En ook nog broccoli met kaassaus.quote:Op donderdag 5 mei 2016 16:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond wordt het gebakken aardappelen, beenham, zalmspiesjes, salade en rabarber
quote:Op donderdag 5 mei 2016 20:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Lpend buffet bij de chinees was weer fantastisch! Als ik buk dan komt de bami uit mijn neus, de tauge uit mijn oren en de kip/varken en stoofrund uit mijn andere dingen
Is dat rösti?quote:Op donderdag 5 mei 2016 22:54 schreef Prego het volgende:
Boontjes, rapée en sla.
Nu bier en wat saint nectaire.
Ja dat is het geworden met bruine bonen dit keer en zilvervliesrijst de kippenpoten waren al gemarineerd ik hoop dat de marinade niet te flauw is al gooi ik er zelf wel wat pepers en zo bijquote:Op vrijdag 6 mei 2016 17:08 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Ik heb trek in kip maar weet het nog niet..
Zal wel kip met rijst en bonen worden gok ik.
Moet zo nog naar de winkels
mooie barbecuequote:Op zaterdag 7 mei 2016 19:46 schreef nelisb het volgende:
[ afbeelding ]
Verder mozerella, courgette, tomaat met verse pesto, pijnboompitten op de barbecue klaargemaakt.
[ afbeelding ]
Kun je het hebben?quote:Op zondag 8 mei 2016 19:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Verse friet, bakje kibbeling met ravigotesaus, 2 bolletjes ijs, broodje ham/kaas.
En nu nog honger.
/lijk wel een bodemloze put
Ik had vanmorgen dus een keer een liga haverkick appelquote:
Oh dat is zo lekkerquote:
Daym. Kom maar brengenquote:Op maandag 9 mei 2016 19:15 schreef Kopstoot het volgende:
Mango papayasalade en kipsaté met pindasaus van zelf geroosterde pinda's.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Palingkroket.. apart!quote:Op donderdag 12 mei 2016 13:08 schreef Skeletor. het volgende:
Straks broodje garnalenkroket en een broodje palingkroket!
Palingkroket? Klinkt bijzonder.quote:Op donderdag 12 mei 2016 13:08 schreef Skeletor. het volgende:
Straks broodje garnalenkroket en een broodje palingkroket!
The US of A?quote:
Echt! Kroket met ragout van paling en stukjes palingfilet! Niet normaal, zo lekker. En niet zuinig gevuld. Korstje was heel erg dun en zeer krokant. Niet die dikke meuk van de fabriekskroketten, die overigens ook heerlijk zijn. Maar dit is serieus onovertroffen.quote:Op donderdag 12 mei 2016 13:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Palingkroket.. apart!
Warme paling heb ik op bij een sushitent maar vond ik niet lekker. Misschien is dit anders.
Klinkt goed! Zal vast regionaal zijn, hier nml nooit ergens gezien.quote:Op donderdag 12 mei 2016 21:29 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Echt! Kroket met ragout van paling en stukjes palingfilet! Niet normaal, zo lekker. En niet zuinig gevuld. Korstje was heel erg dun en zeer krokant. Niet die dikke meuk van de fabriekskroketten, die overigens ook heerlijk zijn. Maar dit is serieus onovertroffen.
Waar haal je dat? Dacht dat je hier in de buurt woont.quote:Op donderdag 12 mei 2016 21:30 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Was goddelijk! En niet zuinig met de vulling!
Nieuw Weerdinge.quote:Op donderdag 12 mei 2016 23:53 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Waar haal je dat? Dacht dat je hier in de buurt woont.
Niks mis mee toch?quote:Op vrijdag 13 mei 2016 10:41 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Toast met tonijnsalade als ontbijt
Oooh bij de beroemde snackbar met kroketten? Nog nooit geweest Ik moet daar echt eens heen.quote:
Ja! Ja! Ja! Ja! Echt een aanrader. Gisteren voor het eerst geweest en man, zoiets heb ik nog nooit geproefd.quote:Op vrijdag 13 mei 2016 13:17 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oooh bij de beroemde snackbar met kroketten? Nog nooit geweest Ik moet daar echt eens heen.
Ik zal deze zomer een keer op mijn fiets daar heen gaan Ik ben ook wel benieuwd na al die verhalen.quote:Op vrijdag 13 mei 2016 13:21 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Ja! Ja! Ja! Ja! Echt een aanrader. Gisteren voor het eerst geweest en man, zoiets heb ik nog nooit geproefd.
Dat zijn toch gewoon kaiserbroodjes?quote:
Als je machinaal wilt rollen, moet je hulpstoffen toevoegen zodat je dikkere ragout krijgt. Rien kiest bewust (om zijn vrouw) handmatig te (laten) rollen zodat de ragout lekker dun kan blijvenquote:Op donderdag 12 mei 2016 21:29 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Echt! Kroket met ragout van paling en stukjes palingfilet! Niet normaal, zo lekker. En niet zuinig gevuld. Korstje was heel erg dun en zeer krokant. Niet die dikke meuk van de fabriekskroketten, die overigens ook heerlijk zijn. Maar dit is serieus onovertroffen.
Jij kent hem?quote:Op vrijdag 13 mei 2016 17:15 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Als je machinaal wilt rollen, moet je hulpstoffen toevoegen zodat je dikkere ragout krijgt. Rien kiest bewust (om zijn vrouw) handmatig te (laten) rollen zodat de ragout lekker dun kan blijven
Doen! Onvergetelijk.quote:Op vrijdag 13 mei 2016 13:22 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Ik zal deze zomer een keer op mijn fiets daar heen gaan Ik ben ook wel benieuwd na al die verhalen.
Ja...zo stonden ze aangegeven . Met zuurdesem, wel speciaal merk.quote:
Hoe moet ik dat voor me zien, zit dat al zo in de pot of haal je dan haring uit een potje en die bak je?quote:Op zaterdag 14 mei 2016 14:55 schreef Karzai het volgende:
gebraden haring uit een potje en een biertje
gewoon een potje van ouwehandquote:Op zaterdag 14 mei 2016 16:15 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Hoe moet ik dat voor me zien, zit dat al zo in de pot of haal je dan haring uit een potje en die bak je?
OT: Vanavond vooraf garnalen met knoflook-botersausje, daarna patat met een biefstuk en salade.
Hoezo eet jij te weinig fruit? Nectarines ! Zomerfruit ! Zijn ze al een beetje lekker? Ik kan amper wachten tot de kersen komen!quote:Op zondag 15 mei 2016 16:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Een hele meloen, 2 nectarines en een boterham met komkommersalade.
Vnv gebakken aardappels, wortels en zalm (zo'n heerlijke voorgemarineerde moot van de visboer. Erg duur maar ik ben bij m'n ouders ).
Ik had het niet verwacht maar rijp en ontzettend sappig. Echt heerlijk!quote:Op zondag 15 mei 2016 17:30 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Hoezo eet jij te weinig fruit? Nectarines ! Zomerfruit ! Zijn ze al een beetje lekker? Ik kan amper wachten tot de kersen komen!
Hadden ook nog sla en rabarber.quote:Op zondag 15 mei 2016 16:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Vnv gebakken aardappels, wortels en zalm (zo'n heerlijke voorgemarineerde moot van de visboer. Erg duur maar ik ben bij m'n ouders ).
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Ook ooit 1x gekocht. Lijkt er niet eens op.quote:Op maandag 16 mei 2016 06:59 schreef Skeletor. het volgende:
Nephaverkick aardbei. Allejezus, wat een chemische vulling!
Je woont nu in Engeland toch? Wat voor kaas had je?quote:Op maandag 16 mei 2016 11:17 schreef Bienelientjee het volgende:
Broodje kaas en engelse breakfast tea
Ja idd, ik had Valley Spire, mature cheddarquote:Op maandag 16 mei 2016 11:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je woont nu in Engeland toch? Wat voor kaas had je?
Lijkt me lekkerquote:Op maandag 16 mei 2016 11:45 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Ja idd, ik had Valley Spire, mature cheddar
quote:
Dacht al dat het aan mij lag dat ik dit zo vaak voorbij zie komen, maar je vreet dit ook nog eens twee keer per dag?quote:Op maandag 16 mei 2016 21:17 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook-groene olijf, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomsst. Erbij nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer.
Soms tweemaal! Is goed vreten voor mij, aangezien ik door de ziekte van Crohn, een chronische darmontsteking, redelijk gaar ben van binnen . Het moet er ook in blijven, natuurlijk. Dus die avondhap werk ik inderdaad elke dag naar binnen.quote:Op dinsdag 17 mei 2016 01:04 schreef jaipurholic het volgende:
[..]
Dacht al dat het aan mij lag dat ik dit zo vaak voorbij zie komen, maar je vreet dit ook nog eens twee keer per dag?
Oh er zit een klein verschil in zie ik nu.
Hmmmm! Heerlijk!quote:Op dinsdag 17 mei 2016 16:32 schreef golfer het volgende:
Vanavond: kippendij-filets in gefermenteerde zwarte bonensaus, met gerookte witte asperges en prei en een puree van pastinaak.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |