Waarom niet? Er zijn hier winkels die singles verkopen, maar ik haal altijd 4 of 6 packs. Losse flessen alleen bombers. Ik vind het altijd lekker om later op de avond of een dag of week later nog paar keer hetzelfde bier te kunnen drinken.quote:Op dinsdag 14 oktober 2014 11:21 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Waarom haal je er van sommige gelijk 5? Ik vind het juist leuk om zo veel mogelijk te proberen. Al is Cuvee Delphine (zeker voor deze prijs) altijd goed.
Bedankt voor de tip, binnenkort maar eens naar toe rijden!quote:
Ik vond die van Bavaria erg zoet. Te zoet voor mij, maar wel tof etiket=quote:Op woensdag 15 oktober 2014 16:52 schreef uniekhoorn het volgende:
wij hadden net een Brand Dubbelbock.
Had hem veel zoeter verwacht, hij was wel lekker maar niet veel anders dan een dubbel trapppist oid.
zoek een zoetere bockbier, welke (beetje merk wat goed te krijgen is) moet ik dan hebben?
Heh, een tijdje terug bestelde een collega een glas Three Pints... en kreeg toen 3 pints. Van iets anders ook nog.quote:Op woensdag 15 oktober 2014 23:15 schreef mckroket het volgende:
toen ik vorig week in het café zat, vroeg ik om een dubbel bier. ik kreeg er toen twee.
Van die Vitus heb ik gister nog een halve fles over mezelf heen gegooid maar de ander helft was erg lekker. Kirin Ichiban heb ik eerder al bij een toko gehaald, vond er niet zo gek veel aan.quote:Op donderdag 16 oktober 2014 16:33 schreef Chandos het volgende:
Mijn Albert Heijn zet opeens vol in op een Japanse sushibar inclusief Kirin Ichiban en Asashi Super Dry blikken en flesjes. Beide beetje overpriced - ¤1,50/¤1,60 maar ik heb een soft spot voor Asahi (tijdje in Japan gewoond en teveel Super Dry gelurkt) dus dat vind ik dan wel weer mooi. Dat ze Weihenstephaner Vitus uit het assorti geflikkerd lijken te hebben maakt me dan weer beetje sip - dat is toch wel heul mooi spul.
Japanse pils wel. Maar pils lijkt ook 's werelds universele saaie bier te zijn. Als je leuk Japans bier wilt drinken: Hitachino Nest, dat is speciaalbier. Dingen zoals de Red Rice Ale en hun Weizen en de XH (Bruin bier gerijpt in sakevaten ).quote:Op donderdag 16 oktober 2014 16:38 schreef Tchock het volgende:
[..]
Van die Vitus heb ik gister nog een halve fles over mezelf heen gegooid maar de ander helft was erg lekker. Kirin Ichiban heb ik eerder al bij een toko gehaald, vond er niet zo gek veel aan.
Daarvoor ook al een Japans bier gehad. Het is allemaal zo... saai? Pils met weinig smaak.
Maar zelfs voor pils is het saai. Ik ken pilsen die echt héél erg lekker zijn, waar je van kunt genieten als een speciaalbier. Van die Japanse pilseners kreeg ik meer een Amstel Radler-idee.quote:Op donderdag 16 oktober 2014 17:05 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Japanse pils wel. Maar pils lijkt ook 's werelds universele saaie bier te zijn.
Oh. Maar waar kan ik da-quote:Als je leuk Japans bier wilt drinken: Hitachino Nest, dat is speciaalbier. Dingen zoals de Red Rice Ale en hun Weizen en de XH (Bruin bier gerijpt in sakevaten ).
Baird maakt ook leuk spul, Suruga Bay Imperial IPA etc.
Oh.quote:Maar veel succes met het verkrijgen daarvan in Nederland.
Dat is wel erg zonde van 250 ml Vitus . Het klopt dat die Japanse pilseners niet de meest spannende zijn, maar de Super Dry vind ik voor rücksichtslos bier stampen met maten wel een puike kandidaat. Zij het dat er niet echt reden is om dat in NL te doen met prima pils-alternatief die de helft minder kosten. Blijft een vleugje nostalgie over, I guess.quote:Op donderdag 16 oktober 2014 16:38 schreef Tchock het volgende:
[..]
Van die Vitus heb ik gister nog een halve fles over mezelf heen gegooid maar de ander helft was erg lekker. Kirin Ichiban heb ik eerder al bij een toko gehaald, vond er niet zo gek veel aan.
Daarvoor ook al een Japans bier gehad. Het is allemaal zo... saai? Pils met weinig smaak.
die wil ik ook wel eens proeven. die octomore is de meest peated whisky op aarde oid. ik was een keer bij de molen en ik heb een leeg octomore vat geroken, waar al een batch bier in heeft gezeten. mijn god wat een turf en rook en extreme whisky geur kwam daar van af. daar valt mn flesje talisker bij in het niet. en dan hebben we het dus over een leeg vat waar al eens bier in heeft gezeten.quote:Op zaterdag 18 oktober 2014 20:38 schreef muzas het volgende:
Ik zit aan een Molen - Hel en VerdoemenisHemel en aarde Octomore smoked imperial stout. Mijn god wat heftig. Erg lekker, maar hier ga ik wel een half uurtje over doen
Nou en ook in de smaak komt dat dus heel erg terug. Gewoon echt whiskytonen. En heel erg rokerig, maar op een goede manier (vind ik). Als je dat rokerige van whisky lekker vind, is dit bier ideaal. Hoewel bier.... Het is bijna een soort hybride . Maar de karakteristieken van een stout waren wel degelijk aanwezig. Erg lekker. Maar niet te vaak, en slokje voor slokjequote:Op zondag 19 oktober 2014 14:53 schreef mckroket het volgende:
[..]
die wil ik ook wel eens proeven. die octomore is de meest peated whisky op aarde oid. ik was een keer bij de molen en ik heb een leeg octomore vat geroken, waar al een batch bier in heeft gezeten. mijn god wat een turf en rook en extreme whisky geur kwam daar van af. daar valt mn flesje talisker bij in het niet. en dan hebben we het dus over een leeg vat waar al eens bier in heeft gezeten.
Ik heb die octomore versie gehad op Borefts. Erg lekker, inderdaad heftig qua turf in je bierquote:Op zondag 19 oktober 2014 14:53 schreef mckroket het volgende:
[..]
die wil ik ook wel eens proeven. die octomore is de meest peated whisky op aarde oid. ik was een keer bij de molen en ik heb een leeg octomore vat geroken, waar al een batch bier in heeft gezeten. mijn god wat een turf en rook en extreme whisky geur kwam daar van af. daar valt mn flesje talisker bij in het niet. en dan hebben we het dus over een leeg vat waar al eens bier in heeft gezeten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |