abonnement Unibet Coolblue
pi_162977784
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Spellchecker maandag 13 juni 2016 @ 18:41:03 #2
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_162981708
quote:
Syriërs betalen smokkelaars om weer naar huis te gaan. Wij zijn woedend op Europeanen.

Europa leek hen het beloofde land. Velen riskeerden hun leven op weg ernaartoe. Hun droom spatte uit elkaar in de Griekse velden. Nu zetten Syrische vluchtelingen opnieuw hun leven op het spel. Ditmaal in omgekeerde richting. En weer profiteren de smokkelaars.

Sommige Syriërs die in Griekenland vastzitten sinds de sluiting van de Balkanroute, geloven niet meer in een beter leven. Ze zijn ontgoocheld in de manier waarop Europa hen behandelt. Dus betalen ze smokkelaars om hen weer naar Turkije te brengen. Ze vermijden dit keer wel de Egeïsche Zee en steken de Maritsa rivier over naar Turkije. Maar de rivier kent sterke stromingen waardoor al velen er de afgelopen jaren het leven lieten. Elke nacht verzamelen groepjes vluchtelingen aan het station van het Griekse grensoord Didimoticho. Daar wachten ze hun kans af om over te steken.

Kamperen
Onder hen bevindt zich Atia al-Dschassem, een 27-jarige kapper uit Damascus. Na maanden gekampeerd te hebben aan de Grieks-Macedonische grens wil hij nu terugkeren met zijn vrouw en eenjarige dochter. "Ik ga naar Turkije. Ik wil Europa niet meer. Punt", vertelt hij aan de Duitse krant Die Welt.

Bombardementen
Ze hopen dat het hun laatste nacht in Griekenland wordt. "Ik smeek God dat hij ons helpt weer naar Syrië te gaan. In Syrië ging het beter dan hier, zelfs met de bombardementen", aldus al-Dschassem. De familie kwam op 24 februari in Griekenland aan en wilde naar het noorden. Hun reis naar Duitsland kwam aan de Macedonische grens ten einde.

Deal
De Europese Unie en Turkije sloten ondertussen een deal die bepaalt dat vluchtelingen die na 20 maart in Griekenland zijn toegekomen, terug naar Turkije worden gestuurd. Diegenen die voor 20 maart kwamen, zitten vast op het Griekse vasteland. Na de sluiting van de Balkanroute gaat het naar schatting om 57.000 mensen. In Griekenland waar de werkloosheid 24 procent bedraagt, willen de meesten niet blijven.

Erbarmelijk
Al-Dschassem bracht samen met zijn gezin een paar maanden door in het illegale kamp van Idomeni aan de Macedonische grens waar de levensomstandigheden erbarmelijk waren. In mei werd het kamp ontruimd en werden de vluchtelingen naar officiële opvangcentra van de Griekse overheid gebracht. De Syrische familie borg haar droom om naar Duitsland te gaan, op.

"Geen medeleven"
"Wij hadden niet verwacht dat we in Europa zo behandeld zouden worden", zegt de vluchteling. "Wij dachten dat men humaan ging zijn en zich om ons en onze kinderen zou bekommeren en bescherming geven. Wij dachten dat we geholpen gingen worden maar het tegendeel was waar. Europa toont helemaal geen medeleven met ons."

Honderden euro's
Ze besloten naar Turkije te gaan waar zijn broer woont. Maar zoals vele anderen, hebben ze moeten vaststellen dat dat niet eenvoudig is. Via de officiële, bureaucratische weg duurt het lang. Dus wenden ze zich tot smokkelaars die 'slechts' enkelen honderden euro's vragen in plaats van enkele duizenden euro's in de andere richting.

Hek
"Sinds korte tijd zien we een omgekeerde stroom vluchtelingen op gang komen van Idomeni naar onze noordelijke grens", verklaart Ilias Akidis, hoofd van de politie in Didimoticho. De weg over land wordt door een hek versperd. Wat rest, is de rivier. De afgelopen twee maanden werden 150 mensen opgepakt die illegaal in Turkije probeerden te geraken. "Op dit moment is het zeer gevaarlijk omdat de stand van de rivier zo hoog is door hevige regenval", meent Akidis.

Woedend
Ook de 21-jarige kunststudent Madschd Hamed heeft de hoop op een leven in Europa opgegeven. Na drie maanden in Idomeni besloot hij eind mei om terug te keren. "Ik wil weer naar Syrië om mijn studie aan de kunstschool in Damascus voort te zetten", legt hij uit. "Zelfs indien de grenzen opnieuw opengaan, keer ik terug. Ik ben zeer woedend op de Europeanen voor de omstandigheden waarin ze ons laten leven."

Gedwongen
Met een landkaart in de hand gaat hij op weg naar Thessaloniki om van daaruit Didimoticho te bereiken. "Daar steek ik de rivier over zoals andere Syriërs me verteld hebben", verklaart de jongeman. Van Turkije wil hij naar Libanon vliegen en dan verdergaan naar Damascus. "Ik heb nooit geprobeerd om de grens met Macedonië illegaal over te steken. Ik wilde op een legale manier naar Duitsland maar nu ben ik gedwongen om op deze wijze naar mijn land terug te keren."
Bron
  maandag 13 juni 2016 @ 18:43:36 #3
365082 IPA35
Patriarch
pi_162981778
Entitlement Mentality
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_162989125
YPG: wij zijn niet voor of tegen assad
Assad PM:

Edit: reactie op youtube zegt dat het een mp is, niet de pm :')
  maandag 13 juni 2016 @ 22:00:48 #6
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_162990174
Jahoor, een goed georganiseerde, ervaren, door de Amerikanen gesteunde macht aanvallen, die met hand en tand hun thuisland zullen verdedigen.

Syrië is te moe van oorlog om de Koerdische geest terug in de fles te krijgen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  maandag 13 juni 2016 @ 22:24:07 #7
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162991568
lol hij zou willen dat hij PM was
Say what?
  maandag 13 juni 2016 @ 22:26:21 #8
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  maandag 13 juni 2016 @ 23:36:51 #9
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162994736
SAA gaat los in Kabanah?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 00:08:33 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162995428
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 23:36 schreef Zahreddine het volgende:
SAA gaat los in Kabanah?
Bron van Sidorenko

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 00:10:11 #11
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162995465
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 00:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Bron van Sidorenko

[ afbeelding ]
Dat is dan toch enigste positieve nieuws na de desastreuze match van Belgie :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 00:11:07 #12
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162995478
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 00:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dat is dan toch enigste positieve nieuws na de desastreuze match van Belgie :')
_O-

Wilmots is een tactische onbenul. Dat heeft ie dan wellicht gemeen met veel hoge piefen in de SAA.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 12:53:19 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163003589
Baghdadi is weer eens doodverklaard :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 13:57:09 #14
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_163005141
Protège moi de mes désirs.
pi_163005924
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 12:53 schreef Szura het volgende:
Baghdadi is weer eens doodverklaard :')
Via een gefotoshopte Amaq verklaring ook. De halve wereld er ook gewoon intrappen alsof ze voor het eerst op het internet zitten. _O-
NEE!
pi_163010070
close call voor deze helden _O_

arabthomness twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 16:30:17 #Syria: media activist Hadi Abdullah and photographer Khaled al-Issa both got injured in a regime attack on #Aleppo https://t.co/wchiLRJFC6 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 14 juni 2016 @ 20:07:34 #17
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163014339
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 20:10:31 #18
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163014418
sayed_ridha twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 16:09:26 #SDF take control of Qanat al-Ghara village & the mills in the outskirts of #Manbij reageer retweet
sayed_ridha twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 18:49:41 #SDF capture Hudhud & al-Hamdoniyah in #Manbij outskirts reageer retweet
sayed_ridha twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 12:37:14 According to al-Mayadeen, German Special Forces units are assisting #SDF at #Manbij, US & French advisors are already deployed there reageer retweet
Say what?
pi_163014522
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 17:47 schreef Slayage het volgende:
close call voor deze helden _O_

arabthomness twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 16:30:17 #Syria: media activist Hadi Abdullah and photographer Khaled al-Issa both got injured in a regime attack on #Aleppo https://t.co/wchiLRJFC6 reageer retweet
[ afbeelding ]
Hoeveel kinderen zijn er doodgegaan?
  dinsdag 14 juni 2016 @ 20:54:18 #20
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163015808
Khalasa door terroristen onder vuur.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 21:54:20 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163018194
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 20:10 schreef UpsideDown het volgende:
sayed_ridha twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 16:09:26 #SDF take control of Qanat al-Ghara village & the mills in the outskirts of #Manbij reageer retweet
sayed_ridha twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 18:49:41 #SDF capture Hudhud & al-Hamdoniyah in #Manbij outskirts reageer retweet
sayed_ridha twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 12:37:14 According to al-Mayadeen, German Special Forces units are assisting #SDF at #Manbij, US & French advisors are already deployed there reageer retweet
Dat special forces-verhaal is in ieder geval bij Al Masdar ontkracht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 23:02:05 #23
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163020943
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163023268
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 20:14 schreef Atak het volgende:

[..]

Hoeveel kinderen zijn er doodgegaan?
tja das geen nieuws meer.

no body cares...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163023299
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 23:02 schreef Perrin het volgende:

[..]

Hij rijdt nog door, lijkt het?
jammer dat ze geknipt hebben idd. is niet helemaal duidelijk hoe het afloopt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163023338
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163033493
JohnArterbury twitterde op woensdag 15-06-2016 om 10:02:26 Jabhat al-Nusra claims to have captured 75% of Khalsa in south Aleppo -- most detailed battle breakdown yet https://t.co/JenQ3DH4nf reageer retweet
archicivilians twitterde op woensdag 15-06-2016 om 15:36:21 South #Aleppo: Latest news saying Khalsah completely taken by Opposition, but still unconfirmed if including the southern hill. #Syria reageer retweet
interessant if true

quote:
Local sources said on Sunday that Hezbollah units, who had moved to southern Syria this spring, are redeploying in Aleppo Province to try and turn the tide of the war.
http://eaworldview.com/20(...)uthern-aleppo-front/

[ Bericht 19% gewijzigd door Slayage op 15-06-2016 15:49:18 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 16:26:31 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163035498
Hier ook:

@leithfadel
Looks like Hezbollah has returned to southern Aleppo. They led the attack to recapture Zeitan. Interesting move.

Troependans :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 15 juni 2016 @ 18:49:15 #29
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163039093
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 15 juni 2016 @ 19:02:57 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163039546
Misschien moet die hypocriet ook eens wat zeggen over die JaF-apen en hun vriendjes in het noorden van de stad die net zo goed aanvallen. Oh wacht, de VS wil ze liever niet gebombardeerd zien :') !!!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163043634
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 16:26 schreef Szura het volgende:
Hier ook:

@leithfadel
Looks like Hezbollah has returned to southern Aleppo. They led the attack to recapture Zeitan. Interesting move.

Troependans :')
was een beetje een raar verhaal dat hezz er sowieso wegging. misschien wisten ze wat er aa n zat te komen en hebben ze zich daarom terug getrokken zodat de fatemijoen kanonnenvoer de meeste kogels zou vangen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163043728
quote:
big talk van meneer flipflop :') over 5 maanden wordt eindelijk van zijn lijden verlost.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163043756
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 19:02 schreef Szura het volgende:
Misschien moet die hypocriet ook eens wat zeggen over die JaF-apen en hun vriendjes in het noorden van de stad die net zo goed aanvallen. Oh wacht, de VS wil ze liever niet gebombardeerd zien :') !!!!
de amerikanen weten niet wat ze willen. dat is het probleem.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163043996
pingpong gaat verder

NorthernStork twitterde op woensdag 15-06-2016 om 19:42:40 Rebels coalition advance along the Turkish borders and expel #IS from Tal Batal and al-Azatiya villages north Aleppohttps://t.co/dbAXfbnILH reageer retweet
ze doen eindelijk een keer normaal daar in de ghouta...

archicivilians twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 22:49:45 Reports saying Opposition factions (mainly Faylaq Rahman) took control of Hatitat Jarash village and several positions near #Mleha town. reageer retweet
ze hebben duidelijk een aardige levering atgms gekregen. zuid aleppo.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:16:17 #35
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163044250
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:
pingpong gaat verder

NorthernStork twitterde op woensdag 15-06-2016 om 19:42:40 Rebels coalition advance along the Turkish borders and expel #IS from Tal Batal and al-Azatiya villages north Aleppohttps://t.co/dbAXfbnILH reageer retweet
ze doen eindelijk een keer normaal daar in de ghouta...

archicivilians twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 22:49:45 Reports saying Opposition factions (mainly Faylaq Rahman) took control of Hatitat Jarash village and several positions near #Mleha town. reageer retweet
ze hebben duidelijk een aardige levering atgms gekregen. zuid aleppo.

Archicivilians is een leugenaar.

leithfadel twitterde op woensdag 15-06-2016 om 16:15:25 More gains made in the East Ghouta today. Syrian Army advances on Jisreen. Rebels didn't make any gains yesterday. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163044421
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:16 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Archicivilians is een leugenaar.

leithfadel twitterde op woensdag 15-06-2016 om 16:15:25 More gains made in the East Ghouta today. Syrian Army advances on Jisreen. Rebels didn't make any gains yesterday. reageer retweet
assadist leith vind ik ook weinig betrouwbaar, dus tja
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:21:23 #37
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163044501
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

assadist leith vind ik ook weinig betrouwbaar, dus tja
Beter dan Archicivilians. Enig betrouwbaar bewijs voor zijn claims of moeten we zoals zo vaak zijn mooie ogen geloven?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163044530
zo ziet de wapen stilstand, waar voedsel leveringen van belegerde gebieden een onderdeel was, van assad eruit.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163044573
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:21 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Beter dan Archicivilians. Enig betrouwbaar bewijs voor zijn claims of moeten we zoals zo vaak zijn mooie ogen geloven?
achja.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:23:12 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163044576
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:22 schreef Slayage het volgende:
zo ziet de wapen stilstand, waar voedsel leveringen van belegerde gebieden een onderdeel was, van assad eruit.

[ afbeelding ]
Leuk grafiekje, wie heeft het gemaakt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163044698
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:23 schreef Szura het volgende:

[..]

Leuk grafiekje, wie heeft het gemaakt
niet de assadisten uiteraard, want hun komt het niet uit, die hebben er geen belang bij. die ontkennen zelfs dat er mensen honger lijden in daraya en dat mensen hun eigen gewassen verbouwen omdat het gebied zo vruchtbaar is _O- _O- _O- sick fucks :')

we hebben gezien wat er met darayya is gebeurd afgelopen week. kregen ze een paar vrachtwagens om vervolgens naar gort gebombardeerd te worden.

_O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163044742
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:27:42 #43
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163044797
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:26 schreef Slayage het volgende:
[ afbeelding ]
HAHAHAHA

En de mensen van Fuah/Kafraya en daarvoor in Nubl/Zahraa en nog daarvoor in DeZ tellen niet mee zeker?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:28:55 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163044859
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:26 schreef Slayage het volgende:
[ afbeelding ]
Je gaat me niet vertellen dat er niemand is verhongerd in Fuah/Kefraya/Deir ez-Zor/Nubl/Zaraa
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163044876
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

HAHAHAHA

En de mensen van Fuah/Kafraya en daarvoor in Nubl/Zahraa en nog daarvoor in DeZ tellen niet mee zeker?
mij is in de media ontgaan de uitgemergelde mensen in oa fua/kafraya, maar misschien ligt dat aan mij :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163044891
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Je gaat me niet vertellen dat er niemand is verhongerd in Fuah/Kefraya/Deir ez-Zor/Nubl/Zaraa
heb jij beelden fotos gezien?

daarnaast krijgt deir uchtdroppingen en is nubl aangrenzend aan de koerdische gebieden daar is ooit echt sprake geweest van een blegering
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:35:18 #47
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163045172
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb jij beelden fotos gezien?

daarnaast krijgt deir uchtdroppingen en is nubl aangrenzend aan de koerdische gebieden daar is ooit echt sprake geweest van een blegering
http://www.reuters.com/ar(...)dUSKCN0UP2FZ20160112

quote:
Yacoub El Hillo, the U.N. resident and humanitarian coordinator in Syria who was in Madaya overseeing the operation to distribute food to over 40,000 people, said he had also received reports, which could not be confirmed, that at least 40 people had died of starvation.

"We have seen with our own eyes severely malnourished children. I am sure there also malnourished older people and it is true they are malnourished, and so there is starvation," he told Reuters by phone from Madaya.

He said aid workers had also seen cases of starvation in al Foua and Kefraya.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163045459
Ondertussen is Falujah een massagraf geworden voor militias en regeringstroepen.
pi_163045533
quote:
ik ontken niet dat er ondervoeding / starvation, maar fotos als deze heb ik niet 1 keer uit de gebieden van de assadisten gezien, dat is mijn observatie.



en als je dan kijkt hoe de assadisten de wapen stilstand weer hebben uitgespeeld, door de VN lucht droppingen laat doen aan bv deir en rebellen gebieden gewoon verder te laten verhongeren waarop de VN zegt "we hebben toestemming nodig van de surische regering om luchtdroppingen te doen" _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 15 juni 2016 @ 21:44:50 #50
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163045586
Ze krijgen al hulpkonvooien.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163045643
Het debielste is nog dat die mensen gewoon blijven doorfokken. Was paar weken geleden in het nieuws, van een 23 jarige vrouw die met haar 4 kinderen uit Aleppo was gevlucht en van haar broer gescheiden zou worden :')

Echt triest. Niet het slimste volk.
pi_163045763
quote:
13s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:46 schreef BEFEM het volgende:
Het debielste is nog dat die mensen gewoon blijven doorfokken. Was paar weken geleden in het nieuws, van een 23 jarige vrouw die met haar 4 kinderen uit Aleppo was gevlucht en van haar broer gescheiden zou worden :')

Echt triest. Niet het slimste volk.
mensen zijn er om te fokken, maar misschien was dat jou ontgaan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163045989
quote:
13s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:46 schreef BEFEM het volgende:
Het debielste is nog dat die mensen gewoon blijven doorfokken. Was paar weken geleden in het nieuws, van een 23 jarige vrouw die met haar 4 kinderen uit Aleppo was gevlucht en van haar broer gescheiden zou worden :')

Echt triest. Niet het slimste volk.
Ik denk niet dat ze in oorlogsgebieden condooms tot hun beschikking hebben. De mens fokt er altijd op los, oorlog of geen oorlog. Hoort bij de natuur.
pi_163046218
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

mensen zijn er om te fokken, maar misschien was dat jou ontgaan...
Was in WO2 wel anders in Nederland volgens mij. Maar groot gedeelte van de conflicten komt natuurlijk door een snelle groei van de bevolking. Iets waar ze dus rustig mee doorgaan in oorlogstijd.
pi_163046231
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:53 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik denk niet dat ze in oorlogsgebieden condooms tot hun beschikking hebben. De mens fokt er altijd op los, oorlog of geen oorlog. Hoort bij de natuur.
Je kunt ook nog altijd in de poepert doen :+
pi_163046522
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:58 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Was in WO2 wel anders in Nederland volgens mij.
waar baseer je dat op ?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163047138
quote:
99s.gif Op woensdag 15 juni 2016 22:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar baseer je dat op ?
Klopt niet helemaal wat ik zeg. Na de oorlog was het wel 2x zo hoog dan tijdens de oorlog. En in Nederland was het natuurlijk nog prima toeven over het algemeen. Zeker in vergelijking met Syrie.

  woensdag 15 juni 2016 @ 23:40:58 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163050598
@AFP
#BREAKING Russia announces 48-hour ceasefire in Syria's Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163050608
IraqiSecurity twitterde op woensdag 15-06-2016 om 22:14:15 Maj. Salam of #Iraq's Golden Div. suffered awful injuries in #Fallujah but is on track to making a full recovery. https://t.co/pesenKewtV reageer retweet
Kwam voor in deze documentaire

-
pi_163051874
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 23:41 schreef SteelDogg het volgende:
IraqiSecurity twitterde op woensdag 15-06-2016 om 22:14:15 Maj. Salam of #Iraq's Golden Div. suffered awful injuries in #Fallujah but is on track to making a full recovery. https://t.co/pesenKewtV reageer retweet
Kwam voor in deze documentaire

Hoort erbij, gewoon doorgaan met fallujah innemen.
VS nam ook zijn tijd ervoor.
pi_163052153
:D
NorthernStork twitterde op woensdag 15-06-2016 om 07:09:12 The moment #JaF captured a group of IRGC soldiers in Mar'rata village south Aleppo a week ago. https://t.co/Js0YpyXiSR reageer retweet
pi_163052165
Trouwens ook erg veel sneue beeldmateriaal. Lijkt wel of de media er blind voor is. 18+

Mr_Ghostly twitterde op donderdag 16-06-2016 om 00:41:20 My God he is 90% buried but still clawing his way out of the crush. The child is alive too! @SyriaCivilDef on scene. https://t.co/6IojmEzg1r reageer retweet
pi_163056143
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:53 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik denk niet dat ze in oorlogsgebieden condooms tot hun beschikking hebben. De mens fokt er altijd op los, oorlog of geen oorlog. Hoort bij de natuur.
Met het risico dat er niet genoeg eten/drinken is voor deze kinderen en dat ze, als zwaksten, het eerste slachtoffer worden. Geen wonder dat die slachtoffers het meest op het nieuws te zien zijn, dat scoort namelijk zo lekker.
Racist
  donderdag 16 juni 2016 @ 11:26:01 #64
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163056510
Zie nu zowat dagelijks berichten op Twitter en via Al Masdar over liquidatie(pogingen) onder fracties in Idlib. Trouble in 'paradise'?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163057547
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 23:40 schreef Szura het volgende:
@AFP
#BREAKING Russia announces 48-hour ceasefire in Syria's Aleppo
_O- _O- _O- :')


markito0171 twitterde op donderdag 16-06-2016 om 12:52:14 #Syria Pics of ##Russia'n 48h-ceasefire: Alcastello road in northern outskirts of #Aleppo after attacked by jets https://t.co/ykR7eMytLM reageer retweet
hopelijk maken ze werk van die shit.

JoelWing2 twitterde op woensdag 15-06-2016 om 20:24:42 ISF arrested a Hashd member accused of killing displaced in Fallujah op reageer retweet


[ Bericht 29% gewijzigd door Slayage op 16-06-2016 12:55:24 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163060553
joshua_landis twitterde op donderdag 16-06-2016 om 14:35:28 Federal plan for northern Syria advances with U.S.-backed forces https://t.co/uCIj4ariGp via @Reuters reageer retweet
joshua_landis twitterde op donderdag 16-06-2016 om 14:45:42 Islamic State committing genocide against Yazidis says U.N. On going. 30 mass graves uncovered so far. https://t.co/R3Eb5kOuyX via @Reuters reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163065397
if true _O- _O- _O- amerikanen :')

JulianRoepcke twitterde op donderdag 16-06-2016 om 16:30:59 #BreakingNewsThe anti-#ISIS/#US-backed "New Syrian Army" confirms, #Russia attacks its troops in the Syrian desert. https://t.co/2Hk6DqghvR reageer retweet
hadden ze in fallujah een olympisch stadion :P

arabthomness twitterde op donderdag 16-06-2016 om 17:48:02 #Iraq: Iraqi forces have captured the Olympic stadium of #Fallujah, raising the Iraqi flag over the building reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 16 juni 2016 @ 18:01:28 #68
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163065592
Lijkt me wel dus:

@sayed_ridha
Warplanes belonging to either #SyAAF or #RuAF carried out air raid on the 'New Syrian Army' at Tanf killing/wounding several #Syria
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163065953
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:01 schreef Szura het volgende:
Lijkt me wel dus:

@sayed_ridha
Warplanes belonging to either #SyAAF or #RuAF carried out air raid on the 'New Syrian Army' at Tanf killing/wounding several #Syria
de russen zaten in het noorden al de door de amerikanen gesteunde rebellen te steunen, daarvan kan je als rusland zeggen, "ze werken met nusra dus verdienen ze ook gebombardeerd te worden"

welk argument wordt door de russen hier dan gebruikt? "het zijn net zo goed terroristen als isis" :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 16 juni 2016 @ 19:48:49 #70
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163068473
Kebab removal.

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 16 juni 2016 @ 20:47:27 #71
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163070398
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 16 juni 2016 @ 20:50:29 #72
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163070511
Zaher Al-Deen _O_ _O_ _O_

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 16 juni 2016 @ 21:56:22 #73
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163072943
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 19:48 schreef Zahreddine het volgende:
Kebab removal.

[ afbeelding ]
Ze schijnen die inham links ook nog prijs te hebben gegeven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163075773
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 20:50 schreef Zahreddine het volgende:
Zaher Al-Deen _O_ _O_ _O_

[ afbeelding ]
_O_
  donderdag 16 juni 2016 @ 23:29:35 #75
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163076095
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 19:48 schreef Zahreddine het volgende:
Kebab removal.

[ afbeelding ]
kebab removal :')

Ten eerste ben je niet origineel omdat het niet jouw grap is maar van Engels sprekende forum leden op buitenlandse forums.

Ten tweede zijn beide partijen die strijden kebab, hetzij meer of minder extreem, allebei kebabs.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163076259
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 23:29 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

kebab removal :')

Ten eerste ben je niet origineel omdat het niet jouw grap is maar van Engels sprekende forum leden op buitenlandse forums.

Ten tweede zijn beide partijen die strijden kebab, hetzij meer of minder extreem, allebei kebabs.
Huilie huilie
  donderdag 16 juni 2016 @ 23:41:14 #77
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163076335
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2016 23:37 schreef Djibril het volgende:

[..]

Huilie huilie
Mwah valt mee, als je een kritische noot gelijk opvat als 'huilen' moet jij weten, dan huilt iedereen dus op NWS.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163076388
The sweat tears of infathomable sadness are yummie.

De Turkmenen zijn toast, geofferd door de strategische grootheid Sultan Donkey the First.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 00:19:16 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163076930
@Charles_Lister
Terrible news from #Syria

Khaled al-Eissa & @HadiAlabdallah are severely wounded after assassination attack tonight

@Charles_Lister
#pt: @HadiAlabdallah is undergoing surgery. Some reports say Khaled alEissa has died of injuries.

An IED targeted them in Al-Shaar, #Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163077412
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 00:19 schreef Szura het volgende:
@Charles_Lister
Terrible news from #Syria

Khaled al-Eissa & @HadiAlabdallah are severely wounded after assassination attack tonight

@Charles_Lister
#pt: @HadiAlabdallah is undergoing surgery. Some reports say Khaled alEissa has died of injuries.

An IED targeted them in Al-Shaar, #Aleppo
NorthernStork twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 00:37:28 One day after injured in airstrike, IED targeted media activists Khalid al-Isa and Hadi al-Abdulla in Aleppo. https://t.co/DUd1Yqd3j7 reageer retweet
NorthernStork twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 00:43:13 Local activists reported their condition is stable with severe injuries. To be confirmed. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 01:00:53 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163077490
Die Khalid wordt op Twitter al doodverklaard
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163077509
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 01:00 schreef Szura het volgende:
Die Khalid wordt op Twitter al doodverklaard
BosnjoBoy twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 00:59:03 @archicivilians A friend called me from Kilis now. Hadi Abdallah is injured everywhere but moderately, while Khalid is in critical condition reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 01:04:07 #83
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163077532
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 01:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

BosnjoBoy twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 00:59:03 @archicivilians A friend called me from Kilis now. Hadi Abdallah is injured everywhere but moderately, while Khalid is in critical condition reageer retweet
Kilis? Dus die twee liggen in Turkije?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163077580
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 01:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Kilis? Dus die twee liggen in Turkije?
dunno, of die persoon in kilis heeft direct contact met mensen om hem heen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163078111
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163078158
zware stand off al dagen in khalsa tussen de rebellen en de assadisten

NorthernStork twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 02:43:41 Reports of heavy clashes erupted in strategic Khalsa village south #Aleppo between Jaish al-Fath and IRGC militias. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 10:11:17 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163080321
Wat een mongolen die diplomaten :')
Hypocriete oorlogszuchtige kamikazepiloten :r :r..


quote:
Diplomaten VS willen militaire actie tegen regime van Assad
VANDAAG, 06:27BUITENLAND

Meer dan vijftig Amerikaanse diplomaten roepen hun regering in een brief op om Syrische regeringsdoelen te bombarderen. The New York Times en The Wall Street Journal hebben een intern memo ingezien dat circuleert op het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De ambtenaren vragen om militair ingrijpen tegen president Assad omdat die weigert zich te houden aan het staakt-het-vuren dat eerder dit jaar werd gesloten. Assad blijft zijn eigen bevolking bestoken en heeft enkele plaatsen van de buitenwereld afgesloten.

Tot op heden wil president Obama zich niet direct mengen in de Syrische burgeroorlog. Wel steunen de Amerikanen verschillende opstandelingengroepen met wapens en trainingen en bombarderen ze doelen van terreurorganisatie IS. Ook hebben ze meermaals gezegd dat ze geen politieke toekomst zien voor Assad in Syrië.

Een woordvoerder van Buitenlandse Zaken wil niet reageren op het memo, omdat de brief pas onlangs werd verstuurd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 10:29:14 #88
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163080639
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 10:11 schreef Szura het volgende:
Wat een mongolen die diplomaten :')
Hypocriete oorlogszuchtige kamikazepiloten :r :r..

[..]

:')

McCain zal wel een orgasme hebben als hij dat leest.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163081662
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 10:11 schreef Szura het volgende:
Wat een mongolen die diplomaten :')
Hypocriete oorlogszuchtige kamikazepiloten :r :r..

[..]

tja de VS is zwaar verdeeld, maar er waren toch geen sancties als een partij zich niet hield aan de stilstand?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 11:15:35 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163081742
@sayed_ridha
#ISF have reportedly taken control of the government compound & mayor's building in the centre of #Fallujah
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163081810
voorlopig goed nieuws

RamiJarrah twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 08:15:35 UPDATE: both Hadi AlAbdullah and Khaled Isa are in stable condition now after being transferred to Turkey for treatment. #Syria reageer retweet
russisch wapenstilstand

markito0171 twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 08:42:28 #Syria #Russia'n airstrike on Babis NW suburb of #Aleppo withPhosphorus bombs last nighthttps://t.co/3JCBpkDyqohttps://t.co/k7adHd8scJ reageer retweet
markito0171 twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 10:37:07 #Syria Russia'n airstrikes with cluster bombs on Alcastello road & Mallah farms in northern outskirts of #Aleppo city reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 10:39:03 1st footage from inside Khalasah (yesterday): geolocation show Rebels control center (school & mosque). S. #Aleppo https://t.co/zTwgffeQ7T reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 11:20:59 #92
330618 MrvanTrapZ
Facta, non verba
pi_163081871
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 23:29 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

kebab removal :')

Ten eerste ben je niet origineel omdat het niet jouw grap is maar van Engels sprekende forum leden op buitenlandse forums.

Ten tweede zijn beide partijen die strijden kebab, hetzij meer of minder extreem, allebei kebabs.
:') _O- komt wel over als janken ja.
Rock you in your face and stab your brain with your nosebone
pi_163081960
interessant if true na al die tegenslagen

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 11:01:15 Reports Rebels seized back all locations they lost recently to pro-Regime forces, incl. strategic Ayn Issa in Jebal Turkman, N. #Latakia. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 11:27:19 Now confirmed by 2nd Coastal Division: Hayat, Saraf, Sharurah & Ayn Issa seized back after fierce clashes.https://t.co/fFQVzEmA9V reageer retweet


[ Bericht 32% gewijzigd door Slayage op 17-06-2016 11:43:38 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163082995
vroeg me af waarom de sdf zo stevig kan doorstoten, terwijl de fsa aan het pingpongen is...



heeft dat te maken met de hoeveelheid is-mannetjes in het westen van al-bab, vergeleken met het oosten?

vraag me verder ook af waarom fsa niet iets verderop via turkije is aanvalt


zo te zien kan sdf iig nog genoeg doorstoten...

screenshots van wiki: https://en.wikipedia.org/(...)ese_insurgencies.png
pi_163083067
slechts 50km...

pi_163083096
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 12:18 schreef PENISPENISPENIS het volgende:
vroeg me af waarom de sdf zo stevig kan doorstoten, terwijl de fsa aan het pingpongen is...

omdat sdf backup heeft van speciale eenheden op de grond die luchtbombardementen kunnen oproepen. de backing van de sdf/ypg is sterk.

de backing van de rebellen in noord aleppo is halfhartig en alleen maar eigenlijk om de turken te pleasen, omdat de amerikanen de rebellen simpelweg niet vertrouwen.

amerikanen willen het liefst dat de rebellen daar weggaan zodat het front overzihctelijk wordt en isis binnen no time afgemaakt wordt. maar dat zou feitelijk impliceren dat turkije een PKK staat heeft aan de zuid grens, dezelfde PKK die de laatste maanden 100 mensenlevens heeft geeist, je begrijpt dat turkije daar niet op staat te wachten.

voor amerikanen is isis het grotere kwaad en schuwen ze zelfs om te zeggen dat de ypg simpelweg een onderdeel is van de PKK
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163083130
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 12:21 schreef PENISPENISPENIS het volgende:
slechts 50km...

[ afbeelding ]
alles is relatief.

kijk maar naar noordelijk aleppo stad, hoeveel kilometer is dat tussen sheikh maqsoud (koerden/geel) en richting noorden nar de assadistische gebieden? 5 kilometer?

dat stukje afsluiten zijn de assadisten al jaren mee bezig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163083142
hezz is zoals beloofd weer terug in aleppo *O*

waarom waren ze ook alweer vertrokken? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163083187
Goed nieuws:

quote:
Diplomaten VS willen militaire actie tegen regime van Assad
VANDAAG, 06:27BUITENLAND

Meer dan vijftig Amerikaanse diplomaten roepen hun regering in een brief op om Syrische regeringsdoelen te bombarderen. The New York Times en The Wall Street Journal hebben een intern memo ingezien dat circuleert op het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De ambtenaren vragen om militair ingrijpen tegen president Assad omdat die weigert zich te houden aan het staakt-het-vuren dat eerder dit jaar werd gesloten. Assad blijft zijn eigen bevolking bestoken en heeft enkele plaatsen van de buitenwereld afgesloten.

Tot op heden wil president Obama zich niet direct mengen in de Syrische burgeroorlog. Wel steunen de Amerikanen verschillende opstandelingengroepen met wapens en trainingen en bombarderen ze doelen van terreurorganisatie IS. Ook hebben ze meermaals gezegd dat ze geen politieke toekomst zien voor Assad in Syrië.

Een woordvoerder van Buitenlandse Zaken wil niet reageren op het memo, omdat de brief pas onlangs werd verstuurd.
pi_163083198
Vraag me af of er ook actie komt tegen YPG/PKK. Lijkt erop dat ze jeuken om kapotgeslagen te worden door Turkije.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 12:32:44 #101
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_163083230
quote:
PKK, Ankara reached accord over areas in Syria: source

A source from the Syrian Democratic Forces (SDF) has revealed on Monday June 13 that Turkey and the Kurdistan Workers’ Party (PKK) reached an agreement, with the help of the US mediation, three weeks ago over the areas in the west of Euphrates River in Syria.

According to the agreement made between Ankara and PKK the Kurdish forces must retreat from the Kurdish cities in southeastern Turkey, and the Turkish government, in return, will allow the Syrian Democratic Forces to control the areas in the west of Euphrates river in northern Syria, BasNews quoted the source as saying.

The meetings between PKK and Ankara was held under the supervision of the Army Gen. Joseph Votel, Commander of US forces in the Middle East, who visited Kobani and Turkey last month, the source said.

Ankara has also agreed to move the jailed PKK leader Abdullah Ocalan, from Imrali Island Prison in the Marmara Sea to another location and place him under house arrest, and resume negotiations with PKK as part of the agreement.

The source also revealed that a meeting between SDF commanders and Turkish officials in Encerlik military base was organized by USA to make sure that no commanders from the Syrian Kurdish forces are involved in the operation of liberating Manbij, noting that Abu Laila, a prominent SDF commander who was recently killed, also attended the meeting.

"US has shown green light to SDF to advance towards all the areas in western Euphrates river to drive out the Islamic State (IS) militants from those areas" said the source, asserting that Turkey is aware of the thousands of Kurdish fighters involved in the operation, but unable to oppose it due to the pressures made by US.

The Turkish president previously warned about connecting Kobani to Afrin in Syrian Kurdistan, calling it a 'dangerous project'.

Source: KurdPress
Als dit waar is... holy shit.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_163083733
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 12:32 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Als dit waar is... holy shit.
pkk bronnen maken zich groter dan ze zijn. als ik dit zo lees. turkije maakt een enorme knieval voor de pkk. in ruil voor wat? wat is het belang voor de turken? dat kan ik er niet uithalen.

daarnaast hoop ik wel dat de schermutselingen weer zsm ten einde komen in TR en dat ze weer in gesprek gaan met elkaar. wat er de laatste maanden is gebeurd in was zo onnodig en nutteloos. er was helemaal geen aanleiding voor de PKK om de wapenstilstand op te blazen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163083765
goede fikkie

markito0171 twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 12:34:24 #Syria Rebels hit regime ammo depot in #Latakia mountainshttps://t.co/tzryZEh2z5 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 13:10:53 #104
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_163083889
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 13:00 schreef Slayage het volgende:
pkk bronnen maken zich groter dan ze zijn. als ik dit zo lees. turkije maakt een enorme knieval voor de pkk. in ruil voor wat? wat is het belang voor de turken? dat kan ik er niet uithalen.
Einde aan de burgeroorlog in Turkije, als ik het goed begrijp.
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 13:00 schreef Slayage het volgende:
daarnaast hoop ik wel dat de schermutselingen weer zsm ten einde komen in TR en dat ze weer in gesprek gaan met elkaar. wat er de laatste maanden is gebeurd in was zo onnodig en nutteloos. er was helemaal geen aanleiding voor de PKK om de wapenstilstand op te blazen.
Ligt er ook aan wie je het vraagt. Er wordt vaak beweerd dat juist Erdogan de wapenstilstand heeft opgeblazen en de huidige aanslagen van de TAK daar weer een reactie op zijn.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_163084115
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 12:31 schreef Atak het volgende:
Vraag me af of er ook actie komt tegen YPG/PKK. Lijkt erop dat ze jeuken om kapotgeslagen te worden door Turkije.
Komt hij weer :') Dat zeg je al zo lang en zo vaak maar niets gebeurd.
pi_163084202
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 13:20 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Komt hij weer :') Dat zeg je al zo lang en zo vaak maar niets gebeurd.
Beter toch? Laat ze elkaar maar afzwakken.
pi_163084222
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 13:10 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Einde aan de burgeroorlog in Turkije, als ik het goed begrijp.
welke burgeroorlog? er is gewapende partij die dacht een slaatje te kunnen slaan uit wat er in syrie gebeurt, namelijk de kans op een autonoom gebied, de PKK had gehoopt door autonome gebieden TR af te roepen gewapende mensen op straat te sturen in gbieden die bijna allemaal grenden aan syrie dat ze iets zouden kunnen bereiken, mij was niet helemaal dudielijk wat het doel van deze move was

quote:
Ligt er ook aan wie je het vraagt. Er wordt vaak beweerd dat juist Erdogan de wapenstilstand heeft opgeblazen en de huidige aanslagen van de TAK daar weer een reactie op zijn.
gewoon kijken naar de feiten op tafel.

terwijl er een wapenstilstand is sinds ik weet niet meer wanneer liquideert de PKK twee turkse soldaten in hun slaap, met als argument dat het twee soldaten waren die met isis zouden samenwerken, hierdoor linkten ze hun acties aan wat er in syrie gebeurde om hun daden te rechtvaardigen.

hierop zijn de turken all in gegaan en zijn we uiteindelijk beland waar we nu zijn.

je moet altijd kijken naar wie er belang heeft bij een bepaalde situatie om de verantwoordelijken te aan te duiden. turkije had geen enkel belang dat de wapenstilstand werd opgeblazen. er was al genoeg shit door alles wat in irak en syrie gaande was. en dan om nog nieuwe front te openen alsof de turken het al niet druk genoeg hadden, is niet aannemelijk.

voor de PKK aan de andere kant heeft alle belang bij, een kans als deze namelijk een oorlog waar de kans is dat de grenzen opnieuw worden getrokken in en om koerdische gebieden komen niet vaak langs en de PKK vond dat deze kans niet gemist mocht worden.

spijtig maar het zijn wel de opportunistische politieke keuzes van de PKK die alle shit veroorzaakt hebben die we nu hebben gezien de laatste maanden TR.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 17 juni 2016 @ 13:42:01 #108
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_163084551
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 13:26 schreef Slayage het volgende:
welke burgeroorlog? er is gewapende partij die dacht een slaatje te kunnen slaan uit wat er in syrie gebeurt, namelijk de kans op een autonoom gebied, de PKK had gehoopt door autonome gebieden TR af te roepen gewapende mensen op straat te sturen in gbieden die bijna allemaal grenden aan syrie dat ze iets zouden kunnen bereiken, mij was niet helemaal dudielijk wat het doel van deze move was
In het zuiden kun je wel degelijk van een burgeroorlog spreken.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_163086320
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 12:32 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Als dit waar is... holy shit.
Dit stukje lijkt me dan nog het meest bijzonder:
quote:
Ankara has also agreed to move the jailed PKK leader Abdullah Ocalan, from Imrali Island Prison in the Marmara Sea to another location and place him under house arrest
Naar wat ik begrijp zou dit echt politieke zelfmoord zijn in Turkije.
NEE!
pi_163088094
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 13:42 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

In het zuiden kun je wel degelijk van een burgeroorlog spreken.
als je zegt dat de mensen die wapens opnemen burgers zijn en het daarom een burger oorlog is ga ik met je mee, maar een burger oorlog is imo dat hele bevolkingsgroepen elkaar proberen om te leggen, iets wat in syrie / irak wel het geval is, maar in turkije nooit het geval is geweest.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163088278
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 14:40 schreef HexHunter het volgende:

Naar wat ik begrijp zou dit echt politieke zelfmoord zijn in Turkije.
dit zou in een ideale situatie waarin de PKK zich opheft en alle wapens inlevert en na decennia we echt kunnen spreken van een einde van het conflict, misschien denkbaar zijn, maar op dit moment zou dit idd politiek zelfmoord zijn voor AKP.

daarom moet je dit bericht met een grote korrel zout nemen, dat ze contact hebben met elkaar en dt ze dealen met elkaar snap ik wel, maar zoiets als de PKK ruimte geven om de twee cantons te verbinden om een PKK staat te stichten en vervolgens ocalan huisarest geven is in een tijd van zware gevechten echt ondenkbaar en politiek niet verkoopbaar aan het electoraat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163089839
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 14:40 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Naar wat ik begrijp zou dit echt politieke zelfmoord zijn in Turkije.
Waarom?

Edit: ik lees net dat het Basnews is dus geen serieus nieuws.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 18:09:06 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163092295
So it begins

@sayed_ridha
#SDF reportedly storm #Manbij city from the west side

@sayed_ridha
Clashes between #SDF & #IS near al-Kateb roundabout in west #Manbij
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 19:30:43 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163094347
Irak roept de overwinning al uit in Fallujah

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163096574
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 21:41 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ondertussen is Falujah een massagraf geworden voor militias en regeringstroepen.
_O- _O- _O- _O- _O-

Alle haatmoskeeën in Faluja'a worden met grond gelijk gemaakt, Inshallah. c_/
  vrijdag 17 juni 2016 @ 20:45:16 #117
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163096609
Op naar Mosul
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163097335
nog steeds zware gevechten in khalsah. de assadisten houden goed stand.

Syria_Rebel_Obs twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 20:28:18 #SRO - Jaysh al-Fateh and allies (Jaysh al-Tahrir, Fatah #Halab...) trying to overrun last #IRGC #Iran positions in #Khalasah (#Aleppo). (1) reageer retweet
NorthernStork twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 20:41:04 Jaish al-Fath forces now engaged with Assad/IRGC militias Inside Zaytan village south Aleppo.https://t.co/MpfutKzjeT reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163098075
heeft isis zich teruggetrokken uit fallujah?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163098439
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 16:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom?

Edit: ik lees net dat het Basnews is dus geen serieus nieuws.
Wat/wie is Basnews?
pi_163098463
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163098509
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 21:40 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Wat/wie is Basnews?
je weet toggg, adrie ;)

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163098510
Hizbullah slaags dus met het Syrische leger in Aleppo gister tot op het punt dat de SAA gewoon Hizbullah posities bombardeert haha.

http://yalibnan.com/2016/(...)lah-in-aleppo-syria/
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_163098521
😅😅
  vrijdag 17 juni 2016 @ 21:43:49 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163098537
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 21:42 schreef Aloulu het volgende:
Hizbullah slaags dus met het Syrische leger in Aleppo gister tot op het punt dat de SAA gewoon Hizbullah posities bombardeert haha.

http://yalibnan.com/2016/(...)lah-in-aleppo-syria/
Totale onzin.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163098566
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 21:42 schreef Aloulu het volgende:
Hizbullah slaags dus met het Syrische leger in Aleppo gister tot op het punt dat de SAA gewoon Hizbullah posities bombardeert haha.

http://yalibnan.com/2016/(...)lah-in-aleppo-syria/
too good to be true imo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163099345
goed bezig de assadisten in aleppo

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163099942
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:45 schreef Perrin het volgende:
Op naar Mosul
Yes Sir!
pi_163100011
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 21:31 schreef Slayage het volgende:
heeft isis zich teruggetrokken uit fallujah?
Nee, ze zijn gewoon verslagen.
pi_163100172
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 22:30 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nee, ze zijn gewoon verslagen.
terugtrekken is ook verslagen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163101442
Feest in de straten van Bagdad na de overwinning op Fallujah

http://isis.liveuamap.com(...)-victory-in-fallujah

Ze durven wel daar, als ik in een stad woonde waar om de X aantal uur een aanslag gepleegd werd zou ik echt niet midden op straat gaan om te vieren dat IS gebied verliest :P
  vrijdag 17 juni 2016 @ 23:22:49 #133
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163101486
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 22:09 schreef Slayage het volgende:
goed bezig de assadisten in aleppo

[ afbeelding ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163101653
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 21:31 schreef Slayage het volgende:
heeft isis zich teruggetrokken uit fallujah?
Een paar wijken zijn nog in handen van IS.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 23:44:00 #135
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zaterdag 18 juni 2016 @ 00:11:21 #136
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163102515
#Syria Field reporter: Jaish al-Fatah took entire control of Khalasah in southern #Aleppo now

Confirmed door Nusra (zie markito)
pi_163102909
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 22:09 schreef Slayage het volgende:
goed bezig de assadisten in aleppo

[ afbeelding ]
Het is de schuld van Turkije.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_163103252
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 00:42 schreef HSG het volgende:

[..]

Het is de schuld van Turkije.
erdo ditit idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163103278
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 00:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
#Syria Field reporter: Jaish al-Fatah took entire control of Khalasah in southern #Aleppo now

Confirmed door Nusra (zie markito)
khalsa als zeytan ingenomen door JaF nadat de assadisten zich terugtrokken. nu russische cluster bombardementen uiteraard.



NorthernStork twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 01:10:29 Jaish al-Sunna claim IRGC shiite militias started withdrawing heavy weapons from al-Hadher to Abtin south Aleppo https://t.co/jkbam75LY2 reageer retweet
JohnArterbury twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 01:14:49 Rebels reportedly destroy ammo depot near Bashkoy in north Aleppo https://t.co/20wli76TFO reageer retweet


[ Bericht 30% gewijzigd door Slayage op 18-06-2016 01:20:37 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163103600
Conflicts twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 23:20:48 VIDEO: Suicide car bomb hits Iraqi army in front of the iconic Khulafah mosque in central #Fallujah - @IQsunni https://t.co/EkK0W4lAlE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 18 juni 2016 @ 01:31:27 #141
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163103613
archicivilians twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 00:32:18 Two weeks long battle of Khalsah village in South of #Aleppo ends to be under the control of #Syria Opposition factions. Strategic victory. reageer retweet
archicivilians twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 00:38:38 The side who controls Khalsah's southern hill, can easily be able to control Zitan & Birnah towns. #Aleppo #Syria https://t.co/xyCrBk3wyj reageer retweet
archicivilians twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 00:42:42 Khalsah's hill is strategic as Azzan Mount. It is overlooking al-Hader town and many villages, to be under Opposition's artillery fire. reageer retweet
  zaterdag 18 juni 2016 @ 01:32:05 #142
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163103633
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 01:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

erdo ditit idd
Lange arm obsessie. ;)
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163104508
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 01:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

khalsa als zeytan ingenomen door JaF nadat de assadisten zich terugtrokken. nu russische cluster bombardementen uiteraard.

[ afbeelding ]

NorthernStork twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 01:10:29 Jaish al-Sunna claim IRGC shiite militias started withdrawing heavy weapons from al-Hadher to Abtin south Aleppo https://t.co/jkbam75LY2 reageer retweet
JohnArterbury twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 01:14:49 Rebels reportedly destroy ammo depot near Bashkoy in north Aleppo https://t.co/20wli76TFO reageer retweet
Mashallah. Iran heeft het zwaar. Knap hoe de rebellen niet alleen standhouden in Z Aleppo maar gewoon pieken van momentum hebben en Iran uit belangrijke plaatsen verdrijven.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_163104522
quote:
99s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 21:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

too good to be true imo
Bron verwees naar Syrisch parlementslid (pro-regime).
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_163106975
het wordt gewoon steeds triester met die amerikanen. de volgende president heeft veel goed te maken wat obama heeft gesloopt.

quote:
Russia bombs U.S.-backed Syrian rebels near Jordan border

Washington (CNN)Russian warplanes bombed U.S. backed Syrian rebels near the Jordanian border, Pentagon officials say, causing the U.S. to divert armed aircraft to the scene of the strike.
The strikes, which the U.S. says killed some New Syrian Army troops, occurred about six miles from the Jordanian border, according to a U.S. defense official. The U.S. diverted armed FA-18s to the area after the first round of two strikes, and the pilots then tried to call the Russians on a previously agreed-upon pilot-to-pilot communications channel but did not receive an answer.
As soon as the U.S. jets left the area to refuel, the Russians came back for another round of bombing, the defense official said.


"Russian aircraft conducted a series of airstrikes near al-Tanf against Syrian counter-ISIL forces that included individuals who have received U.S. support. Russian aircraft have not been active in this area of Southern Syria for some time, and there were no Syrian regime or Russian ground forces in the vicinity," a senior defense official said. "Russia's latest actions raise serious concern about Russian intentions. We will seek an explanation from Russia on why it took this action and assurances this will not happen again."
The first two bombing runs by the Russians were carried out by two SU-24 Russian jets coming out of their base near Latakia. The jets dropped what is believed to be the equivalent of U.S. 500-pound bombs and possibly cluster munitions, according to the U.S. defense official.

Asked about the strikes Friday, Defense Secretary Ash Carter said it raised questions about whether the Russians were actually in Syria to fight Islamic extremists.
"Here's a case where they actually attacked forces that were fighting ISIL. And if that was their intention, that's the opposite of what they said they were going to do," Carter said. "If not, then it says something about the quality of the information upon which they make airstrikes."
U.S. and Russian forces in Syria have had tense relations since the country devolved into civil war. The U.S. has backed rebel groups while the Russians have supported Syrian president Bashar al-Assad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163108387
Putin ain't worrying about nothing.
pi_163108716
Oké dit is wel baas.

khalid_alobeidi twitterde op maandag 13-06-2016 om 14:59:26 Occupied #Fallujah, heading there in a F16 fighter jet to destroy targets where Daesh is hiding https://t.co/2ESTuS4YWS reageer retweet

khalid_alobeidi twitterde op maandag 13-06-2016 om 15:02:58 Daesh bombing ops in #Fallujah we gift to families of martyrs & wounded, & all honuorable Iraqis for #Ramadhan(2-2) https://t.co/Zt2N9ZbcRr reageer retweet
Voor de mensen die deze man niet kennen, dit is de minister van defensie van Irak. Hij is een ervaren gevechtspiloot. Filmpje zit in 2e tweet.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-06-2016 13:36:51 ]
pi_163108885
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 01:30 schreef Slayage het volgende:
Conflicts twitterde op vrijdag 17-06-2016 om 23:20:48 VIDEO: Suicide car bomb hits Iraqi army in front of the iconic Khulafah mosque in central #Fallujah - @IQsunni https://t.co/EkK0W4lAlE reageer retweet
nondeju
  zaterdag 18 juni 2016 @ 14:53:37 #150
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163110323
bm21_grad twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 12:14:00 FA-18 were sent to confront Su-24s after they bombed the NSyA, once FA18s went to refuel, RuAF struck NSyA once more https://t.co/ZdlQcnXx64 reageer retweet
_O-
  zaterdag 18 juni 2016 @ 14:54:32 #151
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zaterdag 18 juni 2016 @ 14:58:13 #152
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163110463
sayed_ridha twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 09:54:59 #SAA withdrew from outskirts of T3 area & are @ edge of Arak gas field as #IS counterattacks in attempt to regain Talaylah area E of #Tadmor reageer retweet
  zaterdag 18 juni 2016 @ 15:05:29 #153
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163110676
Nusra pictures show lots of weapons/ammo captured from loyalists in Khalasa
https://imgur.com/a/sIWkL

Flinke buit
pi_163111056
dusseh...

regering syrie
- wint terrein in latakia
- verliest terrein in zuid-allepo

fsa (al die groeperingen)
- verliezen terrein in latakia
- winnen terrein in zuid-allepo
- pingpongen nog steeds met is rond azaz/turkse grens

is
- pingpongt met fsa rond azaz/turkse grens
- verliest terrein in fallujah (irak)
- verliest langzaam in/rond manbij

koerden
- winnen langzaam in/rond manbij

regering irak
- wint terrein in fallujah

mis ik nog iets?
  zaterdag 18 juni 2016 @ 15:23:36 #155
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163111130
FSA heeft in latakia een aantal plaatsen weer heroverd.

Dunno waarom ze in de eerste plaatsen terugtrokken.
pi_163116559
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163116675
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163117000
quote:
Haha, echt fucking dom dat ze niet in losse formatie lopen. Ze maken het wel heel makkelijk voor de rebellen. Lijkt net bowlen. Ik verwacht dat er weer een hoop lijkenkistjes in Iran zullen aankomen.
pi_163117695
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 18:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Waren het Iraniërs of Afghanen?
Edit: ontvangende kant bedoel ik.
dunno exactly, die afghanen zijn in principe ook iraniers, het zijn afghaanse vluchtelingen waarvan sommigen sinds de russische invasie van afghanistan in iran verblijven. de fatemijoen hebben soms wel "echte" iraanse commandanten, maar over het algemeen zijn het gewoon de afghaanse huurlingen/kanonnenvoer die omkomen. die hele fatemijoen operatie van de irgc is een win-win investering of ze omkomen of niet. het zal iran een worst wezen. iran wil ze eigenlijk niet hebben in het land en zo zijn ze in de ogen van iran nog eens nuttig ook en als ze omkomen hebben ze er in iran geen last meer van.

check die bbc reportage over de fatemijoen die ik had gepost. als je die nog niet hebt bekeken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163118067
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 19:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

check die bbc reportage over de fatemijoen die ik had gepost. als je die nog niet hebt bekeken.
Welke pagina?
pi_163122668
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 19:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

dunno exactly, die afghanen zijn in principe ook iraniers, het zijn afghaanse vluchtelingen waarvan sommigen sinds de russische invasie van afghanistan in iran verblijven. de fatemijoen hebben soms wel "echte" iraanse commandanten, maar over het algemeen zijn het gewoon de afghaanse huurlingen/kanonnenvoer die omkomen. die hele fatemijoen operatie van de irgc is een win-win investering of ze omkomen of niet. het zal iran een worst wezen. iran wil ze eigenlijk niet hebben in het land en zo zijn ze in de ogen van iran nog eens nuttig ook en als ze omkomen hebben ze er in iran geen last meer van.

check die bbc reportage over de fatemijoen die ik had gepost. als je die nog niet hebt bekeken.
Het zullen de rijke oliestaten ook geen worst wezen wat er met Syrië gebeurt wanneer Assad weg is (als hij nog weg gaat). Zolang ze maar de macht hebben maar verder boeit het hun niet dat het daarna erger dan nu gaat worden.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_163123256
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 21:40 schreef HSG het volgende:

[..]

Het zullen de rijke oliestaten ook geen worst wezen wat er met Syrië gebeurt wanneer Assad weg is (als hij nog weg gaat). Zolang ze maar de macht hebben maar verder boeit het hun niet dat het daarna erger dan nu gaat worden.
Datzelfde geldt natuurlijk net zo goed voor Rusland.
  zaterdag 18 juni 2016 @ 23:24:24 #164
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163125999
4rj1n twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 22:19:33 Senior PKK leader Kalkan: "Assad speaks like Erdogan after Turkey-Syria meeting in Algeria. Seems they came to agreement [re: Kurds] there." reageer retweet
  zaterdag 18 juni 2016 @ 23:52:42 #165
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163127141
VivaRevolt twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 17:32:43 YPG has captured Al-Kitab Roundabout in Manbij city reageer retweet
ChuckPfarrer twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 19:56:08 MANBIJ: 18 JUN 2016, 1350EDT. Kurdish forces make major gains, entering urban area at Kitab Roundabout. https://t.co/qARXfaTBWA reageer retweet
jackshahine twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 22:03:39 #SDF #YPG storming into #Manbij in 3 fronts#IS collapsing at major city defending lines.#Rojava reageer retweet
Say what?
  zaterdag 18 juni 2016 @ 23:53:55 #166
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163127184
Reuters twitterde op zaterdag 18-06-2016 om 22:30:18 U.S. backed Syrian forces advance two km from center of Islamic state-held Manbij: source https://t.co/H9bveZi9rv reageer retweet
Say what?
pi_163129674
quote:
9s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 23:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:
4rj1n twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 22:19:33 Senior PKK leader Kalkan: "Assad speaks like Erdogan after Turkey-Syria meeting in Algeria. Seems they came to agreement [re: Kurds] there." reageer retweet
wat is dit voor geneuzel?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163129769
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 19:21 schreef Atak het volgende:

[..]

Welke pagina?
de uitbuiting van iran van deze afghaanse vluchtelingen is echt ziek...

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 19 juni 2016 @ 01:52:25 #169
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163129831
quote:
99s.gif Op zondag 19 juni 2016 01:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is dit voor geneuzel?
Er zijn geruchten dat Turkije en Syrië met Algerije tussenpersoon gesprekken in het geheim hebben gehouden mbt het noorden van Syrië.
  zondag 19 juni 2016 @ 01:59:05 #170
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163129908
quote:
9s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 23:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:
4rj1n twitterde op dinsdag 14-06-2016 om 22:19:33 Senior PKK leader Kalkan: "Assad speaks like Erdogan after Turkey-Syria meeting in Algeria. Seems they came to agreement [re: Kurds] there." reageer retweet
Goed nieuws.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163129922
quote:
9s.gif Op zondag 19 juni 2016 01:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Er zijn geruchten dat Turkije en Syrië met Algerije tussenpersoon gesprekken in het geheim hebben gehouden mbt het noorden van Syrië.
hoewel ik het niet ondenkbaar acht. de turken hebben uiteraard liever een assad aan de grens, dan een PKK staat. maar het lijkt het mij atm sterk, dat dit echt speelt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163129995
Het werd tijd dat die islamitische domoren in Ankara snappen dat Assad niet meer weggaat. Ze moeten de prioriteit bij de bestrijding van PKK/YPG leggen. Als de Erdogan garanties aan Poetin geeft dan kunnen ze gezamenlijk de PKK/YPG bestrijden wat eigenlijk een Amerikaanse proxy is. Enige wat Poetin wil is dat Erdogan die rebellen niet meer steunt. Die rebellen verliezen toch, beter als je ze met je eigen hand voor de bus gooit. Nadat Assad heeft geconsolideerd dan is Syrië in principe ook veilig en kunnen die miljoenen vluchtelingen terug. Het is wel gezichtsverlies maar Erdogan moet dat maar slikken. Hij moet zelf de keuze maken of zijn ego belangrijk is of zijn land.
pi_163130371
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 02:07 schreef Atak het volgende:
Het werd tijd dat die islamitische domoren in Ankara snappen dat Assad niet meer weggaat.
pi_163130409
quote:
Dit is wel baas! Damn.... Zeker een van de betere footage die ik heb gezien afgelopen tijd.
  zondag 19 juni 2016 @ 03:48:43 #175
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163130759
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 02:07 schreef Atak het volgende:
Het werd tijd dat die islamitische domoren in Ankara snappen dat Assad niet meer weggaat. Ze moeten de prioriteit bij de bestrijding van PKK/YPG leggen. Als de Erdogan garanties aan Poetin geeft dan kunnen ze gezamenlijk de PKK/YPG bestrijden wat eigenlijk een Amerikaanse proxy is. Enige wat Poetin wil is dat Erdogan die rebellen niet meer steunt. Die rebellen verliezen toch, beter als je ze met je eigen hand voor de bus gooit. Nadat Assad heeft geconsolideerd dan is Syrië in principe ook veilig en kunnen die miljoenen vluchtelingen terug. Het is wel gezichtsverlies maar Erdogan moet dat maar slikken. Hij moet zelf de keuze maken of zijn ego belangrijk is of zijn land.
Heeft weinig met het wel of niet blijven van Assad te maken. Assad en co hadden waarschijnlijk nooit verwacht dat Turkije een oké zou geven voor verdere expansie van SDF/PYD in het noorden. De druk op FSA in Noord-Aleppo neemt daardoor af. FSA en YPG hebben steeds minder fronten waar ze strijden terwijl Assad het alleen maar drukker krijgt (Bijvoorbeeld SAA die opeens voor Tabqa gaat :? ). Het is niet voor niks dat Assad continu troepen van het ene front naar het andere sleurt. Zuid-Aleppo gaat slecht en Noord-Aleppo en Latakia zijn stalemates. DeZ is problematisch en ook rond Palmyra rommelt het.

Ik gok dat zodra IS uit het noorden van Syrië verdreven is er nieuwe fronten aangeboord zullen worden. Iran begint ook nerveus te worden nu PJAK steeds actiever lijkt te worden en ondertussen bombarderen de Russen het (Arabische) alternatieve New Syrian Army van de Amerikanen en de Amerikanen kunnen alleen toekijken.

Als Assad niet wilt dat de YPG vanaf de grens met Irak tot en met de kust in het westen komt moet hij met iets aankomen zetten want anders raakt hij flink wat controle kwijt.
pi_163131734
quote:
99s.gif Op zondag 19 juni 2016 02:00 schreef Slayage het volgende:
hoewel ik het niet ondenkbaar acht. de turken hebben uiteraard liever een assad aan de grens, dan een PKK staat. maar het lijkt het mij atm sterk, dat dit echt speelt.
Na alles wat er is gebeurd en Erdogan die voormalige vriend Assad flink heeft gebackstabbed is er geen enkel vertrouwen meer aanwezig tussen de twee partijen om tot een nieuwe overeenkomst te komen inzake Noord-Syrie/Turks-Syrische grens. Behalve dat is juist N-Syrie definitief een gebied waar Assad nooit meer zal regeren. De mensen die denken dat hij in staat is zijn macht volledig te herstellen leven in een droom. Hijzelf en zijn partners (Rusland & Iran) hebben het zelfs al een tijd geleden opgegeven en focussen zich enkel op de zijn huidige gebied (grote steden) + Aleppo.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 19 juni 2016 @ 09:49:23 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163131925
Die lijn volg ik grotendeels maar helemaal opgegeven, daar geloof ik niet in. Hoe zie jij dat offensief richting Tabqa dan? En volgens mij zijn er meerdere redenen waarom die bikkels nog steeds standhouden in Deir ez-Zor, waaronder die strategie om een 'army in all corners' van het land te hebben.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163133111
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 02:07 schreef Atak het volgende:
Het werd tijd dat die islamitische domoren in Ankara snappen dat Assad niet meer weggaat. Ze moeten de prioriteit bij de bestrijding van PKK/YPG leggen. Als de Erdogan garanties aan Poetin geeft dan kunnen ze gezamenlijk de PKK/YPG bestrijden wat eigenlijk een Amerikaanse proxy is. Enige wat Poetin wil is dat Erdogan die rebellen niet meer steunt. Die rebellen verliezen toch, beter als je ze met je eigen hand voor de bus gooit. Nadat Assad heeft geconsolideerd dan is Syrië in principe ook veilig en kunnen die miljoenen vluchtelingen terug. Het is wel gezichtsverlies maar Erdogan moet dat maar slikken. Hij moet zelf de keuze maken of zijn ego belangrijk is of zijn land.
Ik denk dat je je prioriteiten bij het bestrijden van de IS moet leggen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_163133993
altijd goed bezig die russen ^O^

quote:
Hackdienst Islamitische Staat mogelijk gerund door Russen

Gepubliceerd: 18 juni 2016 11:12 Laatste update: 18 juni 2016 14:15

Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) is volgens de Duitse veiligheidsdiensten niet in staat om complexe cyberaanvallen uit te voeren. Achter de IS-hackdienst Cyberkalifaat zitten waarschijnlijk Russen.

Sommige aanvallen van het Cyberkalifaat zijn mogelijk in opdracht gedaan van het Kremlin, meldt het Duitse blad Der Spiegel op basis van anonieme bronnen bij de Duitse veiligheidsdiensten.

Vermoedens over Russische betrokkenheid bij het cyberteam ontstonden bij de hack op de website en sociale media-accounts van de Franse televisiezender TV5 Monde. Bij die hack in april 2015 werd IS-propaganda verspreid.

Uit nieuwe informatie zou blijken dat er ook een Russische link is met aanvallen van het Cyberkalifaat op het Amerikaanse leger begin 2015 en op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken begin 2016.

Ook wordt vermoed dat Rusland betrokken is bij een cyberaanval op de Saoedische veiligheidsdiensten in het voorjaar.
Geheime diensten

De Duitse veiligheidsdiensten vermoeden dat en team van zo'n vierduizend hackers wordt geleid door de Russiche geheime diensten FSB, GRU en de SVR.

Daarmee zou het Russische team ongeveer even groot zijn als dat van het Amerikaanse 'cyberteam'. De Amerikaanse strijdkrachten willen dat team tegen 2018 vergroot hebben tot 6.000 computerexperts.
mig crash hama

markito0171 twitterde op zondag 19-06-2016 om 12:59:59 #Syria Pics from MIG-21 crash near #Hama airport today https://t.co/7RcHJsedq8 reageer retweet


[ Bericht 24% gewijzigd door Slayage op 19-06-2016 13:05:28 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 19 juni 2016 @ 13:38:03 #180
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163136166
Bejaarde barrels
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163137426
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 13:38 schreef Szura het volgende:
Bejaarde barrels
een functionerende barrel is een functionerende barrel, maar nu dus niet meer :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163137783
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 19 juni 2016 @ 15:27:41 #183
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163139205
Raqqa_SL twitterde op zondag 19-06-2016 om 15:37:16 #ISIS killed Fadi Hamido in #Raqqa by stabbing in heart and crucify him on charge of Spy #Syria #ISIL https://t.co/7F5UfVObcO reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 19 juni 2016 @ 16:40:18 #185
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163140826
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 19 juni 2016 @ 16:42:54 #186
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_163140892
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:00 schreef Slayage het volgende:
altijd goed bezig die russen ^O^

[..]

mig crash hama

markito0171 twitterde op zondag 19-06-2016 om 12:59:59 #Syria Pics from MIG-21 crash near #Hama airport today https://t.co/7RcHJsedq8 reageer retweet
4000 hackers en dan een tiental websites defacen. :')

Nah wat ik heb gezien van het werk van het IS Cyberkalifaat was dat het niet echt hoogstaande hacks waren. Of hebben ze ook daadwerkelijk wat gevoelig geraakt wat ik gemist heb?
pi_163142285
quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2016 17:06 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Ewa O+
pi_163142856
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 19 juni 2016 @ 19:01:02 #193
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163143695
quote:
Dat valt even vies tegen, Hezbollah pakte vorig jaar in enkele weken dat hele gebied.

https://en.wikipedia.org/(...)%80%93December_2015)
Say what?
  zondag 19 juni 2016 @ 19:01:54 #194
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163143803
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:01 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Dat valt even vies tegen, Hezbollah pakte vorig jaar in enkele weken dat hele gebied.

https://en.wikipedia.org/(...)%80%93December_2015)
de russen O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 19 juni 2016 @ 19:09:19 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163143849
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 19 juni 2016 @ 19:09:38 #197
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163143856
quote:
99s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

de russen O+
Met hulp van Rusland en Iran uiteraard
Say what?
pi_163143912
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:09 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Met hulp van Rusland en Iran uiteraard
kleine voetnoot ik weet ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163143979
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163144048
Toch opmerkelijk dat de Turken in paar weken de PKK van de map hebben geveegd maar dat Assad met zoveel hulp van Iran en Rusland geen inch vooruit komt in zijn eigen land.
pi_163144089
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:19 schreef Atak het volgende:
Toch opmerkelijk dat de Turken in paar weken de PKK van de map hebben geveegd maar dat Assad met zoveel hulp van Iran en Rusland geen inch vooruit komt in zijn eigen land.
Turkije en PKK zijn toch ook al 30 jaar aan het vechten?
  zondag 19 juni 2016 @ 19:23:33 #202
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163144110
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:21 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Turkije en PKK zijn toch ook al 30 jaar aan het vechten?
Don't feed the troll
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163144128
quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:23 schreef Szura het volgende:

[..]

Don't feed the troll
Hij zet zichzelf voor lul met z'n uitspraak. ;)
pi_163144567
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:21 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Turkije en PKK zijn toch ook al 30 jaar aan het vechten?
Hoeveel km land hebben ze dan onder hun controle?
  zondag 19 juni 2016 @ 19:49:02 #205
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163144596
Itt in Syrië heeft de PKK geen grond bezet. Die vergelijking maken is dan ook dom :+

Maar goed, bijna iedereen heeft een deel van Syrië in handen dus dat is niet echt een prestatie.
pi_163144704
de russen hebben waarschijnlijk cluster bommen gegooid op de door de amerikanen gesteunde rebellen in tanf, jammer dat er niks is gelekt over hoe de russen hebben gereageerd op de meeting over dit gebeuren

https://www.washingtonpos(...)m_source=twitterfeed
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163144747
nieuwe bewegingen

aronlund twitterde op zondag 19-06-2016 om 02:58:35 Hezbollah sets up camp in Deir al-Zor, Palestinian militia also flown in from Damascus - sounds serious https://t.co/dLGGtRTESm Ar. #Syria reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163144816
quote:
99s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:56 schreef Slayage het volgende:
nieuwe bewegingen

aronlund twitterde op zondag 19-06-2016 om 02:58:35 Hezbollah sets up camp in Deir al-Zor, Palestinian militia also flown in from Damascus - sounds serious https://t.co/dLGGtRTESm Ar. #Syria reageer retweet
"Liwa Zayn al-Abdin"
  zondag 19 juni 2016 @ 21:41:30 #209
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 19 juni 2016 @ 23:30:49 #210
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163151644
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:19 schreef Atak het volgende:
Toch opmerkelijk dat de Turken in paar weken de PKK van de map hebben geveegd maar dat Assad met zoveel hulp van Iran en Rusland geen inch vooruit komt in zijn eigen land.
Dacht ik ook al aan.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  zondag 19 juni 2016 @ 23:32:57 #211
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163151705
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 19:21 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Turkije en PKK zijn toch ook al 30 jaar aan het vechten?
Borst op borst gevechten doet de pkk al lang niet meer, tegen bommen in vuilnisbakken, op viaducten en IED's op afstand laten ontploffen kun je natuurlijk makkelijk 30 jaar 'vechten'.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163153190
de shit is aan bij tabqa

Raqqa_SL twitterde op zondag 19-06-2016 om 23:09:10 1-#Raqqa #SAA make an attack today towards #Tabqah and control some areas 10 Km from Tabqah Airbase then #ISIS make a big attack retake reageer retweet
Raqqa_SL twitterde op zondag 19-06-2016 om 23:10:04 2-the areas that they control big battles is going between #ISIS and #SAA , #ISIS is trying to Defends #Tabqah reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 20 juni 2016 @ 15:03:57 #213
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163163924
Paradoxy13 twitterde op maandag 20-06-2016 om 08:00:15 Unbelievable, following fierce clashes overnight rebels have broken through the Assad siege on #Daraya & reached Moadamiyah! #Damascus reageer retweet
  maandag 20 juni 2016 @ 15:05:48 #214
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163163992
quote:
99s.gif Op maandag 20 juni 2016 00:49 schreef Slayage het volgende:
de shit is aan bij tabqa

Raqqa_SL twitterde op zondag 19-06-2016 om 23:09:10 1-#Raqqa #SAA make an attack today towards #Tabqah and control some areas 10 Km from Tabqah Airbase then #ISIS make a big attack retake reageer retweet
Raqqa_SL twitterde op zondag 19-06-2016 om 23:10:04 2-the areas that they control big battles is going between #ISIS and #SAA , #ISIS is trying to Defends #Tabqah reageer retweet
markito0171 twitterde op maandag 20-06-2016 om 13:43:43 #Syria #Assad-forces convoy retreat toward Ithriya crossing after #IS counter assault on road to #Raqqahttps://t.co/J9bmKVOehE reageer retweet
pi_163164173
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

markito0171 twitterde op maandag 20-06-2016 om 13:43:43 #Syria #Assad-forces convoy retreat toward Ithriya crossing after #IS counter assault on road to #Raqqahttps://t.co/J9bmKVOehE reageer retweet
assadisten gaan richting hun hoofdstad dus isis zet alles op alles, daar waar ze met tig vbeid de rebellen in noord aleppo gingen aanvallen, doen ze dat nu bij de assadisten, net als bij die rus die is omgekomen bij een vbied, het is heel lastig om die dingen te stoppen, zonder atgm
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 20 juni 2016 @ 15:13:56 #216
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163164268
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:03 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Paradoxy13 twitterde op maandag 20-06-2016 om 08:00:15 Unbelievable, following fierce clashes overnight rebels have broken through the Assad siege on #Daraya & reached Moadamiyah! #Damascus reageer retweet
En nu zijn ze gezamenlijk belegerd toch?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 20 juni 2016 @ 15:14:57 #217
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163164299
Syrian-Turkish rapprochement to prevent the establishment of Syrian Kurdistan sponsored by Iran and Algeria
http://www.adarpress.net/(...)2%d8%a7%d8%a6%d8%b1/

quote:
Translate.google.com:

It surfaced recently prospects for Damascus to open a back channel with Ankara to form a common front against the Kurdish Democratic Union Party to prevent the establishment of Kurdistan Syria north of the country near the borders of Turkey, which encouraged Tehran welcomes him.

In the recall of the Convention, sponsored by Algeria in 1975 to pre-empt the Kurdish revolt in the Kurdistan region, Algeria has offered to host meetings is open to discuss the possibility to achieve, at a time when the Kurdish issue appeared in the hands of the international coalition led by the United States amid the North Atlantic Treaty Organization to join the operations against al Daash, and between the interests of Russia which maintains good relations with the Kurds of Syria, at the same time supports the Syrian regular forces.

It was striking that the Syrian businessman, Khalid Al-Ahmad, who is close to the Syrian president, Bashar al-Assad, and designate the background dialogues with Western officials, had participated in the Oslo forum a few days ago, in which US Secretary of State John Kerry spoke and held a meeting with his Iranian counterpart, Javad Zarif after detailed meetings between their aides focused on the Syrian file, note that the political and media Advisor at the presidential Shaaban participated in the Forum two years ago.

According to information received, officials in Damascus have begun floated the idea of ​​testing the possibility of opening a channel with the Turkish government to cope with the idea of ​​dividing Syria and the Kurdish region, where he put some officials provide regular forces to class to take control of a military airport, and the possibility of progress to Aleppo and penetrate deep into the northern Rifa, based on the belief that provide regular forces puts them in a better military position against Daash, prevents linking regions Kurdish self-administrations on the island and Afrin through Bkopana, and to prevent the establishment of Kurdistan Syria.

Algeria, which maintains high security relations with Damascus, has been offered, and the exchange of visits by political leaders in the recent period, hosting meetings between Turkish and Syrian officials to improve relations.

It is believed that Damascus wants to be looking at forming a united front against the Kurds and unite against the "common threat", similar to what happened in the last decade when he led the improvement of relations between Damascus and Ankara to suppress the PKK activities and the delivery of dozens of its leaders to Ankara.

Tehran also supports this trend because of what collected with Ankara and Damascus of concern about the growing Kurdish ambitions in Syria after Iraq, and the possibility of reflection on the Kurds of Iran, which mentions the tripartite coordination "Iranian - Turkish - Syrian" in the second half of the nineties against the Kurdistan region.

For their part, officials as a high-ruled level of success of the proposal cooperation between Damascus and Ankara cover Iran and across the Algerian platform, citing several reasons, including that the issue is now far greater than the regional will, and has become an international and linked to the interests of the major powers, in a signal that the international coalition led by the United States provides support democracy Syrian troops that make up the people's Protection units Kurdish mainstay in their battles against Daash, as US officials have visited several times Kurdistan Syria to coordinate with Kurdish military leaders.
  maandag 20 juni 2016 @ 15:16:00 #218
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163164342
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:13 schreef Szura het volgende:

[..]

En nu zijn ze gezamenlijk belegerd toch?
Ja, maar blijkbaar heeft SAA moeite stand te houden.
pi_163166714
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 20-06-2016 om 15:19:39 Many dead among pro-Regime forces after hit by #ISIS SVBIED E. of #Palmyra, at least 1 tank taken out. #Homs https://t.co/uvTZQ5bZGL reageer retweet
wie was dat laatst die zei dat de rebellen gebieden worden bevoorraad? ze worden dankzij assad inderdaad bevoorraad _O-



[ Bericht 18% gewijzigd door Slayage op 20-06-2016 16:46:56 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163166951
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 21 juni 2016 @ 00:22:43 #221
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163179778
archicivilians twitterde op maandag 20-06-2016 om 21:41:30 Leaked voice-record for #Hezbollah commander: "When the attack started, all allies withdrew and left #Hezbollah fighting alone, as usual". reageer retweet
  dinsdag 21 juni 2016 @ 00:38:31 #222
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163179959
AFP twitterde op maandag 20-06-2016 om 21:21:33 #BREAKING IS jihadists expel Syria regime forces from Raqa province: monitor reageer retweet
VivaRevolt twitterde op maandag 20-06-2016 om 21:47:30 ISIS has launched counter attack and has expelled Regime forces from Raqqa Governorate reageer retweet
pi_163179977
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 00:38 schreef ClapClapYourHands het volgende:
AFP twitterde op maandag 20-06-2016 om 21:21:33 #BREAKING IS jihadists expel Syria regime forces from Raqa province: monitor reageer retweet
VivaRevolt twitterde op maandag 20-06-2016 om 21:47:30 ISIS has launched counter attack and has expelled Regime forces from Raqqa Governorate reageer retweet
Het was vanaf het begin af aan al gedoemd om te falen met de huidige en voorgaande stand van zaken.
NEE!
  dinsdag 21 juni 2016 @ 01:09:59 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163180178
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 00:41 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Het was vanaf het begin af aan al gedoemd om te falen met de huidige en voorgaande stand van zaken.
TheDaneChris twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 00:25:26 SOHR is talking shit and lots of media outlets are quoting them; SAA is still in western Raqqa, holds the Sfeiyah crossroad and 30km's road. reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 00:49:56 @bazyli3 I tend to agree. However, offensive isn't over. They only retreated to the crossroad reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 01:01:22 The Tabaqa offensive was a morale boost, but I don't like the route they took. We need Deir Hafer and Maskanah reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 00:54:15 Rumors going around: Syrian Marines and Desert Hawks might return back to Latakia. Leaving the 555th Regiment left in west Raqqa reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 01:03:04 A new offensive in Latakia would take a lot of pressure off of southern Aleppo because it would force the jihadists to redeploy their forces reageer retweet
Jaaaaaa weer troependans. Het is toch ongelofelijk :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163180308
is dit retoriek of een dreigement vraag ik me af

markito0171 twitterde op maandag 20-06-2016 om 19:06:40 #Iran's General Suleimani says #Bahrain should expect "bloody uprising" if shiites humiliation continues https://t.co/crMSmooiH3 reageer retweet
isis strikes back

markito0171 twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 01:39:47 #Syria #IS retook also Jubb al- Ashara, Gharrah Kabirah, Gharrah Kabirah & south of #Manbej https://t.co/XUb8qmFtL9 reageer retweet
markito0171 twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 01:22:53 #Syria #IslamicState launched night assault on Bir Abu al `Allaj at #Raqqa road to push #Assad-forces further backhttps://t.co/sqKyypLZmg reageer retweet
russisch vuurwerk in alepppo



[ Bericht 37% gewijzigd door Slayage op 21-06-2016 01:49:16 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 21 juni 2016 @ 11:15:20 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163183278
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja, maar blijkbaar heeft SAA moeite stand te houden.
@sayed_ridha
Rebels in Daraya failed to reach Mo'adimiyah following fierce clashes with #SAA yesterday #Damascus

@TheArabSource
Islamist offensive in #Darayya ends in failure bit.ly/28JPsyh #Syria
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163185504
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 23:32 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Borst op borst gevechten doet de pkk al lang niet meer, tegen bommen in vuilnisbakken, op viaducten en IED's op afstand laten ontploffen kun je natuurlijk makkelijk 30 jaar 'vechten'.
Grappig hoe een "modern" Turks legertje de PKK na 30 jaar nog niet onder controle heeft.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_163192666
oryxspioenkop twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 16:45:47 Russian delivered Ural-4320-31 armoured truck knocked out by the Islamic State near the Thawrah oilfield. https://t.co/K9AYlZEzCA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:30:28 #229
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163193038
bm21_grad twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 00:22:36 Turkish M72 LAWs were seized by YPG whilst repelling an ISIS counterattack near Manbij, via @soran_hawrami https://t.co/u6zuP8XImX reageer retweet
Conflicts twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 09:28:41 VIDEO: SDF captures a number of alleged ISIS fighters near #Manbij, #Syria. https://t.co/cb4SAmff3M reageer retweet
Say what?
pi_163193472
_O-

quote:
Geen strafzaak tegen Nederlander die IS-strijders zou hebben gedood

Er komt geen strafzaak tegen de Nederlandse ex-militair die naar Syrië zou zijn afgereisd en daar IS-strijders zou hebben gedood.

Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bekendgemaakt.

De 47-jarige man werd begin januari aangehouden nadat hij op sociale media uitgebreid verslag had gedaan van zijn strijd. Hij zou hebben gestreden aan de kant van de omstreden Koerdische volksmilitie YPG.

Het onderzoek heeft volgens het OM onvoldoende bewijs opgeleverd dat de man persoonlijk betrokken is geweest bij het doden of proberen te doden van IS-strijders.
Spannend verhaal

Tegenover de politie verklaarde hij dat het slechts ging om een "spannend verhaal" omdat "journalisten spannende verhalen willen horen." Verder beriep hij zich op zijn zwijgplicht.

Het is daarom lastig om zijn uitspraken te toetsen omdat bewijs van zijn mogelijke acties ontbreekt. "Onderzoek ter plaatse is in de huidige (oorlogs)omstandigheden geen begaanbare weg", zegt het OM.

Het OM heeft daarom besloten om de zaak tegen de ex-militair te seponeren. Wel is hij er nogmaals op gewezen dat burgers niet mogen deelnemen aan een gewapend conflict.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:44:29 #231
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163193564
Kuifje in Syrië
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163204660
quote:
99s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:42 schreef Slayage het volgende:
_O-

[..]

_O-
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:16:47 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163205778
Sidorenko is weg op Twitter
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:20:32 #234
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163205863
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 00:16 schreef Szura het volgende:
Sidorenko is weg op Twitter
Ragequit na verliezen richting Tabqa

IgorGirkin on Twitter: Russian reporter Roman Saponkov reports "catastrophe" in Raqqa and East to Palmyra. Daesh attacked with many dead SAA soldiers, Raqqa battle group is totally destroyed, some possible trapped in Daesh pocket
https://twitter.com/GirkinGirkin/status/745289054120456192

Ok, so here are the main points, too lazy to do a full translation:

Shortly before 19:00 The Desert Hawks left their positions to be deployed elsewhere.

ISIS attacked 2 hours after I left (about 19:00).

SAA thrown back 15-20 km.

2-3 km into Aleppo province is where the SAA is at right now, in other words in longer in Raqqa province.

Next, ISIS performed a night attack in the vicinity of the "SyriaTel" point. Dozens of ISIS car bombs hit posts with 50-100 people each. "We can talk about hundreds of casualties" is what he said, in addition.

The SAA is trying to hold ground at the "SyriaTel" point.

Currently, the group has ceased to exist as a striking force, and is forced to go full on defensive.

It is unclear if there is an encirclement, and how many people are inside.

(Edit: There is an update at the bottom of the FB post from here: "As of current information on 21/06, there is no encirclement".)

Simultaneous night attack on Palmyra, in which several points and "grain silos" were taken.

We saw a tank shooting at the road to Aleppo from Salamia (?) when we were riding to Assyria. On our way back we were shot at with light arms.

In total, there is a sense that the problems are only just beginning.

He also writes that he can't say more, due to the fact that this is tactical info and could get into the wrong hands.
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:25:29 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163205969
Onzin. Hij had al 5 dagen niks getweet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:25:43 #236
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163205977
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:12 schreef HSG het volgende:

[..]

Grappig hoe een "modern" Turks legertje de PKK na 30 jaar nog niet onder controle heeft.
Er zijn geen borst op borst gevechten. 'Vechten' met bommetjes in vullisbakken en op viaducten en tegen op afstand ontplofbare IED's hou je het inderdaad wel 30 jaar vol.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:26:36 #237
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163205998
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 00:25 schreef Szura het volgende:
Onzin. Hij had al 5 dagen niks getweet.
He posted a gif of a mic drop(edit: also saying "I am done") and deleted his account, he said couple of times earlier that he wanted to leave twitter.
https://www.reddit.com/r/(...)ccount_has_suddenly/

:+
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:28:52 #238
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163206050
Maar het account is niet gedelete, geblokkeerd alleen of hoe je het ook moet noemen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:30:31 #239
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163206085
Nop, account is verwijderd (door hem zelf)

https://twitter.com/IvanSidorenko1
vs
https://twitter.com/Malcolmite

Als zijn account suspended was stond het er bij.
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:31:12 #240
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163206095
Saeed_AlHalabi8 twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 20:41:46 The Russian T-90 tank shown here by Nur al-Din Zinki will be delivered to Nusra after a sharia court ruling. https://t.co/pyjX31X7Yf reageer retweet
Saeed_AlHalabi8 twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 20:43:55 Nusra fighters captured the tank in al-Mallah but left it behind to chase regime forces. Nusra has now 2 T-90 tanks in its possession. reageer retweet
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:31:51 #241
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163206105
Gedeactiveerd was het woord dat ik zocht :P. Vreemd wel. Misschien zo iemand die er teveel in is gesleurd en er ineens genoeg van had ofzo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:32:47 #242
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163206124
Gewoon ragequit na verliezen van SAA ofzo. Hij is een gigantische fanboy, als de SAA dan het lachtertje is dan ben je er snel klaar mee :+
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:35:29 #243
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  woensdag 22 juni 2016 @ 00:37:37 #244
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163206204
In bijna heel Syrië morgen zandstormen trouwens, geen luchtsteun dus.
  woensdag 22 juni 2016 @ 01:05:55 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163206567
Ghouta-pocket wordt steeds kleiner

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163206654
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 01:05 schreef Szura het volgende:
Ghouta-pocket wordt steeds kleiner

[ afbeelding ]
dat gaat snel

wat er waar van is?

ArtWendeley twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 23:42:44 What happened to the #Tabqa offensive? Still no full picture. Here's an alleged pro regime account. https://t.co/PKMtnwzeQ3 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163206760
vraag me af of ie functioneert :P

green_lemonnn twitterde op woensdag 22-06-2016 om 01:20:58 #Syria JN/AQ propaganda release covering southern Aleppo offensive shows a T-72M1 with "Sarab-1" countermeasure https://t.co/meFRYVBl93 reageer retweet


Nawaroliver twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 15:00:40 Updated #Map #Tabqa #ISIS recaptured almost all the points which #SAA and allies took last week https://t.co/Rdm6PokWil reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 22 juni 2016 @ 01:50:33 #248
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163206837
RamiAlLolah twitterde op woensdag 22-06-2016 om 01:17:29 #ISIS VBIEDs running after #Iraq|i army & Shiite militias while fleeing the front-lines turning them into pieces.. https://t.co/MrJxwFWVOv reageer retweet
Die video :X
pi_163206842
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 01:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:
RamiAlLolah twitterde op woensdag 22-06-2016 om 01:17:29 #ISIS VBIEDs running after #Iraq|i army & Shiite militias while fleeing the front-lines turning them into pieces.. https://t.co/MrJxwFWVOv reageer retweet
Die video :X
aardige knal, maar schijnt een oud filmpje te zijn, van tikrit
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 22 juni 2016 @ 01:54:35 #250
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163206853
Hier nog één

worldonalert twitterde op dinsdag 21-06-2016 om 22:13:20 #Manbij: Video of the massive #ISIS VBIED that killed many #YPG militias southeast of #Manbij today. #Aleppo https://t.co/NqDsTp0k2J reageer retweet
ISIS moet het de laatste tijd vooral van de VBIEDs hebben.
  woensdag 22 juni 2016 @ 01:57:02 #251
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  woensdag 22 juni 2016 @ 03:46:07 #252
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163207116
markito0171 twitterde op woensdag 22-06-2016 om 00:54:37 #Syria Again: Reports of infightings tonight btw #Assad-forces /Quds Brigade & Shiite foreign militias in northern #Aleppo's Sheikh Najjar reageer retweet
Vraag me af wat hier van waar is, al de derde keer dat ik hier over lees met SAA vs Hezbollah/Shia milities.
pi_163207158
Behoorlijk schandalig dat de Russen de NSyA wel bombardeert terwijl zij nota bene een non aanvalspact met de SAA hadden opgesteld en vervolgens zwaar steken laten vallen mbt de ontwikkelingen in Zuid-Aleppo en nu dus ook bij het Palmyra offensief. Waar gaat het echt over.
NEE!
pi_163207163
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 03:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
markito0171 twitterde op woensdag 22-06-2016 om 00:54:37 #Syria Again: Reports of infightings tonight btw #Assad-forces /Quds Brigade & Shiite foreign militias in northern #Aleppo's Sheikh Najjar reageer retweet
Vraag me af wat hier van waar is, al de derde keer dat ik hier over lees met SAA vs Hezbollah/Shia milities.
dit soort berichten neem ik altijd met een korrel zout, maar dit is al de zoveelste keer dat er dit soort berichten komen.
zo ook die geluidsopname van die hezz militielid, die aangaf dat ze in de steek waren gelaten door de irgc leden, waardoor ze in hun eentje stonden tegenover de rebellen.
waar rook is is voor zou je zeggen, maar het fijne weten we niet uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163207165
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 04:13 schreef HexHunter het volgende:
Behoorlijk schandalig dat de Russen de NSyA wel bombardeert terwijl zij nota bene een non aanvalspact met de SAA hadden opgesteld en vervolgens zwaar steken laten vallen mbt de ontwikkelingen in Zuid-Aleppo en nu dus ook bij het Palmyra offensief. Waar gaat het echt over.
ik zit ook vol verbazing alle ontwikkelingen te volgen. valt geen touw aan vast te knopen, maar misschien zien wij het gehele plaatje niet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163207512
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 00:25 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Er zijn geen borst op borst gevechten. 'Vechten' met bommetjes in vullisbakken en op viaducten en tegen op afstand ontplofbare IED's hou je het inderdaad wel 30 jaar vol.
Wie niet sterk is moet slim zijn.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_163212466
quote:
Who is assassinating Ahrar al-Sham members?

Although most attacks against the group have been blamed on the Syrian regime or ISIS, increasing evidence points to an internal power struggle with the movement

There has been a significant increase in the number of assassinations taking place in Syria, especially ones targeting the powerful Islamist group Ahrar al-Sham. The latest attack against the group took on June 20, with two explosions striking the group's military base and the house of a military commander in the city of Harem, Idlib, leading to two civilian casualties. Labibi Nahas, the foreign affairs spokesperson for Ahrar al-Sham, recently described the increasing number of attacks as a systematic campaign to destroy the group. There are several theories about who is perpetuating these attacks and why, which vary from the usual suspects, the Syrian regime and ISIS, to members within the group itself who are engaging in a secret power struggle over the future of the movement.

In the past twenty days, at least 13 members of the Ahrar al-Sham movement have been killed, mainly in Idlib province, to go along with a number of unsuccessful assassination attempts. The majority of the assassination attempts were either carried out by planting explosive devices under the cars of targets or by ambushing fighters in public. A quick look at the profiles of the targeted individuals reveals that the main victims are leaders or explosive experts within the movement. The killing of the group's chief of staff Majed Hussein al-Sadeq, aka Abu Hussien Binish, with three other members on April 23 was the latest significant attack in a string of unsolved assassinations against the movment. It is also worth mentioning here that many of Ahrar al-Sham's top leaders were assassinated in September 2014 while meeting in one of the group's secret locations. However, despite the numerous attacks, it is still not clear who is targeting the group.

It has become a habit for rebel groups in Syria to immediately link all violent incidents against them to sleeper cells affiliated with either the Assad regime or ISIS. This tendency is due to the long history of the Syrian regime and ISIS secretly targeting and eliminating their opponents during the conflict. For instance, Mohammed al-Shami, a leader in Ahrar al-Sham, told al-Sharq al-Awsat newspaper that Ahrar al-Sham has been suffering from assassinations for more than a year in Idlib province committed by sleeper cells loyal to ISIS and the regime. "The movement is one of the most infiltrated by ISIS due to the strong relations that Ahrar al-Sham members had with ISIS before the latter was forced out of rebel areas in 2015," claims Ahmed Yousef, a former rebel fighter based in Turkey.

Recent efforts by Ahrar al-Sham to portray itself as a moderate group may be linked to the increasing number of assassination attacks against the group. According to Syrian journalist Akil Housain, the Ahrar al-Sham movement is in the process of purging its traditional leadership, which is considered more radical, and replacing it with younger leaders in an effort portray itself as a moderate group. Housain adds that Ahrar al-Sham was advised to do this in order to avoid being targeted by Russia warplanes. However, this process has apparently angered Ahrar al-Sham ally and Al-Qaeda affiliate Jabhat al-Nusra. "The tension between Nusra and Ahrar al-Sham is increasing because it's becoming clear that Ahrar al-Sham is trying to distance itself from Nusra. In response, Nusra has begun targeting Ahrar al-Sham leaders in order to weaken their military capacity and maintain the group's reliance on Nusra," said a rebel fighter in Idlib, who spoke under condition of anonymity for safety reasons.


Responding to the wave of assassinations, Ahrar al-Sham spokesperson Labibi Nahas released a statement accusing multiple actors, including ISIS and international intelligence agencies, of targeting members of the movement in order to expedite its dismantlement from within via infiltrations and internal coups. Although the statement is vague, it acknowledges publically for the first time that some with the group believe that some of the assassinations may have been inside jobs. "Some of the more radical members of Ahrar al-Sham are not happy with the new direction the group is taking so I wouldn't be surprised to find out later that many of these attacks were part of an internal power struggle," said a media activist in ldlib who spoke under condition of anonymity.

Ahrar al-Sham does not usually reveal the results of investigations into attacks against the group, which makes it difficult to know definitively who is behind the recent uptick in assassinations. However, by not immediately blaming the usual suspects of ISIS and the Syrian regime for all attacks and examining who is benefiting from the recent instability within the group, one can understand the many theories and uncertainty over who is targeting the Ahrar al-Sham movement and why.

Haid Haid is a Syrian researcher who focuses on foreign and security policy, conflict resolution and Kurds and Islamist movements. He tweets @HaidHaid22
grote fik bij mallah.



[ Bericht 73% gewijzigd door Slayage op 22-06-2016 13:19:35 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163212976
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 07:30 schreef HSG het volgende:

[..]

Wie niet sterk is moet slim zijn.
veel resultaat boek je er niet mee
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 22 juni 2016 @ 13:37:31 #259
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_163213303
Die high command van de SAA heeft echt lopen kloten:

https://www.almasdarnews.(...)withdraw-west-raqqa/

Ik ben benieuwd wanneer het Ghouta front opklaart / ingedamd wordt. Dan kunnen er zeker 10 tot 15.000 soldaten vrij komen en kan IS bijvoorbeeld van twee kanten (Deir Hafer en vanaf Ithrya) worden aangepakt bij Tabqa. Dan kan het hard gaan.
pi_163213639
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 04:13 schreef HexHunter het volgende:
Behoorlijk schandalig dat de Russen de NSyA wel bombardeert terwijl zij nota bene een non aanvalspact met de SAA hadden opgesteld en vervolgens zwaar steken laten vallen mbt de ontwikkelingen in Zuid-Aleppo en nu dus ook bij het Palmyra offensief. Waar gaat het echt over.
Behoorlijk schandalig hoe slecht de saa getraind en hoe weinig tot niet je ze kunt vertrouwen. Je zag dat ook bij gevechten in Qusayr in het verleden waarbij hezbollah in elke saa tank een man van zichzelf had geplaats omdat ze de saa gewoon niet vertrouwen.
Kijk naar ghouta en rastan, door en door corrupt is de saa want die gasten in ghouta en rastan worden maar niet verslagen omdat er altijd iemand ze en tip off geeft.
Saa heeft nergens een grote overwinning gebracht en zal dat nooit doen.
- Zuid Aleppo--> Iraniers plus hez deed het meeste werk
- Qusayr/Qalamoun--> hez
- Palmyra--> Spetnaz( plus hez soms dacht ik), en dan krijg je op tv die "tiger forces" te zien die als pussies hun manen hebben zitten tekenen op hun gezicht.
- Noord-Aleppo--> Iraniers plus Russiche bombardementen. Kijk eens anders hoeveel vrouwen uit Nubl en Zahr uitgehuwelijkt zijn aan Iraniers. Die twee dorpen zijn gewoon een Iraanse enclave.
--> Deir Ezzor--> enige plek waar saa stand houdt, maar bij elke aanval is het maar de vraag wat er gebeurd. Mochten ze een keer door de linies door komen(en een keer is genoeg) dan zal je gelijk duizenden soldaten kwijt zijn.
--> Latakia--> kan je niet eens saa noemen, daar zijn het meer Alawi milities die voor hun dorpen vechten. Die vechten echt niet voor Syrie.


En zuiden van syrie is al maanden een stable front maar dat komt meer omdat de rebellen daar lui en infighting dan dat saa grote winsten boekt. Hoeveel barrelbommen gaan ze op Daraa gooien voor ze de stad kunnen veroveren?

Het is niet eens dat de tegenstander oh zo goed is, meer dat saa gewoon een joke is.
pi_163213714
quote:
99s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

veel resultaat boek je er niet mee
30 jaar strijd plus er worden grote Koerdische feesten gehouden in istanbul en ankara met pkk/koerdische/ocalan/etc. vlaggen. Dat was x aantal jaar geleden ondenkbaar.

Plus ook dankzij de pkk grenst er nu een Kurdistan aan de turkse grens.
pi_163213802
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:37 schreef Richestorags het volgende:

Ik ben benieuwd wanneer het Ghouta front opklaart / ingedamd wordt. Dan kunnen er zeker 10 tot 15.000 soldaten vrij komen en kan IS bijvoorbeeld van twee kanten (Deir Hafer en vanaf Ithrya) worden aangepakt bij Tabqa. Dan kan het hard gaan.
het succes dat ze nu boeken in de ghouta is gestart toen die sukkels elkaar in de haren vlogen. nu ze de strijd bijl hebben begraven lijkt het erop dat ze zich weer oppakken. hoewel het soms vreselijk snel kan gaan. zie ik dit niet 1, 2 gebeuren. zodat de assadisten hun troepen elders kunnen inzetten.

klinkt een beetje als wishfull thinking.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163213956
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:54 schreef Djibril het volgende:

[..]

30 jaar strijd plus er worden grote Koerdische feesten gehouden in istanbul en ankara met pkk/koerdische/ocalan/etc. vlaggen. Dat was x aantal jaar geleden ondenkbaar.

Plus ook dankzij de pkk grenst er nu een Kurdistan aan de turkse grens.
die culturele rechten ben ik wel blij mee uiteraard. zo zouden we ook verder moeten gaan, maar die resultaten zijn geboekt oa door het europese traject van TR, niet doordat ze in vuilnisbakken bommen lieten ontploffen.

zie je nu wat er gebeurt nu ze ook nog eens de wapens hebben opgepakt? halve steden in puin. 1000en doden en zelfs de HDP volksvertegenwoordigers dreigen in de gevangenis te belanden.

de PKK heeft het inderdaad goed geregeld in TR!!!

syrie is een apart verhaal uiteraard, daar hebben ze slim de vruchten geplukt van de situatie dat ontstond door de opstand.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163213985
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163214086
quote:
99s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

die culturele rechten ben ik wel blij mee uiteraard. zo zouden we ook verder moeten gaan, maar die resultaten zijn geboekt oa door het europese traject van TR, niet doordat ze in vuilnisbakken bommen lieten ontploffen.

zie je nu wat er gebeurt nu ze ook nog eens de wapens hebben opgepakt? halve steden in puin. 1000en doden en zelfs de HDP volksvertegenwoordigers dreigen in de gevangenis te belanden.

de PKK heeft het inderdaad goed geregeld in TR!!!

syrie is een apart verhaal uiteraard, daar hebben ze slim de vruchten geplukt van de situatie dat ontstond door de opstand.
Je kan ook zien dat de pkk de assimilatie proces van Turkije heeft gestopt, veel Koerden werden bewust van het feit dat ze Koerdisch zijn en niet Turks. Turkije ging van Koerden bestaan niet naar berg turken en nu naar Koerden.
Dit heeft ook de aandacht van EU getrokken want zij zien ook dat Turkije niet alleen maar pkk aanhangers pakt maar een ieder die zich zelf als Koerd zag. Na jarenlange druk is Turkije voor een deel afgestapt van dit programma.
En ja Koerdische steden kapot maken heeft Turkije een licentie op, daar hebben ze de PKK niet voor nodig.

En HDP leden raken in de gevangenis, waarom? niks nieuws, raakten de DTP leden ook niet in de gevangenis? En die leden van die partij voor de DTP? En de Koerden die iets zeiden maar geen lid waren van een partij? Turkije heeft vaker mensen in de gevangenis gegooid of vermoord, het begon al met al die armeense intellectuelen( waarschijnlijk begon het al eerder).
pi_163214107
Maar goed discussie kunnen we voeren in een ander topic, syrie/irak topic heeft handen vol aan andere dingen.
  woensdag 22 juni 2016 @ 14:23:00 #267
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_163214263
quote:
99s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

het succes dat ze nu boeken in de ghouta is gestart toen die sukkels elkaar in de haren vlogen. nu ze de strijd bijl hebben begraven lijkt het erop dat ze zich weer oppakken. hoewel het soms vreselijk snel kan gaan. zie ik dit niet 1, 2 gebeuren. zodat de assadisten hun troepen elders kunnen inzetten.

klinkt een beetje als wishfull thinking.
Mwaaah Ghouta enclave blijft verliezen. Weer een dorp verloren. Die gasten kunnen ook niet oneindig bevoorraad worden en tunnels graven.
  woensdag 22 juni 2016 @ 14:43:19 #268
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163214612
Aan de andere kant, stad zoals Douma gaan ze nooit veroveren zonder alles de tering in te bombarderen dus er zal toch ook ooit iets van een onderhandeling daar moeten komen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 22 juni 2016 @ 14:45:03 #269
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_163214631
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:43 schreef Szura het volgende:
Aan de andere kant, stad zoals Douma gaan ze nooit veroveren zonder alles de tering in te bombarderen dus er zal toch ook ooit iets van een onderhandeling daar moeten komen.
Jep. Dat is de indamming. Ze hoeven niet alles te veroveren maar de rebellen moeten op een gegeven moment concessies gaan doen.
pi_163215347
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Mwaaah Ghouta enclave blijft verliezen. Weer een dorp verloren. Die gasten kunnen ook niet oneindig bevoorraad worden en tunnels graven.
tot nu toe meer dan 5 jaar is het ze gelukt, dus tja
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163215405
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:43 schreef Szura het volgende:
Aan de andere kant, stad zoals Douma gaan ze nooit veroveren zonder alles de tering in te bombarderen dus er zal toch ook ooit iets van een onderhandeling daar moeten komen.
kijk naar daraya idd, das ook zon succes.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163215750
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:11 schreef Djibril het volgende:

[..]

Je kan ook zien dat de pkk de assimilatie proces van Turkije heeft gestopt, veel Koerden werden bewust van het feit dat ze Koerdisch zijn en niet Turks. Turkije ging van Koerden bestaan niet naar berg turken en nu naar Koerden.
Dit heeft ook de aandacht van EU getrokken want zij zien ook dat Turkije niet alleen maar pkk aanhangers pakt maar een ieder die zich zelf als Koerd zag. Na jarenlange druk is Turkije voor een deel afgestapt van dit programma.
velen zijn onrecht aangedaan door het turkse regime en er moet ook nog genoeg gebeuren om een volwassen staat te worden, dat zijn volk dient ipv een staat dat het volk een specifieke ideologie opdringt (maakt iet uit wat die ideologie ook is), de koerdische identiteit is niet het enige slachtoffer van het regime.

quote:
En ja Koerdische steden kapot maken heeft Turkije een licentie op, daar hebben ze de PKK niet voor nodig.
soms moet je het geweld met harde hand de kop indrukken. om nog meer geweld te voorkomen. dit is een wetmatigheid.

quote:
En HDP leden raken in de gevangenis, waarom? niks nieuws, raakten de DTP leden ook niet in de gevangenis? En die leden van die partij voor de DTP? En de Koerden die iets zeiden maar geen lid waren van een partij? Turkije heeft vaker mensen in de gevangenis gegooid of vermoord, het begon al met al die armeense intellectuelen( waarschijnlijk begon het al eerder).
het is nieuw voor deze tijd.

de PKK heeft ervoor gezorgd dat de tijd terug weer is teruggezet in turkije, door het staakt het vuren op te blazen, autonome gebieden in turkije af te roepen, mensen op te roepen de wapens op te nemen en de turkse regering te dwingen tot dit soort drastische maatregelen. en dan gaan ze huilie-huilie doen. wat hadden gedacht dat er zou gebeuren?

voor het eerst hadden de koerden in de vorm van de HDP de kiesdrempel beslecht en zich zo geplaatst in de volksvertegenwoordiging, een politieke oplossing had zomaar gekund, het zag er allemaal veelbelovend uit maar de PKK moest zo nodig een slaatje slaan uit de situatie in syrie en zijn we weer terug bij af.

*O* wat een prestatie joh *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163216837
fsa heeft een 7 dorpen of zo heroverd van is, maar ze smeren het weer uit langs de grens van turkije... dat ging de vorige keren ook zo goed :')

wachten is op de pingpong
  woensdag 22 juni 2016 @ 16:48:46 #274
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163216871
Volgens mij moet de FSA van Turkije langs de grens gaan :+

En de grotere steden pakken zal een grotere klus voor ze zijn.
pi_163216905
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens mij moet de FSA van Turkije langs de grens gaan :+

En de grotere steden pakken zal een grotere klus voor ze zijn.
mja, zou het zoveel man en moeite kosten om richting sawran op te trekken?
pi_163216911
quote:
99s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

veel resultaat boek je er niet mee
Net als voor hun tegenpartij.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 22 juni 2016 @ 16:54:30 #277
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163216985
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:50 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

mja, zou het zoveel man en moeite kosten om richting sawran op te trekken?
Naar Sawran trekken levert ze niet zoveel op, richting Al Rai wel, meer langs de grens is beter voor FSA
pi_163217023
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Naar Sawran trekken levert ze niet zoveel op, richting Al Rai wel, meer langs de grens is beter voor FSA
op welke manier?

is niet ondenkbaar dat is fsa (weer) in 2en gaat delen
  woensdag 22 juni 2016 @ 16:57:22 #279
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163217056
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:56 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

op welke manier?

is niet ondenkbaar dat is fsa (weer) in 2en gaat delen
Als FSA langs de grens met Turkije verdwijnt zitten ze tussen YPG en ISIS.
pi_163217403
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als FSA langs de grens met Turkije verdwijnt zitten ze tussen YPG en ISIS.
waarom zet turkije geen special forces in? of kunnen ze dat niet? of mogen ze dat niet?

bedoel, afgelopen tijd berichten over duitsers, fransen en amerikanen (die vermoed ik ook niet gewenst zijn door saa)...

zou het veroveren van de grensgebieden voor fsa makkelijker maken, no?
pi_163217855
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:12 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

waarom zet turkije geen special forces in? of kunnen ze dat niet? of mogen ze dat niet?

bedoel, afgelopen tijd berichten over duitsers, fransen en amerikanen (die vermoed ik ook niet gewenst zijn door saa)...

zou het veroveren van de grensgebieden voor fsa makkelijker maken, no?
Hebben ze al paar keer gedaan en ook bevestigd. Google het maar even.
pi_163217861
quote:
99s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

velen zijn onrecht aangedaan door het turkse regime en er moet ook nog genoeg gebeuren om een volwassen staat te worden, dat zijn volk dient ipv een staat dat het volk een specifieke ideologie opdringt (maakt iet uit wat die ideologie ook is), de koerdische identiteit is niet het enige slachtoffer van het regime.

[..]

soms moet je het geweld met harde hand de kop indrukken. om nog meer geweld te voorkomen. dit is een wetmatigheid.

[..]

het is nieuw voor deze tijd.

de PKK heeft ervoor gezorgd dat de tijd terug weer is teruggezet in turkije, door het staakt het vuren op te blazen, autonome gebieden in turkije af te roepen, mensen op te roepen de wapens op te nemen en de turkse regering te dwingen tot dit soort drastische maatregelen. en dan gaan ze huilie-huilie doen. wat hadden gedacht dat er zou gebeuren?

voor het eerst hadden de koerden in de vorm van de HDP de kiesdrempel beslecht en zich zo geplaatst in de volksvertegenwoordiging, een politieke oplossing had zomaar gekund, het zag er allemaal veelbelovend uit maar de PKK moest zo nodig een slaatje slaan uit de situatie in syrie en zijn we weer terug bij af.

*O* wat een prestatie joh *O*
Ahja barrelboms van assad op steden van de oppositie vind jij dus ook goed. Logica van een moslimbroederturk. Binnenkort zullen assad en erdogan een pak sluiten tegen de Koerden, kan jij ook weer assad aanmoedigen.

En het staakt het vuren was niet afgeblazen door Turkije noch door de Koerden. Het was afgeblazen door erdogan omdat hij niet kon hebben dat HDP de kiesdrempel haalde. Zodoende verloor hij veel Koerdische stemmen en kon hij de grondwet niet veranderen.
Nouja hoe krijg je stemmen die naar de MHP/CHP zijn gegaan? Oorlog verklaren aan de Koerden.
Joh zelfs die Gezi-turken die tegen erdogan prosteren gaan als de malle voor erdogan stemmen als het op de Koerden aankomt.

Maarja, moslimbroederturks enough said.
pi_163217883
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:32 schreef Atak het volgende:

[..]

Hebben ze al paar keer gedaan en ook bevestigd. Google het maar even.
Google geeft vind niks. Bing ook niet. Altavista ook niet. Kan jij misschien paar bronnen geven?
pi_163217915
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:12 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

waarom zet turkije geen special forces in? of kunnen ze dat niet? of mogen ze dat niet?

bedoel, afgelopen tijd berichten over duitsers, fransen en amerikanen (die vermoed ik ook niet gewenst zijn door saa)...

zou het veroveren van de grensgebieden voor fsa makkelijker maken, no?
Turkije heeft haar militaire apparaat buitenspel gezet na het neerhalen van de Russiche vliegtuig. Turken durven de grens niet over.
  woensdag 22 juni 2016 @ 18:00:09 #286
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163218460
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:12 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

waarom zet turkije geen special forces in? of kunnen ze dat niet? of mogen ze dat niet?

bedoel, afgelopen tijd berichten over duitsers, fransen en amerikanen (die vermoed ik ook niet gewenst zijn door saa)...

zou het veroveren van de grensgebieden voor fsa makkelijker maken, no?
Turkije heeft al meerdere keren SF ingezet (Vooral toen IS, Kilis aanviel). Permanent inzetten is teveel risico zolang er geen directe dreiging is vanuit Syrië.

SF is vooral voor scouting en coördinaten doorgeven voor bombardementen. Direct combat zal niet veel voorkomen.
pi_163218708
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:34 schreef Djibril het volgende:

[..]

Google geeft vind niks. Bing ook niet. Altavista ook niet. Kan jij misschien paar bronnen geven?
Google maar: turkish special forces in Syria.
  woensdag 22 juni 2016 @ 22:15:00 #288
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_163227865
Duurt niet lang meer voordat Manbij valt:
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  woensdag 22 juni 2016 @ 23:57:59 #289
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163231081
putintintin1 twitterde op woensdag 22-06-2016 om 22:01:41 #Syria Amaq:#ISIS killed 3 #Russia|n soldiers in Athriya-#Raqqa road,these pictures found on their phones https://t.co/zVAXE0uiKJ reageer retweet
pi_163232206
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:12 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

waarom zet turkije geen special forces in? of kunnen ze dat niet? of mogen ze dat niet?

bedoel, afgelopen tijd berichten over duitsers, fransen en amerikanen (die vermoed ik ook niet gewenst zijn door saa)...

zou het veroveren van de grensgebieden voor fsa makkelijker maken, no?
omdat die landen gedoogd worden door de russen en assadisten.

de turken zouden nooit gedoogd worden door de assadisten noch de russen (begrijpelijk ook)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163232211
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens mij moet de FSA van Turkije langs de grens gaan :+

En de grotere steden pakken zal een grotere klus voor ze zijn.
daar wordt idd over gespeculeerd, misschien ook te maken met de artillerie steun die langs de grens wel kunnen komen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163232310
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:32 schreef Djibril het volgende:

[..]

Ahja barrelboms van assad op steden van de oppositie vind jij dus ook goed. Logica van een moslimbroederturk. Binnenkort zullen assad en erdogan een pak sluiten tegen de Koerden, kan jij ook weer assad aanmoedigen.

En het staakt het vuren was niet afgeblazen door Turkije noch door de Koerden. Het was afgeblazen door erdogan omdat hij niet kon hebben dat HDP de kiesdrempel haalde. Zodoende verloor hij veel Koerdische stemmen en kon hij de grondwet niet veranderen.
Nouja hoe krijg je stemmen die naar de MHP/CHP zijn gegaan? Oorlog verklaren aan de Koerden.
Joh zelfs die Gezi-turken die tegen erdogan prosteren gaan als de malle voor erdogan stemmen als het op de Koerden aankomt.

Maarja, moslimbroederturks enough said.
aanleiding van de (gewapende) opstand was dat assadisten ongewapende demonstranten zaten af te knallen. dit heeft vervolgens een domino effect veroorzaakt van geweld, dat nog steeds speelt. daar is assad en zijn regime volledig voor verantwoordelijk. inclusief de inderdaad die barrelbombs die ze droppen zieken huizen en scholen en alle dorpen die ze aan het uithongeren zijn.

en wat was de aanleiding dat de PKK de twee soldaten vermoorden in hun slaap om zo het staakt het vuren op te blazen??? "ze hielpen isis in syrie" was hun argumentatie. de pkk heeft zo met deze beargumentatie het syrische conflict naar turkije geimporteerd. om een slaatje te slaan uit dat conflict. wat vervolgens een geweldsspiraal heeft veroorzaakt. ze HDP had het tijdens de verkiezings campanges over vrede en veiligheid voor alle volkeren in TR en nadat ze in het parlement kwamen was de retoriek autonome gebieden uitroepen. alle vernietiging van de laatste maanden hebben we te danken aan de PKK en de HDP die niet in staat was om een bewuste keuze te maken om het diplomatieke pad serieus op te gaan.

er was geen enkele aanleiding om de wapens weer op te pakken in turkije, maar in de context van wat er allemaal in syrie gebeurt was het voor de PKK een gouden kans om de vijandigheden weer nieuw leven in te blazen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 23-06-2016 02:22:00 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163232324
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163232395
de drie omgekomen ruskis



markito0171 twitterde op woensdag 22-06-2016 om 23:55:18 #Syria #Raqqa road: Location of IED blast where 3 #Russia'n soldiers were killed inside KamAZ-63501-truck https://t.co/VZ7WtbT0j4 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 23 juni 2016 @ 02:36:45 #295
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163232426
quote:
99s.gif Op donderdag 23 juni 2016 01:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

daar wordt idd over gespeculeerd, misschien ook te maken met de artillerie steun die langs de grens wel kunnen komen?
Artillerie vanuit Turkije kan half Syrië overbruggen, dat is niet echt het probleem denk ik.

Volgens deze persoon zal het binnenkort rond Tel Rifat trouwens het één en ander los kunnen gaan. Hij heeft over het algemeen goede informatie.
pi_163240572
wat een zooitje...

bjoernstritzel twitterde op donderdag 23-06-2016 om 13:54:12 And as always, SAA is completely overloaded with weapons which they leave for ISIS. ATGMs, MLRS, lots of ammo. https://t.co/6N11InAzTG reageer retweet
bjoernstritzel twitterde op donderdag 23-06-2016 om 14:04:51 More footage of the BM-21 which ISIS captured from SAA on Itriyah road. https://t.co/GWkwzCJEzF reageer retweet
JohnArterbury twitterde op donderdag 23-06-2016 om 14:33:27 Islamic State also releases video of taking barrier near Abu Alaij showing destruction of Syrian government position https://t.co/UCZVb0cJuc reageer retweet


[ Bericht 14% gewijzigd door Slayage op 23-06-2016 14:38:41 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163240774
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:32 schreef Djibril het volgende:

[..]

Ahja barrelboms van assad op steden van de oppositie vind jij dus ook goed. Logica van een moslimbroederturk. Binnenkort zullen assad en erdogan een pak sluiten tegen de Koerden, kan jij ook weer assad aanmoedigen.

En het staakt het vuren was niet afgeblazen door Turkije noch door de Koerden. Het was afgeblazen door erdogan omdat hij niet kon hebben dat HDP de kiesdrempel haalde. Zodoende verloor hij veel Koerdische stemmen en kon hij de grondwet niet veranderen.
Nouja hoe krijg je stemmen die naar de MHP/CHP zijn gegaan? Oorlog verklaren aan de Koerden.
Joh zelfs die Gezi-turken die tegen erdogan prosteren gaan als de malle voor erdogan stemmen als het op de Koerden aankomt.

Maarja, moslimbroederturks enough said.
Tering wat kan jij allemaal onzin en leugens verspreiden in een post zeg.
  donderdag 23 juni 2016 @ 15:02:33 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163241290
quote:
99s.gif Op donderdag 23 juni 2016 14:30 schreef Slayage het volgende:
wat een zooitje...

bjoernstritzel twitterde op donderdag 23-06-2016 om 13:54:12 And as always, SAA is completely overloaded with weapons which they leave for ISIS. ATGMs, MLRS, lots of ammo. https://t.co/6N11InAzTG reageer retweet
bjoernstritzel twitterde op donderdag 23-06-2016 om 14:04:51 More footage of the BM-21 which ISIS captured from SAA on Itriyah road. https://t.co/GWkwzCJEzF reageer retweet
JohnArterbury twitterde op donderdag 23-06-2016 om 14:33:27 Islamic State also releases video of taking barrier near Abu Alaij showing destruction of Syrian government position https://t.co/UCZVb0cJuc reageer retweet
ISIS leeft bij die wapens die ze afpakken van SAA en 'FSA'/terroristen. Manmanman.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163242586
quote:
99s.gif Op donderdag 23 juni 2016 02:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

aanleiding van de (gewapende) opstand was dat assadisten ongewapende demonstranten zaten af te knallen. dit heeft vervolgens een domino effect veroorzaakt van geweld, dat nog steeds speelt. daar is assad en zijn regime volledig voor verantwoordelijk. inclusief de inderdaad die barrelbombs die ze droppen zieken huizen en scholen en alle dorpen die ze aan het uithongeren zijn.

en wat was de aanleiding dat de PKK de twee soldaten vermoorden in hun slaap om zo het staakt het vuren op te blazen??? "ze hielpen isis in syrie" was hun argumentatie. de pkk heeft zo met deze beargumentatie het syrische conflict naar turkije geimporteerd. om een slaatje te slaan uit dat conflict. wat vervolgens een geweldsspiraal heeft veroorzaakt. ze HDP had het tijdens de verkiezings campanges over vrede en veiligheid voor alle volkeren in TR en nadat ze in het parlement kwamen was de retoriek autonome gebieden uitroepen. alle vernietiging van de laatste maanden hebben we te danken aan de PKK en de HDP die niet in staat was om een bewuste keuze te maken om het diplomatieke pad serieus op te gaan.

er was geen enkele aanleiding om de wapens weer op te pakken in turkije, maar in de context van wat er allemaal in syrie gebeurt was het voor de PKK een gouden kans om de vijandigheden weer nieuw leven in te blazen.
Het is allemaal de schuld van Turkije en de rijke oliestaten.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 23 juni 2016 @ 19:07:27 #300
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163246532
NSyA members and other FSA rebel groups liberated Al-Rai town in N.Aleppo from ISIS, Syria
https://www.reddit.com/r/(...)el_groups_liberated/
  donderdag 23 juni 2016 @ 19:07:43 #301
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')