werkelijk dicht gelast zou zijn, dan zou dat betekenen dat er een ISIS strijder in die wagen zit.
  dinsdag 1 november 2016 @ 11:53:51 #196
-1 #ANONIEM
pi_166343569
Voortgang rond Mosul:
  dinsdag 1 november 2016 @ 12:26:43 #197
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166344098
sayed_ridha twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 12:22:13 Opp source: IS regain control of Bur'an, al-Wāsh, Tanouza, Thalthanah, Jubb al-Assi, al-Barouza & al-Ghuz Sth of Akhtarin #EuphratesShield reageer retweet
:') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 1 november 2016 @ 12:29:52 #198
450681 JubaUrbicus
pi_166344155
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 12:26 schreef Zahreddine het volgende:
sayed_ridha twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 12:22:13 Opp source: IS regain control of Bur'an, al-Wāsh, Tanouza, Thalthanah, Jubb al-Assi, al-Barouza & al-Ghuz Sth of Akhtarin #EuphratesShield reageer retweet
:') :')
_O- Wat een ping pong wordt daar gespeeld _O-
  dinsdag 1 november 2016 @ 12:31:41 #199
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166344195
Muhaysini's offensief is tot nu toe een teleurstelling
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 1 november 2016 @ 12:34:08 #200
461196 Stabiel
pi_166344237
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 november 2016 09:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

klinkt aannemelijk. hebben ze de turken deels het vuile werk laten opknappen tmet isis om vervolgens alsnog de cantons te verbinden, alleen dan niet direct aan de turkse grens.
Zoveel vuile werk hebben de Turken anders niet opgeknapt. Maar dit zal wel potische rechtvaardigheid zijn inderdaad.

Turkije heeft zichzelf in de voet geschoten door haar steun aan de rebellen in Aleppo niet te verminderen of stoppen. Nu krijgt ze de volle deksel op haar neus.

Bedankt Erdogan.
  dinsdag 1 november 2016 @ 12:52:43 #201
458579 SupportIceland
pi_166344644
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 11:31 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Lijkt maar zo, ik heb meerdere filmpjes gezien en geloof me maar, die ISIS strijders doen die aanslagen vrijwillig en met plezier. Je hebt ook een filmpje die rond gaat waarin je ziet hoe ISIS strijders een soort van 'rock paper scissors' spelletje spelen om de zelfmoordoperatie uit te voeren.
Je hebt in elke militie, groep de echte, echte gekkies. Maar geloof mij nu ook maar dat er genoeg IS strijders zijn die wel twijfelen. Uiteindelijk zijn het ook mensen.
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:04:23 #202
450681 JubaUrbicus
pi_166344842
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 12:52 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Je hebt in elke militie, groep de echte, echte gekkies. Maar geloof mij nu ook maar dat er genoeg IS strijders zijn die wel twijfelen. Uiteindelijk zijn het ook mensen.
ISIS is niet te vergelijken met andere groepen wanneer het komt op zelfmoordoperaties. Waarom? Zij geloven dat zelfmoordoperaties een manier is om direct het paradijs binnen te treden, dus zij zien zelfmoordoperaties niet slechts als een 'manier' om oorlog te voeren, neen! Zij zien het als een 'doel' en vele van hen komen vanuit de gehele wereld slechts om zelfmoordaanslagen te uitvoeren. Als iemand net aankomt in IS dan moet men ook aangeven wat men wilt doen, je kan uit meerdere opties kiezen en daaronder bestaat: zelfmoordcommando. Veel milities en andere groepen in Syrie zien zelfmoordoperaties slechts als 'laatste hoop' voor als het echt niet anders kan. ISIS daar in tegen gebruikt het altijd bij elk offensief bijna, hun tactiek is in principe altijd hetzelfde, zelfmoordaanslagen sturen en via hun een gat en opening krijgen in het front en door pushen. Natuurlijk zullen er gozers bij zitten die twijfels hebben, maar dan denk ik alsnog dat het weinig voorkomt. ISIS zegt niet tegen hun strijders, je bent verplicht om een zelfmoordoperatie uit te voeren, daarvoor sta je in een wachtlijst...
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:06:23 #203
458579 SupportIceland
pi_166344879
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 13:04 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

ISIS is niet te vergelijken met andere groepen wanneer het komt op zelfmoordoperaties. Waarom? Zij geloven dat zelfmoordoperaties een manier is om direct het paradijs binnen te treden, dus zij zien zelfmoordoperaties niet slechts als een 'manier' om oorlog te voeren, neen! Zij zien het als een 'doel' en vele van hen komen vanuit de gehele wereld slechts om zelfmoordaanslagen te uitvoeren. Als iemand net aankomt in IS dan moet men ook aangeven wat men wilt doen, je kan uit meerdere opties kiezen en daaronder bestaat: zelfmoordcommando. Veel milities en andere groepen in Syrie zien zelfmoordoperaties slechts als 'laatste hoop' voor als het echt niet anders kan. ISIS daar in tegen gebruikt het altijd bij elk offensief bijna, hun tactiek is in principe altijd hetzelfde, zelfmoordaanslagen sturen en via hun een gat en opening krijgen in het front en door pushen. Natuurlijk zullen er gozers bij zitten die twijfels hebben, maar dan denk ik alsnog dat het weinig voorkomt. ISIS zegt niet tegen hun strijders, je bent verplicht om een zelfmoordoperatie uit te voeren, daarvoor sta je in een wachtlijst...
Dat weet ik allemaal wel, maar dat neemt niet weg dat IS strijders uiteindelijk ook maar mensen zijn. Het is niet voor niets zo dat er genoeg IS strijders zijn die zijn gevlucht, hebben proberen te vluchten omdat ze spijt hadden bij hun aansluiting bij deze perverse groep.

Nazi,s waren wappie, maar niet elke nazi was een Josef Mengele.
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:09:51 #204
450681 JubaUrbicus
pi_166344956
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 13:06 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Dat weet ik allemaal wel, maar dat neemt niet weg dat IS strijders uiteindelijk ook maar mensen zijn. Het is niet voor niets zo dat er genoeg IS strijders zijn die zijn gevlucht, hebben proberen te vluchten omdat ze spijt hadden bij hun aansluiting bij deze perverse groep.

Nazi,s waren wappie, maar niet elke nazi was een Josef Mengele.
Hoe groot is het percentage van strijders die vluchten? Volgens mij is dat meer westers propaganda... Er zullen vast wel vluchtende strijders zijn, maar hoeveel zijn dat? Iedereen weet waar ISIS voorstaat, ik kan me niet voorstellen dat de afgelopen 2 jaar zich mensen bij ISIS hebben gevoegd en niet wisten waar zij voor staan.
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:13:59 #205
461196 Stabiel
pi_166345039
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:14:44 #206
458579 SupportIceland
pi_166345054
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 13:09 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Hoe groot is het percentage van strijders die vluchten? Volgens mij is dat meer westers propaganda... Er zullen vast wel vluchtende strijders zijn, maar hoeveel zijn dat? Iedereen weet waar ISIS voorstaat, ik kan me niet voorstellen dat de afgelopen 2 jaar zich mensen bij ISIS hebben gevoegd en niet wisten waar zij voor staan.
:')

Tjaaa....
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:31:28 #207
250952 SoldMayor
Dreamchaser
pi_166345383
foutje
  dinsdag 1 november 2016 @ 13:31:45 #208
250952 SoldMayor
Dreamchaser
pi_166345390
foutje
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:06:54 #209
322239 Infection
pi_166346108
Conflicts twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 13:51:02 BREAKING: First picture emerges of Turkish military vehicles being deployed to #Iraqi border - @RudawEnglish https://t.co/AR4A7fqTUE reageer retweet
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:17:14 #210
450681 JubaUrbicus
pi_166346290
Hopelijk gaan de Turken en de PMU elkaar bestrijden in Tel 3afer.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:24:02 #211
128271 Slayage
INFP
pi_166346396
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 12:29 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

_O- Wat een ping pong wordt daar gespeeld _O-
de turkse vliegtuigen zijn gebanned uit het gebied en de amrikanen zijn veel minder aanwezig. waardoor isis veel meer speelruimte heeft. niet verrassend, tevens ten bate van het SDF uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:25:48 #212
128271 Slayage
INFP
pi_166346431
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:06 schreef Infection het volgende:
Conflicts twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 13:51:02 BREAKING: First picture emerges of Turkish military vehicles being deployed to #Iraqi border - @RudawEnglish https://t.co/AR4A7fqTUE reageer retweet
[ afbeelding ]
blof.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:27:44 #213
450681 JubaUrbicus
pi_166346463
pmu_english twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 12:08:37 #BREAKING - #Iraqi forces liberate Gogjali from #ISIS and are now advancing into #Mosul city from the east https://t.co/g0WEtiuvA1 reageer retweet
Dames en heren sla de popcorn in, want nu gaat het echt leuk worden!
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:28:00 #214
322239 Infection
pi_166346469
Conflicts twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:17:47 UPDATE: Turkey's Def. Min. comments on troop deployment on Iraqi border, says they must be prepared for every scenario - @RudawEnglish reageer retweet
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:31:07 #215
-1 #ANONIEM
pi_166346517
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:27 schreef JubaUrbicus het volgende:
pmu_english twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 12:08:37 #BREAKING - #Iraqi forces liberate Gogjali from #ISIS and are now advancing into #Mosul city from the east https://t.co/g0WEtiuvA1 reageer retweet
Dames en heren sla de popcorn in, want nu gaat het echt leuk worden!
Het ging volgens jou toch helemaal niet goed met het front? :P
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:33:10 #216
-1 #ANONIEM
pi_166346548
Holy shit

BBCiPannell twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 13:59:51 Iraqi counter terrorism forces have entered #Mosul TV building - east of city reageer retweet
kan niet wachten op beelden
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:34:24 #217
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_166346580
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:33 schreef vigen98 het volgende:
Holy shit

BBCiPannell twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 13:59:51 Iraqi counter terrorism forces have entered #Mosul TV building - east of city reageer retweet
kan niet wachten op beelden
Beelden van hoe ze vernietigd gaan worden in Mosul.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:34:28 #218
322239 Infection
pi_166346582
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:33 schreef vigen98 het volgende:
Holy shit

BBCiPannell twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 13:59:51 Iraqi counter terrorism forces have entered #Mosul TV building - east of city reageer retweet
kan niet wachten op beelden
Valt tot nu toe erg tegen met de beelden. Had wel wat meer verwacht. Vooral in dit mobiele telefonie-tijdperk waarin iedereen een HD-camera heeft.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:36:38 #219
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_166346631
quote:
9s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:34 schreef Infection het volgende:

[..]

Valt tot nu toe erg tegen met de beelden. Had wel wat meer verwacht. Vooral in dit mobiele telefonie-tijdperk waarin iedereen een HD-camera heeft.
Ik denk dat de beelden die isis deelt van het net worden gehaald, om zo de Iraakse strijdkrachten een steuntje in de rug te geven. J.w.z. hoe vluchtgevoelig ze zijn :')
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:37:08 #220
-1 #ANONIEM
pi_166346643
quote:
9s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:34 schreef Infection het volgende:

[..]

Valt tot nu toe erg tegen met de beelden. Had wel wat meer verwacht. Vooral in dit mobiele telefonie-tijdperk waarin iedereen een HD-camera heeft.
Mwah ik denk dat de soldaten liever zich focussen op het vechten dan goede beelden maken. Er kan natuurlijk een cameraploeg mee maar laatst werd een Iraakse cameraman doodgeschoten door een sniper, het ging in zijn zij en door het hart dus zijn kogelvrije vest heeft niet geholpen. Niet elke cameraman durft er ook naartoe te gaan.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:37:45 #221
450681 JubaUrbicus
pi_166346656
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:31 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Het ging volgens jou toch helemaal niet goed met het front? :P
Als je oost front van Mosul met de rest vergelijkt gaat het inderdaad niet goed... Hoe dan ook, het is duidelijk (als je de afgelopen dagen Mosul hebt gevolgd) dat ISIS zich meer aan het terugtrekken is en veel dorpen cadeau geeft. Het echte gevecht begint past in de stad, en die gaat zeker bloedig worden.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:40:58 #222
322239 Infection
pi_166346710
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:37 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Mwah ik denk dat de soldaten liever zich focussen op het vechten dan goede beelden maken. Er kan natuurlijk een cameraploeg mee maar laatst werd een Iraakse cameraman doodgeschoten door een sniper, het ging in zijn zij en door het hart dus zijn kogelvrije vest heeft niet geholpen. Niet elke cameraman durft er ook naartoe te gaan.
Het is zeker gevaarlijk. Maar als je kijkt naar het aantal beelden van bijvoorveeld andere offensieven, dan levert dit offensief toch relatief weinig beelden op.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:41:27 #223
450681 JubaUrbicus
pi_166346719
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:10:14 Massive battles going on right now in east of Mosul.. VBIEDs; ambushes; IEDs; attacks; sniping, ... etc. Epic battle going on.. #Iraq #ISIS reageer retweet
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:18:13 No single anti #ISIS troops are inside or nearby the administrative borders of Mosul city. All reports suggest otherwise are ALL false #Iraq reageer retweet
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:36:26 Never true. Fierce clashes still going on in the eastern front of Mosul.. #Iraq #ISIS https://t.co/1iFZNSr28l reageer retweet
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:43:20 #224
-1 #ANONIEM
pi_166346761
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:40 schreef Infection het volgende:

[..]

Het is zeker gevaarlijk. Maar als je kijkt naar het aantal beelden van bijvoorveeld andere offensieven, dan levert ditboffebsief toch relatief weinig beelden op.
True.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:44:38 #225
450681 JubaUrbicus
pi_166346783
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:40 schreef Infection het volgende:

[..]

Het is zeker gevaarlijk. Maar als je kijkt naar het aantal beelden van bijvoorveeld andere offensieven, dan levert ditboffebsief toch relatief weinig beelden op.
ISIS heeft paar dagen terug nog heel wat beelden uitgebracht in de nieuwe Ninawah film.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:46:37 #226
322239 Infection
pi_166346822
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:44 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

ISIS heeft paar dagen terug nog heel wat beelden uitgebracht in de nieuwe Ninawah film.
Ja, maar dat is ISIS, die beelden bestaan vooral uit propaganda-materiaal. Ik wil eigenlijk wel wat filmpjes van het Iraakse leger zien die ISIS in de pan hakken.
  dinsdag 1 november 2016 @ 14:47:53 #227
450681 JubaUrbicus
pi_166346838
quote:
7s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:46 schreef Infection het volgende:

[..]

Ja, maar dat is ISIS, die beelden bestaan vooral uit propaganda-materiaal. Ik wil eigenlijk wel wat filmpjes van het Iraakse leger zien die ISIS in de pan hakken.
Die bestaan ook, maar dan moet je wel meer zoeken. ISIS heeft een sterk propaganda machine en Irakees leger niet.
  dinsdag 1 november 2016 @ 15:05:50 #228
450681 JubaUrbicus
pi_166347090
pmu_english twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:53:47 #BREAKING - Any #Turkish invasion of #Ezidi #Sinjar will face the full force of the #Iraqi #PMU to defend our lands… https://t.co/yKTBHAkHD3 reageer retweet
  dinsdag 1 november 2016 @ 15:07:24 #229
461196 Stabiel
pi_166347109
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 november 2016 14:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turkse vliegtuigen zijn gebanned uit het gebied en de amrikanen zijn veel minder aanwezig. waardoor isis veel meer speelruimte heeft. niet verrassend, tevens ten bate van het SDF uiteraard.
Je vergeet de meest relevante reden: de FSA is incompetent.
  dinsdag 1 november 2016 @ 15:29:37 #230
163441 TheJanitor
pi_166347491
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 15:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
pmu_english twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:53:47 #BREAKING - Any #Turkish invasion of #Ezidi #Sinjar will face the full force of the #Iraqi #PMU to defend our lands… https://t.co/yKTBHAkHD3 reageer retweet
Ben benieuwd.
  dinsdag 1 november 2016 @ 15:45:56 #231
-1 #ANONIEM
pi_166347778


Leger is binnengetrokken

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2016 15:46:07 ]
  dinsdag 1 november 2016 @ 15:48:19 #232
461196 Stabiel
pi_166347825
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 15:29 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Ben benieuwd.
De PMU is geen PKK waar Turkije denkt indruk op te kunnen maken. Het is een 100.000 sterk paramilitaire leger dat wordt gesteund door een regionale supermacht als Iran. Verscheidene milities in de PMU hebben het bovendien opgenomen tegen de VS tijdens de bezetting in Irak, en zullen niet snel angstig worden van de bedreigingen van n of andere megalomane nep-sultan.

Turkije begint zo langzamerhand een regionale clown te worden met al haar loze bedreigingen en strategische fouten.
  dinsdag 1 november 2016 @ 16:29:59 #233
-1 #ANONIEM
pi_166348699
Geen beelden, geen foto's niets. Echt saai :O
  dinsdag 1 november 2016 @ 16:31:32 #234
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166348746
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 1 november 2016 @ 16:44:57 #235
450681 JubaUrbicus
pi_166349052












  dinsdag 1 november 2016 @ 16:51:41 #236
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166349200
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 1 november 2016 @ 16:53:21 #237
454104 Zalmplaat010
pi_166349238
Heerlijk om weer Iraakse troepen in Mosul te zien. :)
  dinsdag 1 november 2016 @ 17:09:25 #238
450681 JubaUrbicus
pi_166349522
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 16:53 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Heerlijk om weer Iraakse troepen in Mosul te zien. :)
Waar zitten ze? Graag met bewijs aub...
  dinsdag 1 november 2016 @ 17:51:12 #239
335449 BEFEM
pi_166350214
quote:
Kunnen zo Sinterklaas meenemen met die stoomboot van ze. Hebben ze nog ergens kunnen tanken?
  dinsdag 1 november 2016 @ 19:13:20 #240
432928 Montana_ir
Shabiha
pi_166351949
  dinsdag 1 november 2016 @ 19:58:32 #241
-1 #ANONIEM
pi_166353161
RT_com twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 19:41:55 French Army releases night video of its artillery pounding #ISIS positions in Iraq https://t.co/JhsQkyxz0M https://t.co/NUb3pDclhu reageer retweet
  dinsdag 1 november 2016 @ 20:06:48 #242
450681 JubaUrbicus
pi_166353421
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 20:05:21 Multiple brand new ATGMs & loads of munition taken from Peshmerga militia in the eastern Mosul front battle this af… https://t.co/MD62Wju27t reageer retweet
  dinsdag 1 november 2016 @ 20:23:41 #243
-1 #ANONIEM
pi_166353889
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 20:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 20:05:21 Multiple brand new ATGMs & loads of munition taken from Peshmerga militia in the eastern Mosul front battle this af… https://t.co/MD62Wju27t reageer retweet
[ afbeelding ]
Peshmerga :')
  dinsdag 1 november 2016 @ 20:27:58 #244
-1 #ANONIEM
pi_166354022
IraqiSecurity twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 20:18:06 BREAKING: Reports that #Iraq's Air Force has killed 60+ Da'ish militants in airstrikes on the Ninawa Int'l Hotel. https://t.co/lGyNxrouoo reageer retweet
iraqi_day twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 20:25:49 #BREAKING#Iraqi F-16 jets targeted #Nineveh international Hotel while #ISIS leader were having a meeting, 67 were... https://t.co/XaGpaajUyq reageer retweet


[ Bericht 36% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2016 20:40:13 ]
  dinsdag 1 november 2016 @ 21:05:14 #245
454104 Zalmplaat010
pi_166355081
Toch wel beangstigend, zo'n sterke terreurorganisatie als IS in Irak en Syri.
IS had ook een kalifaat in Nigeria uitgeroepen, alleen die was zelfs zonder al te veel hulp van buitenaf vrij snel opgerold.
  dinsdag 1 november 2016 @ 21:34:14 #246
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166356087
GhorbaniSadegh twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 18:16:47 #Breaking: #Iraq PM Al-Abadi: we're not after war, but if #Turkey wants that, we are ready for. https://t.co/RHBcOuVOuR reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 1 november 2016 @ 22:10:48 #247
320368 Mathemaat
pi_166357483
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 21:34 schreef Zahreddine het volgende:
GhorbaniSadegh twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 18:16:47 #Breaking: #Iraq PM Al-Abadi: we're not after war, but if #Turkey wants that, we are ready for. https://t.co/RHBcOuVOuR reageer retweet
Arabieren :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  dinsdag 1 november 2016 @ 22:38:12 #248
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166358699
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 22:10 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Arabieren :')
Erdolf :')

Die is pas echt het lachertje in dit conflict.
  dinsdag 1 november 2016 @ 22:43:43 #249
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166358873
Dit schopt het verhaal van de "rebellen" in Aleppo behoorlijk onderuit:

http://www.independent.co(...)aleppo-a7389346.html
  dinsdag 1 november 2016 @ 23:16:17 #250
233744 Koskesh
pi_166359952
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 20:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 20:05:21 Multiple brand new ATGMs & loads of munition taken from Peshmerga militia in the eastern Mosul front battle this af… https://t.co/MD62Wju27t reageer retweet
[ afbeelding ]
AT-4 is niet guided.
  dinsdag 1 november 2016 @ 23:55:16 #251
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_166360762
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 21:34 schreef Zahreddine het volgende:
GhorbaniSadegh twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 18:16:47 #Breaking: #Iraq PM Al-Abadi: we're not after war, but if #Turkey wants that, we are ready for. https://t.co/RHBcOuVOuR reageer retweet
Dit zei Saddam ook, en dit weet Abadi beter dan wie ook.
Wie bedoelt Abadi met "we" bij 'we are are ready for'
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 2 november 2016 @ 00:00:23 #252
365082 IPA35
Patriarch
pi_166360843
Shit, als die verhalen over de toenadering van Egypte met Syri en ook Irak echt zijn. Shiiit.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 2 november 2016 @ 00:03:20 #253
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_166360887
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 23:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dit zei Saddam ook, en dit weet Abadi beter dan wie ook.
Wie bedoelt Abadi met "we" bij 'we are are ready for'
Turkije was doodsbang voor Saddam. Net als de rest van het m-o
  woensdag 2 november 2016 @ 00:05:03 #254
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166360905
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 00:00 schreef IPA35 het volgende:
Shit, als die verhalen over de toenadering van Egypte met Syri en ook Irak echt zijn. Shiiit.
Mooi, een nieuw Arabisch blok dat tegengas geeft aan de Golfsaten.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 2 november 2016 @ 00:10:37 #255
263038 Peunage
pi_166360983
Wat dat betreft is Egypte niet te vertrouwen. De ene keer heulen met Rusland, dan VS, dan Syri, dan weer de Saoedis. Ze krijgen gewoon van iedereen gratis geld :')
  woensdag 2 november 2016 @ 06:25:37 #256
461196 Stabiel
pi_166362095
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 23:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dit zei Saddam ook, en dit weet Abadi beter dan wie ook.
Wie bedoelt Abadi met "we" bij 'we are are ready for'
Het Iraakse leger, de PMU, militie van Muqtada al-Sadr, etc. Bij elkaar zo'n 250.000 troepen.
  woensdag 2 november 2016 @ 06:26:45 #257
461196 Stabiel
pi_166362097
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 00:10 schreef Peunage het volgende:
Wat dat betreft is Egypte niet te vertrouwen. De ene keer heulen met Rusland, dan VS, dan Syri, dan weer de Saoedis. Ze krijgen gewoon van iedereen gratis geld :')
Egypte heeft de Saoedis gewoon gespeeld. Stiekem hebben ze altijd een aversie jegens die decadente Golf-Arabieren gekoesterd.
  woensdag 2 november 2016 @ 07:55:50 #258
163441 TheJanitor
pi_166362408
En Israel zag dat het goed was.
  woensdag 2 november 2016 @ 08:04:02 #259
450681 JubaUrbicus
pi_166362483
quote:
1s.gif Op woensdag 2 november 2016 06:26 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Egypte heeft de Saoedis gewoon gespeeld. Stiekem hebben ze altijd een aversie jegens die decadente Golf-Arabieren gekoesterd.
Egypte heeft Assad altijd al gesteund sinds de oorlog uitbrak, dit is niet nieuw en allang bekend.
  woensdag 2 november 2016 @ 08:04:48 #260
450681 JubaUrbicus
pi_166362487
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 00:10 schreef Peunage het volgende:
Wat dat betreft is Egypte niet te vertrouwen. De ene keer heulen met Rusland, dan VS, dan Syri, dan weer de Saoedis. Ze krijgen gewoon van iedereen gratis geld :')
Precies dit, vandaag zijn ze pro Russisch en morgen pro Amerikaans en dan weer pro Saudisch.
  woensdag 2 november 2016 @ 08:17:18 #261
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166362578
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 00:10 schreef Peunage het volgende:
Wat dat betreft is Egypte niet te vertrouwen. De ene keer heulen met Rusland, dan VS, dan Syri, dan weer de Saoedis. Ze krijgen gewoon van iedereen gratis geld :')
Ze hebben het geld hard nodig..

https://www.nrc.nl/nieuws(...)fie-4991222-a1528532
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 2 november 2016 @ 08:24:10 #262
450681 JubaUrbicus
pi_166362628
cloud950 twitterde op woensdag 02-11-2016 om 08:20:53 Largest #ISIS counteroffensive against #EuphratesShield continues.15 villages retaken by ISIS in a day.Battles in… https://t.co/HW5SZpahHT reageer retweet


ISIS pakt FSA hard terug en laat SDF haar gang gaan, alleen in hun voordeel natuurlijk want dat betekent dat Raqqah offensief nog lang niet zal beginnen.

cloud950 twitterde op woensdag 02-11-2016 om 08:23:21 IS captures 15+ villages in a single day shows the foolishness of rebels.Reports: Akhtarin is captured others claim clashes on-going. reageer retweet
  woensdag 2 november 2016 @ 08:29:17 #263
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166362666
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 08:24 schreef JubaUrbicus het volgende:
cloud950 twitterde op woensdag 02-11-2016 om 08:20:53 Largest #ISIS counteroffensive against #EuphratesShield continues.15 villages retaken by ISIS in a day.Battles in… https://t.co/HW5SZpahHT reageer retweet
[ afbeelding ]

ISIS pakt FSA hard terug en laat SDF haar gang gaan, alleen in hun voordeel natuurlijk want dat betekent dat Raqqah offensief nog lang niet zal beginnen.

cloud950 twitterde op woensdag 02-11-2016 om 08:23:21 IS captures 15+ villages in a single day shows the foolishness of rebels.Reports: Akhtarin is captured others claim clashes on-going. reageer retweet
JulianRoepcke twitterde op woensdag 02-11-2016 om 07:57:03 Reports now, #FSA and Turkish troops regain #Akhtarin after several hours under #ISIS control overnight.Fluent sit.https://t.co/ONFZ55mU26 reageer retweet
And in other news:
pmu_english twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:53:47 #BREAKING - Any #Turkish invasion of #Ezidi #Sinjar will face the full force of the #Iraqi #PMU to defend our lands... https://t.co/yKTBHAkHD3 reageer retweet
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  woensdag 2 november 2016 @ 08:32:15 #264
450681 JubaUrbicus
pi_166362691
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 08:29 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

JulianRoepcke twitterde op woensdag 02-11-2016 om 07:57:03 Reports now, #FSA and Turkish troops regain #Akhtarin after several hours under #ISIS control overnight.Fluent sit.https://t.co/ONFZ55mU26 reageer retweet
Ik lees tegenstrijdige claims op de Arabische feed wat betreft Ahkatarin, zometeen kunnen we zeker zijn.
  woensdag 2 november 2016 @ 08:33:10 #265
450681 JubaUrbicus
pi_166362696
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 08:29 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

JulianRoepcke twitterde op woensdag 02-11-2016 om 07:57:03 Reports now, #FSA and Turkish troops regain #Akhtarin after several hours under #ISIS control overnight.Fluent sit.https://t.co/ONFZ55mU26 reageer retweet
And in other news:
pmu_english twitterde op dinsdag 01-11-2016 om 14:53:47 #BREAKING - Any #Turkish invasion of #Ezidi #Sinjar will face the full force of the #Iraqi #PMU to defend our lands... https://t.co/yKTBHAkHD3 reageer retweet
Laat Abadi eerst Mosul onder zijn macht krijgen voordat hij z'n klep opendoet :')
  woensdag 2 november 2016 @ 08:35:00 #266
450681 JubaUrbicus
pi_166362712
وكالة أعماق: #عاجل مقاتلو الدولة الإسلامية يستعيدون السيطرة على بلدة #أخترين وقرية المسعودية بريف #حلب الشمالي إثر عملية تسلل

Amaq beweert nu dat ISIS Ahktarin onder controle heeft.
  woensdag 2 november 2016 @ 08:36:00 #267
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166362720
Get ready for urban warfare:

"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  woensdag 2 november 2016 @ 08:45:02 #268
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166362802
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 08:36 schreef DustPuppy het volgende:
Get ready for urban warfare:

[ afbeelding ]
Stuur ze allemaal naar hun Allah.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 2 november 2016 @ 10:27:15 #269
220444 HSG
pi_166364317
AbuHantala twitterde op maandag 31-10-2016 om 03:05:15 The 1st Division is receiving many new tanks and brand new Russian armament of all sorts. The whole army is being restructured and rebuilt. reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 2 november 2016 @ 10:29:54 #270
163441 TheJanitor
pi_166364350
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 10:27 schreef HSG het volgende:
AbuHantala twitterde op maandag 31-10-2016 om 03:05:15 The 1st Division is receiving many new tanks and brand new Russian armament of all sorts. The whole army is being restructured and rebuilt. reageer retweet
Good guy Russia.
  woensdag 2 november 2016 @ 10:32:17 #271
128271 Slayage
INFP
pi_166364391
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 00:10 schreef Peunage het volgende:
Wat dat betreft is Egypte niet te vertrouwen. De ene keer heulen met Rusland, dan VS, dan Syri, dan weer de Saoedis. Ze krijgen gewoon van iedereen gratis geld :')
je vergeet israel :P

maar dat krijg je ervan als je zwak en niet in staat bent om je eigen politiek te bepalen dan ga je zelf laten inhuren door de hoogste bieder
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 2 november 2016 @ 10:32:43 #272
220444 HSG
pi_166364399
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 10:29 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Good guy Russia.
Vind ik ook. Als de USA en EU dat doen bij de terroristen dan kan Rusland dat ook doen bij het Syrische leger.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 2 november 2016 @ 10:50:16 #273
320368 Mathemaat
pi_166364624
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 22:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Erdolf :')

Die is pas echt het lachertje in dit conflict.
Wat wil je? Wil je dat de TSK zich echt in gaat mengen?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  woensdag 2 november 2016 @ 10:52:29 #274
320368 Mathemaat
pi_166364651
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 00:10 schreef Peunage het volgende:
Wat dat betreft is Egypte niet te vertrouwen. De ene keer heulen met Rusland, dan VS, dan Syri, dan weer de Saoedis. Ze krijgen gewoon van iedereen gratis geld :')
1978 Camp David anyone?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  woensdag 2 november 2016 @ 11:11:47 #275
220444 HSG
pi_166364921
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2016 23:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dit zei Saddam ook, en dit weet Abadi beter dan wie ook.
Wie bedoelt Abadi met "we" bij 'we are are ready for'
Senatus Populusque Romanus.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 2 november 2016 @ 11:57:11 #276
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166365813
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 10:50 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Wat wil je? Wil je dat de TSK zich echt in gaat mengen?
Nee, dat ze eruit blijven.
  woensdag 2 november 2016 @ 13:25:04 #277
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_166367764
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 2 november 2016 @ 14:38:53 #278
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166369584
IvanSidorenko1 twitterde op woensdag 02-11-2016 om 14:26:09 #Syria #WesternGhouta: Pro #SAA Pages say "a unit from our armed forces seizes complete control of Khirbat Alabbasiya in #Khan_alShih area" reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 2 november 2016 @ 22:51:57 #279
220444 HSG
pi_166381487
archicivilians twitterde op woensdag 02-11-2016 om 21:48:12 #Syria: Infighting between 2 Opposition factions inside #Aleppo; Fastaqem Union & Zenki Movement; after one of Zenk… https://t.co/oJm2u5Tcre reageer retweet
Gewoon elkaar lekker laten afknallen.

Legers gaan tenslotte vaker rare dingen doen als ze weten dat ze de oorlog gaan verliezen.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 2 november 2016 @ 23:00:15 #280
371563 Nintex
pi_166381768
khaledhishma twitterde op woensdag 02-11-2016 om 18:33:46 Russia tells rebels to leave Syria's Aleppo by Friday evening| Reuters https://t.co/ptzlgEw6Ol, see more https://t.co/JoCPVBcyVS reageer retweet
Zijn Putin's bootjes al in de buurt inmiddels?
  woensdag 2 november 2016 @ 23:12:06 #281
268712 zG.
zG.
pi_166382061
http://bit.do/tutomap.

Link opent in Google Maps als je de app op mobiel hebt; werkt vloeiend.
  donderdag 3 november 2016 @ 01:06:40 #282
461196 Stabiel
pi_166384028
De PMU cruised aardig hard door zuidelijk Mosul heen. :D

  donderdag 3 november 2016 @ 01:09:09 #283
263038 Peunage
pi_166384038
Grappig dat Erdolf aanspraak denkt te kunnen maken op Tel Afar omdat daar (sjiitische) Turkmenen leven. Toen het door IS werd overgenomen en de inwoners als schapen afgeslacht werden was het geen enkel probleem voor hem.

Maar nu staat hij tegenover de PMU, niet de zwakke en verdeelde regering.
  donderdag 3 november 2016 @ 01:14:09 #284
461196 Stabiel
pi_166384056
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 01:09 schreef Peunage het volgende:
Grappig dat Erdolf aanspraak denkt te kunnen maken op Tel Afar omdat daar (sjiitische) Turkmenen leven. Toen het door IS werd overgenomen en de inwoners als schapen afgeslacht werden was het geen enkel probleem voor hem.

Maar nu staat hij tegenover de PMU, niet de zwakke en verdeelde regering.
In Tel Afar leven zowel sjiitische als soennitische Turkmenen, waarbij laatstgenoemde volgens de berichten iets in de meerderheid zijn. Toen ISIS Tel Afar binnenviel hebben de soennitische Turkmenen hun sjiitische stadsgenoten samen met ISIS afgeslacht. Erdogan trok daarover inderdaad niet zijn mond open, net zo min toen ISIS de sjiitisch-Turkmeense stad van Amerli omsingelde en dreigde binnen te vallen.

Erdogan is een ras-oppertunist en Sunni supremacist van de ergste orde.
  donderdag 3 november 2016 @ 01:23:41 #285
461196 Stabiel
pi_166384076
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2016 23:00 schreef Nintex het volgende:
khaledhishma twitterde op woensdag 02-11-2016 om 18:33:46 Russia tells rebels to leave Syria's Aleppo by Friday evening| Reuters https://t.co/ptzlgEw6Ol, see more https://t.co/JoCPVBcyVS reageer retweet
Zijn Putin's bootjes al in de buurt inmiddels?
Plus minus 1000km verwijderd van Syri. Arriveren vrijdag.

  donderdag 3 november 2016 @ 01:24:21 #286
263038 Peunage
pi_166384080
quote:
1s.gif Op donderdag 3 november 2016 01:14 schreef Stabiel het volgende:

[..]

In Tel Afar leven zowel sjiitische als soennitische Turkmenen, waarbij laatstgenoemde volgens de berichten iets in de meerderheid zijn. Toen ISIS Tel Afar binnenviel hebben de soennitische Turkmenen hun sjiitische stadsgenoten samen met ISIS afgeslacht. Erdogan trok daarover inderdaad niet zijn mond open, net zo min toen ISIS de sjiitisch-Turkmeense stad van Amerli omsingelde en dreigde binnen te vallen.

Erdogan is een ras-oppertunist en Sunni supremacist van de ergste orde.
Ah dat was Amerli inderdaad.
  donderdag 3 november 2016 @ 06:35:12 #287
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166384498
Teh fock is Amerika mee bezig :') Nu gooien ze weer bommen op terroristen in Idlib:

https://www.almasdarnews.(...)hadist-rebels-idlib/

En hetzelfde verhaal begint in Aleppo: het gaat niet goed voor de "rebellen" en ze beginnen elkaar de kop in te slaan :')

https://www.almasdarnews.(...)eged-eastern-aleppo/
  donderdag 3 november 2016 @ 07:10:18 #288
220444 HSG
pi_166384595
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 06:35 schreef Richestorags het volgende:
Teh fock is Amerika mee bezig :') Nu gooien ze weer bommen op terroristen in Idlib:

https://www.almasdarnews.(...)hadist-rebels-idlib/

En hetzelfde verhaal begint in Aleppo: het gaat niet goed voor de "rebellen" en ze beginnen elkaar de kop in te slaan :')

https://www.almasdarnews.(...)eged-eastern-aleppo/
Geweldig toch. Het westen heeft daar compleet de overhand verloren.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 3 november 2016 @ 08:18:33 #289
163441 TheJanitor
pi_166385019
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 01:06 schreef Stabiel het volgende:
De PMU cruised aardig hard door zuidelijk Mosul heen. :D

[ afbeelding ]
Ziet er goed uit.
  donderdag 3 november 2016 @ 08:19:48 #290
450681 JubaUrbicus
pi_166385037
markito0171 twitterde op donderdag 03-11-2016 om 08:18:43 #Syria Clashes during night btw #Assad forces & kurdish militias in #Hasaka city reageer retweet
  donderdag 3 november 2016 @ 08:42:42 #291
320368 Mathemaat
pi_166385348
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 01:09 schreef Peunage het volgende:
Grappig dat Erdolf aanspraak denkt te kunnen maken op Tel Afar omdat daar (sjiitische) Turkmenen leven. Toen het door IS werd overgenomen en de inwoners als schapen afgeslacht werden was het geen enkel probleem voor hem.

Maar nu staat hij tegenover de PMU, niet de zwakke en verdeelde regering.
Toen was de Turkse ambassade in Mosul gegijzeld. :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  donderdag 3 november 2016 @ 09:59:26 #292
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166386460
Ik zit met een dingetje met betrekking tot Mosul.

Wat als IS bijna verslagen is en als een soort wanhoopsdaad / verschroeide aarde tactiek blazen ze de dam op? Is daar rekening mee gehouden? Of heb ik teveel films gezien?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 3 november 2016 @ 10:08:41 #293
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166386614
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 09:59 schreef DustPuppy het volgende:
Ik zit met een dingetje met betrekking tot Mosul.

Wat als IS bijna verslagen is en als een soort wanhoopsdaad / verschroeide aarde tactiek blazen ze de dam op? Is daar rekening mee gehouden? Of heb ik teveel films gezien?
Ze bezitten de dam toch helemaal niet meer?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 3 november 2016 @ 11:12:27 #294
220444 HSG
pi_166387651
InsideSourceInt twitterde op donderdag 03-11-2016 om 00:33:03 #Syria // #Aleppo // Approximately 18 dead so far in rebel infighting across East Aleppo. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 03-11-2016 om 08:17:42 Attempts by JFS, Ahrar al-Sham & Sham Front to stop Zinki-Fastaqem infighting in Aleppo have so far failed https://t.co/EssZ53GCFa reageer retweet
Ga lekker door zou ik zeggen. :)
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 3 november 2016 @ 11:25:16 #295
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166387872
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 10:08 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ze bezitten de dam toch helemaal niet meer?
Als ik naar de kaart kijk ligt ie nog in IS gebied.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 3 november 2016 @ 11:27:03 #296
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166387906
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 11:25 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Als ik naar de kaart kijk ligt ie nog in IS gebied.
Oh wacht, er zijn er 2. Ik kijk naar de Badush dam.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 3 november 2016 @ 11:29:14 #297
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166387937
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 11:27 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Oh wacht, er zijn er 2. Ik kijk naar de Badush dam.
Ahja, ik dacht al.

Zie bijv ook:
http://english.alarabiya.(...)s-in-the-world-.html
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 3 november 2016 @ 14:08:09 #298
450681 JubaUrbicus
pi_166391015
Nidalgazaui twitterde op donderdag 03-11-2016 om 08:26:14 Reports that abu-Bakr al-Bagdadi is leading his al-Faruq Special forces against Shiite Militants near Tal Afar in Western #Mosul. reageer retweet
  donderdag 3 november 2016 @ 14:25:53 #299
461196 Stabiel
pi_166391370
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 14:08 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nidalgazaui twitterde op donderdag 03-11-2016 om 08:26:14 Reports that abu-Bakr al-Bagdadi is leading his al-Faruq Special forces against Shiite Militants near Tal Afar in Western #Mosul. reageer retweet
Haha.

Volgens de berichten arriveert Poetin ook vrijdagavond in Aleppo, om shirtloos het offensief te leiden.

#echtwaar
  donderdag 3 november 2016 @ 14:29:39 #300
461196 Stabiel
pi_166391461
Popular Mobilization Units cutoff vital ISIS supply route in Mosul

quote:
Popular Mobilization Units declared control of a vital supply route for ISIS which links the cities of Mosul in Iraq and Raqqah in Syria, Al Arabiya News Channel said Wednesday.

The Iranian-backed Shiite militias managed to cut the route between Mosul and Raqqa, ISIS main stronghold in Syria.
http://english.alarabiya.(...)-route-in-Mosul.html

De PMU. _O_

ISIS zit nu opgesloten in Mosul.
  donderdag 3 november 2016 @ 15:03:21 #301
450681 JubaUrbicus
pi_166391971
Nieuwe topic
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')