abonnement Unibet Coolblue
pi_163980696
Chantilly - Parijs, 113 km

Wat een feest jongens, zo aan het eind van de Tour nog een prachtige Baskische overwinning. Na het falen van Quintana kregen de jongens van Movistar wat meer vrijheid en daarom probeerde Ion het al een aantal dagen. Lukte steeds niet echt, maar tijdens deze rit was hij vrij goed. De omstandigheden waren wel in zijn voordeel, als ex-veldrijder kan hij prima omgaan met regen en zijn stuurkunsten zijn meer dan prima. Dat liet hij aan het eind van de rit ook wel zien, hij reed in de afdaling van de Joux Plane snoeihard weg van Nibali en Pantano, toch niet de minste dalers. Toch nog een mooie overwinning voor Movistar, na een povere Tour. Voor Izagirre misschien wel zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek, niks mis mee. Voor het algemeen klassement gebeurde dan weer vrij weinig. Mollema deed nog een kansloze poging, maar verloor uiteindelijk nog meer tijd. Rodriguez ging ook nog in de aanval, wat voor hem vrij opmerkelijk is. De rest deed niet zo gek veel. Na drie weken mogen we wel concluderen dat het een tamme Tour was. Een aantal mooie ritten, maar vooral veel saaie ritten. Geen echt gevecht voor de gele trui, Froome is geen moment in de problemen geweest. Sky legde de koers vaak lam, wat het voor ons als kijkers niet echt interessant maakte. Wel een sterke prestatie, of de concurrentie was gewoon te slecht. Contador werd in ieder geval node gemist, zoveel is duidelijk. Met Froome als eindwinnaar, Sagan als winnaar van de groene trui, Majka als bergkoning en Yates als beste jonge renner gaan we naar Parijs fietsen en sluiten we deze minder boeiende editie van de Tour af.




De paradetocht richting Parijs zal beginnen in een stad die voor het eerst is opgenomen in de Tour. Chantilly, in de Oise. Er wonen 11.000 mensen in deze stad, die onder andere bekend is vanwege de lokale renbaan. Het hippodrome van Chantilly schijnt het grootste trainingscentrum voor paarden te zijn in Frankrijk. Ondanks het feit dat Chantilly nog niet eeder is voorgekomen in de Tour, heeft het wel een geschiedenis in het wielrennen. Tussen 1966 en 1976 startte hier de mooiste wedstrijd van het jaar, Parijs-Roubaix. Chantilly is met name bekend door het gigantische kasteel dat aan de rand van de stad staat. Een gigantisch domein, met een bos, meertjes en verschillende gebouwen. Het schijnt dat er ooit tijdens een groot feest in dit kasteel voor het eerst slagroom werd geserveerd. Eigenlijk bestond slagroom al veel langer, maar dankzij het serveren van de geslagen room in dit château staat slagroom bij sommige mensen nog steeds bekend als crème Chantilly. Dat zijn dan toch wel weer leuke feitjes om de Tour mee af te sluiten, lijkt me zo.



In het begin van de rit moeten de renners nog een paar keer klimmen, wat vrij nutteloos is aangezien er toch op een heel laag tempo richting Parijs zal worden gefietst. Froome heeft zijn derde Tour binnen en we krijgen dus praktisch een herhaling van vorig jaar. De jongens van Sky aan de champagne, daarna met z'n allen naast elkaar fietsen voor een fotomomentje en een stralende Servais Knaven. Altijd een feest, deze rit. Na 32 kilometer is er nog wel even een kort klimmetje, de Côte de l'Ermitage. Eén kilometer aan 7%, een klimmetje van de vierde categorie. Vrij nutteloos, want de bolletjestrui is al lang en breed binnen voor Majka. Na dit klimmetje komen de renners door Argenteuil, waar ze voor het eerst de Seine oversteken. We zitten nu al in de buitenwijken van Parijs en daar blijven we ook nog even, we rijden langs Parijs af. De renners rijden door allerlei steden, zoals Gennevilliers, Colombes, Courbevoie, Puteaux en Suresnes. In Suresnes staat nog wel een leuk gebouw. We passeren hier na 46 kilometer en zijn dan dicht in de buurt van het lokale circuit, waar de rit dan toch nog een beetje zal gaan beginnen.



De renners steken de Seine weer over en rijden door een bos richting Parijs. Na 51 kilometer zijn de renners in Parijs en zes kilometer later passeren ze voor het eerst de streep. We krijgen nu acht rondjes van iets meer dan 6,5 kilometer. Iedereen zal dit rondje wel kennen, maar voor de volledigheid toch maar weer een korte beschrijving. Over de Champs-Élysées naar de Arc de Triomphe, daar helemaal omheen fietsen, dan weer terug over de Champs-Élysées. Over het Place de la Concorde en dan langs de Tuileries weer terug naar de Champs-Élysées. Heel erg spannend is het niet. Na 73,5 kilometer is er nog een tussensprint. Deze tussensprint ligt net na de derde passage van de streep, anderhalve kilometer verder op de Champs-Élysées. Na die acht rondjes en in totaal 113 kilometer koers zal de Tour voorbij zijn.



Voor de 42e keer vormt de Champs-Élysées het slotstuk van de Tour de France. De laatste jaren is het iedere keer een rit voor de sprinters. Vorig jaar won Greipel er zijn vierde rit van die Tour. De twee jaar daarvoor was Marcel Kittel met afstand de sterkste en de vier jaar daar weer voor was deze rit iedere keer een prooi voor Mark Cavendish. In 2008 won Gert Steegmans verrassend en in 2007 ging de rit naar Daniele Bennati. 2006 was het jaar dat Thor Hushovd won op de Champs-Élysées en 2005 was dan weer het laatste jaar dat de rit niet eindigde in een massasprint. Alexandre Vinokourov muisde er vanonder in de straten van Parijs en hij won, net voor de sprinters. Op die manier schoof hij ook nog een plekje op in het klassement, het kan dus nog wel in deze rit. Net als de afgelopen jaren hoop ik weer op een nieuwe Vino, maar waarschijnlijk wordt het wel weer heel erg saai. Cavendish is al naar huis, maar Greipel en Kittel zijn er nog bij. Greipel kan z'n tweede op rij winnen op de Champs-Élysées, terwijl Kittel voor de derde keer kan winnen hier. Met het wegvallen van Cavendish maken ze ineens wel weer meer kans, hoewel ze allebei niet helemaal top zijn. Doe daarom toch maar een nieuwe Vino. Misschien dat Lutsenko hem kan opvolgen.



Het zal best wel goed weer gaan worden in Parijs. Graadje of 27 in de middag, weinig kans op neerslag en een beetje wind. We kunnen de Tour op een goede manier gaan afsluiten. De mannen vertrekken pas vrij laat, om 16:05. Na een neutralisatie van liefst een half uur begint de rit om 16:35 officieel, hoewel we dan toch nog rustig blijven fietsen, tot in Parijs. De finish in Parijs wordt verwacht tussen 19:07 en 19:23. Toch begint de uitzending wel al wat vroeger, we mogen in de middag eerst genieten van de dames. Ook dit jaar wordt er in de straten van Parijs La Course verreden. Best leuk hoor, dat vrouwenwielrennen. Vooral omdat er altijd wat Nederlandse vrouwen zijn die het goed doen. Het wordt de derde editie van deze wedstrijd, de vorige edities werden gewonnen door Marianne Vos en Anna van der Breggen. Na een wat minder jaar is Vos weer helemaal terug. Ze is pas een paar maanden weer echt in koers, maar heeft nu al acht keer gewonnen. Qua overwinningen staat ze alweer bovenaan. De uitzending van de NOS begint om 13:50. Om 16:00 is er een journaal en na dat journaal begint de koers van de mannen. Sporza zendt ook de hele middag sport uit, lekker dagje dus.

Ja, dit wordt natuurlijk een massasprint. We hopen op een aanvaller die het redt, maar dat gaat niet gebeuren. Meintjes en Rodriguez zouden elkaar nog het vuur aan de schenen kunnen leggen, omdat ze dezelfde tijd hebben in het klassement. Meintjes is alleen niet echt aanvallender geworden na zijn overstap naar Lampre, dus dat gaat natuurlijk ook niks opleveren. Gewoon een sprint. Een gepast einde voor deze niet al te fantastische Tour.
1. Greipel. Op basis van de afgelopen weken is dit niet echt heel erg realistisch, maar Greipel heeft in iedere grote ronde waaraan hij sinds 2007 deelnam minstens één rit gewonnen. Tien grote rondes op rij een rit gewonnen, zou zonde zijn als aan die toch wel fabelachtige reeks een einde komt. Cavendish is er niet bij, dat zou kunnen schelen. De rest is ook niet zo fantastisch bezig, dus met een goed treintje aan het eind kan het wel.
2. Kittel. Nog steeds best matig. Het gaat een stuk beter dan vorig jaar, maar het is nog steeds niet echt om over naar huis te schrijven, als je het vergelijkt met zijn prestaties in het verleden. Kan hier wel z'n tweede rit winnen en dan lijkt het alsnog ergens op, anders is het gewoon een povere Tour.
3. Kristoff. Ook nog geen rit gewonnen, dat valt wel tegen allemaal. In het tweede deel van de Tour wel steeds sterker geworden, maar toch steeds op een andere renner gestuit. In de vlakke sprints op Cavendish en in de lastigere sprints op Sagan. Nu Cavendish weg is kan hij wel ineens die vlakke sprint winnen. Kan ook niet.
4. Sagan. Weer een groene trui binnen, drie ritten gewonnen ook, alsmede de superstrijdlust. Zijn beste Tour in jaren, die nog beter kan worden door een overwinning in Parijs. Wel een lastig verhaal, hij is er in de afgelopen jaren niet echt dicht bij in de buurt gekomen. Vlakke sprint zonder lastige finale blijft toch wel een van zijn mindere punten.
5. Coquard. Uiteindelijk ook best wel een draak. Steeds zijn ploeg laten rijden, maar nooit echt resultaten behalen. Zal nu ook wel weer niks worden. De Tour is toch wat anders dan van die kutkoersjes als de Ronde van Picardië enzo.
pi_163980710
weer geen reeks :')
  zondag 24 juli 2016 @ 18:43:33 #3
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163980711
Sparen voor Rio
  zondag 24 juli 2016 @ 18:43:41 #4
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163980715
Heel mooi gereekst weer.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163980718
Kittel heeft de vriendin van Martin geneukt ofzo?
pi_163980724
PanzerwagenGOD
  zondag 24 juli 2016 @ 18:44:23 #7
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163980735
Slecht voor mijn poultje dit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163980740
kwintana
  zondag 24 juli 2016 @ 18:44:53 #9
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163980752
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:44 schreef Mani89 het volgende:
Slecht voor mijn poultje dit.
Je had Martin opgesteld? :o
pi_163980759
Als DEN gaat rijden, faalt Coq. ;(
  zondag 24 juli 2016 @ 18:45:21 #11
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163980767
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:44 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Je had Martin opgesteld? :o
Nee dat niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:45:36 #12
194695 franklop
Fran knock
pi_163980775
Reeks :'(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport / Supervogel zondag 24 juli 2016 @ 18:45:52 #13
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163980783
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:43 schreef Koffieplanter het volgende:
Heel mooi gereekst weer.
De mod zondigt vandaag, kijkt F1
pi_163980785
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:44 schreef Mani89 het volgende:
Slecht voor mijn poultje dit.
Kan dit in een ander topic?
Jack does it in real time...
  zondag 24 juli 2016 @ 18:46:31 #15
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163980797
Wanneer gaat het Vuelta subforum open?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:46:49 #16
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163980803
quote:
9s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:45 schreef Pino112 het volgende:

[..]

De mod zondigt vandaag, kijkt F1
Dat is toch al lang en breed afgelopen?
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:46:59 #17
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163980810
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:45 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nee dat niet.
Maar hoezo is dit slecht voor je poultje dan? Of Martin wel of niet een kilometer op kop gaat rijden is irrelevant voor de uitkomst van de sprint.
pi_163980811
DE LAATSTE REEKS :'(
pi_163980828
valt me nog mee dat we reeks 2 gehaald hebben vandaag.
pi_163980830
quote:
4s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:47 schreef Leonos het volgende:
DE LAATSTE REEKS :'(
goed bezig
pi_163980845
quote:
4s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:47 schreef Leonos het volgende:
DE LAATSTE REEKS :'(
In 2017 is er weer een Tour.
pi_163980871
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

In 2017 is er weer een Tour.
Dat weten we pas op de dag van de start.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:49:17 #23
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163980879
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

In 2017 is er weer een Tour.
dat weet je nog niet
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163980900
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:46 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer gaat het Vuelta subforum open?
Dat lijkt mij een goed plan
pi_163980907
Kietel lek?
  zondag 24 juli 2016 @ 18:51:25 #26
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163980928
Nu moeten de andere ploegen vol gaan rijden.
pi_163980929
Kietel even aan de brommer hangen zo. #kientanatactics
Jack does it in real time...
pi_163980934
wat een debiel gedrag
pi_163980942
quote:
6s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:51 schreef Bolasie het volgende:
wat een debiel gedrag
Zo'n wiel kost wel een paar knaken.
pi_163980945
Die mechaniker mag een andere baan gaan zoeken.
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 18:52:19 #31
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163980947
Russtaaggh
pi_163980952
Wat een amateurisme zeg. Dat moet toch in 10 seconden gepiept zijn?
pi_163980954
Ontslag op staande voet
pi_163980960
Nou nou nou
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 24 juli 2016 @ 18:53:10 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163980966
Kittel :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163980968
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:49 schreef Dos37 het volgende:

[..]

dat weet je nog niet
De Tour wacht op niemand.
pi_163980972
vies mad :D
pi_163980973
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:52 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zo'n wiel kost wel een paar knaken.
2000 piek.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:53:20 #39
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163980974
Kittel is MAD
pi_163980975
mad
pi_163980981
Inb4 Lefevre-gif...
Jack does it in real time...
pi_163980982
Niemand die ook op hem wacht.
pi_163980986
Gelukkig rijdt Tony Martin het wel ff dicht.. Oh, wacht :')
  zondag 24 juli 2016 @ 18:53:53 #44
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163980996
mannen van Coquard gaan hier gebruik van maken.
pi_163980997
Patje gaat mad worden
pi_163980998
vandaag zou kelderman gaan toch?
pi_163980999
Geen ploeggenoten ook die helpen
pi_163981005
Kietel zijn magnetische wiel is stuk? _O-
pi_163981006
Contract van Kittel loopt door?
pi_163981009
#teamgreipel
pi_163981014
Een minuut, die komt nooit meer terug.
pi_163981015
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:53 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
vandaag zou kelderman gaan toch?
Dat was gisteren
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 18:54:55 #53
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163981018
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_163981026
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:54 schreef opperkleurder het volgende:
Een minuut, die komt nooit meer terug.
Doe uit dat licht
pi_163981030
Allemaal even zwaaien naar kittel
  zondag 24 juli 2016 @ 18:55:36 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981038
Mooi dat de zege niet naar de boevenploeg van Patje gaat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:55:42 #57
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981042
Dit is gewoon stayeren :')
pi_163981047
Waarom laat de jury hem achter de wagen rijden???
pi_163981050
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:53 schreef Evertjan het volgende:
Patje gaat mad worden
pi_163981052
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:46 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is toch al lang en breed afgelopen?
hij is er bij in slaap gevallen
pi_163981053
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:55 schreef Van_Poppel het volgende:
Dit is gewoon stayeren :')
Het is dit of afstappen, anders lappen ze hem.
pi_163981055
Dus dit mag?
pi_163981056
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:55 schreef Szura het volgende:
Mooi dat de zege niet naar de boevenploeg van Patje gaat
PatLefevere twitterde op zondag 24-07-2016 om 18:54:43 This is really a shit day for our team #TDF2016 @Etixx_QuickStep I hate it reageer retweet
:D
pi_163981058
Hopelijk wint Kitteltje alsnog.
pi_163981060
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:55 schreef Van_Poppel het volgende:
Dit is gewoon stayeren :')
ASO maffia
pi_163981063
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

PatLefevere twitterde op zondag 24-07-2016 om 18:54:43 This is really a shit day for our team #TDF2016 @Etixx_QuickStep I hate it reageer retweet
:D
Is nog een echte tweet ook :D
pi_163981068
:D
pi_163981070
Ik mis Djos.
pi_163981074
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:56 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Is nog een echte tweet ook :D
Ik checkte het ook even :')
  User die overal opduikt 2022 zondag 24 juli 2016 @ 18:57:11 #70
186611 Haags
pi_163981076
Is het spannend?
Zonder wrijving geen glans
  zondag 24 juli 2016 @ 18:57:16 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981078
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

PatLefevere twitterde op zondag 24-07-2016 om 18:54:43 This is really a shit day for our team #TDF2016 @Etixx_QuickStep I hate it reageer retweet
:D
Hahahaha genot _O_
Pat :r :r :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:57:23 #72
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163981079
Ik vind Marcel trouwens maar een stomme naam.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:57:44 #73
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981085
Hij rijdt het dus gewoon dicht.
pi_163981086
Ze nemen Kittel ook niet meer in beeld
pi_163981088
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:56 schreef Evertjan het volgende:

[..]

ASO maffia
Vreemd genoeg wordt ie ook niet in beeld gebracht haha :D
pi_163981097
Zijn die twee negers voorop de hazen?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  zondag 24 juli 2016 @ 18:58:26 #77
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981099
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:57 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Vreemd genoeg wordt ie ook niet in beeld gebracht haha :D
En opeens is ie 40 seconde ingelopen :P
pi_163981101
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:57 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik checkte het ook even :')
ik dacht ook 'hier ga ik niet intrappen' :')
  zondag 24 juli 2016 @ 18:58:52 #79
194695 franklop
Fran knock
pi_163981106
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:58 schreef RipCity het volgende:
Zijn die twee negers voorop de hazen?
#thingsthatneedbramsom
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163981120
Vanmarcke zal toch ook nog wel een keer iets proberen?
  zondag 24 juli 2016 @ 18:59:34 #81
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163981121
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:58 schreef RipCity het volgende:
Zijn die twee negers voorop de hazen?
Zijn het de enige twee?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163981129
Marchanderen met de regels is dit tijdens de tour Eerst Froome die lopend de berg op gaat en nu Kittel
pi_163981133
Kittel, dat wordt niets vandaag.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:00:14 #84
194695 franklop
Fran knock
pi_163981140
Ook geen teamgenoot die zich terug laat zakken?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163981146
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:59 schreef Evertjan het volgende:
Marchanderen met de regels is dit tijdens de tour Eerst Froome die lopend de berg op gaat en nu Kittel
marchanderen en wielrennen gaan al jaren goed samen
pi_163981153
Arme Tony Martén
  zondag 24 juli 2016 @ 19:00:38 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981154
Direct Energie weer stoempen als een malle voor falende Kokkaar?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981158
Waarom probeert Sagan niet eens met een late aanval?
pi_163981173
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:00 schreef franklop het volgende:
Ook geen teamgenoot die zich terug laat zakken?
Waarom ? Achter een volgauto terugkomen werkt veel beter dan achter een ploegmaat.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163981175
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:00 schreef franklop het volgende:
Ook geen teamgenoot die zich terug laat zakken?
Je hebt de auto
pi_163981182
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:54 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Dat was gisteren
;)
pi_163981195
Geen Djos in de aanval
  zondag 24 juli 2016 @ 19:02:22 #93
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981208
Lollerphilippe had zich prima kunnen laten afzakken.
pi_163981212
Ik zie in de laatste km nog wel een punch van Molkema, daar is ie goed in nl.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:02:27 #95
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_163981213
Wel mooi om te zien hoe kittel achterin van auto naar auto hopt. Zoiets mogen ze vaker laten zien. Meestal zie je alleen kop van de wedstrijd
Net efkes anges
pi_163981223
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:02 schreef Sjoerd102 het volgende:
Wel mooi om te zien hoe kittel achterin van auto naar auto hopt. Zoiets mogen ze vaker laten zien. Meestal zie je alleen kop van de wedstrijd
dat laten ze toch wel vaker zien :?
pi_163981229
not dun
pi_163981230
Wanneer gaat Quintana aanvallen jongens?
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:03:08 #99
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981231
De Cauwer heeft ook zijn term. Het nieuwere wielrennen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:03:19 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981236
Ff binnenhalen die 7, zodat er wat nieuwe gasten weg kunnen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981247
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Wanneer gaat Quintana aanvallen jongens?
Hij maakt het wel spannend door tot op de laatste dag te wachten.
pi_163981256
Africa's team heeft wel een fantastische Tour gehad.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:05:07 #103
194695 franklop
Fran knock
pi_163981282
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:04 schreef TargaFlorio het volgende:
Africa's team heeft wel een fantastische Tour gehad.
En de eerste Afrikaan in de top 10 rijdt dan weer net niet voor hun team :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 24 juli 2016 @ 19:05:08 #104
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163981283
Leuk dat ze de laatste jaren ook echt om de Arc de Triomphe heen gaan ipv die 180° bocht ervoor.
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:05:28 #105
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163981286
Laat die Kittel nu maar winnen ook :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 24 juli 2016 @ 19:05:39 #106
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_163981291
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:02 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

dat laten ze toch wel vaker zien :?
te weinig helaas. Lijkt me ook weleens mooi om in bergetappes de afdaling van de sprinters te zien. Die moeten echt als gekke afdalen om tijdig binnen te zijn
Net efkes anges
  zondag 24 juli 2016 @ 19:05:48 #107
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981297
Hebben ze weer zo'n toffe camera aan de zijkant die op het tempo van de sprint meerolt?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:07:02 #108
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163981323
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:05 schreef Szura het volgende:
Hebben ze weer zo'n toffe camera aan de zijkant die op het tempo van de sprint meerolt?
Uiteraard.
pi_163981340
Kristoff zou dit moeten winnen voor Greipel en Kokkaar.
pi_163981343
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Wanneer gaat Quintana aanvallen jongens?
tijdens de criteriums
pi_163981356
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:05 schreef Szura het volgende:
Hebben ze weer zo'n toffe camera aan de zijkant die op het tempo van de sprint meerolt?
FAP FAP FAP

Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:08:38 #112
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981361
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:05 schreef franklop het volgende:

[..]

En de eerste Afrikaan in de top 10 rijdt dan weer net niet voor hun team :')
Er gaat er eentje voor de 3e keer de tour winnen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:09:28 #113
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981380
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:07 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

tijdens de criteriums
Gaat hij die überhaupt rijden :? Lijkt me niet dat hij de hoofdprijs kan vragen.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:09:32 #114
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163981381
Ik ben benieuwd hoeveel die kopgroep over heeft. Barta, Roy en Gougeard rijden nog wel weg denk ik.
  User die overal opduikt 2022 zondag 24 juli 2016 @ 19:09:54 #115
186611 Haags
pi_163981388
Ik ga nu meekijken.
Zonder wrijving geen glans
  zondag 24 juli 2016 @ 19:10:16 #116
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981394
Hahahahahaha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981399
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:09 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ik ga nu meekijken.
gezellig
pi_163981400
Dan Martin
  zondag 24 juli 2016 @ 19:10:38 #119
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981408
Gaat lekker met Ettix
pi_163981409
:D
pi_163981410
Kreuzinger kan nog 9e worden!1!!!!11!
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:11:35 #122
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163981435
Iemand de tubes niet goed gelijmd ?
  zondag 24 juli 2016 @ 19:11:54 #123
194695 franklop
Fran knock
pi_163981444
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:11 schreef Momo... het volgende:
Iemand de tubes niet goed gelijmd ?
Misschien die van LottoNL geleend
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 24 juli 2016 @ 19:12:13 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981456
Koppeltijdrit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981459
Poels!!!
pi_163981462
WTF doen Rowe en Poels :').
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:12:28 #127
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163981470
Het is zo ver. Sky valt aan.
pi_163981471
leuheuuuuuuk
  Forum Admin / PR zondag 24 juli 2016 @ 19:12:41 #130
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163981473
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:12 schreef Ajacied422 het volgende:
WTF doen Rowe en Poels :').
Naar de kopgroep rijden
pi_163981479
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:12 schreef Ajacied422 het volgende:
WTF doen Rowe en Poels :').
Fietsen
pi_163981480
Skybazen _O_
pi_163981504
bots become human
pi_163981512
Ik vind dit mooi!
pi_163981513
Skygoden.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163981517
Poels wint
pi_163981525
Jammer dat ze niet erop en erover gaan met 60.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_163981527
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:14 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Skygoden.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:15:22 #139
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163981534
Eerbetoon aan Vino _O_
pi_163981548
haha herbert die froome nu oook gewoon Froomey noemt *O*
pi_163981549
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Wanneer gaat Quintana aanvallen jongens?
Tijdens de podiumceremonie.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163981585
Mooi verhaal van Jose over die leeglopende achterband _O-
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:17:50 #143
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163981596
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:16 schreef Felagund het volgende:

[..]

Tijdens de podiumceremonie.
Naili Quinbaba
  zondag 24 juli 2016 @ 19:17:57 #144
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981602
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:16 schreef Felagund het volgende:

[..]

Tijdens de podiumceremonie.
Misschien valt hij het buffet aan bij het feestje waar men zijn podiumplek viert.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163981606
Haha, Poels, wat een troll. _O_
Jack does it in real time...
pi_163981643
AstanaBoef met een ode aan Vino.
Jack does it in real time...
  zondag 24 juli 2016 @ 19:19:37 #147
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163981646
Groepje nu al ingelopen ;(
  zondag 24 juli 2016 @ 19:20:36 #148
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981665
Krek?
pi_163981684
Groenewegen rijdt weer helemaal in zijn eentje in het peloton, geen ploegmaat in de beurt
  zondag 24 juli 2016 @ 19:21:45 #150
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981696
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:21 schreef Max23 het volgende:
Groenewegen rijdt weer helemaal in zijn eentje in het peloton, geen ploegmaat in de beurt
Door die Nederlandse trui weten ze niet meer dat het een ploegmaat is.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Forum Admin / PR zondag 24 juli 2016 @ 19:21:52 #151
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163981699
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:21 schreef Max23 het volgende:
Groenewegen rijdt weer helemaal in zijn eentje in het peloton, geen ploegmaat in de beurt
Misschien zijn ze deze ronde wel moe op de laatste dag.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:23:23 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981730
Krekgod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:23:52 #153
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163981738
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:21 schreef Max23 het volgende:
Groenewegen rijdt weer helemaal in zijn eentje in het peloton, geen ploegmaat in de beurt
Misschien bewust, het treintje werkte niet voor Dielan.
pi_163981749
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:23 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Misschien bewust, het treintje werkte niet voor Dielan.
Volgens mij zat er nog wel een Djumbo renner voor hem?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 24 juli 2016 @ 19:24:35 #155
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163981752
Djumbogroepje gespot
  zondag 24 juli 2016 @ 19:24:38 #156
194695 franklop
Fran knock
pi_163981753
Syntix zit dinsdag in Surhuisterveen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163981771
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:24 schreef franklop het volgende:
Syntix zit dinsdag in Surhuisterveen
Hoeveel euro pakt hij mee?
pi_163981780
Paul Martens is ook lachwekkend
  zondag 24 juli 2016 @ 19:26:29 #159
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981788
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:24 schreef franklop het volgende:
Syntix zit dinsdag in Surhuisterveen
Ik ga misschien ook wel kijken. :@ Halfuurtje rijden.
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:27:05 #160
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163981805
Lekke band voor een IAM renner
  zondag 24 juli 2016 @ 19:27:17 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981807
Zuur
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:27:19 #163
194695 franklop
Fran knock
pi_163981808
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:27 schreef Slobeend het volgende:
Enger lek.
Dat dacht ik ook te zien ja :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163981816
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:27 schreef Max23 het volgende:
Lekke band voor een IAM renner
De rest heeft het nog niet echt door.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:27:52 #165
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163981817
Fuuu Enger lek
  zondag 24 juli 2016 @ 19:27:59 #166
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163981820
Hij komt niet eens die trein voorbij
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163981829
waar is lotto jumbo
pi_163981830
Genot
  zondag 24 juli 2016 @ 19:28:13 #169
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981831
Froome hangt op kraken achteraan!
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163981833
Hoeveel km per uur gaat dit?
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:28:39 #171
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163981841
Choas
  zondag 24 juli 2016 @ 19:28:55 #172
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_163981844
Waar is Gesink?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163981848
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:28 schreef superniger het volgende:
Waar is Gesink?
Thuis in Spanje
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:29:34 #174
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163981853
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:28 schreef Evertjan het volgende:
Hoeveel km per uur gaat dit?
60/65 denk ik. misschien wel 70
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_163981854
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:28 schreef Evertjan het volgende:
Hoeveel km per uur gaat dit?
tegen de 70
  zondag 24 juli 2016 @ 19:29:40 #176
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163981855
Dylan nergens te zien
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 24 juli 2016 @ 19:29:54 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981864
Waar is Greenways?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981869
die klap, holy
  zondag 24 juli 2016 @ 19:30:04 #179
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981870
Wtf wat een rare val
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981873
Tering leer sturen
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:30:19 #181
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163981876
Die ging hard :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 24 juli 2016 @ 19:30:21 #182
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163981878
Wat een klap.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163981881
Hollenstein,

The fuck?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_163981885
Waar zit Mollema?
  zondag 24 juli 2016 @ 19:30:50 #185
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_163981892
:{
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 24 juli 2016 @ 19:30:58 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981894
Groenewegen op achterstand volgens Jose
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981896
Uiteraard.
pi_163981897
Groenewegen klaar.
  Forum Admin / PR zondag 24 juli 2016 @ 19:31:04 #189
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163981898
Dielan niet mee :'(
  zondag 24 juli 2016 @ 19:31:09 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981900
Kokkaar lek
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:31:17 #191
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 24 juli 2016 @ 19:31:19 #192
194695 franklop
Fran knock
pi_163981908
Coquard _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 24 juli 2016 @ 19:31:19 #193
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981909
RIP Kokkaar
pi_163981910
Kokkaard :{
pi_163981911
Haha heerlijk
  Redactie Sport / Supervogel zondag 24 juli 2016 @ 19:31:28 #196
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163981912
Deze sprint
pi_163981913
pech genot
pi_163981915
Dit wint Greipel
  zondag 24 juli 2016 @ 19:31:40 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981918
Sep gevallen volgens Wuyts
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981920
Rip dielan
pi_163981922
Sargan wint
  zondag 24 juli 2016 @ 19:31:50 #202
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163981923
Herbert kan niet meer fappen op Groenewegen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163981924
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:31 schreef Slobeend het volgende:
Groenewegen weg, Cowuard lek :'(
Ik heb geen Groenewegen joeloeloe
pi_163981926
Al die lekke banden altijd op de Champs Elysees.. een tijdrit zou inderdaad veel leuker zijn!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  zondag 24 juli 2016 @ 19:31:56 #205
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981927
Sagan gaat de eerste echte massasprint winnen
  zondag 24 juli 2016 @ 19:32:06 #206
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981929
Kristoff ook nog ver.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:32:08 #207
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981931
Oprotten met Etixx
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981937
Greipel hoeft er niet eens meer voor te sprinten als die trein zo doorgaat..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  zondag 24 juli 2016 @ 19:32:32 #209
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163981939
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:31 schreef La_Tramposa het volgende:
Al die lekke banden altijd op de Champs Elysees.. een tijdrit zou inderdaad veel leuker zijn!
Toen het regende regende het lekke banden in Parijs.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163981941
Anticlimax wordt op anticlimax gestapeld _O_
pi_163981945
Waar is Groenewegen?
pi_163981946
Zal Greipel dan eindelijk winnen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163981950
Compacte groep
pi_163981951
Zit er een Lidl in Parijs?
pi_163981952
Makkie voor Greipel.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:33:03 #216
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981954
Ik zie Kittel niet hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981956
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:32 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Toen het regende regende het lekke banden in Parijs.
Altijd wel veel in mijn beleving.. met 60 over die steentjes gaan is waarschijnlijk niet heel goed voor je banden.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  zondag 24 juli 2016 @ 19:33:17 #218
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981961
Dat wordt Kristoff.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163981964
Hele rare sprint
  zondag 24 juli 2016 @ 19:33:36 #220
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981965
Greipel zo makkelijk
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 24 juli 2016 @ 19:33:46 #221
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163981967
_O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 24 juli 2016 @ 19:33:46 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163981968
Jaaaaaaaaaaaaaaaa De Gorilla *O* *O* *O* *O* *O*
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163981969
GREIPELGOD
pi_163981972
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:31 schreef opperkleurder het volgende:
Dit wint Greipel
pi_163981973
Sagan zit ook weer mooi :)
pi_163981974
Wooow waar kwam Sagan nou weer vandaan :D
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163981975
De goede Duitser wint
  zondag 24 juli 2016 @ 19:33:59 #228
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163981977
Sagan kwam wel dichtbij
  zondag 24 juli 2016 @ 19:33:59 #229
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163981978
Gorilla.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163981979
Dat shot :')
pi_163981980
matige sprint
  zondag 24 juli 2016 @ 19:34:06 #232
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163981981
Greipel grijpt hem weer.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:34:08 #233
333483 Aguero
oooooooo
pi_163981982
Leuk voor André.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163981984
Vind die camera eigenlijk helemaal niet top, geen idee hoe deze sprint verliep.
pi_163981986
Greipel toch weer met die ritzege.
pi_163981988
Tourdefrance17 twitterde op zondag 24-07-2016 om 19:33:44 That's it folks! The #TDF2016 is over! Now let's get ready for the #TDF2017 It will be here before you know! #Cyling #Letour #Velo #Tour2016 reageer retweet
Het is voorbij :(
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_163981990
SKYGODEN
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:34:23 #238
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 24 juli 2016 @ 19:34:24 #239
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163981992
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:33 schreef La_Tramposa het volgende:
Wooow waar kwam Sagan nou weer vandaan :D
Gewoon, uit zijn wiel.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 24 juli 2016 @ 19:34:25 #240
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_163981993
Greipel
KOEKOEK
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 24 juli 2016 @ 19:34:37 #241
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163981996
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Vind die camera eigenlijk helemaal niet top, geen idee hoe deze sprint verliep.
Leuk voor een herhaling, niet voor de live-sprint.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:34:39 #242
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163981997
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Vind die camera eigenlijk helemaal niet top, geen idee hoe deze sprint verliep.
Idd. Had je geen ruk aan.
in a crowd you lose humanity
pi_163982000
Mooi voor Greipel, maar hoezo komt Sagan er weer zo dicht bij hier?
pi_163982005
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:34 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Gewoon, uit zijn wiel.
Mja door die close-up leek het net of hij uit het niets kwam ineens. Maar net te laat helaas.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 24 juli 2016 @ 19:35:08 #245
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163982007
Die Katusharenner die zich nog even op de finishfoto van Sky naaide _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zondag 24 juli 2016 @ 19:35:09 #246
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163982008
Regie :')

Boven in beeld stond nog iets van 100m en Greipel was er al.
pi_163982012
Quintana zat in de voorste groep geloof ik
  zondag 24 juli 2016 @ 19:35:14 #248
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163982013
Kijk Sagan slippen dan.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 24 juli 2016 @ 19:35:35 #249
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163982019
Sagan was sneller
  zondag 24 juli 2016 @ 19:35:41 #250
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163982020
Patje kan weer met flesjes gaan gooien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163982029
Geblokte Noor is er niks bij
pi_163982030
Lol, hij is blij.
  Forum Admin / PR zondag 24 juli 2016 @ 19:36:07 #253
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163982031
Hij is blij.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:36:17 #254
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163982032
Zo die streep had niet 3 meter verder moeten liggen
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  Forum Admin / PR zondag 24 juli 2016 @ 19:36:18 #255
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163982033
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:36 schreef Ajacied422 het volgende:
Lol, hij is blij.
godverdomme
pi_163982035
Zieke jump weer van Sagan.
pi_163982036
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:34 schreef ratatat het volgende:
Mooi voor Greipel, maar hoezo komt Sagan er weer zo dicht bij hier?
Sagan is een wereldwonder.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:36:32 #258
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163982038
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:35 schreef Van_Poppel het volgende:
Sagan was sneller
Nee hoor, Greipel was eerder over de finish en dus sneller.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163982039
Wow, wat een sprint van Greipel! Sagan kwam in eerste instantie te vroeg op kop en moest weer inpikken.

Ook wel een fenomenale aanzet van Sagan hoor.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:36:36 #260
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163982040
Michelle Cunt :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163982045
Die versnelling van Sagan. Koekoek
  User die overal opduikt 2022 zondag 24 juli 2016 @ 19:37:10 #262
186611 Haags
pi_163982046
JeeJ, kleine Froome over 10 jaar vertellen dat je lekker won op dope *O*
Zonder wrijving geen glans
  zondag 24 juli 2016 @ 19:37:20 #263
194695 franklop
Fran knock
pi_163982049
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:36 schreef Tommeke het volgende:
Wow, wat een sprint van Greipel! Sagan kwam in eerste instantie te vroeg op kop en moest weer inpikken.

Ook wel een fenomenale aanzet van Sagan hoor.
Sagan zat in het 4e wiel, was een renner van Cannondale die op kop reed
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163982051
geweldig mooie tour zit erop
  zondag 24 juli 2016 @ 19:37:22 #265
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163982052
De winnaar van 2040
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_163982053
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:36 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Nee hoor, Greipel was eerder over de finish en dus sneller.
Greipel was eerder over de finish, maar Sagan had meer snelheid en fietste dus sneller.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:37:23 #267
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163982054
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:36 schreef Jedi_Pimp het volgende:
Die versnelling van Sagan. Koekoek
De timing van Greipel. Oehoe.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163982056
Groenewegen op een haar na gewonnen.
pi_163982059
Armpjes van Baby Froome zijn groter dan die van zn vader.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_163982063
1. GERGREIPEL André 161 LOTTO SOUDAL 02h 43' 08''
2. SVKSAGAN Peter 32 TINKOFF 02h 43' 08'' + 00' 00''
3. NORKRISTOFF Alexander 144 TEAM KATUSHA 02h 43' 08'' + 00' 00''
4. NORBOASSON HAGEN Edvald 103 TEAM DIMENSION DATA 02h 43' 08'' + 00' 00''
5. AUSMATTHEWS Michael 207 ORICA-BIKEEXCHANGE 02h 43' 08'' + 00' 00''
6. BELSTUYVEN Jasper 67 TREK - SEGAFREDO 02h 43' 08'' + 00' 00''
7. LTUNAVARDAUSKAS Ramunas 87 CANNONDALE DRAPAC TEAM 02h 43' 08'' + 00' 00''
8. FRALAPORTE Christophe 196 COFIDIS, SOLUTIONS CREDITS 02h 43' 08'' + 00' 00''
9. IRLBENNETT Sam 135 BORA-ARGON 18 02h 43' 08'' + 00' 00''
10. RSAJANSE VAN RENSBURG Reinardt 106 TEAM DIMENSION DATA 02h 43' 08'' + 00' 00''
11. ITACIMOLAI Davide 154 LAMPRE - MERIDA 02h 43' 08'' + 00' 00''
12. GBRMC LAY DANIEL 216 FORTUNEO - VITAL CONCEPT 02h 43' 08'' + 00' 00''
13. AUSHOWARD Leigh 77 IAM CYCLING 02h 43' 08'' + 00' 00''
14. ARGRICHEZE Ariel Maximiliano 186 ETIXX-QUICK STEP 02h 43' 08'' + 00' 00''
15. FRAROUX Anthony 127 FDJ 02h 43' 08'' + 00' 00''
pi_163982067
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:37 schreef franklop het volgende:

[..]

Sagan zat in het 4e wiel, was een renner van Cannondale die op kop reed
Ach so. Thanks! Anyway, weer heel knap van hem. Zeker na al dat beulswerk gisteren.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:38:02 #272
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163982068
Heel mooi dat deze onzin er ook weer op zit. Weg met dit subforum, uit dat licht.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163982069
Waar zat Quintana? Ik zag hem volgens mij in de voorste groep zitten. Of heb ik dat mis?
pi_163982070
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:36 schreef Szura het volgende:
Michelle Cunt :r
Wel genot toen zij ging klagen over Wiggins :9.

Wist niet dat Froome vader geworden was trouwens, misschien is dat een oorzaak van zijn zeer matige vorm dit jaar.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:38:37 #275
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163982077
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:38 schreef Maver24 het volgende:
Waar zat Quintana? Ik zag hem volgens mij in de voorste groep zitten. Of heb ik dat mis?
Dat heb je niet mis, maar wat maakt het uit?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163982079
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Heel mooi dat deze onzin er ook weer op zit. Weg met dit subforum, uit dat licht.
Laten we een lobby starten voor VUE
pi_163982086
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat heb je niet mis, maar wat maakt het uit?
Tellen de verschillen van de laatste ronde niet mee?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 24 juli 2016 @ 19:39:06 #278
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163982090
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:38 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Laten we een lobby starten voor VUE
Nee, de Vuelta is nog saaier dan de Tour. ________/ galore.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163982095
Janse van Rensburg op de valreep uit het onopvallendste renner klassement _O-
pi_163982097
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat heb je niet mis, maar wat maakt het uit?
Bardet zat veel verder daarachter
  zondag 24 juli 2016 @ 19:40:01 #281
108913 Godshand
guide4you
pi_163982103
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nee, de Vuelta is nog saaier dan de Tour. ________/ galore.
Welnee...

NOS gaat uitzenden zodra Kruijswijk weer leidend in het klassement is :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:40:07 #282
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163982106
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:36 schreef Dos37 het volgende:
Zo die streep had niet 3 meter verder moeten liggen
Gewoon goed getimed dus.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:40:13 #283
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 24 juli 2016 @ 19:40:20 #284
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163982113
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef Godshand het volgende:

[..]

Welnee...

NOS gaat uitzenden zodra Kruijswijk weer leidend in het klassement is :P
Kruijswijk gaat niets presteren in de Spaanse hitte.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163982114
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:38 schreef Felagund het volgende:

[..]

Tellen de verschillen van de laatste ronde niet mee?
Jawel en Bardet zat veel verder van achter.
pi_163982116
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef Slobeend het volgende:
André is een bijzondere jongen.
Bijzonder sympathiek
pi_163982124
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Jawel en Bardet zat veel verder van achter.
Dan wordt Quintana nog tweede. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 24 juli 2016 @ 19:40:55 #288
108913 Godshand
guide4you
pi_163982127
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Kruijswijk gaat niets presteren in de Spaanse hitte.
Natuurlijk wel.

3e week, begint dan ook in de Spaanse bergen af te koelen, met regen etc...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:41:17 #289
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163982135
quote:
6s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Gewoon goed getimed dus.
Ja, dan begint Greipel 3 meter later met sprinten. De opkomende man is altijd sneller, betekent uiteindelijk niet zo heel veel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163982136
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef Godshand het volgende:

[..]

Natuurlijk wel.

3e week, begint dan ook in de Spaanse bergen af te koelen, met regen etc...
Hoop dat er hoog in de bergen geen ijs is.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:41:43 #291
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163982143
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:39 schreef silverhill het volgende:
Janse van Rensburg op de valreep uit het onopvallendste renner klassement _O-
Mooie naam wel. Adel van die weskaap.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_163982150
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:40 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dan wordt Quintana nog tweede. :')
Ben er echt benieuwd naar. Of ze geven iedereen dezelfde tijd
  zondag 24 juli 2016 @ 19:42:40 #293
108913 Godshand
guide4you
pi_163982155
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:41 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Hoop dat er hoog in de bergen geen ijs is.
:P

De resterende 2 weken is volgens de metereologen in de herfst...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163982160
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:42 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Ben er echt benieuwd naar. Of ze geven iedereen dezelfde tijd
28. COLQUINTANA Nairo 11 MOVISTAR TEAM 02h 43' 08'' + 00' 00''
29. BELROELANDTS Jurgen 168 LOTTO SOUDAL 02h 43' 08'' + 00' 00''
30. NEDCLEMENT Stef 72 IAM CYCLING 02h 43' 08'' + 00' 00''
31. FRABARDET Romain 41 AG2R LA MONDIALE 02h 43' 08'' + 00' 00''
pi_163982185
Boxmeer international airport maakt zich op voor de komst van een vliegtuig met Poels.
pi_163982204
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:42 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

28. COLQUINTANA Nairo 11 MOVISTAR TEAM 02h 43' 08'' + 00' 00''
29. BELROELANDTS Jurgen 168 LOTTO SOUDAL 02h 43' 08'' + 00' 00''
30. NEDCLEMENT Stef 72 IAM CYCLING 02h 43' 08'' + 00' 00''
31. FRABARDET Romain 41 AG2R LA MONDIALE 02h 43' 08'' + 00' 00''
Aah Bardet in hetzelfde groepje of dezelfde tijd door wat anders?
  zondag 24 juli 2016 @ 19:45:02 #297
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_163982206
Leon van bon op de achtergrond bij interview met poels
Net efkes anges
pi_163982210
Marijn, ga koken :')
  zondag 24 juli 2016 @ 19:45:08 #299
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163982211
Poels gaat voor goud in Rio
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 19:45:17 #300
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163982222
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:45 schreef Slobeend het volgende:
Ik ben Marijn volledig zat.
Marijn was ik al na de eerste week zat.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')