Dat is bijna precies hetzelfde als de 0,2 % zout per 100 gram crackers hèquote:Op vrijdag 1 mei 2015 16:28 schreef Razztwizzle het volgende:
Minder dan 0,1% zout vind ik acceptabel. Op zich .
Ze staan trouwens in het Rechtsdraaiendegeitenwollensokkenvak. Bij de Zonnatura chocola-zonder-suiker enzo.
Overigens hebben de vakkenvullershelden hier de Maisboogies gewoon naast de Chipito's gezet. Daarom kon ik ze eerst niet vinden .
Volgens mij bij babyvoeding. De AH had ze hier vroeger ook van die kleintjes waren dat. Van ehm... olvarit? nah. Nestlé dan? ik heb geen idee oeh zonnatura?quote:Op vrijdag 1 mei 2015 18:04 schreef Hilmo het volgende:
Waar staan die bij kruidvat dan? Keek altijd bij het eetspul, chocolade, snoep, koekjes. Nooit gevonden, niet in de stad en niet in het dorp. Of staat het bij baby voeding?? En onze AH heeft het niet maar eens vragen of ze dat kunnen leveren.
Ohja gnork. Ik geef Engels met een reden.quote:Op vrijdag 1 mei 2015 17:53 schreef mignonne het volgende:
[..]
Dat is bijna precies hetzelfde als de 0,2 % zout per 100 gram crackers hè
just so you know
Kruidvat heeft kleintjes van huismerk, staat inderdaad bij de babyzut.quote:Op vrijdag 1 mei 2015 18:55 schreef mignonne het volgende:
nee ik weet het weer! die kleintjes die ik bedoelde zijn van bambix. Je hebt neutrale en met honingsmaak ofzo. In de supermarkt zijn die er uitm Kruidvat weet ik niet.
het is vrij normaal dat fruit wat bruin wordt. Aan de smaak doet dat weinig af.quote:Op maandag 4 mei 2015 16:39 schreef Dyre het volgende:
Hebben jullie tips om zelfgepureerde fruithapjes het beste te bewaren?
Ik heb vanochtend wat peren door de mixer gegooid en wat bakjes gevuld voor later
Maar nou is het bakje dat ik in de koelkast voor straks had neergezet al helemaal bruin... Ziet er niet echt meer smakelijk uit eigenlijk. Ik vraag me af hoe dat gaat als ik de bakjes uit de vriezer haal en ze laat ontdooien?
Hoe dan jullie dat?
dat jaquote:Op maandag 4 mei 2015 16:41 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
het is vrij normaal dat fruit wat bruin wordt. Aan de smaak doet dat weinig af.
Ik weet dat een paar drupjes citroensap daar tegen helpen, maar ik weet niet of ze het dan nog eet
Maar echt ervaring heb ik niet.
Mijn dochter had gisteren twee stukken komkommer, een stuk brood en haar halve hand in haar mond zitten en geloof me, als het niet gaat komt het echt vanzelf weer naar buitenquote:Op maandag 4 mei 2015 16:45 schreef Dyre het volgende:
Ik had juist bedacht om een voorraadje te maken, maar die bruine drab die het nu geworden is ziet er niet meer feestelijk uit zeg maar
Rapley durf ik nog steeds niet zo goed met onze schrokop, die duwt gewoon alles en het liefst zoveel mogelijk tegelijkertijd haar mond in, zonder ook maar een poging te doen om te bijten. Dus mijn idee was om te pureren en dan steeds een beetje minder, tot ze echt stukjes eet.
Misschien dan toch maar gewoon ter plekke maken. Fruit kost nauwelijks tijd om te pureren natuurlijk.
Al lees ik wel dat sommigen het eerst koken, of met wat water in de magnetron doen. Wat is daar het nut van? (of zou dat juist iets te maken hebben met het bewaren?)
appel en peer kook ik eerst even, dan wordt het niet meer bruiner daarna. gewoon in stukken onder wat water zetten en tien minuitjes koken, afgieten en de staafmixer erop.quote:Op maandag 4 mei 2015 16:49 schreef Dyre het volgende:
Ja ik ben een schijtluis hoor, dat weet ik zelf ook wel, want op het KDV eet ze allemaal dingen die ik haar nog niet durf te geven en dat gaat hartstikke prima
goede smaak!quote:Op maandag 4 mei 2015 17:21 schreef Amsel het volgende:
Mijn baby houdt van zuurkoolstamppot en spruitjes
Gewoon zo veel mogelijk geven wat je zelf ook eet of een variant daar op?quote:Op maandag 4 mei 2015 17:17 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
appel en peer kook ik eerst even, dan wordt het niet meer bruiner daarna. gewoon in stukken onder wat water zetten en tien minuitjes koken, afgieten en de staafmixer erop.
ik zit zelf een beetje met wat ik nu zal gaan geven.
hij eet nu afwisselend
peer
appel
banaan
mango
en
broccoli
aardappel met wortelprak
wortelpuree
zoete aardappelpuree
pompoen
droog brood of brood met boter
ik ben van plan iets met aardappel en snijboon te gaan doen en iets met bloemkool... maar merk dat mn inspiratie nu wat opdroogt. pastinaak wilde ik nog proberen...
nu beleg op brood gaan doen? maat wat dan? nog groentetips? en welk fruit zou ik nu kunnen proberen?
erwtjes gingen niet goed, daar ging hij van overgeven...
hij eet graag en ik wil graag wat meer varieren in groente en fruit.quote:
thanks. koken voor mijn dochter had ik idd al bekeken.quote:Op maandag 4 mei 2015 17:33 schreef Burdie het volgende:
Broodbeleg waar wij mee begonnen: appelstroop, geitenkaas, roomboter, geprakte banaan, en iets later notenpasta en jam.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |