Buk&Braakquote:Op donderdag 19 februari 2015 18:12 schreef Skeletor. het volgende:
Vanavond bak- en braadproducten. Is dit weer een herhaling?
Volgens mij blijft Marijn gewoon.quote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:19 schreef kenwel het volgende:
Binnenkort nieuwe afleveringen en een vervanging voor Marijn, namelijk Sofie van de Enk.
twitter:MarijnFrank twitterde op maandag 09-02-2015 om 13:32:25 Even een lam uit elkaar trekken voor het nieuwe seizoen @KvW http://t.co/7ODZMe6BkU reageer retweet
Ja. Marijnquote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:26 schreef ß het volgende:
[..]
Volgens mij blijft Marijn gewoon.twitter:MarijnFrank twitterde op maandag 09-02-2015 om 13:32:25 Even een lam uit elkaar trekken voor het nieuwe seizoen @KvW http://t.co/7ODZMe6BkU reageer retweet
Ja, beter dan Teun van de Keukenquote:
Wouter Klootwijk vond ik altijd wel grappig, en Roland Duong.quote:Op zondag 22 februari 2015 11:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, beter dan Teun van de Keuken
Dit was een herhaling, maar ik ben geen vaste kijker.quote:
Okquote:Op donderdag 5 maart 2015 21:04 schreef Dagoduck het volgende:
[..]
Dit was een herhaling, maar ik ben geen vaste kijker.
nieuwe koeien zaten bij spaan en vermeegen. Oude koeien haal je uit de sloot om te herhalenquote:
Emmer is het nieuwe einkorn, maar zo ver lopen nog maar weinig mensen vooruitquote:
Vanavond dus. Rassenleer uit Duitsland...quote:Op maandag 9 maart 2015 17:28 schreef golfer het volgende:
Vanaf donderdag a.s. nieuwe afleveringen:
Foei tarwe; je hebt ons erin geluisd! Altijd tarwe in ons dagelijks brood... Speltgraan moeten we hebben! Beter voor je alles, want spelt blijkt een superieur ras. Komt uit Duitsland bovendien.
Aanstaande donderdag begint een nieuw seizoen van de Keuringsdienst! Met in de eerste uitzending: De Keuringsdienst van Waarde over de rassenleer van de broodplank.
Namelijk?quote:Op dinsdag 10 maart 2015 16:42 schreef djkoelkast het volgende:
Er zit ook andere bende in die repen, ik koop ze niet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |