abonnement Unibet Coolblue
pi_165470474
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 21 september 2016 @ 14:09:32 #2
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165470727
MIG29_ twitterde op woensdag 21-09-2016 om 10:00:21 #Aleppo Update : SAA full control Fertilizer factury and offices surroundings old Ramouseh which was under JN since 4 Years Ago . Go SAA reageer retweet
Terroristen krijgen een pak slaag.
pi_165470740
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 14:09 schreef Richestorags het volgende:
MIG29_ twitterde op woensdag 21-09-2016 om 10:00:21 #Aleppo Update : SAA full control Fertilizer factury and offices surroundings old Ramouseh which was under JN since 4 Years Ago . Go SAA reageer retweet
Terroristen krijgen een pak slaag.
*O* *O*
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 21 september 2016 @ 14:36:19 #4
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165471196
StormBringer15 twitterde op woensdag 21-09-2016 om 13:49:15 #BREAKINGPro-rebel sources report about a massive deployemen of Russian ground forces in #Aleppo area#natohttps://t.co/MaKJkaAhwc reageer retweet
Steeds meer media maken er melding van. Het lijkt erop dat Aleppo definitief game over wordt voor de terroristen. De vraag is alleen hoe lang het gaat duren voordat het valt. De terroristen in de stad zullen zich wel weer niet over willen geven.
  woensdag 21 september 2016 @ 14:42:57 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165471313
Mokerslagen toch?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165471531
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 14:36 schreef Richestorags het volgende:
StormBringer15 twitterde op woensdag 21-09-2016 om 13:49:15 #BREAKINGPro-rebel sources report about a massive deployemen of Russian ground forces in #Aleppo area#natohttps://t.co/MaKJkaAhwc reageer retweet
Steeds meer media maken er melding van. Het lijkt erop dat Aleppo definitief game over wordt voor de terroristen. De vraag is alleen hoe lang het gaat duren voordat het valt. De terroristen in de stad zullen zich wel weer niet over willen geven.
De Russen zijn serieus iets van plan. 3000 soldaten is niet niks.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 21 september 2016 @ 15:14:38 #7
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165471870
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 14:36 schreef Richestorags het volgende:
StormBringer15 twitterde op woensdag 21-09-2016 om 13:49:15 #BREAKINGPro-rebel sources report about a massive deployemen of Russian ground forces in #Aleppo area#natohttps://t.co/MaKJkaAhwc reageer retweet
Steeds meer media maken er melding van. Het lijkt erop dat Aleppo definitief game over wordt voor de terroristen. De vraag is alleen hoe lang het gaat duren voordat het valt. De terroristen in de stad zullen zich wel weer niet over willen geven.
Is Alleppo in handen van ISIS?

[ Bericht 4% gewijzigd door BarryOSeven op 21-09-2016 15:22:38 ]
  woensdag 21 september 2016 @ 15:29:11 #8
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165472135
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 15:14 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Is Alleppo in handen van ISIS?
Niet alleen IS is een terroristische groepering. Jaish al Fateh, die in Aleppo vrijwel exclusief uit Jabhat Fatah al Sham (voormalig Jabhat al-Nusra aka Al Qaeda) bestaat, is net zo goed een terroristische groepering.

Daarnaast is elke groepering die Aleppo binnendrong een illegale, terroristische groepering. De seculiere bevolking van Aleppo zat namelijk helemaal niet te wachten op de revolutie van fundamentalistische plattelandsgeiten uit Idleb en het platteland van Aleppo. Er waren ook geen noemenswaardige "revoluties" daar voordat ze in 2012 binnentrokken.
  woensdag 21 september 2016 @ 16:20:18 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165473307
Nu officieel:

@miladvisor
Russian MoD S.Shoigu:Russia will send 'Admiral Kuznetsov' aircraft cruiser to the Mediterranean Sea to strengthen its capabilities there.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165473445
TheArabSource twitterde op woensdag 21-09-2016 om 16:08:27 #Russia's only aircraft carrier joins naval task force in Mediterranean https://t.co/uQglxUA4bh #Syria reageer retweet
Hoeveel vliegtuigen/Helikopters kan die carrier aan?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 21 september 2016 @ 16:30:59 #11
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165473588
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 16:26 schreef Zahreddine het volgende:
TheArabSource twitterde op woensdag 21-09-2016 om 16:08:27 #Russia's only aircraft carrier joins naval task force in Mediterranean https://t.co/uQglxUA4bh #Syria reageer retweet
Hoeveel vliegtuigen/Helikopters kan die carrier aan?
Meer dan 40. https://en.m.wikipedia.or(...)er_Admiral_Kuznetsov

Maar volgens mij zijn er wel wat zorgen over dat schip qua gesteldheid.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165473677
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 16:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Meer dan 40. https://en.m.wikipedia.or(...)er_Admiral_Kuznetsov

Maar volgens mij zijn er wel wat zorgen over dat schip qua gesteldheid.
Misschien hebben ze het naar Syrie gestuurd omdat ze met die 3000 man een offensief plannen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165474017
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 16:20 schreef Szura het volgende:
Nu officieel:

@miladvisor
Russian MoD S.Shoigu:Russia will send 'Admiral Kuznetsov' aircraft cruiser to the Mediterranean Sea to strengthen its capabilities there.
Was toch al lang bekend? Heeft verder weinig met de huidige situatie en ontwikkelingen te maken.
2 July- https://www.rt.com/news/349279-russia-aircraft-carrier-syria/

Edit: Nvm, in dit bericht was het nog niet 'officieel', maar er waren wel in ieder geval al plannen.
  woensdag 21 september 2016 @ 17:56:36 #14
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165475105
@miladvisor
Ru.MoD spokesman: US-led coalition's 'Predator' attack drone was spotted around Urum al-Kubra at the time of attack on the UN convoy
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165475193
Dicht bij Mosul nu _O_
pi_165475208
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 18:02 schreef vigen98 het volgende:
Dicht bij Mosul nu _O_
Shirqat al gepakt?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165475228
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 18:02 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Shirqat al gepakt?
Ja
pi_165475249
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 18:03 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja
heel die stad? gaat snel zeg
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165475294
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 18:04 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

heel die stad? gaat snel zeg
Nee niet Shirqat sorry, wel de dorpen rondom Shirqat. Als je meer over Irak wilt weten raad ik jou deze twitteraar aan.https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_165475308
Maar wel

IraqiSecurity twitterde op woensdag 21-09-2016 om 13:17:34 #Iraq's armed forces have reportedly recaptured 2 villages north of Shirqat:•Subkhah,•Ba'ajah. https://t.co/RscFW3nKtV reageer retweet
pi_165475311
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 18:06 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nee niet Shirqat sorry, wel de dorpen rondom Shirqat. Als je meer over Irak wilt weten raad ik jou deze twitteraar aan.https://twitter.com/IraqiSecurity
ja die volg ik. Dorpen had ik gelezen, stad zelf zal snel volgen vermoed ik.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 21 september 2016 @ 18:18:51 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165475535
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 17:56 schreef Szura het volgende:
@miladvisor
Ru.MoD spokesman: US-led coalition's 'Predator' attack drone was spotted around Urum al-Kubra at the time of attack on the UN convoy
@miladvisor
"In the even.Sep.19,exactly in area [where the UN hum.convoy was] at an alt. 3,600m was a US-led-coalition UAV flying at a speed of 200kmph"

@miladvisor
'Predator'UAV had taken off from Incirlik AB in Turkey&entered to area convoy some min.before incident with UN hum. convoy,left 30min after

Doe ermee wat je wil...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165476188
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 10:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Geen, maar het valt me op dat je telkens alleen maar naar Rusland en Syri wijst.
Met wat?

quote:
Zo ben je er bijvoorbeeld ook van overtuigd dat de chemische aanvallen door Syri zijn gepleegd. Ik zou dat allerminst zeker noemen, maar ook niet uitsluiten.
Ik heb het de afgelopen jaren met meerdere users over gediscussieerd, gezien de bewijzen is het inmiddels wel een zekerheid.

quote:
10s.gif Op dinsdag 20 september 2016 23:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

het was savonds dan houdt het op, lijkt me, ik heb alleen beelden gezien met geluid van straaljagers.
AricToler twitterde op woensdag 21-09-2016 om 17:38:37 We're putting together a story on the UN aid strike at @bellingcat, but it's pretty tough when Russia changes their story every 10 minutes. reageer retweet
Ben benieuwd :)
Incelfrikandel
pi_165476450
Hamosh84 twitterde op woensdag 21-09-2016 om 18:46:17 #Hezbollah in pre combat training, warming up before going into battle against terrorist in #Aleppo #Syria. You wil… https://t.co/aZBaAkjP0J reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165477288
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 17:56 schreef Szura het volgende:
@miladvisor
Ru.MoD spokesman: US-led coalition's 'Predator' attack drone was spotted around Urum al-Kubra at the time of attack on the UN convoy
the blame game continues...

dus de russen laten tegenwoordig zonder enkel bezwaar predators vliegen over aleppo en geven de VS de mogelijkheid om dit soort false flag acties uit te voeren? srsly?

ik vraag me oprecht af of er mensen zijn die deze shit geloven.

dit komt bij mij overigens echt kinderachtig over, de VS die gisteren avond te melden had dat er twee russische vliegtuigen waren gespot ten tijde van de aanslag en nu hebben de russen opeens te melden dat ze een pradator hebben gespot ten tijde van de aanslag.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165477300
Wat gaan ze in Irak doen als Mosul is overgenomen? Mosul is een lost case, laat ISIS Mosul gewoon houden zou ik zeggen. Daarnaast is het Irakese regime de meest corruptste in de wereld, ik zou ook niet door zo'n hond als Abadi geregeerd willen worden. Dan leef ik liever onder IS die nog een beetje idealisme hebben en waar je nog een beetje zakat geld krijgt.
pi_165477361
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:36 schreef JubaUrbicus het volgende:
Wat gaan ze in Irak doen als Mosul is overgenomen? Mosul is een lost case, laat ISIS Mosul gewoon houden zou ik zeggen. Daarnaast is het Irakese regime de meest corruptste in de wereld, ik zou ook niet door zo'n hond als Abadi geregeerd willen worden. Dan leef ik liever onder IS die nog een beetje idealisme hebben en waar je nog een beetje zakat geld krijgt.
jij steunt atm assad in syrie en isis in irak/mosul, moet ik dat zo zien?

ik kan jouw standpunt niet plaatsen namelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165477372
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:36 schreef JubaUrbicus het volgende:
Wat gaan ze in Irak doen als Mosul is overgenomen? Mosul is een lost case, laat ISIS Mosul gewoon houden zou ik zeggen. Daarnaast is het Irakese regime de meest corruptste in de wereld, ik zou ook niet door zo'n hond als Abadi geregeerd willen worden. Dan leef ik liever onder IS die nog een beetje idealisme hebben en waar je nog een beetje zakat geld krijgt.
Steuntrekker :D voor die paar dinars. Jwz.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 21 september 2016 @ 19:41:26 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165477376
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:36 schreef JubaUrbicus het volgende:
Wat gaan ze in Irak doen als Mosul is overgenomen? Mosul is een lost case, laat ISIS Mosul gewoon houden zou ik zeggen. Daarnaast is het Irakese regime de meest corruptste in de wereld, ik zou ook niet door zo'n hond als Abadi geregeerd willen worden. Dan leef ik liever onder IS die nog een beetje idealisme hebben en waar je nog een beetje zakat geld krijgt.
Wat :').
In Syri ging je van 'rebellen' naar Assad en in Irak prefereer je die slachtende honden van ISIS boven de nationale regering?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165477531
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:41 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Steuntrekker :D voor die paar dinars. Jwz.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165477545
Analyse van bellingcat is er zelfs al, dat is snel.

quote:
quote:
This investigation has explored the questions of who was aware of the SARC aid convoy, where it was attacked, the type of damage at the site, and the competing claims regarding the attack:

- UN and SARC claim the Russian MoD and Syrian Regime were made aware of the aid convoy.
- The Russian MoD knew the precise location of the aid convoy after tracking it using a drone.
- The damage at the site of the attack is consistent with an airstrike and barrel bomb attack.
- Witness testimonies from the site of the attack indicate that an airstrike and barrel bomb attack took place.
Incelfrikandel
pi_165477597
quote:
14s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:48 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Analyse van bellingcat is er zelfs al, dat is snel.

[..]

[..]

het was gewoon een amerikaanse Predator, wat bellingcat shmellingcat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165477636
quote:
14s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

het was gewoon een amerikaanse Predator, wat bellingcat shmellingcat?
:D
Incelfrikandel
  woensdag 21 september 2016 @ 20:01:06 #34
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165477814
Die "analyse". Wat plaatjes vergelijken en zeggen dat het iets sterker geweest moet zijn. Kom op. Een artillerieraket kan ook een paar kratten omver slaan en een krater maken. Het zouden heel goed de Russen en het regime geweest kunnen zijn, maar die "analyse" is niet het bewijs ervoor. Net als "ooggetuigen" dat niet zijn. Herinnert men zich nog de beelden van het Servische "concentratiekamp" uit de Joegoslavioorlog? Ooggetuigen zijn wel het minst betrouwbaar, zeker als ze van de tegenpartij zijn.
pi_165477913
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:01 schreef Richestorags het volgende:
Die "analyse". Wat plaatjes vergelijken en zeggen dat het iets sterker geweest moet zijn. Kom op. Een artillerieraket kan ook een paar kratten omver slaan en een krater maken. Het zouden heel goed de Russen en het regime geweest kunnen zijn, maar die "analyse" is niet het bewijs ervoor. Net als "ooggetuigen" dat niet zijn. Herinnert men zich nog de beelden van het Servische "concentratiekamp" uit de Joegoslavioorlog? Ooggetuigen zijn wel het minst betrouwbaar, zeker als ze van de tegenpartij zijn.
heb jij twijfels over wie de culprit is?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 21 september 2016 @ 20:11:07 #36
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165478049
Wat zit Kerry nou ineens te pleiten voor no fly zones :'). Misschien moet ie zelf ook helemaal opflikkeren bij op z'n minst Deir ez-Zor.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165478068
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:11 schreef Szura het volgende:
Wat zit Kerry nou ineens te pleiten voor no fly zones :'). Misschien moet ie zelf ook helemaal opflikkeren bij op z'n minst Deir ez-Zor.
Hij gaat binnenkort toch weg, niet te veel aandacht aan besteden.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165478073
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:01 schreef Richestorags het volgende:
Die "analyse". Wat plaatjes vergelijken en zeggen dat het iets sterker geweest moet zijn. Kom op. Een artillerieraket kan ook een paar kratten omver slaan en een krater maken.
Hoe verklaar je het geluid van straaljagers en de overblijfselen van een raket dan?

quote:
Het zouden heel goed de Russen en het regime geweest kunnen zijn, maar die "analyse" is niet het bewijs ervoor.
Dat beweren ze ook niet.

quote:
Net als "ooggetuigen" dat niet zijn. Herinnert men zich nog de beelden van het Servische "concentratiekamp" uit de Joegoslavioorlog? Ooggetuigen zijn wel het minst betrouwbaar, zeker als ze van de tegenpartij zijn.
Jij denkt dat er geen concentratiekampen waren tijdens de Joegoslavi-oorlog? Dude, je hebt echt geen idee waar je het over hebt.
Incelfrikandel
  woensdag 21 september 2016 @ 20:13:29 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165478095
Kerry :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 21 september 2016 @ 20:15:32 #40
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165478153
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:12 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Hoe verklaar je het geluid van straaljagers en de overblijfselen van een raket dan?

[..]
Iedereen is tegenwoordig natuurlijk generaal inspecteur na een potje battlefield 4.
quote:
Jij denkt dat er geen concentratiekampen waren tijdens de Joegoslavi-oorlog? Dude, je hebt echt geen idee waar je het over hebt.
Dat is niet wat hij zegt. Hij zegt dat oogetuigenverklaringen nogal eens verstoord beeld geven. En dat klopt gewoon.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_165478181
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:11 schreef Szura het volgende:
Wat zit Kerry nou ineens te pleiten voor no fly zones :'). Misschien moet ie zelf ook helemaal opflikkeren bij op z'n minst Deir ez-Zor.
kneus kerry moet zijn bek dichthouden...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 21 september 2016 @ 20:17:43 #42
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165478201
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

kneus kerry moet zijn bek dichthouden...
Kerry is als zn voorgangers een totaaldebiel. Alsof ze ze erop uitzoeken.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_165478232
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:15 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Iedereen is tegenwoordig natuurlijk generaal inspecteur na een potje battlefield 4.
Dat denk ik niet.

quote:
Dat is niet wat hij zegt. Hij zegt dat oogetuigenverklaringen nogal eens verstoord beeld geven. En dat klopt gewoon.
klopt, maar hij haalt er nogal een verkeerd voorbeeld bij.
Incelfrikandel
  woensdag 21 september 2016 @ 20:20:18 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165478261
Benieuwd wat voor bewijzen de VS eigenlijk hebben voor dat het SU24s waren. Zullen we vast nooit iets van zien, net als die zogenaamde radarbeelden die de raketlancering richting MH17 zouden laten zien.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 21 september 2016 @ 20:20:27 #45
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165478267
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:19 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Dat denk ik niet.

[..]

klopt, maar hij haalt er nogal een verkeerd voorbeeld bij.
In deze oorlog iedereen precies generaal abi :7
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_165478295
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:15 schreef Straatcommando. het volgende:

Dat is niet wat hij zegt. Hij zegt dat oogetuigenverklaringen nogal eens verstoord beeld geven. En dat klopt gewoon.
dat is feitelijk ook zo. ik zou niet eens mijn eigen verklaring vertrouwen als mij gevraagd was om een situatieschets te maken. het is zo lastig.

maar als er meerder getuigen zeggen dat ze vliegtuigen hebben gehoord, dan is het aannemelijk dat dat dan ook zo is. aan de andere kant zijn er beelden van het gebeuren met vliegtuig geluiden erop en zijn er beelden van een raket dat niet af is gegaan wat lijkt op een russische ofab bom.

om maar iets te noemen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165478301
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:20 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

In deze oorlog iedereen precies generaal abi :7
Veldmaarschalk past beter bij me :7
Incelfrikandel
pi_165478316
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:17 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Kerry is als zn voorgangers een totaaldebiel. Alsof ze ze erop uitzoeken.
hij past precies bij obama, slappe hap tot en met.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 21 september 2016 @ 20:23:08 #49
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165478337
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij past precies bij obama, slappe hap tot en met.
Meer een diplomaat, weinig charisma. Niet voor niets dat de VS destijds toch voor Bush ging als president.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165478431
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:23 schreef Szura het volgende:

[..]

Meer een diplomaat, weinig charisma.
true.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165478873
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 19:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat :').
In Syri ging je van 'rebellen' naar Assad en in Irak prefereer je die slachtende honden van ISIS boven de nationale regering?
Mijn standpunt in Syrie is inderdaad veranderd, ik kies voor stabiliteit in Syrie ook al is het onder een onderdrukker en dictator (Asad in dit geval). Maar dit standpunt neemt niet weg dat ik in Irak een geheel andere standpunt erop nahoudt. Asad is seculier en is geen sektarist, kan je totaal niet vergelijken met het Irakees parlement/regime en hun manier van handelen. Ja Asad werkt samen met safawiten, maar hij heeft geen keus. In Irak ben ik pro Arabisch en pro Baath, (dus niet pro ISIS). Safawisten zijn gevaarlijk en ook Asad moet uitkijken dat zij niet teveel macht gaan krijgen in Syrie, want anders krijg je een Iran v 2.0 en dat wil je niet. Het Irakees regime is een regime van Amerikaanse en Iraanse honden die de Arabische sunnieten vijandig gezind zijn zoals de PMU keer op keer hebben bewezen. Ik hoop dat als de Mosul offensief komt dat het veel slachtoffers maakt bij zowel ISIS als bij de regeringstroepen, ik acht ze allemaal als terroristen en als ze dood gaan kan ik er natuurlijk niet wakker om liggen.
pi_165479412
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:39 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Mijn standpunt in Syrie is inderdaad veranderd, ik kies voor stabiliteit in Syrie ook al is het onder een onderdrukker en dictator (Asad in dit geval). Maar dit standpunt neemt niet weg dat ik in Irak een geheel andere standpunt erop nahoudt. Asad is seculier en is geen sektarist, kan je totaal niet vergelijken met het Irakees parlement/regime en hun manier van handelen. Ja Asad werkt samen met safawiten, maar hij heeft geen keus. In Irak ben ik pro Arabisch en pro Baath, (dus niet pro ISIS). Safawisten zijn gevaarlijk en ook Asad moet uitkijken dat zij niet teveel macht gaan krijgen in Syrie, want anders krijg je een Iran v 2.0 en dat wil je niet. Het Irakees regime is een regime van Amerikaanse en Iraanse honden die de Arabische sunnieten vijandig gezind zijn zoals de PMU keer op keer hebben bewezen. Ik hoop dat als de Mosul offensief komt dat het veel slachtoffers maakt bij zowel ISIS als bij de regeringstroepen, ik acht ze allemaal als terroristen en als ze dood gaan kan ik er natuurlijk niet wakker om liggen.
:')
pi_165479488
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:39 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Mijn standpunt in Syrie is inderdaad veranderd, ik kies voor stabiliteit in Syrie ook al is het onder een onderdrukker en dictator (Asad in dit geval). Maar dit standpunt neemt niet weg dat ik in Irak een geheel andere standpunt erop nahoudt. Asad is seculier en is geen sektarist, kan je totaal niet vergelijken met het Irakees parlement/regime en hun manier van handelen. Ja Asad werkt samen met safawiten, maar hij heeft geen keus. In Irak ben ik pro Arabisch en pro Baath, (dus niet pro ISIS). Safawisten zijn gevaarlijk en ook Asad moet uitkijken dat zij niet teveel macht gaan krijgen in Syrie, want anders krijg je een Iran v 2.0 en dat wil je niet. Het Irakees regime is een regime van Amerikaanse en Iraanse honden die de Arabische sunnieten vijandig gezind zijn zoals de PMU keer op keer hebben bewezen. Ik hoop dat als de Mosul offensief komt dat het veel slachtoffers maakt bij zowel ISIS als bij de regeringstroepen, ik acht ze allemaal als terroristen en als ze dood gaan kan ik er natuurlijk niet wakker om liggen.
Arsuzi Ba'ath boven Aflaq Ba'ath
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165480642
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:39 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Mijn standpunt in Syrie is inderdaad veranderd, ik kies voor stabiliteit in Syrie ook al is het onder een onderdrukker en dictator (Asad in dit geval). Maar dit standpunt neemt niet weg dat ik in Irak een geheel andere standpunt erop nahoudt. Asad is seculier en is geen sektarist, kan je totaal niet vergelijken met het Irakees parlement/regime en hun manier van handelen. Ja Asad werkt samen met safawiten, maar hij heeft geen keus. In Irak ben ik pro Arabisch en pro Baath, (dus niet pro ISIS). Safawisten zijn gevaarlijk en ook Asad moet uitkijken dat zij niet teveel macht gaan krijgen in Syrie, want anders krijg je een Iran v 2.0 en dat wil je niet. Het Irakees regime is een regime van Amerikaanse en Iraanse honden die de Arabische sunnieten vijandig gezind zijn zoals de PMU keer op keer hebben bewezen. Ik hoop dat als de Mosul offensief komt dat het veel slachtoffers maakt bij zowel ISIS als bij de regeringstroepen, ik acht ze allemaal als terroristen en als ze dood gaan kan ik er natuurlijk niet wakker om liggen.
Jammer dat we nooit eens sterke baath-partij in de Maghreb hebben gehad eigenlijk. Alleen wijlen Khadafi die er ideologisch bij in de buurt kwam een tijd. Voordat ie Arabieren zat was en enkel Afrikaan werd :D
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_165480689
We hebben een nieuwe Nasser nodig voor het MO.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165480867
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:24 schreef Zahreddine het volgende:
We hebben een nieuwe Nasser nodig voor het MO.
Liever een Gaddaffi. :Y
pi_165480960
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:28 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Liever een Gaddaffi. :Y

Hier lopen Gaddafi en Nasser nog samen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165481077
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:30 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hier lopen Gaddafi en Nasser nog samen.
Sexy Muamar!!! :D
pi_165481143
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:33 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Sexy Muamar!!! :D
Het lijkt of hij wel anorexia heeft in die foto :')

Wat een helden als je die mannen vergelijkt met die prutsers van een Saudis
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165482119
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:52 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Arsuzi Ba'ath boven Aflaq Ba'ath
Aflaq boven iedereen _O_







Een christen die ik zeer respecteer.
pi_165482268
Khadafi _O_

Onder hem had je in Libi nooit honger en kon je elke dag wakker worden zonder bang zijn dood gemaakt te worden, kijk nu hoe Libi geworden is. Ik woon liever in Congo/Angola dan Libi.
pi_165482323
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Aflaq boven iedereen _O_

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Een christen die ik zeer respecteer.
Antoun Sa'adeh ja!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165482332
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:22 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Jammer dat we nooit eens sterke baath-partij in de Maghreb hebben gehad eigenlijk. Alleen wijlen Khadafi die er ideologisch bij in de buurt kwam een tijd. Voordat ie Arabieren zat was en enkel Afrikaan werd :D
Inderdaad in Marokko is de Baath nooit serieus genomen, jammer eigenlijk. Vooral nu hebben we een Baath in Marokko (ook in Algerije en Tunesi) nodig als tegengeluid. Berber nationalisten beginnen de boel over te nemen in Marokko, dat mag dus echt niet gebeuren!
pi_165482567
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:50 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:')
Je kan zo'n domme smiley gebruiken ja, maar bijna alle christenen van IraK zouden liever nu dan morgen teruggaan naar de tijd van Saddam als dat mogelijk was! Irakese christenen hadden het goed.... Persoonlijk heb ik Irakese christenen gesproken in Nederland die mij vertelde dat het 1000x beter was onder de Baath van Saddam.
  woensdag 21 september 2016 @ 22:21:20 #65
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165482888
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:12 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Hoe verklaar je het geluid van straaljagers en de overblijfselen van een raket dan?

Op basis van wat vaag beeldmateriaal zie je dat dat authentiek is? Come on.

quote:
Dat beweren ze ook niet.
Ze gebruiken het als bewijs.

quote:
Jij denkt dat er geen concentratiekampen waren tijdens de Joegoslavi-oorlog? Dude, je hebt echt geen idee waar je het over hebt.
Oh, die waren er wel degelijk. De beelden van het bewuste "concentratiekamp" waren echter nep, gezien journalisten niet bij een echte konden komen. Er is er toen eentje gefaked. Ik durf overigens wel te stellen dat ik een bovengemiddelde kennis van de Joegoslavi oorlog heb, maar dat terzijde.
  woensdag 21 september 2016 @ 22:25:22 #66
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165483045
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb jij twijfels over wie de culprit is?
Ik heb twijfels bij dit soort internetinspecteurs die met wat vage fotovergelijkingen ineens doen alsof ze het Cluedo mysterie hebben opgelost.

Ik acht het zeer waarschijnlijk dat Rusland en/of Syri achter deze aanval zitten. Amerika heeft het lef niet voor een false flag onder Obama. Blijft over de "rebellen". Het zou kunnen, maar ik acht het niet waarschijnlijk.
pi_165483301
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 22:21 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Op basis van wat vaag beeldmateriaal zie je dat dat authentiek is? Come on.
Vaag? Het is uitstekend geanalyseerd. Waar baseer je precies op dat het niet authentiek is?

quote:
Ze gebruiken het als bewijs.
Neen, ze gebruiken het als aanwijzing.

quote:
Oh, die waren er wel degelijk. De beelden van het bewuste "concentratiekamp" waren echter nep, gezien journalisten niet bij een echte konden komen. Er is er toen eentje gefaked. Ik durf overigens wel te stellen dat ik een bovengemiddelde kennis van de Joegoslavi oorlog heb, maar dat terzijde.
Ik neem aan dat je het hebt over Trnopolje, waarvan zo'n marxistisch blaadje beweerde dat het geen doorvoerkamp was, maar een doodnormaal vluchtelingenkamp. Daar was echter niets aan gelogen.
Incelfrikandel
pi_165483660
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 22:11 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Je kan zo'n domme smiley gebruiken ja, maar bijna alle christenen van IraK zouden liever nu dan morgen teruggaan naar de tijd van Saddam als dat mogelijk was! Irakese christenen hadden het goed.... Persoonlijk heb ik Irakese christenen gesproken in Nederland die mij vertelde dat het 1000x beter was onder de Baath van Saddam.
Onder Saddam hadden wij het ook niet goed hoor.
pi_165484239
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 22:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Onder Saddam hadden wij het ook niet goed hoor.
wanneer hadden jullie het wel goed dan? 500 before christus?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165484553
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 21:35 schreef Zahreddine het volgende:

Wat een helden als je die mannen vergelijkt met die prutsers van een Saudis
het zijn zeker interessante persoonlijkheden/politici. maar als je bekijkt wat ze feitelijk hebben bereikt. is daar weinig tot niks van over. terwijl saudi, hoe verwerpelijk ze ook zijn nog steeds staan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165484579
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

wanneer hadden jullie het wel goed dan? 500 before christus?
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165484591
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zijn zeker interessante persoonlijkheden/politici. maar als je bekijkt wat ze feitelijk hebben bereikt. is daar weinig tot niks van over. terwijl saudi, hoe verwerpelijk ze ook zijn nog steeds staan.
Al die mannen zijn er niet meer omdat zij het bed niet wilden delen met Amerika. Liever als een man ten onder gaan dan als een hoer door het leven te gaan...
pi_165484660
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:10 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Al die mannen zijn er niet meer omdat zij het bed niet wilden delen met Amerika. Liever als een man ten onder gaan dan als een hoer door het leven te gaan...
Dit. De Saudis zijn er gewoon nog dankzij de steun van de VS
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165484700
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:10 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Al die mannen zijn er niet meer omdat zij het bed niet wilden delen met Amerika. Liever als een man ten onder gaan dan als een hoer door het leven te gaan...
het gaat imo om je legacy. wat is de legacy van deze twee mannen? wat hebben ze achtergelaten voor het nageslacht? hebben ze hun volk een bepaald iets meegegeven?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165485245
quote:
10s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

het gaat imo om je legacy. wat is de legacy van deze twee mannen? wat hebben ze achtergelaten voor het nageslacht? hebben ze hun volk een bepaald iets meegegeven?
Voor Ghadaffi is dat zeker waar. Hij heeft de monarchie in Libi vervangen door een republiek. Ook heeft hij het Europese neokolonialisme van Libi gestopt. Libi had geen externe schulden meer. Verder heeft hij van Libi als ongeletterd derde wereld land een land gemaakt dat zich qua ontwikkeling kan meten met Oost-Europese landen. Onder andere door enorme infrastructuur projecten als The Man Made River die Libi van drinkwater voorziet.

Dat hier allemaal nu weinig meer van over is, kon hij verder niet veel aan doen. Tegen de volledige NAVO-luchtmacht kan niemand op. Misschien had hij zijn streven naar kernwapens niet op moeten geven, zodat hij in ieder geval nog met een Mutually Asured Destruction kon dreigen.
pi_165485478
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:38 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Voor Ghadaffi is dat zeker waar. Hij heeft de monarchie in Libi vervangen door een republiek. Ook heeft hij het Europese neokolonialisme van Libi gestopt. Libi had geen externe schulden meer. Verder heeft hij van Libi als ongeletterd derde wereld land een land gemaakt dat zich qua ontwikkeling kan meten met Oost-Europese landen. Onder andere door enorme infrastructuur projecten als The Man Made River die Libi van drinkwater voorziet.

Dat hier allemaal nu weinig meer van over is, kon hij verder niet veel aan doen. Tegen de volledige NAVO-luchtmacht kan niemand op. Misschien had hij zijn streven naar kernwapens niet op moeten geven, zodat hij in ieder geval nog met een Mutually Asured Destruction kon dreigen.
enige wat van hem over is

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 22 september 2016 @ 02:30:17 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165487208
@TheArabSource
Battle for Deir Ezzor takes a turn for the worse as #ISIS captures Jabal Thardeh aml.ink/fV3Y8 #DeirEzzor #Syria

@leithfadel
Thanks to the western air forces that bombed Jabal Thardeh, the Syrian Armed Forces will have to halt their offensive inside Deir Ezzor.

@leithfadel
They have to retake Jabal Thardeh before the ISIS terrorists fortify their positions.

Kut Yanks
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165487416
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:10 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Al die mannen zijn er niet meer omdat zij het bed niet wilden delen met Amerika. Liever als een man ten onder gaan dan als een hoer door het leven te gaan...
Khadafi? Een ei.
Saddam? Een ei.

Goede presidenten voor Arabische maatstaven ja. Gruwelijk dom. Niets blijvends na kunnen laten voor het volk.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_165487487
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:38 schreef JaJammerJan het volgende:
Voor Ghadaffi is dat zeker waar. Hij heeft de monarchie in Libi vervangen door een republiek.
Door een Khadafi-dynastie. 40 jaar regeren heeft niets te maken met en republiek.

quote:
Ook heeft hij het Europese neokolonialisme van Libi gestopt. Libi had geen externe schulden meer.
Waar is het geld naartoe gegaan? Met maar vijf miljoen inwoners en zoveel olie decennia lang hadden Libi op zijn minst bijna op het niveau van Qatar moeten zitten....qua infrastructuur en levensvoorzieningen doen het onder voor landen als Marokko en Tunesi die geen druppel olie of gas hebben. Khadafi pompte vooral veel geld jarenlang in rebellengroepen in Soedan, Tsjaad, Polisario, Toearegs in Mali etc.

quote:
Verder heeft hij van Libi als ongeletterd derde wereld land een land gemaakt dat zich qua ontwikkeling kan meten met Oost-Europese landen.
Gebakken lucht dit. Libi (ik ben er ooit kort geweest) doet en deed onder Khadafi onder voor olie-loze burlanden als Marokko en Tunesi. Op gebied van infrastructuur, belabberde zorg hadden ze, geen enkele ontwikkelde economie met privesector of buitenlandse bedrijven etc. Libirs moesten decennialang naar buurlanden voor de meest basale zorg omdat het innhun eigen land op het niveau van Congo was.

Libische educatie systeem is vele malen slechter gewaardeerd dan die van Tunesi of Algerije. Ondanks al die olie. Ook decennialang verboden geweest Engels te studeren voor Libirs. Ze staan bekend als een onontwikkeld volk bij buurlanden als Egypte of Tunesi.

quote:
Onder andere door enorme infrastructuur projecten als The Man Made River die Libi van drinkwater voorziet.
Dit is een mooi project ja.

quote:
Tegen de volledige NAVO-luchtmacht kan niemand op. Misschien had hij zijn streven naar kernwapens niet op moeten geven, zodat hij in ieder geval nog met een Mutually Asured Destruction kon dreigen.
De laatste tien jaar heeft Khadafi op goede voet geleefd met het Westen en de banden volledig genormaliseerd. Na 9/11 en op indringend aanraden van zoon en opvolger Saif. Wordt ook weleer vergeten als zijn "anti-imperialistische" heldenrol wordt overdreven. Met name Blair en Sarkozy hebben goede relaties met Libi opgebouwd en Khadafi in normaal vaarwater kunnen krijgen. Dat doen ze niet voor niets. Er lagen grote contracten en nog meer investeringen in het verschiet op gebied van olie en investeringen. Het was gewoon en land geworden wat en Westersgezinde politiek op het einde voerde mbt hun olie en omgang met terrorisme.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 22 september 2016 @ 07:29:16 #80
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  donderdag 22 september 2016 @ 07:32:25 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165487851
Hoppakee ^O^

@EjmAlrai
#BreakingNews:
#Iraqi forces raise the Iraqi flag on: Municipality building, police HQ & communication building in Sharqat defeating #ISIS

@EjmAlrai
#Iraqi forces control the electricity building in Shirqat.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165488028
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 20:12 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Hoe verklaar je het geluid van straaljagers en de overblijfselen van een raket dan?
Ik heb al eerder beelden gezien waar het geroffel van het Vulcan kanon van een A-10 te horen is samen met het motorgeluid van een andere type jet. Het motorgeluid van een A-10 is een onmiskenbaar "fluitend" geluid, de combinatie motorgeluid en kanon paste dus niet. De jet was natuurlijk op de hele video niet te zien... (maar stoer klonk het wel)
Racist
pi_165488034
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

wanneer hadden jullie het wel goed dan? 500 before christus?
Verdorie, straks gaan jullie Jezus nog de schuld geven..
Racist
  donderdag 22 september 2016 @ 08:44:26 #84
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165488297
Deze al gepost?

Analysis of Syrian Red Crescent Aid Convoy Attack

quote:
Conclusion

This investigation has explored the questions of who was aware of the SARC aid convoy, where it was attacked, the type of damage at the site, and the competing claims regarding the attack:

• UN and SARC claim the Russian MoD and Syrian Regime were made aware of the aid convoy.
• The Russian MoD knew the precise location of the aid convoy after tracking it using a drone.
• The damage at the site of the attack is consistent with an airstrike and barrel bomb attack.
• Witness testimonies from the site of the attack indicate that an airstrike and barrel bomb attack took place.
• Therefore, both the Russian MoD and Syrian Regime were aware of the exact location of this convoy, both from reporting from the organisation and their own ISTAR assets.

Additionally, the Russian MoD claims are easily dismissible with even a cursory look at the available open source evidence. Specifically, Spokesperson Konashenkov said on Tuesday:

“We did not find any signs of any ammunition having hit the convoy. There are no craters, while the vehicles have their chassis intact and they have not been severely damaged, which would have been the case from an airstrike… All of the video footage demonstrates that the convoy caught fire”

An examination of the open source evidence shows that these claims are demonstrably false. The aftermath pictures, as well as the footage of the attack, clearly indicate large, explosive weapons were used. There are at least two craters (Fig 7, 8 & 11a and Fig 13), a multitude of fragmentation, and serious damage to at least one building.

In examining the witness accounts from the White Helmets, along with the evidence in the footage of the attack itself, there are strong indications it was an air attack. Even if one does not trust the immediate witness testimonies of the White Helmets–as witness testimonies are notoriously unreliable after a traumatic event-the additional photographs and video footage of the attack and its traces leave no doubt that the attack on the convoy came from the air, probably from both jets and helicopters. Jet engines are clearly audible, and the size of the explosions suggest an air bombardment. Images from the Conflict Intelligence Team show what appears to be the base of a barrel bomb, and the tail ring of an OFAB 250-270. The rescuers are clearly terrified of an air attack, and the White Helmet testimony backs this up, although possibly exaggerating the attack–not a difficult mistake to make in the midst of such chaos.

In short, the most likely perpetrators of this attack are those who knew of the location of the convoy and have the means and motivation to carry out an air strike and helicopter barrel bomb attack. Considering the presence of a tailfin of a Russian-made bomb, the presence of a Russian drone monitoring the location, and the barrel bomb attack, it is almost certain that Syria–and possibly Russia–carried out the attack. There are no indications in the open source evidence that corroborate Russian claims that the damage took place from a “fire” on the ground (not initiated by an airstrike) or that a U.S. Predator drone could have been responsible.

This incident was a deliberate, sustained attack on aid workers using information provided for their protection.
Duidelijk verhaal
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165489029
het cynisme...

'Poetin wil met VS veiligheid hulpkonvooien bewaken'

:N

ThatCoffeeTho twitterde op woensdag 21-09-2016 om 20:24:50 Jund al-Aqsa fighter confirms that the 20+ SAA soldiers captured Maadres today were "liquidated without mercy". https://t.co/WBK31RTw5P reageer retweet
RamiSafadi93 twitterde op donderdag 22-09-2016 om 02:48:05 Fire is literally dripping from the roofs in Bustan al-Qasr as Russia burns the entire district with phosphorus.... https://t.co/PGsd4gDril reageer retweet


[ Bericht 50% gewijzigd door Slayage op 22-09-2016 10:10:57 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165489653
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:38 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Voor Ghadaffi is dat zeker waar. Hij heeft de monarchie in Libi vervangen door een republiek. Ook heeft hij het Europese neokolonialisme van Libi gestopt. Libi had geen externe schulden meer. Verder heeft hij van Libi als ongeletterd derde wereld land een land gemaakt dat zich qua ontwikkeling kan meten met Oost-Europese landen. Onder andere door enorme infrastructuur projecten als The Man Made River die Libi van drinkwater voorziet.

Dat hier allemaal nu weinig meer van over is, kon hij verder niet veel aan doen. Tegen de volledige NAVO-luchtmacht kan niemand op. Misschien had hij zijn streven naar kernwapens niet op moeten geven, zodat hij in ieder geval nog met een Mutually Asured Destruction kon dreigen.
Vooral dat waterproject is heel bijzonder te noemen. Dankzij dat kunnen boeren hun gewassen bewerken in zelfs de droogste gedeeltes van Libi.

Wat mij wel opviel is dat hun leger van toen op gebied van materieel nogal achter bleef terwijl zij zoveel geld hadden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165489842
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 10:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Vooral dat waterproject is heel bijzonder te noemen. Dankzij dat kunnen boeren hun gewassen bewerken in zelfs de droogste gedeeltes van Libi.

Wat mij wel opviel is dat hun leger van toen op gebied van materieel nogal achter bleef terwijl zij zoveel geld hadden.
Vast corruptie zoals in elk ander land daar.
  donderdag 22 september 2016 @ 10:48:37 #88
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165489929
quote:
10s.gif Op donderdag 22 september 2016 09:55 schreef Slayage het volgende:
het cynisme...

'Poetin wil met VS veiligheid hulpkonvooien bewaken'

:N

ThatCoffeeTho twitterde op woensdag 21-09-2016 om 20:24:50 Jund al-Aqsa fighter confirms that the 20+ SAA soldiers captured Maadres today were "liquidated without mercy". https://t.co/WBK31RTw5P reageer retweet
RamiSafadi93 twitterde op donderdag 22-09-2016 om 02:48:05 Fire is literally dripping from the roofs in Bustan al-Qasr as Russia burns the entire district with phosphorus.... https://t.co/PGsd4gDril reageer retweet
Zelfs de VS hebben Jund al Aqsa nu op de terroristenlijst gezet. En terecht, het zijn gewoon vieze terroristen.
  donderdag 22 september 2016 @ 10:50:57 #89
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165489953
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 10:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Vooral dat waterproject is heel bijzonder te noemen. Dankzij dat kunnen boeren hun gewassen bewerken in zelfs de droogste gedeeltes van Libi.

Wat mij wel opviel is dat hun leger van toen op gebied van materieel nogal achter bleef terwijl zij zoveel geld hadden.
Het is alleen absoluut niet duurzaam. Water wordt uit aquifers gehaald die duizenden jaren geleden zijn aangevuld en niet meer worden aangevuld in de tijd dat het eruit wordt gehaald. Dat leidt tot allerlei toekomstige problemen.
pi_165490148
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 10:48 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zelfs de VS hebben Jund al Aqsa nu op de terroristenlijst gezet. En terecht, het zijn gewoon vieze terroristen.
tja als je problemen hebt met isis te bevechten verdien je hun lot.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165490487
ideologische politiek vs real politik.

ShamiRebel twitterde op donderdag 22-09-2016 om 04:15:58 #Euphrates_Shield : Defections and resignations in Ahrar al Sham following the decision to collaborate with Turkish… https://t.co/ibogxI0o7L reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165490974
de piloot heft mazzel gehad dat ie in handen van de rebellen is gevallen...

sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 11:28:53 Pilot ejected before his MiG-23 crashed, he landed in rebel territory, rebels handed him over to SAA & got weapons in return to fight IS reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165491180
quote:
10s.gif Op donderdag 22 september 2016 11:48 schreef Slayage het volgende:
de piloot heft mazzel gehad dat ie in handen van de rebellen is gevallen...

sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 11:28:53 Pilot ejected before his MiG-23 crashed, he landed in rebel territory, rebels handed him over to SAA & got weapons in return to fight IS reageer retweet
Samenwerking tussen SAA en rebellen?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165491198
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 11:58 schreef Montagui het volgende:

[..]

Samenwerking tussen SAA en rebellen?
op dat front in qalamoun al geruime tijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165491913
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 11:58 schreef Montagui het volgende:

[..]

Samenwerking tussen SAA en rebellen?
Jep tegen IS. Anders redden ze het allebei niet.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165491992
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 23:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

wanneer hadden jullie het wel goed dan? 500 before christus?
Nooit met jullie soort volk :)
pi_165492021
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2016 22:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Onder Saddam hadden wij het ook niet goed hoor.
Ging je toen ook gebukt onder burgeroorlogen, bomaanslagen en massaslachtingen?
mon citoyens vous serez unis.
pi_165492026
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 12:54 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nooit met jullie soort volk :)
Het ligt altijd aan een ander he? :)
mon citoyens vous serez unis.
pi_165492486
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 12:56 schreef HSG het volgende:

[..]

Het ligt altijd aan een ander he? :)
Nee maar in dit geval wel.
pi_165492504
deze knakker :|W maw er is helemaal niets aan de hand, er is geen belegering en het voedsel stroomt aleppo gewoon binnen.

AP twitterde op donderdag 22-09-2016 om 13:05:23 BREAKING: Syrian president in AP interview: Government is not preventing food from entering eastern Aleppo. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165492533
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 13:23 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nee maar in dit geval wel.
Nee hoor het is de schuld van Saudi-Arabi.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 22 september 2016 @ 13:27:52 #102
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165492547
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 13:26 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee hoor het is de schuld van Saudi-Arabi.
Het is sowieso de schuld van de Rabobank.

Anyway:
sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 11:59:56 IS once again recapture Tell'ar Sharqi & Gharbi and Sandarah from FSA in north Aleppo #pingpong reageer retweet

Ping pong indeed.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165492580
:|W

AP twitterde op donderdag 22-09-2016 om 13:24:50 EXCLUSIVE VIDEO: Syrian President Assad says militants and 'terrorists' should be blamed for attack on aid convoy. https://t.co/KQO5guOFJn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 22 september 2016 @ 13:30:54 #104
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165492608
quote:
10s.gif Op donderdag 22 september 2016 13:29 schreef Slayage het volgende:
:|W

AP twitterde op donderdag 22-09-2016 om 13:24:50 EXCLUSIVE VIDEO: Syrian President Assad says militants and 'terrorists' should be blamed for attack on aid convoy. https://t.co/KQO5guOFJn reageer retweet
Fuck that guy, man. Niet alsof daar iets zinnigs uitkomt.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165492655
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 13:30 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Fuck that guy, man. Niet alsof daar iets zinnigs uitkomt.
hij beheerst de russische doctrine briljant: "deny everything"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 22 september 2016 @ 15:13:35 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165494300
@sayed_ridha
Syrian Army repelled IS attack on DeirEzzor Airbase, airstrikes on Jabal Tharda and near 137 Brigade Base

Knal ISIS de verdoemenis in daar :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 22 september 2016 @ 15:20:38 #107
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165494401
@todayinsyria
#ISIS claims to have captured the Bahurta Village west of Rai from #FSA with only 3 militants

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165495214
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 15:20 schreef Szura het volgende:
@todayinsyria
#ISIS claims to have captured the Bahurta Village west of Rai from #FSA with only 3 militants
ubermenschen die isis lui
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165495882
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2016 03:02 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Khadafi? Een ei.
Saddam? Een ei.

Goede presidenten voor Arabische maatstaven ja. Gruwelijk dom. Niets blijvends na kunnen laten voor het volk.
Saddam had een mooi land opgebouwd met goed infrastructuur. Veel Noord Afrikanen onder andere Marokkanen waren werkzaam in Irak en die kunnen er goed over meepraten. Allemaal dankzij Amerika en safawiten die hongerig waren naar macht vernietigd.
  donderdag 22 september 2016 @ 16:58:41 #111
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165496149
Gadaffi wilde doen wat overal nodig is namelijk: een gold backed valuta uitbrengen. Dat heeft hem zijn leven gekost.
pi_165496791
Voor wie het interessant vindt, er staat een docu online op Netflix over The White Helmets.

http://www.indiewire.com/(...)ivil-war-1201727126/
  donderdag 22 september 2016 @ 17:41:49 #113
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165496917
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 17:32 schreef Yasmin23 het volgende:
Voor wie het interessant vindt, er staat een docu online op Netflix over The White Helmets.

http://www.indiewire.com/(...)ivil-war-1201727126/
Haha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165497024
quote:
18s.gif Op donderdag 22 september 2016 17:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Haha
Oh wat doe k verkeerd?
pi_165497334
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2016 03:15 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Door een Khadafi-dynastie. 40 jaar regeren heeft niets te maken met en republiek.
Khadafi was officieel echter niet de leider van Libi. Zo claimde hij een meer symbolische rol aangenomen te hebben, zoals onze koning hier.
Ze hadden een heel systeem dat als een directe democratie moest werken. In alle grote steden van Libi waren er gebouwen gebouwd waar het volk bij elkaar kon komen om te stemmen over beleid en volksvertegenwoordigers. Khadafi's rol hierin was dat hij altijd een veto-recht had en mocht bepalen welke volksvertegenwoordigers wel of niet toegelaten werden.
Niet ideaal, maar toch enige nuance in de aard van zijn leiderschap en waar Libi zich mogelijk in de komende decennia naar toe zou gaan ontwikkelen.

quote:
Waar is het geld naartoe gegaan? Met maar vijf miljoen inwoners en zoveel olie decennia lang hadden Libi op zijn minst bijna op het niveau van Qatar moeten zitten....qua infrastructuur en levensvoorzieningen doen het onder voor landen als Marokko en Tunesi die geen druppel olie of gas hebben. Khadafi pompte vooral veel geld jarenlang in rebellengroepen in Soedan, Tsjaad, Polisario, Toearegs in Mali etc.
Qatar is het rijkste land ter wereld... Moet ieder land met veel olie zich opeens met dit land gaan meten?
Libi stond overigens in 2010 op plek 53 in de Human Development Index.
Dat is beter dan onder andere Saoedi-Arabi(55) (die hebben toch ook zoveel olie!), maar ook veel beter dan Tunesi (81) en al helemaal dan Marokko(114). Libi had de beste score van heel Africa in deze index.
Om dus te zeggen dat Khadafi niet in flink Libi genvesteerd heeft, is simpelweg niet waar. Het had zeker beter gekund, maar hij heeft zeker resultaten geboekt.

quote:
Gebakken lucht dit. Libi (ik ben er ooit kort geweest) doet en deed onder Khadafi onder voor olie-loze burlanden als Marokko en Tunesi. Op gebied van infrastructuur, belabberde zorg hadden ze, geen enkele ontwikkelde economie met privesector of buitenlandse bedrijven etc. Libirs moesten decennialang naar buurlanden voor de meest basale zorg omdat het innhun eigen land op het niveau van Congo was.
Dit is dus helemaal niet waar volgens die Human Development Index. Daarin wordt onder andere naar onderwijs, gezondheidszorg en inkomen gekeken. Tenzij je wilt gaan claimen dat het 'United Nations Development Program' een grote leugen is, vind ik een vergelijking met Congo zeer misplaatst.

quote:
Libische educatie systeem is vele malen slechter gewaardeerd dan die van Tunesi of Algerije. Ondanks al die olie. Ook decennialang verboden geweest Engels te studeren voor Libirs. Ze staan bekend als een onontwikkeld volk bij buurlanden als Egypte of Tunesi.
Hierboven al behandeld, maar ik zou hier dan nu toch graag bronnen van willen zien, aangezien de VN dus precies het tegenovergestelde van jou zegt over al deze kwesties.

quote:
De laatste tien jaar heeft Khadafi op goede voet geleefd met het Westen en de banden volledig genormaliseerd. Na 9/11 en op indringend aanraden van zoon en opvolger Saif. Wordt ook weleer vergeten als zijn "anti-imperialistische" heldenrol wordt overdreven. Met name Blair en Sarkozy hebben goede relaties met Libi opgebouwd en Khadafi in normaal vaarwater kunnen krijgen. Dat doen ze niet voor niets. Er lagen grote contracten en nog meer investeringen in het verschiet op gebied van olie en investeringen. Het was gewoon en land geworden wat en Westersgezinde politiek op het einde voerde mbt hun olie en omgang met terrorisme.
Is dus een slechte keuze geweest van Khadafi om zich naar het Westen te orinteren qua politiek. Als hij zijn banden met Rusland sterk gehouden had, dan hadden die mogelijk wl gebruik gemaakt van hun veto-recht tegen het militaire ingrijpen in 2011.
  donderdag 22 september 2016 @ 18:26:12 #116
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165497589
Libi een success noemen :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 22 september 2016 @ 18:34:02 #117
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165497766
Shirqat bevrijd.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165498301
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 18:10 schreef JaJammerJan het volgende:
Khadafi was officieel echter niet de leider van Libi. Zo claimde hij een meer symbolische rol aangenomen te hebben, zoals onze koning hier.
Ze hadden een heel systeem dat als een directe democratie moest werken. In alle grote steden van Libi waren er gebouwen gebouwd waar het volk bij elkaar kon komen om te stemmen over beleid en volksvertegenwoordigers. Khadafi's rol hierin was dat hij altijd een veto-recht had en mocht bepalen welke volksvertegenwoordigers wel of niet toegelaten werden.
Niet ideaal, maar toch enige nuance in de aard van zijn leiderschap en waar Libi zich mogelijk in de komende decennia naar toe zou gaan ontwikkelen.
Assad is ook democratisch gekozen. En Noord-Korea is ook een volksrepubliek ipv dictatuur. Kleine nuance. Niet ideaal. Jij volgt de papieren werkelijkheid inzake Khadafi's Libie zie ik. Ook goed hoor. Tis alleen gebakken lucht dit hele verhaaltje van je. De praktijk is vele malen anders geweest.

quote:
Qatar is het rijkste land ter wereld... Moet ieder land met veel olie zich opeens met dit land gaan meten?
Libi stond overigens in 2010 op plek 53 in de Human Development Index.
Dat is beter dan onder andere Saoedi-Arabi(55) (die hebben toch ook zoveel olie!), maar ook veel beter dan Tunesi (81) en al helemaal dan Marokko(114). Libi had de beste score van heel Africa in deze index.
Dat komt omdat in Libie alles gesponsord was vanuit de overheid. Dus ja, de mensen gingen naar school tot op de universiteit. Ik had het over de kwaliteit van het onderwijs, of de zorg. Niet de toegang ertoe. Die was er zeker. En die komt terug in jouw geciteerde human development index. De kwaliteit echter was zo ernstig slecht dat vele Libiers uit het Westen (Tripoli en omgeving) al jarenlang naar ziekenhuizen in Zuid-Tunesie gingen omdat zelfs in de publieke ziekenhuizen daar de zorg beter was dan in hun eigen Libie. Of het onderwijs...zoek je op de lijst van beste universiteiten in de Arabische wereld bijv vindt je op 30 als eerste een Tunesische universiteit, of meerdere Egyptische in de top 20. Maar om de Libische te vinden moet je veel verder naar beneden scrollen. De kwaliteit was gewoon zeer slecht. In de gehele top 100 geen enkele libische uni te vinden.

quote:
Om dus te zeggen dat Khadafi niet in flink Libi genvesteerd heeft, is simpelweg niet waar. Het had zeker beter gekund, maar hij heeft zeker resultaten geboekt.
Welke resultaten in het achterhoofd houdend dat het land in de toptijd op olie sliep? Enige grote project is die dam..... Omringende landen zijn vele malen beter ontwikkeld. Weleens in Marokko gereden de grote steden en infrastructuur met Libie vergeleken? Of Grande Tunis? Landen zonder olie. Libische zorg vergeleken met de Tunesische? Educatie systeem met Egypte? Land (Egypte) zo arm als wat vergeleken bij Libie waar mr. Khadafi de "anti-imperialist" met petrol dollars maar 4/5 miljoen mondjes voedde ipv Mubarak 80 miljoen in Egypte?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 22 september 2016 @ 20:15:59 #119
242879 Onnoman
The On And Only
pi_165500002
dat Assad gevierendeeld mag worden
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  donderdag 22 september 2016 @ 21:07:22 #120
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165501355
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 20:15 schreef Onnoman het volgende:
dat Assad gevierendeeld mag worden
:') :') :')

---

"gematigd"

https://www.almasdarnews.(...)-boy-northern-syria/
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 22 september 2016 @ 21:19:49 #121
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165501783
SAA en co zeggen dat ze operaties gaan starten om de Oostelijke delen van Aleppo te pakken!

SyriawatanNews twitterde op donderdag 22-09-2016 om 21:07:31 احياء #حلب الشرقية قريبأ عيونها خضر.. منذ اللحظة قيادة العمليات العسكرية للجيش العربي السوري تعلن بدء العمليات العسكرية في حلب الشرقية. reageer retweet
MIG29_ twitterde op donderdag 22-09-2016 om 20:57:52 ???? || ?????? ???? : ????? ?????? ??????? ???? ??? ???????? ???????? ?????? ????? ??? ??????? .. ????????... https://t.co/KWixqFQphN reageer retweet
Syria_Hezb_Iran twitterde op donderdag 22-09-2016 om 20:56:48 ??#Syrian MOD Announce the beginning of #SAA Operations in 'rebel'-controlled East #Aleppo https://t.co/iwHkBnecV2 reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 21:25:17 Activists in besieged Aleppo calls on rebel leaders to learn from what happened in Homs/Daraya & accept reconciliat... https://t.co/263KGfQmMq reageer retweet
Go Tigers go

[ Bericht 17% gewijzigd door Zahreddine op 22-09-2016 21:29:30 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165503731
quote:
9s.gif Op donderdag 22 september 2016 17:48 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Oh wat doe k verkeerd?
niks ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165503756
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 20:15 schreef Onnoman het volgende:
dat Assad gevierendeeld mag worden
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165503972
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 22-09-2016 om 17:59:48 #EuphratesShield: after a carbomb targeted #FSA near Azaz #ISIS is now shelling Al-Rai with heavy artillery. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 19:38:03 IS has deployed militants from the "Jund al-Khilfah" group which is in charge of protecting the capital Raqqa https://t.co/BcXEheYBET reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 19:38:49 *Deployed to Dabiq in north Aleppo countryside reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165504097
honden van het "kalifaat" :r :r :r

sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 17:50:31 IS carry out a bombing during meeting between Syrian Opposition leaders + Interim Gov in Inkhil, Daraa https://t.co/yNBEVPn2kA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165504182
die predator zal dit wel gedropt hebben...

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 22-09-2016 om 22:21:43 @QalaatAlMudiq Russian bomb OFAB 250-270 found inside @UN/@SYRedCrescent depot. https://t.co/kMd2HCpQnP https://t.co/tOW5sYefyW reageer retweet
CITeam_en twitterde op donderdag 22-09-2016 om 22:14:47 Russian Bomb Remains Recovered from Syrian Red Crescent Aid Convoy Attack via @bellingcat https://t.co/M52Wrslfai reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165504524
quote:
10s.gif Op donderdag 22 september 2016 22:26 schreef Slayage het volgende:
die predator zal dit wel gedropt hebben...

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 22-09-2016 om 22:21:43 @QalaatAlMudiq Russian bomb OFAB 250-270 found inside @UN/@SYRedCrescent depot. https://t.co/kMd2HCpQnP https://t.co/tOW5sYefyW reageer retweet
CITeam_en twitterde op donderdag 22-09-2016 om 22:14:47 Russian Bomb Remains Recovered from Syrian Red Crescent Aid Convoy Attack via @bellingcat https://t.co/M52Wrslfai reageer retweet
Propaganda, stukjes OFAB kunnen ze overal vinden en daar neerleggen. Al die vrachtwagens waren afgebrand maar niet kapot gescheurd, duidelijk van grond af gebeurd. Reinste propaganda om Syrie en Rusland onder druk te zetten voor concessies. Vergeten alleen dat dit de jaren '90 nietzijn, wereldopinie is niet gebaseerd op mening van CNN.
pi_165504638
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165505670
quote:
10s.gif Op donderdag 22 september 2016 22:26 schreef Slayage het volgende:
die predator zal dit wel gedropt hebben...

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 22-09-2016 om 22:21:43 @QalaatAlMudiq Russian bomb OFAB 250-270 found inside @UN/@SYRedCrescent depot. https://t.co/kMd2HCpQnP https://t.co/tOW5sYefyW reageer retweet
CITeam_en twitterde op donderdag 22-09-2016 om 22:14:47 Russian Bomb Remains Recovered from Syrian Red Crescent Aid Convoy Attack via @bellingcat https://t.co/M52Wrslfai reageer retweet
Thanks.

En nog even de link van de tweet:

https://www.bellingcat.co(...)t-aid-convoy-attack/

Helder stuk.

Maar de Russen e/o Syrirs zullen wel reageren a la KebabRemovalTeam. :')
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  vrijdag 23 september 2016 @ 04:42:39 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165507683
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 21:19 schreef Zahreddine het volgende:
SAA en co zeggen dat ze operaties gaan starten om de Oostelijke delen van Aleppo te pakken!

SyriawatanNews twitterde op donderdag 22-09-2016 om 21:07:31 احياء #حلب الشرقية قريبأ عيونها خضر.. منذ اللحظة قيادة العمليات العسكرية للجيش العربي السوري تعلن بدء العمليات العسكرية في حلب الشرقية. reageer retweet
MIG29_ twitterde op donderdag 22-09-2016 om 20:57:52 ???? || ?????? ???? : ????? ?????? ??????? ???? ??? ???????? ???????? ?????? ????? ??? ??????? .. ????????... https://t.co/KWixqFQphN reageer retweet
Syria_Hezb_Iran twitterde op donderdag 22-09-2016 om 20:56:48 ??#Syrian MOD Announce the beginning of #SAA Operations in 'rebel'-controlled East #Aleppo https://t.co/iwHkBnecV2 reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 22-09-2016 om 21:25:17 Activists in besieged Aleppo calls on rebel leaders to learn from what happened in Homs/Daraya & accept reconciliat... https://t.co/263KGfQmMq reageer retweet
Go Tigers go
Bommen vallen al en ik zie wat tweets dat er flinke versterkingen zijn gestuurd naar Zuid-Aleppo. Beter komen ze nog op een of andere manier tot een ontruimingsstrategie want dit wordt een grote schroothoop en kerkhof...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 23 september 2016 @ 08:27:24 #131
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165508117
@EjmAlrai
Now we know why #USA wasn't transparent over the Ceasefire: Unable to fulfill terms
Text of Syria cease-fire deal:

http://bigstory.ap.org/ar(...)yria-cease-fire-deal

@EjmAlrai
US vetted rebels rejected the COH & refused to pull away form Castello road; US didn't share info on #AQ BEFORE JIC.

Maar blijf vooral alleen naar Assad wijzen ivm je toegang voor hulpkonvooien, Kerry, De Mistura en Egeland. :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 23 september 2016 @ 08:58:40 #132
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165508407
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2016 23:19 schreef Montagui het volgende:

[..]

Thanks.

En nog even de link van de tweet:

https://www.bellingcat.co(...)t-aid-convoy-attack/

Helder stuk.

Maar de Russen e/o Syrirs zullen wel reageren a la KebabRemovalTeam. :')
Het lag natuurlijk enigszins voor de hand. Gezien de schaal van de vernietiging moest dit wel een 'sustained attack' zijn geweest. De enigen die dit konden in dit gebied en ook precies wisten waar het konvooi was waren de Russen en de SAA.

Wat betreft de reden waarom er 'zoveel' over is van de bom; Dit zou een goede reden kunnen zijn (van de Reddit):
quote:
If I see the compressed tail section, it looks like the bomb has not properly exploded. If it would have been properly exploded, you shall find much less, not the whole bottom and tail section compressed to a 20 cm plate. Also when I see the big broken part of the bomb hull, it seems the bomb has not survived the penetration of the concrete roof and/or the impact on the hard ground, broke open/into pieces and the filler deflagrated instead of an explosion. When a bomb hull breaks, the filler will not properly explode, this is not untypical and often seen. I was always asking myself, from where these burn marks on the roof and the column came from...it seems from the inproper deflagration.
In comparison to a Russian type FAB bombs, the OFAB family shall be slightly hardened for such penetrations of roofs e.g. But it seems, they are not constructed to penetrate concrete roofs, like this. So it is not a bunker buster.... This is a little bit disappointing, I had expected a better result/production quality..


[ Bericht 37% gewijzigd door DustPuppy op 23-09-2016 09:04:53 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 23 september 2016 @ 10:53:00 #133
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165509882
De Turken en hun vazallen krijgen mokerslagen van ISIS.

sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:18:44 Looks like FSA is retreating to the east of the Euphrates https://t.co/SadsyqEFxd reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:32:46 IS have recaptured almost 20 villages from FSA which the latter captured with Turkish artillery/airstrikes/tanks as part of #EuphratesShield reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 23 september 2016 @ 10:58:09 #134
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165509960
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 10:53 schreef Zahreddine het volgende:
De Turken en hun vazallen krijgen mokerslagen van ISIS.

sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:18:44 Looks like FSA is retreating to the east of the Euphrates https://t.co/SadsyqEFxd reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:32:46 IS have recaptured almost 20 villages from FSA which the latter captured with Turkish artillery/airstrikes/tanks as part of #EuphratesShield reageer retweet
I called it!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165511633
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 10:53 schreef Zahreddine het volgende:
De Turken en hun vazallen krijgen mokerslagen van ISIS.

sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:18:44 Looks like FSA is retreating to the east of the Euphrates https://t.co/SadsyqEFxd reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:32:46 IS have recaptured almost 20 villages from FSA which the latter captured with Turkish artillery/airstrikes/tanks as part of #EuphratesShield reageer retweet
Waar zijn ze in godsnaam mee bezig daar? :').
  vrijdag 23 september 2016 @ 12:16:58 #136
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165511670
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 10:53 schreef Zahreddine het volgende:
De Turken en hun vazallen krijgen mokerslagen van ISIS.

sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:18:44 Looks like FSA is retreating to the east of the Euphrates https://t.co/SadsyqEFxd reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:32:46 IS have recaptured almost 20 villages from FSA which the latter captured with Turkish artillery/airstrikes/tanks as part of #EuphratesShield reageer retweet
Assad lacht zich in zijn vuistje.
pi_165511784
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:14 schreef zarGon het volgende:

[..]

Waar zijn ze in godsnaam mee bezig daar? :').
Potje kutprutsen blijkbaar. Hebben de Koerden met hun Manbij-offensief het toch beter gedaan. :')
mon citoyens vous serez unis.
pi_165511879
Turkse leger stelt toch beetje teleur, na al die verhalen hier.
  vrijdag 23 september 2016 @ 12:33:41 #139
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165511955
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:28 schreef TheJanitor het volgende:
Turkse leger stelt toch beetje teleur, na al die verhalen hier.
Het Turkse leger is er niet grootschalig bij betrokken. Ze vallen niet meer aan via de lucht, ondersteunen slechts offensief met tanks en hebben geen infantriegroepen.
pi_165511967
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het Turkse leger is er niet grootschalig bij betrokken. Ze vallen niet meer aan via de lucht, ondersteunen slechts offensief met tanks en hebben geen infantriegroepen.
Dus het infanterie is het beruchte deel van het leger dat zo goed is?
  vrijdag 23 september 2016 @ 12:39:10 #141
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165512070
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:34 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Dus het infanterie is het beruchte deel van het leger dat zo goed is?
Geen idee. Maar het zijn voornamelijk hun huurlingen (TFSA) die het werk doen. Dat zijn geen gekkies zoals IS, die trekken zich gewoon terug als IS vol gas allerlei gekke aanvallen lanceert.
pi_165512076
Schijnt flink tekeer te gaan in Aleppo:
CarolineAnning twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 11:59:45 Aid workers in Aleppo say they're trapped in a basement - bombing too intense to go out and help with rescues reageer retweet
StefanieDekker twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 12:10:36 East #Aleppo resident:ground shakes like never before.But can't stay 24hrs in bunker either.People terrified. But cant do anything 2 stop it reageer retweet
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165512461
Als Oost-Aleppo valt, kunnen de burgers daar ten minste in relatieve vrede leven zoals in West-Aleppo.
pi_165512468
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:39 schreef Montagui het volgende:
Schijnt flink tekeer te gaan in Aleppo:
CarolineAnning twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 11:59:45 Aid workers in Aleppo say they're trapped in a basement - bombing too intense to go out and help with rescues reageer retweet
StefanieDekker twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 12:10:36 East #Aleppo resident:ground shakes like never before.But can't stay 24hrs in bunker either.People terrified. But cant do anything 2 stop it reageer retweet
Goed zo, bombardeer dat gezwel tot ze 14 dagen geen oog hebben dichtgedaan en op hun knieen vallen en bidden tot grote god Sukhoi om op te houden. Het wordt tijd om de seculiere staat in ere te herstellen en Assad tot levenslang president met onbegrensd mandaat te benoemen.
pi_165512703
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:28 schreef TheJanitor het volgende:
Turkse leger stelt toch beetje teleur, na al die verhalen hier.
Turks nationalistisch romantisme, dat zie je bij hun verslaggeving over de bombardementen op PKK. Gooien 1 bom 300 Koerden dood en het ergste de sheeple slikken het voor zoete koek. Er waren wat berichten door VS soldaten op de grond dat de tactieken die ze gebruiken hopeloos verouderd zijn.

Misschien was het gewoon een excuus om hun proxy leger uit Aleppo terug te trekken, waar ze voor beschuldigd zijn door de anderen. Terroristen in Aleppo zijn hierdoor enorm verzwakt, zeker na die mislukte offensieven waar ze veel aan capaciteit verloren hebben.
pi_165513903
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2016 13:00 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Goed zo, bombardeer dat gezwel tot ze 14 dagen geen oog hebben dichtgedaan en op hun knieen vallen en bidden tot grote god Sukhoi om op te houden. Het wordt tijd om de seculiere staat in ere te herstellen en Assad tot levenslang president met onbegrensd mandaat te benoemen.
Ben je toevallig een Syrir?
NEE!
  vrijdag 23 september 2016 @ 15:16:15 #147
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165515418
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 14:11 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Ben je toevallig een Syrir?
Hij is in ieder geval geen democraat.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165516029
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het Turkse leger is er niet grootschalig bij betrokken. Ze vallen niet meer aan via de lucht, ondersteunen slechts offensief met tanks en hebben geen infantriegroepen.
En straks, na IS, moeten ze opnemen tegen SAA, NDF, IRGC, YPG, Hezbollah en de Russische luchtmacht. IS deelt momenteel mokerslagen uit dus uiteindelijk ben je er aardig doorheen. Je tegenpartij ruikt al de overwinning dus dat wordt nog leuk.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165516556
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 10:53 schreef Zahreddine het volgende:
De Turken en hun vazallen krijgen mokerslagen van ISIS.

sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:18:44 Looks like FSA is retreating to the east of the Euphrates https://t.co/SadsyqEFxd reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:32:46 IS have recaptured almost 20 villages from FSA which the latter captured with Turkish artillery/airstrikes/tanks as part of #EuphratesShield reageer retweet
Lijkt bullshit, heb je de bron gezien die hij post? :')

Als er iets was waren er heus meer bronnen die het zouden melden.

sergermedx twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 09:49:16 ISIS captured Qantara,Qeragoz,Tal shair & Tatahumus villages from Turkish backed FSA. 19 FSA soldiers killed and many captured alive. reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:56:43 @sergermedx Then I'm dead too, or, or ISIS didnt take these areas, choose 1. reageer retweet
_O-
pi_165516735


Het lichtgrijze gebied onder/rondom Al-Rai zou wat IS terug heeft weten te krijgen moeten zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-09-2016 16:05:35 ]
pi_165517016
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:05 schreef zarGon het volgende:
[ afbeelding ]

Het lichtgrijze gebied onder/rondom Al-Rai zou wat IS terug heeft weten te krijgen moeten zijn.
behoorlijke counter gaande kennelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517159
Als BosnoBoy niet meer tweet dan weten we het zeker.

Opzich geen slechte uitkomst.
pi_165517219
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Als BosnoBoy niet meer tweet dan weten we het zeker.

Opzich geen slechte uitkomst.
ja die zit in dat gebied toch?

wat is geen slechte uitkomsyt?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517225
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:05 schreef zarGon het volgende:
[ afbeelding ]

Het lichtgrijze gebied onder/rondom Al-Rai zou wat IS terug heeft weten te krijgen moeten zijn.
Moet zeggen dat ik dit niet verwacht had. Beter geven ze alles aan de Koerden. Zelf kunnen ze blijkbaar ook niets.
pi_165517245
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja die zit in dat gebied toch?

wat is geen slechte uitkomsyt?
Ja.

Dat hij permanent stopt met tweeten. Die gast probeert het nieuws te brengen alsof het showbizz nieuws is.
pi_165517276
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja.

Dat hij permanent stopt met tweeten. Die gast probeert het nieuws te brengen alsof het showbizz nieuws is.
valt best mee. zoveel tweet hij ook niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517310
huseyinbozan twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 16:24:01 #obanbey cephesinde bugn ilerleme ya da gerileme yoktur.Karşılıklı havan, top ve fze atışları yapıldı. reageer retweet
Geen verandering in het gebied rond Al-Rai/Jarablus volgens deze gozer, ze gooien alleen raketten heen en weer.
pi_165517334
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:25 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Moet zeggen dat ik dit niet verwacht had. Beter geven ze alles aan de Koerden. Zelf kunnen ze blijkbaar ook niets.
dit is wel complete faal natuurlijk. ben benieuwd hoe ze erop gaan reageren. die discussie wel of niet met de VS samenwerken heeft ook zeker schade aangericht.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517335
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

valt best mee. zoveel tweet hij ook niet.
Dit soort shit
https://twitter.com/BosnjoBoy/status/765939272297902081

Binnenkort aanval X, loading dit dat :')
pi_165517373
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:29 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dit soort shit
https://twitter.com/BosnjoBoy/status/765939272297902081

Binnenkort aanval X, loading dit dat :')
mwah er zijn irritantere twitteraars dan bonsjo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517389
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:
huseyinbozan twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 16:24:01 #obanbey cephesinde bugn ilerleme ya da gerileme yoktur.Karşılıklı havan, top ve fze atışları yapıldı. reageer retweet
Geen verandering in het gebied rond Al-Rai/Jarablus volgens deze gozer, ze gooien alleen raketten heen en weer.
das toch heel wat anders dan die andere tweets.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517431
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

das toch heel wat anders dan die andere tweets.
Mja maar volgens mij heeft zelfs Amaq er nog geen claim uitgegooid. Daarom denk ik dat het niet waar is, anders hadden ze het wel gedaan.
pi_165517479
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 16:33 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Mja maar volgens mij heeft zelfs Amaq er nog geen claim uitgegooid. Daarom denk ik dat het niet waar is, anders hadden ze het wel gedaan.
ja dat is ook waar. er zijn relatief weinig twitteraars die er melding van maken. als die map van zargon klopt is dat hele front ingestort. maar dunno we gaan het zien. zo wordt TR wel dieper en dieper het moeras ingetrokken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165517518
bosnjo ontkent het overigens...

BosnjoBoy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 10:56:43 @sergermedx Then I'm dead too, or, or ISIS didnt take these areas, choose 1. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165519386
EjmAlrai twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 15:35:19 #ISIS claim its militants are advancing toward Jafra to isolate the deer-ezzour airport from the city (thanks to #USA Ithraya bombing). reageer retweet
EjmAlrai twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 16:13:15 Deirezzour is in a difficult situation now. Attempt to take back the airport perimeter but priority is around Aleppo now+ @chaliseprashant reageer retweet
  vrijdag 23 september 2016 @ 18:26:50 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165519543


'

Wat een mongool :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165519596
die tweet staat er nog steeds op ondanks dat ie meteen werd gecorrigeerd :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 23 september 2016 @ 18:46:04 #168
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165519904
Het is Markito h, staat er bekend voor :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165520804
quote:
Bij een nieuw offensief op het oostelijke deel van de Syrische stad Aleppo zijn zeker zeventig mensen om het leven gekomen, zeggen verschillende bronnen. De afgelopen dagen hebben het regeringsleger en Rusland hun bombardementen opgevoerd op dit deel van de stad, dat nog in handen is van rebellen. Het westelijke deel is in handen van de regering.

http://nos.nl/artikel/213(...)doden-in-aleppo.html
Hier al bekend natuurlijk. Dacht dat er vorderingen werden gemaakt maar blijkbaar niet.
  vrijdag 23 september 2016 @ 19:39:48 #170
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165521116
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:44:16 Syrian Army & Liwa al-Quds advanced in factory area north of Handarat Camp, Aleppo reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 19:32:52 Clashes in outskirts of Sheikh Sa'eed in south Aleppo city reageer retweet
watanisy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:39:26 #SAA captured al-Shaher region - number of strategic hills and laboratories on the axis of Handarat Camp / Aleppo https://t.co/uOSLaDJSo6 reageer retweet
watanisy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:48:38 #SAA control the road leading from the axis of al-Badawi mosque to Ramouseh / Aleppo reageer retweet
watanisy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:53:08 #SAA Navy Seals captured Ain al-Bayda village fully / Latakia reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165524235
Handarat camp is toch een vluchtelingenkamp? :')
  vrijdag 23 september 2016 @ 21:42:16 #172
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165524243
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2016 21:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Handarat camp is toch een vluchtelingenkamp? :')
50 jaar geleden ofzo
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 23 september 2016 @ 21:43:24 #173
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165524277
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2016 21:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Handarat camp is toch een vluchtelingenkamp? :')
Volgens mij niet in de zin van het woord zoals wij het kennen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165525961
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 20:10:27 2 airstrikes carried out by #Iraq's Air Force (AC-208B Combat Caravan) in Salahuddin province. https://t.co/nHz9kqCTWg reageer retweet
pi_165526031
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 19:39 schreef Zahreddine het volgende:
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:44:16 Syrian Army & Liwa al-Quds advanced in factory area north of Handarat Camp, Aleppo reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 19:32:52 Clashes in outskirts of Sheikh Sa'eed in south Aleppo city reageer retweet
watanisy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:39:26 #SAA captured al-Shaher region - number of strategic hills and laboratories on the axis of Handarat Camp / Aleppo https://t.co/uOSLaDJSo6 reageer retweet
watanisy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:48:38 #SAA control the road leading from the axis of al-Badawi mosque to Ramouseh / Aleppo reageer retweet
watanisy twitterde op vrijdag 23-09-2016 om 18:53:08 #SAA Navy Seals captured Ain al-Bayda village fully / Latakia reageer retweet
Ik denk dat het binnenkort game over is voor de terroristen in Aleppo.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165526236
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 22:53 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik denk dat het binnenkort game over is voor de terroristen in Aleppo.
dit zeggen jullie al jaren
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165527805
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 22:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

dit zeggen jullie al jaren
Dat is gek want de grote slag om Aleppo is nog geen jaren aan de gang.
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 24 september 2016 @ 11:00:21 #179
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165531994
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 22:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

dit zeggen jullie al jaren
Rebellen zijn consistent territorium aan het verliezen in Aleppo sinds 2013. Nu zijn ze geheel omsingeld. Wat willen ze doen?
  zaterdag 24 september 2016 @ 11:27:48 #180
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165532379
@sayed_ridha
Syrian Army assert full control over Handarat Camp

Wait whut :o
Zo snel al? Geloof het bijna niet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 september 2016 @ 11:46:19 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165532682
@leithfadel
According to the commander of Liwaa Al-Quds Mohammad Rifa'i, the entire Handarat Refugee Camp has been liberated. 🇸🇾🇵🇸

Ja dus :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 september 2016 @ 11:51:06 #182
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165532741
Hmm, moraal zal wel ingezakt zijn. Ik zou nu dwingen tot een deal, dan is de oorlog in Aleppo snel voorbij. De mensen in het "rebellen"gebied kunnen dan weer vrij leven.
  zaterdag 24 september 2016 @ 12:01:39 #183
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165532880
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 11:51 schreef Richestorags het volgende:
Hmm, moraal zal wel ingezakt zijn. Ik zou nu dwingen tot een deal, dan is de oorlog in Aleppo snel voorbij. De mensen in het "rebellen"gebied kunnen dan weer vrij leven.
Ja zou het beste zijn. Moeten die terroristen wel eens meewerken met die corridors enzo...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165532970
Geen deal, bombardeer ze non stop, laat ze niet slapen, opjagen die ratten en uitroeien.
  zaterdag 24 september 2016 @ 12:48:31 #185
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165533517
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 12:08 schreef KebabRemovalTeam het volgende:
Geen deal, bombardeer ze non stop, laat ze niet slapen, opjagen die ratten en uitroeien.
Hoe denk je dat ze tot een deal gedwongen worden? Door ze op te jagen. Vervolgens allemaal arresteren en niet naar Idlib laten gaan.
  zaterdag 24 september 2016 @ 12:56:19 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165533603
@leithfadel
Phase 9 of Muhaysni's offensive is losing Handarat Camp

Haha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165534185
Gaat snel nu. Heuvel ten westen van Handarat gepakt, al-Kindi wordt nu aangevallen. Blijkbaar gebied tussen Handarat en Sheikh Najjar ook voor een groot deel.

In het zuiden bij Sheikh Saeed ook terreinwinst en nieuwe aanvallen op Qarasi en Khan Touman.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 24 september 2016 @ 14:39:28 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165535137
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165535228
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165535627
Handarat ingenomen door Liwa al-Quds. Ma'an mogelijk ingenomen door Jund al-Aqsa.

Druk begin van het weekend zo.
NEE!
  zaterdag 24 september 2016 @ 15:06:07 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165535636
@sayed_ridha
al-Zinki group announces that it has joined Jaish al-Fateh #Aleppo

Lekker officieel in bed met Al Qaeda, maar gewoon nog wapens van de VS krijgen hoor. Eens zien hoe de kneuzen Toner en Kirby dit weer stotterend gaan verklaren.

Ah...
@JohnKerry
When bombs explode in #Syria, the White Helmets are the brave 1st responders on the scene. Honored to meet their leader & #Aleppo activists.

[ Bericht 25% gewijzigd door Szura op 24-09-2016 15:33:00 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165537859
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 15:05 schreef HexHunter het volgende:
Handarat ingenomen door Liwa al-Quds. Ma'an mogelijk ingenomen door Jund al-Aqsa.

Druk begin van het weekend zo.
De inname van Ma'an is toch best wel groot. Dat is toch in principe een fort?
pi_165538572
Handarat weer in handen van rebels blijkbaar

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 24-09-2016 om 18:38:00 Breaking. Rebels took back control of #Handarat Camp. https://t.co/xrzXFDxBzy reageer retweet
pi_165538767
quote:
11s.gif Op zaterdag 24 september 2016 18:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De inname van Ma'an is toch best wel groot. Dat is toch in principe een fort?
Neu zo heel groot is het ook weer niet, k vond de val van Handarat toch wel een stuk groter. Het hield het wel een stuk langer uit dan eigenlijk alle omringende dorpen terwijl het van 3 kanten was omsingeld min of meer. Maarja aan een fort heb je niks aan als je verdedigers uit het NDF bestaan.

Ze hebben daar bij Hama nu wel de ruimte om voor de voorsteden ervan te gaan zonder het risico om afgesloten te worden na een counter vanuit Ma'an richting Morek en Kafr Zita.

[ Bericht 3% gewijzigd door HexHunter op 24-09-2016 19:12:17 ]
NEE!
  zaterdag 24 september 2016 @ 20:14:46 #195
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165540123
@sayed_ridha
Liwa al-Quds denies claims by Opp of regaining control or re-entering Handarat Camp
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 september 2016 @ 20:52:53 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165541022
@MIG29_
#Breaking : my ground source
Hndarat camp Under SAA control after reple Militants Attack

9:45 pm
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165541136
Atak: waarom gaat de fsa zo langzaam? Ik dacht dat ze via de eufraat manbij zouden afsnijden, dan een bocht naar het westen en die stad innemen, vervolgens een bocht rechtdoor en naar al bab, voordat ze met een bocht aleppo zouden aanvallen vanuit het noorden... Waar is het misgegaan? Waar zijn de leopards 2? Waar zijn de mokerslagen? Ik voel me bedrogen hier.
pi_165541294
MmaGreen twitterde op zaterdag 24-09-2016 om 20:48:22 Message from liberated Handarat Camp, Northern Aleppo Countryside to the militants in Eastern Aleppo (24/09/2016) https://t.co/mF0e7y71UF reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165541609
Souria4Syrians twitterde op zaterdag 24-09-2016 om 20:43:00 Unconfirmed reports of US-backed 'rebels' capturing a Liwa Al-Quds soldier in Handarat and beheading him#Aleppo reageer retweet
:r

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 24-09-2016 om 21:05:40 @QalaatAlMudiq Al-Quds reinforcements defeated. Rebels now in full control of #Handarat Camp. reageer retweet
Weer n van die dagen dat je niemand op Twitter moet vertrouwen tot de volgende ochtend.
NEE!
  zaterdag 24 september 2016 @ 21:25:59 #200
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165541874
Handarat _O_ _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 24 september 2016 @ 21:42:36 #201
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165542201
quote:
Aleppo, Syria (10:22 P.M.) - After several hours of intense clashes, the Syrian Army's elite Republican Guard and the Palestinian paramilitary force "Quds Brigade" were able to repel a massive insurgent attack on the recently captured Handarat Camp.

Contrary to both Fateh Halab and JFS media sources, the militants were not able to capture the Palestinian refugee camp. Clashes have reportedly halted as of this moment.

The situation remains tense on the aforementioned front of Syria's economic capital and could change at any second as the jihadist forces are adamant in their ambition of recapturing the district.

Losing this imperative district would bury the Islamist rebels' chances of ever lifting the siege on east Aleppo from the Castello, which is the reason they are throwing many men into the battle in northern Aleppo
https://www.almasdarnews.(...)sault-handarat-camp/
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165544270
Pro-gov bronnen melden nu ook dat SAA teruggetrokken is van Handarat.
  zaterdag 24 september 2016 @ 23:20:39 #203
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165544294
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 23:19 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Pro-gov bronnen melden nu ook dat SAA teruggetrokken is van Handarat.
juist
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 24 september 2016 @ 23:24:08 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165544370
Status quo dus:

Aleppo, Syria (11:15 P.M.) - Moments ago, an exclusive field source informed Al-Masdar News that the Syrian Army and the allied Quds Brigade withdrew from Handarat Camp following their inability to fortify the captured positions ahead of reports of a mass scale counteroffensive led by Jabhat Fath Al-Sham (Qaeda affiliate).

Nevertheless, Quds Brigade managed to repel the latest militant assault at 9:45 P.M. Syria time; henceforth, Al-Masdar reported the event in the previous article.

However, as of this moment, the Syrian Armed Forces maintain control of the Shaher sector and the Handarat Industrial District east of the refugee camp enabling them the option to counterattack at any second.

Both sides are unable to fortify their positions in order to hold them at the aforementioned camp; therefore, the situation is prone to change at any moment.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 25 september 2016 @ 09:07:15 #206
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165548077
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 11:51 schreef Richestorags het volgende:
Hmm, moraal zal wel ingezakt zijn. Ik zou nu dwingen tot een deal, dan is de oorlog in Aleppo snel voorbij. De mensen in het "rebellen"gebied kunnen dan weer vrij leven.
Juist. Nu doorpakken en de terroristen tot overgave dwingen is vele malen beter dan het leiden verlengen door talloze staakt het vurens. De positie van de terroristen moet nog verder verzwakt worden door massale bombardementen en totale isolatie. Helaas vallen hier ook burgerslachtoffers bij, maar op termijn waarschijnlijk minder dan met het pappen en nathouden beleid dat je krijgt met een wapenstilstand en hulpconvooien, als ze bujna knock out zijn kun je altijd nog onderhandelen.
  zondag 25 september 2016 @ 13:14:50 #207
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165551862
Hama:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165552765
quote:
0s.gif Op zondag 25 september 2016 13:14 schreef Szura het volgende:
Hama:

[ afbeelding ]
Wie zijn hier te zien?
  zondag 25 september 2016 @ 14:13:35 #209
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165553067
quote:
1s.gif Op zondag 25 september 2016 13:57 schreef Peunage het volgende:

[..]

Wie zijn hier te zien?
Suheil al-Hassan, kolonel van de Tiger Forces. Als hij ergens mee komt doen, betekent dat vrijwel altijd dat er overwinningen geboekt worden door het leger.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 25 september 2016 @ 15:03:50 #210
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165554034
quote:
1s.gif Op zondag 25 september 2016 14:13 schreef Szura het volgende:

[..]

Suheil al-Hassan, kolonel van de Tiger Forces. Als hij ergens mee komt doen, betekent dat vrijwel altijd dat er overwinningen geboekt worden door het leger.
Yep!
pi_165555536
quote:
1s.gif Op zondag 25 september 2016 14:13 schreef Szura het volgende:

[..]

Suheil al-Hassan, kolonel van de Tiger Forces. Als hij ergens mee komt doen, betekent dat vrijwel altijd dat er overwinningen geboekt worden door het leger.
Oh, ik herkende hem niet eens. _O-
pi_165556253
quote:
1s.gif Op zondag 25 september 2016 16:13 schreef Peunage het volgende:

[..]

Oh, ik herkende hem niet eens. _O-
Hij is wat afgevallen lijkt het. Misschien mocht ie eindelijk stoppen met z'n medicatie.
NEE!
  zondag 25 september 2016 @ 22:08:09 #214
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165564220
Say what?
  zondag 25 september 2016 @ 22:08:48 #215
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165564234
Als het VK en de VS zich in de Veiligheidsraad nou eens half zo druk zouden maken om Jemen als dat ze doen om Syri...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165568694
quote:
Lijkt Berlijn vr 1989 wel; muurtje bouwen en 28 jaar wachten op solidariteit.
Racist
pi_165569500
AbuHantala twitterde op maandag 26-09-2016 om 00:48:03 Some footage of Quds Brigade targeting militant gatherings inside Handarat Camp. Government forces posses the high… https://t.co/DTSNthfA9F reageer retweet
Even wat terroristen begraven.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165582037
leithfadel twitterde op maandag 26-09-2016 om 16:02:05 Storm is coming to east Aleppo. Tiger Forces ready to attack Al-Bab :) reageer retweet
leithfadel twitterde op maandag 26-09-2016 om 16:08:10 Looks like the offensive to capture the eastern neighborhoods of Aleppo was just decoy. Tiger Forces preparing to attack near Kuweires reageer retweet
CivilWarMap twitterde op maandag 26-09-2016 om 17:09:22 There are some reports that #SAA Tiger Forces will launch an attack on Al-Bab soon.#Syria #Aleppo #ISIShttps://t.co/UMsupyDhyA reageer retweet
Ik weet nou niet zo goed wat ik hiervan moet denken.
Lijkt me allemaal maar grootspraak om extra verwarring te zaaien voor hun tegenstanders.
NEE!
pi_165584942
geen syrie shit op de voet te volgen is best goed voor mijn gemoedstoestand gebleken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165585246
VS wil totale oorlog,als ze een no fly-zone willen invoeren in Syrie. :') _O-
  maandag 26 september 2016 @ 20:40:15 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165585282
RTL Nieuws kijken met die walgelijk subjectieve Olaf Koens is zeer slecht voor je gemoedstoestand.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165588042
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2016 18:34 schreef HexHunter het volgende:
leithfadel twitterde op maandag 26-09-2016 om 16:02:05 Storm is coming to east Aleppo. Tiger Forces ready to attack Al-Bab :) reageer retweet
leithfadel twitterde op maandag 26-09-2016 om 16:08:10 Looks like the offensive to capture the eastern neighborhoods of Aleppo was just decoy. Tiger Forces preparing to attack near Kuweires reageer retweet
CivilWarMap twitterde op maandag 26-09-2016 om 17:09:22 There are some reports that #SAA Tiger Forces will launch an attack on Al-Bab soon.#Syria #Aleppo #ISIShttps://t.co/UMsupyDhyA reageer retweet
Ik weet nou niet zo goed wat ik hiervan moet denken.
Lijkt me allemaal maar grootspraak om extra verwarring te zaaien voor hun tegenstanders.
Lijkt mij voornamelijk een probleem voor de YPG. Of nou de SAA of de FSA Al-Bab inneemt maakt voor Turkije niet heel veel uit.
  dinsdag 27 september 2016 @ 12:29:45 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165599424
@Conflicts
BREAKING: Senior rebel official says #Aleppo ground offensive by Syrian forces has begun - @AAhronheim

@watanisy
#SAA advancing on the axis of old city / Aleppo

@watanisy
@watanisy #SAA start to attack on four fronts eastern neighborhoods of Aleppo acc. to other source

@watanisy
@watanisy #SAA controls several blocks in Farafira district
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 27 september 2016 @ 13:46:42 #225
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165601173
@Syria_Protector
#BREAKING: battle for #Aleppo has began, #SAA restores Al-Farafrah neighbourhood around Aleppo citadel..

@watanisy
@watanisy #SAA captured Farafira district fully / Aleppo wikimapia.org/#lang=en&lat=3…

@watanisy
@watanisy #SAA dismantle mines/IEDs now after full control Farafira district
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 27 september 2016 @ 19:00:45 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165607140
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165608510
quote:
Dit komt echt zo ongelofelijk gestaged over. _O-
Ik moest hierom op Reddit wel lachen.

quote:
So...this cow was hanging out in the back of a truck. Some astute officer comes by and determines the cow was stuffed with ammo. Said cow was killed, thereby exposing the terrifying plot.
You can't make this stuff up.
NEE!
  woensdag 28 september 2016 @ 00:32:11 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165617066


Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165620294
En gewoon doorgaan met het bombarderen van ziekenhuizen:
adhamsahloul twitterde op woensdag 28-09-2016 om 06:07:25 Woke up to horrible news that the two largest hospitals in E. #Aleppo we're bombed at dawn and are both out of operation. 3 staff injured reageer retweet
quote:
Air strikes hit a hospital in rebel-held eastern Aleppo in the early hours of Wednesday, putting it out of service, medical workers said.

"The warplane flew over us and directly started dropping its missiles on this hospital... at around 4 a.m.," Mohammad Abu Rajab, a radiologist at the M10 hospital, told Reuters. "The rubble fell in on the patients in the intensive care unit."

Since a ceasefire collapsed last week, rebel-held areas of Aleppo have been heavily bombarded, raising international concern over the plight of their 250,000 residents.
http://www.reuters.com/ar(...)spital-idUSKCN11Y0QG
quote:
The two largest hospitals in the Syrian city of Aleppo were bombed early Wednesday, knocking them out of service and worsening an already dire medical crisis in the besieged city, medical workers said.

Two patients were killed and three hospital staffers injured in the pre-dawn attacks, including a nurse and an ambulance driver, according to the Syrian American Medical Society, which runs hospitals in opposition controlled areas of Syria.
https://www.washingtonpos(...)2f7752335_story.html

En de wereld stond erbij en kibbelt wat raak. De UN is een farce.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165621170
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 10:47 schreef Montagui het volgende:
En gewoon doorgaan met het bombarderen van ziekenhuizen:
adhamsahloul twitterde op woensdag 28-09-2016 om 06:07:25 Woke up to horrible news that the two largest hospitals in E. #Aleppo we're bombed at dawn and are both out of operation. 3 staff injured reageer retweet
[..]

http://www.reuters.com/ar(...)spital-idUSKCN11Y0QG

[..]

https://www.washingtonpos(...)2f7752335_story.html

En de wereld stond erbij en kibbelt wat raak. De UN is een farce.
Die Turken hebben wel lef.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 28 september 2016 @ 12:18:13 #232
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165621861
@MIG29_
Breaking : MY Source : The Tiger Start with SAA Tiger Forces Big opearation to recaptue all points North Hama

@leithfadel
Breaking: Syrian Army begins counter-offensive in northern Hama.

Al-Bab was dus toch een afleidingsmanoeuvre?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165621948
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 12:18 schreef Szura het volgende:
@MIG29_
Breaking : MY Source : The Tiger Start with SAA Tiger Forces Big opearation to recaptue all points North Hama

@leithfadel
Breaking: Syrian Army begins counter-offensive in northern Hama.

Al-Bab was dus toch een afleidingsmanoeuvre?
Het leek mij stug dat de Tiger Forces richting Al-Bab gingen optrekken. Ze hebben het al zo druk met Hama en Aleppo.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165627502
AP twitterde op woensdag 28-09-2016 om 17:04:31 BREAKING: Kerry threatens to cut off all contacts with Russia over Syria, unless Russian and Syrian bombardment of Aleppo ends. reageer retweet
  woensdag 28 september 2016 @ 17:10:41 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165627538
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 17:08 schreef Infection het volgende:
AP twitterde op woensdag 28-09-2016 om 17:04:31 BREAKING: Kerry threatens to cut off all contacts with Russia over Syria, unless Russian and Syrian bombardment of Aleppo ends. reageer retweet
Lol
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165628232
metesohtaoglu twitterde op woensdag 28-09-2016 om 11:34:02 Security wall to be built on a 700km long section of the #Turkey-#Syria border is planned to be completed in 5 months- #Turkish official reageer retweet
  woensdag 28 september 2016 @ 17:54:23 #237
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165628531
quote:
14s.gif Op woensdag 28 september 2016 17:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:
metesohtaoglu twitterde op woensdag 28-09-2016 om 11:34:02 Security wall to be built on a 700km long section of the #Turkey-#Syria border is planned to be completed in 5 months- #Turkish official reageer retweet
En wie betaalt hem?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165630781
quote:
6s.gif Op woensdag 28 september 2016 17:54 schreef Szura het volgende:

[..]

En wie betaalt hem?
Mexico

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-09-2016 20:03:37 ]
pi_165630798
Dicht bij Mosul _O_
pi_165631587
quote:
14s.gif Op woensdag 28 september 2016 17:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:
metesohtaoglu twitterde op woensdag 28-09-2016 om 11:34:02 Security wall to be built on a 700km long section of the #Turkey-#Syria border is planned to be completed in 5 months- #Turkish official reageer retweet


Of zoals Scott Addams goed gezien heeft. Er komt een muur om ISIS en daarna "depopulation" van het gebied
http://blog.dilbert.com/?utm_source=dilbert.com&utm_medium=site&utm_campaign=brand-engagement&utm_content=navigation
pi_165631981
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 10:47 schreef Montagui het volgende:
En gewoon doorgaan met het bombarderen van ziekenhuizen:
adhamsahloul twitterde op woensdag 28-09-2016 om 06:07:25 Woke up to horrible news that the two largest hospitals in E. #Aleppo we're bombed at dawn and are both out of operation. 3 staff injured reageer retweet
[..]

http://www.reuters.com/ar(...)spital-idUSKCN11Y0QG

[..]

https://www.washingtonpos(...)2f7752335_story.html

En de wereld stond erbij en kibbelt wat raak. De UN is een farce.
Maar waarom dan toch. Door het laatste offensief is de bevrijding van Aleppo juist dichtbij gekomen. Staakt het vurens en voedselhulp zou het lijden allen verlengen... Prima dat de Syriers en russen nu gas geven.
  woensdag 28 september 2016 @ 20:41:02 #242
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165632568
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 19:33 schreef vigen98 het volgende:
Dicht bij Mosul _O_
En Amerika stuurt nog maar eens 600 militairen richting dat gebied. 'No boots on the ground!!!' he.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165632613
quote:
1s.gif Op woensdag 28 september 2016 20:41 schreef Szura het volgende:

[..]

En Amerika stuurt nog maar eens 600 militairen richting dat gebied. 'No boots on the ground!!!' he.
Boeien, als Mosul maar wordt gepakt :P
  woensdag 28 september 2016 @ 20:44:56 #244
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165632714
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 20:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Boeien, als Mosul maar wordt gepakt :P
Ja in Irak heb ik er ook geen problemen mee omdat de Iraakse regering erom verzoekt. Al weigerde die koppige charlatan Maliki in eerste instantie wel in 2014 toen die nog premier was.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165632761
quote:
1s.gif Op woensdag 28 september 2016 20:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja in Irak heb ik er ook geen problemen mee omdat de Iraakse regering erom verzoekt. Al weigerde die koppige charlatan Maliki in eerste instantie wel in 2014 toen die nog premier was.
Maliki is een sukkeltje. Een corrupte sukkeltje. Mooi dat die weg is maar het is nog een lange weg tot Irak weer stabiel wordt.
pi_165632878
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 10:47 schreef Montagui het volgende:
En gewoon doorgaan met het bombarderen van ziekenhuizen:
adhamsahloul twitterde op woensdag 28-09-2016 om 06:07:25 Woke up to horrible news that the two largest hospitals in E. #Aleppo we're bombed at dawn and are both out of operation. 3 staff injured reageer retweet
[..]

http://www.reuters.com/ar(...)spital-idUSKCN11Y0QG

[..]

https://www.washingtonpos(...)2f7752335_story.html

En de wereld stond erbij en kibbelt wat raak. De UN is een farce.
Selectieve verontwaardiging, een oorlog beindig je sneller door geen rekening te houden met allerlei heilige huisjes.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_165633087
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 20:49 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Selectieve verontwaardiging, een oorlog beindig je sneller door geen rekening te houden met allerlei heilige huisjes.
Moet je iedereen eens horen als de Amerikanen eens een bommetje verkeerd laten vallen. Dus hoezo selectieve verontwaardiging. :')

Daarbij worden door de Russen en Assad al langer bewust ziekenhuizen gebombardeerd. Gewoon regelrechte oorlogsmisdaden.

Maar het is goed, bagatelliseer het maar weer.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165634613
Fucking agressief ineens. _O-

quote:
“Extremist groups will continue to exploit the vacuums that are there in Syria to expand their operations, which could include attacks against Russian interests, perhaps even Russian cities. Russia will continue to send people home in body bags, and will continue to lose resources, perhaps even aircraft.” said John Kirby, the State Department's spokesperson.
Ik hoop niet dat ze complete SAM systemen ineens gaan aanleveren daarzo.

Bron
NEE!
  woensdag 28 september 2016 @ 21:40:42 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165634736
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 21:37 schreef HexHunter het volgende:
Fucking agressief ineens. _O-

[..]

Bron
Kirby :').

Zorg jij met je baas er nou eerst maar eens voor dat je die 'gematigde' vriendjes van je identificeert tov de extremisten, zoals beloofd aan Rusland. Onee wacht, dat is onmogelijk want ze zijn 1) Gewoon extremistisch, 2) Werken samen met extremisten of 3) Lopen over naar extremisten.

Loller VS-beleid :') :') :')
Honderden miljoenen aan wapens en trainingen weggooien :') :') :')
En nu met hypocriete statements komen :') :') :')
Samantha Power :') :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165634855
quote:
1s.gif Op woensdag 28 september 2016 21:40 schreef Szura het volgende:

[..]

Kirby :').

Zorg jij met je baas er nou eerst maar eens voor dat je die 'gematigde' vriendjes van je identificeert tov de extremisten, zoals beloofd aan Rusland. Onee wacht, dat is onmogelijk want ze zijn 1) Gewoon extremistisch, 2) Werken samen met extremisten of 3) Lopen over naar extremisten.

Loller VS-beleid :') :') :')
Honderden miljoenen aan wapens en trainingen weggooien :') :') :')
En nu met hypocriete statements komen :') :') :')
Samantha Power :') :') :')
Tja, kan ook nog wel als conclusie gezien worden van falend VS beleid, de extremisten.
Terwijl de VS half slap en ineffectief steun leverde vanaf het begin sprongen Nusra en andere salafisten daar in waar de gematigden klappen ontvingen. En zo werden bijna alle 'moderate' clubjes min of meer precies in de schoot van Al-Qaida en co gedreven. :D
NEE!
pi_165638137
De VS bombardeert landen plat, omdat ze connecties met Al Qaeda hebben. Maar de FSA, die openlijk samenwerkt met de Syrische tak van Al Qaeda, bevoorraden ze met wapens :? :?

De VS :') Nederland als schoothondje van de VS :')
pi_165638201
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 23:31 schreef JaJammerJan het volgende:
De VS bombardeert landen plat, omdat ze connecties met Al Qaeda hebben.
Welke landen zijn gebombardeerd vanwege banden met al Qaida?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_165638229
Beetje een hoog Hail Hydra gehalte dit

KreaseChan twitterde op woensdag 28-09-2016 om 18:40:37 Assad's man at the UN laughing about bombed hospitals in Aleppo - that's how concerned he is about Syrian civilians https://t.co/QBIwTgf1dR reageer retweet
pi_165638455
quote:
1s.gif Op woensdag 28 september 2016 23:33 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Welke landen zijn gebombardeerd vanwege banden met al Qaida?
-->
quote:
The war in Afghanistan (or the American war in Afghanistan)[29][30] is the period in which the United States invaded Afghanistan after the September 11 attacks.[31] Supported initially by close allies, they were later joined by NATO beginning in 2003. It followed the Afghan Civil War's 1996–2001 phase. Its public aims were to dismantle al-Qaeda and to deny it a safe base of operations in Afghanistan by removing the Taliban from power.
https://en.wikipedia.org/(...)_(2001%E2%80%932014)
quote:
The Iraq War was a protracted armed conflict that began with the 2003 invasion of Iraq by a United States-led coalition.
[...]
Select U.S. officials accused Saddam of harboring and supporting al-Qaeda,[54]
https://en.wikipedia.org/wiki/Iraq_War
pi_165638752
L0gg0l twitterde op woensdag 28-09-2016 om 23:49:36 Terrorists planning chemical shell strikes against Syrian army, residential areas in east Aleppo - Russian General Staff -- IFX reageer retweet
De Russen waarschuwen voor chemische aanvallen van de rebellen in Aleppo
pi_165638811
WTF?

Check de video in de tweet...
AJEnglish twitterde op woensdag 28-09-2016 om 18:14:55 Syria's ambassador to the UN, Bashar Al Jaafari, laughs when asked about hospital bombings in Aleppo by… https://t.co/PpNlhQI33r reageer retweet
:N

De reporter die de vraag stelde is dan ook compleet uit het veld geslagen.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165638952
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 23:44 schreef JaJammerJan het volgende:
-->
Irak kan je afschrijven. Dit was de officile reden namelijk, die men opgaf dan:

The Bush administration based its rationale for war principally on the assertion that Iraq possessed weapons of mass destruction (WMDs) and that Saddam's government posed an immediate threat to the United States and its coalition allies.


Afghanistan klopt het en is het enige land. Na 9/11 waarvoor men Osama verantwoordelijk hield en de Taliban weigerde hen uit te leveren.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_165639019
quote:
1s.gif Op donderdag 29 september 2016 00:14 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Irak kan je afschrijven. Dit was de officile reden namelijk, die men opgaf dan:

The Bush administration based its rationale for war principally on the assertion that Iraq possessed weapons of mass destruction (WMDs) and that Saddam's government posed an immediate threat to the United States and its coalition allies.


Afghanistan klopt het en is het enige land. Na 9/11 waarvoor men Osama verantwoordelijk hield en de Taliban weigerde hen uit te leveren.
De officile reden voor de oorlog in Irak bestond niet alleen uit de verzonnen WMD's. Er was wel degelijk ook een sterke retoriek dat de Irakoorlog goed was door de zogenaamde connectie tussen Saddam en Al Qaeda. Maar het was niet de voornaamste reden inderdaad.
pi_165639060
De echte reden was dat de Amerikanen een duidelijke en zichtbare oorlog nodig hadden om hun militaire overmacht te tonen aan de rest van de wereld. Afghanistan was niet voldoende waar de Amerikanen tegen een bijna onzichtbare vijand vocht en enige overwinning nog tijden kon duren.
pi_165639120
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 00:18 schreef JaJammerJan het volgende:
De officile reden voor de oorlog in Irak bestond niet alleen uit de verzonnen WMD's. Er was wel degelijk ook een sterke retoriek dat de Irakoorlog goed was door de zogenaamde connectie tussen Saddam en Al Qaeda. Maar het was niet de voornaamste reden inderdaad.
Het was een bijzaak. Net zoals "freedom iraq" van de vreselijke dictator een bijzaak was. Of het argument van democratie brengen. De hoofdzaak waar op werd ingezet in de officile lijn was het bezit van WMDs. Daarom was de invasie absolute "noodzaak" en wel direct.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_165639327
AbuJamajem twitterde op woensdag 28-09-2016 om 21:13:49 Jeez, what a story. ISIS explosives expert defects, flees to Turkey, joins FSA, dies defusing ISIS IEDs in north Al… https://t.co/YzRzGhaGgM reageer retweet


Zo'n expert was hij dus ook weer niet, misschien wel uit IS gekicked daarvoor. :P
NEE!
pi_165639965
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 20:54 schreef Montagui het volgende:

[..]

Moet je iedereen eens horen als de Amerikanen eens een bommetje verkeerd laten vallen. Dus hoezo selectieve verontwaardiging. :')

Daarbij worden door de Russen en Assad al langer bewust ziekenhuizen gebombardeerd. Gewoon regelrechte oorlogsmisdaden.

Maar het is goed, bagatelliseer het maar weer.
De USA bombardeert geen ziekenhuizen, die hebben het te druk met het ondersteunen van de Koerden en IS.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 29 september 2016 @ 07:44:14 #263
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165640284
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 00:54 schreef HexHunter het volgende:
AbuJamajem twitterde op woensdag 28-09-2016 om 21:13:49 Jeez, what a story. ISIS explosives expert defects, flees to Turkey, joins FSA, dies defusing ISIS IEDs in north Al… https://t.co/YzRzGhaGgM reageer retweet
[ afbeelding ]

Zo'n expert was hij dus ook weer niet, misschien wel uit IS gekicked daarvoor. :P
Volgens mij noem je zoiets een 'cruel irony'.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165640308
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 03:15 schreef chroestjov het volgende:

[..]

De USA ...... hebben het te druk met het ondersteunen van ..... IS.
:D

Bedankt voor het bevestigen van mijn punt!
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2016 20:54 schreef Montagui het volgende:
Moet je iedereen eens horen als de Amerikanen eens een bommetje verkeerd laten vallen.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  donderdag 29 september 2016 @ 08:51:53 #265
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165640763
VS :')
Laat hen aub die grote roeptoeter eens opbergen

In twee weken:
- 60 Syrische soldaten
- 8 Afghaanse agenten
- 22 Somalische troepen

http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN11Y0UC

U.S. accused of killing 22 in misdirected Somalia air strike
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 september 2016 @ 09:02:46 #266
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165640859
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 08:51 schreef Szura het volgende:
VS :')
Laat hen aub die grote roeptoeter eens opbergen

In twee weken:
- 60 Syrische soldaten
- 8 Afghaanse agenten
- 22 Somalische troepen

http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN11Y0UC

U.S. accused of killing 22 in misdirected Somalia air strike
Intentie telt niet in jouw beleving?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 29 september 2016 @ 09:30:28 #267
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165641138
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 09:02 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Intentie telt niet in jouw beleving?
Geen idee wat je hiermee wil insinueren
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 september 2016 @ 10:11:25 #268
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165641617
quote:
1s.gif Op donderdag 29 september 2016 09:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Geen idee wat je hiermee wil insinueren
Ik insinueer niks, ik stel een vraag. Je stelt de missers van de VS gelijk aan de opzettelijke daden van de Russen/Syri met je opmerking.

Dus dan is mijn vraag of intentie geen factor is volgens jou?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 29 september 2016 @ 10:25:27 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165641790
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 10:11 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Ik insinueer niks, ik stel een vraag. Je stelt de missers van de VS gelijk aan de opzettelijke daden van de Russen/Syri met je opmerking.

Dus dan is mijn vraag of intentie geen factor is volgens jou?
Dat insinueer je dus.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 september 2016 @ 10:28:12 #270
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165641821
quote:
1s.gif Op donderdag 29 september 2016 10:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat insinueer je dus.
Nee, dat doe je zelf al door het zo te formuleren. En je hebt nog steeds geen antwoord op mijn vraag gegeven.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 29 september 2016 @ 10:32:22 #271
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165641864
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 10:28 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nee, dat doe je zelf al door het zo te formuleren. En je hebt nog steeds geen antwoord op mijn vraag gegeven.
Ik ben een insinuerende poster als jij geen verantwoording verschuldigd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 september 2016 @ 10:43:36 #272
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165642027
quote:
1s.gif Op donderdag 29 september 2016 10:32 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik ben een insinuerende poster als jij geen verantwoording verschuldigd.
Lol. Sneu.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 29 september 2016 @ 10:45:24 #273
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_165642051
Als ik het zo lees stikt het in Aleppo van de ziekenhuizen, en natuurlijk zijn bombardementen op burgers nooit goed te praten, maar als ik heel eerlijk ben heb ik mijn twijfels bij dat soort anti-Rusland/Assad berichtgevingen.

Je zou het ook om kunnen draaien en zeggen; als de rebellen hun strijd nu eens staken en zich overgeven, vallen er ook geen onschuldige slachtoffers meer door bombardementen.
Dat gebeurt niet omdat zij al vanaf het begin van dit conflict bereid zijn om te sterven voor de heilige oorlog en zij sleuren daarin honderden, misschien wel duizenden mensen mee.
Het beleid dat de VS de laatste jaren in Syri heeft gevoerd heeft ook niet echt geholpen en heeft het land alleen maar instabieler gemaakt. Daarbij is het constante vingertje wijzen naar, eerst Assad en nu naar Rusland, onder het mom van mensenrechten ook een farce. Als de VS en de rest van de westerse wereld zich zo druk maken om mensenrechten, krijgen ze het de komende jaren nog druk met militair ingrijpen.

Aan de andere kant hebben de Russen ook schijt aan de onschuldige slachtoffers want het enige dat zij (terecht) willen is dat het Assad regime blijft zitten.
  donderdag 29 september 2016 @ 11:29:52 #274
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_165642766
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 00:18 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

De officile reden voor de oorlog in Irak bestond niet alleen uit de verzonnen WMD's. Er was wel degelijk ook een sterke retoriek dat de Irakoorlog goed was door de zogenaamde connectie tussen Saddam en Al Qaeda. Maar het was niet de voornaamste reden inderdaad.
Ik denk dat Saddam al een tijdje niet meer door de Amerikanen te piepelen was en dat door bepaalde bondgenoten (Israel en de olie-arabieren) gelobbied is om Saddam uit het zadel te wippen omdat ze hem als bedreiging voor zichzelf zagen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_165643018
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 10:45 schreef Pielemenneke het volgende:
Als ik het zo lees stikt het in Aleppo van de ziekenhuizen, en natuurlijk zijn bombardementen op burgers nooit goed te praten, maar als ik heel eerlijk ben heb ik mijn twijfels bij dat soort
Hetzelfde met al die berichten over dat het Syrische leger overal gifgas gebruikt. :') Er is geen concreet bewijs voor dat zij dat doen en zo dom is Assad niet. Het was nota bene Rusland die hem nog gedwongen had om alle gifgas te vernietigen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165643090
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 10:45 schreef Pielemenneke het volgende:
Als ik het zo lees stikt het in Aleppo van de ziekenhuizen, en natuurlijk zijn bombardementen op burgers nooit goed te praten, maar als ik heel eerlijk ben heb ik mijn twijfels bij dat soort anti-Rusland/Assad berichtgevingen.
Een ziekenhuis of veldhospitaal kan vaker doelwit zijn.

En je hoeft er geen twijfel bij te hebben want het is al tijden een tactiek van Assad. Primair het bombarderen van ziekenhuizen, de watervoorziening en elektriciteitsvoorziening zodat het overleven van de inwoners onmogelijk wordt gemaakt. Dat gebeurt in dorpen maar dus ook in de wijken van Aleppo.
quote:
Je zou het ook om kunnen draaien en zeggen; als de rebellen hun strijd nu eens staken en zich overgeven, vallen er ook geen onschuldige slachtoffers meer door bombardementen.
Dat gebeurt niet omdat zij al vanaf het begin van dit conflict bereid zijn om te sterven voor de heilige oorlog en zij sleuren daarin honderden, misschien wel duizenden mensen mee.
In het begin was er alleen sprake van de demonstranten en de opstandelingen om het regime van Assad te vervangen en was een seculiere staat het doel. Die hele opstand is inmiddels overgenomen door jihadisten met zo je wil de FSA nog als vertegenwoordiging van die oorspronkelijke demonstranten en opstandelingen. Van het hele oorspronkelijke is niet veel meer over. Dus begrijpelijk dat je spreekt over 'sterven voor de heilige oorlog'. Maar dat ws het vanaf het begin dus niet.
quote:
Het beleid dat de VS de laatste jaren in Syri heeft gevoerd heeft ook niet echt geholpen en heeft het land alleen maar instabieler gemaakt.
Eens. Maar wat als de VS had doorgepakt en zich niets van de UN had aangetrokken, zoals Rusland nu al een tijdje doet? Misschien was Assad dan al lang van zijn troontje gewipt. En hadden we nu mogelijk een 2e Libi, ...of niet. Wie weet. Misschien had men in Syri met de opkomst van IS dan wel een gezamenlijke vijand zodat in Syri wel meer eenheid zou ontstaan dan in Libi. Blijft koffiedik kijken. Maar dat de VS met hun halfhartige houding er een zootje van hebben gemaakt is wel duidelijk.
quote:
Daarbij is het constante vingertje wijzen naar, eerst Assad en nu naar Rusland, onder het mom van mensenrechten ook een farce. Als de VS en de rest van de westerse wereld zich zo druk maken om mensenrechten, krijgen ze het de komende jaren nog druk met militair ingrijpen.

Aan de andere kant hebben de Russen ook schijt aan de onschuldige slachtoffers want het enige dat zij (terecht) willen is dat het Assad regime blijft zitten.
Dat vingertje wijzen doe ik alleen omdat er constant gehuild wordt op burgerslachtoffers wanneer er eens een bommetje van de Amerikanen verkeerd valt maar bewuste wanstaltige oorlogsmisdaden van Assad en Rusland gewoon goed gepraat worden, want tactiek. :r
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  donderdag 29 september 2016 @ 12:12:34 #277
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_165643733
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 11:45 schreef Montagui het volgende:

[..]

Een ziekenhuis of veldhospitaal kan vaker doelwit zijn.

En je hoeft er geen twijfel bij te hebben want het is al tijden een tactiek van Assad. Primair het bombarderen van ziekenhuizen, de watervoorziening en elektriciteitsvoorziening zodat het overleven van de inwoners onmogelijk wordt gemaakt. Dat gebeurt in dorpen maar dus ook in de wijken van Aleppo.

[..]

In het begin was er alleen sprake van de demonstranten en de opstandelingen om het regime van Assad te vervangen en was een seculiere staat het doel. Die hele opstand is inmiddels overgenomen door jihadisten met zo je wil de FSA nog als vertegenwoordiging van die oorspronkelijke demonstranten en opstandelingen. Van het hele oorspronkelijke is niet veel meer over. Dus begrijpelijk dat je spreekt over 'sterven voor de heilige oorlog'. Maar dat ws het vanaf het begin dus niet.

[..]

Eens. Maar wat als de VS had doorgepakt en zich niets van de UN had aangetrokken, zoals Rusland nu al een tijdje doet? Misschien was Assad dan al lang van zijn troontje gewipt. En hadden we nu mogelijk een 2e Libi, ...of niet. Wie weet. Misschien had men in Syri met de opkomst van IS dan wel een gezamenlijke vijand zodat in Syri wel meer eenheid zou ontstaan dan in Libi. Blijft koffiedik kijken. Maar dat de VS met hun halfhartige houding er een zootje van hebben gemaakt is wel duidelijk.

[..]

Dat vingertje wijzen doe ik alleen omdat er constant gehuild wordt op burgerslachtoffers wanneer er eens een bommetje van de Amerikanen verkeerd valt maar bewuste wanstaltige oorlogsmisdaden van Assad en Rusland gewoon goed gepraat worden, want tactiek. :r
De demonstraties zijn in maart 2011 begonnen, ruim een jaar later sprak Assad op de staats tv over terroristische organisaties, bestaande uit buitenlanders, die de protesten aangrepen om een heilige oorlog te voeren. De nu nog bestaande FSA is niets anders dan een terroristische groep buitenlands tuig met hier en daar een aantal Syrirs.

De VS en haar bondgenoten hadden geen enkele reden om zich te bemoeien met een binnenlands conflict en zijn in de VN terecht teruggefloten door middel van een Russisch (en Chinees?) Veto. Helaas heeft dat hen niet tegengehouden om samen met SA en andere Arabische staten de terroristenclubjes te steunen, met wapens en communicatie apparatuur.
Rusland daarentegen, is door de legitieme regering van Syri gevraagd te helpen in haar strijd tegen de terroristen, daar is volgens mij door de VN nog niet over gestemd.

Een VS bom die een keer verkeerd valt is natuurlijk onzin.
De VS is na WOll overal ter wereld aan het stoken geweest en hebben, alleen al in Vietnam, ik weet niet hoeveel onschuldige slachtoffers gemaakt met tonnen aan napalm.
pi_165644169
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 07:48 schreef Montagui het volgende:

[..]

:D

Bedankt voor het bevestigen van mijn punt!

[..]

Imo is het (opzettelijk) bombarderen van een hulpkonvooi wel wat anders dan een ongelukje met moordlustige kebab op een heuveltje ;)

quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 11:41 schreef HSG het volgende:

[..]

Hetzelfde met al die berichten over dat het Syrische leger overal gifgas gebruikt. :') Er is geen concreet bewijs voor dat zij dat doen en zo dom is Assad niet.
Dan heb je de feiten slecht bijgehouden de afgelopen jaren.
Incelfrikandel
pi_165644179
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 12:35 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Dan heb je de feiten slecht bijgehouden de afgelopen jaren.
Ik denk het niet. :)
mon citoyens vous serez unis.
pi_165644207
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 12:36 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik denk het niet. :)
Het is jaren geleden al waterdicht bewezen door onderzoekers, en als je het vorige topic even terugleest zie je dat de VN inmiddels ook heeft bewezen dat Assad gifgas gebruikt.
Incelfrikandel
pi_165644617
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 12:12 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

De demonstraties zijn in maart 2011 begonnen, ruim een jaar later sprak Assad op de staats tv over terroristische organisaties, bestaande uit buitenlanders, die de protesten aangrepen om een heilige oorlog te voeren. De nu nog bestaande FSA is niets anders dan een terroristische groep buitenlands tuig met hier en daar een aantal Syrirs.
Inderdaad, de opstand is gekaapt door buitenlands tuig.
quote:
De VS en haar bondgenoten hadden geen enkele reden om zich te bemoeien met een binnenlands conflict en zijn in de VN terecht teruggefloten door middel van een Russisch (en Chinees?) Veto. Helaas heeft dat hen niet tegengehouden om samen met SA en andere Arabische staten de terroristenclubjes te steunen, met wapens en communicatie apparatuur.
Rusland daarentegen, is door de legitieme regering van Syri gevraagd te helpen in haar strijd tegen de terroristen, daar is volgens mij door de VN nog niet over gestemd.
Wanneer is wat legitiem? Wanneer de burgerbevolking om steun vraagt aan de 'wereld' om hen te helpen tegen een dictator dan zie ik daar best wel wat legitimiteit in. Het is dan aan VN om daar 'iets' mee te doen. Aangezien de enkele permanente leden van dit (op dit moment wanstaltige gedrocht) tegenstrijdige belangen hebben zullen de meeste 'ingrepen' door deze of gene gevetood worden. Zonder veto-recht was er wel ingegrepen, want een meerderheid en dan dus legitiem. De Amerikanen wilden uiteraard hn belangen veilig stellen en steun aan de opstandelingen was destijds moreel gezien niet per s onjuist.
quote:
Een VS bom die een keer verkeerd valt is natuurlijk onzin.
De VS is na WOll overal ter wereld aan het stoken geweest en hebben, alleen al in Vietnam, ik weet niet hoeveel onschuldige slachtoffers gemaakt met tonnen aan napalm.
Uiteraard is de VS verre van heilig, maar recent kijkt de VS wel uit, want publieke opinie. Niettemin zal de VS ook 'vuil' bombarderen. Maar even als voorbeeld een bombardement wat Szura eerder aanhaalde, die in Somali.

http://news.antiwar.com/2(...)-killed-22-soldiers/

Het kan soms niet voorkomen worden om diverse redenen. En of een dergelijk reden dan waar is valt niet hard te maken, maar goed zo spelen de Russen het spelletje ook. Met daarbij dan het grote verschil dat de bombardementen op burgerdoelen in Syri van Assad/Rusland, gewoonweg wel bewust zijn. Want het gevolg van hun tactiek.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165645046
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 12:38 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Het is jaren geleden al waterdicht bewezen door onderzoekers, en als je het vorige topic even terugleest zie je dat de VN inmiddels ook heeft bewezen dat Assad gifgas gebruikt.
Westerse racistisch propaganda.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165645479
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:20 schreef HSG het volgende:

[..]

Westerse racistisch propaganda.
Echt zo'n typische vingers-in-het-oor-en-la-la-la-la-la-ik-wil-het-niet-weten reactie. :')

Deal with it!

Je steunt dictators die biologische wapens gebruiken. :(
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165645503
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:38 schreef Montagui het volgende:

[..]

Echt zo'n typische vingers-in-het-oor-en-la-la-la-la-la-ik-wil-het-niet-weten reactie. :')

Deal with it!

Je steunt dictators die biologische wapens gebruiken. :(
En Saddam had nukes, toch?
  donderdag 29 september 2016 @ 13:41:14 #285
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_165645551
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:01 schreef Montagui het volgende:

[..]

Inderdaad, de opstand is gekaapt door buitenlands tuig.

[..]

Wanneer is wat legitiem? Wanneer de burgerbevolking om steun vraagt aan de 'wereld' om hen te helpen tegen een dictator dan zie ik daar best wel wat legitimiteit in. Het is dan aan VN om daar 'iets' mee te doen. Aangezien de enkele permanente leden van dit (op dit moment wanstaltige gedrocht) tegenstrijdige belangen hebben zullen de meeste 'ingrepen' door deze of gene gevetood worden. Zonder veto-recht was er wel ingegrepen, want een meerderheid en dan dus legitiem. De Amerikanen wilden uiteraard hn belangen veilig stellen en steun aan de opstandelingen was destijds moreel gezien niet per s onjuist.

[..]

Uiteraard is de VS verre van heilig, maar recent kijkt de VS wel uit, want publieke opinie. Niettemin zal de VS ook 'vuil' bombarderen. Maar even als voorbeeld een bombardement wat Szura eerder aanhaalde, die in Somali.

http://news.antiwar.com/2(...)-killed-22-soldiers/

Het kan soms niet voorkomen worden om diverse redenen. En of een dergelijk reden dan waar is valt niet hard te maken, maar goed zo spelen de Russen het spelletje ook. Met daarbij dan het grote verschil dat de bombardementen op burgerdoelen in Syri van Assad/Rusland, gewoonweg wel bewust zijn. Want het gevolg van hun tactiek.
De VS wilde hier voor de zoveelste keer een regime change uitvoeren waar de Russen een stokje voor gestoken hebben, en terecht. Afghanistan, Irak en Libi zijn dankzij de VS een puinzooi geworden met als enige financile winnaar de VS en haar bondgenoten.

Als Rusland zijn veto recht niet had gebruikt was Syri net zo geindigd.
Ik heb het al eerder aangehaald en iemand anders heeft er toen de bronnen bij gezocht, aangezien ik er niet zo handig in ben, maar het schijnt de VS er uiteindelijk om te gaan dat men Iran isoleert om ook daar een regime change door te voeren.

Valt het je nooit op dat na het zogenaamde brengen van democratie de olie en andere bedrijven ineens door westerse bedrijven overgenomen worden ? Ik weet dat het misschien een tikkeltje BNW klinkt, maar uiteindelijk draait het allemaal om de Petrodollar en energiebronnen.

Assad wil geen gaspijpleiding door zijn land en ineens is daar een opstand die ontaard in een burgeroorlog. Libie, zelfde verhaal, men had daar plannen voor een andere oliemunt en weg was Khadaffi.
pi_165645627
Even wat twitternieuws tussen alle discussies in. :P

SAA pusht IS weg bij nabij het Shaer veld.

leithfadel twitterde op donderdag 29-09-2016 om 12:41:26 Syrian Army captures all hills west of Al-Sha'er reageer retweet
Berichten dat Handarat is heroverd door Liwa en SAA op Fatah Haleb en co.

MIG29_ twitterde op donderdag 29-09-2016 om 12:39:36 Breaking : #Aleppe ||Source : Syrian Army recapture Handarat Camp . reageer retweet
CivilWarMap twitterde op donderdag 29-09-2016 om 13:30:10 Liwa al-Quds and the #SAA recaptured large parts of Handarat Camp from #rebel forces. - #Aleppo City reageer retweet
SAA en NDF linies storten verder in bij Hama.

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 29-09-2016 om 11:26:00 Breaking. Rebels overrun the 4 remaining barriers around Al-Qarah, leading to the fall of this fortified position. https://t.co/sZm7GQYttM reageer retweet
NEE!
pi_165645650
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 07:48 schreef Montagui het volgende:

[..]

:D

Bedankt voor het bevestigen van mijn punt!

[..]

Je hebt geen enkel bewijs voor dat de acties van de USA ''ongelukjes'' zouden zijn en je hebt ook geen bewijs voor dat de acties van Rusland ''doelbewust'' zouden zijn, jij retweet gewoon klakkeloos wat de Westerse media rapporteert.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_165646121
quote:
10s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:39 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

En Saddam had nukes, toch?
Niet dat ik weet.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165646359
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:41 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

De VS wilde hier voor de zoveelste keer een regime change uitvoeren waar de Russen een stokje voor gestoken hebben, en terecht. Afghanistan, Irak en Libi zijn dankzij de VS een puinzooi geworden met als enige financile winnaar de VS en haar bondgenoten.

Als Rusland zijn veto recht niet had gebruikt was Syri net zo geindigd.
Ik heb het al eerder aangehaald en iemand anders heeft er toen de bronnen bij gezocht, aangezien ik er niet zo handig in ben, maar het schijnt de VS er uiteindelijk om te gaan dat men Iran isoleert om ook daar een regime change door te voeren.

Valt het je nooit op dat na het zogenaamde brengen van democratie de olie en andere bedrijven ineens door westerse bedrijven overgenomen worden ? Ik weet dat het misschien een tikkeltje BNW klinkt, maar uiteindelijk draait het allemaal om de Petrodollar en energiebronnen.

Assad wil geen gaspijpleiding door zijn land en ineens is daar een opstand die ontaard in een burgeroorlog. Libie, zelfde verhaal, men had daar plannen voor een andere oliemunt en weg was Khadaffi.
Bent het eens met je 'belangenbetoog' en de 'petrodollar' (ook al is dat een tikkeltje BNW), maar m.i. was Syri een heel ander land dan Libi, Afghanistan of Irak. Het land was al aardig seculier, redelijk welvarend, en er was meer verdraagzaamheid tussen de geloven en de diverse stammen, waarmee ik niet wil zeggen dat er dan geen onenigheid en dus zo'n puinzooi als Libi, Irak of Afghanistan zou hebben kunnen ontstaan. Maar ik had de kans op een verdraagzamere omwenteling een stuk groter geacht wanneer de UN achter de demonstranten had gestaan. Er waren in het begin genoeg berichten van soldaten uit het Syrische leger die weigerden te schieten e/o het leger verlieten/deserteerden (zo je wil). En zonder de steun van het leger had Assad het wel kunnen schudden.

Snap overigens dat hele 'petrodollar' spelletje toch al niet, als je bedenkt dat die hele oliehandel eindig is.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165646573
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 14:06 schreef Montagui het volgende:

[..]

Niet dat ik weet.
Ik bedoel dat werd ook geclaimt door het Westen. En bleek ook onzin.
pi_165646611
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:38 schreef Montagui het volgende:

[..]

Echt zo'n typische vingers-in-het-oor-en-la-la-la-la-la-ik-wil-het-niet-weten reactie. :')

Deal with it!

Je steunt dictators die biologische wapens gebruiken. :(
Vuile racist!!!!
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 29 september 2016 @ 14:31:44 #292
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_165646689
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 14:18 schreef Montagui het volgende:

[..]

Bent het eens met je 'belangenbetoog' en de 'petrodollar' (ook al is dat een tikkeltje BNW), maar m.i. was Syri een heel ander land dan Libi, Afghanistan of Irak. Het land was al aardig seculier, redelijk welvarend, en er was meer verdraagzaamheid tussen de geloven en de diverse stammen, waarmee ik niet wil zeggen dat er dan geen onenigheid en dus zo'n puinzooi als Libi, Irak of Afghanistan zou hebben kunnen ontstaan. Maar ik had de kans op een verdraagzamere omwenteling een stuk groter geacht wanneer de UN achter de demonstranten had gestaan. Er waren in het begin genoeg berichten van soldaten uit het Syrische leger die weigerden te schieten e/o het leger verlieten/deserteerden (zo je wil). En zonder de steun van het leger had Assad het wel kunnen schudden.

Snap overigens dat hele 'petrodollar' spelletje toch al niet, als je bedenkt dat die hele oliehandel eindig is.
Dat de Assad regering weg moest heeft m.i. niets te maken met mensenrechten, maar des te meer met de belangen van de VS en consorten. Zoals je zelf al aangaf was Syri onder Assad redelijk modern en welvarend, en vergeleken bij andere landen in het midden oosten hadden de Syrirs het niet zo heel slecht. De VS heeft de demonstraties aangegrepen om met steun van een aantal soennitische landen de sjiitische regering te wippen.
Helaas bleek Assad taaier dan zij dachten en hadden zij niet verwacht dat Rusland zich in de strijd zou mengen. Chapeau voor Assad.
pi_165646715
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:45 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Je hebt geen enkel bewijs voor dat de acties van de USA ''ongelukjes'' zouden zijn en je hebt ook geen bewijs voor dat de acties van Rusland ''doelbewust'' zouden zijn, jij retweet gewoon klakkeloos wat de Westerse media rapporteert.
M.b.t. het schietincident op de soldaten van Assad heb ik geen bewijs dat het per ongeluk was, net zo min als jij bewijs het dat het bewust was. Kan alleen vermelden dat de Denen, Belgen en Australirs niet zo blij zullen zijn met de VS indien het wl een bewuste actie was. Reken maar dar de VS door hen ter verantwoording is geroepen en dat de VS hen dit zal moeten uitleggen.

Daarbij kan ik je niet serieus nemen als je nog steeds niet gelooft dat de acties van Assad en Rusland aangaande de ziekenhuizen doelbewust zijn. Al ruim een jaar zijn dat hun primaire doelen. Ook voor jou geldt het vinger-in-je-oor-la-la-la-la-ik wil-het-niet-weten wegkijken.

Deal with it!

Je steunt dictators die doelbewust burgerdoelen bombarderen.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165646916
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 14:31 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

Dat de Assad regering weg moest heeft m.i. niets te maken met mensenrechten, maar des te meer met de belangen van de VS en consorten. Zoals je zelf al aangaf was Syri onder Assad redelijk modern en welvarend, en vergeleken bij andere landen in het midden oosten hadden de Syrirs het niet zo heel slecht. De VS heeft de demonstraties aangegrepen om met steun van een aantal soennitische landen de sjiitische regering te wippen.
Helaas bleek Assad taaier dan zij dachten en hadden zij niet verwacht dat Rusland zich in de strijd zou mengen. Chapeau voor Assad.
Inderdaad, chapeau voor Assad vanwege zijn initile diplomatieke inzichten aangaande de te verwachten ontwikkelingen, en later zijn tactische inzichten. Hij heeft daarmee met name de VS in een zwaar ongemakkelijk positie gemanoeuvreerd.

Ik vermoed wel dat hij zeker de eerste maanden toch wel met de billen samengeknepen die ontwikkelingen heeft aangezien. Voor hetzelfde geld was bv een groter deel van zijn leger opgestapt.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165647016
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 14:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Vuile racist!!!!
Echt he, beetje gezeik om mosterdgas. Heb je nooit een bitterbal met mosterd gegeten ofzo, als ik daarna een scheetje laat ben ik ook mort direct mrt massavernietigingswapens bezig man.
Verstuurd vanaf mijn Horloge
  donderdag 29 september 2016 @ 15:06:10 #296
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_165647394
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 14:40 schreef Montagui het volgende:

[..]

Inderdaad, chapeau voor Assad vanwege zijn initile diplomatieke inzichten aangaande de te verwachten ontwikkelingen, en later zijn tactische inzichten. Hij heeft daarmee met name de VS in een zwaar ongemakkelijk positie gemanoeuvreerd.

Ik vermoed wel dat hij zeker de eerste maanden toch wel met de billen samengeknepen die ontwikkelingen heeft aangezien. Voor hetzelfde geld was bv een groter deel van zijn leger opgestapt.
Eens.
pi_165648937
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 13:20 schreef HSG het volgende:

[..]

Westerse racistisch propaganda.
Zoals een waar linkschmens betaamt zijn alle feiten "propaganda".
Incelfrikandel
  donderdag 29 september 2016 @ 18:31:32 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165651402
@sayed_ridha
Clashes in outskirts of Handarat Camp - Kindi Hospital

Benieuwd of ze dat gebied nu wel kunnen veroveren, anders moeten ze misschien weer terugtrekken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 september 2016 @ 18:45:59 #299
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165651660
Kerry weer met z'n dreigementen, kneus :').
Doe nou eens wat je beloofd hebt, lamlul. En pleur op met je toestellen bij Deir ez-Zor.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165651834
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2016 14:32 schreef Montagui het volgende:

[..]

M.b.t. het schietincident op de soldaten van Assad heb ik geen bewijs dat het per ongeluk was, net zo min als jij bewijs het dat het bewust was. Kan alleen vermelden dat de Denen, Belgen en Australirs niet zo blij zullen zijn met de VS indien het wl een bewuste actie was. Reken maar dar de VS door hen ter verantwoording is geroepen en dat de VS hen dit zal moeten uitleggen.

Daarbij kan ik je niet serieus nemen als je nog steeds niet gelooft dat de acties van Assad en Rusland aangaande de ziekenhuizen doelbewust zijn. Al ruim een jaar zijn dat hun primaire doelen. Ook voor jou geldt het vinger-in-je-oor-la-la-la-la-ik wil-het-niet-weten wegkijken.

Deal with it!

Je steunt dictators die doelbewust burgerdoelen bombarderen.
Ik heb niet gezegd dat ik niet geloof dat het ''doelbewuste'' acties zijn, ik constateer simpelweg dat er geen bewijs is voor dat het ''doelbewuste'' acties zouden zijn.
Sterker nog, ik steun het, het is oorlog en in een oorlog is naar mijns inziens vrijwel alles geoorloofd, het enige wat telt is de overwinning en de manier waarop hoeft niet mooi te zijn, ongeveer zoals Portugal het EK heeft gewonnen volstaat ook, realisme boven idealisme.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 29 september 2016 @ 18:57:58 #301
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165651903
Dicht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')