Als de bovenkant op kleur is, dan is de onderkant dat ook.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:49 schreef sacha het volgende:
hoe krijg je de onderkant van een appelflap gaar?
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:55 schreef Soury het volgende:
De Italiaanse bol.
Ik haal ze bij de Aldi. Drie in een pak.[ afbeelding ]
5 minuten in de oven, dan snij ik ze open. Beleggen met salami, kappertjes uienringen tomaatje groene pepers uit een potje evt. olijven en mozzarella. Dan nog 5 minuten [ afbeelding ]
Oh en ze gaan prima in de vriezer (die broodjes)quote:
Wat is het nut daarvan?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:13 schreef Soury het volgende:
[..]
Oh en ze gaan prima in de vriezer (die broodjes)
Ik eet er geen drie en verpakking open drogen ze snel uitquote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:16 schreef Piet_Piraat het volgende:
0s.gif
Op zaterdag 30 januari 2016 18:13 schreef Soury het volgende:
Je doet er wel salami voor 3 op 1..quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:22 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik eet er geen drie en verpakking open drogen ze snel uit
He Dat is een oude foto uit cul, en hoeveel ik erop pleur is niet relevantquote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:23 schreef chufi het volgende:
[..]
He doet er wel salami voor 3 op 1..
Je bent opgelicht. Op de verpakking staat dat er 4 stuks in zouden horen zitten.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:55 schreef Soury het volgende:
De Italiaanse bol.
Ik haal ze bij de Aldi. Drie in een pak.[ afbeelding ]
Ik las elders over dat tomaatje... dus die ga ik er dan bij scoren en ook eens freubelenquote:5 minuten in de oven, dan snij ik ze open. Beleggen met salami, kappertjes uienringen tomaatje groene pepers uit een potje evt. olijven en mozzarella. Dan nog 5 minuten [ afbeelding ]
Prei, ui, gehakt, basilicum en tomaat?quote:
Het zijn er ook 4quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:54 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Je bent opgelicht. Op de verpakking staat dat er 4 stuks in zouden horen zitten.
[..]
Ik las elders over dat tomaatje... dus die ga ik er dan bij scoren en ook eens freubelen
ik durf het recept niet te postenquote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:59 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Prei, ui, gehakt, basilicum en tomaat?
Oeh lekker, godver ik heb nu echt trek die oven duurt en duurtquote:
Nee maar ik bedoel, weinig licht op mn keyboard en blindtypen heb ik nooit geleerdquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.B-after AirfryerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:18 schreef chufi het volgende:
Speciaal voor Sas..
B-4SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.B-after AirfryerTussentijds keren en zo of is dat niet nodig?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben
Beetje schudden misschien...Maar de lucht blows atound...quote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:19 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Tussentijds keren en zo of is dat niet nodig?
Da's altijd goed voor de worst.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:20 schreef chufi het volgende:
[..]
Beetje schudden misschien...Maar de lucht blows atound...
omdat ik een pakje gebruik voor de autisten pastaquote:
Hahaha! Dat maakt toch niet uit.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 20:55 schreef sacha het volgende:
[..]
omdat ik een pakje gebruik voor de autisten pasta
jawelquote:Op zaterdag 30 januari 2016 20:56 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hahaha! Dat maakt toch niet uit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |