abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:18:09 #251
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_145070028
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Alleen voor leden. Toen ik bij mijn ouders op de computer keek kon ik geen recepten zien tot ik inlogte (maar dat ging via de 'deze week' pagina).
Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
Rayen 2½ jaar!
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:18:59 #252
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_145070085
quote:
11s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben? :@ Die zag er lekker uit!
https://www.hellofresh.nl(...)met-verse-basilicum/
The love you take is equal to the love you make.
pi_145070147
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef TimeJumper het volgende:

Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
Ja, want je kan ze downloaden als je bent ingelogd en dan opent er een pdf file.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_145070164
registreer om deze reclame te verbergen
Zonder inloggen zie je niet veel nee :P

c4576ff1bd.jpg
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:20:13 #255
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_145070183
quote:
quote:
Neen, die van vorige week of zo, deze https://www.hellofresh.nl(...)denbox-en-veggiebox/ :9~ :9~

Maar ik zie dus alleen inderdaad de basics die erin zitten, niet hoe verder en hoeveel van alles e.d.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_145070190
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef TimeJumper het volgende:

[..]

Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
Rechts op het plaatje staat een download knopje.
Make my day!
pi_145070235
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Tim86 het volgende:
Zonder inloggen zie je niet veel nee :P

[ afbeelding ]
Dat groene vierkantje is het download knopje.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_145070314
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat groene vierkantje is het download knopje.
Zag ik ja, maar werkt niet voor mij als niet-lid. Krijg geen foutmelding ofzo, maar hij gaat gewoon niks downloaden. Lijkt me ook wel logisch dat het alleen voor leden/abonnees is hoor, daar niet van :)

Maar voor abonnees handig ja :)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:22:45 #259
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_145070343
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat groene vierkantje is het download knopje.
:@
_O-
Nou zo leer je nog eens wat :+
Helemaal niet op gelet
Rayen 2½ jaar!
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:22:56 #260
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_145070357
Het lukt me bij het lasagnerecept niet, bij andere recepten wel.
The love you take is equal to the love you make.
pi_145070378
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:22 schreef Lienekien het volgende:
Het lukt me bij het lasagnerecept niet, bij andere recepten wel.
Misschien te recent oid? Ik kon het namelijk ook niet bij een recept van vorige week wat ik voor mijn ouders wilde klaarmaken. Na inloggen wilde het wel.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:25:14 #262
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_145070463
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:23 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Misschien te recent oid? Ik kon het namelijk ook niet bij een recept van vorige week wat ik voor mijn ouders wilde klaarmaken. Na inloggen wilde het wel.
Ik kan er nog geen peil op trekken.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:29:55 #263
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_145070725
Huh! :D

Ik klikte net als niet-abonnee evengoed op het groene knopje, en ik heb zojuist het lasagne-recept gedownload _O-

Thanks anyway Lienekien O+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:32:06 #264
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_145070835
quote:
11s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben? :@ Die zag er lekker uit!
• Verwarm de oven voor op 220 graden

• Snipper de ui, Snijd of pers de knoflook fijn.
Snijd de champignons in dunne plakken en de prei in fijne ringetjes. Was de prei grondig in een vergiet en bewaar apart

• Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de ui en knolook 2 minuten op laag vuur.
Voeg de champignons en prei toe en bak 2 minuten op hoog vuur.
Voeg de peen, tomatenblokjes , oregano en zwarte balsamicoazijn toe en laat 2 minuten afgedekt koken

• Vet een ovenschaal in met de overige olijolie. Schenk een klein laagje tomatensaus op de bodem. Bedek de saus met de lasangnebladen en schenk hierop nog een laag tomatensaus.
Herhaal dit tot alle ingeredienten op zijn. Let op : door gebruik van verse lasagnebladen moeten de sauslagen heel dun zijn.
Eindig met een laagje tomatensaus en verdeel hierover de belegen kaas.

• Bak de lasagne 20-25 minuten in de voorverwarmde overn. Verdeel de lasagna over de boren en garneer naar smaak met extra vierge olijfolie. Scheur de basilicum klein en strooi over de maaltijd

Voor 2 personen
ui 1
Knoflookteen 2
champignons 175 gram
prei halve prei
geraspte peen 200 gram
tomatenblokjes blik 2
oregano 2 theelepels
lasagnabladen 5 stuks
belegen kaas 75 gram
basilicum blaadjes 2 (nou mag van mij wel meer hoorrrr)
zwarte balsamicoazijn 2 eetlepels
olijfolie 1 eetlepel
:Y) :W
Rayen 2½ jaar!
pi_145070923
Let op: het zijn verse lasagne bladeren. Dus geen honig, die veel water slurpen.
Make my day!
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:34:51 #266
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_145070987
Hopelijk niet zelf getypt maar copypaste, TimeJumper :o :@

Hebben jullie hem gegeten? Is hij zo lekker als hij eruit ziet?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 30 september 2014 @ 21:47:38 #267
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_145071694
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:34 schreef Valerie. het volgende:
Hopelijk niet zelf getypt maar copypaste, TimeJumper :o :@

Hebben jullie hem gegeten? Is hij zo lekker als hij eruit ziet?
Nee maar ik typ heel snel ;)

Ik heb geen idee hoe die smaakt, ik had toen de 3-dagen box, dus zonder de lasagna
Rayen 2½ jaar!
  dinsdag 30 september 2014 @ 22:14:02 #268
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_145073386
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 21:32 schreef TimeJumper het volgende:

[..]

• Verwarm de oven voor op 220 graden

• Snipper de ui, Snijd of pers de knoflook fijn.
Snijd de champignons in dunne plakken en de prei in fijne ringetjes. Was de prei grondig in een vergiet en bewaar apart

• Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de ui en knolook 2 minuten op laag vuur.
Voeg de champignons en prei toe en bak 2 minuten op hoog vuur.
Voeg de peen, tomatenblokjes , oregano en zwarte balsamicoazijn toe en laat 2 minuten afgedekt koken

• Vet een ovenschaal in met de overige olijolie. Schenk een klein laagje tomatensaus op de bodem. Bedek de saus met de lasangnebladen en schenk hierop nog een laag tomatensaus.
Herhaal dit tot alle ingeredienten op zijn. Let op : door gebruik van verse lasagnebladen moeten de sauslagen heel dun zijn.
Eindig met een laagje tomatensaus en verdeel hierover de belegen kaas.

• Bak de lasagne 20-25 minuten in de voorverwarmde overn. Verdeel de lasagna over de boren en garneer naar smaak met extra vierge olijfolie. Scheur de basilicum klein en strooi over de maaltijd

Voor 2 personen
ui 1
Knoflookteen 2
champignons 175 gram
prei halve prei
geraspte peen 200 gram
tomatenblokjes blik 2
oregano 2 theelepels
lasagnabladen 5 stuks
belegen kaas 75 gram
basilicum blaadjes 2 (nou mag van mij wel meer hoorrrr)
zwarte balsamicoazijn 2 eetlepels
olijfolie 1 eetlepel
:Y) :W
Libelle Lasagna
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 30 september 2014 @ 22:15:51 #269
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_145073507
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 september 2014 22:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Libelle Lasagna
Kssst!
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 30 september 2014 @ 22:23:24 #270
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_145074018
En dit vond ik ook een heerlijk recept ^O^ :Y) en ga ik van de week nog eens maken!
Romige linguine met avocado,oude kaas en pompoenpitten

1. Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor
de linguine.
2. Snipper de rode ui. Snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de
courgette in dunne halve plakken en de cherrytomaten doormidden.
Ris de rozemarijnblaadjes van de takken en hak grof.
3. Lepel het vruchtvlees van de avocado uit de schil. Pureer
met een blender of staafmixer de avocado met de extra vierge
olijfolie, de helft van de knoflook, de helft van de oude kaas,
2 el water per persoon, peper en zout tot een gladde pasta.
4. Kook de linguine, afgedekt, 9 minuten en giet daarna af.
5. Verhit een wok of hapjespan op hoog vuur en rooster de
pompoenpitten, zonder olie, tot deze beginnen te poffen.
Haal uit de pan en bewaar apart.
6. Verhit de olijfolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de
rode ui en overige knoflook 2 minuten. Voeg de rozemarijn en
courgette toe en bak 5 minuten. Breng goed op smaak met
peper en zout.
7. Voeg de linguine, avocado en de witte balsamicoazijn bij de
groenten en schep voorzichtig door tot alles goed gemengd is.
8. Meng het grootste deel van de rucola met de cherrytomaten,
verdeel over de borden en schep de linguine erop. Garneer met
de pompoenpitten, overige oude kaas en overige rucola.

INGREDINTEN BOX 1p 2p 3p 4p 5p
Rode ui ½ 1 1½ 2 2
Knoflookteen ½ 1 2 2 3
Courgette ½ 1 1½ 2 3
Cherrytomaten (g) 100 175 250 375 450
Rozemarijn (takjes) ¼ ½ ¾ 1 1½
Avocado ½ 1 1½ 2 2½
Oude kaas (g) 25 50 75 100 125
Linguine (g) 90 180 270 360 450
Pompoenpitten (g) 10 15 15 25 30
Rucola (g) 20 40 50 60 80
Per portie circa: 843 kcal • 27 g eiwit • 83 g koolhydraten •
42 g vet (10 g verzadigd, 32 g onverzadigd) • 11 g vezels
VOEDINGSWAARDEN
25 - 30 minuten
Pan met deksel • staafmixer of blender • wok of hapjespan
Benodigdheden
ZELF TOEVOEGEN 1p 2p 3p 4p 5p
Extra vierge olijfolie (el) ½ 1 1½ 2 2½
Olijfolie (el) 1 1 2 2 2
Witte balsamicoazijn (el) 1 2 3 4 5
Peper & zout Naar smaak
Rayen 2½ jaar!
pi_145092795
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
pi_145093042
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:17 schreef Bleie het volgende:
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
Zat ik ook mee. Het is pittig spul.
Denk dat het er wel direct bij moet: je moet het bakken en dan ook 25 minuten mee laten koken.
Heb voor mijn dochter wat anders gemaakt. :)
Make my day!
pi_145096301
Oh ja, dat heeft wel echt effect op de smaak natuurlijk. Ik maak wel wat pompoen apart voor ze (als ze dat willen eten, vinden ze het best lekker namelijk).
  woensdag 1 oktober 2014 @ 18:52:49 #274
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_145100260
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:17 schreef Bleie het volgende:
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
Kan je ook achteraf erbij doen. Mijn vriend eet harissa overal bij en voegt het altijd later toe.

Maar wil er nog iemand pompoencurry? Getsie, zou het geen tweede keer maken.
En ik had me er zo op verheugd ;(
Rayen 2½ jaar!
  woensdag 1 oktober 2014 @ 18:55:25 #275
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_145100340
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 18:52 schreef TimeJumper het volgende:

[..]

Kan je ook achteraf erbij doen. Mijn vriend eet harissa overal bij en voegt het altijd later toe.

Maar wil er nog iemand pompoencurry? Getsie, zou het geen tweede keer maken.
En ik had me er zo op verheugd ;(
Waar lag het aan? Houd je niet van pompoen of...
The love you take is equal to the love you make.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')