Dank voor de tip, ga ik zeker eens langs als ik in de buurt ben, maar het laat ook zien dat goed varkensvlees geen generiek product is.quote:Op donderdag 7 april 2016 19:05 schreef djkoelkast het volgende:
Varkensvlees bij boerderij 't Helder in Winterswijk. Dat is echt zulk goed vlees.
Ja, qua smaak komt het heel dicht bij wild zwijn, het is echt heel erg lekker.quote:Op donderdag 7 april 2016 19:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dank voor de tip, ga ik zeker eens langs als ik in de buurt ben, maar het laat ook zien dat goed varkensvlees geen generiek product is.
Hebben een eigen varkensras zie ik
Mijn slager verkoopt gewoon Helder varken, Texels lam en Limousin rund, niks mis mee. Tevens heerlijke huisgemaakte rilette van varken, eend en konijnquote:Op donderdag 7 april 2016 19:05 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Slagers moet je helemaal mijden. Gewoon bij boeren, rundvlees heb je hier vlakbij van een BD-boer waar ik ook mijn melk haal, die laat zijn koeien slachten als ze te oud zijn en dan kun je daar vlees komen shoppen.
Dat had genuanceerd moeten worden tot 'veel' slagersquote:Op donderdag 7 april 2016 19:45 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Mijn slager verkoopt gewoon Helder varken, Texels lam en Limousin rund, niks mis mee. Tevens heerlijke huisgemaakte rilette van varken, eend en konijn
Want???quote:
Onderwerpen zijn totaal niet boeiend meer. Tegenwoordig wordt ons uitgelegd wat cheddar is en dat die smeltplakjes dat niet zijn.quote:
Je zult de hele volkstammem die dat soort zaken niet weten te eten moeten geven.quote:Op donderdag 7 april 2016 21:50 schreef MrSalazar het volgende:
Onderwerpen zijn totaal niet boeiend meer. Tegenwoordig wordt ons uitgelegd wat cheddar is en dat die smeltplakjes dat niet zijn.
Goh.
Nou, vroeger was dit programma een stuk beter met dingen waarvan ik helemaal geen weet had. Nu is het meer alsof ze eigenlijk totaal niks interessants meer weten te verzinnen.quote:Op donderdag 7 april 2016 21:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Je zult de hele volkstammem die dat soort zaken niet weten te eten moeten geven.
Niet iedereen is zo briljant op de hoogte als jij.
Dus voor jou geldt dan als alleswetende het credo: niet meer naar kijken.
Jij wist dus al dat al die kipproducten in Nederland vooralquote:Op donderdag 7 april 2016 22:00 schreef MrSalazar het volgende:
Nou, vroeger was dit programma een stuk beter met dingen waarvan ik helemaal geen weet had. Nu is het meer alsof ze eigenlijk totaal niks interessants meer weten te verzinnen.
Nee, maar wie boeit het iets. Vroeger werden er nog wel eens misstanden aan de kaak gesteld. Nu nooit meer.quote:Op donderdag 7 april 2016 22:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Jij wist dus al dat al die kipproducten in Nederland vooral
uit Thailand en Brazilië komen en dat wij weer allerlei andere kiponderdelen naar Thailand exporteren?
Ik wist dat bijvoorbeeld nog niet.
Ik snap wat je bedoelt.quote:Op donderdag 7 april 2016 22:00 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Nou, vroeger was dit programma een stuk beter met dingen waarvan ik helemaal geen weet had. Nu is het meer alsof ze eigenlijk totaal niks interessants meer weten te verzinnen.
Ja, een soort Willem Wever.quote:Op vrijdag 8 april 2016 08:02 schreef DeTolk het volgende:
Het wordt een beetje niveau kindertelevisie.
Waar blijven de schokkende onthullingen?
Ik volg het niet meer zo, maar volgens mij is het een programma over hoe het zit en waar het vandaan komt. Er is niet altijd een grof schandaal om aan het licht te brengen, maar dat wil niet zeggen dat het niet goed is om ons te informeren over wat er te koop is en hoe dat in het schap komt.quote:Op vrijdag 8 april 2016 08:02 schreef DeTolk het volgende:
Het wordt een beetje niveau kindertelevisie.
Waar blijven de schokkende onthullingen?
Ook de manderijntjes in blik aflevering vond ik hijgerige paniekzaaierij, chemie, oeh, eng.quote:Op vrijdag 8 april 2016 08:00 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Ik snap wat je bedoelt.
Voorheen ging het bv over truffelolie, dat de truffelsmaak uit een restproduct van een olieraffinaderij komt, waarvan de smaak toevallig op die van truffels lijkt. Daarvan een paar drupjes in een fles olie, en je hebt truffelolie.
Of de mandarijntjes die gepeld worden in een bad met zoutzuur, wat dan met gootsteenontstopper weer geneutraliseerd wordt.
Nu zeggen ze alleen maar dat de kip uit het buitenland komt.
Maar de kip is niet gemanipuleerd ofzo, is gewoon goede kip.
Zo is dat.quote:Op vrijdag 8 april 2016 09:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ook de manderijntjes in blik aflevering vond ik hijgerige paniekzaaierij, chemie, oeh, eng.
Er wordt geen gootsteenonstopper gebruikt, er worden levensmiddel gecertificeerde middelen gebruikt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |