abonnement Unibet Coolblue
pi_158406916
quote:
1s.gif Op maandag 21 december 2015 11:25 schreef Razztwizzle het volgende:
Hier zijn tand 3 en 4 door als mini-witte-puntjes. Maar dat tandenknarsen blijft :X . Fijn dat het zo'n goed weekend was Crump!

JM wat fijn even weg samen. Dikke kus voor jullie :*

Ik vind de I-verhalen altijd heerlijk Franny O+ kan me nog zo moeilijk voorstellen dat A over een tijdje ook al zoveel kan!

Room veel plezier hier *O* ! Wij vluchten donderdag juist voor 1,5 week naar een zonnig eiland. Maar kan me voorstellen dat terug zijn in NL voor jullie ook fijn is! Heb je eigenlijk plannen om hier ooit weer te komen wonen?

Chanty fijn dat L het zo goed doet! En ook dat jij je er niet meer druk om maakt, dat lijkt me ook veel rustiger dan groei-stress.

Over m'n schoonmoeder, ja - m'n man zegt er ook wel wat van hoor, gelukkig. Maar het zit zó in haar systeem, dat gaat er niet uit :{ . Ze vraagt aan ons ook om het kwartier of we nog iets willen hebben en dat gaat dan altijd zo:

"Wil je nog wat hebben?"
"Nee hoor :) "
"Kerstbrood?"
"Nee ik hoef echt niks, dankje :)"
"Een banaan? Of wat cake?"
"... Nee hoor, echt niks }:| "
"Nee? Ik heb het allemaal voor jullie in huis gehaald.. -O- "
"Ja.. Nouja, ik zit nog vol van het ontbijt een half uur geleden"
"Anders een klein stukje amandelstaaf?"
".... :% ... Nee..."

Enzovoort.
Al jaren.
Mijn schoonmoeder doet dat ook, maar vooral met opmerkingen over dat S. Het vast koud heeft. We hebben afgesproken dat ze het 2x mag zeggen, daarna gaan we naar huis. 3 strikes you're out.
Werkt prima :+
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
  maandag 21 december 2015 @ 12:47:05 #27
149959 SQ
snelle trees
pi_158406929
Oh Razz, de "ik heb het speciaal voor jullie gekocht -O-" :'( echt zó hatelijk. En zelf eet ze vast niks omdat ze anders dik wordt?
disclaimer
pi_158406951
Ja, Baard zijn moeder en oma zijn ook wel een beetje zo. Tot een aantal jaar geleden woog hij dan ook 100 kilo (nu 80). Ik heb hem ook echt moeten leren dat je gewoon kan stoppen met eten als je vol zit, óók als je bord dan nog niet leeg is. Goed dat je er wat van zegt, maar echt veranderen kun je het waarschijnlijk niet.

Wij zijn onderweg naar Hamburg! I ligt achter in de auto te slapen, na een middernachtelijk overgeefavontuur. Zo sneu, vooral dat rillende lijfje op het aankleedkussen bij het omkleden. ;(.

Oh, en lieve Lucas. O+. Kus voor jullie! :*.

Ik kom echt niet meer aan bijlezen en op iedereen reageren toe, dus ik hop gewoon maar af en toe zo even binnen... Dit weekend bericht gehad dat een leerling is verongelukt, dat hakte er ook nogal in...
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_158407062
Ach I, wat sneu.. En je leerling, huuu wat naar ;( En toch veel plezier in Hamburg O+

Tnx voor de knuffels!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_158407344
Zo ik ben weer terug van een weekje kots en schijt opruimen .. man man man :')
We hebben nu dan toch maar een droger aangeschaft want ik kreeg de was niet weg gewerkt. En dan hadden we nog mazzel dat alleen Boaz ziek was. Als oudste ook nog ziek was geworden hadden we een serieus probleem gehad :')

DAD jeetje dat zal er zeker in hakken!! :*

LMN :') .. ik snap je helemaal!
Word je toch helemaal horendol van anders!

Razz dat je nog zoveel geduld hebt met haar .. ik vind het knap!

Ben sowieso veel assertiever sinds ik kinderen heb .. soms ontschieten me gewoon uitspraken en dan denk ik ... :X :X :X .. Maar dan ben ik dus al te laat en is het er al uitgefloept :')

Room hoe is het in het sprookjesbos? :)
pi_158407684
Veel plezier room!

Oh DaD :* wat naar..sterkte
En beterschap voor I

JM :*

Twinkle :* hier ook buikgriep avonturen vorige week..Zonder droger is het idd niet handig.

Razz
Oh -O- vervelend

Hier kregen we vroeger altijd te horen dat we niet teveel moesten eten anders zouden we dik worden ;( .
Peuter eet altijd al weinig en krijgt nu van opa en oma te horen dat ze meer moet eten :+ ...Tsja .

E en S eten gelukkig 'gewone' porties en peuter gaat daardoor meer proeven en proberen. Ze zijn nu over op 1 slaapje :o wel even wennen.
pi_158407817
Oh DAD, is dat het ongeluk in Assen? Ik las daar over op het nieuws en mijn maag draaide er van om. Ik denk tegenwoordig dan meteen ook aan de ouders en hoe verschrikkelijk het moet zijn.

Hoe dan ook, veel plezier met jullie weekend weg!
Crumpette, ook fijn zeg dat jullie een weekend weg zijn geweest.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_158408800
quote:
1s.gif Op maandag 21 december 2015 12:39 schreef ferrari_rood het volgende:

[..]

Je woont niet omg. 040?
Ik heb ze hier nog liggen.
Nee, 023, dus dat is niet echt in de buurt. :P Mijn man riep al dat hij best een eind wil rijden om zijn nieuwe auto uit te proberen maar dit is hem wat te gortig. :D
pi_158408856
Niet echt in de buurt nee. En ik kom er voorlopig ook niet in de buurt.
pi_158409992
Omg ja herkenbaar dat venten met eten :') vooral de man van mijn moeder heeft er een handje van. Maar inmiddels benoemen we het ook en maken er grapjes over en doen hem na dus dan is de zwaarte er wel af.

Overigens vond ik het dus zelf ondanks een leuk weekend toch ook wel lastig W 2 dagen te moeten missen, ik zat overal naar kleine kindjes te kijken van O+ ;( ... dus :'). Moederkloek meld.

Oh en pousse is nu 2 weken weg. -O- ik denk dat we hem niet meer terug zien.
pi_158410716
Ik heb dat dus nog nooit gedaan hè, kind uit logeren, laat staan een heel weekend. Is het stom dat ik vol bewondering kijk naar anderen die dat wel "durven"? :') :@
  maandag 21 december 2015 @ 15:09:18 #37
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_158410840
Mwa ik kijk weer met bewondering naar mensen die dat nog nooit gedaan hebben. Hoe dan?

Wij hebben niet veel gezamenlijke feestjes, maar als we die hebben.. En als we ergens heen gaan.. Oh en ze slapen bagger dus voor het bijkomen.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  maandag 21 december 2015 @ 15:16:27 #38
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_158411047
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2015 15:09 schreef AwayTL het volgende:
Mwa ik kijk weer met bewondering naar mensen die dat nog nooit gedaan hebben. Hoe dan?

Wij hebben niet veel gezamenlijke feestjes, maar als we die hebben.. En als we ergens heen gaan.. Oh en ze slapen bagger dus voor het bijkomen.
Mijn beide meiden hebben ook nooit ergens gelogeerd... E. zou wel kunnen, die hoor je de hele avond/nacht niet maar die heeft het eigenlijk nog nooit gewild. Het is nog nooit nodig geweest ook. Als we gezamenlijke feestjes hebben ofzo laten we een oppas thuis zitten. En echt laat maken we het toch nooit. S. slaapt nietzobestnie dus die wil ik eigenlijk nergens laten slapen...En daarnaast, bij ons is er geen oma die dat zou willen/kunnen. Zelfs niet voor een nachtje....

Mijn S'je heeft de waterpokken. Kon er ook nog wel bij :')... Ze was net beter na een oorontsteking.
pi_158411068
Heb jij een doorslaper Amsel?

Ik merk ook gewoon dat we het soms gewoon even nodig hebben om met zn 2en te zijn, zonder dat ik om 10 uur in bed wil liggen, omdat ik er toch uit moet s nachts en de dag erg vroeg begint. Gewoon een avondje dat je de ruimte hebt om je volledig op de ander te richten bevalt heel goed. Maar het gebeurt niet heel vaak, misschien om de 2 maanden.

Jeetje, dad, dat hakt er denk ik wel in ja! Beterschap voor I en heel veel plezier in Hamburg!

Ik ken het wel dat er altijd eten is, maar gelukkig alleen bij speciale dagen dat het zo veel is dat je het gevoel hebt continue aan het eten te zijn. En dan vind ik het zelf ook wel lekker, maar gewoon een normaal weekend hoeft niet zo overdadig. Dan vind ik frietjes al weekendig genoeg, maar dat eten we thuis eigenlijk ook nooit. Ik heb mn ouders laatst wel verteld dat ze echt meer groenten moeten eten :@ Ik was er een weekend en de groente van de dag waren twee dagen achter elkaar een ui ;( Het is een wonder dat ik niet met een chronisch vitaminetekort het huis uit ben gegaan :P
pi_158411391
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2015 15:04 schreef Amsel het volgende:
Ik heb dat dus nog nooit gedaan hè, kind uit logeren, laat staan een heel weekend. Is het stom dat ik vol bewondering kijk naar anderen die dat wel "durven"? :') :@
Het is ook een drempel hoor! En met twee nachten beginnen zou ik ook niet kunnen. Maar we hebben inmiddels een paar bruiloften gehad waarbij logeren echt wel nodig was, want in het midden van een veld in drenthe ofzo :'). Dan is het even slikken (ok even huilen in de auto), en wegrijden. Dat het dan super gaat voor 1 zon nachtje geeft moed voor een volgende! Ik zou W echt niet willen meenemen naar zoiets, dat is voor niemand leuk. :')
Een weekendje weg komt van vanzelf in het vizier O+ en idd is het heel fijn om even samen te zijn, alleen zeg maar. Overigens proberen wij ook vaak om date night te doen en die zo vroeg mogelijk te starten. Wij vragen rustig een oppas op zondag om 4 uur zodat we de hele avond voor ons hebben- maar dan jonge ouders tijdschema :'). Dan kun je en naar de bios en uit eten en kun je ook 8 uur slapen voor het ochtendgloren.
pi_158411654
Wij vinden het ook vooral heel fijn om af en toe even tijd met z'n 2en te hebben en een nachtje door (en uit) te kunnen slapen. Plus nu rond de verhuizing ongestoorde klus-tijd, ook heerlijk (en handig). Lucas heeft bij zowel mijn ouders als sm enorm naar zijn zin en slaapt en eet daar supergoed, dat scheelt een boel.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_158411676
quote:
1s.gif Op maandag 21 december 2015 15:30 schreef Crumpette het volgende:

Een weekendje weg komt van vanzelf in het vizier O+ en idd is het heel fijn om even samen te zijn, alleen zeg maar. Overigens proberen wij ook vaak om date night te doen en die zo vroeg mogelijk te starten. Wij vragen rustig een oppas op zondag om 4 uur zodat we de hele avond voor ons hebben- maar dan jonge ouders tijdschema :'). Dan kun je en naar de bios en uit eten en kun je ook 8 uur slapen voor het ochtendgloren.
Dat is een goeie! Dat ik daar niet eerder op ben gekomen... (ok, misschien kwam dat ook wel door het slechte inslapen van L). Maar dat gaan we binnenkort een keer doen!
pi_158411800
Beterschap tante soesa!

Hier hebben ze alle 3 nooit ergens anders geslapen. Toen ik moest bevallen van E en S vond ik dat wel lastig.. De oudste moest zo huilen (en ik mistte haar ook) dat ik zelfs met 4cm ontsluiting nog naar huis ben gegaan (30min rijden vh ziekenhuis). Ik doe haar er echt geen plezier mee om haar ergens te laten slapen. E en S zouden wel uit logeren kunnen maar dat heeft weinig zin :+ peuter is snachts vaker/langer wakker dan E en S.

Ik werk onregelmatig en man was veel weg voor werk dus feestjes en weekendjes weg kunnen toch al niet. In de kerstvakantie heb ik ook maar 4dagen vrij.
  maandag 21 december 2015 @ 15:50:45 #44
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_158411849
Wat dat aangaat was ik ook wel blij dat mijn bevalling van S. zo snel ging en overdag was :P. E. werd rond 8 uur opgehaald door oma en rond 17 uur kwam ze weer naar huis. Net als normaal, als ze bij oma is :D! Alleen toen had ze ineens een zusje erbij O+.
pi_158411853
quote:
2s.gif Op maandag 21 december 2015 13:16 schreef Franny_G het volgende:
Oh DAD, is dat het ongeluk in Assen? Ik las daar over op het nieuws en mijn maag draaide er van om. Ik denk tegenwoordig dan meteen ook aan de ouders en hoe verschrikkelijk het moet zijn.

Hoe dan ook, veel plezier met jullie weekend weg!
Crumpette, ook fijn zeg dat jullie een weekend weg zijn geweest.
Ja, afgelopen vrijdag. Ze schijnt aangereden te zijn door een automobilist van 19 jaar. Zo veel levens verwoest... :'(.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  maandag 21 december 2015 @ 15:53:56 #46
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_158411953
Ohh DaD, wat ongelofelijk heftig ;(
pi_158411980
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2015 15:50 schreef Tante_Soesa het volgende:
Wat dat aangaat was ik ook wel blij dat mijn bevalling van S. zo snel ging en overdag was :P. E. werd rond 8 uur opgehaald door oma en rond 17 uur kwam ze weer naar huis. Net als normaal, als ze bij oma is :D! Alleen toen had ze ineens een zusje erbij O+.
Ohh dat is idd wel fijn!!

Bij ons was het een heel gedoe van maandagochtend tot donderdagavond.
pi_158412042
Brrr wat erg DaD... ;(

Melba heeft nu twee keer gelogeerd, een keer 1 nachtje en nu 2 nachtjes. Hij slaapt goed, en mijn sm hing dit weekend nog in een paal bij de polefitness van mijn schoonzusje (open avond) dus die is fit zat voor zo'n kleintje :+
Kwak
  maandag 21 december 2015 @ 16:03:32 #49
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_158412156
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2015 15:04 schreef Amsel het volgende:
Ik heb dat dus nog nooit gedaan hè, kind uit logeren, laat staan een heel weekend. Is het stom dat ik vol bewondering kijk naar anderen die dat wel "durven"? :') :@
Wij hebben de (globale) 'regel' dat kuiken het aantal dagen uit logeren gaat als de jaren dat hij oud is. Dus als hij 1 is, gaat hij max 1 nachtje logeren.
Dit heb ik vooral bedacht omdat ik hem het eerste jaar niet uit logeren wilde hebben :') maar nou herinnert mijn man me er aan dat kuiken binnenkort 2 wordt... ;( :'). Eerst maar eens oma bereid vinden om twee nachten op te passen. Kuiken vindt het iig altijd heerlijk bij opa en oma O+.
En wij kunnen dan lekker naar de sauna ofzo. Als ik nou ooit nog eens zou ophouden met vloeien, kunnen we weer, ik hoop in januari O+.
KuikenGuppy
  maandag 21 december 2015 @ 16:06:19 #50
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_158412218
quote:
1s.gif Op maandag 21 december 2015 15:50 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Ja, afgelopen vrijdag. Ze schijnt aangereden te zijn door een automobilist van 19 jaar. Zo veel levens verwoest... :'(.
Ik las het... ;(.
KuikenGuppy
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')