Lijkt mij ook niet... Maar truffelolie-infusion... Dan heb je Kraan al meteen tegenquote:Op donderdag 2 april 2015 19:01 schreef Karina het volgende:
Ik zat even niet op te letten maar truffelolie past toch niet echt bij ratatouille?
Hoezo dan? Ik heb niet zo heel veel programma's met hem gezien. Te sterk van smaak of zo?quote:Op donderdag 2 april 2015 19:02 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Lijkt mij ook niet... Maar truffelolie-infusion... Dan heb je Kraan al meteen tegen
Sterke smaak ook, maar ook wat nep. Of echte truffel, of niet.quote:Op donderdag 2 april 2015 19:03 schreef Karina het volgende:
[..]
Hoezo dan? Ik heb niet zo heel veel programma's met hem gezien. Te sterk van smaak of zo?
Ah OK. Sowieso vind ik het gebruiken van iets omdat het 'duur' is al een minpunt waardig. Alsof het dan per se lekkerder is omdat het duur is.quote:Op donderdag 2 april 2015 19:04 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Sterke smaak ook, maar ook wat nep. Of echte truffel, of niet.
Wild hert en echte truffel, kan ik nog wel begrijpen... Maar tam hert, truffelolie en dan een ratatouille erbij, niet echt. Dus ik denk dat hij wel afgemaakt wordt dadelijkquote:Op donderdag 2 april 2015 19:05 schreef Karina het volgende:
[..]
Ah OK. Sowieso vind ik het gebruiken van iets omdat het 'duur' is al een minpunt waardig. Alsof het dan per se lekkerder is omdat het duur is.
Een gerecht met ratatouille.. Dus dan mag alles eigenlijk. Alleen Stan maakt eigenlijk een groente-gerecht...quote:Op donderdag 2 april 2015 19:12 schreef Karina het volgende:
lager lager
Misschien ben ik in de war maar ik dacht dat in ratatouille helemaal geen vlees zat.
Oh MET ik dacht alleen een ratatouille, had een paar minuutjes gemist.quote:Op donderdag 2 april 2015 19:13 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Een gerecht met ratatouille.. Dus dan mag alles eigenlijk. Alleen Stan maakt eigenlijk een groente-gerecht...
in 10 seconden alles op je bord krijgen is mogelijk, maar dan ziet het er zo uitquote:Op donderdag 2 april 2015 19:14 schreef Karina het volgende:
[..]
Oh MET ik dacht alleen een ratatouille, had een paar minuutjes gemist.
Dat van Wouter is ietwat te nat zo te zien
Nee het ziet er niet appetijtelijk uit allemaal.quote:Op donderdag 2 april 2015 19:17 schreef Burner82 het volgende:
Tot nu toe zou ik nog niks vrijwillig eten...
Hert-tartaar.. Dat maakt hij thuis ook wel eens, maar dan is het hert net geschoten. Is toch net andersquote:Op donderdag 2 april 2015 19:19 schreef timmmmm het volgende:
Rauwe hertenbiefstuk Overigens moet je sowieso nooit tartaar van biefstuk maken.
Ook van koe móét je echt iets van de haas hebben als je lekere tartaar wil hebben. Kan je niet zomaar van een biefstukje makenquote:Op donderdag 2 april 2015 19:20 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Hert-tartaar.. Dat maakt hij thuis ook wel eens, maar dan is het hert net geschoten. Is toch net anders
Dat is helemaal waar... Hert die hij nu had, was ook geen echt wild.. Daarom zei Kraan al meteen: doe nou niet... En toen hij ook nog met de truffelolie-infusion aan de slag ging..... Naja, resultaat was duidelijkquote:Op donderdag 2 april 2015 19:21 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ook van koe móét je echt iets van de haas hebben als je lekere tartaar wil hebben. Kan je niet zomaar van een biefstukje maken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |