abonnement Unibet Coolblue
pi_164050843
Bij beide kindjes heb ik rond hun eerste verjaardag de pak fv nr.2 op gemaakt en daarna over gegaan op halfvolle koemelk. Rond die periode kregen ze volgens mij alleen 's ochtends een fles fv.
pi_164050878
Gaven jullie die melk nog warm of gewoon koud?
  woensdag 27 juli 2016 @ 19:45:42 #78
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_164050910
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 19:43 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Gaven jullie die melk nog warm of gewoon koud?
Koud. Fles dronk hij ook al met lauw kraanwater, al tijden.
Kwak
pi_164051001
Volgens mij warm want ik kan me herinneren dat jk in het begin de koemelk ook nog even warmde in de magnetron
pi_164051274
Hier gewoon rond de eerste verjaardag volledig overgestapt op halfvolle melk. Nog wel uit de fles, lekker makkelijk nog even. Ook warm trouwens, koud blieft ze het nog niet. :D

Spaghetti slurpen is hier ook de bom. Sowieso alles dat pasta-achtig is is :9~ .
pi_164051576
M is trouwens de laatste dagen ineens van het kusjes geven, zo lief! O+
Komt ze naar je toe, kin vooruit, 'mmmm' O+ O+
pi_164051885
J drinkt sinds ongeveer zijn 1e verjaardag 3x koude (dieet)melk op een dag: bij ontbijt en lunch uit een rietjesbeker, aan tafel, en voor het naar bed gaan een fles, op de bank.

Spaghetti :N dat blieft hij niet. Penne, macaroni, allemaal prima, maar die slierten, brrr (zie je hem haast denken).

Oh, en meneer viel vanavond wéér een bloedlip, nu de andere kant van zijn onderlip. Hele lip dik dus -O-

[ Bericht 30% gewijzigd door Hupje op 27-07-2016 21:35:41 ]
pi_164053832
Over die flessen.. M. krijgt nu tussen de middag koemelk maar dat blieft ze alleen lauw/warm in een fles en absoluut niet koud en/of in een (tuit)beker. Hoe zijn jullie van de flessen afgegaan? Gewoon af en toe proberen?

Edit: ze drinkt trouwens wel koud water uit een rietjesbeker dus ze kan wel uit iets anders drinken maar met melk wil het niet.
pi_164053916
Gewoon proberen inderdaad :)
  woensdag 27 juli 2016 @ 21:40:58 #85
459214 dutchkidslife
Sic Biscuitus Desintegrat
pi_164054048
Even voorstellen :W

Vader van Beau (2 jaar en 9 maanden) en Kate (1 jaar en bijna 4 maanden). Heerlijk stel met elkaar en mooi om te zien hoe Beau al een echte lieve, beschermende broer wordt (maar af en toe ook de grootste boeman van het huis kan zijn })) en Kate al de eerste woordjes begint te pruttelen; bij hond en kat: Aai! Bal, Appel, Trein. Heerlijk :).
Trotse vader van Beau en Kate
pi_164056495
Die spaghetti foto :D
En een kloontje idd!

Hier is de laatste fles (met warme halfvolle melk) er pas vlak voor de vakantie afgegaan. We hebben echt gewacht tot hij zelf aangaf niet meer te willen. Nu heeft hij een rietjesbeker met water in z'n bed. Ik wou z'n fles al weggooien maar bewaar hem toch nog maar ff tot na de ingreep :) ik ben zenuwachtig, hebben jullie t door. Komt gewoon omdat ik eigenlijk nog niets weet, misschien hoeft t zelfs niet door te gaan. ... Sorry, hou erover op :')
pi_164059412
Sinds Sjaak ongeveer 1 jaar was, krijgt hij in de ochtend bij het ontbijt een rietjesbeker met koude hafvolle melk en 's avonds een fles met warme halfvolle melk. We hebben de afgelopen weken 2x de avondfles overgeslagen en ik merk qua slapen of honger ofzo geen verschil.

Loj, :*
  donderdag 28 juli 2016 @ 07:20:02 #88
149959 SQ
snelle trees
pi_164059494
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juli 2016 21:33 schreef kazy het volgende:
Over die flessen.. M. krijgt nu tussen de middag koemelk maar dat blieft ze alleen lauw/warm in een fles en absoluut niet koud en/of in een (tuit)beker. Hoe zijn jullie van de flessen afgegaan? Gewoon af en toe proberen?

Edit: ze drinkt trouwens wel koud water uit een rietjesbeker dus ze kan wel uit iets anders drinken maar met melk wil het niet.
mauw drinkt nog steeds melk uit een fles. Tegenwoordig hoef ik het niet meer op te warmen maar heb ik nog best lang gedaan.
Ze krijgt het in elk geval 's morgens en 's avonds.

Mauw is helaas een picky drinker. Water is alleen interessant uit spannende verpakkingen. Dus als ik haar alleen water zou geven zou ze misschien maar 100 cc drinken op een dag en geloof me, ik heb het geprobeerd. Ik was zelfs uitermate stellig in mijn ALLEEN WATER VOOR MIJN KIND!

Ze drinkt wel melk en sap (uiteraard :'))
disclaimer
  donderdag 28 juli 2016 @ 07:23:18 #89
149959 SQ
snelle trees
pi_164059502
Loj, dat IS ook spannend, dat begrijpt iedereen! Geen sorry voor zeggen!

Welkom Dutch! Jij hebt ze kort op elkaar zitten, hoe is dat?

Hupje, wat zielig ;( :*
disclaimer
pi_164059522
Welkom dutch!
En heel begrijpelijk hoor Loj :X
Melk: 's avonds een fles warm, en vaak tussen de middag een tuitbeker koud. Verder water en heel slappe diksap.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164059574
O drinkt alleen melk op het kdv (we drinken het zelf niet en willen dat ze ook water drinkt). Gewoon koud, en gewone beker was heel stoer.

Water drinkt ze op zich ok, maar toen het laatst warm was, wilde ik graag dat ze meer dronk. Kind is altijd erg warm en zweette enorm. Toen ontdekte ze per ongeluk de spa rood (zelfgemaakt, uit de sodastream). Ze noemde het zelf sap (en wij dus ook!), en ja, het smaakt ook niet naar water :P Die bubbels waren de bom, en whoops, toend ronk ze veel meer :D En het is toch gewoon water ;)

Verder is ze zo gillerig de laatste tijd, lijkt er op dat ze pijn heeft, maar ze is niet ziek. We denken aan groeipijn, want ze schiet ineens zo enorm de lengte in!

Loj, snap het heel goed hoor, geen sorry zeggen! :* Ik zou minstens zo zenuwachtig zijn!
pi_164059610
Een vader tussen alle hormonen vrouwen *O*

Kinderklonen heb je Razz! Pluis en Spekkie en hun kinderavonturen O+

Natuurlijk is het spannend loj! Hoe gaat het nu met zijn bultjes? Hopelijk is het slechts warmteuitslag geweest

Lou krijgt vanaf ongeveer 1 jaar bekers volle melk vanwege de vetten. Gewoon koud, want dat vindt ze lekker en is makkelijk :P
Water drinkt ze ook net zo makkelijk, maar als ze de keuze heeft tussen water en melk valt de keuze toch vaak op melk. Het liefst rechtstreeks uit het pak want dat doet mama ook bij alles :+ :@
  donderdag 28 juli 2016 @ 08:53:33 #93
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_164060178
Haha Skittles, herkenbaar. Ik drink altijd spa rood/groen uit de fles. Maar dan willen de meiden ook een slokje. Dus ook fles in hun mond en een slokje. En de bubbels vinden ze hier ook geweldig Roomsnoes. Verder drinken ze water uit een rietjesbeker en 2x per dag een fles lauwe melk. En bij de GO krijgen ze 's middags ook een flesje melk. Dus dan 3x.
pi_164060195
Water met bubbels voor O, prima toch :). En Lou die uit het pak drinkt _O-

Wie doet er (nog) aan babygebaren? Het duurde heel lang voor J begon te gebaren, maar hij kan nu zoveel 'zeggen'! O+
pi_164060269
Ja gebaren geprobeerd maar man deed niet zo consequent mee. Hij kent ze vaak wel en als ik vraag wat is dat gebaar, doet hijj het wel. Maar uit zichzelf alleen lamp, de rest kan hij zeggen.

Wat drinken die van jullie veel melk!
Melk he, drinkt R. Niet... is dat erg? Ook geen toetjes, yoghurt enz. Alles dat een kleur heeft qua drinken hoeft hij niet. Alleen water, rooibos thee, soms zwarte thee maar alles wat zoet is hoeft hij niet, lust hij echt niet. Bv krijgt hij nog wel, sochtends en soms savonds. Maar qua melk vraag ik me af hie erg het is.
  donderdag 28 juli 2016 @ 09:16:00 #96
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_164060429
Hilmo, geen melk is geen probleem, mits hij zijn calcium en andere bouwstoffen uit andere voedingsstoffen haalt ^O^.

Hier nog een ochtendfles en avondfles. 'S ochtends koud en 's avonds lauwwarm. Ben de avondfles wel aan het afbouwen nu.
Overdag vooral water met een iniminie drupje aanleng. Ik proef het verschil niet maar zonder dat drupje aanleng drinkt hij het gewoon niet :').

Schermtijd is hier ook zeer beperkt. Het boeit hem gewoon niet. Al de tv aan staat is het meestal BabyTV wat aan staat. Bij Zappelin ben ik afgehaakt. Dat Igam Ogam had hier op Draak nogal een negatieve invloed.

Welkom Dutch!

Hupje, je kleine stuntpilootje :*.

Piranha is gisteren voor de tweede keer bij de kapper geweest. Vorige keer had hij nog een stoer kapsel na de knipbeurt, maar nu hebben ze hem toch iets te kort geknipt vind ik :@ . Groeit wel weer aan, maar het is net een kale neet nu ;(.
pi_164060497
Bedankt voor alle reacties over de melk! Ik bedacht me later dat het ook wel begrijpelijk is dat M. liever (nog) warme melk uit een fles heeft als ze nu ook nog borstvoeding krijgt 's ochtends en 's avonds. Ik vond het overigens al heel wat dat ze zonder morren koemelk accepteerde.

Alleen dat gezichtje als je het koud geeft in een beker.. Eerst neemt ze blij een slok, vervolgens trekt ze zo'n gruwelgezicht, daarna doet ze 'pffffrt' (ja, met haar mond vol), gaat ze hard lachen en vervolgens duwt ze de beker weg :')

Hilmo: calcium zit ook in andere dingen en daarnaast geeft je bv, dus dat zal wel goed zitten.
pi_164061170
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 07:20 schreef Stormqueen het volgende:

Mauw is helaas een picky drinker. Water is alleen interessant uit spannende verpakkingen. Dus als ik haar alleen water zou geven zou ze misschien maar 100 cc drinken op een dag en geloof me, ik heb het geprobeerd. Ik was zelfs uitermate stellig in mijn ALLEEN WATER VOOR MIJN KIND!

Ze drinkt wel melk en sap (uiteraard :'))
Dat heb ik met L hier ook inderdaad. Ik wist dat ALLEEN WATER ook heel zeker, en met W ging* dat ook prima, maar met L is dat een ander verhaal..Water laat hij gewoon staan (of gooit hij om). Hij wil/lust overigens ook geen melk (fles is ook nooit gelukt hier). Bv is nog steeds zijn favoriete drankje, maar dat krijgt hij alleen voor het slapen en bij het wakker worden (als ik er ben dan). Verder alleen diksap of sinaasappelsap.

*W dronk juist fantastisch water, tot de waterpromotie actie op het KDV (water is gezond!!), toen lustte ze het ineens niet meer en wilde ze alleen nog "zoete mimolade!"
Nu drinkt ze gelukkig ook weer graag water, maar dat heeft echt even geduurd..Ze vind melk en karnemelk ook heel lekker trouwens..

[ Bericht 6% gewijzigd door watmoetikkiezen op 28-07-2016 10:14:39 ]
pi_164061739
Ketel drinkt alles. :') Maar meestal water dus. Gezond en makkelijk mee te nemen. Tot nu toe gaven we hem meestal slokjes uit zijn eigen open bekertje, een plastic flesje of het bekertje van mijn doppen, maar dat gaat ook nogal traag en is erg knoeigevoelig. Dus ik heb net toch maar eens zo'n Hema rietjesbeker gekocht en daar gaat het ook prima mee. ^O^
pi_164062108
Oh en flesjes/rietjesbekers/antilekbekers vind L helemaal niets. nooit fijn gevonden. Sinds hij zelf uit een open beker kan drinken drinkt hij echt vééél meer, ik ben echt verbaasd...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')