abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:11:34 #1
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759504
Etappe 13: Bourg-Saint-Andéol - La Caverne Pont du Pont-d'Arc, 37,5 km (ITT)

Ik heb al veel gekke dingen gezien, maar dit nog nooit. Een rennende wielrenner. In pure paniek naar boven joggend op een berg. Iedere keer als ik er weer aan denk schiet ik in de lach. Het zorgde ervoor dat een etappe die op niets uit leek te draaien ineens een memorabele etappe werd, waar we het jaren later nog steeds over gaan hebben. De etappe begon met een grote kopgroep van 14 man, die al vrij snel een grote voorsprong kregen van het peloton. Toen het na een tijd goed begon te waaien schoot het peloton toch in gang en leek het voor de kopgroep toch nog lastig te worden. Dit veranderde toen Simon Gerrans op kop van het peloton onderuit ging en wat Skyborgs in zijn val meenam. De rem ging erop in het peloton en de vluchters mochten gaan bepalen wie er zou winnen. Het werd weer een geweldige dag voor de Belgen, De Gendt en Pauwels bleven over. Navarro leek nog even terug te komen, maar de Spanjaard, die normaal toch beter zou moeten klimmen dan de Belgen, was er toch wel helemaal klaar mee. In de sprint die niet echt een sprint was bleek De Gendt duidelijk de betere. Zo heeft hij nu een overwinning op de Stelvio en de Ventoux op zijn palmares staan. Het blijft een merkwaardige renner. Hoewel we dit ook weer niet kunnen zien als een echt overwinning op de Ventoux, aangezien we zes kilometer onder de top bleven hangen, door de wind. Hij is wel de eerste winnaar bij Chalet Reynard, ook wat waard.

Ondertussen probeerde Quintana wat in de groep daarachter, maar hij kwam niet weg. Froome probeerde het ook een keer en hij kwam wel weg. Porte volgde al meteen, maar de rest was daar niet toe in staat. Quintana viel stil, wat toch best verrassend was. Mollema leek goed te zitten en op het moment dat je dat begon te denken viel hij meteen aan. Zo sterk als tijdens deze Tour heb ik hem nog niet gezien. Hij reed relatief simpel naar Froome en Porte toe. Ze leken tijd te pakken op de rest, tot we ineens een opstopping zagen. Er leek iets gebeurd te zijn met een motor, maar wat precies was niet duidelijk. Tot Porte in beeld kwam, die met zijn fiets aan het kloten was. Ineens schakelde de regisseur naar iemand in het geel. Die aan het rennen was. Huh? Froome was aan het rennen. De Keniaan in hem kwam naar boven. Totaal verbijsterd en in totale paniek rende hij als een kip zonder kop rond. Blijkt maar weer dat hij toch echt totaal geen koersinzicht heeft. Als er iets is met je fiets moet je wachten op je reservefiets, niet wegrennen van de neutrale wagen en de wagen van de ploeg. Hij leed er alleen maar meer tijdsverlies door, omdat eerst het groepje achter hem er voorbij moest voor hij eindelijk een auto zag. Van de auto van Mavic kreeg hij een fiets die niet echt geschikt voor hem was, waardoor het er allemaal nog lulliger uit begon te zien. Hij kon niets met die fiets, het geheel werd nu echt slapstick. Uiteindelijk kreeg hij dan toch een fiets van de ploeg en ging hij verder naar de streep. Hij verloor heel veel tijd. Daar leek het tenminste op. Uiteindelijk zijn er allerlei gekke dingen gebeurd. Iedereen zou nu de tijd hebben gekregen van het moment van de aanrijding. Beetje vreemd.

Het is een raar precedent. Natuurlijk konden Froome en Porte waarschijnlijk niet veel doen aan de valpartij, maar we bevinden ons nu wel op een hellend vlak. Nu moeten we voor ieder incident ineens gaan goochelen met tijdsverschillen, als je consequent wil blijven. Je kan er nu echter al vanuit gaan dat het niet consequent gaat zijn. Als zoiets alleen Mollema was overkomen had er geen haan naar gekraaid, vermoedelijk. Technisch gezien had Froome uit koers genomen moeten worden, omdat het verboden is om je zonder fiets richting de finish te verplaatsen. Natuurlijk had hij niet uit koers genomen moeten worden, maar het is toch ook vreemd dat iemand die de regels overtreedt juist beloond wordt. Hij komt best goed weg, mogen we wel zeggen. Het is wel de vraag wat we van dit incident moeten leren. Er waren eigenlijk teveel supporters en misschien ook wel teveel motoren. Toch is het tijdens iedere bergrit hetzelfde en altijd gaat het goed, alleen nu even niet. Je zou ook kunnen zeggen dat incidenten bij de koers horen en dat je er verder niets mee hoeft te doen. Het is in ieder geval te hopen dat we dit soort incidenten niet meer krijgen, dat zou al een hoop discussie schelen. Toch blijft etappe 12 van de Tour de France van 2016 voor altijd in ons geheugen. Het leverde geen tijdsverschillen op, maar gelukkig hebben we de beelden nog!






De eerste tijdrit van deze Tour de France heeft Bourg-Saint-Andéol als startplaats. Dit is een debutant in de Tour, nog nooit eerder is men in dit dorpje met 7500 inwoners geweest. We zitten in de Ardèche, regio Rhône-Alpes. Een stukje ten noordwesten van de Mont Ventoux, aan de oevers van de Rhône, ligt dit schattige dorpje. Ze zijn wel bekend met wielrennen, ieder jaar passeert de Classic Sud Ardèche hier. Daarnaast hebben ze al eens een andere wedstrijd van de ASO mee mogen maken. In 2010 kwam er een rit in het Criterium du Dauphiné aan in Bourg-Saint-Andéol. De overwinning ging naar de Argentijn Juan José Haedo. Vaak zie je wel dat beklimmingen of dorpen eerst debuteren in de Dauphiné, voor ze een plaatsje in de grote Tour krijgen. De start van deze korte maar lastige tijdrit is in het centrum van het dorp, bij een rotonde met een fonteintje en langs een aantal gezellige terrasjes. Het lijkt me best een aangenaam dorpje. Mooie ligging aan een rivier, maar ook mooie gebouwtjes, waaronder een mooie kerk.



De tijdrit begint meteen met een beklimming van bijna zeven kilometer aan 4,9%. De eerste meters zijn nog vlak, maar zodra de renners Bourg-Saint-Andéol buitenrijden begint het meteen gevoelig op te lopen. Voor de renners het dorp verlaten krijgen ze eerst nog met twee rotondes te maken, waarvan de tweede nog wel enige stuurmanskunst vereist. Het loopt omhoog over een brede weg. In het begin van de klim zijn er een paar flinke bochten, maar daarna gaat het een paar kilometer rechtdoor en is het vooral op de grote plaat naar boven stampen. Richting de top komen er weer een paar bochten en is het klimmetje nog wat lastiger. Na zeven kilometer van deze tijdrit komen de renners boven op de Côte de Bourg-Saint-Andéol, bij een of andere lelijke zendmast. Op de top hebben de renners al meer dan 300 hoogtemeters overwonnen, om maar aan te geven dat het niet echt een simpele tijdrit is. Na zeven kilometer wordt ook al de eerste tussentijd gemeten. Gelukkig zijn er genoeg meetpunten opgenomen in deze tijdrit. We gaan een goed beeld krijgen van de prestaties van de renners onderweg.



Na dit klimmetje volgt er niet gelijk een afdaling. De renners bevinden zich op een plateau en daar blijven rijden ze een aantal kilometer over. We zitten in een bos, dus de wind zal hier niet veel invloed hebben. Het loopt lichtjes naar beneden, dus dit is vooral een stuk voor de jongens die een enorm grote plaat rond kunnen draaien. Als de renners een kilometer of vijf door een bos hebben gefietst bereiken ze wel wat meer open terrein en daar kan de wind wel wat invloed hebben. Er zitten een paar kleine knikjes in de weg waar het een beetje omhoog loopt, maar het loopt voornamelijk lichtjes naar beneden. Er zitten niet heel veel bochten in dit deel van het parcours. Pas in de buurt van Saint-Remèze, waar de renners na 15,5 kilometer passeren, komen er weer wat obstakels. Bij het binnenrijden van dit dorp is er een rotonde waar de coureurs links af moeten slaan. Best een link bochtje. Ze verlaten dan ook de grote weg en komen op een wat smaller weggetje terecht, dat dwars door het dorp gaat. Aan het eind van dit straatje moeten de renners een bocht naar links nemen en direct weer een bocht naar rechts. Dit allemaal dwars tussen de huizen door. Linke passage. Even verderop is er weer een bocht naar rechts die wat lastiger is, met daarna nog een bochtje naar links. Daarna is het niet meer zo moeilijk en rijden ze simpel het dorp uit.



Een paar kilometer buiten het dorp, in het gehucht Les Arredons, ligt het tweede meetpunt van de dag, na 18,5 kilometer van de tijdrit. We zitten hier zo'n beetje op de helft van de tijdrit dus. Volgens het profiel is de weg hier vlak, maar het lijkt er eerder op dat de weg zo nu en dan nog vals plat omhoog loopt. Het terrein is niet volledig open, er staan behoorlijk wat bosjes en struikjes langs de kant van de weg. Het is tijdens deze tijdrit eigenlijk nooit echt vlak. Het gaat steeds op en af. Er zitten ook aardig wat bochten in het parcours en dat gaat in de komende kilometers alleen nog maar erger worden. Het einde van het plateau komt bijna in zicht en daarna zal de afdaling van deze rit gaan beginnen. Voor de echte afdaling begint zijn er al een paar stroken waar het naar beneden loopt met een paar bochten die door de dichte begroeiing langs de kant van de weg lastig in te schatten zijn. Na 22,5 kilometer komen de renners aan op Col du Serre de Tourre en daar wordt de weg weer een stuk breder. Hier is een prachtig uitzicht over de omgeving, we zijn inmiddels aangekomen bij de Gorges de l'Ardèche. De kloof van de Ardèch is best mooi te noemen.



Toch kunnen de renners nog niet echt genieten van dit uitzicht. Er gaat namelijk een aantal kilometer naar beneden gereden moeten worden. De afdaling is niet lang, maar wel steil. Er ligt nieuw asfalt in de afdaling, dat maakt het allemaal wel wat aangenamer. Erg veel lastige bochten zitten er niet in, hoewel er wel een paar bochten zijn die iets moeilijker in te schatten zijn. Aan het begin van de afdaling rijden de renners door een mooi tunneltje en daarna krijgen ze te maken met een haarspeldbocht. Ondertussen hebben ze eigenlijk continu een prachtig uitzicht over de omgeving. Het gaat even een kilometer rechtdoor, daarna is er een stevige bocht naar rechts gevolgd door een flinke bocht naar links en dan is het dalen alweer gedaan. Na het dalen begint het bijna meteen weer omhoog te lopen. Heel lichtjes, maar toch. Helemaal vlak is het weer niet. De renners blijven langs de Ardèche fietsen en komen na 28 kilometer uit bij het derde tussenpunt van de dag, bij Pont d'Arc. Dit is een natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. De rotsen vormen een brug die bijna 60 meter lang is en 34 meter hoog. In de winter staat het water hier blijkbaar heel hoog en op die manier is in de loop der jaren deze natuurlijke boog uitgesleten. Het is in de omgeving van deze boog hypertoeristisch. Campings, hotelletjes en vooral heel veel mensen. Mensen vinden het ook leuk om hier te kanoën.



Na het derde tussenpunt moeten de erkende hardrijders nog een kleine tien kilometer afleggen tot de finish. Ze fietsen nog een aantal kilometer langs de Ardèche en de route blijft daarom prachtig. Links uitzicht op de rivier, waar je met een beetje geluk wat mensen in een kayak om kan zien slaan en rechts allerlei rotswanden langs de kant van de weg. De weg is wel bochtig en niet volledig vlak. Er zitten weer een paar stukken vals plat op de route. Richting Vallon-Pont-d'Arc is het wel weer wat vlakker. Dit dorp bereiken we na 31,5 kilometer en bij het binnenrijden slaan de renners bij de rotonde rechtsaf. Wel een brede bocht, prima te doen. Het gaat een kilometer rechtdoor, terwijl de weg al lichtjes omhoog begint te lopen. Op vijf kilometer van de streep is er een scherpe bocht naar rechts en gaan de renners op weg naar het slotklimmetje. Na deze bocht is het even vlak, iets meer dan een kilometer. Op 3,3 kilometer van de streep begint de klim naar La Caverne du Pont d'Arc. Het gaat in die laatste kilometers aan 5% omhoog, dat is na zo'n lastige tijdrit toch nog verdomd lastig. De weg is breed, maar wel heel erg bochtig. Het blijft draaien en keren tot op een paar honderd meter van de finish, pas dan gaat het wat langer rechtdoor. Na 37,5 kilometer zijn de renners boven en is de tijdrit gedaan.




In 1994 liepen een paar archeologen rond in de omgeving van Valon-Pont-d'Arc. Ze kwamen ergens op een steen een paar rode strepen tegen en dat was een duidelijk signaal dat ze iets moois op het spoor waren. Ze ontdenken de grotten van Chauvet. Achter een rotswand die duizenden jaren geleden was ingestord ontdekten ze een grote grot met enkele van de best bewaarde muurschilderingen ter wereld. De tekeningen bleken meer dan 36.000 jaar oud te zien, daarmee zijn deze tekeningen ook een stuk ouder dan andere tekeningen die zijn ontdekt in Frankrijk. De grot zelf is ook mooi, maar vooral de muurschilderingen vallen op. De tekeningen zijn ook best gedetailleerd en er komen veel verschillende diersoorten in voor. Zo kan je uit deze tekeningen afleiden dat er 36.000 jaar geleden blijkbaar ook leeuwen en neushoorns rondliepen in de Ardèche. Uiteraard is de grot na de ontdekking op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Een paar kilometer verder op is een exacte kopie van de grot gebouwd. Op zo'n prehistorische ontdekking komen uiteraard veel toeristen af en om te voorkomen dat deze toeristen alle muurschilderingen aan zouden tasten is besloten om ze de toegang tot de originele grotten te weigeren, maar de kopie is ook prachtig geworden. De modernste technieken zijn gebruikt, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Helaas is er ook gekeken voor moderne architectuur, waardoor het geheel er wat lachwekkend uitziet. Ineens een paar hypermoderne gebouwen tussen de rotsen door. Er komt hier pas voor het eerst een Tourrit aan, maar dat is best logisch aangezien deze locatie pas sinds 2015 voor het publiek geopend is.



Het wordt tijdens deze rit heel warm. In Bourg-Saint-Andéol 26 graden en iets verderop in Vallon-Pont-d'Arc ook zoiets. Er is geen kans op neerslag, dus dat is dan wel weer gunstig. De wind kan weer een grote rol van betekenis gaan spelen. Het gaat vooral in de middag heel hard waaien, windkracht 6 wordt verwacht. De wind zal deels in de zij zijn en deels op de kop, maar niet vaak in de rug. Het gaat gedurende de dag ook steeds harder waaien, dus de jongens die vroeg starten zouden zouden een voordeel kunnen hebben. Hoewel de wind natuurlijk altijd onvoorspelbaar is, dus neem dit weerbericht niet te serieus. Het terrein is ook niet altijd open, het is lange tijd beschut. Toch ga je met windkracht 6 er altijd last van hebben en vooral als met tegenwind hebben vooral de kleine klimmertjes extra problemen. De eerste coureur, de nummer laatst in het klassement Sam Bennett, mag al heel vroeg aan de bak. Om 9:45, om precies te zijn. De laatste renner, gele trui Chris Froome, start om 16:39. Zijn finish wordt verwacht om 17:29, de organisatie houdt er dus rekening mee dat hij er 50 minuten over zou kunnen doen. De uitzending begint zoals altijd weer om 14:10.



Pittig tijdritje. Een deel is voor de echte specialisten, die op de grote plaat kunnen stoempen. Een ander deel is dan juist weer wat meer voor de jongens die het van hun stuurmanskunst moeten hebben en minder van de pure kracht. De tijdrit is niet overdreven technisch, maar er zijn wel technische gedeeltes. Het is ook niet echt een klimtijdrit, maar er zitten wel twee echte klimmetjes in en tussendoor loopt het ook nog vaak omhoog. De wind kan ook nog z'n rol spelen, dus ik vind het eigenlijk een best lastig tijdritje om te voorspellen. Een aantal specialisten die wat vroeger starten kunnen best met de winst aan de haal gaan. Toch kunnen enkele jongens die voor de gele trui gaan ook een uitstekende tijdrit gaan rijden. Enfin, we doen maar weer eens een voorspelling waar niets van gaat kloppen.
1. Froome. Deze tijdrit heeft bijna de afstand van een marathon, dus dat zal onze atleet wel aanspreken. Nee, ik verwacht dat hij nu zo boos is dat hij iedereen helemaal de vernieling in gaat fietsen. Hij rijdt bijna altijd goede tijdritten, maar nu zal hij er extra op gebrand zijn om een goed resultaat te boeken. Denk dat hij al zijn concurrenten op een grote achterstand gaat zetten. Tenzij hij natuurlijk teveel last heeft van zijn blessures. In principe leek dat tijdens de rit mee te vallen, maar je weet nooit. Op het eind van de dag wel fermere tegenwind, maar deze jongen slingert z'n brommer gewoon aan en dan is er niets meer aan te doen.
2. Dumoulin. Tom is natuurlijk een god, maar wel een god die vaak tweede wordt. Vooral dit jaar, in een aantal tijdritten al nipt geklopt. In de Giro zat het mee, toen won hij nipt, maar verder heeft hij nog niet echt veel geluk gehad. Ik verwacht dat er tijdens deze tijdrit ook wel weer iemand zal zijn die toevallig net betere benen heeft of in betere omstandigheden mag rijden. In de tweede tijdrit van de Giro moest hij bijvoorbeeld door de regen, terwijl de jongens die vroeger waren gestart over droge wegen mochten. Zoiets zal het nu ook wel weer zijn. Ineens ferme tegenwind terwijl het vroeg op de dag nog goed te doen was.
3. Cancellara. Bezig aan zijn laatste Tour, maar tot nu toe niet zo opvallend. Een aantal keer als knecht in beeld gekomen en ook een paar halfslachtige pogingen gedaan om iets van een waaier te forceren, meer is het nog niet. We gaan nog naar Zwitserland, daar zal hij zich ook zeker willen laten zien. Deze rit zal hij echter ook niet laten lopen. Het tijdrijden gaat hem behoorlijk goed af dit jaar. Al een paar gewonnen, o.a. in de Tirreno. Een nieuwe overwinning wordt wel lastig, er zijn wat jongens die ik op papier hoger inschat. Hij start wel behoorlijk vroeg en dat kan in z'n voordeel zijn.
4. Dennis. Won vorig jaar de tijdrit in Utrecht en dit jaar ook al een paar tijdritten gewonnen. Heeft tijdens deze Tour nog niet veel laten zien, maar een tijdrit is altijd weer een ander verhaal. Hij staat ook heel ver achter in het klassement en daardoor mag hij vroeg starten. De wind zal waarschijnlijk nog niet zo hard waaien in de ochtend en omdat de wind niet vaak in de rug zal zitten is dat een voordeel.
5. I. Izagirre. Deze Baskische eindbaas fietst vooral in dienst van Quintana en Valverde, maar ik heb goede hoop dat hij zich tijdens deze rit eens echt mag laten zien. Ion heeft een geweldig jaar en al meerdere koersen gewonnen. Onder andere een lastige tijdrit in de Ronde van Zwitserland. Deze tijdrit is ook lastig, dus ik hoop toch nog wat Baskisch genot voorin de uitslag aan te kunnen treffen.
pi_163759512
quote:
Ik wens hem nog veel sterkte met zijn ziekte
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:12:19 #3
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163759518
Op http://racecenter.letour.fr/#/timetrial laten ze tussenpunt 2 niet meer zien... is die kapoet?
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
pi_163759527
RIP Wilmots
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163759528
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Tijd voor Aad300.
Dat zou verdiend zijn.
Precies 30 jaar na het succes met KV Mechelen het WK van 2018 winnen.
pi_163759545
Zeik niet José.
pi_163759553
Herbert denkt dat het een super tijd is.

Zal wel tegenvallen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:14:09 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759554
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jaaaaaaaaaa #exitwilmots
Jammer, 2 maanden te laat
pi_163759558
Herbert denkt echt dat het na 1 tussenpunt al binnen is voor Dumoulin.
pi_163759567
iemand geklokt?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:08 #11
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759574
19 sec sneller
pi_163759576
25.56
Demain, on roule
pi_163759577
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:12 schreef superniger het volgende:
RIP Wilmots
van Gaal staat al klaar, maar snap niet dat Wilmots weg gaat, gaat ie naar China of zo ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163759578
25.56
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:16 #15
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759579
25:56 voor Tom.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:20 #16
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759582
Tommetje gaat winnen :D
pi_163759583
25:56
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:28 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759589
Tom komt door op 25:56.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759592
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Blik het volgende:
Tommetje gaat winnen :D
Froome gaat winnen
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:38 #20
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759595
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Blik het volgende:
Tommetje gaat winnen :D
Froome denkt hier anders over.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759596
Welke tijd heeft Tom gereden?
Demain, on roule
pi_163759599
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Mykonos het volgende:
25.56
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Dale__Cooper het volgende:
25.56
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Mani89 het volgende:
25:56 voor Tom.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:50 #23
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163759601
Een halve minuut :o
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:15:51 #24
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759603
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Mykonos het volgende:
Welke tijd heeft Tom gereden?
40:45
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759610
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Mykonos het volgende:
Welke tijd heeft Tom gereden?
3 posts hoger staat de tijd van halverwege |:(
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163759614
25:52 krijg ik binnen
pi_163759619
Ik wil de duivel niet op zijn staart trappen maar de laatste Nederlander in de Tour die ik n tijdrit zag winnen was Breukink in Luxemburg.
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163759620
froome krijgt gewoon dezelfde tijd als Tom, wel zo eerlijk natuurlijk.
pi_163759621
officiele meting 2 is kapoet
pi_163759622
Heeft iemand geklokt? Welke tijd voor Tom?
pi_163759632
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:16 schreef TLC het volgende:
Ik wil de duivel niet op zijn staart trappen maar de laatste Nederlander in de Tour die ik n tijdrit zag winnen was Breukink in Luxemburg.
EN WE WETEN HOE DAT AFLIEP!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:03 #32
40566 Ericr
Livewrong
pi_163759635


Dat waren nog echte mannen met een dicht voorwiel
pi_163759636
Halve minuut voor Oliveira, 18 seconden voor de tijd van Cummings (maar geloof niet dat die tijd klopte)
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:10 #34
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163759639
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:16 schreef TLC het volgende:
Ik wil de duivel niet op zijn staart trappen maar de laatste Nederlander in de Tour die ik n tijdrit zag winnen was Breukink in Luxemburg.
Wat wil je daarmee zeggen?
pi_163759646
2e tussentijd
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:44 #36
194695 franklop
Fran knock
pi_163759653
Ik hoorde dat Tom 25.56 had op TP 2. Wisten jullie dat al?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:44 #37
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759654
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Froome denkt hier anders over.
Te licht om tegen de wind in te fietsen :)
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:46 #38
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163759656
Wat een matig asfalt.
pi_163759658
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:17 schreef Marcoss het volgende:
Halve minuut voor Oliveira, 18 seconden voor de tijd van Cummings (maar geloof niet dat die tijd klopte)
Cummings klopte wel hoor, eerder die Sicard niet
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:57 #40
40566 Ericr
Livewrong
pi_163759663
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:16 schreef TLC het volgende:
Ik wil de duivel niet op zijn staart trappen maar de laatste Nederlander in de Tour die ik n tijdrit zag winnen was Breukink in Luxemburg.
Lac de Madine gemist paar jaar later?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:17:59 #41
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759666
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:17 schreef Blik het volgende:

[..]

Te licht om tegen de wind in te fietsen :)
Alsof Froome een fuck geeft om de wind.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:18:04 #42
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163759669
Herbert spreekt alsof ie al heeft gewonnen :')

Loop niet te jinxen
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163759675
Ah, volgens Maarten lijkt het er niet op dat Tom van plan is om in te storten. Wat een briljante observatie!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163759681
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:18 schreef Dos37 het volgende:
Herbert spreekt alsof ie al heeft gewonnen :')

Loop niet te jinxen
Maarten eet zijn sok op als ie niet wint, zei ie net live
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:18:42 #45
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759686
Lollerphilippe heeft ook een snipperdag genomen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759695
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:17 schreef Max23 het volgende:

[..]

Cummings klopte wel hoor, eerder die Sicard niet
Cummings had op punt 3 weer een vergelijkbare tijd met punt 1, op punt 2 heeft hij een supertijd.. Of hij heeft heel vreemd ingedeeld (en uiteraard kan dat) of er is ergens iets misgegaan..
pi_163759698
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Lollerphilippe heeft ook een snipperdag genomen.
Of hij kan gewoon niet beter.
pi_163759699
luis leon sanchez 2.24 langzamer dan Dumoulin. Die krijgt ie nog wel in beeld.
pi_163759703
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:16 schreef TLC het volgende:
Ik wil de duivel niet op zijn staart trappen maar de laatste Nederlander in de Tour die ik n tijdrit zag winnen was Breukink in Luxemburg.
Hoelang was dat geleden
pi_163759704
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Lollerphilippe heeft ook een snipperdag genomen.
neemt een snippertour.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:19:21 #51
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759708
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:19 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Of hij kan gewoon niet beter.
Lollerphilippe kan alles.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 15:19:48 #52
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163759717
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:19 schreef Ereinion het volgende:

[..]

neemt een snippertour.
Na de tweede rit had hij er wel genoeg van
pi_163759737
Pinot volgend jaar in het roze de sneeuwmuur in.
pi_163759748
Crack haha
pi_163759749
Ik zou bijna willen dat Dumoulin tweede wordt om de teleurstelling van Herbert te horen.
pi_163759750
Ah hij is nu ook al uitgeroepen tot sportman van het jaar! #prematureuitspraken
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:21:45 #57
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759756
Hij haalt Sanchez nu al in.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759762
Tering he
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:21:58 #59
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759764
LLS staat haast stil :o
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:22:18 #60
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163759771
Wat een verschil _O_
pi_163759775
Die is morgen verkouden.
pi_163759776
Dumoulin zit wel met zijn stijl op zijn fiets hoor, lijkt Wiggo wel _O_
pi_163759777
Tom dendert door als een truck op de boulevard van Nice

#tosoon
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:22:36 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759778
Wuyts heeft een crush op Dumoulin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759780
Nibs, 10e tijd op punt 1
pi_163759786
bijna bij punt 3
pi_163759788
Sanchez denkt ook van, wat heeft die man op
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:23:07 #68
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163759789
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:19 schreef Sked het volgende:

[..]

Na de tweede rit had hij er wel genoeg van
Hij is heel diep gegaan in de vijfde etappe. Daarna was ie dood. :P
pi_163759790
LL Sanchez vs. Dumoulin _O-

LLS was ooit ook een goed tijdrijder toch?
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 15:23:17 #70
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163759791
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:21 schreef Ereinion het volgende:
Ik zou bijna willen dat Dumoulin tweede wordt om de teleurstelling van Herbert te horen.
Dat gevoel heb ik ook altijd met Wuyts als er een Belg kan winnen
pi_163759792
Dumoulin _O_

De tering wat rijdt ie hard.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_163759796
blaast even voorbij LLS... alsof ie stilstaat
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:23:47 #73
194695 franklop
Fran knock
pi_163759800
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:23 schreef silverhill het volgende:
LL Sanchez vs. Dumoulin _O-

LLS was ooit ook een goed tijdrijder toch?
meervoudig Spaans kampioen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:24:01 #74
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759804
Sow
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:24:02 #75
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759806
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:23 schreef silverhill het volgende:
LL Sanchez vs. Dumoulin _O-

LLS was ooit ook een goed tijdrijder toch?
Ja, nog paar jaar Spaans kampioen geworden en ook in de Tour nog uitstekende tijdritten gereden.

Maar denk ook niet dat hij voluit gaat vandaag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759807
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:23 schreef silverhill het volgende:
LL Sanchez vs. Dumoulin _O-

LLS was ooit ook een goed tijdrijder toch?
zeker top 10 materiaal ooit, met uitschieters naar boven
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163759808
Tom, koekoek
pi_163759814
Ga es 54 seconden stilstaan. Of ga es 54 seconden rennen :D
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:24:24 #79
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759815
54 seconde met je vingers tussen de deur _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:24:26 #80
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759816
Dumoulin eerste bij het 3de tussenpunt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759817
Genot.
pi_163759818
TOMTOMTOM

Hier krijgt zelfs Froome het moeilijk mee.
pi_163759822
Wat een tijd _O_
pi_163759825
36:45:10
pi_163759827
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:23 schreef silverhill het volgende:
LL Sanchez vs. Dumoulin _O-

LLS was ooit ook een goed tijdrijder toch?
Is een paar keer gevallen de afgelopen dagen, denk dat hij rustig aan doet..
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:24:54 #86
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759829
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:24 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
TOMTOMTOM

Hier krijgt zelfs Froome het moeilijk mee.
Gaat hij vandaag met of zonder fiets?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:25:04 #87
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163759832
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:24 schreef Mani89 het volgende:
Dumoulin eerste bij het 3de tussenpunt.
Echt? :o
pi_163759836
Kataar.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:25:23 #89
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759838
dus 56 seconden op Oliveira
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:25:33 #90
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163759842
Wat een nieuw pakkie al niet kan doen :6 :7
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
pi_163759845
LOL ze komen er achter :D
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:25:45 #92
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759846
LLS geeft geen neuk, hersenbloeding rijdt nog geen deuk in pak boter deze Tour. Waarom zou hij dan nog zijn best doen
pi_163759847
Preidler gaat die niet pakken trouwens
pi_163759849
goh
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:25:54 #95
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759852
Herbert :')
pi_163759857
Wat heeft Fabian gedaan?
pi_163759859
Mooi kanogebied zeg
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:26:16 #98
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759860
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:26 schreef capuchon_jongen het volgende:
Wat heeft Fabian gedaan?
Pokemon gevangen
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:26:19 #99
194695 franklop
Fran knock
pi_163759861
Krijg d elivestream niet meer opgestart op mobiel :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163759862
Komen ze daar nu pas achter, is al jaren zo
hhhhh
pi_163759869
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
LLS geeft geen neuk, hersenbloeding rijdt nog geen deuk in pak boter deze Tour. Waarom zou hij dan nog zijn best doen
Hersenbloeding gaat met minuten smijten in de 3de week.
- verwijderd door admin -
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:26:51 #102
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163759873
Herbert kom er ook achter dat tv nep is
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163759874
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:26 schreef franklop het volgende:
Krijg d elivestream niet meer opgestart op mobiel :')
Via NOS?
Je kan via NPO app livestream van NPO 2 proberen (als je die app hebt)
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:02 #104
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163759875
Beetje kalm aan Tom, straks rijd je Fonseca buiten tijd! :P

Oh Sorensen is laatste nu, laat maar
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:05 #105
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163759876
Nibali heeft zn pillendoosje nog op zn rug zitten...
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:07 #106
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759878
radiotje bij Nibali is ook lekker aero :')
pi_163759882
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:25 schreef MaleDuck het volgende:
Wat een nieuw pakkie al niet kan doen :6 :7
1-3% volgens hun schattingen toch? En met deze wind zit je denk ik eerder aan de hoge kant van die schatting, dus kan best die minuut schelen?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:23 #108
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163759884
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
LLS geeft geen neuk, hersenbloeding rijdt nog geen deuk in pak boter deze Tour. Waarom zou hij dan nog zijn best doen
Astana is pas goed na de tweede rustdag
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:37 #109
102912 crv
Screwed up
pi_163759888
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:24 schreef noodgang het volgende:

[..]

Gaat hij vandaag met of zonder fiets?
hij heeft verstappen gevraagd of die zijn bolide mocht lenen
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:48 #110
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759892
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:26 schreef groenen het volgende:

[..]

Hersenbloeding gaat met minuten smijten in de 3de week.
Volgens geruchten gaat Quintana ook met minuten smijten in de 3e week. Misschien kunnen ze samen snode plannen beramen
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:27:53 #111
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759896
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:27 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

1-3% volgens hun schattingen toch? En met deze wind zit je denk ik eerder aan de hoge kant van die schatting, dus kan best die minuut schelen?
0,5 tot 1 % hadden ze het over,w at ik al veel vind
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:28:12 #112
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759901
Hopen dat Dumoulin niet op dat laatste heuveltje instort.
pi_163759902
Froome gaat met open wielen volgens twitter
pi_163759905
ZAKARIN 6e tijd bij 1e punt
pi_163759907
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:58 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden een daaltijdrit moeten doen.

Starten op de top van Mont Ventoux en dan dalen tot beneden
Hebben ze in de Giro al eens gedaan.

  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:28:24 #116
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759909
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:28 schreef Van_Poppel het volgende:
Hopen dat Dumoulin niet op dat laatste heuveltje instort.
Haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759914
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:27 schreef noodgang het volgende:

[..]

0,5 tot 1 % hadden ze het over,w at ik al veel vind
Ah oke. Nouja hij zit ook wel echt superstil op zijn fiets en hij doet het natuurlijk vooral zelf met zijn goede benen ;)
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:28:41 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_163759916
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:26 schreef BobW het volgende:

[..]

Via NOS?
Je kan via NPO app livestream van NPO 2 proberen (als je die app hebt)
NPO 2 livestream kan niet via NPO app toch?

Krijg hem iig niet meer aan de praat :'(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163759926
Staf _O_
pi_163759929
Goed spul dat Alpecin shampoo ^O^
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:29:28 #121
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163759931
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:28 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hebben ze in de Giro al eens gedaan.

Zou nu niet meer kunnen. Gaat iedereen piepen dat het te gevaarlijk is.
pi_163759935
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:28 schreef franklop het volgende:

[..]

NPO 2 livestream kan niet via NPO app toch?

Krijg hem iig niet meer aan de praat :'(
En als je klikt op deze link?
http://www.npo.nl/live/npo-2
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:29:40 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759936
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:28 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hebben ze in de Giro al eens gedaan.

Stel je voor dat ze dat tegenwoordig zouden voorstellen. Ik denk dat Cancellara dan Prudhomme vermoordt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:29:43 #124
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163759938
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:29 schreef TLC het volgende:
Goed spul dat Alpecin shampoo ^O^
Doping voor je haar!
pi_163759942
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:29 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Zou nu niet meer kunnen. Gaat iedereen piepen dat het te gevaarlijk is.
Circustijdrit.
pi_163759943
Clement kan dit hoor
pi_163759954
Het zou wel grappig zijn om een keer een tijdrit van 150km te doen of zo.. kijken wie er dan komt bovendrijven.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163759955
Waar is de houder van Dumoulin?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:30:40 #129
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759957
Fietsen zonder tijden is als schaatsen zonder tijden
pi_163759970
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:30 schreef La_Tramposa het volgende:
Het zou wel grappig zijn om een keer een tijdrit van 150km te doen of zo.. kijken wie er dan komt bovendrijven.
of een tijdrit in vacuum
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:31:24 #131
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759974
Rui Costa lijkt best op Ten Dam tegenwoordig
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:31:31 #132
194695 franklop
Fran knock
pi_163759978
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:29 schreef Max23 het volgende:

[..]

En als je klikt op deze link?
http://www.npo.nl/live/npo-2
Op monitor wel (maar geen geluid hier op werk :') ) en mobiel niet..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163759981
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:30 schreef noodgang het volgende:
Fietsen zonder tijden is als schaatsen zonder tijden
8)7

Er is toch ook zo'n hele wikipedia met dit soort kuluitspraken van Dijkstra & Ducrot?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163759987
quote:
3s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:31 schreef Joezi het volgende:

[..]

of een tijdrit in vacuum
Een dagje op wattbikes!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163760001
'degelijke rit'

6 en een fucking halve minuut achterstand......
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:33:04 #136
130803 Gripper
Get a grip
pi_163760008
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wuyts heeft een crush op Dumoulin.
In die etappe naar Arcalis zat Wuyts zich eerst al half af te trekken op de Gendt die voorop reed, totdat dat niet meer zo soepeltjes verliep.
Daarna begon Toms solo, en was ie ineens helemaal om, Maastricht was tenslotte bijna België, dus "we mochten m toch wel als een van ons, als Vlaming beschouwen"

De Cauwer was nuchterder, die zei dat Maastricht gewoon Nederland was en bleef.

Succes supporter die Wuyts :')
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:33:16 #137
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760013
Wow, Zubeldia in beeld.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760015
Over n klein uurtje BaukeGod :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163760018
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wuyts heeft een crush op Dumoulin.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:33:38 #140
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760020
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wow, Zubeldia in beeld.
hoax
pi_163760022
Ik zag zubeldia
pi_163760028
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:32 schreef vaarsuvius het volgende:
'degelijke rit'

6 en een fucking halve minuut achterstand......
Och, wat maakt Lau dat uit.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:34:07 #143
62913 Blik
The one and Only!
pi_163760029
NOS :')

quote:
Laurens ten Dam rijdt een degelijke tijdrit. Hij geeft 6,5 minuut toe op Oliveira en noteert een tijd van 58.22.
pi_163760033
Poels geen lachwekkende tijdrit.
pi_163760034
Dumoulin gaat de TT winnen, hier komt Froome nooit aan. Wie gaat hem in Rio wat doen, niemand toch? Formidabele tijdrijder!
pi_163760035
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:33 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wanneer was dit?
pi_163760042
Poels mag niet voluit
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:34:46 #148
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760044
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:34 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat de TT winnen, hier komt Froome nooit aan. Wie gaat hem in Rio wat doen, niemand toch? Formidabele tijdrijder!
Gaat ie lekker, ouwe jinxer?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760048
Wanneer moet Bokkema?
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 15:34:53 #150
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163760050
Lollerphilippe goed laatste deel
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:35:02 #151
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163760056
KelderGod.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:35:03 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760058
Wielco gaat vandaag vallen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760059
Wielco!
pi_163760061
Kelderman bestaat niet
pi_163760063
Wielco!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:35:14 #156
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163760066
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:34 schreef Zipportal het volgende:
Wanneer moet Bokkema?
Half 5
pi_163760067
Wilco gestart
pi_163760072
Wielco _O_
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:35:43 #159
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760076
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wielco gaat vandaag vallen.
Gedurfde uitspraak hoor
pi_163760079
Wilco moet wel top 10 rijden denk ik
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 15:36:16 #161
335263 freaky40
pi_163760087
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:34 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat de TT winnen, hier komt Froome nooit aan. Wie gaat hem in Rio wat doen, niemand toch? Formidabele tijdrijder!
Dat!
Allemaal cabaretteketet!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:36:20 #162
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163760088
Loekalijk
pi_163760092
Dit wordt laag in de 50 minuten
pi_163760094
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:34 schreef IbanMayo het volgende:

[..]

Wanneer was dit?
Ik denk toen Tommeke Boonen de sprint verloor afgelopen Parijs - Roubaix.
pi_163760097
knieën tegen je elleboog
pi_163760098
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:36 schreef Joezi het volgende:
Wilco moet wel top 10 rijden denk ik
Denk het niet, die vorm heeft hij niet.
Demain, on roule
pi_163760102
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:36 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik denk toen Tommeke Boonen de sprint verloor afgelopen Parijs - Roubaix.
Toen zat Karl erbij.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:11 #168
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760107
Tom _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760108
Soooow KOEKOEK
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163760109
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gaat ie lekker, ouwe jinxer?
Cancellara en Wiggins maakten het als absolute favoriet ook waar in Peking/Londen. Geen gejinx hoor, zie je wel hoe sterk hij is?!
pi_163760112
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Toen zat Karl erbij.
Dan weet ik het niet.
pi_163760113
Tom vertraagde wel wat
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:31 #173
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760114
Lekker hoor!! _O_
pi_163760117
Dit is binnen.
pi_163760118
ANDERHALVE MINUUT MENSEN
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:43 #176
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760119
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef Joezi het volgende:
Tom vertraagd wel wat
*vertraagt
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:44 #177
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163760120
:D _O_

TOMGOD
pi_163760121
1min30 voorsprong lol
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:46 #179
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163760122
Tomgod
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163760124
1,5 minuut sneller :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:51 #181
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163760125
Keurig gedaan. ^O^ Denk dat alleen Froome sneller kan.
pi_163760127
Zieke tijd
pi_163760129
Briljante tijdrit van Dumoulin.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:37:59 #184
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760131
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Cancellara en Wiggins maakten het als absolute favoriet ook waar in Peking/Londen. Geen gejinx hoor, zie je wel hoe sterk hij is?!
Ook Tom heeft wel eens een mindere dag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:38:00 #185
108913 Godshand
guide4you
pi_163760132
Mooie tijd Tom! Maar misschien dat Froome er toch nog onder vliegt?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 15:38:07 #186
335263 freaky40
pi_163760133
Wat een koning!
Allemaal cabaretteketet!
pi_163760135
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef Joezi het volgende:
Tom vertraagd wel wat
*vertraagt

Niet bepaald overigens.
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 15:38:21 #188
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163760141
Niet onder de 50 minuten :')
  FOK!fotograaf vrijdag 15 juli 2016 @ 15:38:22 #189
842 Zorro
Z
pi_163760142
Ongeveer 3%, het pak, het pak!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163760143
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef Godshand het volgende:
Mooie tijd Tom! Maar misschien dat Froome er toch nog onder vliegt?
Zal ie al lopen doen
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:38:27 #191
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760146
De organisatie heeft ingeschat dat degene die als laatste vertrekt er 50 minuten over gaat doen.

Kan best een briljante inschatting blijken te zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760148
Zoooo dat hoofd en die schouders de laatste meters.. had niet veel langer moeten duren voor hem :P Mooi ingedeeld dus!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163760151
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:35 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Half 5
Merci.
pi_163760155
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook Tom heeft wel eens een mindere dag.
En heeft wel eens last van de druk.
pi_163760162
Echt heel goed. Al die grote namen erachter, die ook alles geven hebben, en dan anderhalve minuut pakken, wauw _O_
Demain, on roule
pi_163760163
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef noodgang het volgende:

[..]

*vertraagt
nope

vertraagde, verleden tijd vriend
pi_163760166
Knappe tijdrit hoor! Hoop dat Froome zich hier op stuk bijt :).

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-07-2016 15:39:26 ]
pi_163760168
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

*vertraagt

Niet bepaald overigens.
nope

vertraagde, verleden tijd vriend
pi_163760170
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef Godshand het volgende:
Mooie tijd Tom! Maar misschien dat Froome er toch nog onder vliegt?
Denk het niet
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163760174
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

En heeft wel eens last van de druk.
Zelfs als die echt teveel druk krijgt en moet poepen redt die het nog
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:39:30 #201
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_163760176
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook Tom heeft wel eens een mindere dag.
Ja, maar dat lijkt niet vandaag te zijn. :D
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:39:45 #202
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163760179
Normaal gesproken moet dit genoeg zijn! :)

In ieder geval tot de klassementsrenners komen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:39:53 #203
194695 franklop
Fran knock
pi_163760182
Net op tijd weer beeld
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760187
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De organisatie heeft ingeschat dat degene die als laatste vertrekt er 50 minuten over gaat doen.

Kan best een briljante inschatting blijken te zijn.
Haha, dat doen ze netjes inderdaad.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:40:23 #205
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163760191
TU DELFT FTW!
pi_163760192
Als Froome hier nog onder duikt dan ga ik wel echt twijfelen aan wat er in zijn biefstuk zit.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163760197
Tom mag in de hete stoel
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163760200
quote:
3s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef Joezi het volgende:

[..]

nope

vertraagde, verleden tijd vriend
Ook goed, maar iig niet vertraagd
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:40:48 #209
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163760202
Gaat Wielco voluit rijden?
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
pi_163760204
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:40 schreef La_Tramposa het volgende:
Als Froome hier nog onder duikt dan ga ik wel echt twijfelen aan wat er in zijn biefstuk zit.
Vlees waarschijnlijk.
pi_163760207
Tom ^O^
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:41:10 #212
194695 franklop
Fran knock
pi_163760209
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:40 schreef La_Tramposa het volgende:
Als Froome hier nog onder duikt dan ga ik wel echt twijfelen aan wat er in zijn biefstuk zit.
Ze hebben bij Sky wel altijd goede BBQ's
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760211
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook Tom heeft wel eens een mindere dag.
Ik vind dit iig wel geweldig, wat er verder ook nog gaat gebeuren. Altijd fan geweest van de tijdrijder-klimmer.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:41:16 #214
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_163760212
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:39 schreef 99.999 het volgende:
Knappe tijdrit hoor! Hoop dat Froome zich hier op stuk bijt :).
Straks raakt hij bij het zien van deze tijd weer in paniek, gaat hij rennend de tijdrit in. :X
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:41:27 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760216
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:41 schreef franklop het volgende:

[..]

Ze hebben bij Sky wel altijd goede BBQ's
Landa vindt dit leuk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:41:27 #216
108913 Godshand
guide4you
pi_163760217
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:38 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Zal ie al lopen doen
:D
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163760218
Zelfs in het laatste deel wint Tom nog 25-40 seconden op de renners die nu in de top 6 staan
pi_163760222
Heerlijke analyse van de heer Nelissen
pi_163760227
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:41 schreef Max23 het volgende:
Zelfs in het laatste deel wint Tom nog 25-40 seconden op de renners die nu in de top 6 staan
Tom kan dan ook vrij goed klimmen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:42:21 #220
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163760236
quote:
3s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:41 schreef Joezi het volgende:
Heerlijke analyse van de heer Nelissen
Zou eigenlijk Herbert moeten vervangen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:42:32 #221
194695 franklop
Fran knock
pi_163760238
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:41 schreef Max23 het volgende:
Zelfs in het laatste deel wint Tom nog 25-40 seconden op de renners die nu in de top 6 staan
heel gelijkmatig gereden, nergens gas terug moeten nemen of iets
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760239
Wat een atleet _O_
Dit had ie echt nauwelijks beter kunnen doen.
pi_163760247
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:42 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zou eigenlijk Herbert moeten vervangen.
En Boogerd Martijn.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:42:50 #224
194695 franklop
Fran knock
pi_163760251
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:42 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zou eigenlijk Herbert moeten vervangen.
liever Maaarten, die is immers voor de analyses
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760253
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:34 schreef IbanMayo het volgende:

[..]

Wanneer was dit?
Toen een lopende Froome in beeld kwam.

pi_163760265
"Tommeke Tommeke Tommeke wat doe je nu _O_"
pi_163760269
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:42 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zou eigenlijk Herbert moeten vervangen.
Wellicht Tankink volgend jaar, hoorde ik in de wandelgangen.
pi_163760274
quote:
Haha hoe droog!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:43:53 #229
108913 Godshand
guide4you
pi_163760284
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:41 schreef Max23 het volgende:
Zelfs in het laatste deel wint Tom nog 25-40 seconden op de renners die nu in de top 6 staan
Ik hoop dat Bauke gaat knallen en stijgt ten koste van Quintana. Heeft hij wel verdiend vanweg het debacle van gisteren!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:43:57 #230
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163760285
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:40 schreef La_Tramposa het volgende:
Als Froome hier nog onder duikt dan ga ik wel echt twijfelen aan wat er in zijn biefstuk zit.
Vlees zou wel verboden zijn van zijn vrouw die zijn eetschema's maakt.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163760289
quote:
3s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:43 schreef Joezi het volgende:

[..]

Wellicht Tankink volgend jaar, hoorde ik in de wandelgangen.
Liever niet, wat een clown is dat zeg. Die hoef ik geen 3 weken te horen.
pi_163760291
quote:
Wat een overacting. Al die gebaren daar ziet de kijker toch niks van.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 15:44:24 #233
335263 freaky40
pi_163760294
Froome gaat de laatste meters weer lopen...lachen man...
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:44:26 #234
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760297
Staf _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:44:54 #235
194695 franklop
Fran knock
pi_163760305
quote:
3s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:43 schreef Joezi het volgende:

[..]

Wellicht Tankink volgend jaar, hoorde ik in de wandelgangen.
Staf heeft wel vaker co-commentaar gegeven toch
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760307
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:42 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zou eigenlijk Herbert moeten vervangen.
2 ex- renners is ook niet alles..

Ik vind 1 renner en 1 persoon met een andere achtergrond wel beter, ,maar een verbeterde versie van Herbie zou niet onwelkom zijn...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163760308
quote:
Verschrikkelijk, daarom kijk ik geen Belg, 0 passie, 0 beleving
pi_163760320
Clement netjes
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:46:02 #239
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163760325
quote:
Nu een filmpje van de RAI commentatoren die ik op de achtergrond hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163760326
Lollerclement :D
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:46:07 #241
108913 Godshand
guide4you
pi_163760328
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:41 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik vind dit iig wel geweldig, wat er verder ook nog gaat gebeuren. Altijd fan geweest van de tijdrijder-klimmer.
Nderland neemt het stokje over van Luxemburg (Cancellara) met de beste tijdrijder ter wereld!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163760331
Wat een onzinnige kritiek op het Belgische commentaar zeg.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:46:23 #243
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163760334
LollerTom
pi_163760337
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nderland neemt het stokje over van Luxemburg (Cancellara) met de beste tijdrijder ter wereld!
Wat?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:46:47 #245
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760341
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nderland neemt het stokje over van Luxemburg (Cancellara) met de beste tijdrijder ter wereld!
Eeh, wat?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:46:54 #246
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760343
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Columbiafan het volgende:
Wat een onzinnige kritiek op het Belgische commentaar zeg.
Laat ze maar lullen. Wij weten wel beter.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760344
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nderland neemt het stokje over van Luxemburg (Cancellara) met de beste tijdrijder ter wereld!
Wiggins en Martin zaten er nog tussen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:47:14 #248
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163760348
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:44 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

2 ex- renners is ook niet alles..

Ik vind 1 renner en 1 persoon met een andere achtergrond wel beter, ,maar een verbeterde versie van Herbie zou niet onwelkom zijn...
Bij Eurosport was Danny altijd de presentator van het duo. Die functie vulde hij toen prima in.
pi_163760349
quote:
De Jose die gewoon zijn balpen weggooit :')
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 15 juli 2016 @ 15:47:19 #250
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163760355
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Columbiafan het volgende:
Wat een onzinnige kritiek op het Belgische commentaar zeg.
;)
pi_163760357
Serieus bizarre tijd van Clement. Zal wel vol hebben gegeven op dat klimmetje en nu wegzakken toch?
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:47:41 #253
108913 Godshand
guide4you
pi_163760358
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Wiggins en Martin zaten er nog tussen.
Bij het volgende WK tijdrijden wint Dumoulin ook wel :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163760362
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:47 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

De Jose doeg gewoon zijn balpen weggooit :')
Geweldig moment juist.
pi_163760369
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nderland neemt het stokje over van Luxemburg (Cancellara) met de beste tijdrijder ter wereld!
Martin heeft sinds 2011 de tijdritten gedomineerd. Toen was Cancellara al minder.
pi_163760375
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nderland neemt het stokje over van Luxemburg (Cancellara) met de beste tijdrijder ter wereld!
Luxemburg ja

FAALHAAS
pi_163760378
Tomgod
pi_163760379
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:44 schreef franklop het volgende:

[..]

Staf heeft wel vaker co-commentaar gegeven toch
Paar keer ja. Doet hij prima.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:48:51 #259
194695 franklop
Fran knock
pi_163760385
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:47 schreef Mykonos het volgende:
Serieus bizarre tijd van Clement. Zal wel vol hebben gegeven op dat klimmetje en nu wegzakken toch?
Staf is een meer dan prima tijdrijder.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760386
Dumoulin had er zin in i see.
pi_163760390
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:47 schreef Mykonos het volgende:
Serieus bizarre tijd van Clement. Zal wel vol hebben gegeven op dat klimmetje en nu wegzakken toch?
Clement kan prima tijdrijden.
pi_163760393
Prachtige rouwrand bij Wilco
pi_163760395
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:44 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

2 ex- renners is ook niet alles..

Ik vind 1 renner en 1 persoon met een andere achtergrond wel beter, ,maar een verbeterde versie van Herbie zou niet onwelkom zijn...
Nu heb je toch ook 2 renners?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:49:24 #264
108913 Godshand
guide4you
pi_163760401
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:48 schreef Max23 het volgende:

[..]

Luxemburg ja

FAALHAAS
Ohja Zwitserland, kniesoor

Maar goed, je begrijpt mijn punt :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator / Redactie FP + Sport vrijdag 15 juli 2016 @ 15:49:34 #265
408813 crew  trein2000
pi_163760407
Waarom vliegt de heli niet?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_163760408
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Nu heb je toch ook 2 renners?
Herbert als renner beschouwen. :')
pi_163760410
Mooi kanogebied zeg, prachtig
pi_163760412
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef Joezi het volgende:
Prachtige rouwrand bij Wilco
Hadden alle Lotto-Jumbo renners dat?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163760417
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef OpslugtAfMorket het volgende:

[..]

Clement kan prima tijdrijden.
En steekt in prima vorm. Alleen zat ie gisteren in de kopgroep. Dat moet toch parten gaan spelen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:50:40 #270
194695 franklop
Fran knock
pi_163760430
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef Joezi het volgende:
Prachtige rouwrand bij Wilco
Dat mis ik even?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760433
Tom net interview bij de Belg
pi_163760436
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Herbert als renner beschouwen. :')
OS gehaald.

Maar hij is inderdaad eigenlijk schaatser.
pi_163760437
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Hadden alle Lotto-Jumbo renners dat?
Weet ik niet, tis niet zo goed voor de aerodynamica lijkt me
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:51:08 #274
194695 franklop
Fran knock
pi_163760439
Keldermerckx vind het wel best deze keer?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163760440
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:50 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat mis ik even?
Soort van zwarte tape om zijn rugnummer. Wel gek dat hij tot zover de enige lijkt te zijn?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163760441
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:51 schreef franklop het volgende:
Keldermerckx vind het wel best deze keer?
Week 3!
pi_163760443
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:50 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat mis ik even?
Zwarte rand om de rugnummer
pi_163760448
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:51 schreef franklop het volgende:
Keldermerckx vind het wel best deze keer?
Die gaat aanvallen in de Alpen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:51:34 #279
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163760449
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:49 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Hadden alle Lotto-Jumbo renners dat?
Ja, als herinnering aan hun waardeloze Tour.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163760451
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:50 schreef Joezi het volgende:

[..]

Weet ik niet, tis niet zo goed voor de aerodynamica lijkt me
Nouja, of juist wel als je het aftapet..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:51:43 #281
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760452
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:51 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Die gaat aanvallen in de Alpen.
Haha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:51:54 #282
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163760455
Kelderman faalt weer :')
pi_163760457
Ik vond dat Kelderman wel heel zwaar zat op die klim, te zwaar volgens mij. En ik weet dat Clement prima kan tijdrijden, maar hij rijdt 3e tijd op punt 1 he? Dat is beter dan een groot aantal wereldtoppers.
Demain, on roule
pi_163760459
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:51 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, als herinnering aan hun waardeloze Tour.
Hi hi hi hi hi.
pi_163760462
Kelderman moet echt uit koers gehaald worden, genante vertoning dit.
pi_163760470
daar ging ie al bijna
pi_163760475
Keldermans doet geen klassement meer denk ik
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:52:47 #288
194695 franklop
Fran knock
pi_163760477
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:52 schreef Mykonos het volgende:
Ik vond dat Kelderman wel heel zwaar zat op die klim, te zwaar volgens mij. En ik weet dat Clement prima kan tijdrijden, maar hij rijdt 3e tijd op punt 1 he? Dat is beter dan een groot aantal wereldtoppers.
Moet nog een nieuwe ploeg voor volgend jaar en rijdt sowieso al een prima Tour.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:53:05 #289
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163760483
Kelderman een dicht achterwiel geven is ook wel een beetje de kat op het spek binden he
pi_163760485
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:52 schreef Mykonos het volgende:
Ik vond dat Kelderman wel heel zwaar zat op die klim, te zwaar volgens mij. En ik weet dat Clement prima kan tijdrijden, maar hij rijdt 3e tijd op punt 1 he? Dat is beter dan een groot aantal wereldtoppers.
Staf is bevrijdt, was gisteren als een kind zo blij dat hij eens in een vlucht tot het einde zat. _O-
pi_163760488
Hij doet de zig-zag die Rickon had moeten doen!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163760492
Kelderman met rugnummer 51. Merckx droeg ook dat nummer
pi_163760493
Froome start om 16.39.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:53:37 #294
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163760495
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:53 schreef capuchon_jongen het volgende:
Kelderman met rugnummer 51. Merckx droeg ook die nummer
die nummer swa
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163760496
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:53 schreef capuchon_jongen het volgende:
Kelderman met rugnummer 51. Merckx droeg ook die nummer
En terecht.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:53:41 #296
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163760497
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:52 schreef franklop het volgende:

[..]

Moet nog een nieuwe ploeg voor volgend jaar en rijdt sowieso al een prima Tour.
Prachtige 4de plek inderdaad. Toch denk ik dat er meer in had gezeten als ze wel de volledige berg hadden gedaan.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:54:03 #297
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163760501
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:53 schreef capuchon_jongen het volgende:
Kelderman met rugnummer 51. Merckx droeg ook die nummer
Kelderman rijdt wel zonder doping.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163760532
Haha als Chavanel 4 minuten achter Dumoulin finisht is het dramatisch, terwijl Lau iets van 8 minuten daarboven 'degelijk reed' :D
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:56:19 #299
108913 Godshand
guide4you
pi_163760533
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:54 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Kelderman rijdt wel zonder doping.
Keldeman met Merckx vergelijken... Belediging voor Eddy.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163760536
Dit topic sluit automatisch over 2 posts
pi_163760538
Stel je voor dat Wielco nu in de NL-trui had gereden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')