Ik zou altijd boursin boven philadelphia verkiezenquote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:25 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop rauwe ham-Philadelphia zwarte peper-ui-gele snoeptomaat, Bleu Vilage kaas-schijfjes komkommer, Petit Munster kaas-schijfjes komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat. Erbij, nou ja. Het bekende dus, snoeptomaatjes, banaan en peer.
Is ook erg lekker! Ik moet alleen een beetje uitkijken met het vetgehalte van roomkaas vanwege die sneue Crohn . Gelukkig gaat gewone kaas wel goed, althans de jonge en jong belegen varianten. Te rijp geeft ook klachten. Het is ook nooit goed.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik zou altijd boursin boven philadelphia verkiezen
Net n grapefruit en chocolaatje.
Nu hopelijk
Ik ben erg benieuwd wat je er van vind! Ga die binnenkort ook eens proberen is het planquote:Op woensdag 24 februari 2016 15:25 schreef golfer het volgende:
Vanavond het recept van Yvette van Boven dat deze week op de TV werd uitgezonden:
pulled paddenstoelen met andijviestamppot en pikante BBQsaus.
Viel toch een beetje tegen. De rooksmaak gaat doordat je de pulled paddebnstoelen in de BBQ-saus vermengd vrijwel verloren en de structuur van paddenstoelen is toch echt heel anders dan die van echt draadjesvlees. Verder wel een smakelijke vega-maaltijd.quote:Op woensdag 24 februari 2016 17:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik ben erg benieuwd wat je er van vind! Ga die binnenkort ook eens proberen is het plan
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |