abonnement Unibet Coolblue
pi_159945257
quote:
1s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:15 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

dat kleffe handje :')
Ik vind die bezeten blik veel enger :X
pi_159945297
quote:
1s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:14 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

de scanners of de kinderen?
De scanner. Het kan Lou werkelijk geen reet schelen dat het ding weer een foutmelding geeft. Hij maakt namelijk nog steeds dat toffe piepgeluidje, dus ik loop meestal voor de kat z'n kut de rest van de boodschappen aan te slaan op een scanner dat het toch niet meer registreert :')
pi_159945356
quote:
1s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:16 schreef Dot. het volgende:

[..]

Ik vind die bezeten blik veel enger :X
Nou, die kan zo in een verfilming van een Stephen King verhaal.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_159945508
quote:
2s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:15 schreef Franny_G het volgende:
Crumpette, je zou denken dat hij in die speeltuin genoeg ruimte heeft om rond te hobbelen, maar nee. meneer wil natuurlijk buiten de speeltuin de wereld verkennen. _O- . Het was hier inderdaad wel een fase. Zoals ik al vertelde; wij zaten toen I net een tijdje goed kon los lopen een keer binnen te eten bij een restaurant op de Grote Markt. Dat was echt niet te doen: I bleef maar weglopen. Wilde ook pertinent niet op een stoel zitten. Maar dan ook echt: serieus weglopen. Ik ben op een gegeven moment zonder iets te zeggen achter haar aan gaan lopen, om te kijken hoe ver weg ze zou gaan als ze dacht alleen te zijn. Dat was heel ver weg. Ze hobbelde zo de tent uit, de Grote Markt over, de spuistraat in, en pas toen ze vrolijk op een etalageruit aan het timmeren was, kreeg ze in de gaten dat ik haar gevolgd was.

Nu is ze zich toch wat meer bewust van alles en ook eerder bang. Ze heeft na een tijd heel braaf handje te hebben gegeven nu weer een fase dat ze dat ab-so-luut niet wil. En dat terwijl wij dus heel vaak in de drukke stad lopen. Maar ja, dat is dus ook weer waar opvoeding om de hoek komt kijken. Ik leg haar uit wat ik van haar verwacht, roep haar bij me als we ergens echt goed moeten opletten. Vanochtend bij een kruispunt vroeg ik haar wat ze liever wilde: aan de hand, of even opgetild worden. Toen koos ze voor het laatste. Een tuigje zou ik dus om die reden niet doen; juist zo kun je een kind leren hoe om te gaan met die gevaren. Maar ja, ik heb natuurlijk niet vier koters rondrennen en ben ook niet hoogzwanger van een tweeling. :+ .
Zou mooi zijn als jij nou de tweelingkaart trekt :D!

Ja hij is zich ook gewoon echt nog niet bewust van gevaar. Dat komt vast vanzelf, tot die tijd zoek ik even wat plekken die minder 'open' zijn voor hem om los te lopen. En idd met I valt al veel meer te overleggen! W neemt weinig notie van me in de speeltuin tenzij ik hem de weg versper :') of de schommel duw :')
pi_159946284
Melba is gewoon lui denk ik. Die vindt de wagen prima, de winkelwagen kicken en loslopen ook leuk maar dan niet te lang :+ hij heeft laatst wel alle harten gestolen door luid giebelend door de gangpaden van de jumbo te rennen voor papa uit.
Kwak
  maandag 15 februari 2016 @ 20:49:43 #81
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159946590
Die wegren fase duurde hier een maand of drie. Nu luistert hij wel best goed. Maar ik die tijd begreep ik ineens het nut van een tuigje :D
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159946653
Crumpette: tips voor als het ook echt lekkerder weer is: paleistuinen, of de grote zandspeeltuin bij Scheveningse Bosjes.



Wat I heel leuk vond om te doen op het Koningsplein, was op die rand lopen van de rozenstruiken. Lekker rondjes maken, en uitputten. :D .
Oud fotootje van vorig jaar juni denk ik.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 15 februari 2016 @ 21:32:35 #83
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_159948347
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:11 schreef Dot. het volgende:
Ik zou ook liever een kind aan een tuigje hebben dan een krijsend kind onder m'n arm of in de wagen. Stip vond de wagen ook heel stom een tijd, dus toen droeg ik hem in de Tula, maar naarmate mijn buik groeide ging dat niet meer en vond hij de wagen ineens prima. Nu vindt hij het tof om op z'n fietsje te gaan en dan zet ik hem vlak bij het winkelcentrum toch in de wagen, omdat ik hem anders moet tillen en dat lukt me niet meer. En dan piept ie zolang ik hem erin zet, maar als ik loop is het allemaal prima. Vooral als hij dan idd de scanner krijgt. Ik moet dan vaak alsnog gewoon naar de kassa trouwens, want 9 van de 10 keer lukt het hem dat ding op hol te laten slaan :')

Je hebt toch ook van die tuigjes die gewoon een rugzakje hebben, zodat je ze alleen kunt uitrollen als het nodig is?
Twee scanners nemen. Een echte en één voor de dreumes.
KuikenGuppy
pi_159948365
Mijnessen geven inmiddels al een paar maanden keurig een handje als we over straat (lees: de stoep) lopen. Soms lopen we bijna een uur naar mijn zusje en dan houden ze vrijwel het hele uur mijn hand vast. Dat moet ook wel, want we lopen een groot stuk zo'n 1 meter naast een sloot. Met één kind dat linksaf zou gaan terwijl de ander voor rechtsaf kiest zou loslopen echt geen doen zijn in mijn eentje. :+ En als we dan zo lopen terijl de zon schijnt en ik zie onze schaduwen op straat, mijn schaduw in het midden en aan iedere hand een dreumesje, dan is dat keer op keer een momentje van ultiem geluk. O+

T en S wachten nu ook redelijk netjes bij de auto met uitladen en inladen. S kan dat al wat beter dan T en daarom moet T er altijd als eerste in en als laatste uit. :D
#tweelingissues :P
pi_159949341
Ik zat ook in een tuigje vroeger :D niks mis mee toch? Ik was echt een notoire wegloper. En manlief ook trouwens, die is zelfs eens van de C&A in Groningen teruggewandeld naar waar de auto van z'n mem geparkeerd stond, een wandeling van 15 minuten :o . Toen was hij 2,5 jaar oud.. Als A. ook zo'n wanderlust heeft weet ik het wel, tuigje it is :7 .

Vandaag waren we een ochtendje in de dierentuin en ze heeft ook zo heerlijk overal zelf gelopen O+ . Er was bijna niemand, dus als ze eens wegdwaalde konden we haar gewoon volgen. Vooral bij de bavianen was ze niet weg te slaan. En natuurlijk groot drama toen we haar weer in de buggy deden omdat ze zo moe werd van het lopen dat ze begon om te kukelen :') .

Los in de supermarkt vind ik wel dapper trouwens, dat durf ik echt niet met haar :@ . Ook omdat ik zelf zo slecht kan bukken en tillen nu ik zo dik en gammel ben. Dus dan zit ze nog fijn in de wagen, vind ze gelukkig ook nog prima ^O^ .
pi_159949365
Ha NIKKI, wat leuk weer eens van je te lezen O+ . Nog bedankt voor je Valentijnstip, hij is supergoed ontvangen hier ^O^ !
  dinsdag 16 februari 2016 @ 07:50:39 #87
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_159956713
quote:
1s.gif Op maandag 15 februari 2016 18:50 schreef Burdie het volgende:

[..]

Ideaal he, als ze een Belangrijke Taak hebben O+. Kuiken blijft daarbij gelukkig wel netjes in het karretje zitten; tegenwoordig helpt hij ook met de tas inpakken en thuis weer uitpakken O+.
+1, heel gezellige bezigheid aldus dame!
Meestal neem ik haar op mijn vrije dag ook mee om boodschappen te doen en meestal gaat er dan wat lekkers mee voor een 'ons' momentje. Een zakje Nibbits oid. O+

Ik hoor hier volgens mij niet lang meer, over 5.5 week hebben wij hier alweer een peuter dametje.. Gosh, dat is snel gegaan! ;(

Ik lees wel af en toe mee hoor, maar ben druk met mijn man (het gaat echt goed thuis)! :), mijn werk en onze dame. Gisteravond heb ik trouwens mijn diploma voor reanimatie en gebruik van een AED gehaald.

Ik zag dat er veel dreumesjes grote broer/zus worden. Spannend hoor! O+

Verder die het goed kunnen gebruiken een dikke :*

Tot gauw allemaal :W
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_159956905
Nikki, wat een mooi beeld, van jou en je twee dreumesjes. O+ .

Oh Crumpette, de tweelingkaart. Daar denk ik soms wel aan: mijn moeder is eentje van een tweeling, en ik ben zelf eigenlijk ook van een tweeling (mijn moeder verloor het andere vruchtje toen ze ongeveer vier maanden zwanger was..). Ik zou me wel echt kapot schrikken hoor, lijkt me heftig. (Maar het verhaal van Nikki is dan weer O+ !). Ik zat een keer bij Ella in de wachtkamer toen een stel uit de spreekkamer kwam, helemaal beduusd. Zij en de vk in kwestie (you know who ;) ) deelden even met de dames in de wachtkamer wat er aan de hand was: a. het was een ongeplande zwangerschap b. er waren al twee kindjes c. het bleek een tweeling te zijn. :o . Ze kregen als advies om in het dichtstbijzijnde koffietentje wat te gaan drinken om het nieuws te verwerken. :D .

Razz, wat heerlijk zo in de dierentuin he. Het is echt zo genieten om ze zo te zien.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_159956967
Rijst wat fijn dat het goed gaat thuis! Wat hebben jullie een heftige tijd gehad zeg. En al bijna een peuter, wauw! Tijd vliegt.

Franny dat verhaal van die tweeling, poeh :X ! Maar wel.. Gaaf O+ ? Als je went aan het idee? Ofzo. Al lijkt vier kinderen me op praktisch niveau wel héél veel. Qua plek in huis, auto, en financieel..

Hier is de stucadoor bezig in de dakkapel *O* ! We maken vorderingen jongens, het wordt nog wat. Dus ik helemaal blij m'n ontbijtje smeren. Maar het was ook te mooi om waar te zijn.. Want toen zei hij: "Zaterdag komt de schilder? Nou die kan wel thuisblijven hoor, dan is het stucwerk nog lang niet droog. Doe maar een week later."

Ik ga het wiegje naast ons bed opmaken en met m'n vingers in m'n oren luid LALALA-end doen alsof ik niks heb gehoord :{w .
pi_159957081
Wat fijn dat alles goed gaat thuis, Rijst!

Poeh, het zit ook niet een beetje mee hè Razz :{ Is na de schilder alles af wat af moet zijn voor je er zelf in aan de slag kan?

Wat een heerlijk beeld met je twee grote knullen Nikki O+
pi_159957114
Dierentuin O+
(Hij staat nog op de planning voor vandaag, alleen hangen we voorlopig nog in de slaapkamer met muziekballetjes, blokjes en de schone was :')

Respect Skittles, dat je een handscanner durft te geven. Hier gaat alles naar de grond ;)

En tuigjes snap ik nu ook! "Kom maar Js" kijkt mij aan, begint te lachen, draait zich en rent weg O+. Dat is ff wennen in vergelijking met een beenhangende Ow ;)

Zo, genoeg over ons... Iemand nog leuke plannen voor vandaag :)
pi_159957201
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:36 schreef Skittles het volgende:
Wat fijn dat alles goed gaat thuis, Rijst!

Poeh, het zit ook niet een beetje mee hè Razz :{ Is na de schilder alles af wat af moet zijn voor je er zelf in aan de slag kan?

Wat een heerlijk beeld met je twee grote knullen Nikki O+
Nee, dan moet er nog een vloer in. En die zou a.s. maandag gelegd worden :') . Eerste optie daarna is 1,5 week later.

Maar ik voel me eigenlijk best Zen :o :? Sinds het wiegje er weer is denk ik "Het komt wel goed, alles is er voor de baby." Hopelijk komen mijn hormonen niet achter dit gevoel :') zhe bastards.
pi_159957215
Kan de vloer niet gewoon alsnog maandag gelegd worden? Een beetje een fatsoenlijke schilder houdt dat wel schoon.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_159957229
Ha, franny, ja dan kan ik me voorstellen dat je daar wel eens aan denkt! Bij ons komt het in de families niet voor, maar ik was toch wel een beetje opgelucht te zien dat het er 1 was.. intensief genoeg wat mij betreft!
Leuk ziet die zandspeeltuin er uit! Als het iets warmer wordt (-3 wtf??) gaan we er heen :7 .

Fijn dat het zo goed gaat thuis rijst!
Razz :o LALALALALA
pi_159957234
Wat een mooi plaatje zo Nikki! Hoe gaat het nu met jou? :*

De revalidatie gaat dus goed Rijst? Fijn hoor :)

Razz, wat DaD zegt, die vloer kan toch afgedekt worden?
pi_159957238
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:53 schreef Crumpette het volgende:
Ha, franny, ja dan kan ik me voorstellen dat je daar wel eens aan denkt! Bij ons komt het in de families niet voor, maar ik was toch wel een beetje opgelucht te zien dat het er 1 was.. intensief genoeg wat mij betreft!
Leuk ziet die zandspeeltuin er uit! Als het iets warmer wordt (-3 wtf??) gaan we er heen :7 .

Count me in *)
pi_159957279
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:54 schreef Fazzoletti het volgende:

[..]

Count me in *)
Deal! Oh en ik heb mijnes in een broek maat 90 gehesen vanmorgen :') gaat prima. Omrollen ftw.
pi_159957358
Dreumosaurus O+ :D

Nog even over tuigjes; vroeger zat mijn broertje ook vast aan een paal op strand. Zodra hij kon rende hij de zee in :o en op een druk strand ben je zo'n kind natuurlijk snel kwijt. Hij heeft er volgens mij niets aan over gehouden :+
Een vriendin van me gebruikte het ook voor haar energieke zoon, zij heeft een spierziekte dus kon hem vaak niet bijhouden. De keren dat zij hier op is aangesproken zijn niet te tellen, opmerkingen over zielig/achterlijk/mishandeling etc :{
pi_159957906
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:58 schreef Crumpette het volgende:

[..]

Deal! Oh en ik heb mijnes in een broek maat 90 gehesen vanmorgen :') gaat prima. Omrollen ftw.
Hoe groot is die reus van jou :o
pi_159957999
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 09:49 schreef BlueEyes het volgende:

[..]

Hoe groot is die reus van jou :o
Ja niet eens extreem hoor! Maar breed ofzo. Hij zit verder in 86 maar dezelfd broek een maat onder 90 (83, engelse maten) kon hij niet meer vrij in bewegen. Stugge jongenskleren zijn stug :'). Lengte was nog prima. Dus zoals altijd heeft hij nou weer een lekkere losse 2x omgerold nummer aan :').
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')