abonnement Unibet Coolblue
  maandag 9 november 2015 @ 23:52:33 #276
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_157439894
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 22:46 schreef Maartenfr12 het volgende:Ik zag Kristel altijd als een soort perfecte superwoman maar ze is me op bepaalde momenten wel een klein beetje tegengevallen.
Bitch ik snij je. :( Nee je hebt wel een punt, het maakt haar menselijk (en dus bereikbaarder ;) ) maar het werd op een gegeven moment duidelijk dat haar hoge eisen voor sommigen wat minder hoog zette. (lees: toen er achter de schermen dingen beslist werden over het sturen naar de serieuze overwegingen)

quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:50 schreef Poedelpoes het volgende:Nee inderdaad, we kunnen er niks meer aan veranderen. Ik hoop alleen dat ze over 15 jaar wel een buitenlands meisje erin te doen. Misschien mag mijn kind dan daar fan van zijn. :Y
Ik was en ben nog steeds gecharmeerd van Nora, wat een dotje. En hoewel ze misschien een beetje gesaboteerd is, is het wel duidelijk dat haar stem het sowieso niet ging trekken dus ja. Hanne's stem is ook zacht en ietwat zwak, maar wel constanter denk ik.

Terzijde: Nederlands is zowat de enige cultuur waar er duidelijk over "x generatie allochtoon" gepraat wordt. Ik ben benieuwd of we tegen dtie tijd het over 6e generatie allochtonen gaan hebben. :9

[ Bericht 19% gewijzigd door DumpTruck op 09-11-2015 23:58:28 ]
Schapen zijn relax.
pi_157439975
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:52 schreef DumpTruck het volgende:
Bitch ik snij je. Nee je hebt wel een punt, het maakt haar menselijk (en dus bereikbaarder ) maar het werd op een gegeven moment duidelijk dat haar hoge eisen voor sommigen wat minder hoog zette. (lees: toen er achter de schermen dingen beslist werden over het sturen naar de serieuze overwegingen)
Daarom, dit vond ik ook erg jammer. Als Kristel echt zo perfectionistisch was, waarom kiest ze dan niet voor de beste zangerssen als het toch om de liedejs gaat. Ik neem aan dat alle live show kandidaten in K3 zouden kunnen; anders laat je ze niet door. En anders hadden ze gewoon echt echt 10 goeie meisjes erin moeten doen waarvan ze zeker wisten die worden het ipv 3 en de rest alleen voor de show laten op draven (Lisa, Laura en Suzan) :o Ik vind haar niet minder leuk nu, vind haar nog steeds een super leuk mens, dit is alleen jammer.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_157440106
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:52 schreef DumpTruck het volgende:

[..]

Bitch ik snij je. :( Nee je hebt wel een punt, het maakt haar menselijk (en dus bereikbaarder ;) ) maar het werd op een gegeven moment duidelijk dat ze haar hoge eisen voor sommigen wat minder hoog zette. (lees: toen er achter de schermen dingen beslist werden over het sturen naar de serieuze overwegingen)
Ik hou niet van bereikbare vrouwen, zoals Banaanhangwagen al eerder terecht constateerde ;) Ik hoop dat Klaasje ook onbereikbaar leuk en schattig blijft de komende jaren O+

Het is jammer, maar helaas waar. Ze heeft dus ook een minder leuke kant.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:06:18 #279
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_157440251
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:59 schreef Maartenfr12 het volgende:Het is jammer, maar helaas waar. Ze heeft dus ook een minder leuke kant.
Ze doet uiteindelijk haar werk, het is inderdaad jammer van het perfecte beeld, aan de andere kant als dit het ergste is joh. Ik moet op mijn werk zovaak halve waarheden verkopen omdat leerlingen anders blijven zeiken. ~O>
Schapen zijn relax.
pi_157440252
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:55 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Daarom, dit vond ik ook erg jammer. Als Kristel echt zo perfectionistisch was, waarom kiest ze dan niet voor de beste zangerssen als het toch om de liedejs gaat. Ik neem aan dat alle live show kandidaten in K3 zouden kunnen; anders laat je ze niet door. En anders hadden ze gewoon echt echt 10 goeie meisjes erin moeten doen waarvan ze zeker wisten die worden het ipv 3 en de rest alleen voor de show laten op draven (Lisa, Laura en Suzan) :o Ik vind haar niet minder leuk nu, vind haar nog steeds een super leuk mens, dit is alleen jammer.
Inderdaad. Kristel is wel vaker kritisch en perfectionistisch, dat hoort bij haar karakter ;)

  dinsdag 10 november 2015 @ 00:07:17 #281
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_157440275
My lord, 4 threads later krijg ik een nieuw Kristel gifje. _O_
Schapen zijn relax.
pi_157440308
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:07 schreef DumpTruck het volgende:
My lord, 4 threads later krijg ik een nieuw Kristel gifje. _O_


Geen Kristel-gifje maar een Josje-gifje. Na al het gezeik wat zij over zich heen heeft gehad verdient ze dat ook wel een keer. En wat was Josje waanzinnig goed in 'Hallo K3'.
pi_157440364




Dit waren ook leuke momenten. Eigenlijk best wel op het randje, dit soort dingen gaan ze niet doen met de nieuwe K3 denk ik.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:12:42 #284
449427 bogtrotter
namelijk Robrecht Veeckman
pi_157440388
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:46 schreef Maartenfr12 het volgende:

Vond jij de 10 finalisten wél terecht eigenlijk? Is er iemand van tijdens de audities of tijdens de bootcamps die er wat jou betreft in had gemoeten? Wat mij betreft namelijk niet. In die zin waren de finalisten opzich prima, maar de liveshows een flop.
Van de 15 die geselecteerd waren voor de bootcamp, waren dit volgens mij inderdaad ook de 10 beste - ook al was ik toen eigenlijk al geen fan van Klarinetje en Marthe. Daarvoor zou ik volgens mij tijdens hun auditie niet gedrukt hebben als ik in het publiek zat.
Van die andere 11 afvallers hebben we te weinig gezien om echt te kunnen oordelen. Ik vond en vind dat nog steeds een heel gekke manier om meisjes er uit te filteren, maar ook daar zijn wellicht dingen gezegd door Miguel die niet voor publicatie vatbaar waren. Om nog maar eens het Liesbeth-verhaal te doen, de enige kandidate die een auditie zonder fouten deed en echt interactie had met Gert en K3 - maar natuurlijk weggestuurd omdat ze niet in het concept paste. Ook dat begrijp ik - ik zou wellicht net hetzelfde gedaan hebben. Ook bij de auditie van Jantien was ik verbaasd dat iemand het zo lang kon volhouden: perfect dansen en perfect zingen zonder buiten adem te raken (wat veel andere kandidaten absoluut niet lukte). Veel van die andere meisjes ben ik intussen wel gewoon vergeten.
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:50 schreef Poedelpoes het volgende:
OEHHHH STUDEER JE OOK FILM IK OOK *O*
Ik heb me voorgenomen om Demi in de toekomst te casten. Liefst samen met Karen.
quote:
Jaaa, echt lachwekkend. De akoordjes waren geweldig, wie zou hier geen kaartje voor willen kopen? -O-
Dat verbaasde me heel erg. Maar ik vond het hier ook vanuit een showtechnisch perspectief heel dom om het groepje van Jindra, Hanne en Lauren te selecteren. Net omdat we van die drie enkel Jindra al écht een solo hadden horen brengen, ging ik er vanuit dat de jury slim ging zijn en de kijker tussen de andere twee groepjes zou laten kiezen. Zo hadden Hanne en Lauren ook even in de spotlight gestaan. De jury wist dan wel dat ze hen niet zouden elimineren, maar juist wel één van de andere meisjes. Het was duidelijk dat ze Suzan naar huis wilden (want als het publiek echt mocht stemmen tussen Jindra, Hanne, Lauren EN Suzan, Demi, Marthe, dan wist men zeker dat die eerste groep het zou halen)

Als Suzan, Demi en Marthe echter tegenover Lisa, Nora en Klaasje stonden, was het wellicht niet zo duidelijk geweest wie door de kijker ging worden doorgestemd. En dan was er natuurlijk het risico dat men Nora naar huis moest stemmen.

Het grote punt hier is dus ook: de kijker mocht stemmen, maar eigenlijk was de keuze al wel gemaakt. Hetzelfde tijdens de opdracht met internationale artiesten. Ik vond Lauren en Klemmetje daar helemaal niet goed, maar als ze Hanne en Demi hadden gekozen bij de twee beste, was er het risico dat de kijker Hanne zou doorstemmen en daar moesten we juist een solo van horen. Blijft overigens ook heel dom dat Lauren en Klimopje daar weer werden gecombineerd, maar zo vind ik dus dat er heel veel bizarre keuzes zijn gemaakt in de opzet en de combinatie van kandidates tijdens de liveshows.

quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 23:49 schreef showtimer het volgende:
Is iets als het tussentijds aanpassen van het format volgens jou dan ook denkbaar? Dus later bijvoorbeeld alsnog beslissen om in de voorlaatste show niet iedereen een solo te gunnen? Of gaat dat wat ver als truukje? Het gedoe met die ingevlogen artiesten kwam ook nogal amateuristisch over.
Ik weet het niet goed. Het lijkt me sterk dat men last-minute artiesten zou laten overvliegen, maar het was wel een heel bizarre keuze die ook niet echt te verklaren valt als kruispromotie voor iets anders ofzo. Ik ging er wel vanuit dat alle meisjes een solo gingen zingen, maar voor het programmaconcept moest er in de liveshows blijkbaar wél elke week twee keer gestemd worden. Eén keer na de eerste reclame (of "break" zoals Gerard dat graag noemde), en één keer op het einde. Daarom zat het volgens mij al wel berekend in het concept. Dat neemt niet weg dat ik de opzet heel dom vond, omdat bepaalde kandidaten er mee benadeeld konden worden. Nuja, éérst vond ik dat dom, maar nu weet ik niet meer zo goed of het misschien toch niet gewoon de bedoeling was.

Natuurlijk ook enigszins opmerkelijk dat de uiteindelijk afvallers van het programma ook de meisjes waren die in alle afleveringen een solo moesten zingen (en dus nooit bij een "winnend team" zaten). Want ja - wat als Demi en Suzan echt eens een groepsopdracht hadden gewonnen? Nu kon er niemand echt bezwaar opbrengen: Jindra, Lauren, Marthe, Kacheltje en Hanne wonnen allemaal minstens één keer.

Ik vind dat overanalyseren trouwens wel echt heel leuk. Sorry dat ik het altijd zo lang maak.
pi_157440401
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:11 schreef Maartenfr12 het volgende:
Dit waren ook leuke momenten. Eigenlijk best wel op het randje, dit soort dingen gaan ze niet doen met de nieuwe K3 denk ik.
Ik vond dit ook echt het geweldigste, we wisten toch al dat ze onwijs thirsty waren door al die liedjes. De sitcom is echt underrated. Ik zie Marthe niet geilen op de buurjongen. Klaasje misschien.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_157440417
En bij deze nog meer #justiceandloveforjosje







My life is a joke and i'm not laughing anymore.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:14:36 #287
449427 bogtrotter
namelijk Robrecht Veeckman
pi_157440419
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:13 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Ik vond dit ook echt het geweldigste, we wisten toch al dat ze onwijs thirsty waren door al die liedjes. De sitcom is echt underrated. Ik zie Marthe niet geilen op de buurjongen. Klaasje misschien.
DA MOGEN ZE TOCH NI VAN HUN VRIENDJES
pi_157440426
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:14 schreef bogtrotter het volgende:
DA MOGEN ZE TOCH NI VAN HUN VRIENDJES
Tbh, Klaasje's bf was een acteur hoor. #KlaurenOTP
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_157440454


Kristel is soms best wel een bitch.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:18:17 #290
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_157440470
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:13 schreef Poedelpoes het volgende:[..]

Ik vond dit ook echt het geweldigste, we wisten toch al dat ze onwijs thirsty waren door al die liedjes.
Dat is het leuke aan K3, het is duidelijk niet meer de originele opzet van Eurosong; maar de grens tussen kindjesliedje en popliedje met iets meer doorsnee/volwassener teksten wordt bijna altijd precies goed geraakt als ze die toespelingen het in een liedje willen verwerken.

quote:
De eerste keer dat ik die "woopwoop" hoorde en me besefte dat ze dat er in hebben gelaten lag ik echt dubbel.
Schapen zijn relax.
pi_157440555
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:12 schreef bogtrotter het volgende:

[..]

Ik vind dat overanalyseren trouwens wel echt heel leuk. Sorry dat ik het altijd zo lang maak.
Het is waanzinnig leuk, en je hebt er duidelijk over nagedacht. Kan me ook telkens wel in je theorieën vinden. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat Studio 100 helemaal niet zo tevreden is met het uiteindelijke eindresultaat en dat het allemaal per toeval zo gelopen is. Want ik snap dus nog steeds niet goed wat Studio 100 marketingtechnisch nou voor voordelen aan de nieuwe K3 zou hebben. Ik denk dat de andere kandidaten op veel gebieden (en met name acteerwerk, die liedjes blèren de kinderen toch wel mee) veel meer te bieden hadden.

We zien net weer de serie voorbij komen. Waanzinnig leuk, wat mij betreft het hoogtepunt van het tijdperk Karen-Kristel-Josje.
pi_157440556
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:12 schreef bogtrotter het volgende:
Van de 15 die geselecteerd waren voor de bootcamp, waren dit volgens mij inderdaad ook de 10 beste - ook al was ik toen eigenlijk al geen fan van Klarinetje en Marthe. Daarvoor zou ik volgens mij tijdens hun auditie niet gedrukt hebben als ik in het publiek zat.
Van die andere 11 afvallers hebben we te weinig gezien om echt te kunnen oordelen. Ik vond en vind dat nog steeds een heel gekke manier om meisjes er uit te filteren, maar ook daar zijn wellicht dingen gezegd door Miguel die niet voor publicatie vatbaar waren. Om nog maar eens het Liesbeth-verhaal te doen, de enige kandidate die een auditie zonder fouten deed en echt interactie had met Gert en K3 - maar natuurlijk weggestuurd omdat ze niet in het concept paste. Ook dat begrijp ik - ik zou wellicht net hetzelfde gedaan hebben. Ook bij de auditie van Jantien was ik verbaasd dat iemand het zo lang kon volhouden: perfect dansen en perfect zingen zonder buiten adem te raken (wat veel andere kandidaten absoluut niet lukte). Veel van die andere meisjes ben ik intussen wel gewoon vergeten.
Jaa, ik denk dat Miguel soms wel de doorslag kan hebben gegeven. Denk dat hij het toch wel moeilijk gaat krijgen met Hanne en Kapsalon in de studio. Ik was ook echt voor Jantien, ik vond haar geweldig in de kleine zeemeermin. Ben er nog steeds van overtuigd als zij aan K2 zoekt K3 had meegedaan we nu nog steeds K3 met Karen, Kristel en Jantien zouden hebben.

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:12 schreef bogtrotter het volgende:
Ik heb me voorgenomen om Demi in de toekomst te casten. Liefst samen met Karen.
JAA SAME IK WIL EEN MEGA MINDY REBOOT MAKEN MARVEL STYLE DOE JE MEE DEMI OBVS ALS MEGA MINDY

Patty mag ook mee doen. want dit https://www.instagram.com/p/9zHjbuor5O/?taken-by=demimatenahoru

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:12 schreef bogtrotter het volgende:
Dat verbaasde me heel erg. Maar ik vond het hier ook vanuit een showtechnisch perspectief heel dom om het groepje van Jindra, Hanne en Lauren te selecteren. Net omdat we van die drie enkel Jindra al écht een solo hadden horen brengen, ging ik er vanuit dat de jury slim ging zijn en de kijker tussen de andere twee groepjes zou laten kiezen. Zo hadden Hanne en Lauren ook even in de spotlight gestaan. De jury wist dan wel dat ze hen niet zouden elimineren, maar juist wel één van de andere meisjes. Het was duidelijk dat ze Suzan naar huis wilden (want als het publiek echt mocht stemmen tussen Jindra, Hanne, Lauren EN Suzan, Demi, Marthe, dan wist men zeker dat die eerste groep het zou halen)

Als Suzan, Demi en Marthe echter tegenover Lisa, Nora en Klaasje stonden, was het wellicht niet zo duidelijk geweest wie door de kijker ging worden doorgestemd. En dan was er natuurlijk het risico dat men Nora naar huis moest stemmen.

Het grote punt hier is dus ook: de kijker mocht stemmen, maar eigenlijk was de keuze al wel gemaakt. Hetzelfde tijdens de opdracht met internationale artiesten. Ik vond Lauren en Klemmetje daar helemaal niet goed, maar als ze Hanne en Demi hadden gekozen bij de twee beste, was er het risico dat de kijker Hanne zou doorstemmen en daar moesten we juist een solo van horen. Blijft overigens ook heel dom dat Lauren en Klimopje daar weer werden gecombineerd, maar zo vind ik dus dat er heel veel bizarre keuzes zijn gemaakt in de opzet en de combinatie van kandidates tijdens de liveshows.
Jaa, afschuwlijk. Ik heb echt 4 weken lang gebeden om Demi, Jindra en Lauren samen te horen of tenminse Demi met Jindra. Maar deze slayage zouden we waarschijnlijk niet aan kunnen. Als t publiek dit zou zien hadden ze Hanne allang links laten liggen. Ze hebben Lauren en Klaasje zo vaak bij elkaar gedaan, Suzan en Demi ;( Dacht dat de bedoeling was om zoveel mogelijk mogelijkheden te zien en die te beoordelen. 8)7 Ik had ook best wel Laura, Lisa en Suzan samen willen horen (allemaal evengroot etc)
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_157440602
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:25 schreef Maartenfr12 het volgende:
Het is waanzinnig leuk, en je hebt er duidelijk over nagedacht. Kan me ook telkens wel in je theorieën vinden. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat Studio 100 helemaal niet zo tevreden is met het uiteindelijke eindresultaat en dat het allemaal per toeval zo gelopen is. Want ik snap dus nog steeds niet goed wat Studio 100 marketingtechnisch nou voor voordelen aan de nieuwe K3 zou hebben. Ik denk dat de andere kandidaten op veel gebieden (en met name acteerwerk, die liedjes blèren de kinderen toch wel mee) veel meer te bieden hadden.

We zien net weer de serie voorbij komen. Waanzinnig leuk, wat mij betreft het hoogtepunt van het tijdperk Karen-Kristel-Josje.
Dat snapte ik ook niet, wat heb je aan 3 meisjes met basic tot 0 ervaring als er echt goeie tussen zitten die K3 ook nog echt leuk vinden? Dat kan Gert K3 toch wel geven, hun echt hun opvolgers laten kiezen. Kost toch zoveel extra moeite om Krantekiosk bijv te leren acteren; voor het zelfde geld is ze helemaal niet goed erin.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_157440611


Dit bedoelde ik met fotogeniek van Kristel. Dit gezicht trekt ze echt puur voor de camera, daar was ze echt een ster in. Volgens mij valt dat bijna niet te leren.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:32:14 #295
449427 bogtrotter
namelijk Robrecht Veeckman
pi_157440664
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:25 schreef Poedelpoes het volgende:
Ik heb echt 4 weken lang gebeden om Demi, Jindra en Lauren samen te horen of tenminse Demi met Jindra. Maar deze slayage zouden we waarschijnlijk niet aan kunnen. Als t publiek dit zou zien hadden ze Hanne allang links laten liggen. Ze hebben Lauren en Klaasje zo vaak bij elkaar gedaan, Suzan en Demi ;( Dacht dat de bedoeling was om zoveel mogelijk mogelijkheden te zien en die te beoordelen. 8)7 Ik had ook best wel Laura, Lisa en Suzan samen willen horen (allemaal evengroot etc)
Same, same, same! Ik ergerde me er echt dood aan toen ik mijn tabelletje had gemaakt en een perfecte beredenering had gemaakt van 3 trio's die men kon maken met meisjes die allemaal nog nooit samen hadden gezongen en dan kregen we plots wéér Demi en Suzan en wéér Lisa en Nora.

Vooral dat nu in de laatste aflevering pas verschillende combinaties werden getoond was ook gewoon nutteloos, want het internet had eigenlijk ook al twee weken beslist dat het Marthe, Hanne en Kaasplankje gingen worden. Het was nooit een solowedstrijd, dus had men de meiden eigenlijk in zoveel mogelijk verschillende groepjes moeten zetten. Maar ja. Je moet natuurlijk ook kunnen cashen via de stem van de kijker.

Dat gezegd zijnde heeft de kijker nooit echt beslist over een afvaller, dus had het systeem nog steeds vrij gelijkaardig kunnen blijven.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:32:30 #296
430005 rowan634
#OGIVANSCHUIMPJE
pi_157440666
Ik had dit nog nooit compleet gezien, met jurycommentaar _O- _O- _O-


dat beginstukje, het optreden :o en hoe kattig ze zijn tegen de jury _O-
TEAM TAFEL
pi_157440674
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:28 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Dat snapte ik ook niet, wat heb je aan 3 meisjes met basic tot 0 ervaring als er echt goeie tussen zitten die K3 ook nog echt leuk vinden? Dat kan Gert K3 toch wel geven, hun echt hun opvolgers laten kiezen. Kost toch zoveel extra moeite om Krantekiosk bijv te leren acteren; voor het zelfde geld is ze helemaal niet goed erin.
Ik ben wel benieuwd naar Klaasje in een serie. Misschien doet ze het wel waanzinnig leuk, je weet natuurlijk maar nooit ;) Humor heeft ze in ieder geval:

pi_157440772
Ik moet echt weer nieuwe Hallo K3 gifjes op tumblr zetten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:32 schreef bogtrotter het volgende:
Same, same, same! Ik ergerde me er echt dood aan toen ik mijn tabelletje had gemaakt en een perfecte beredenering had gemaakt van 3 trio's die men kon maken met meisjes die allemaal nog nooit samen hadden gezongen en dan kregen we plots wéér Demi en Suzan en wéér Lisa en Nora.

Vooral dat nu in de laatste aflevering pas verschillende combinaties werden getoond was ook gewoon nutteloos, want het internet had eigenlijk ook al twee weken beslist dat het Marthe, Hanne en Kaasplankje gingen worden. Het was nooit een solowedstrijd, dus had men de meiden eigenlijk in zoveel mogelijk verschillende groepjes moeten zetten. Maar ja. Je moet natuurlijk ook kunnen cashen via de stem van de kijker.

Dat gezegd zijnde heeft de kijker nooit echt beslist over een afvaller, dus had het systeem nog steeds vrij gelijkaardig kunnen blijven.
_O_ _O_ Hopelijk wordt t volgende programma eerlijker, maar zou t nu Kristel aan de macht is? Nora, Hanne en Klaasje had ik ook wel eens willen zien. Ze hadden gewoon vanaf de 2de aflevering iedereen al op haar kleur moeten indelen. Dan krijg je een beter beeld, doordat ze steeds Suzan en Demi bij elkaar leek t alsof ze helemaal niet pasten. Toen ze de eerste live show Suzan, Jindra en Laura bij elkaar hadden gedaan paste Suzan wel in een K3 plaatje. -O-
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
  dinsdag 10 november 2015 @ 00:39:27 #299
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_157440774
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:29 schreef Maartenfr12 het volgende:
[ afbeelding ]

Dit bedoelde ik met fotogeniek van Kristel. Dit gezicht trekt ze echt puur voor de camera, daar was ze echt een ster in. Volgens mij valt dat bijna niet te leren.
Moet je kijken hoe fris en fruitig josje hier is, natuurlijk is ze dat in meer recente clips en liedjes ook (Het is nu eenmaal zo dat makeup veel doet, zowel 6j terug als nu) maar toch heeft die veel afgezien denk ik.
Schapen zijn relax.
pi_157440779
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:32 schreef rowan634 het volgende:
Ik had dit nog nooit compleet gezien, met jurycommentaar _O- _O- _O-


dat beginstukje, het optreden :o en hoe kattig ze zijn tegen de jury _O-
Zie, die meisjes had al van nature een grappige uitstraling en acteertalent. De nieuwe K3 heeft dat gevoel voor humor niet volgens mij.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')