abonnement Unibet Coolblue
pi_164739158


quote:
Het is zover: we starten met een kersvers Eredivisieseizoen. Zoals we weten is PSV na een memorabele slotdag opnieuw landskampioen geworden en zullen ze azen op een derde titel. We hebben, vraag God maar hoe, slechts twee nieuwkomers in de Eredivisie: Go Ahead Eagles vervangt De Graafschap en Sparta Rotterdam keert na zes jaar afwezigheid terug in de Eredivisie. Iedereen heeft gedroomd van een terugkeer van de Kasteelclub and it happened. In 2012/13 waren ze nog het meest dichtbij maar Markjan Fledderus was ze in de slotfase met twee vrije trappen te machtig. Het kan dichtbij maar o zo ver zijn.

ADO Den Haag start aan een nieuw seizoen met een nieuwe trainer. Henk Fraser vertrok naar Vitesse als opvolger van Rob Maas en zodoende is de babbelzieke Joegoslaaf, Zeljko Petrovic, aangesteld als hoofdcoach. Bij ADO was er qua uitgaande transfers weinig heibel te beleven. Er werd een beetje gesleuteld aan de inkomende transfers waarbij er allerlei spannende buitenlanders zijn aangetrokken. Laat u verrassen en enjoy het.

Ajax staat voor een nieuw seizoen zonder Frank de Boer, na iets minder dan zes jaar hoofdcoach van Ajax te zijn, liet hij zijn contract verscheuren. We weten nooit of hij het voor of na de schande van Doetinchem besloten heeft. Peter Bosz volgt hem op. Het spel van Ajax zou er dan interessanter op moeten worden na alle tikkiebreedjaren van Frank. Bij Ajax werd er onlangs hard gelachen toen Milik voor 32 miljoen euro verkocht werd aan Napoli. Ajax heeft een vervanger gevonden die luistert naar de naam van Bertrand Traoré. Het is huur maar dat mag de pret niet drukken. Ajax zal er trots op zijn ERVARING hebben aangekocht met Heiko Westermann. Davinson Sanchez en Mateo Cassierra werden op hun beurt weggelokt uit het altijd heibele Colombia.

AZ heeft alleen Vincent Janssen zien vertrekken. Die ging voor circa 20 miljoen euro naar het miljoenenrijk van de Premier League. Verder zou sleutelspeler Henriksen nog kunnen vertrekken maar vooralsnog heeft Torino twee weken geleden voor het laatst een signaal gegeven. AZ was vrij attent op de transfermarkt. Ze haalden Mats Seuntjens en Rens van Eijden al vroeg binnen en toen Janssen eenmaal vertrokken was, werd Wout Weghorst aangetrokken als vervanger en is ook de magische spits Fred Friday aangetrokken. Normaal gesproken moet een vierde eindklassering gewoon weer mogelijk zijn voor AZ onder John van den Brom.

Excelsior heeft zich knap voor het derde jaar op rij gevestigd in de Eredivisie en dit jaar mogen ze een vierde jaar veilig proberen te stellen en opnieuw met een nieuwe trainer: Marinus Dijkhuizen was de fakkeldrager, vervolgens Alfons Groenendijk en nu komt Mitchell van der Gaag over. Die liet al tijdens het seizoen weten dat hij FC Eindhoven niet meer zou coachen. Bij Excelsior is er een redelijke exodus van de afgelopen twee seizoensbasis geweest. Van Weert, Stans, Fischer, Kruys etc zijn vertrokken. Excelsior heeft er allerlei spelers voor teruggehaald dus we moeten ons laten verrassen met wat het gaat worden. Degradatiestrijd is iets wat zeker is.

Feyenoord! Weer een jaar zwoegen met Van Bronckhorst en nu in plaats van met Kramer nu met Nicolai Jorgensen van FC Kopenhagen. Voor de rest is de horizon heel weinig veranderd bij Feyenoord. We weten genoeg, dit wordt een langspeelplaat van 2015/16.

Go Ahead Eagles is na een seizoen afwezigheid netjes teruggekeerd in de Eredivisie. Waar eerst troltrainer Dennis Demmers tot eind februari heeft aan lopen kloten, maakte Hans de Koning wel het potentieel van de selectie waar. Kampioenschap was kansloos maar ze slachtten wel De Graafschap in de finale van de play-offs. We kunnen dit seizoen genieten van goden als Randy Wolters, Leon de Kogel, Sander Fischer, Theo Zwarthoed. Alleen de fans zijn soms ietwat raar maar voor de rest is Go Ahead een prima clubje.

FC Groningen heeft na drie seizoenen de hel eindelijk een seizoen zonder Erwin van de Looi. Ernest Faber werd weggekaapt bij het altijd gezellige NEC, alleen Michael de Leeuw ging weg, voor de rest zijn er o.a Van Weert, Jenssen Yttergard en een of andere bonkige verdediger aangetrokken. Met Faber kan er, sure, veel meer worden uitgehaald. Ik zie ze wel leuke dingen doen. Niet grootse daden of zo maar wel gewoon oldskool Groningen.

Heerenveen gaat weer verder zonder talisman Foppe de Haan. Streppel komt over van Willem II waar hij een loodzwaar laatste seizoen had. Bij Heerenveen zijn er, hoe kon het ook anders, bijna geen mensen vertrokken. Otigba schijnt wel snel te vertrekken maar REZA, Stijn Schaars zijn gekomen en Thern is terug na zijn slopende blessure. Slechter dan het afgelopen seizoen kan niet en we weten dat Heerenveen op zijn tijd sympathiek voetbal kan spelen.

Heracles Almelo is alweer klaar in Europa nadat ze kansen niet afmaakten en zodoende van het schimmige Arouca verloren. Bij Heracles is het rustig gebleven. Alleen Weghorst vertrok en Kuwas en Vermeij zijn gekomen. Heracles heeft zich dus versterkt. Ik denk dat Heracles weer een vrij vergelijkbaar seizoen met vorig jaar gaat draaien, alleen eindigen ze of course minder hoog. Dat is zeker.

NEC: tsja. Een groot vreemdelingenlegioen geworden na het vertrek van Faber en Limbombe. Een vage Duitser Peter Hyballa is gekomen en de hele selectie zit vol schimmige namen waar niemand weet van heeft. We weten alleen dat de voorbereiding kut was. Ik laat me verrassen. Het zal een zwaar seizoen voor ze worden in ieder geval.

PEC Zwolle heeft Lam, Van Hintum en Veldwijk zien vertrekken maar ze hebben wel een stapel leuke voetballers teruggehaald. Ted van de Pavert, Youness Mokthar en Achahbar komen permanent over van hun clubs en Calvin Verdonk en Hachim Mastour worden gehuurd. Saymak is ook terug na een jaar afwezigheid van zijn blessure. Het kan weer eens een leuk interessant seizoen worden voor PEC vol met leuke voetballers waar ze vorig jaar weer meer verplicht waren om catenaccio te spelen.

PSV zag alleen Bruma vertrekken en haalde Daniel Schwaab ervoor terug. Voor de rest heeft PSV nog weinig uitgespookt op de transfermarkt maar per saldo is er weinig spectaculairs veranderd. Willems aast nog op een transfer en er is veel gezwijmel over Van Ginkel. Dat is alles wat we weten. PSV draaide een leuke voorbereiding en won afgetekend van Port en Sporting en het won de JCS. PSV is dit seizoen normaal gesproken de doodgeverfde titelkandidaat waar er veel vraagtekens zijn rond Ajax en Feyenoord.

Roda JC is ook een vreemdelingenlegioen geworden waar we ons uitgebreid door moeten laten verrassen. Kalezic is al na een seizoen weg vol mot. Yannis Anastasiou keert ervoor terug. Roel Brouwers, Chris Kum en Mikhail Rosheuvel zijn de bekendste versterkingen maar voor de rest zijn er allemaal versterkingen binnengehaald die weinig mensen kennen. De voorbereiding was wel prima van Roda-zijde maar we weten niet echt wat we kunnen verwachten: wel dat Yannis wil aanvallen.

Sparta is weer terug na zes jaar afwezigheid. God heeft ze een tijdje verafschuwd maar ze zijn weer terug in genade. Pastoor ontnam en gaf ze het Eredivisieschap. De afgelopen zomer is er op Spangen weinig vertrokken van aansprekende namen dus ze konden vooral bouwen aan een Eredivisiewaardige basis. Bart Vriends en El Azzouzi zijn gekomen vanuit de Eredivisie maar er zijn voornamelijk buitenlandse spelers gehaald waaronder Craig Goodwin (een van de besten in Australië), Ivan Calero, Pinteaux en nog wat namen. Sparta gaat met een begroting van 9,5 miljoen euro de Eredivisie in. Veel meer dan Excelsior en Go Ahead dus handhaving zou prima moeten kunnen. Binnen de Eredivisie wil Sparta drie jaar overleven en dan uitbreiden qua doelstellingen.

FC Twente is er ook nog. God mag weten hoe, god mag weten hoe. Na weken onzekerheid is het zeker dat ze Eredivisievoetbal spelen. Vak P is net zo dronken als altijd en de selectie is niet enorm veranderd. Gutierrez is vertrokken naar Betis, Ziyech vooralsnog niet en er zijn enkele onbekende talentjes aangetrokken. Weer een mysterie wat dat gaat worden. Twente zal wel weer rondhangen in de middenmoot. Lekker man.

FC Utrecht heeft weinig kunnen investeren door geldtekort maar er is ook weinig vertrokken. Vooralsnog is alleen Letschert vertrokken naar Sassuolo dus we weten wat we weer kunnen verwachten van FC Utrecht: lekker rondhangen tussen positie zes en positie negen. Dat is leuk en realistisch. Lekker weer Haller ophemelen op basis van niets maar gewoon vooral genieten van het middenveld van Utrecht. Meer. dan. prima.

Vitesse is verlost van de onkunde van Rob Maas en heeft Henk Fraser weggehaald bij ADO Den Haag. De transferperiode begon met het aantrekken van Navarone Foor, dat shockeerde iedereen. Een NEC-er naar Vitesse maar wat we weten is dat hij zeer gedreven is. Abiola Dauda komt weer terug van de huur, Baker en Nathan komen weer een jaartje vanuit Chelsea, ene Michael Tornes komt van Odense BK en... RICKY VAN WOLFSWINKEL IS TERUG VOOR DRIE JAAR _O_. Henk Fraser zou best veel uit dit leuke materiaal kunnen halen. AZ bedreigen voor plek vier zou best kunnen.

Streppel is weg en ze halen Erwin van de Looi terug. Willem II scoorde niet hoog bij mij in de voorbereiding. Veel spelers van het vorige seizoen zijn vertrokken: ik noem een Andersen, Braber, Ondaan, Van der Struyk, Haemhouts etc. Niet enorm belangrijke spelers maar het is in degradatiestrijd vooral zonde dat je Ondaan laat gaan. Een erg leuke speler. Willem II huurt Jari Schuurman van Feyenoord, haalt Thom Haye van AZ voor het middenveld, ze halen een spits van Villarreal die ik niet ken: Fran Sol. Verder is Lieftink weggeplukt bij Vitesse. Willem II heeft niet verloren in de voorbereiding en veel vertrouwen opgedaan. We kunnen, denk ik, een defensief maar tegelijkertijd interessant Willem II verwachten.



Oh.
pi_164739168
Karsgod

Ronaldo is ook wel eens mad
pi_164739170
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:26 schreef JR-Style-93 het volgende:
Morgen bij Voetbal Inside weer dat Feyenoord meedoet om de titel :D
3 Feyenoorders speler van de week.
pi_164739173
:D
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_164739174
Jones doet z'n werk een keertje goed *O*
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:27:15 #6
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739175
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:26 schreef WHATSHESAID het volgende:
Lijkt wel oftie gesnoven heb
Zou me ook niks verbazen. Maar ik zie dat je een vrouw bent, pics derhalve
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:27:22 #7
186611 Haags
pi_164739180
Volgens het publiek is Karsdorp een homofiel.
Zonder wrijving geen glans
pi_164739188
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:27 schreef Anoonumos het volgende:
Karsgod

Ronaldo is ook wel eens mad
Dat is dan ook een topvoetballer.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_164739195
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:27 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Volgens het publiek is Karsdorp een homofiel.
Dan moet er toch een kern van waarheid inzitten xD
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:27:49 #10
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739198
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:27 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Volgens het publiek is Karsdorp een homofiel.
Het publiek in Almelo bestaat vandaag uit louter verstandige mensen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:28:04 #11
186611 Haags
pi_164739203
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:27 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

Dan moet er toch een kern van waarheid inzitten xD
Als ZOVEEL mensen het zingen. xD
Zonder wrijving geen glans
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:28:22 #12
186611 Haags
pi_164739207
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:27 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Het publiek in Almelo bestaat vandaag uit louter verstandige mensen
Caland, Typisch en Hafcfan zullen dit beamen.
Zonder wrijving geen glans
pi_164739210
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:24 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Buiten Nederland niet zon beeld van wat er beschikbaar is als trainer.
Ik interpreteerde het niet goed. Lachte omdat ik dacht dat je het over het tactisch inzicht van Gio had.
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:28:42 #14
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739218
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:28 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Caland, Typisch en Hafcfan zullen dit beamen.
Ik had het over mensen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_164739220
*O* 3 punten bijna binnen weer
I may be wrong, but it's highly unlikely.
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:28:46 #16
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739222
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:27 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

3 Feyenoorders speler van de week.
"Feyenoord heeft een brede bank, allemaal toppers"

Oh.
pi_164739224
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:28 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Caland, Typisch en Hafcfan zullen dit beamen.
Ja alleen aan Hafcfan zou ik het pas volgende week vragen. :)
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:29:10 #18
186611 Haags
pi_164739230
Karsdorp zou eigenlijk moeten scoren nu en een dikke middelvinger richting het publiek op moeten steken. _O_
Zonder wrijving geen glans
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:29:20 #19
186611 Haags
pi_164739238
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:28 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik had het over mensen
Zo, die zit.
Zonder wrijving geen glans
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:29:29 #20
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739247
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:29 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Karsdorp zou eigenlijk moeten scoren nu en een dikke middelvinger richting het publiek op moeten steken. _O_
En dan daarvoor geel krijgen, iedereen blij
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:29:47 #21
186611 Haags
pi_164739251
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:28 schreef Vasion het volgende:

[..]

Ja alleen aan Hafcfan zou ik het pas volgende week vragen. :)
Het is maar een spelletje. :{
Zonder wrijving geen glans
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:30:00 #22
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739259
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:29 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En dan daarvoor geel krijgen, iedereen blij
En hem dan volgende week missen :{ ben je gek, dat is veel te vermakelijk.
Oh.
pi_164739262
Nou jongens het ziet ernaar uit dat we volgend jaar naar de coolsingel gaan :)
pi_164739270
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef KingRoland het volgende:
Nou jongens het ziet ernaar uit dat we volgend jaar naar de coolsingel gaan :)
successupporter
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:30:26 #25
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739272
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef KingRoland het volgende:
Nou jongens het ziet ernaar uit dat we volgend jaar naar de coolsingel gaan :)
Jij gaat met je blote reet in die fontein staan
Oh.
pi_164739280
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef KingRoland het volgende:
Nou jongens het ziet ernaar uit dat we volgend jaar naar de coolsingel gaan :)
Wat is er daar te doen dan?
pi_164739287
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef RvLaak het volgende:

[..]

Wat is er daar te doen dan?
2de plaats beker.
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:30:58 #28
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739294
JAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:31:00 #29
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739295
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef RvLaak het volgende:

[..]

Wat is er daar te doen dan?
2e geworden in de play-offs
Oh.
pi_164739304
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef Tagliano het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
?
pi_164739308
36 seconden duurde die wissel
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:31:33 #32
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739309
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:31 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

?
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:04 schreef Tagliano het volgende:
Hopen dat Kuyt gewisseld wordt zo, kan ik me nog ergens mee vermaken
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_164739315
+4
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:31:42 #34
186611 Haags
pi_164739316
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:30 schreef Tagliano het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
Kuyt wissel
Zonder wrijving geen glans
pi_164739323
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:31 schreef Dj_Day-V het volgende:
+4
Knjb kliek :r
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:32:05 #36
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739326
ALLES OF NIETS
Oh.
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:32:45 #37
186611 Haags
pi_164739339
Jones al 270 minuten de 0 gehouden _O_
Zonder wrijving geen glans
pi_164739355
Wat een kutpot, affluiten bitte.
Ik ben inmiddels overleden.
pi_164739360
Kramerinho
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:33:45 #40
186611 Haags
pi_164739371
_O-
Zonder wrijving geen glans
pi_164739376
KRAMERINHOOOOO
Ik ben inmiddels overleden.
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:34:02 #42
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739378
Gio is mad
Oh.
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 augustus 2016 @ 18:34:09 #43
186611 Haags
pi_164739386
Zal je zien, tikt ie de 0-2 binnen.
Zonder wrijving geen glans
pi_164739398
stopwatch?
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:34:47 #45
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739399
40-45
Oh.
pi_164739401
Heracles kan er helemaal niets van
  Moderator zondag 21 augustus 2016 @ 18:35:06 #47
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_164739411
Kramer is met dat vieze baardje nu wel echt een pure tokkie he
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 21 augustus 2016 @ 18:35:47 #48
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_164739430
Heracles heeft een groot probleem.
Oh.
pi_164739434
Ik nomineer Karsdorp voor randdebiel van de week.
pi_164739435
SOW
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')