abonnement Unibet Coolblue
pi_164795039
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164795162
hij heeft wel een punt, maar dit conflict heeft gekkere dingen gezien

Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 20:25:58 #Turkey preparing invasion of #Jarablus with #Idlib and W-#Aleppo fighters, as last #Jarablus locals still fighting are now inside #SDF... reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 20:26:56 For sure, #IS will be pushed out, but it will be occupied by some #Syria'ns who never know this town and its multi-ethnicity culture... reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164795559
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:34 schreef Slayage het volgende:
hij heeft wel een punt, maar dit conflict heeft gekkere dingen gezien

Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 20:25:58 #Turkey preparing invasion of #Jarablus with #Idlib and W-#Aleppo fighters, as last #Jarablus locals still fighting are now inside #SDF... reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 20:26:56 For sure, #IS will be pushed out, but it will be occupied by some #Syria'ns who never know this town and its multi-ethnicity culture... reageer retweet
Dus Turkije gaat Syrie binnenvallen met grondtroepen?
pi_164795716
Toch goed om te zien dat de Koerden het voor elkaar hebben gekregen dat de laatste overgebleven kankercellen van de Ba'ath-partij in Hasaka zich moeten terugtrekken. Die denken wel 2x na voordat ze weer rotzooi trappen.

4 jaar geleden nog:



quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland geen historische claim? De Krim is in een dronken bui door Chroesjtjov aan de Oekraïne gegeven tijdens de Sovjet-Unie tijd. Dat is een stuk sterker dan welke claim iemand op Syrië denkt te hebben....

Daarnaast hebben Amerika en Europa zoals gewoonlijk weer eens zitten fucken met een democratisch gekozen regering in de Oekraïne omdat deze niet Europees maar Russisch gezind was...
Dronken? Blijven hardnekkige mythes dit :7
Incelfrikandel
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 21:04:16 #5
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164796090
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:45 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Dus Turkije gaat Syrie binnenvallen met grondtroepen?
Naahh dat lijkt me sterk. Logistieke en misschien artillerie ondersteuning denk ik.

Laatste watijd Turkije nu kan gebruiken is een grondoorlog die zich dan ongetwijfeld verspreidt naar Turkije.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164801961
Turkije moet snel naar binnen ypg kapot maken en gelijk weer terugtrekken. Binnen 1 dag, voordat huile huile personen gaan demonstreren, we moeten geen tweede genocide gejank krijgen, 1 is al meer dan zat.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164802834
sdf wil kennelijk de turkse move frustreren

Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 20:52:26 #SDF forces already moving, tonight, artillery and mortars in Zor Mexar and Belon villages. In same time, #SDF moving forces No. to #Manbij. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 20:53:01 #SDF forces move, after they said they stopped ops in N-#Manbij, is coming after statement supporting #Jarablus locals military council. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 21:00:54 #SDF forces reinforcing positions in Arab Hassan, N-W to #Manbij. An offensive along Sajur river ? If done, will cut #Jarablus from #Azaz. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164802874
sdf ook vernietigen!
miljoenen Syriers in Turkije, geef ze wapens en luchtsteun.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 24 augustus 2016 @ 00:36:22 #9
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164802963
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 00:29 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
sdf ook vernietigen!
miljoenen Syriers in Turkije, geef ze wapens en luchtsteun.
De enige stabiele factor, met universele mensenrechten en democratie als doel: vernietigen!

De jihadisten hier... manmanman...
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164802990
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 00:36 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

De enige stabiele factor, met universele mensenrechten en democratie als doel: vernietigen!

De jihadisten hier... manmanman...
mensenrechten? volgens mij heb jij de lijken parade gemist van de YPG.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164803056
putin komt een potje voetbal kijken in TR, vriendschappelijk duel TR vs RUS :D

http://www.hurriyet.com.t(...)kiye-karari-40206493
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164803120
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 00:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

mensenrechten? volgens mij heb jij de lijken parade gemist van de YPG.
Of al die brandende dorpjes van niet-Koerden. :')
pi_164803135
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 00:48 schreef Atak het volgende:

[..]

Of al die brandende dorpjes van niet-Koerden. :')
zal de zon wel geweest zijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164803200
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 23:44 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Turkije moet snel naar binnen ypg kapot maken en gelijk weer terugtrekken. Binnen 1 dag, voordat huile huile personen gaan demonstreren, we moeten geen tweede genocide gejank krijgen, 1 is al meer dan zat.
Commandostructuur kapotmaken is meer dan genoeg. Meeste Koerden zijn hersenloze holbewoners die alleen orders opvolgen. Als je het commandostructuur kapot maakt dan zullen als een kip zonder kop niet weten wat ze moeten doen. Invasie zou een laatste optie zijn maar het is veel beter om de commandostructuur (leiders doodmaken) en supplylijnen kapot te maken. Als ze zonder kogels of voedsel zitten dan zijn ze hopelijk dom genoeg om zich over te geven aan IS.
pi_164803275
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 00:53 schreef Atak het volgende:

[..]

Commandostructuur kapotmaken is meer dan genoeg. Meeste Koerden zijn hersenloze holbewoners die alleen orders opvolgen. Als je het commandostructuur kapot maakt dan zullen als een kip zonder kop niet weten wat ze moeten doen. Invasie zou een laatste optie zijn maar het is veel beter om de commandostructuur (leiders doodmaken) en supplylijnen kapot te maken. Als ze zonder kogels of voedsel zitten dan zijn ze hopelijk dom genoeg om zich over te geven aan IS.
Niks commandostructuur.
Ieder die voor ypg vecht kapotmaken. Kip zonder kop gaat naar Turkije vluchten en daar aanslagen plegen. Gewoon afmaken, niet denken gewoon doen. Zijn ze helemaal belazerd!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 24 augustus 2016 @ 01:02:15 #16
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164803343
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 01:04:20 #17
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164803372
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 00:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

mensenrechten? volgens mij heb jij de lijken parade gemist van de YPG.
In een oorlog vallen doden. Bij de Koerden minder onschuldigen dan bij de andere partijen.
Bij de Koerden zijn doden ook niet het doel tijdens vredestijd, bij veel andere groepen wel.
Vrijheid, democratie, etc., hebben de andere partijen niet op hun wensenlijstje staan.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164803429
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 01:04 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

In een oorlog vallen doden. Bij de Koerden minder onschuldigen dan bij de andere partijen.
Bij de Koerden zijn doden ook niet het doel tijdens vredestijd, bij veel andere groepen wel.
Vrijheid, democratie, etc., hebben de andere partijen niet op hun wensenlijstje staan.
"de flower power militie ypg" frame van de media heeft duidelijk zijn werk gedaan.

die lijken parade was 1 van de ziekste dingen die ik heb gezien in dit conflict en dat wuif jij ff weg met "in oorlog vallen doden" :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164803520
IraqiSecurity twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 19:57:50 #Iraq's forces have retaken Al-Qayyarah in the biggest blow to Da'ish in Ninawa province in 2 years. Great victory. https://t.co/AW37EGfS10 reageer retweet
  woensdag 24 augustus 2016 @ 01:33:36 #20
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164803757
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 01:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

"de flower power militie ypg" frame van de media heeft duidelijk zijn werk gedaan.

die lijken parade was 1 van de ziekste dingen die ik heb gezien in dit conflict en dat wuif jij ff weg met "in oorlog vallen doden" :')
Ik wuif helemaal niks weg, maar ik heb wel ergere dingen gezien in dit conflict. Lijkt er meer op dat jij de walgelijke executies van ISIS wegwuift.

Verder kijk ik ook naar het uiteindelijke doel van de strijdende partijen. Alle partijen willen in vredestijd onderdrukking van andere groepen. Bij de Koerden is dit het minst.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164804343
De Koerden zullen net als de Joden overwinnen in een moeilijke regio. Het is een kwestie van tijd. Als je kijkt waar ze 50 jaar geleden stonden en waar ze nu staan. Zeker veel progressie. Ze worden getraind door Amerikaanse soldaten dus kwaliteit is niet bagger. Ze hebben het strijden als een van de beste onder de knieën in die regio. En dat nog met minimale middelen: ik bedoel een Koerdische luchtmacht met F-16 en F-35's is nog toekomstmuziek. Het is vooral 'primitieve' maar redelijk getrainde grondtroepen. Dat is alleen maar omdat ze nog niet iets van een staat hebben kunnen vestigen.
pi_164804421
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 01:15 schreef vigen98 het volgende:
Al-Qayyarah
De Iraakse overheid heeft als doel om nog dit jaar Mosul in te nemen. De voorbereidingen zijn aan de gang. Er moeten enorme vluchtelingenkampen buiten Mosul gereed worden gemaakt om meer dan een miljoen Irakezen die de stad uitvluchten op te vangen.
pi_164804535
"Iraakse troepen naderen door IS bezette stad Mosoel"



STRIJD TEGEN IS Iraakse strijdkrachten zijn naar eigen zeggen de door terreurgroep Islamitische Staat (IS) gecontroleerde stad Kajara binnengedrongen. Die stad ligt 60 kilometer ten zuiden van Mosoel, het "bolwerk" van de jihadisten in Irak. Dat heeft de plaatselijke bevelhebber, Nedzjim al-Djaburi, meegedeeld.

In het stadcentrum van Kajara wordt momenteel hevig gevochten. De Iraakse premier, Haider al-Abadi, wil dat alle door IS beheerste gebieden voor het einde van het jaar heroverd zijn. Onlangs wisten de regeringstroepen de eveneens strategisch belangrijke stad Fallujah te bevrijden.

Het eigenlijke offensief tegen Mosoel, samen met al-Raqqa in Syrië de officieuze hoofdstad van IS, laat op zich wachten, ondanks andersluidende, ronkende verklaringen van de strijdkrachten.

Eveneens vandaag waarschuwde het bureau voor vluchtelingenhulp van de Verenigde Naties, het UNHCR, dat een al te langdurige strijd om Mosoel tot een miljoen nieuwe vluchtelingen kan leiden. Sinds maart zijn door het geweld al meer dan 200.000 mensen Irak ontvlucht.

Bron
pi_164804551
VN vrezen enorme vluchtelingenvloed uit Mosul

Vluchtelingenkamp buiten Mosul © EPA

De Verenigde Naties maken zich op voor een enorme vluchtelingenstroom als het Iraakse leger tot een offensief overgaat om de stad Mosul te heroveren op terreurgroep Islamitische Staat. Honderdduizenden mensen kunnen dan ontheemd raken, zei woordvoerder Adrian Edwards van de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN.

'Het humanitaire effect van het militaire offensief zal enorm zijn', zei Edwards. De UNHCR zal veel grond nodig hebben voor kampen om 1,2 miljoen mensen in op te vangen. De strijd in Irak heeft tot dusver al tot de verdrijving van zo'n 3,4 miljoen mensen geleid.

Half augustus veroverden Koerdische Peshmerga-strijders in Irak vijf dorpen ten oosten van Mosul. Het Iraakse leger kondigde eerder al aan dat het voornemens is Mosul, het belangrijkste bastion voor IS in Irak, nog dit jaar te veroveren.

Een eerdere poging in maart mislukte door een gebrek aan mankracht en saamhorigheid tussen de verschillende milities. Sindsdien is voor een internationale aanpak gekozen. Amerikaanse troepen ondersteunen de operatie vanuit de lucht.

IS heeft Mosul sinds 2014 in handen. De terreurbeweging verliest steeds meer terrein. In juni wist het Iraakse leger Fallujah te heroveren. Ook werden de Iraakse steden Ramadi en Tikrit en de Syrische woestijnstad Palmyra heroverd uit handen van IS. Eerder week wist een alliantie van Syrische en Koerdische strijders in Syrië het IS-bolwerk Manbij te heroveren.

Bron
pi_164804597
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 01:15 schreef vigen98 het volgende:
IraqiSecurity twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 19:57:50 #Iraq's forces have retaken Al-Qayyarah in the biggest blow to Da'ish in Ninawa province in 2 years. Great victory. https://t.co/AW37EGfS10 reageer retweet
IraqiSecurity twitterde op zondag 24-07-2016 om 22:29:19 The biggest terrorists in the Middle East don't wear suicide vests or drive car bombs. https://t.co/nuhwKkBwMn reageer retweet
Hehehehehe, kop en spijker
pi_164804633


Hier zou zelfs de krijgsheer Djenghis Khan jaloers op worden. Wat een enorme rijk. Het rijk van de Mongoolse krijgsheer was 33.000.000 km2. Zo'n beetje twee keer de oppervlakte van Rusland. Tot op de dag van vandaag heeft nooit een groter land bestaan.

[ Bericht 13% gewijzigd door Peter_Rasmussen op 24-08-2016 03:13:44 ]
pi_164804819
Aanval op Jarablus is begonnen mogelijk incl Turkse SF/Landmacht
pi_164804821
Aanval op de SDF dus? Wat is de reactie van de Amerikanen?
  woensdag 24 augustus 2016 @ 07:21:11 #29
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164804999
IS probeert ook ff een graantje mee te pikken:

https://www.almasdarnews.(...)ty-southern-hasakah/

Jarabulus offensief inderdaad begonnen met ondersteuning van Turkse luchtmacht en SF, ongetwijfeld met groen licht van Rusland en Assad:
https://www.almasdarnews.(...)-jarablus-offensive/

Zesde offensief van terroristen gefaald, tanks en BMP's vernietigd en drie tanks in beslag genomen door de SAA:

https://www.almasdarnews.(...)aleppo-field-report/

Darayya bijna in tweeën gesplitst:

https://www.almasdarnews.(...)tant-stronghold-two/

  woensdag 24 augustus 2016 @ 07:28:19 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164805020
Tot nu toe falen al die Turkse initiatieven ten noorden van Aleppo hopeloos. Zal me benieuwen dit :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164805139
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 07:21 schreef Richestorags het volgende:
IS probeert ook ff een graantje mee te pikken:

https://www.almasdarnews.(...)ty-southern-hasakah/

Jarabulus offensief inderdaad begonnen met ondersteuning van Turkse luchtmacht en SF, ongetwijfeld met groen licht van Rusland en Assad:
https://www.almasdarnews.(...)-jarablus-offensive/

Zesde offensief van terroristen gefaald, tanks en BMP's vernietigd en drie tanks in beslag genomen door de SAA:

https://www.almasdarnews.(...)aleppo-field-report/

Darayya bijna in tweeën gesplitst:

https://www.almasdarnews.(...)tant-stronghold-two/

[ afbeelding ]
Zes offensieven en nog blijven ze falen. Het is een slechte week voor de rebellen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_164805239
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 07:43:12 BREAKING: Turkish tanks seen crossing into Syria in operation to drive ISIS from border town - @solhaberportali https://t.co/vZ1ck4hCyz reageer retweet
pi_164805245
http://www.cnnturk.com/canli-yayin

LIVE: Better live footage from the Turkish #Jarabulus operation against #ISIS -
pi_164805250
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 07:48:52 UPDATE: Sources say that Turkish tanks are only changing positions in order to ensure border security, possibly not entering - @CNNTURK_ENG reageer retweet
pi_164805270
Volgens andere bronnen is de SF de stad aan het binnen dringen, ik vraag me af hoever dat klopt.
pi_164805290
serokepyd twitterde op woensdag 24-08-2016 om 08:06:46 Turkey is in Syrian Quagmire. will be defeated as Daish.Türkiye Suriye Batağında çok şey kaybedecektir.تركيا ستخسر في مستنقع سوريا كداعش reageer retweet
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-

HAHAHAHAHAHHAHA wat een kk mongool
pi_164805339
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 08:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
serokepyd twitterde op woensdag 24-08-2016 om 08:06:46 Turkey is in Syrian Quagmire. will be defeated as Daish.Türkiye Suriye Batağında çok şey kaybedecektir.تركيا ستخسر في مستنقع سوريا كداعش reageer retweet
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-

HAHAHAHAHAHHAHA wat een kk mongool
  woensdag 24 augustus 2016 @ 08:19:00 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164805348
Rustig aan, stuiterbal...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164805458
De aanval op IS in Jarabulus door Turkije is alleen gericht om te voorkomen dat deze stad in handen van de Koerden gaat vallen.
pi_164805491
?

[ Bericht 18% gewijzigd door JubaUrbicus op 24-08-2016 08:42:21 ]
pi_164805517
Dat is niet daar. Geef ff goede informatie en doe zulke dingen linken. Als je het in spoiler doet, dan zie je het bovenaan nog steeds.

Dat is trouwens in een buitenwijk van Manbij
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 08:40:02 #42
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164805518
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 08:34 schreef JubaUrbicus het volgende:
ISIS rukt nu op in Hasakah (Shaddadi):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit komt Assad goed uit natuurlijk, hij zal vast wel denken: Laat ze elkaar maar lekker afknallen.
Waar ligt dat? Is een andere Hasakah dan waar recent de NDF is verslagen neem ik aan?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164805535
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 08:40 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Waar ligt dat? Is een andere Hasakah dan waar recent de NDF is verslagen neem ik aan?
https://www.google.nl/map(...).0558208!4d40.731064
  woensdag 24 augustus 2016 @ 08:42:46 #44
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164805540
quote:
Oh daar, maar dat is al een tijdje aan de gang.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164805544
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 08:39 schreef mrstylo het volgende:
Dat is niet daar. Geef ff goede informatie en doe zulke dingen linken. Als je het in spoiler doet, dan zie je het bovenaan nog steeds.

Dat is trouwens in een buitenwijk van Manbij
Ik zal later op dag wat informatie geven. Er blijken veel doden te gevallen zijn in Shaddadi aan Koerdische kant, ISIS meldt meer dan 160 doden.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 08:44:58 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164805564
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 08:43 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik zal later op dag wat informatie geven. Er blijken veel doden te gevallen zijn in Shaddadi aan Koerdische kant, ISIS meldt meer dan 160 doden.
Hahahahaha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 08:56:04 #47
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164805675
And now, we have a name:

CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 24-08-2016 om 08:47:10 #BREAKING Turkish military names #Jarablus operation as "Euphrates Shield" https://t.co/kJ20N73YVF reageer retweet
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164805876
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 08:56 schreef DustPuppy het volgende:
And now, we have a name:

CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 24-08-2016 om 08:47:10 #BREAKING Turkish military names #Jarablus operation as "Euphrates Shield" https://t.co/kJ20N73YVF reageer retweet
Atak's bufferzone is na 2 jaar een realiteit aan het worden. _O-
pi_164805897
RudawEnglish twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:08:43 #Russian President Vladimir Putin to visit Turkey on August 31st. https://t.co/0cApHmJHDH reageer retweet
Prachtig toch, de toenadering spat er vanaf! Tijd dat Erdogan, Assad en Putin een vuist maken tegen de terroristen.
pi_164806010
CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:21:41 #BREAKING Sources tell CNN TÜRK after #Jarablus, 70 km line between Marea and Jarablus will also be secured https://t.co/a9m7LWhFJN reageer retweet
Het begin van een nieuw Ottomaans Rijk.
pi_164806042
quote:
6s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:26 schreef theNull het volgende:
CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:21:41 #BREAKING Sources tell CNN TÜRK after #Jarablus, 70 km line between Marea and Jarablus will also be secured https://t.co/a9m7LWhFJN reageer retweet
Het begin van een nieuw Ottomaans Rijk.
Gelijk hebben ze.
pi_164806198
bencnn twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:32:40 US Vice President Joe Biden has landed in Ankara. CNN-Turk says he will be greeted at airport by Ankara Deputy Mayor... #Turkey reageer retweet
_O- _O-

Turkije neemt Amerika niet meer serieus.
pi_164806300
Nu maar hopen dat FSA rond Azaz de IS-aanvallen kan afslaan, want die 1500 man die straks Jarablus gaat binnenvallen komt uit dat gebied - IS zal vast wel proberen om daar gebruik van te maken.
pi_164806356

U.S. and Europe Say Assad May Have Kept Some Chemical Weapons

http://foreignpolicy.com/(...)me-chemical-weapons/

@ Slayage: Lees gehele artikel. Op meerdere niet door get Syrische regime zelf aangemelde locaties hebben ze sporen van chemische wapens (middelen) gevonden. Verklaringen ervoor zijn tegenstrijdig en "wetenschappelijk fout" dus niet overtuigend. Daarnaast missen documentaties van zogenaamde zelf vernietigde chemische wapens (naar eigen zeggen) van voor het akkoord omdat men "bang was dat die in handen van rebellen zouden vallen". Zoals het nu ervoor staat kan kan dit orgaan als het klaar is met het werk niet oordelen dat Assad volgens het akkoord met de US inderdaad al zijn chemische wapens weg heeft gedaan.

Dit is een klap in het gezicht van Obama die er namelijk prat op gaat dat hij middels druk en bemiddeling Assad zo ver heeft gekregen zijn chemische wapens te vernietigen. Meerdere keren aangegeven. Echte Assad-kenners wisten al lang dat hij altijd ja zegt en nee doet. Compleet onbetrouwbaar, wel de indruk wekken echter erin mee te gaan.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164806418
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:40 schreef JubaUrbicus het volgende:
bencnn twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:32:40 US Vice President Joe Biden has landed in Ankara. CNN-Turk says he will be greeted at airport by Ankara Deputy Mayor... #Turkey reageer retweet
_O- _O-

Turkije neemt Amerika niet meer serieus.
:D die is wel leuk. Nog net niet de secretaris.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164806455
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 01:33 schreef SillyWalks het volgende:

Lijkt er meer op dat jij de walgelijke executies van ISIS wegwuift.
met welke post zou ik isis executies wegwuiven?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164806517
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 06:03 schreef Peunage het volgende:
Aanval op de SDF dus? Wat is de reactie van de Amerikanen?
biden is vanochtend op bezoek gekomen. opvallende timing, niet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164806557
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:49 schreef Aloulu het volgende:

U.S. and Europe Say Assad May Have Kept Some Chemical Weapons

http://foreignpolicy.com/(...)me-chemical-weapons/

@ Slayage: Lees gehele artikel. Op meerdere niet door get Syrische regime zelf aangemelde locaties hebben ze sporen van chemische wapens (middelen) gevonden. Verklaringen ervoor zijn tegenstrijdig en "wetenschappelijk fout" dus niet overtuigend. Daarnaast missen documentaties van zogenaamde zelf vernietigde chemische wapens (naar eigen zeggen) van voor het akkoord omdat men "bang was dat die in handen van rebellen zouden vallen". Zoals het nu ervoor staat kan kan dit orgaan als het klaar is met het werk niet oordelen dat Assad volgens het akkoord met de US inderdaad al zijn chemische wapens weg heeft gedaan.

Dit is een klap in het gezicht van Obama die er namelijk prat op gaat dat hij middels druk en bemiddeling Assad zo ver heeft gekregen zijn chemische wapens te vernietigen. Meerdere keren aangegeven. Echte Assad-kenners wisten al lang dat hij altijd ja zegt en nee doet. Compleet onbetrouwbaar, wel de indruk wekken echter erin mee te gaan.
een betaal block man, kan het niet lezen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164806578
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:40 schreef JubaUrbicus het volgende:
bencnn twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:32:40 US Vice President Joe Biden has landed in Ankara. CNN-Turk says he will be greeted at airport by Ankara Deputy Mayor... #Turkey reageer retweet
_O- _O-

Turkije neemt Amerika niet meer serieus.
net op cnn zeiden ze dat het protocol was :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164806586
quote:
9s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

een betaal block man, kan het niet lezen
Cookies ff verwijderen. Ik kon het wel lezen en betaal niet. Interessante bevindingen staan erin.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164806646
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:32:35 BREAKING: 3 Turkish soldier injured in an attack on military vehicle near tourist resort in Antalya - @Jerusalem_Post reageer retweet
ISIS gaat los in Turkije :(
pi_164806659
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:53:29 PHOTO: @CNNTURK_ENG live stream appears to show unknown fighters moving towards #Jarabulus https://t.co/d1UAEhip6B reageer retweet
pi_164806756
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 09:53:29 PHOTO: @CNNTURK_ENG live stream appears to show unknown fighters moving towards #Jarabulus https://t.co/d1UAEhip6B reageer retweet
[ afbeelding ]
Vanuit Turkije?
pi_164806774
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:10 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Vanuit Turkije?
Ja, het gaat waarschijnlijk om FSA strijders die vanuit Turkije de stad aan het binnentreden zijn.
pi_164806800
MarQs__ twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:09:17 Tanks can be seen moving around on the live feed from #Jarabulus: https://t.co/lA0iYC3Ucl reageer retweet
pi_164806806
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:10 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ja, het gaat waarschijnlijk om FSA strijders die vanuit Turkije de stad aan het binnentreden zijn.
Wat denkt Turkije eigenlijk dat er gaat gebeuren als FSA de oorlog wint? Ik bedoel dan blijft er toch chaos?
pi_164806863
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:12 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Wat denkt Turkije eigenlijk dat er gaat gebeuren als FSA de oorlog wint? Ik bedoel dan blijft er toch chaos?
Turkije wilt zoveel mogelijk grensgebied veiligstellen en dat doen zij via FSA. Als Turkije niet ingrijpt zal de gehele grens van Noord Syrie (die met Turkije grenst) onder Koerdische controle staan (YPG/PKK). Iets dat Turkije nooit zal accepteren, daarom willen ze nu de gehele strip van Jarablus tot en met Mare3 en Azaz veiligstellen via de FSA (FSA = Turkse bondgenoot).
pi_164806906
beelden van het camp van de rebellen in TR

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164806945
pi_164806968
quote:
samen met de pantsers schijnen nu ook de rebellen de grens overgeschoten te zijn.

nu ook mortieren op karkamis, turkije goed dat het stadje is ontruimd gisteren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807017
AJABreaking twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:15:27 عاجل | وكالة الأناضول عن مصادر عسكرية: الدبابات التركية تتوغل داخل الحدود السورية reageer retweet
Al Jazeera meldt nu dat Turkse tanks de Syrische grens binnengedrongen zijn.
pi_164807116
Erdogan spreekt nu live over de operatie die nu gaande is.
pi_164807152
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:28 schreef JubaUrbicus het volgende:
Erdogan spreekt nu live over de operatie die nu gaande is.
je liegt :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807156


Ze zien er beter uit dan vroeger. Ze dragen tenminste allemaal kisten in plaats van nike airtjes.
pi_164807162
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:29 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

Ze zien er beter uit dan vroeger.
vandaag is rood!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:31:27 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164807187
Vraag me af wat de deal tussen Turkije, Rusland en Iran wordt mbt Aleppo. Zouden ze hun terreurproxies gaan opgeven in ruil voor deze operatie?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164807208
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:35:39 #79
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807291
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

met welke post zou ik isis executies wegwuiven?
"die lijken parade was 1 van de ziekste dingen die ik heb gezien in dit conflict".

ISIS heeft een miljoen keer ergere dingen met levende mensen gedaan, dan de Koerden met lijken.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164807303
AJABreaking twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:34:50 #أردوغان: #تركيا بدأت عمليات لاستهداف #تنظيم_الدولة وحزب الاتحاد الديمقراطي الكردي في شمال #سوريا reageer retweet
Erdogan: Turkije is begonnen met operaties in Noord Syrie tegen ISIS en de YPG!
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:36:33 #81
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164807310
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:35 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

"die lijken parade was 1 van de ziekste dingen die ik heb gezien in dit conflict".

ISIS heeft een miljoen keer ergere dingen met levende mensen gedaan, dan de Koerden met lijken.
Dat is toch niet wegwuiven? Hij zegt alleen dat zij ook niet heilig zijn.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:37:20 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164807334
Toyota heeft ook weer gouden zaken gedaan, aan de foto's te zien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164807344
AJABreaking twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:35:52 #أردوغان: أصبحت #تركيا اليوم أكثر أمنا وقوة بعد محاولة الانقلاب reageer retweet
Erdogan: Turkije is sinds de coupe veiliger en sterker geworden!
pi_164807404
Nou de shit is aan. Turkije is in Syrië :P
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:41:05 #85
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807415
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is toch niet wegwuiven? Hij zegt alleen dat zij ook niet heilig zijn.
Zijn focus op de Koerden, een van de minst aanstootgevende partijen in dit conflict, doet dat wel degelijk.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:41:47 #86
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164807432
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:41 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Zijn focus op de Koerden, een van de minst aanstootgevende partijen in dit conflict, doet dat wel degelijk.
Hoe lang ben je al in deze topicreeks? Hij is helemaal niet gefocussed op de Koerden.
pi_164807439
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:35 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

"die lijken parade was 1 van de ziekste dingen die ik heb gezien in dit conflict".

ISIS heeft een miljoen keer ergere dingen met levende mensen gedaan, dan de Koerden met lijken.
get a life gast, met je weg wuifen.

probeer je interpretatie van mijn woorden bij jezelf te houden, die lijken parade past precies bij de zieke acties van isis, de bloed rituelen en het braden van mensen door sjia milities en over de assad moorddadigheid hoef ik niet te starten.

een zieke actie is een zieke actie het maakt niet uit wie het doet, maar kennelijk heb jij moeite om dat in te zien, immers koerden zijn, de flower power miltie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807481
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:37 schreef Szura het volgende:
Toyota heeft ook weer gouden zaken gedaan, aan de foto's te zien
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:44:15 #89
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807482
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

get a life gast, met je weg wuifen.

probeer je interpretatie van mijn woorden bij jezelf te houden, die lijken parade past precies bij de zieke acties van isis, de bloed rituelen en het braden van mensen door sjia milities en over de assad moorddadigheid hoef ik niet te starten.

een zieke actie is een zieke actie het maakt niet uit wie het doet, maar kennelijk heb jij moeite om dat in te zien, immers koerden zijn, de flower power miltie
"probeer je interpretatie van mijn woorden bij jezelf te houden"
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164807500
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:43:41 ERDOGAN: “Our patience ended. We will eliminate all threats in north of #Syria.” - @RudawEnglishLIVE: https://t.co/eye21GdNDX reageer retweet
Koerden en ISIS gaan het krijgen! *O*
pi_164807546
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:35 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

"die lijken parade was 1 van de ziekste dingen die ik heb gezien in dit conflict".

ISIS heeft een miljoen keer ergere dingen met levende mensen gedaan, dan de Koerden met lijken.
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:41 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Zijn focus op de Koerden, een van de minst aanstootgevende partijen in dit conflict, doet dat wel degelijk.
Ugh, mensen zoals jij.

Letterlijk niet lezen wat er staat, maar focussen op wat er niet staat en vervolgens conclusies verbinden aan het stukje dat er niet in staat. Het gebrek eraan is de bevestiging of zo. :').

Mensen zoals jij willen een hele disclaimer: eerst aangeven wat er allemaal geldt, om vervolgens je punt te kunnen maken. :{.

Bah.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:46:57 #92
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164807552
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:45 schreef JubaUrbicus het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:43:41 ERDOGAN: “Our patience ended. We will eliminate all threats in north of #Syria.” - @RudawEnglishLIVE: https://t.co/eye21GdNDX reageer retweet
Koerden en ISIS gaan het krijgen! *O*
Het enige wat dit doet is de clusterfuck nog groter maken.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164807569
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:46 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Het enige wat dit doet is de clusterfuck nog groter maken.
Idd, dit gaat totaal uit de hand lopen. Mark my words.
pi_164807594
Alsof het nog niet uit de hand gelopen is?
pi_164807615
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:48 schreef JubaUrbicus het volgende:
Alsof het nog niet uit de hand gelopen is?
Het kan altijd erger....
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:49:07 #96
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807626
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:46 schreef zarGon het volgende:

[..]

[..]

Ugh, mensen zoals jij.

Letterlijk niet lezen wat er staat, maar focussen op wat er niet staat en vervolgens conclusies verbinden aan het stukje dat er niet in staat. Het gebrek eraan is de bevestiging of zo. :').

Mensen zoals jij willen een hele disclaimer: eerst aangeven wat er allemaal geldt, om vervolgens je punt te kunnen maken. :{.

Bah.
Iedereen hier haat op de Koerden, omdat ze een keer wat lijken hebben laten zien? Maar er wordt gezwegen over de martelingen van levende mensen door ISIS. Leg het dan eens uit. Waarom is een Koerd zoveel erger dan ISIS?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:49:10 #97
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164807629
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:45 schreef JubaUrbicus het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:43:41 ERDOGAN: “Our patience ended. We will eliminate all threats in north of #Syria.” - @RudawEnglishLIVE: https://t.co/eye21GdNDX reageer retweet
Koerden en ISIS gaan het krijgen! *O*
Turkije gaat het krijgen. Op eigen bodem. Dat land speelt met vuur.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164807648
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:46 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Het enige wat dit doet is de clusterfuck nog groter maken.
dit had jaren terug moeten gebeuren nog voordat miljoenen syriers in europa stroomden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807665
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:48 schreef theNull het volgende:

[..]

Het kan altijd erger....
Turkije heeft dit ook nodig. Een land die niet stabiel is heeft altijd een oorlog nodig om de hele volk achter je te krijgen. Die Erdogan tegenstanders zullen nu ook voor hem gaan worden deze periode.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164807679
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:49 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Iedereen hier haat op de Koerden, omdat ze een keer wat lijken hebben laten zien? Maar er wordt gezwegen over de martelingen van levende mensen door ISIS. Leg het dan eens uit. Waarom is een Koerd zoveel erger dan ISIS?
Exact wat ik net heb gezegd dus.

Jongens, als we vanaf nu slecht willen praten of FSA, SDF, YPG, SAA, Iran, Turkije, Rusland of whatever, moeten we eerst aangeven hoe erg IS is, okay?!

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-08-2016 10:51:30 ]
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:52:05 #101
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164807711
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit had jaren terug moeten gebeuren nog voordat miljoenen syriers in europa stroomden
Misschien, maar nu is het te laat.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164807725
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:49 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Iedereen hier haat op de Koerden, omdat ze een keer wat lijken hebben laten zien? Maar er wordt gezwegen over de martelingen van levende mensen door ISIS. Leg het dan eens uit. Waarom is een Koerd zoveel erger dan ISIS?
:|W :|W :|W :|W :|W

ik stop gewoon met reageren op jou. je hebt duidelijk geen idee waar je het over hebt. zit continu je oordelen te projecteren op anderen. lees ff alle topics van deze reeks tot nu toe ff door en misschien zal je dan enige idee hebben waar je het over hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807729
quote:
Dit zijn trouwens allemaal Turkmenen.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:53:43 #104
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807757
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:51 schreef zarGon het volgende:

[..]

Exact wat ik net heb gezegd dus.

Jongens, als we vanaf nu slecht willen praten of FSA, SDF, YPG, SAA, Iran, Turkije, Rusland of whatever, moeten we eerst aangeven hoe erg IS is, okay?!
Leg gewoon eens uit waarom de Koerden in hetzelfde rijtje staan als de Russen met een bombardementen die alles en iedereen raken, Assad met zijn barrel bombs die alles en iedereen raken, ISIS met hun martelingen?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164807783
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:52 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Misschien, maar nu is het te laat.
voor die vluchtelingen helaas wel idd, maar de turken hebben dit nodig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807804
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:53 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Leg gewoon eens uit waarom de Koerden in hetzelfde rijtje staan als de Russen met een bombardementen die alles en iedereen raken, Assad met zijn barrel bombs die alles en iedereen raken, ISIS met hun martelingen?
Ik snap het al, jij keurt die lijkenparade van de Koerden gewoon goed. Lekker hè, die oogkleppen?!
pi_164807809
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:52 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Dit zijn trouwens allemaal Turkmenen.
er zullen ongetwijfeld turkmenen tussen zitten, maar allemaal?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164807833
SillyWalks keurt geweld goed zo te lezen. Volgens mij staat hij stiekem ook achter de gruweldaden van IS.
pi_164807840
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

er zullen ongetwijfeld turkmenen tussen zitten, maar allemaal?
Het gaat om die foto. Niet alle 1500
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164807859
Stream:

http://www.conflict-news.(...)-safe-zone-operation

Voor degene die huilen omdat we kritisch zijn tegenover de YPG, als je er niet tegen kan donderstraal dan gewoon op. De YPG is wat mij betreft nog een grotere bedreiging voor de Syrische soevereiniteit dan bijv. ISIS!
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:57:26 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164807861
Misschien kun je beter je naam veranderen in SillinessWalks.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164807884
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:57 schreef Szura het volgende:
Misschien kun je beter je naam veranderen in SillinessWalks.
we hebben weer een pispaal zo te lezen!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:58:40 #113
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807896
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:55 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik snap het al, jij keurt die lijkenparade van de Koerden gewoon goed. Lekker hè, die oogkleppen?!
"probeer je interpretatie van mijn woorden bij jezelf te houden"

Waarom is een keer lijken van gedode strijders laten zien even erg als constant onschuldige mensen martelen en doodmaken?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164807936
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:53:46 Incursion is reportedly at several points along the Syria-Turkey border between Jarablus and al-Ra'i reageer retweet
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:58:33 According to preliminary reports some of groups involved: al-Zinki, Sultan Murad Division, Jaish al-Tahrir & Turkmen Martyrs Battalion reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:00:08 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164807937
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

we hebben weer een pispaal zo te lezen!
Je moet wat, nu firefly weg is en Atak en JA ineens in een parallel universum leven.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164807949
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:58 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

"probeer je interpretatie van mijn woorden bij jezelf te houden"
En dat zeg jij. :D.
quote:
Waarom is een keer lijken van gedode strijders laten zien even erg als constant onschuldige mensen martelen en doodmaken?
Jezus man, je keurt die lijkenparade echt goed of niet. Nou, dan vind jij het gemartel en gedoodmaak helemaal niet erg.

Goedprater, pfff. Jou zoden ze preventief naar Syrië moeten sturen voordat je gekke dingen gaat doen in Nederland.
pi_164807970
Best leuk, lezen wat er niet staat en vervolgens conclusies trekken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:01:48 #118
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164807976
quote:
15s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:00 schreef zarGon het volgende:

[..]

En dat zeg jij. :D.

[..]

Jezus man, je keurt die lijkenparade echt goed of niet. Nou, dan vind jij het gemartel en gedoodmaak helemaal niet erg.

Goedprater, pfff. Jou zoden ze preventief naar Syrië moeten sturen voordat je gekke dingen gaat doen in Nederland.
Ik praat niks goed, jij kan gewoon niet lezen. Beantwoord de vraag nou eens: waarom is een keer lijken van gedode strijders laten zien even erg als constant onschuldige mensen martelen en doodmaken?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164808010
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:01 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Ik praat niks goed, jij kan gewoon niet lezen. Beantwoord de vraag nou eens: waarom is een keer lijken van gedode strijders laten zien even erg als constant onschuldige mensen martelen en doodmaken?
Want de PKK maken geen onschuldige mensen dood? Allemaal zijn het terroristen, de een misschien wat extremer dan de ander maar dat maakt niet veel uit. Allemaal zijn het ratten en allemaal zullen ze vernietigd worden.
pi_164808011
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:01 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Ik praat niks goed
Jawel. Je keurt het niet af, dus keur je het goed.

Dat is wat jij doet, dus ik pas dat ook even toe op jou.
pi_164808035
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:49 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Iedereen hier haat op de Koerden, omdat ze een keer wat lijken hebben laten zien? Maar er wordt gezwegen over de martelingen van levende mensen door ISIS. Leg het dan eens uit. Waarom is een Koerd zoveel erger dan ISIS?
Zal wel iets met het Turks Koerdische conflict te maken hebben.
pi_164808043
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Want de PKK maken geen onschuldige mensen dood?
Hoho, jij maakt onderscheid. Dat doet SillyWalks niet.

"Koerden". Iedereen hier haat ze.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:04:46 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164808065
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:00 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:53:46 Incursion is reportedly at several points along the Syria-Turkey border between Jarablus and al-Ra'i reageer retweet
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 10:58:33 According to preliminary reports some of groups involved: al-Zinki, Sultan Murad Division, Jaish al-Tahrir & Turkmen Martyrs Battalion reageer retweet
Is het al bevestigd dat Amerikanen ook luchtsteun geven? Want dat zou betekenen dat ze niet alleen die kindonthoofders van Zinki niet droogleggen, maar de weg voor ze gaan plaveien. Dat worden weer leuke persconferenties met stotterende Toner en Kirby.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:04:46 #124
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164808066
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Want de PKK maken geen onschuldige mensen dood? Allemaal zijn het terroristen, de een misschien wat extremer dan de ander maar dat maakt niet veel uit. Allemaal zijn het ratten en allemaal zullen ze vernietigd worden.
Het gaat nu niet over de PKK, het gaat over de haat jegens de Koerden hier.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:05:05 #125
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164808076
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Jawel. Je keurt het niet af, dus keur je het goed.

Dat is wat jij doet, dus ik pas dat ook even toe op jou.
Nope, ik keur het wel af. Beantwoord nu mijn vraag: waarom is een keer lijken van gedode strijders laten zien even erg als constant onschuldige mensen martelen en doodmaken?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:05:29 #126
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164808090
Mensen stop die pikstrijd even ffs. Negeer die man gewoon. Iedereen hier weet dat Slayage een gerespecteerd persoon van het eerste uur is.
pi_164808149
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Is het al bevestigd dat Amerikanen ook luchtsteun geven? Want dat zou betekenen dat ze niet alleen die kindonthoofders van Zinki niet droogleggen, maar de weg voor ze gaan plaveien. Dat worden weer leuke persconferenties met stotterende Toner en Kirby.
nee volgens mij las ik dat dit een turkse operatie is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:08:07 #128
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164808174
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:57 schreef JubaUrbicus het volgende:
Stream:

http://www.conflict-news.(...)-safe-zone-operation

Voor degene die huilen omdat we kritisch zijn tegenover de YPG, als je er niet tegen kan donderstraal dan gewoon op. De YPG is wat mij betreft nog een grotere bedreiging voor de Syrische soevereiniteit dan bijv. ISIS!
Dat bepaal jij, gast?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164808195
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808202
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Is het al bevestigd dat Amerikanen ook luchtsteun geven? Want dat zou betekenen dat ze niet alleen die kindonthoofders van Zinki niet droogleggen, maar de weg voor ze gaan plaveien. Dat worden weer leuke persconferenties met stotterende Toner en Kirby.
Volgens veel media is dit bevestigd door een 'American official'.
pi_164808206
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:05 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Nope, ik keur het wel af.
Laat eens zien waar je dat hebt gedaan dan, tot voor deze post.

Ga toch weg man.
pi_164808216
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:49 schreef Szura het volgende:

[..]

Turkije gaat het krijgen. Op eigen bodem. Dat land speelt met vuur.
Hebben Turken eerder al gehad----->>>>>gevolg jaarlijkse gejank van kijk wat de Turken ons hebben aangedaan en ze erkennen het niet.
Wat zal er nu anders zijn?
Dreigen dreigen dreigen, maar wanneer klappen gaan krijgen dan gelijk in slachtofferrol. Gasten hebben beroep gemaakt van slachtoffertje spelen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164808221
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:08 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat bepaal jij, gast?
Mjah, de YPG is permanenter dan de tijdelijke IS...
pi_164808225
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:05 schreef Richestorags het volgende:
Mensen stop die pikstrijd even ffs. Negeer die man gewoon. Iedereen hier weet dat Slayage een gerespecteerd persoon van het eerste uur is.
niveau moeten we hooghouden ja toch :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808239
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:05 schreef Richestorags het volgende:
Iedereen hier weet dat Slayage een gerespecteerd persoon van het eerste uur is.
^O^.
pi_164808252
YPG is op de lange termijn veel gevaarlijker voor Assad en de soevereiniteit van Syrie dan ISIS. Als je dit nog niet kan inzien dan moet je je beter inlezen.
pi_164808253
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:49 schreef Szura het volgende:

[..]

Turkije gaat het krijgen. Op eigen bodem. Dat land speelt met vuur.
Op eigen bodem van PKK of IS?
pi_164808269
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:06:14 Erdogan confirms "Euphrates Shield" operation, says it is to stop the attacks from inside Syria on Turkish territory reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:11:49 #139
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164808278
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:57 schreef JubaUrbicus het volgende:

Voor degene die huilen omdat we kritisch zijn tegenover de YPG, als je er niet tegen kan donderstraal dan gewoon op. De YPG is wat mij betreft nog een grotere bedreiging voor de Syrische soevereiniteit dan bijv. ISIS!
Decennialang roept iedereen dat die kunstmatige grenzen in Afrika en het Midden-Oosten slecht zijn. Dan wordt het eindelijk rechtgezet en krijgen groepen meer zeggenschap over het gebied waar ze wonen, is het weer niet goed en moeten de oude grenzen juist behouden blijven.

Volgens mij is een bedreiging voor de Syrische integriteit geen enkel probleem, als dit meer soevereiniteit op levert voor het volk in een regio. Vooral als dit volk democratie en universele mensenrechten nastreeft.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:11:51 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164808281
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:10 schreef zarGon het volgende:

[..]

Op eigen bodem van PKK of IS?
Beide
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164808298
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:11 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:06:14 Erdogan confirms "Euphrates Shield" operation, says it is to stop the attacks from inside Syria on Turkish territory reageer retweet
Hij heeft 100% gelijk.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:13:04 #142
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164808321
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:09 schreef zarGon het volgende:

[..]

Laat eens zien waar je dat hebt gedaan dan, tot voor deze post.

Ga toch weg man.
Beantwoord mijn vraag eens. Dat kan je niet, want je haat is ongefundeerd, en het resultaat van indoctrinatie, vooroordelen en denken volgens etnische scheidslijnen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164808333
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:13:47 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164808348
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:11 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:06:14 Erdogan confirms "Euphrates Shield" operation, says it is to stop the attacks from inside Syria on Turkish territory reageer retweet
En ondertussen het gevaar dat van binnen de landsgrenzen komt groter maken. Erdogan :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:13:48 #145
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
pi_164808349
Hoever zou Turkije dan Syrië willen binnentrekken?
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:15:44 #146
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164808412
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:13 schreef Szura het volgende:

[..]

En ondertussen het gevaar dat van binnen de landsgrenzen komt groter maken. Erdogan :')
Wel, als toegestaan wordt dat de SDF de gehele grens onder controle krijgt zal Turkije zich net zo goed in een gevaarlijke situatie bevinden.
pi_164808423
turks soldaat plaatst nog ff een kiekje op instagram voor de inval :D

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808454
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:04:56 @QalaatAlMudiq No official list of #FSA factions released, but about a dozen including Suqur Al-Jebal, Sultan Murad, Zinki & Faylaq Al-Sham. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:17:19 #149
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164808458
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, als toegestaan wordt dat de SDF de gehele grens onder controle krijgt zal Turkije zich net zo goed in een gevaarlijke situatie bevinden.
Het is spelen met vuur, het is geen spelletje Risk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164808478
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Het is spelen met vuur, het is geen spelletje Risk.
srsly? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808488
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

get a life gast, met je weg wuifen.

probeer je interpretatie van mijn woorden bij jezelf te houden, die lijken parade past precies bij de zieke acties van isis, de bloed rituelen en het braden van mensen door sjia milities en over de assad moorddadigheid hoef ik niet te starten.

een zieke actie is een zieke actie het maakt niet uit wie het doet, maar kennelijk heb jij moeite om dat in te zien, immers koerden zijn, de flower power miltie
Wen er maar vast aan. Er zal veel gehuild worden in dit topic. _O-
pi_164808516
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:08:20 BREAKING: Turkish FM on Salih Muslim's words: They reveal their agenda, #YPG should withdraw to east of Euphrates - @CNNTURK_ENG reageer retweet
pi_164808520
Meeste vechters in die militie zijn Turkmenen. Wel opvallend dat er geen Arabische vechters zijn. Vertrouwt Turkije hen niet of durven/willen zij niet?
pi_164808547
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:19 schreef JubaUrbicus het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:08:20 BREAKING: Turkish FM on Salih Muslim's words: They reveal their agenda, #YPG should withdraw to east of Euphrates - @CNNTURK_ENG reageer retweet
Duidelijke woorden. Waarschijnlijk als de YPG niet terugtrekt zal het Turkse leger doorstoten naar Menbic.
pi_164808555
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:19:29 MORE: I officially urge the YPG to return E of Euphrates immediately, otherwise they will face our "hammer" response: Turkey FM - @taylieli reageer retweet
Shiittttt ~O> ~O> ~O> _O- _O- _O-

Ik begin serieus medelijden te krijgen met Koerden. Hell is coming!
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:21:32 #156
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164808562
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, als toegestaan wordt dat de SDF de gehele grens onder controle krijgt zal Turkije zich net zo goed in een gevaarlijke situatie bevinden.
Een vrij Noord-Syrië dat bondgenoot is van de VS, zal veel makkelijker weg te houden zijn uit Turkije dan ISIS, etc.

De etnische haat zit te diep bij de Turken om pragmatisch te denken.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164808576
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:18 schreef Atak het volgende:

[..]

Wen er maar vast aan. Er zal veel gehuild worden in dit topic. _O-
ik hoop het niet. eigenlijk moet dit topic afgeschermd worden, omdat het zon cluster fuck is dat het voor een buitenstaander bijna niet te begrijpen is :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808603
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:21 schreef JubaUrbicus het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:19:29 MORE: I officially urge the YPG to return E of Euphrates immediately, otherwise they will face our "hammer" response: Turkey FM - @taylieli reageer retweet
Shiittttt ~O> ~O> ~O> _O- _O- _O-

Ik begin serieus medelijden te krijgen met Koerden. Hell is coming!
als reactie op de bedreiging van muslim, kan ik deze woorden wel begrijpen. muslim moet niet stoer lopen doen. op het moment dat zijn backers weg zijn moeten ze het met de turken moeten doen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808632
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik hoop het niet. eigenlijk moet dit topic afgeschermd worden, omdat het zon cluster fuck is dat het voor een buitenstaander bijna niet te begrijpen is :P
Idd. Genoeg Koerdenknuffelaars die blind alles goed praten wat ze doen. Het is duidelijk dat de Koerden en IS samenwerken dus in mijn ogen hebben de Koerden geen legitimiteit.
pi_164808685
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:24:37 Kaklijah/Kalkijah west of Jarablus has reportedly been captured by Turkey + FSA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808694
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:13 schreef sonnyspek het volgende:
Hoever zou Turkije dan Syrië willen binnentrekken?
Zoveel mogelijk van de safezone vermoedelijk, mochten ze na Jarablus verder willen gaan.
pi_164808709
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Is het al bevestigd dat Amerikanen ook luchtsteun geven? Want dat zou betekenen dat ze niet alleen die kindonthoofders van Zinki niet droogleggen, maar de weg voor ze gaan plaveien. Dat worden weer leuke persconferenties met stotterende Toner en Kirby.
Bleek toch een volwassene te zijn?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Incelfrikandel
pi_164808722
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:24:49 BREAKING: Turkey will attack #YPG until they retreat to eastern #Euphrates river: Turkish FM - @BarzanSadiq LIVE: https://t.co/eye21GdNDX reageer retweet
pi_164808748
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:26 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:24:37 Kaklijah/Kalkijah west of Jarablus has reportedly been captured by Turkey + FSA reageer retweet
[ afbeelding ]
Blauw lintje betekent dat het een Turkmeen is. Rood betekent Arabisch maar er zijn bijna geen Arabische vechters. Laffaards.
pi_164808765
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:28 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Bleek toch een volwassene te zijn?

ja dat bleek uit zijn ID alleen was het weer de vraag of de ID gefalsificeerd was om deel te nemen aan die militie. de banen liggen in die regio niet voor het oprapen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808813
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:29 schreef Atak het volgende:

[..]

Blauw lintje betekent dat het een Turkmeen is. Rood betekent Arabisch maar er zijn bijna geen Arabische vechters. Laffaards.
die kleuren zijn om je te onderscheiden van de vijand. dat heeft niks met turkmeen of wat dan ook te maken
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808825
De vraag is: Wat gaat Turkije doen als Jarablus overgenomen is? Manbij? Al Bab? Azaz?
pi_164808843
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

die kleuren zijn om je te onderscheiden van de vijand. dat heeft niks met turkmeen of wat dan ook te maken
Nee. Het klopt wat ik zei. Ik had dat net van een vertrouwelijke bron op twitter gelezen. Blauw betekent Turkmeen. Rood lintje betekent Arabische vechter.
pi_164808890
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808925
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:32 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee. Het klopt wat ik zei. Ik had dat net van een vertrouwelijke bron op twitter gelezen. Blauw betekent Turkmeen. Rood lintje betekent Arabische vechter.
dit zijn zenki strijders met blauw ;)

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164808966
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:25 schreef Atak het volgende:

[..]

Idd. Genoeg Koerdenknuffelaars die blind alles goed praten wat ze doen. Het is duidelijk dat de Koerden en IS samenwerken dus in mijn ogen hebben de Koerden geen legitimiteit.
Het was mij nog niet opgevallen dat de Koerden en IS samenwerken. Is daar enig bewijs voor?
pi_164809028
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit zijn zenki strijders met blauw ;)

[ afbeelding ]
Wat is zenki?
pi_164809033
behoorlijke vertegenwoordig van grote milities in deze operatie

sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:37:07 Faylaq al-Sham and FSA 13th Division also taking part in #Jarablus https://t.co/hSyX8r4cXV reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809034
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja dat bleek uit zijn ID alleen was het weer de vraag of de ID gefalsificeerd was om deel te nemen aan die militie. de banen liggen in die regio niet voor het oprapen
Ja dit dus. Daarnaast meende ik gelezen te hebben dat zijn eigen familie bevestigde dat hij 19 was. Ik kan het alleen niet meer terugvinden.
Incelfrikandel
pi_164809053
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:41 schreef Atak het volgende:

[..]

Wat is zenki?
nureddinzenki, 1 van de grotere milities in aleppo :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809054
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:38 schreef grimselman het volgende:

[..]

Het was mij nog niet opgevallen dat de Koerden en IS samenwerken. Is daar enig bewijs voor?
Turkije valt IS aan en de Koerden worden boos. Het is duidelijk dat ze samenwerken omdat ze beide door CIA worden gestuurd om nieuwe grenzen te trekken.
https://twitter.com/vozdemirv/status/768380678572503040
pi_164809102
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:40:10 BREAKING: U.S. to provide air cover for Turkey's Jarablus operation - @Reuters https://t.co/0fQ1OsIUEzLIVE THREAD: https://t.co/eye21GdNDX reageer retweet
pi_164809105
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:41 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Ja dit dus. Daarnaast meende ik gelezen te hebben dat zijn eigen familie bevestigde dat hij 19 was. Ik kan het alleen niet meer terugvinden.
is ook niet relevant. sick ass fuck actie van die gasten.

het deed toen zoveel stof opwaaien omdat de zenki miltie helemaal niet geassocieerd werd met dit soort isis acties. ik heb de verklaring van zenki officials ok gelezen, maar die verklaarden ook imo niet waarom het precies is gebeurd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809129
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:44 schreef JubaUrbicus het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:40:10 BREAKING: U.S. to provide air cover for Turkey's Jarablus operation - @Reuters https://t.co/0fQ1OsIUEzLIVE THREAD: https://t.co/eye21GdNDX reageer retweet
zozo

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809171
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Turkije valt IS aan en de Koerden worden boos. Het is duidelijk dat ze samenwerken omdat ze beide door CIA worden gestuurd om nieuwe grenzen te trekken.
https://twitter.com/vozdemirv/status/768380678572503040
Kom op zeg dat is toch geen bewijs. In Irak en Syrie vechten Koerden overal tegen IS en dan zou één tweet het bewijs zijn dat ze samenwerken.
pi_164809213
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Turkije valt IS aan en de Koerden worden boos. Het is duidelijk dat ze samenwerken omdat ze beide door CIA worden gestuurd om nieuwe grenzen te trekken.
https://twitter.com/vozdemirv/status/768380678572503040
Eh. De Koerden willen ISIS daar gaan wegvegen na maanden vechten en Turkije komt binnenvallen en zegt: Jullie moeten ook oprotten. Ja dan word je boos.
pi_164809282
Hoe gaat het tot nu toe?
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_164809286
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

is ook niet relevant. sick ass fuck actie van die gasten.

Inderdaad.
Incelfrikandel
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:52:38 #188
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164809295
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:49 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Eh. De Koerden willen ISIS daar gaan wegvegen na maanden vechten en Turkije komt binnenvallen en zegt: Jullie moeten ook oprotten. Ja dan word je boos.
Dit.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164809319
quote:
die gast op CNN zei dat ook zojuist en deze week zal ook de Yavuz Sultan Selim brug openen. :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809349
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:52 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Dit.
Wist je dat dat een spel is van media en westerse landen. Alle westerse landen geven Koerden wapens on zoveel mogelijk land over te nemen en TURKIJE WEG TE VEGEN uit het kaart. Maar 2% van de Koerden vecht echt 100% tegen ISIS. De rest wilt land van turkije Iran Irak en syrie om een eigen staat op te richten.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:54:55 #191
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164809350
Dit is denk ik wel het moment dat de Amerikanen de Koerden in de steek gaan laten.

Sorry guys, but you know how it is.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:55:19 #192
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164809358
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:54 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Wist je dat dat een spel is van media en westerse landen. Alle westerse landen geven Koerden wapens on zoveel mogelijk land over te nemen en TURKIJE WEG TE VEGEN uit het kaart. Maar 2% van de Koerden vecht echt 100% tegen ISIS. De rest wilt land van turkije Iran Irak en syrie om een eigen staat op te richten.
Nee.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164809363
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:49 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Eh. De Koerden willen ISIS daar gaan wegvegen na maanden vechten en Turkije komt binnenvallen en zegt: Jullie moeten ook oprotten. Ja dan word je boos.
Hebben de Koerden een patent daarop? Dat land is sowieso niet van de Koerden. Volgens bronnen moeten de Koerden helemaal oprotten uit Syrië anders worden ze hardhandig weggeveegd.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:55:28 #194
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_164809367
Ik kan de erecties van bepaalde users in dit topic bijna voelen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_164809379
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:49 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Eh. De Koerden willen ISIS daar gaan wegvegen na maanden vechten en Turkije komt binnenvallen en zegt: Jullie moeten ook oprotten. Ja dan word je boos.
de afspraak met de amerikanen was dat de koerden na het verjagen van isis, het gebied over zou geven aan de plaatselijke bevolking. dus wat de turken nu zeggen is herhalen wat de afspraken waren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809386
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:55 schreef Mani89 het volgende:
Ik kan de erecties van bepaalde users in dit topic bijna voelen.
:D.
pi_164809393
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:55 schreef Mani89 het volgende:
Ik kan de erecties van bepaalde users in dit topic bijna voelen.
Hoe weet je dat het bijna is als je nog geen gevoel hebt.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_164809402
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:55 schreef Mani89 het volgende:
Ik kan de erecties van bepaalde users in dit topic bijna voelen.
ben je paranormaal?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:57:19 #199
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164809412
Ik moet het Turkse leger nog eens zien opereren in een directe confrontatie met de YPG.

Het hang vooral af van de luchtsteun denk ik.

Als de CIA meeleest: "Guys, this is the point were you start handing out MANPADS to your Kurdish friends."
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:58:06 #200
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_164809425
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:56 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Hoe weet je dat het bijna is als je nog geen gevoel hebt.
Ze betreden inmiddels mijn aura.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_164809430
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:49 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Eh. De Koerden willen ISIS daar gaan wegvegen na maanden vechten en Turkije komt binnenvallen en zegt: Jullie moeten ook oprotten. Ja dan word je boos.
De Koerden zijn al maanden gewaarschuwd dat ze moeten oprotten. Wie niet luisterd moet voelen. Als ze voor niks hebben gevochten is dat hun eigen schuld. Niemand trapt in dat spelletje tussen IS en de Koerden om nieuwe grenzen te trekken. Syrië is van Syriërs en niet van Koerdische terroristen uit Iran en Irak.
pi_164809453
KurdishQuestion twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:46:59 BREAKING: KRG Pres. Barzani says “We see big developments coming," after meeting with Turkish officials. #Jarablus https://t.co/MB6Mcgd9Cx reageer retweet
KDP Peshmerga vs SDF? :+
pi_164809459
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

de afspraak met de amerikanen was dat de koerden na het verjagen van isis, het gebied over zou geven aan de plaatselijke bevolking. dus wat de turken nu zeggen is herhalen wat de afspraken waren.
Zaten de Koerden bij deze afspraken aan tafel? Anders zijn ze niet legitiem.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 11:59:31 #204
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164809461
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:58 schreef Atak het volgende:

[..]

De Koerden zijn al maanden gewaarschuwd dat ze moeten oprotten. Wie niet luisterd moet voelen. Als ze voor niks hebben gevochten is dat hun eigen schuld. Niemand trapt in dat spelletje tussen IS en de Koerden om nieuwe grenzen te trekken. Syrië is van Syriërs en niet van Koerdische terroristen uit Iran en Irak.
Maanden? De slag om Manbij is net een goeie week klaar.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164809505
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:54 schreef DustPuppy het volgende:
Dit is denk ik wel het moment dat de Amerikanen de Koerden in de steek gaan laten.

Sorry guys, but you know how it is.
of het zo hap snap zal gaan valt te bezien, maar dat koerden slechts als pionnen hebben gefungeerd in dit conflict voor assad/russen als de VS. en pionnen loos je als je er geen gebruik van wilt maken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809507
Zou wel lachen zijn als Barzani ook losgaat op PKK YPG. :') Dat hele Koerd versus niet-Koerd is ook een fabeltje. Het laat ook zien dat de YPG een korte houdbaarheidsdatum heeft.
pi_164809540
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:57 schreef DustPuppy het volgende:

Als de CIA meeleest: "Guys, this is the point were you start handing out MANPADS to your Kurdish friends."
dit is gewoon uitvouwen van russisch/amerikaans/turkse plannen niks manpads :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809551
Waarom zijn de berichten van Atak blauw op mijn scherm en de rest niet?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164809557
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:59 schreef ClapClapYourHands het volgende:
KurdishQuestion twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:46:59 BREAKING: KRG Pres. Barzani says “We see big developments coming," after meeting with Turkish officials. #Jarablus https://t.co/MB6Mcgd9Cx reageer retweet
KDP Peshmerga vs SDF? :+
ik denk dat die meeting meer met mosul te maken heeft.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809566
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:02 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Waarom zijn de berichten van Atak blauw op mijn scherm en de rest niet?
http://forum.fok.nl/user/edit_prefs.

Postkleur topicstarter.
pi_164809569
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:59 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Zaten de Koerden bij deze afspraken aan tafel? Anders zijn ze niet legitiem.
nee tuurlijk niet, koerden hebben niks te willen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809570
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

of het zo hap snap zal gaan valt te bezien, maar dat koerden slechts als pionnen hebben gefungeerd in dit conflict voor assad/russen als de VS. en pionnen loos je als je er geen gebruik van wilt maken.
Goede samenvatting van de situatie. Eigenlijk alle groeperingen. Ik denk dat het hand in hand gaat met Proxy oorlogen.
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:01 schreef Atak het volgende:
Zou wel lachen zijn als Barzani ook losgaat op PKK YPG. :') Dat hele Koerd versus niet-Koerd is ook een fabeltje. Het laat ook zien dat de YPG een korte houdbaarheidsdatum heeft.
'Ook losgaat'? Hij heeft altijd al gevochten tegen de PKK. Daarin zal niks veranderen.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164809574
Barzani kijkt gewoon naar de belangen van Erbil, wat is beter voor Erbil? Turkije als bondgenoot houden of je relaties met Turkije verslechteren omwille van de PKK? Barzani is geen domme man.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 12:03:55 #214
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164809576
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:58 schreef Atak het volgende:

[..]

De Koerden zijn al maanden gewaarschuwd dat ze moeten oprotten.
Daar heeft Turkije niks over te zeggen. Wat Koerdische en Arabische Syriërs, die vrijheid en democratie nastreven, in hun eigen land doen, heeft Turkije zich niet mee te bemoeien. Imperialisten.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164809589
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:03 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Daar heeft Turkije niks over te zeggen. Wat Koerdische en Arabische Syriërs, die vrijheid en democratie nastreven, in hun eigen land doen, heeft Turkije zich niet mee te bemoeien. Imperialisten.
PYD heeft niks te zeggen. Hun baas zit in Amerika.
pi_164809596
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:02 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Waarom zijn de berichten van Atak blauw op mijn scherm en de rest niet?
atak berichten een prio status bij jou?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809640
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee tuurlijk niet, koerden hebben niks te willen.
IS zat ook niet aan tafel net zoals de Koerden. Als dit geen bewijs is dat de Koerden en IS samenwerkt weet ik het ook niet: https://twitter.com/taylieli/status/768386834602790912
pi_164809680
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:06 schreef Atak het volgende:

[..]

IS zat ook niet aan tafel net zoals de Koerden. Als dit geen bewijs is dat de Koerden en IS samenwerkt weet ik het ook niet: https://twitter.com/taylieli/status/768386834602790912
Wat voor studie heb jij gedaan eigenlijk?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164809721
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:08 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Wat voor studie heb jij gedaan eigenlijk?
Rare conclusies trekken 101.
pi_164809748
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee tuurlijk niet, koerden hebben niks te willen.
Tja. Met zo'n mentaliteit... Nu moet het luie en onervaren leger van Turkije gaan vechten tegen doorgewinterde rebellen. En er zal ook tegenstand komen van de Koerden in Turkije. En dan gaan de Turken weer huilen om aanslagen...
pi_164809772
sayed_ridha twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:37:07 Faylaq al-Sham and FSA 13th Division also taking part in #Jarablus https://t.co/hSyX8r4cXV reageer retweet
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164809857
Some civilians have been killed in Jarablus city & are being displaced fron villages in countryside due to ongoing Turkish shelling
https://twitter.com/sayed_ridha/status/768389577010655232
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164809863
De maker van de Syrie map moet een nieuwe kleur verzinnen voor Turkije. Of valt dat onder de rebellen?
pi_164809873
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:15 schreef mrstylo het volgende:
Some civilians have been killed in Jarablus city & are being displaced fron villages in countryside due to ongoing Turkish shelling
https://twitter.com/sayed_ridha/status/768389577010655232
Bah smerige Turken :r
pi_164809898
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:16 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Bah smerige Turken :r
IS lover gespot. Jij hebt zeker liever dat IS, Jarablus blijft houden.
pi_164809901
Wel lachen dat je gewoon kunt lezen dat sommige trillend en gefrustreerd achter hun toetsenbord zitten te typen. _O-
pi_164809918
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

IS lover gespot. Jij hebt zeker liever dat IS, Jarablus blijft houden.
Nee, maar onschuldige burgers doden :r

Ik speel gewoon het spelletje wat posters hier spelen.
pi_164809920
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

IS lover gespot. Jij hebt zeker liever dat IS, Jarablus blijft houden.
Ik ben hier mee eens:
PT: Turkey was fine with IS holding city for years. When SDF said it would take it, Turkey acts. If anything they are protecting IS from SDF
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164809939
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:11 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Tja. Met zo'n mentaliteit..
maar dat is wel de realiteit op de grond dude. de lokale spelers zijn uitgeput en kunnen helemaal niets zonder externe backing. dit conflict zal in het buitenland opgelost moeten worden, omdat het nu een internationaal conflict is geworden. de externe spelrs moeten er onderling uitkomen en hun proxys op de grond overtuigen om het conflict zo op te lossen, dat is de enige manier om dit conflict op te lossen anders zijn we nog eens 5 jaar verder als we op dezelfde voet verder gaan door onze proxys te steunen tegen de proxys van de andere.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164809944
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Nee, maar onschuldige burgers doden :r

Ik speel gewoon het spelletje wat posters hier spelen.
Jaja, als burgers in Jarablus omkomen door IS hoor je jou niet maar nu opeens wel.

_O-
pi_164809960
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:18 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ik ben hier mee eens:
PT: Turkey was fine with IS holding city for years. When SDF said it would take it, Turkey acts. If anything they are protecting IS from SDF
Zo is het en niet anders. Hypocriet.
pi_164809970
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:18 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ik ben hier mee eens:
PT: Turkey was fine with IS holding city for years. When SDF said it would take it, Turkey acts. If anything they are protecting IS from SDF
Syrië binnenvallen is niet zonder gevolgen :s) Zonder FSA troepen moet men zelf jarenlang de boel bezetten, heeft meerdere gevolgen :W
pi_164809974
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:19 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Jaja, als burgers in Jarablus omkomen door IS hoor je jou niet maar nu opeens wel.

_O-
En Turkije jarenlang ook niet, pas als de Koerden het bijna overnemen. Smerig land dat Turkije.
pi_164809986
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:20 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

En Turkije jarenlang ook niet, pas als de Koerden het bijna overnemen. Smerig land dat Turkije.
Ben je boos? :)
pi_164809994
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ben je boos? :)
Neuh.
pi_164810004
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:18 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ik ben hier mee eens:
PT: Turkey was fine with IS holding city for years. When SDF said it would take it, Turkey acts. If anything they are protecting IS from SDF
de vijand pkk heeft voor turkije altijd een hogere prio gehad dan de vijand isis.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810054
Heel normaal dat een burgerdoden vallen in een oorlog. Straks als Turkije YPG gebieden overneemt zullen er ook burgerdoden vallen. Daarom moet de YPG zich overgeven om dit te voorkomen.
pi_164810059
ERDOGAN: “Our patience ended. We will eliminate all threats in north of #Syria.” "Those who say Turkey will be affected from this op in this or that way; I tell them to think about their own future"

https://twitter.com/Conflicts/status/768368169421508608

Duidelijk bericht aan de YPG.
pi_164810078
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:23 schreef Atak het volgende:
Heel normaal dat een burgerdoden vallen in een oorlog. Straks als Turkije YPG gebieden overneemt zullen er ook burgerdoden vallen. Daarom moet de YPG zich overgeven om dit te voorkomen.
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:
ERDOGAN: “Our patience ended. We will eliminate all threats in north of #Syria.” "Those who say Turkey will be affected from this op in this or that way; I tell them to think about their own future"

https://twitter.com/Conflicts/status/768368169421508608

Duidelijk bericht aan de YPG.
Met andere woorden: Turkije gaat anders hun genocide van 14-18 herhalen maar dan tegen de Koerden.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_164810085
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:23 schreef Atak het volgende:
Heel normaal dat een burgerdoden vallen in een oorlog. Straks als Turkije YPG gebieden overneemt zullen er ook burgerdoden vallen. Daarom moet de YPG zich overgeven om dit te voorkomen.
Heerlijk hypocriet dat jij dit schrijft. _O-
pi_164810114
Lijkt me vrij duidelijk dat de Turken nu pas actie ondernemen als de Koerden dreigen gebied in te nemen. IS is al die tijd met rust gelaten.

Lijkt me ook duidelijk dat de Turken zelf daar niet kunnen blijven. Reden waarom de VS helpt met luchtsteun en het naar voren schuiven van de door hen gesteunde FSA en andere 'gematigde' rebellengroepen. Die zullen straks de controle over Jarablus moeten gaan uitoefenen.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164810120
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:24 schreef HSG het volgende:

[..]


[..]

Met andere woorden: Turkije gaat anders hun genocide van 14-18 herhalen maar dan tegen de Koerden.
Dat heet burgerdoden. Als YPG geen burgerdoden wil dan moeten ze wegtrekken uit noord-Syrië.
pi_164810138
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:26 schreef Montagui het volgende:
Lijkt me vrij duidelijk dat de Turken nu pas actie ondernemen als de Koerden dreigen gebied in te nemen. IS is al die tijd met rust gelaten.

Lijkt me ook duidelijk dat de Turken zelf daar niet kunnen blijven. Reden waarom de VS helpt met luchtsteun en het naar voren schuiven van de door hen gesteunde FSA en andere 'gematigde' rebellengroepen. Die zullen straks de controle over Jarablus moeten gaan uitoefenen.
Turkije heeft ook geen interesse om binnen Syrië te blijven. Levert Turkije niks op. Men kan straks beter samenwerken met FSA en Assad om YPG terug te drijven.
pi_164810169
#LATEST U.S Vice President Joe Biden during Ankara visit says "wish Gulen were in another country, not in U.S"
https://twitter.com/cnnturk_eng/status/768393275099246592

Turkije heeft us in zijn zak. Zou bijna denken dat Amerika achter de coup zat en probeert nu Turkije weer terug te winnen
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810170
Dalatrm twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:50:58 PT #FSA Commander from #Syria, west of #Jarablus: "Phase One is to take over villages around #Cereblus" https://t.co/Kw4W2zPfgB reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:49:15 (3) Live: Rebels & Turkish army captured Al Hajla village & 3 barriers, west #Jarabulus #جرابلس #حلب https://t.co/JuLCGpjji7 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810193
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:28 schreef mrstylo het volgende:

Zou bijna denken dat Amerika achter de coup zat en probeert nu Turkije weer terug te winnen
tja wie weet. ik ben er iig niet zo zeker van dat dat niet het geval is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810205
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:24 schreef HSG het volgende:

[..]

[..]

Met andere woorden: Turkije gaat anders hun genocide van 14-18 herhalen maar dan tegen de Koerden.
Sinds wanneer staat het doden van terroristen gelijk aan een genocide? Aanslagen van de PKK / YPG heeft in de afgelopen weken tientallen Koerdische burgers het leven gekost in Turkije. Honderden Koerden zijn gewond geraak bij aanslagen in Van en Elazig.

Duizenden Koerden protesteren tegen PKK geweld in Van en zwaaien daarbij met duizenden Turkse vlaggen. De steun onder de Koerden voor PKK terreur wordt steeds minder. De afgelopen dagen zijn er veel Koerdische burgers omgekomen bij aanslagen die door de PKK zijn opgeeist.

https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

Tegelijkertijd gaan er steeds minder mensen naar pro-HDP / PKK bijeenkomsten in Turkije

https://twitter.com/teroretavizyok/status/767035539551821824

Koerden lynchen PKK sympathisant bijna in Diyarbakir. Politie grijpt in. Vervolgens roepen de Koerden anti-PKK leuzen.

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513

Familielid van Koerdische slachtoffers van de IS aanval in Gaziantep vertelt dat de PKK niet welkom was op de begrafenis. Hij is tegen de PKK en HDP.

https://twitter.com/failedcoupfacts/status/768147820834676736
pi_164810209
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:28 schreef mrstylo het volgende:
#LATEST U.S Vice President Joe Biden during Ankara visit says "wish Gulen were in another country, not in U.S"
https://twitter.com/cnnturk_eng/status/768393275099246592

Turkije heeft us in zijn zak. Zou bijna denken dat Amerika achter de coup zat en probeert nu Turkije weer terug te winnen
De VS moest Gülen opgeven maar dat willen ze niet dus in ruil gaan ze Noord-Syrië aan Turkije geven.
pi_164810218
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja wie weet. ik ben er iig niet zo zeker van dat dat niet het geval is.
Als de coup geslaagd was had YPG vrij spel binnen Syrië. Dan was Turkije aan de VS blijven plakken.
pi_164810221
mike_giglio twitterde op woensdag 24-08-2016 om 12:19:13 cmndr of rebel group in Jarabulus op tells @BuzzFeedNews goal is to extend offensive 30+ miles to border town of al-Rai reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 12:30:47 #252
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164810222
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:23 schreef Atak het volgende:
Heel normaal dat een burgerdoden vallen in een oorlog. Straks als Turkije YPG gebieden overneemt zullen er ook burgerdoden vallen. Daarom moet de YPG zich overgeven om dit te voorkomen.
:') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164810258
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:24 schreef HSG het volgende:

Met andere woorden: Turkije gaat anders hun genocide van 14-18 herhalen maar dan tegen de Koerden.
koerden proberen indruk te maken op mensen zoals jij O+

AlexJayMac twitterde op woensdag 24-08-2016 om 11:54:54 Jarablus Military Council is claiming that Turkey is "deliberately" targeting Kurdish neighbourhoods in Jarablus. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810268
Waarom leven de hardcore Turkije supporters van dit topic in Nederland en niet in Turkije? Geeft je toch te denken.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_164810280
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:30 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als de coup geslaagd was had YPG vrij spel binnen Syrië. Dan was Turkije aan de VS blijven plakken.
Ja deels waar. Dan zou Turkije eerder bezig zijn met binnenlandse politiek.

US is gewoon beetje vaag geworden. Je merkt wel dat ze steeds meer macht aan het verliezen zijn. Turkije heeft slim gedaan om voor Rusland en Iran te kiezen.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810304
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:30 schreef polderturk het volgende:

[..]

Sinds wanneer staat het doden van terroristen gelijk aan een genocide? Aanslagen van de PKK / YPG heeft in de afgelopen weken tientallen Koerdische burgers het leven gekost in Turkije. Honderden Koerden zijn gewond geraak bij aanslagen in Van en Elazig.

Duizenden Koerden protesteren tegen PKK geweld in Van en zwaaien daarbij met duizenden Turkse vlaggen. De steun onder de Koerden voor PKK terreur wordt steeds minder. De afgelopen dagen zijn er veel Koerdische burgers omgekomen bij aanslagen die door de PKK zijn opgeeist.

https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

Tegelijkertijd gaan er steeds minder mensen naar pro-HDP / PKK bijeenkomsten in Turkije

https://twitter.com/teroretavizyok/status/767035539551821824

Koerden lynchen PKK sympathisant bijna in Diyarbakir. Politie grijpt in. Vervolgens roepen de Koerden anti-PKK leuzen.

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513

Familielid van Koerdische slachtoffers van de IS aanval in Gaziantep vertelt dat de PKK niet welkom was op de begrafenis. Hij is tegen de PKK en HDP.

https://twitter.com/failedcoupfacts/status/768147820834676736
"ja maar DE turken zijn in oorlog met DE koerden, toch?"

oh nee wacht dat is de frame wat de media op het PKK conflict in Turkije plakt :') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810305
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:24 schreef HSG het volgende:

[..]


[..]

Met andere woorden: Turkije gaat anders hun genocide van 14-18 herhalen maar dan tegen de Koerden.
Jaja, daar is-ie dan!

:').
pi_164810309
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:33 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ja deels waar. Dan zou Turkije eerder bezig zijn met binnenlandse politiek.

US is gewoon beetje vaag geworden. Je merkt wel dat ze steeds meer macht aan het verliezen zijn. Turkije heeft slim gedaan om voor Rusland en Iran te kiezen.
Niet alleen qua binnenlandse politiek maar er zou ook een pro-VS regering komen. Erdogan zet zich al langer af tegen het westen. Hiermee zou men het omgekeerde krijgen.
pi_164810335
Op dit moment kan Amerika nog de Koerden EN de strijd om Jarablus steunen, maar als Jarablus overgenomen wordt door de FSA en daarna in conflict raakt met de SDF, dan gaan we pas zien waar Amerika werkelijk staat; gaan ze dan weer luchtsteun geven of gaan ze de Koerden luchtsteun geven? Of gaan ze helemaal niks doen? Tijd zal het zeggen...
pi_164810348
quote:
5s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:32 schreef Beach het volgende:
Waarom leven de hardcore Turkije supporters van dit topic in Nederland en niet in Turkije? Geeft je toch te denken.
waarom heb jij een profiel plaatje van oorlogsmisdadiger arkan? Geeft je toch te denken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810351
quote:
5s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:32 schreef Beach het volgende:
Waarom leven de hardcore Turkije supporters van dit topic in Nederland en niet in Turkije? Geeft je toch te denken.
Waarom leven mensen die pro-Assad zijn in Nederland en niet in Syrie? Dat geeft je te denken.
Waarom leven mensen die anti-Boko Haram zijn in Nederland en niet in Nigeria? Dat geeft je te denken
Waarom leven mensen die voor de oorlog tegen de drugs-kartels in Mexico zijn in Nederland en niet in Mexico? Geeft je toch te denken.

Extreem debiele reactie van Beach.
pi_164810362
Hebben de SDF en FSA eerder tegen elkaar gevochten eigenlijk?
pi_164810377
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:36 schreef Peunage het volgende:
Hebben de SDF en FSA eerder tegen elkaar gevochten eigenlijk?
tuurlijk. de lijken parade oa?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810397
JulianRoepcke twitterde op woensdag 24-08-2016 om 12:07:30 #NewsMap Combined Turkish Army / Syrian rebel forces have capture Kaklījah, 4 km west of #Jarabulus, from #ISIS. https://t.co/YWMvpxE4kQ reageer retweet
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164810405
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom heb jij een profiel plaatje van oorlogsmisdadiger arkan? Geeft je toch te denken.
Waarom leeft hij niet in Servië? Geeff je toch te denken. :')
pi_164810431
net een getuigen op cnn turk, die familie heeft over de grens in het dorp "keklice" dat isis gevlucht is uit het dorp
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810435
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk. de lijken parade oa?
Heb je nu over de sdf of ypg?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 12:40:08 #268
395435 OuwePers
Probeert vroom te zijn
pi_164810447
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:35 schreef JubaUrbicus het volgende:
Op dit moment kan Amerika nog de Koerden EN de strijd om Jarablus steunen, maar als Jarablus overgenomen wordt door de FSA en daarna in conflict raakt met de SDF, dan gaan we pas zien waar Amerika werkelijk staat; gaan ze dan weer luchtsteun geven of gaan ze de Koerden luchtsteun geven? Of gaan ze helemaal niks doen? Tijd zal het zeggen...
Voor zover ik zie zijn de Koerdische groepen en Israël de enigste bondgenoten van de VS in de regio, en Israël zit geografisch ver weg van het momentum.

Of heeft Amerika meer bondgenoten in Syrië?
pi_164810449
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk. de lijken parade oa?
Heb ik gemist denk ik. Volgens Wikipedia zijn het bondgenoten.
pi_164810451
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:39 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Heb je nu over de sdf of ypg?
sdf is de overkoepelende organisatie waarin de ypg ook zit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810458
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:40 schreef Peunage het volgende:

[..]

Heb ik gemist denk ik. Volgens Wikipedia zijn het bondgenoten.
wie zijn bondgenoten?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810459
Aanslagen van de PKK / YPG hebben in de afgelopen weken tientallen Koerdische burgers het leven gekost in Turkije. Honderden Koerden zijn gewond geraak bij aanslagen in Van en Elazig.

Duizenden Koerden protesteren tegen PKK geweld in Van en zwaaien daarbij met duizenden Turkse vlaggen. De steun onder de Koerden voor PKK terreur wordt steeds minder. De afgelopen dagen zijn er veel Koerdische burgers omgekomen bij aanslagen die door de PKK zijn opgeeist.

https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

Tegelijkertijd gaan er steeds minder mensen naar pro-HDP / PKK bijeenkomsten in Turkije

https://twitter.com/teroretavizyok/status/767035539551821824

Koerden lynchen PKK sympathisant bijna in Diyarbakir. Politie grijpt in. Vervolgens roepen de Koerden anti-PKK leuzen.

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513

Familielid van Koerdische slachtoffers van de IS aanval in Gaziantep vertelt dat de PKK niet welkom was op de begrafenis. Hij is tegen de PKK en HDP.

https://twitter.com/failedcoupfacts/status/768147820834676736
pi_164810465
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

sdf is de overkoepelende organisatie waarin de ypg ook in zit.
Klopt. Maar sdf operaties zijn niet tegen fsa geweest
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810475
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:41 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Klopt. Maar sdf operaties zijn niet tegen fsa geweest
Tel Rifat.
pi_164810487
Zoals ik eerder zei. Turkije gaat de grootste bondgenoot van Assad worden. Assad en Turkije wil Syrië heel houden terwijl Rusland en de VS Syrië in stukjes wil hakken. https://twitter.com/davidkenner/status/768376349463605248
pi_164810497
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie zijn bondgenoten?
SDF en een deel van de FSA facties.
pi_164810518
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:41 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Klopt. Maar sdf operaties zijn niet tegen fsa geweest
jawel dude. je hebt een stukje gemist. sdf gasten (die voorheen onder FSA banner vochten) probeerden toen ze tegen de rebellen vochten de rebellen erva nte overtuigen om zich aan te sluiten bij het SDF omdat ze "op dit moment goede backing hebben (de amerikanen)" zo kwam er een schisma tussen mainstream rebellen en rebellen die zich aansloten bij het SDF.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810527
quote:
7s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:42 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Tel Rifat.
Ze vochten daar niet tegen FSA maar tegen IF
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810546
Volgens Dogan News Agency zijn er nu ook bombardementen op ISIS tegenover Kilis (in de buurt van Azaz/Dabiq etc.)
pi_164810555
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

jawel dude. je hebt een stukje gemist. sdf gasten (die voorheen onder FSA banner vochten) probeerden toen ze tegen de rebellen vochten de rebellen erva nte overtuigen om zich aan te sluiten bij het SDF omdat ze "op dit moment goede backing hebben (de amerikanen)" zo kwam er een schisma tussen mainstream rebellen en rebellen die zich aansloten bij het SDF.
Dat stukje heb ik gemist. Hele vage boel dan.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810558
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:43 schreef Peunage het volgende:

[..]

SDF en een deel van de FSA facties.
er zitten een aantal oud FSA facties die zich idd hebben aangesloten bij het SDF, maar je kan niet stellen dat het SDF en FSA bondgenoten zijjn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810569
Die lijkenparade was dus nadat de FSA de SDF aanviel en hard faalden.
pi_164810570
PKK / YPG leider wil Turken etnisch zuiveren. Is dit de organisatie die mensen willen steunen?

http://www.dailysabah.com(...)back-to-central-asia
pi_164810571
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:42 schreef Atak het volgende:
Zoals ik eerder zei. Turkije gaat de grootste bondgenoot van Assad worden. Assad en Turkije wil Syrië heel houden terwijl Rusland en de VS Syrië in stukjes wil hakken. https://twitter.com/davidkenner/status/768376349463605248
Als Rusland en de vs dat wilde dan zou het allang gebeurt zijn. Rusland wilt dat niet
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810597
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:46 schreef Peunage het volgende:
Die lijkenparade was dus nadat de FSA de SDF aanviel en hard faalden.
maakt het niet minder walgelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810609
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:46 schreef polderturk het volgende:
PKK / YPG leider wil Turken etnisch zuiveren. Is dit de organisatie die mensen willen steunen?

http://www.dailysabah.com(...)back-to-central-asia
:r
pi_164810616
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:45 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Dat stukje heb ik gemist. Hele vage boel dan.
syrie is al jaren een cluster fuck. de matties van vandaag snijden morgen elkaars strot. thats syria for ya!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810634
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

maakt het niet minder walgelijk.
Ja het is fout. Het was meer een antwoord op mijn eigen vraag; ja de FSA en SDF hebben tegen elkaar gevochten.
pi_164810638
24Aleppo twitterde op woensdag 24-08-2016 om 12:45:48 Local armed forces keep progressing from Kaklijah tonw to south and controlled TalShair town#A24 https://t.co/D8hspelVro reageer retweet
pi_164810655
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810658
quote:
voor de buhne
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164810682
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:46 schreef polderturk het volgende:
PKK / YPG leider wil Turken etnisch zuiveren. Is dit de organisatie die mensen willen steunen?

http://www.dailysabah.com(...)back-to-central-asia
Als dit niet genoeg motief is om YPG met de grond gelijk te maken weet ik het ook niet. Eigenlijk weet iedereen al wat hun motief is maar Koerden zijn dom genoeg om het hard op te zeggen. _O-
pi_164810707
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

voor de buhne
Ik denk ook meer voor later, dat ze laten zien dat ze er tegen waren. (Als Turkije safe-zone zou willen of landjepik zou doen)
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810744
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:52 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ik denk ook meer voor later, dat ze laten zien dat ze er tegen waren. (Als Turkije safe-zone zou willen of landjepik zou doen)
Jij bent volgens mij een Koerd (toch?), maar je hebt wel een milde(re) houding tegenover Turkije (vergeleken met andere users met jouw afkomst). Hoe komt dat?
pi_164810868
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 12:53 schreef zarGon het volgende:

[..]

Jij bent volgens mij een Koerd (toch?), maar je hebt wel een milde(re) houding tegenover Turkije (vergeleken met andere users met jouw afkomst). Hoe komt dat?
Welke anders users hebben mijn afkomst hier?

Ik denk dat het gewoon menselijk is. Als je kijkt naar andere users hier die Turks zijn. En dat dan vergelijkt met jou of slayage, dan heb je eigenlijk precies hetzelfde.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164810952
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:47 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

Toet toet :s)
Wel oude tanks dat wel.
pi_164810983
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 13:02 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wel oude tanks dat wel.
Binnenkort nieuwe tanks :Y Altay :Y
pi_164811028
Ze rijden de grens over met wat tanks en rebellen in Toyota's en de pers mag vanaf 10 meter meekijken?

Dit klopt van geen kant.
pi_164811048
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 13:02 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wel oude tanks dat wel.
Is het ook niet erg als ze kapotgeschoten worden. Ff je oude materieel afdanken.
pi_164811052
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 13:04 schreef Nintex het volgende:
Ze rijden de grens over met wat tanks en rebellen in Toyota's en de pers mag vanaf 10 meter meekijken?

Dit klopt van geen kant.
In Kobani was het niet veel anders hoor....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')