abonnement Unibet Coolblue
pi_161502384
Geppie wat een ogen! En dat konijn met haar jonkie in haar mond haha :D
En jullie ook al van die rotnachten.

Da's wel fijn Away, dat je enigszins bij kunt tanken.

Als die kleintjes nou eens inzien dat slapen heel erg fijn is!

Mijnes ligt momenteel liedjes te zingen in haar bedje:
"Slaa poelll slaap. Da baaate looo saap! Saaap me wiiii foet! driiike mel zoeeee. slaa poel saap! Mamma, pappa, kusje, aah *snik* kusje, huuu slaa poel saap"
(=slaap kindje slaap)
Oh en ze roept manlief bij zijn voornaam, zo ongeveer. Hij heeft de bekendste naam van Nederland en nu roept ze hard: "Neeeeeennie, Nèèèènnie! Opp (Jannie), pasta weg, neennie, ikke (niet) slapoel"

Omg ik ga stuk hier _O-
pi_161502968
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 16:17 schreef Crumpette het volgende:
Met een kind dat niet naar een opvang gaat is de snotneus meer uitzondering dan regel, sorry. Maar een rochelhoest vanaf oktober ook? :o dan zou ik misschien even de ha laten luisteren? Laatste keer dat W verkouden was sloeg dat ook omlaag met zeehondenhoest tot gevolg, maar dat was na 2 weken weer weg.
Ja met de buikgriep heeft de HA meteen die hoest beluisterd, maar conclusie bleef: verkoudheid. Ze is ook niet benauwd ofzo. Alleen lijkt het dus 's nachts vaak of we middenin Pieterburen logeren :') . Ik hoop dat met de lente ook de gezondheid weer doorzet..

Geppie wat een mopje heb je O+ ! Wat rot van het slapen zeg. Ik heb echt geen tips en jullie hebben al zoveel geprobeerd.. Hopelijk werkt het peuterbedje. Heel dikke knuffel voor jullie :*
pi_161503094
Room heerlijk hè dat zingen en die verhalen in bed O+ . Hier ook, ik blijf vaak even bij haar deur zitten om te luisteren wat ze allemaal kletst voordat ze omvalt :') .

Away beterschap voor je peuter! Het zit jullie ook niet mee hè. Wel fijn dat je logeerplekjes voor de kinderen hebt, slaap is zo hard nodig.

Hilmo dat klinkt eng van die uitjes :o ! (Naast dat het wel hilarisch is dat een kind zoiets zo lekker kan vinden :D ) Ik ben echt een schijterd met eten.. Snij zelfs druiven nog in vieren, zo bang dat ze stikt.
pi_161503255
Geppie wat een knap meisje O+ O+

Oh wat schattig, Room! Zingen O+

Away :* alles is al zo'n beetje gezegd, maar ik hoop dat hij er snel achter komt hoe fantastisch een goede nachtrust is.

Het doet me ergens wel goed om te lezen dat Loutje niet de enige is die slecht slaapt én er ook niks mee te beginnen is (behalve snel een tepel in de mond doen) :@ Vooral omdat ik aan mezelf twijfelde of ik het wel goed deed, niet nóg meer moest doen of het juist helemaal verkeerd deed. Het lukt bij iedereen, waarom niet bij ons etc.
Ze slaapt ook nog steeds naast me in de cosleeper omdat ik het niet op kan brengen de hele nacht heen en weer te wandelen met tussendoor een hoop verdriet bij haar. Dat heb ik een week geprobeerd en toen was mijn energielevel dusdanig gedaald dat ik op elk willekeurig moment overdag in slaap knikkerde.
pi_161503443
Geppie en Away, wat een slaapdrama's ;(.

Een vriendin in met net 1-jarige dochter in het ziekenhuis geweest, daar opname van een paar dagen om te resetten. Het idee is dat ze in een onbekende omgeving zich minder laten gaan en zich sneller overgeven aan de slaap. Prikkelarme omgeving, zonder ouders en er wordt wel gecontroleerd getroost tussendoor. Na een paar dagen is dan hopelijk de cirkel doorbroken waardoor het thuis ook beter gaat. Bij hun verbeterde het in het ziekenhuis, maar thuis ging het helaas snel weer minder. Maar zij konden er toen iig weer een stuk beter tegen doordat ze zelf een paar nachten goed hadden geslapen.
Venus in pocketformaat
© loveli
  zondag 17 april 2016 @ 19:54:10 #31
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_161503478
Het troost mij ook hoor dat er nog meer dreumeskneuzen zijn die het maar niet willen snappen.

Oh geppie, Frans heeft een maand geleden oid ook in een open bedje geslapen. Ging prima. Zou er niet bang voor zijn en het gewoon testen! Bij Loj hielp het :) .

Room O+ leuk he als ze zo zingen!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_161503552
Gelukkig zijn het overdag wel leuke dreumeskneuzen :+
pi_161503564
Wat een respect voor jullie. Skittles ook al zulke nachten he. Ik prijs mezelf zo vaak gelukkig dat het hier goed gaat met slapen. Zeg dat ook vaak tegen man. Is echt niet vanzelfsprekend.

Geppie wat een mooi kind O+ maar wat sneu van je oudste ook. ;(

Die uitjes, hij kauwt 1x erop en slikt meteen door. Ook niet zo'n fan van maar goed. Druifjes eet hij niet maar bieden we door de helft aan.
pi_161503701
Ik heb trouwens 2 kinderen die niet van slapen houden. Ik zeg er inmiddels niet vaak meer wat over, want ik wil niet in negativiteit blijven hangen, maar nu dan even wel voor het troostende effect ;).

A sliep pas met 9 maanden 's avonds eerder dan tegelijk met ons, en heeft ook nog nauwelijks een nacht doorgeslapen. Meestal minstens 2x wakker, vaak 3-4x.Een tijdje was het echt extreem, A 4x en I ook nog 3x. Toen wist ik het ook echt even niet meer. Uiteindelijk met een uitleg en beloningssysteem de oudste zover gekregen dat hij ons niet meer zo vaak roept. Dat scheelt al wat. Maar de laatste week is A steeds een uur/anderhalf klaarwakker. En de oudste staat klokslag 6 uur naast ons bed. Leuk is anders....
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_161503756
Een kennis van m'n zus is kno arts en die vertelde nav de slechte slaapverhalen van Stip dat hij regelmatig slechte slapers krijgt die dan een chronische middenoorontsteking (als ik me niet vergis) blijken te hebben. Dat kan alleen de kno arts zien met speciale apparatuur, maar een ab kuur is alles wat nodig is om het op te lossen en dat is vooral bij liggen vervelend. Misschien iets om eens na te vragen als ze overdag wel gewoon vrolijk zijn?
pi_161504269
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 20:03 schreef Dot. het volgende:
Een kennis van m'n zus is kno arts en die vertelde nav de slechte slaapverhalen van Stip dat hij regelmatig slechte slapers krijgt die dan een chronische middenoorontsteking (als ik me niet vergis) blijken te hebben. Dat kan alleen de kno arts zien met speciale apparatuur, maar een ab kuur is alles wat nodig is om het op te lossen en dat is vooral bij liggen vervelend. Misschien iets om eens na te vragen als ze overdag wel gewoon vrolijk zijn?
Je gaat toch hopen dat het zoiets is hè, op een gegeven moment.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_161504270
Ja, en hier helpt t peuterbedje nog steeds!
Er over terugdenkend, bij peuter ging het langzaam ook beter toen er een peuter (open) bedje kwam.
Afgelopen twee weken heb ik er 9 doorgeslapen, 1 keer kwam Js en 4 keer kwam Ow.

Dus aan alle slechte slaapmoeders... Er is hoop :*
oh en we zijn er ook nog niet hoor, moet bij beide jongens erbij blijven tot ze slapen... Maar ach...
pi_161504544
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 16:09 schreef Razztwizzle het volgende:

Vraag aan iedereen: Gaat die eeuwige verkoudheid nog eens over? Of is mijn kind de enige met een doorlopende snotneus/rochelhoest? Het is al bezig vanaf oktober en ik ben er zo klaar mee -O- .
Ik merk wel dat het wat minder wordt. Eerst was het zo dat I twee weken verkouden was, dan een week niet, en dan weer twee weken verkouden. Afgelopen half jaar is de frequentie wel anders geworden. Soms weken achter elkaar niet verkouden. _O_ . Ze heeft er gelukkig meestal niet veel last van. Maar die hoeveelheid snot die ze verspreidt en die overal terechtkomt, vind ik wat minder. Tegenwoordig roept ze middenin de speeltuin 'I.solde, vieze neus!' En voordat ik een doekje kan regelen, veegt ze dan vol overgave haar neus af aan de mouw van haar jas en dan triomfantelijk:'Zo! Klaar! Neus schoon!' :') .

Geppie, wat een prachtig kind. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_161504622
Hier werd L ook vaak 3a4 keer per nacht wakker, maar sinds hij geen koemelk meer krijgt nog maar 1 x hoera!
W ging beter slapen toen ze een open peuterbedje kreeg, dus zou t zeker proberen als je andere opties al hebt geprobeerd..
L is heel sneu nu. 39,5 al 2 dagen, huilerig en helemaal onder de uitslag.. hij kreeg vrijdag de 8e zijn BMR prik en is er nu dus goed ziek van
pi_161504637
:* voor de weinigslapers. Ik maak een digitale kniebuiging want ik vind het maar wat knap, jullie geduld.

Hier denk ik dat ik W later in bed moet leggen overdag. Vandaag heeft hij anderhalf uur zitten kletsen en gapen; en toen zag ik het niet meer gebeuren en zijn we maar naar het strand gegaan O+ dat vindtie supertof, met emmer en schep en een glijbaan en een paar andere kindjes. Lekker zandhappen! Het was wel een beetje fris, maar daardoor ook lekker rustig :7.

Oh en razz, met betrekking tot hoest: als het aanhoudt en je je echt zorgen maakt kun je altijd terug naar de HA, maar met perpetuum snotneus is het ook wel een beetje logisch. Ik kijk altijd uit naar 'wheezing' en bij het hoesten moeilijk lucht krijgen/ademen met bijgeluid, zolang dat er niet is maak ik me meestal weinig zorgen. Die kleintjes zijn nog niet goed in productief hoesten dus(ik ga er dan van uit dat) het lichaam iets langer doet over het afvoeren van rommel.
pi_161505559
Gedeelde smart = O+

Hoe was het bij de hap met je oudste Away?

Dat sommige van jullie kindjes al zingen :D dat zie ik die van mij nog niet doen hoor.

Beterschap voor L. WMIK!
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
  zondag 17 april 2016 @ 21:10:00 #42
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_161505862
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 20:01 schreef Phaidra het volgende:
Ik heb trouwens 2 kinderen die niet van slapen houden hielden. Ik zeg er inmiddels niet vaak meer wat over, want ik wil niet in negativiteit blijven hangen, maar nu dan even wel voor het troostende effect ;).
Gecorrigeerd & +1, alleen slaapt Draak vanaf 1,5jaar door, Piranha daarentegen is ook een wanslaper... Hij slaapt (ALS hij slaapt :')) nu wel iets rustiger sinds de amandelen eruit zijn.

:* voor Razz, geppie en Away!

Oh ja, de eeuwige verkoudheid, ik ken Piranha niet anders. Al bijna 14 maanden non-stop snot. De KNO-arts zei dat dat nu wel een stuk minder zou moeten worden, na de ingreep, Maar de Xylomethazoline en monodose kan hier bijna per pallet bezorgt worden :').
pi_161506942
Ja idd DaD...

Peuterbedje hielp hier ook ontzettend goed met slapen! Een paar weken was hij ineens heel vroeg wakker en nu wordt hij nog wel eens wakker s nachts maar gaat zelf weer slapen. We hebben de babyfoon ook weggehaald bij hem, dus het duurt iets langer voor ik hem hoor en vaak gaat hij dan weer slapen.

Door die eeuwige snotneus loopt Stip nu altijd met z'n mond open incl bijbehorende kwijl, ook als hij niet snotterig is :{ De huisarts zei dat het waarschijnlijk zijn neusamandelen zijn maar zolang hij niet continue oorontstekingen of ergens anders veel last van heeft doen ze niks.

Maar ik hoor hier eigenlijk helemaal niet :+
  zondag 17 april 2016 @ 21:39:39 #44
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_161507147
Geppie wat een mooi schattig meisje heb je O+

En :* voor de slechte slapers hier. Man en ik hadden het er net nog over dat we blij zijn dat het slapen nu zoveel beter gaat. Hier heeft het peuterbed ook wel verbetering gebracht en het stoppen van de nachtvoedingen heeft ervoor gezorgd dat hij nu vaak doorslaapt en als hij wakker is valt hij meestal snel in slaap weer.

Room wat schattig dat zingen O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_161507529
geppie je mooie A O+
We hadden de uithuwelijking al geregeld toch ;)

Och meiden jullie slaapproblemen zijn echt vreselijk.
Hoop oprecht dat er gauw goeie nachten komen :*
Voor jullie allemaal.
Slaap is zo belangrijk voor alle partijen.
pi_161507934
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 21:47 schreef BlueEyes het volgende:
geppie je mooie A O+
We hadden de uithuwelijking al geregeld toch ;)

Als je je toekomstige schoondochter nu al in huis neemt ;) :P hebben we een deal!
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
pi_161508668
:* :* :* :* Away en Geppie. Ik zou zo graag tips willen geven, maar ik heb niets.
Het is hier niet zo extreem, maar ik herken de machteloosheid. Slaapgebrek maakt je een compleet ander mens.

7 boterhammen?? Hoe dan? Waar laat hij ze?

Verhalen over zingende dreumesen, ik hou er van. O+

Dat draaien op de commode wordt dat ooit nog minder? Vandaag zat alles onder toen hij omdraaide, zijn volgescheten luier te pakken kreeg en door de kamer heen smeet. }:|
  zondag 17 april 2016 @ 22:18:24 #48
73386 Fazz
onderweg
pi_161509070
Pffff wat klinkt dat toch heftig als de nachten zo slecht gaan :* voor jullie allen! Het niet goed kunnen functioneren na een slechte nacht heb ik al als ik maar 6 uur slaap ofzo, en dat is dan nog wel ononderbroken :@

L aan't bunkeren :D 7 boterhammen, respect :7

Room, wat zoet O+

Cho :X

Vlak achter ons huis is een weide met schapen en er zijn nu dus lammetjes. F wil elke dag 'saap aaien' en dan moeten z'n laarzen aan en gaan we er heen. De boer komt rond half 6 een paar lammetjes de fles geven en F mocht de fles vasthouden O+ O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_161509312
Na een héél lange dag van huis (8.20-22.00, pfff...) met veel gezellige dingen en mensen doe ik even een lazy +1 op Fazz en een O+ voor F met lammetjes!

En O+ voor Annie & Tas (en Razz & lief), daar was ik vanmorgen :)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zondag 17 april 2016 @ 22:29:10 #50
344469 Amsel
zonder t
pi_161509632
Oww Fazz wat enorm lief O+

En je merkt pas hoe belangrijk slaap is als je er niet genoeg van krijgt hè :') Vergeleken met sommigen hier hebben wij het echt makkelijk. Dreumes wordt wel vaak wakker, maar is gelukkig meestal vrij makkelijk weer in slaap te krijgen. Maar doorslapen is alweer heel lang geleden.

Vandaag ligt ze voor het eerst in haar nieuwe grote bed :o We hebben een gokje gewaagd en zijn niet voor een meegroeibed of peuterbed gegaan, maar meteen voor het eenpersoonsbed gegaan waar ik verliefd op was geworden. Ze viel wel moeilijk in slaap vanavond, maar dat was vooral omdat ze lag te gillen van de pret in het nieuwe bed :D

Welterusten allemaal, ik hoop dat jullie een goede nacht hebben :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')