Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Alleen voor leden. Toen ik bij mijn ouders op de computer keek kon ik geen recepten zien tot ik inlogte (maar dat ging via de 'deze week' pagina).
https://www.hellofresh.nl(...)met-verse-basilicum/quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben? Die zag er lekker uit!
Ja, want je kan ze downloaden als je bent ingelogd en dan opent er een pdf file.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef TimeJumper het volgende:
Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:17 schreef agter het volgende:
[..]
Kies maar:
https://www.hellofresh.nl(...)e-box/?query=Lasagne
Neen, die van vorige week of zo, deze https://www.hellofresh.nl(...)denbox-en-veggiebox/quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef Lienekien het volgende:
[..]
https://www.hellofresh.nl(...)met-verse-basilicum/
Rechts op het plaatje staat een download knopje.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
Dat groene vierkantje is het download knopje.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Tim86 het volgende:
Zonder inloggen zie je niet veel nee
[ afbeelding ]
Zag ik ja, maar werkt niet voor mij als niet-lid. Krijg geen foutmelding ofzo, maar hij gaat gewoon niks downloaden. Lijkt me ook wel logisch dat het alleen voor leden/abonnees is hoor, daar niet vanquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat groene vierkantje is het download knopje.
quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat groene vierkantje is het download knopje.
Misschien te recent oid? Ik kon het namelijk ook niet bij een recept van vorige week wat ik voor mijn ouders wilde klaarmaken. Na inloggen wilde het wel.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:22 schreef Lienekien het volgende:
Het lukt me bij het lasagnerecept niet, bij andere recepten wel.
Ik kan er nog geen peil op trekken.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Misschien te recent oid? Ik kon het namelijk ook niet bij een recept van vorige week wat ik voor mijn ouders wilde klaarmaken. Na inloggen wilde het wel.
• Verwarm de oven voor op 220 gradenquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben? Die zag er lekker uit!
Nee maar ik typ heel snelquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:34 schreef Valerie. het volgende:
Hopelijk niet zelf getypt maar copypaste, TimeJumper
Hebben jullie hem gegeten? Is hij zo lekker als hij eruit ziet?
Libelle Lasagnaquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:32 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Snipper de ui, Snijd of pers de knoflook fijn.
Snijd de champignons in dunne plakken en de prei in fijne ringetjes. Was de prei grondig in een vergiet en bewaar apart
• Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de ui en knolook 2 minuten op laag vuur.
Voeg de champignons en prei toe en bak 2 minuten op hoog vuur.
Voeg de peen, tomatenblokjes , oregano en zwarte balsamicoazijn toe en laat 2 minuten afgedekt koken
• Vet een ovenschaal in met de overige olijolie. Schenk een klein laagje tomatensaus op de bodem. Bedek de saus met de lasangnebladen en schenk hierop nog een laag tomatensaus.
Herhaal dit tot alle ingeredienten op zijn. Let op : door gebruik van verse lasagnebladen moeten de sauslagen heel dun zijn.
Eindig met een laagje tomatensaus en verdeel hierover de belegen kaas.
• Bak de lasagne 20-25 minuten in de voorverwarmde overn. Verdeel de lasagna over de boren en garneer naar smaak met extra vierge olijfolie. Scheur de basilicum klein en strooi over de maaltijd
Voor 2 personen
ui 1
Knoflookteen 2
champignons 175 gram
prei halve prei
geraspte peen 200 gram
tomatenblokjes blik 2
oregano 2 theelepels
lasagnabladen 5 stuks
belegen kaas 75 gram
basilicum blaadjes 2 (nou mag van mij wel meer hoorrrr)
zwarte balsamicoazijn 2 eetlepels
olijfolie 1 eetlepel
Zat ik ook mee. Het is pittig spul.quote:Op woensdag 1 oktober 2014 15:17 schreef Bleie het volgende:
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
Kan je ook achteraf erbij doen. Mijn vriend eet harissa overal bij en voegt het altijd later toe.quote:Op woensdag 1 oktober 2014 15:17 schreef Bleie het volgende:
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
Waar lag het aan? Houd je niet van pompoen of...quote:Op woensdag 1 oktober 2014 18:52 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Kan je ook achteraf erbij doen. Mijn vriend eet harissa overal bij en voegt het altijd later toe.
Maar wil er nog iemand pompoencurry? Getsie, zou het geen tweede keer maken.
En ik had me er zo op verheugd
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |