Ding buiten, geen stank binnenquote:Op zondag 5 juni 2016 13:58 schreef La_Tramposa het volgende:
In dit weer gaan gourmetten, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken
Weinig kcal en lekker zoetquote:Op zondag 5 juni 2016 14:48 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Goed idee trouwens, heb nog een half bakje champignons, meteen in de marinade gezet voor vanavond
Ik gebruik amandelmelk of amandelkokosmelk voor havermout. Geen idee waarom eigenlijk, ben nergens allergisch voor...
zo herkenbaar! Ik denk dat ik eerder de kcal van een gemiddelde middag bbq van vroeger niet wil weten, zou me niet eens verbazen als dat over de 3000 was. Veel stokbrood, kruidenboter lekker dik idd, sausjes, mayonaise, slaatje, rustig 2 worstjes, 3 speklapjes, karbonaadje en dan nog wat spareribs. En natuurlijk incl gewone cola, bier, wijn oid.quote:Op zondag 5 juni 2016 12:42 schreef Myraela het volgende:
Ik probeer ook gewoon de verbetering ten opzichte van voorheen te waarderen i.p.v. dat alles altijd goed moet zijn of direct resultaat moet opleveren.
Zo had ik gisteren bijvoorbeeld een barbecue na een al niet al te nette dag. Maar die barbecue heb ik alleen courgette, biefstuk en kip op. Misschien in kcal niet ideaal, maar voorheen at ik op een normale barbecue onwijs veel stokbrood, dikke lagen roomboter en verzoop ik alles in de saus. Dus ik vind dit al een vooruitgang ookal bleef de weegschaal vanochtend gelijk.
Dat is natuurlijk wel een handige mogelijkheid! Voor mij zijn het toch vooral de associaties met kerst en oud en nieuw die het gek maken denk ik hahaquote:
Jep, dat sowieso!quote:
Ik heb er ook wel eens aan gedacht dat die hype ook veel voordelen heeft voor mensen die echt geen gluten kunnen eten. Er zijn gewoon meer producten voor hun om te kiezen en hopelijk ook wat goedkoper geworden. Alleen dat laatste is dan weer een wel heel vervelend nadeelquote:Op zondag 5 juni 2016 15:13 schreef miss_dynastie het volgende:
Jep, dat sowieso!
Maar ik heb bijv. ook voorkeur voor een bepaald soort glutenvrije crackers. Aan de ene kant voel ik me een cheater, want ik hoef goddank helemaal niet glutenvrij te eten, maar aan de andere kant weet ik ook dat de bereikbaarheid en betaalbaarheid van dat soort producten veel groter wordt als meer mensen het eten. Enige nadeel is dat ik mensen ken die in een glutenvrij restaurant gluten voorgezet kregen, omdat men kennelijk dacht dat het mensen zijn die meedoen aan de hype i.p.v. mensen die écht gv moeten eten
Ja, kan ik me voorstellen dat je er zin in hebt Krijg je nog begeleiding van je PT?quote:Op zondag 5 juni 2016 15:35 schreef motorbloempje het volgende:
Lekker Isa! Hier heeft Mr. Mo me wat aangestoken met whatever hij heeft. Maarrr, m'n rug is nu zo pijnvrij en sterker merkte ik na mijn val dat ik deze week weer serieuze KT aandurf. zin in.
neen. Mee gepauzeerd toen mijn rug teveel pijn bleef doen en ik niet het idee had dat ze de specialisatie had om er mee te dealenquote:Op zondag 5 juni 2016 15:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, kan ik me voorstellen dat je er zin in hebt Krijg je nog begeleiding van je PT?
Ik heb de schurft eigenlijk aan bbq ivm de stank. Wel fijn met al die buren om ons heen die er dol op zijn.... Als ze nou allemaal de gourmet aanzetten?quote:Op zondag 5 juni 2016 15:12 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Dat is natuurlijk wel een handige mogelijkheid! Voor mij zijn het toch vooral de associaties met kerst en oud en nieuw die het gek maken denk ik haha
Ik vind het vreselijk. Als ze die krengen net aanmaken (zoals nu dus ). Ik heb dan ook buren die dat ding echt bij ieder zonnestraaltje al aanzetten en dat iedere dag...quote:Op zondag 5 juni 2016 17:16 schreef MutedFaith het volgende:
BBQ en stank?
Ik ken weinig wat lekkerder ruikt dan een BBQ. Ik krijg al honger als ik er aan denk.
Ik zou ook elk stukje vlees/vis/kip dat er maar enigszins voor geschikt is op een bbq doenquote:Op zondag 5 juni 2016 18:07 schreef MutedFaith het volgende:
Als ik er de tijd voor had zou ik iedere dag barbecuen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |