Ik mis het vlees nog geloof ik?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 16:52 schreef emmyemmy het volgende:
Bief, wortel, ui, tijm, laurier, bier en bouillon staan nu te stoven op het vuur.
Straks champignons bakken met wat peterselie en dat met de stoof mixen en dat wordt een lekkere pie
Aan welke plant groeit bief precies?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 17:26 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik mis het vlees nog geloof ik?
Ik vind bief wel vlees eigenlijkquote:Op donderdag 4 augustus 2016 17:26 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik mis het vlees nog geloof ik?
alleen de mijne was met bierquote:Op donderdag 4 augustus 2016 18:56 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Mijn avondeten zag er precies zo uit!
Mmmm... Sambal goreng.. Heb ik ook gehad. Maar dan aardappelen/lever met rijst.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 19:54 schreef RobinOok het volgende:
Varkensvlees met tomaat, sambal goreng boontjes en rijst.
Van Beb. Ik hou niet van Beb, maar het is wel altijd lekker.
Wow!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Saray Leeuwarden
Heerlijke zeebaars en vlees met kaas in bladerdeeg[ link | afbeelding ]
Valt wel mee hoor voor 2 psquote:Op donderdag 4 augustus 2016 16:32 schreef uniekhoorn het volgende:
Op terras. Calorieën bom
[ link | afbeelding ]
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 16:32 schreef uniekhoorn het volgende:
Op terras. Calorieën bom
[ link | afbeelding ]
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Saray Leeuwarden
Heerlijke zeebaars en vlees met kaas in bladerdeeg[ link | afbeelding ]
Ik word van dit soort formaten op je bord en op tafel altijd erg blij van. Beetje citroen sprenkelen en fileren die vis..en genieten uiteraard.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Saray Leeuwarden
Heerlijke zeebaars en vlees met kaas in bladerdeeg
Wat een enorm dingquote:Op donderdag 4 augustus 2016 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Saray Leeuwarden
Heerlijke zeebaars en vlees met kaas in bladerdeeg[ link | afbeelding ]
oh dat ijsjequote:Op vrijdag 5 augustus 2016 02:54 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik word van dit soort formaten op je bord en op tafel altijd erg blij van. Beetje citroen sprenkelen en fileren die vis..en genieten uiteraard.
Donderdag::
Na het Marokkaans debacle voor de lunch maar los gegaan voor het avondeten bij Tai Wu met deze keuze aan de voor mij welbekende gerechtjes.
[ afbeelding ]
Aansluitend een toetje bij Venezia met smaken die ik al eerder nam.
[ afbeelding ]
pistache,meloen en limoncello? smaak.
Lang niet meer bij mijn oude vriend geweestquote:Op donderdag 4 augustus 2016 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Saray Leeuwarden
Heerlijke zeebaars en vlees met kaas in bladerdeeg[ link | afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |