abonnement Unibet Coolblue
pi_149360267
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:08 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Kijk eens wat posts boven je ;)
O sorry, ik zag net het stuk van de scheidings-nomade :') voorbij komen dus dacht het tegengeluid te geven. Maar dat was er al dus.
pi_149360280
-dubbel-
  woensdag 4 februari 2015 @ 17:14:41 #28
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_149361904
Scheidingsnomade! :D

Heerlijk woord zeg. O+
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_149362282
Dat artikel en die woordkeuzes, of hoe een simpele roddeljournalist probeert om zijn baantje wat meer cachet te geven door het gebruik van wat creatief verzonnen moeilijke woorden :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_149378635
quote:
Katja en Thijs gevangen tussen roddel en realiteit

Hoewel ze zelf in alle toonaarden zwijgen, weet de geruchtenmachine het zeker: er is bar weinig over van de liefde tussen Katja Schuurman en Thijs Römer. Of het nu klopt of niet, juist door alle aandacht zullen het pittige tijden zijn voor het koppel, denkt relatiecoach Mariska Hulscher.
Alleen als je een steengoed huwelijk hebt, doet achterklap niet zo gek veel, weet relatietherapeut en scheidingsocach Mariska Hulscher. ,,Maar als het even niet zo lekker loopt en er gaan verhalen rond, dan komen alle gevoeligheden naar boven. Als je een relatiecrisis hebt, dan zit je niet te wachten op pottenkijkers.''

Hoe het écht gaat in het huwelijk van Katja Schuurman en Thijs Römer, weten ze alleen zelf. De roddels over een op handen zijnde scheiding zijn echter talrijk, vol bronnen en ingewijden die dingen beweren. Hij zou uithuilen bij een medewerkster van politieserie Moordvrouw. Zij staat op de aftiteling van dramaserie Noord Zuid alleen nog onder haar meisjesnaam Schuurman.

Nieuwste 'bewijs' voor een huwelijkscrisis: een foto van een vermoeid ogende Katja die uit de auto stapt in een huiselijk kloffie en op Uggs. Het bijgaande verhaal, dat met plakbandjes bij elkaar wordt gehouden, komt erop neer dat Katja en Thijs om de beurt samenzijn met dochter Sammie (4) in de ouderlijke woning in Uitdam. De ander verblijft dan, volgens de geruchtenmachine, in een pied-à-terre in Amsterdam.

Het stel in 2004. © bruno.
Vakantieadres
Het management van het koppel wil niet reageren op de geruchten. ,,Wij zeggen nooit iets over het privéleven van onze mensen.'' Thijs' vader Peter Römer ontkent dat hij de huwelijksperikelen tegenover een roddelblad heeft ontkend (volgt u het nog?). ,,Het is hun leven, ik zeg daar niets over,'' wil hij gisteren slechts kwijt vanaf zijn vakantieadres. Als kind van gescheiden ouders had Thijs het zich stellig voorgenomen: Sammie moet opgroeien in een huis met een vader en een moeder erin.

,,Toch een licht revanchegevoel,'' zei Römer in een interview met deze krant in september 2013. Een paar maanden later kwamen de verhalen. Dat zijn vrouw Katja het bed in was gedoken met acteur Robert de Hoog tijdens een feestje van Carice van Houten. En dat niet alleen: ze zou ook een affaire hebben met BNN-collega Ruben Nicolai. Mexico Katja en Thijs, die op de set van Medea in 2004 verliefd op elkaar werden en 2 jaar later trouwden, ontkenden de roddels. Later kwam het bericht dat Ruben Nicolai en zijn vriendin Laurien uit elkaar zouden zijn. Afgelopen zomer leek de rust weergekeerd. Het stel ging met dochter Sammie 2 maanden op reis door Mexico. ,,Het was fantastisch, ik had er nog maanden aan kunnen toevoegen,'' reageerde Katja.

Het 'hervonden liefdesgeluk' was volgens de bladen van korte duur. In december postten een fotograaf en verslaggever van Story een week lang voor huize Römer-Schuurman en zij concludeerden dat het koppel niet meer samenleefde. Sindsdien worden de geruchten zo'n beetje elke week opnieuw aangewakkerd. Of er iets loos is, blijft evenwel onduidelijk.

Katja en Thijs houden hun lippen stijf op elkaar. ,,Misschien zijn ze er nog niet aan toe om het aan de grote klok te hangen. Scheiden is een heel proces,'' zegt Hulscher, die opmerkt dat er in dit soort verhalen 'vaak een kern van waarheid' zit. ,,Maar wie weet vechten ze nog heel hard om hun relatie te redden. Je gaat toch ook niet aankondigen dat je gaat trouwen als je nog niet eens gevraagd bent?'' Het is niet voor het eerst dat het acteurskoppel onderwerp is van geruchten. Katja is voor de geboorte van Sammie 'wel tachtig keer zwanger verklaard', zo omschreef haar moeder hoofdschuddend. Bovendien zijn ze in het verleden heel open geweest over dat hun relatie en het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. Katja zou in de eerste 2 jaar van hun relatie 'geregeld uit de bocht zijn gevlogen'. Ze had last van dwangmatige gedachten en noemde het zelf een dwangneurose.

Drukke agenda
Hun drukke agenda's hielpen de relatie ook niet, zei Thijs in een interview met deze krant. ,,Ik verwachtte heel lang dat het vuur van de liefde zo overweldigend zou zijn dat het eeuwig zou branden, maar je moet soms simpelweg hard werken. Katja en ik moeten bijvoorbeeld niet te veel langs elkaar heen leven. We zijn daar een aantal keer te ver mee gegaan.'' Spotlights Volgens Thijs' vader Peter Römer zijn de geruchten een nare bijkomstigheid van hun roem. ,,Als je in de spotlights staat, dan wordt er over je gesproken en alles wat je doet ligt onder een vergrootglas.

De beste remedie: lees het allemaal niet en ga gewoon door met je leven.'' Hulscher vult aan: ,,Als de verhalen onzin zijn, dan moet je er gewoon smakelijk om lachen. Klopt het wel, zeg dan ook niets. Het is al lastig genoeg om uit elkaar te gaan.''

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)l-en-realiteit.dhtml
Mariska H? Relatiecoach?
  † In Memoriam † donderdag 5 februari 2015 @ 08:25:28 #31
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_149378912
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 07:59 schreef friekin_ het volgende:

[..]

Mariska H? Relatiecoach?
Ik moet aan veel (vooral negatieve) dingen denken bij Mariska, maar niet aan relatiecoach. :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † donderdag 5 februari 2015 @ 08:28:12 #32
43556 miss_dynastie
pi_149378956
quote:
Alleen als je een steengoed huwelijk hebt, doet achterklap niet zo gek veel, weet relatietherapeut en scheidingsocach Mariska Hulscher.
Die was toch binnen twee maanden gescheiden van haar tweede echtgenoot? Deze vrouw weet :7
pi_149379450
quote:
Bovendien zijn ze in het verleden heel open geweest over dat hun relatie en het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. Katja zou in de eerste 2 jaar van hun relatie 'geregeld uit de bocht zijn gevlogen'. Ze had last van dwangmatige gedachten en noemde het zelf een dwangneurose.
Lijkt me ook een pittige klus om met Katja een relatie te hebben. Dan ben je bijna therapeute en partner tegelijk.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_149379669
Mariska als scheidings/relatiecoach? Wat een multitalent O+ Ik moet een beetje denken aan Jimmy G, ook zo'n ervaringsdeskundige. Er zit vast een nieuw programma bij Net5 voor Maris in de planning! *O*

Overigens geloof ik het meteen, dat Katja en Thijs uit elkaar gaan. Worden ze allebei een scheidingsnomade O+ Maris weet er alles van!
pi_149379835
Mariska Hulscher is toch zowat voor het altaar al meteen weer gaan scheiden ;)

Wel briljant om die ervaring zo uit te melken :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Miss SHO donderdag 5 februari 2015 @ 09:31:32 #36
22592 crew  Ole
pi_149380021
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 08:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Die was toch binnen twee maanden gescheiden van haar tweede echtgenoot? Deze vrouw weet :7
De h*****rrrrr
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_149380105
Relatiecoach, scheidingscoach, RET-therapeut, gedragsspecialist en jurist Mr. Mariska Hulscher meldt op haar website:

quote:
Scheidingscoaching

De Fidesmethode
Een echtscheiding is vaak een langdurig, emotioneel en kostbaar proces. Mariska Hulscher maakt gebruik van de door haar ontwikkelde Fidesmethode. Middels een 7-stappenplan kunnen echtparen binnen 4 maanden op een mooie en goedkopere manier uit elkaar gaan.
_O- 4 maanden? Dat kon zij zelf toch veel sneller?
pi_149380514
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 09:35 schreef Nadine26 het volgende:
Relatiecoach, scheidingscoach, RET-therapeut, gedragsspecialist en jurist Mr. Mariska Hulscher meldt op haar website:

[..]

_O- 4 maanden? Dat kon zij zelf toch veel sneller?
In 4 maanden scheiden, nieuwe liefde van je leven vinden, trouwen en weer scheiden *O*
Tap tap tap
pi_149380610
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 09:53 schreef CherryLips het volgende:

[..]

In 4 maanden scheiden, nieuwe liefde van je leven vinden, trouwen en weer scheiden *O*
Klinkt meer als een 4-stappenplan :P
pi_149380628
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 09:58 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Klinkt meer als een 4-stappenplan :P
Niet de AA maar de TA: trouwverslaafden anonymous ;(
Tap tap tap
pi_149380655
quote:
1s.gif Op donderdag 5 februari 2015 09:31 schreef Ole het volgende:

[..]

De h*****rrrrr
Albert V. noemde haar toch zo omdat haar ex de regisseur was bij Boulevard? 8-)
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_149458666
quote:
Rosie O'Donnell verlaat vrouw en tv-show
van onze redactie

Rosie O'Donnell en haar vrouw Michelle zijn al sinds november uit elkaar is naar buiten gekomen. Om meer tijd aan haar kinderen te besteden besloot Rosie nu te stoppen met de presentatie van de Amerikaanse talkshow The View.

Het ontslag van Rosie O'Donnell bij The View komt al na vijf maanden. Een woordvoerder van het voormalig echtpaar liet weten dat het een stressvolle situatie is voor het gezin. "Ze heeft tieners en een jong dochtertje thuis die haar aandacht nodig hebben. Ze stelt nu haar gezondheid en familie voorop."

Producent ABC laat weten begrip te hebben voor de situatie van de komedienne en actrice en haar wens zich op haar familie te richten.

Rosie O'Donnell trad in 2007 ook al af als presentatrice van het programma toen ze er pas een jaar op had zitten. Ze vergaarde toen bekendheid door haar uitgesproken mening. Vorig jaar werd bekend dat ze opnieuw een van de gezichten van het programma werd.
  Moderator / Miss SHO woensdag 11 februari 2015 @ 21:00:07 #43
22592 crew  Ole
pi_149582795
Er komt steeds meer rook..

quote:
1 uur 21 minuten geleden
'Thijs Römer koopt eigen huis'

Er gaan al tijden geruchten dat het niet zo goed gaat tussen Katja Schuurman en Thijs Römer. Volgens RTL Boulevard zijn de twee niet uit elkaar, maar heeft Thijs wel een huis gekocht voor zichzelf.

"We hebben een tip binnengekregen, namelijk dat Thijs een huis heeft gekocht tussen Amsterdam en Haarlem", vertelt Albert Verlinde. Vrienden hebben aan het RTL-programma bevestigd dat de twee momenteel apart leven. Katja en Thijs zouden voor hun dochtertje een normaal leven willen.


Het acteurskoppel heeft niet gereageerd. Katja en Thijs leerden elkaar in 2004 kennen op de set van de serie Medea.

RTL Boulevard/ANP
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_149582948
Het zal wel waar zijn, die breuk. Maar... Ik vind het wel 'knap' dat ze nog recent die serie op RTL met elkaar hebben gedaan. Al weet ik ook niet hoe lang geleden dat opgenomen is.

Zou wel de meest recente beelden van ze samen willen zien. (Net als oude beelden van Sylvie die kleft aan Raf, terwijl ze al lang uit elkaar waren :+ dat leek destijds ook zo leuk terug).
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 11 februari 2015 @ 21:04:09 #45
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_149582970
deze soap is onderhand een topic waard _O-
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 11 februari 2015 @ 21:17:59 #46
92279 N.icka
Windforce 11
pi_149583491
quote:
0s.gif Op woensdag 11 februari 2015 21:04 schreef rubbereend het volgende:
deze soap is onderhand een topic waard _O-
je kan je ook aanstellen ofzo....
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 11 februari 2015 @ 21:19:07 #47
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_149583522
quote:
1s.gif Op woensdag 11 februari 2015 21:17 schreef N.icka het volgende:

[..]

je kan je ook aanstellen ofzo....
mijn excuses
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 11 februari 2015 @ 21:21:46 #48
92279 N.icka
Windforce 11
pi_149583627
quote:
11s.gif Op woensdag 11 februari 2015 21:19 schreef rubbereend het volgende:

[..]

mijn excuses
:p
pi_149584245
quote:
0s.gif Op woensdag 11 februari 2015 21:00 schreef Ole het volgende:
Er komt steeds meer rook..

[..]

Jan Roos beweerde eerder dat Thijs het met Wendy van Dijk doet.

http://www.show.nl/showfl(...)-het-met-thijs-romer
  Moderator / Miss SHO woensdag 11 februari 2015 @ 21:38:47 #50
22592 crew  Ole
pi_149584287
quote:
0s.gif Op woensdag 11 februari 2015 21:37 schreef Mylene het volgende:

[..]

Jan Roos beweerde eerder dat Thijs het met Wendy van Dijk doet.

http://www.show.nl/showfl(...)-het-met-thijs-romer
Maar Jan Roos beweert van alles :D
Maar je weet het niet.. Volgens mij was het verhaal over Gordon destijds toch ook waar.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')