abonnement Unibet Coolblue
pi_143711815






World of Tanks
World of Tanks (WoT) is een spel waarbij het de bedoeling is om, hoe gek het ook lijkt, met tanks tegen elkaar te vechten. Iedereen begint met een tank van het laagste level (=tier), en door gevechten (battles) te spelen verdien je experience en credits.

Met de experience kun je nieuwe onderdelen ontwikkelen, te weten:
- Gun (Kannon)
- Suspension (Onderstel)
- Turret (geschutskoepel)
- Engine (Motor)
- Radio

Als je tank aan de voorwaarden voldoet, kun je een nieuwe tank ontwikkelen.

Met de credits koop je nieuwe onderdelen, en kun je later ook nieuwe tanks kopen.

Tech Tree
Het leukste van World of Tanks, is in mijn mening, dat het is opgedeeld in tech trees. Er zijn 3 landen, de Verenigde Staten, Sovjet-Unie en Duitsland. Verder heb je één Chinese tank als premium tank (daarover later meer). In de volgende update (gepland in het tweede kwartaal van 2012) voegen ze Franse tanks toe, en ze gaan ook beginnen met het ontwikkelen van Britse tanks.

Iedere tank heeft zijn goede en slechte eigenschappen. Ik ga natuurlijk niet alle 140+ ( :Y ) tanks benoemen, maar om het kort samen te vatten:

- Russische tanks hebben goede bepantsering, en sterke kanonnen, maar de kanonnen zijn niet accuraat dus kan je niet vanaf grote afstand schieten (snipen)
- Duitse tanks hebben meestal alleen goede bepantsering aan de voorkant van de tanks, en kaonnen zijn minder sterk maar accurater. Duitse tanks zijn meestal de sniper tanks.
- Amerikaanse tanks hebben geen specialiteit. Deze tanks hebben vaak slechtere bepantsering op de tank zelf, maar de geschutskoepel is vaak erg goed bepantserd.

Verder zijn de tanks ook weer opgedeeld in klassen:
- Light Tanks (Als verkenningsvoertuigen)
- Medium Tanks (Heavy tank support)
- Heavy Tanks
- Self Propelled Guns (Artillerie)
- Tank Destroyers

De tanks zijn ook opgedeeld in 10 levels; tiers. Iedere nieuwe speler begint met 3 tier 1 tanks. De Duitse Leichttraktor, de Russische MS-1 en de Amerikaanse T1 Cunningham. Deze drie zijn allemaal lichte tanks. Het is belangrijk om in je eerste gevechten ervaring op te doen. In deze klasse (tier 1) vindt je weinig teamwork omdat bijna iedereen nieuw is. Ook kun je vanaf deze tanks al snel (binnen uurtje spelen) al de volgende tank ontwikkelen.

Grofweg elk land heeft verschillende "wegen" die je kunt nemen, om de hoogste tier daaruit te nemen. Lichte tanks (tier 5) Medium tanks (tier 9), Heavy Tanks (tier 10), Artillerie (tier 8), tank Destroyers (tier 9).

Je kunt het beste alle drie de beginnerstanks proberen, en gewoon kijken wat je het beste ligt. De T1 Cunningham heb ik nooit geprobeert, de leichttraktor (loltraktor) was mijn favoriet, maar ik doe nu toch de Russische lijn.

Ik weet niet waarmee ik verder zal gaan :'(
Het is mogelijk dat je helemaal niet weet of je nou een Amerikaanse, Russische of Duitse tank wilt. Ik raad nieuwe mensen aan om voor de Russische tanks te gaan, simpelweg omdat snipen moeilijker is om te leren en Amerikaanse tanks alleen goed zijn als je goed weet hoe je je dekking moet gebruiken. Maar de keus ligt helemaal bij jou natuurlijk :Y

Dan moet je ook nog kiezen wat voor tank. Het zal je misschien wel een maand of 3-4 kosten voordat je het einde hebt bereikt van je lijn, dus heb geduld. Ik raad het ten zeerste af om voor lichte tanks te gaan. Je hebt deze wel snel, maar je kunt er alleen mee verkennen, omdat ze in één schot kapot worden geschoten, en de zachte kanonnen doen zelf bijna geen schade.

Kost het geld?
Het spelen van World of Tanks kan zonder er ook maar één cent aan uit te geven. Toch zijn er mogelijkheden om geld uit te geven. Je betaald voor zogenaamde "Gold", deze kun je uitgeven aan:

Premium Account
Een premium account kost ongeveer 10 euro per maand (als je elke maand verlengt). Met een premium account krijg je een andere garage (zonder extra voordelen) en krijg je 50% meer experience en credits per battle ( :9~ ). Dit is helemaal niet nodig, maar als je ongeveer tier 6 bereikt krijg je minder winst per battle, en rond tier 8 kun je zelfs verlies maken. Je kunt natuurlijk ook zonder premium account dat verlies opvullen door een tier 5 tank te nemen voor "erbij".

Crew training
Je kunt je crew met maximale ervaring kopen. In mijn ogen best kansloos, je kunt beter vanaf 50% beginnen, of 20.000 credits in-game betalen voor elk crewlid voor 75% ervaring.

Consumables
Niet met gold kopen. Kansloos.

Premium Tank
Premium tanks zijn tanks die je met gold koopt (tussen de 750 en 12500 gold). Deze tanks zijn meestal goed op één punt maar zijn niet goed genoeg om als vaste tank te gebruiken. Vooral de Type 59 en de Lowe (maar die is **** duur) zijn leuke tanks, je kunt er veel credits mee krijgen.

Experience omzetten
Voor 1 gold kun je 25 experience omzetten. Dit betekent dat je experience van een elite tank (tank met alles geresearched of een premium tank) kunt omzetten naar free experience, deze kun je voor elke tank gebruiken. Kan wel handig zijn.

Screenshots
Zie spoiler
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Systeemeisen
Processor (CPU): Intel from 2.2 GHz or equivalent AMD Family
RAM: minimum of 1.5 GB for Windows 2000/XP, 2 GB for Windows Vista / 7
Free hard disk space: At least 3.5 GB
Video Card: Shader Model 3.0 GeForce 6800GT with 256 MB of RAM / ATI X800 with 256 MB RAM, DirectX 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c compatible Internet connection speed: at least 128 Kbps.
Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)

Spelen!!!!
www.worldoftanks.eu

Speel op de EU server, en niet op de .com (Noord-Amerikaanse) server.

Handige links:
http://www.vbaddict.net/ Geweldige tool om al je battles/stats bij te houden.
http://www.noobmeter.com/ Die kennen we allemaal
http://mywotstats.com/ Zie boven
http://tank-compare.com/en/ Vergelijk tanks
http://www.maptactic.com/ Ideaal voor Clan Wars
http://www.wotinfo.net/en/camo-calculator Camo calculator
http://www.wotreplays.org/ Replays
pi_143711950
Mijn nieuwe wallpaper

pi_143715027
Hoe kom je aan zo'n rare tank dan , kun je daar een code voor kopen of moet je daarvoor echt iemand zijn account voor kopen ?
Ehmm
pi_143715613
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 19:51 schreef Photomorti het volgende:
Hoe kom je aan zo'n rare tank dan , kun je daar een code voor kopen of moet je daarvoor echt iemand zijn account voor kopen ?
Wsl moet je daarvoor "inside connections" hebben :P
Ik bedoel, zij kunnen gewoon even een code voor je spawnen :P
  vrijdag 22 augustus 2014 @ 22:15:26 #5
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_143722152
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 19:51 schreef Photomorti het volgende:
Hoe kom je aan zo'n rare tank dan , kun je daar een code voor kopen of moet je daarvoor echt iemand zijn account voor kopen ?
Een hidden WoT achievement.

In 1 weekend 150 teamkills waarvan minimaal 100 arties. Zal voor jou geen probleem zijn toch?

Ouwe WoT clown. :Y)
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_143722821
Zit er aan de denken om de IS-6 te kopen als crew trainer voor mijn IS-7.
Iemand ervaring met deze tank of is de T34 beter zelfs als ik geen plannen heb om de American Line te beginnen?
pi_143723620
T34 is boring vergeleken met is6 enige nadeel van de is6 is dat ik te noob ben om die shit gun fatsoenlijk te gebruiken op weakspots dus ik speel die tank alleen met full apcr loadout dus geld maak ik er niet echt mee maja wel goeie crew trainer :)

En die teamkill achievement zou ik al binnen hebben zonder die auto ban shit :P
Ehmm
  vrijdag 22 augustus 2014 @ 23:54:32 #8
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_143727536
IS6 is een hele vette brawl tank. Tegen de iets mindere goden is hij met een beetje angle werk moeilijk te penetreren. Reload is acceptabel. En als je meer kan dan friendly arty's penetreren is de gun ook nog eens heel fatsoenlijk.
Ik vind hem fantastisch. Alleen altijd dichtbij je tegenstander. Nooit snipen.
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 00:14:42 #9
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_143728534
Ja de IS-6 is eigenlijk wat OP in z'n tier. Prima brawler maar niet echt een goede credit grinder, je hebt nogal wat gold nodig want de pen/gun is wat beroerd. De JT88 is echt een geldpers, jammer dat 't zo'n saaie tank is die echt helemaal team afhankelijk is.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_143730008
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 00:14 schreef popolon het volgende:
Ja de IS-6 is eigenlijk wat OP in z'n tier. Prima brawler maar niet echt een goede credit grinder, je hebt nogal wat gold nodig want de pen/gun is wat beroerd. De JT88 is echt een geldpers, jammer dat 't zo'n saaie tank is die echt helemaal team afhankelijk is.
Die JT is wel leuk. Ooit keer samen met maat in 2 JT8.8's 3 heavies en 2 andere TD's lang genoeg tegen gehouden zodat team ze in de rug aan kon vallen.:P
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143733259
Dat is ook kak, WOT start niet meer op, krijg het standaard scherm, you are running the latest client version, klik ip play. beeld word even zwart en terug naar bureaublad

Naja zeg.wanneer ik 20 tk had gemaakt per potje zoals hier iemand in dit topic had ik het gesnopen :P
En nog premium ook nog

[ Bericht 18% gewijzigd door Geerd op 23-08-2014 05:04:30 ]
Ik zwaai naar dieren.
pi_143741302
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 04:55 schreef Geerd het volgende:
Dat is ook kak, WOT start niet meer op, krijg het standaard scherm, you are running the latest client version, klik ip play. beeld word even zwart en terug naar bureaublad

Naja zeg.wanneer ik 20 tk had gemaakt per potje zoals hier iemand in dit topic had ik het gesnopen :P
En nog premium ook nog

Een vriend van mij had dat probleem ook (ik geloof gisteren). Hij had Aslain's geinstalleerd toen hij deze problemen kreeg gisteren maar heeft uiteindelijk heel WoT opnieuw erop moeten zetten.
pi_143741376
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 15:13 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Een vriend van mij had dat probleem ook (ik geloof gisteren). Hij had Aslain's geinstalleerd toen hij deze problemen kreeg gisteren maar heeft uiteindelijk heel WoT opnieuw erop moeten zetten.
Ja idd ik had al zo een vermoeden dank je wel. Was al bezig met opnieuw installeren.
Nog 400 mb :P
Ik zwaai naar dieren.
pi_143741410
Ja moet zeggen dat de is8 best leuk is om te spelen vooral de topgun hit lekker hard en de snelheid is natuurlijk heerlijk :)

Eindelijk weer eens een top game in mijn obj 140 waarbij mijn damage output en spots de game wonnen 15-13
Dat moest ook wel omdat onze heavies vrijwel geen damage deden :)

Jammer dat ik de ronde niet overleefde door een arty schot die mij raakte voor 2/3de van mijn health :) Kreeg ook opmerkingen in chat als Nice obj 140 won us the round! Good job man!

Ehmm
pi_143741757
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 15:16 schreef Geerd het volgende:

[..]

Ja idd ik had al zo een vermoeden dank je wel. Was al bezig met opnieuw installeren.
Nog 400 mb :P
Nou, succes :P
We duimen voor je :P
pi_143741802
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 15:31 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Nou, succes :P
We duimen voor je :P
Doet het weer! Chill geen gezeik om account gegevens en wachtwoord ( die ik allang niet meer weet natuurlijk)
Ik zwaai naar dieren.
pi_143743695
Nou Aslains komt er niet meer in, speelt er iemand hier nog zonder 30x ?
Zou ik toch aanraden je bent zo in het nadeel.
Ik zwaai naar dieren.
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 16:59:02 #18
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143744199
Iemand had het hier over dat als je rijdend mikt je loop scope gewoon stil hangt ipv heen en weer schommelt. is dat ingame bij de opties wat uit zetten of een mod? :7
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143744606
Ik gebruik 16x ik vind 30x teveel zoom maar 16x helpt wel enorm vergeleken met stock zoom

Ja klopt je moet ingame opties enable dynamic camera aanzetten en dan horizontal stab in sniper mode aanzetten.

Dat helpt enorm met rijdend schieten!
Ehmm
  zondag 24 augustus 2014 @ 01:23:47 #20
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_143761053
Ik begin een aardige haat/liefde verhouding te krijgen met de Cent 7/1. Het is alles of niets met dit ding, GEWELDIGE gun maar absoluut geen armour. De RUS/US mediums hebben tenminste een turret die wat bounced maar dit ...... oi oi oi

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou goed, op naar de gratis premium 8. :P
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zondag 24 augustus 2014 @ 11:54:51 #21
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143766524
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 01:23 schreef popolon het volgende:
Ik begin een aardige haat/liefde verhouding te krijgen met de Cent 7/1. Het is alles of niets met dit ding, GEWELDIGE gun maar absoluut geen armour. De RUS/US mediums hebben tenminste een turret die wat bounced maar dit ...... oi oi oi

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou goed, op naar de gratis premium 8. :P
Waneer komt die update? Wil er denkik ook voor gaan maar moet dan vanaf de t1 beginnen dus weet niet of ik dat nog ga redden ;(
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143770999



Lekker potje in de Object 704 :D
pi_143777687
Ja dan is een TD mooi als je ze weet te raken :) wel -2 repair costs oei dat zijn dure grappen haha
Ehmm
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:05:46 #24
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_143780330
quote:
1s.gif Op zondag 24 augustus 2014 11:54 schreef Convict het volgende:

[..]

Waneer komt die update? Wil er denkik ook voor gaan maar moet dan vanaf de t1 beginnen dus weet niet of ik dat nog ga redden ;(
Volgens FTR, een redelijk geloofwaardig WoT blog, in patch 9.5
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zondag 24 augustus 2014 @ 19:50:50 #25
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_143785391
Ik zie nu pas de TT.

Ik zeg, T29 best pub tank. En de VK30.01D natuurlijk. :P
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:09:37 #26
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_143786463
Wow, mijn eerste Radley-Walters. :Y) :7 *O*





Hadden er misschien 10 kunnen worden ware het niet dat mijn teammates cappen wel een goed idee vonden.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_143790244
En nu tegen groene spelers :p Maar alsnog netjes hehe

Ik ben weer een teamkill rijker heerlijk , game met 5 arty aan beide kant dus heb maar even een friendly hummel doodgeschoten terwijl hij in zijn clickernoob spot stond te chillen.

Real men dont play arty
Ehmm
pi_143793060
Als je dit echt doet hè en dus niet hier neerzet om te trollen....Ik mag zo hard lijen dat jij een permban gaat krijgen.
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143794879
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 21:11 schreef Photomorti het volgende:
Real men dont play arty
Oh boehoehoe, jankerd.

En nee ik speel geen arty voordat je een reply begint over een vermeende sexuele voorkeur en dat ik vast arty speel.
pi_143797933
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 21:11 schreef Photomorti het volgende:
En nu tegen groene spelers :p Maar alsnog netjes hehe

Ik ben weer een teamkill rijker heerlijk , game met 5 arty aan beide kant dus heb maar even een friendly hummel doodgeschoten terwijl hij in zijn clickernoob spot stond te chillen.

Real men dont play arty
Je bedoelt "Real men don't cry about arty" ;)
pi_143798250
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 21:49 schreef bas-beest het volgende:
Als je dit echt doet hè en dus niet hier neerzet om te trollen....Ik mag zo hard lijen dat jij een permban gaat krijgen.
Nee ik troll niet ik teamkill echt friendly arty voor mijn plezier :) En permaban is pas als je extreem veel teamkills maak ik wacht gewoon tot ik niet meer blauw ben en dan kan ik weer :)
Ehmm
pi_143798713
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 23:05 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Nee ik troll niet ik teamkill echt friendly arty voor mijn plezier :) En permaban is pas als je extreem veel teamkills maak ik wacht gewoon tot ik niet meer blauw ben en dan kan ik weer :)
Jij maakt extreem veel teamkills, dus alvast veel plezier. Echt wel dat ze dat allemaal meenemen.
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143799338
AMX 50 100 terug gekocht voor de AMX 50b. Blijft een leuk ding. Iemand voor 1800 damage clippen.
pi_143801948
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 23:05 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Nee ik troll niet ik teamkill echt friendly arty voor mijn plezier :) En permaban is pas als je extreem veel teamkills maak ik wacht gewoon tot ik niet meer blauw ben en dan kan ik weer :)
Moet je je -toch- even beheersen he? :P
Zie je wel dat je het kan, als je eenmaal moet :')
  maandag 25 augustus 2014 @ 08:39:46 #35
258885 Solique
I Kill You !
pi_143805200
Heb geprobeerd vrijdagavond nog even wat potten te spelen voordat ik weg moest maar mijn verbinding had er totaal geen zin in. 2x disconnected in-game waardoor tank weg was in 30 seconden.

quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 23:05 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Nee ik troll niet ik teamkill echt friendly arty voor mijn plezier :) En permaban is pas als je extreem veel teamkills maak ik wacht gewoon tot ik niet meer blauw ben en dan kan ik weer :)
Als je dit bij mij flikt help ik je graag aan een perm-ban ik waarschuw alvast.
En nee, zoveel arty speel ik niet maar het is een perfecte methode om juist te weten waar je als normale tank safe kan staan. Ook een tactiek.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143805368
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 21:11 schreef Photomorti het volgende:
En nu tegen groene spelers :p Maar alsnog netjes hehe

Ik ben weer een teamkill rijker heerlijk , game met 5 arty aan beide kant dus heb maar even een friendly hummel doodgeschoten terwijl hij in zijn clickernoob spot stond te chillen.

Real men dont play arty
Ik speel redelijk vaak arty..... ik mag lijden jou nooit tegen te komen. Arty hoort bij het spel. Willens en wetens teamkillen, ik vind het altijd een teken van een beperkte en bekrompen geest. Het is een spel, en dit hoort er bij.
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
pi_143805973
Arty zit al jaren in dit spel. Maar ineens moeten miljoenen spelers daarmee stoppen van de grote Photomorti, omdat hij autisme heeft/niet snapt hoe hij arty kan ontwijken.
pi_143806097
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 09:47 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Arty zit al jaren in dit spel. Maar ineens moeten miljoenen spelers daarmee stoppen van de grote Photomorti, omdat hij autisme heeft/niet snapt hoe hij arty kan ontwijken.
Beetje als een auto ongeluk veroorzaken omdat je niet kan dulden dat er een c1 met 115 voor je rijdt op de snelweg.

Anyway
Na 3 dagen grinden en 5000 vrije xp gebruiken eindelijk de M3 Lee voorbij. Pfffff hoewel er een paar leuke games tussen zaten was het meeste bagger (met als hoogtepunt in een tier7 match terecht komen, of in een match met tier 4s zien die dan verwachten dat jij de aanval leidt in de punt terwijl zij achter je blijven hangen)
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
pi_143806453
M3 Lee is ook een verschrikkelijke tank. Enige grind die erger was voor mij, was de Birch Gun.
  maandag 25 augustus 2014 @ 10:22:49 #40
258885 Solique
I Kill You !
pi_143806642
Ben nu bij de Sturer Emil, ook zo'n totaal nutteloze tank in ieder geval zolang ik de top gun niet heb.
Je komt zelfs geregeld niet door T6 en 7 tanks :')

quote:
1s.gif Op maandag 25 augustus 2014 09:53 schreef Ordos20 het volgende:

[..]

Beetje als een auto ongeluk veroorzaken omdat je niet kan dulden dat er een c1 met 115 voor je rijdt op de snelweg.

Anyway
Na 3 dagen grinden en 5000 vrije xp gebruiken eindelijk de M3 Lee voorbij. Pfffff hoewel er een paar leuke games tussen zaten was het meeste bagger (met als hoogtepunt in een tier7 match terecht komen, of in een match met tier 4s zien die dan verwachten dat jij de aanval leidt in de punt terwijl zij achter je blijven hangen)
M3 lee is echt bagger.
Je moet het meer als een TD spelen maar gun is zo accuraat dat het niet gaat en inderdaad je teammaten zien dat je een medium icoon heb en verwachten dus medium tank actie.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143806951
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 10:22 schreef Solique het volgende:
Ben nu bij de Sturer Emil, ook zo'n totaal nutteloze tank in ieder geval zolang ik de top gun niet heb.
Je komt zelfs geregeld niet door T6 en 7 tanks :')

[..]

M3 lee is echt bagger.
Je moet het meer als een TD spelen maar gun is zo accuraat dat het niet gaat en inderdaad je teammaten zien dat je een medium icoon heb en verwachten dus medium tank actie.
Dat. Toch nog redelijk wat tanks geraakt op 300 meter plus. Maar als bottom feeder een kv1s met de top gun tegen komen, en dan als noob bestempeld worden omdat je in 2 treffer dood bent (trouwens die derp op de hetzer kan er ook wat van). Gewoon niks positiefs behalve goldsink zijn (niet veel anders dan de Dw2 met lage snelheid en wapens die bij tier 3 horen)
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
pi_143807862
Sturer Emil vond ik niet zo slecht met stock gun (deed wel onder voor z'n tier), zodra je de top gun hebt zul je merken dat t je allemaal een stuk makkelijker zal afgaan.
Maar wacht maar tot je de tier 8 hebt. Die is echt zo fijn, vanaf het eerste moment al.

DW2 is ook geen tank waar je vrolijk van wordt. Net als de t28.
  maandag 25 augustus 2014 @ 11:24:49 #43
258885 Solique
I Kill You !
pi_143807966
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 11:20 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Sturer Emil vond ik niet zo slecht met stock gun (deed wel onder voor z'n tier), zodra je de top gun hebt zul je merken dat t je allemaal een stuk makkelijker zal afgaan.

DW2 is ook geen tank waar je vrolijk van wordt. Net als de t28.
Kom met de stock gun te vaak in T8 en T9 potten en dan mis je echt pen, tenzij je met goud gaat schieten.
Weet dat de Borsig het waard is, zo benieuwd naar die tank.
Haat het ding echt als ik er tegen moet.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143808176
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 09:47 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Arty zit al jaren in dit spel. Maar ineens moeten miljoenen spelers daarmee stoppen van de grote Photomorti, omdat hij autisme heeft/niet snapt hoe hij arty kan ontwijken.
Hij heeft duidelijk issues, maar autisme is daar niet 1 van :')
pi_143808477
Sorry, heb het psychiatrisch rapport niet gelezen, dus trok maar een willekeurige aandoening uit mijn hoed. Hoogmoedswaanzin en/of narcisme dan?
pi_143808648
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 11:46 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Sorry, heb het psychiatrisch rapport niet gelezen, dus trok maar een willekeurige aandoening uit mijn hoed. Hoogmoedswaanzin en/of narcisme dan?
Ik ben geen psycholoog, dus zulke beslissingen neem ik niet zo snel (vind mensen zo makkelijk uitmaken voor van alles en nog wat sowieso erg dom overkomen), maar hij is wel erg egocentrisch en simpelweg een kloothommel :P

Edit: Grappige username trouwens 14.gif

[ Bericht 7% gewijzigd door magnetronkoffie op 25-08-2014 12:10:34 ]
pi_143809572
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 11:52 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ik ben geen psycholoog, dus zulke beslissingen neem ik niet zo snel (vind mensen zo makkelijk uitmaken voor van alles en nog wat sowieso erg dom overkomen), maar hij is wel erg egocentrisch en simpelweg een kloothommel :P
Klopt, komt misschien dom over. Maar ik verlies mijn respect voor mensen die moedwillig dingen voor anderen verpesten, zonder dat die anderen iets fout gedaan hebben. En in dit geval is het omdat ie het spel zelf niet snapt.
Vind het erg triest. Als je gefrustreerd bent, ok, dat kan, maar reageer het niet op anderen af.
quote:
Edit: Grappige username trouwens [ afbeelding ]
Ik neem aan dat je de film kent dus. :D
pi_143810660
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 12:27 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

[..]

Klopt, komt misschien dom over. Maar ik verlies mijn respect voor mensen die moedwillig dingen voor anderen verpesten, zonder dat die anderen iets fout gedaan hebben. En in dit geval is het omdat ie het spel zelf niet snapt.
Vind het erg triest. Als je gefrustreerd bent, ok, dat kan, maar reageer het niet op anderen af.
Ja oke, maar als je het vervolgens zelf dan maar op autisme gooit, dan zit je zelf ook af te geven op anderen die er op hun beurt weer niks mee te maken hebben. :{

Ik snap je frustraties wel, maar er is niks aan te doen. Persoonlijk denk ik niet dat ie gebanned gaat worden (kost WG een betalende klant en Photo teamkilled zoveel als hij mee weg kan komen, tot zover met succes) en zulke spelers kom je overal wel tegen.

Je moet ze eigenlijk behandelen als klein kind en gewoon negeren. Ik ben zovaak door dit soort types afgeschoten, big deal!

Dat een groot deel van de mensheid gewoon trieste figuren zijn, is allang geen geheim meer, maar dat heeft meer te maken met NT-ers (wat een keuze is) dan met autisme (wat dom onvermogen is).
quote:
[..]

Ik neem aan dat je de film kent dus. :D
Nee, had geen idee _O-
Een vriend van me gebruikte dat ooit als gamersnaam, zodoende kwam het me bekend voor maar geen idee waar ie die naam vandaan had :P
pi_143812165
Last Action Hero. Oude film met Schwarzenegger, plot kan ik niet echt makkelijk uitleggen.
Hij speelt daar iig een film-ster die Arnold Braunschweiger heet. Wel een leuke/beetje flauwe actiefilm met een origineel verhaal. :D
Misschien dat je m vroeger wel eens gezien hebt, maar vergeten bent. Vaak zat op tv geweest vroeger.
pi_143812894
2,557 57,573

Battle achievements Top Gun, High Caliber, Reaper, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Added: Automatic Fire Extinguisher (x3)

Crew Exp: 5 626
Repairs: 2 651
Ammunition: 19 800
Consumables: 10 000

Total: 25 122 WN8: 5 894 (100)

  maandag 25 augustus 2014 @ 14:22:36 #51
258885 Solique
I Kill You !
pi_143813056
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 14:17 schreef nilssanders het volgende:
2,557 57,573

Battle achievements Top Gun, High Caliber, Reaper, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Added: Automatic Fire Extinguisher (x3)

Crew Exp: 5 626
Repairs: 2 651
Ammunition: 19 800
Consumables: 10 000

Total: 25 122 WN8: 5 894 (100)

[ afbeelding ]
Netjes, niet eens zo extreem veel damage voor de Ace btw
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143813483
Netjes.

Scheelt veel of je zelf de spotting doet of een ander, vandaar dat ie Ace krijgt zonder extreme damage te doen. Zelf spotten=meer risico, dus niet onterecht hoor. :)
  maandag 25 augustus 2014 @ 14:44:09 #53
258885 Solique
I Kill You !
pi_143813704
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 14:36 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Netjes.

Scheelt veel of je zelf de spotting doet of een ander, vandaar dat ie Ace krijgt zonder extreme damage te doen. Zelf spotten=meer risico, dus niet onterecht hoor. :)
Zeg niet dat het onterecht is, ace is altijd relaxt.
Assisted is ook niet bijster veel. Base xp is (maar) 1364

[ Bericht 3% gewijzigd door Solique op 25-08-2014 15:00:45 ]
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143814135
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 13:53 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Last Action Hero. Oude film met Schwarzenegger, plot kan ik niet echt makkelijk uitleggen.
Hij speelt daar iig een film-ster die Arnold Braunschweiger heet. Wel een leuke/beetje flauwe actiefilm met een origineel verhaal. :D
Misschien dat je m vroeger wel eens gezien hebt, maar vergeten bent. Vaak zat op tv geweest vroeger.
Ach zo _O-
Ik weet zeker dat die vriend het daar vandaan moet hebben gehad :)
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 14:36 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Netjes.

Scheelt veel of je zelf de spotting doet of een ander, vandaar dat ie Ace krijgt zonder extreme damage te doen. Zelf spotten=meer risico, dus niet onterecht hoor. :)
Zo heb ik de ace op mn M4 gehaald, ik stond op een heuvel alles te spotten met mn binocs en deed zelf oke damage :D
pi_143817109
Ik ben niet meer blauw :p HEHEHEHEHE arty come at me bro!
Ehmm
pi_143818681
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 08:39 schreef Solique het volgende:
En nee, zoveel arty speel ik niet maar het is een perfecte methode om juist te weten waar je als normale tank safe kan staan. Ook een tactiek.
Dat snapt 'ie toch niet.
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143824242
-doe eens normaal-

[ Bericht 92% gewijzigd door STING op 25-08-2014 20:39:16 ]
Ehmm
pi_143824574
Kun je het zo maken dat je posts van bepaalde users niet meer ziet?
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
  maandag 25 augustus 2014 @ 20:39:58 #59
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143825072
Ik wou die walter medal maar die krijg je zeker pas bij t5 of hoger ;(
8 kills... cruiser iv is een zeer leuke tank :D



[ Bericht 24% gewijzigd door STING op 25-08-2014 20:40:43 ]
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143825767
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 20:39 schreef Convict het volgende:
Ik wou die walter medal maar die krijg je zeker pas bij t5 of hoger ;(
8 kills... cruiser iv is een zeer leuke tank :D

[ afbeelding ]
Is dat met de Pom Pom? want dat wapen en ik, we liggen elkaar niet. Ik kan er niks mee. Vandaar dat ik me beter in TD's of in Duitse tanks voel. Ik ben niet zo van het brawlen, meer van het lange afstands schieten
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
pi_143829650
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 20:54 schreef Ordos20 het volgende:

[..]

Is dat met de Pom Pom? want dat wapen en ik, we liggen elkaar niet. Ik kan er niks mee. Vandaar dat ik me beter in TD's of in Duitse tanks voel. Ik ben niet zo van het brawlen, meer van het lange afstands schieten
Dan zul je je goed thuis voelen in een Borsig. :)
pi_143829748
Net wel een spannende game met mijn T-34-85 op 27hp als enalaatste over. Rij ik mezelf te pletter in een greppeltje :')
pi_143830979
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 22:17 schreef muhahaha het volgende:
Net wel een spannende game met mijn T-34-85 op 27hp als enalaatste over. Rij ik mezelf te pletter in een greppeltje :')
Hehe lullig
pi_143831113
quote:
1s.gif Op maandag 25 augustus 2014 22:47 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Hehe lullig
Dat was wel een matig einde aan het potje ja ;(
Tegenstander op 56 en ik had nog een arti kameraad die in een hoekje stond te bibberen _O-
pi_143833285
-weg-

[ Bericht 97% gewijzigd door STING op 26-08-2014 12:53:54 ]
Ehmm
pi_143835949
En ja, dat is wel zeker balanced met een standaard-reload van zo'n 53 seconden, maar zoals ik al vaker gezegd heb, dat ga jij toch niet snappen.
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143838903
Waarom wordt al dat gescheld met ziektes hier getolereerd door de mods??

Kijk, Photomorti is een troll dat snap ik best...maar een beetje gemoddereer kan geen kwaad lijkt me...
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 12:01:20 #68
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143842225
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 09:53 schreef DjMark het volgende:
Waarom wordt al dat gescheld met ziektes hier getolereerd door de mods??

Kijk, Photomorti is een troll dat snap ik best...maar een beetje gemoddereer kan geen kwaad lijkt me...
Report de betreffende posts.
Denk dat je namelijk met normale taal niet tot hem door dringt of dat hij dat überhaupt begrijpt.
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143842280
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 09:53 schreef DjMark het volgende:
Waarom wordt al dat gescheld met ziektes hier getolereerd door de mods??

Kijk, Photomorti is een troll dat snap ik best...maar een beetje gemoddereer kan geen kwaad lijkt me...
Dat wordt niet getolereerd, sting heeft een leven.

Overigens ik werd gisteren ook geoneshot terwijl ik in een greppel lag met mn is-3. Dan is het wel irritant ja. Was door een hummel meen ik, 1139 dmg :'(
pi_143842431
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 12:01 schreef Convict het volgende:

[..]

Report de betreffende posts.

Done, thanks.
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 12:07:58 #71
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143842447
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 12:03 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Dat wordt niet getolereerd, sting heeft een leven.

Overigens ik werd gisteren ook geoneshot terwijl ik in een greppel lag met mn is-3. Dan is het wel irritant ja. Was door een hummel meen ik, 1139 dmg :'(
voed hem nou niet ! :P
Ik word ook wel is gekilled door arty. 1tegen1 om een steen met Artys in het spel bijvoorbeeld is vragen om genuked te worden door ze.
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143842583
Natuurlijk, iedereen krijgt wel eens hele harde klappen van een arty, dat is onderdeel van het spel.
Net als dat je ook wel eens ge-oneshot (ammoracked) wordt door een niet arty.
Dan kan je als een klein kind gaan huilen. Of je kan denken 'part of the game' en doorspelen.
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 12:13:38 #73
258885 Solique
I Kill You !
pi_143842623
En eergisteren kon ik arty's weer uitlachen omdat ik met 1hp over bleef (na 3x genuked te wezen) en daarna zelf de arty's te killen >:)

En pot er na deed arty wel geteld 80 damage, shell kwam precies op gunmantlet.

Echt, je weet dat ze er zijn je moet er meer rekening mee houden dat je geraakt kan worden als je niet in cover staat. En zelfs in cover ben je soms te raken, vooral door de britse.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
  Moderator dinsdag 26 augustus 2014 @ 13:15:17 #74
8781 crew  Frutsel
pi_143844389
ik heb het gevoel dat ik soms overal geraakt wordt, maakt niet uit waar ik sta :')

maar goed, nu ben ik ook niet zo goed in dat spel :P
pi_143844560
Photomorti's nachtmerrie, daadwerkelijk nuclear artillery:

  dinsdag 26 augustus 2014 @ 13:24:20 #76
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143844654
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 13:22 schreef Humberto-T het volgende:
Photomorti's nachtmerrie, daadwerkelijk nuclear artillery:

[ afbeelding ]
AoE groter dan de cap circle }) ik zie hem al het raam uit springen :P
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143844935
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 13:24 schreef Convict het volgende:

[..]

AoE groter dan de cap circle }) ik zie hem al het raam uit springen :P
Hopen dat de Karl-gerät in het spel komt als overtreffende trap van de duitse arty lijn :9~

pi_143845103
Dan heb ik die liever een tier hoger ;)
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 13:37:27 #79
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143845156
ik wou net zeggen :P speciaal voor photomorti op de railroad mappen
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 13:38:31 #80
258885 Solique
I Kill You !
pi_143845179
Bombardier met 14 kills in 1x :7
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143845486
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 13:36 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Dan heb ik die liever een tier hoger ;)
[ afbeelding ]
Pft, je zou maar een Duitse soldaat zijn geweest. De hele tijd friendly fire ontvangen van gefrustreerde mede soldaten die de hele tijd Du KLIKKER NOOB roepen, claimen dat je homo sexueel bent en een enge ziekte hebt.
Nee, die gasten hadden het echt niet makkelijk.
pi_143848027
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 13:46 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Pft, je zou maar een Duitse soldaat zijn geweest. De hele tijd friendly fire ontvangen van gefrustreerde mede soldaten die de hele tijd Du KLIKKER NOOB roepen, claimen dat je homo sexueel bent en een enge ziekte hebt.
Nee, die gasten hadden het echt niet makkelijk.
Duitse infanteristen stonden er ook om bekend dat ze hun eigen artilleristen dood schoten, omdat ze de artilleristen van de Russen zo kut vonden.
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 15:28:29 #83
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143848464
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 15:14 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Duitse infanteristen stonden er ook om bekend dat ze hun eigen artilleristen dood schoten, omdat ze de artilleristen van de Russen zo kut vonden.
en de joden waren Arty lover kneusjes

Alles valt op zn plaats nu!
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143849021
Ik zag laatst een documentaire waar ze aantoonden dat de invasie in Normandië alleen gelukt was omdat een derde van de duitsers AFK was.
pi_143850119
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 15:46 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
Ik zag laatst een documentaire waar ze aantoonden dat de invasie in Normandië alleen gelukt was omdat een derde van de duitsers AFK was.
Klopt, die liepen te ragen toen ze erachter kwamen dat er arty werd gebruikt. 2500 keyboards zijn die dag gesneuveld.
pi_143853353
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 16:16 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Klopt, die liepen te ragen toen ze erachter kwamen dat er arty werd gebruikt. 2500 keyboards zijn die dag gesneuveld.
Op een einde zaten ze gewoon te teamkillen omdat arty.
pi_143854419
Daarom verloren de fransen zo hard, vanwege de vele grilles en hummels ;(
pi_143855344
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 18:29 schreef muhahaha het volgende:
Daarom verloren de fransen zo hard, vanwege de vele grilles en hummels ;(
fucking aan het rijden in mn fucking somua opeens fucking kut artillerie 900 damage verdomme al mn vrienden dood
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 19:32:38 #89
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143856751
Mijn opa was tank bestuurder en werd dood geschoten als tank bestuurder. Gelukkig hadden ze een med pack om hem weer levend te maken :7
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143857315
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 13:38 schreef Solique het volgende:
Bombardier met 14 kills in 1x :7
Dat kan ingame ook al


(wel in scène gezet, maar blijft grappig om te zien)
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143857749
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 19:32 schreef Convict het volgende:
Mijn opa was tank bestuurder en werd dood geschoten als tank bestuurder. Gelukkig hadden ze een med pack om hem weer levend te maken :7
Geen grappen over de oorlog mn grootvader heeft nog meegevochten en sneuvelde. Hij viel van zn hummel ;(. Neckflip alles.
pi_143859268
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 20:00 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Geen grappen over de oorlog mn grootvader heeft nog meegevochten en sneuvelde. Hij viel van zn hummel ;(. Neckflip alles.
Critical hit!
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143859553
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 20:38 schreef bas-beest het volgende:

[..]

Critical hit!
Scheisse :( :(
pi_143862220
Heel de dag niet kunnen spelen,had vandaag school komt me vader me ophalen.
Moeder ligt dus nu op de Intensive Care wegens een buik hernia :(
Maar familie gaat altijd voor! :)
Wel gister een nieuwe clan gejoined "WJDE" We just dingend 'em
pi_143865579
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 21:40 schreef nilssanders het volgende:
Heel de dag niet kunnen spelen,had vandaag school komt me vader me ophalen.
Moeder ligt dus nu op de Intensive Care wegens een buik hernia :(
Maar familie gaat altijd voor! :)
Wel gister een nieuwe clan gejoined "WJDE" We just dingend 'em
Ah dat zijn nare berichten, beterschap voor je moeder dan maar.
pi_143865880
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 22:40 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Ah dat zijn nare berichten, beterschap voor je moeder dan maar.
Thx,mag morgen komen.Dan wordt ze dus ook naar een ander kamer gebracht.
En daarna een bloedvaat onderzoek pffff.
pi_143872356
Gisteren toch nog 10 potjes kunnen spelen, ging voor de verandering weer eens goed.
Ok, winrate was bagger maar als je met zijn 2en in elke pot bovenaan staat dan hebben wij er alles aan gedaan.

Battlestats:
Matches: 10
Winrate: 40%
WN8: 2133
Avg. Damage: 2287

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 augustus 2014 21:40 schreef nilssanders het volgende:
Heel de dag niet kunnen spelen,had vandaag school komt me vader me ophalen.
Moeder ligt dus nu op de Intensive Care wegens een buik hernia :(
Maar familie gaat altijd voor! :)
Wel gister een nieuwe clan gejoined "WJDE" We just dingend 'em
Beterschap
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
  woensdag 27 augustus 2014 @ 19:57:43 #98
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143891996
Gewoon in mn ELC AMX heel dit potje getrokken met 29% winkans :')
wel mooi high caliber + scout medal en ace :7

I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143892848
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 19:57 schreef Convict het volgende:
Gewoon in mn ELC AMX heel dit potje getrokken met 29% winkans :')
wel mooi high caliber + scout medal en ace :7

[ afbeelding ]
Dat zijn de leukere potjes :)
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143909227
ELC is dan ook de meest OP tank die er is.
  donderdag 28 augustus 2014 @ 14:15:22 #101
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143915495
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 10:11 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:
ELC is dan ook de meest OP tank die er is.
hellcat en kv-2 zijn niks idd tegenover een elc amx.
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143916451
quote:
1s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 14:15 schreef Convict het volgende:

[..]

hellcat en kv-2 zijn niks idd tegenover een elc amx.
1 op 1 zijn ze wel aan elkaar gewaagd.
Maar ik zit liever in een ELC dan een hellcat of KV-2 in een tier 8-9 match.
Heb mijn 'beste' potje met m'n ELC gehad, 3300 xp voor een loss (zonder bonus xp oid). Dat was echt een heartbreak. -O-
Ik ken geen andere tank waarmee ik dat voor elkaar zou krijgen, tegen zo'n hogere tiers.
pi_143917307
Schiet mij maar lek :) Defeat met bijna 10K damage :)



Ehmm
pi_143917635
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 15:19 schreef Photomorti het volgende:
Schiet mij maar lek :) Defeat met bijna 10K damage :)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Dan kon je niet meer doen.

Eergisteren had ik gezamenlijk met platoonmaat 18k damage gedaan en ook een loss.
Rest van je team moet daarom ook wel wat doen.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143918985
Ja als 9988 damage niet genoeg is om te carrien in een medium dan weet ik het ook niet meer haha ik heb wel geregeld potjes boven de 5000 maar dit was een game 1 uit honderden denk ik althans voor mij een unicum zal dit wel vaker meemaken :)

Ik snap ook niet dat mensen een maus rijden ik heb nog nooit een maus gezien die een goeie game had het lijken altijd van die rollende bunkers die er heel intimiderend uitzien maar eigenlijk vaker worden aangezien als een rollende damage farm :)

E100's zijn dan wel weer een stuk linker door die 850 alpha dat zijn geen hits die je wilt vangen.
Ehmm
  donderdag 28 augustus 2014 @ 18:19:47 #106
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143923123
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 14:51 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

[..]

1 op 1 zijn ze wel aan elkaar gewaagd.
Maar ik zit liever in een ELC dan een hellcat of KV-2 in een tier 8-9 match.
Heb mijn 'beste' potje met m'n ELC gehad, 3300 xp voor een loss (zonder bonus xp oid). Dat was echt een heartbreak. -O-
Ik ken geen andere tank waarmee ik dat voor elkaar zou krijgen, tegen zo'n hogere tiers.
nicee
Ik had de kv2 en hellcat 1v1 tegen mijn elc. Je rijd sneller om ze heen dan hun kunnen draaien en dan heb je nog tijd om te schieten ook. Dus als je eenmaal om ze heen cirkelt is het voor ze afgelopen.
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
  donderdag 28 augustus 2014 @ 18:20:22 #107
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143923144
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 16:15 schreef Photomorti het volgende:
Ja als 9988 damage niet genoeg is om te carrien in een medium dan weet ik het ook niet meer haha ik heb wel geregeld potjes boven de 5000 maar dit was een game 1 uit honderden denk ik althans voor mij een unicum zal dit wel vaker meemaken :)

Ik snap ook niet dat mensen een maus rijden ik heb nog nooit een maus gezien die een goeie game had het lijken altijd van die rollende bunkers die er heel intimiderend uitzien maar eigenlijk vaker worden aangezien als een rollende damage farm :)

E100's zijn dan wel weer een stuk linker door die 850 alpha dat zijn geen hits die je wilt vangen.
maus zit er volgens mij vanaf de beta al in. Mag idd wel eens een buff krijgen.
Maar ja toen kwam je die ook tegen. Nog als je in je kv1 zat :P
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143924497
Ja de elc doet het goed tegen traag draaiende turrets :) Of hele hoge tanks met slechte gun depressie haha kunnen ze je niet raken van dichtbij :)

Lol kv1 tegen een maus hoe ga je die ooit pennen? :P
Ehmm
pi_143930716
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 16:15 schreef Photomorti het volgende:
Ja als 9988 damage niet genoeg is om te carrien in een medium dan weet ik het ook niet meer haha ik heb wel geregeld potjes boven de 5000 maar dit was een game 1 uit honderden denk ik althans voor mij een unicum zal dit wel vaker meemaken :)

Ik snap ook niet dat mensen een maus rijden ik heb nog nooit een maus gezien die een goeie game had het lijken altijd van die rollende bunkers die er heel intimiderend uitzien maar eigenlijk vaker worden aangezien als een rollende damage farm :)

E100's zijn dan wel weer een stuk linker door die 850 alpha dat zijn geen hits die je wilt vangen.
De Maus platoon je, die solo je niet.
pi_143930756
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 15:19 schreef Photomorti het volgende:
Schiet mij maar lek :) Defeat met bijna 10K damage :)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Hoe kun je 9k damage hebben gedaan en maar 1024 base exp hebben...? Dan doe je echt iets fout qua spotting damage.
pi_143934378
quote:
14s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 21:15 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Hoe kun je 9k damage hebben gedaan en maar 1024 base exp hebben...? Dan doe je echt iets fout qua spotting damage.
Hij heeft juist niet gespot, alleen maar aan het snipen geweest
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143936614
Ja ik spotte niet maar boeie ;)

2de game in de is7 rofl
Wat is die tank fucking goed zeg! Geweldige heavy!

Ehmm
pi_143938663
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 23:29 schreef Photomorti het volgende:
Ja ik spotte niet maar boeie ;)
Ja zeg, stel je voor dat je je team helpt

:')
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_143942203
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 00:23 schreef bas-beest het volgende:

[..]

Ja zeg, stel je voor dat je je team helpt

:')
Spotten met een td, hoe werkt dat dan?
pi_143942934
quote:
1s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 22:30 schreef Solique het volgende:

[..]

Hij heeft juist niet gespot, alleen maar aan het snipen geweest
Ik bedoelde als in je eigen spots. Damage doen op tanks die anderen hebben gespot = minder exp. Waarschijnlijk is hij achter blijven hangen en heeft hij gesniped.
pi_143943430
Moet heel me PC opnieuw installeren.
Was een spelletje aan het spelen en een BSOD.
Start niet meer op alleen maar automatic repair wat niet werkt. Lange weekend wordt dat pff :{
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 10:26:36 #117
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143944793
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 07:20 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Spotten met een td, hoe werkt dat dan?
Wist niet dat object 140 een TD was ipv een medium
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143944820
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 10:26 schreef Convict het volgende:

[..]

Wist niet dat object 140 een TD was ipv een medium
OW ik ben niet zo thuis in de tier 9/10 :@
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 10:51:10 #119
258885 Solique
I Kill You !
pi_143945490
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 09:00 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Ik bedoelde als in je eigen spots. Damage doen op tanks die anderen hebben gespot = minder exp. Waarschijnlijk is hij achter blijven hangen en heeft hij gesniped.
Dat bedoel ik met snipen, dan laat je andere spotten hoef jij alleen maar te schieten.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 11:03:57 #120
390538 Dimauro
Vuurbezweerder
pi_143945827
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 10:51 schreef Solique het volgende:

[..]

Dat bedoel ik met snipen, dan laat je andere spotten hoef jij alleen maar te schieten.
Probleem is dan inderdaad dat de rest van je team 'blind' is.

Het is ook best knap om 10k te doen en dan niets te spotten..

Ik krijg toch een beetje het gevoel van heatspammen vanaf een arty spot :@
I'm not the girl in the picture..
pi_143945954
quote:
11s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 11:03 schreef Dimauro het volgende:

[..]

Probleem is dan inderdaad dat de rest van je team 'blind' is.

Het is ook best knap om 10k te doen en dan niets te spotten..

Ik krijg toch een beetje het gevoel van heatspammen vanaf een arty spot :@
Clickernoob _O_ _O_ _O_
pi_143947554
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 11:09 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Clickernoob _O_ _O_ _O_
_O-

Edit: De ware kunst van het clickernoob zijn wordt in dit topic wel een beetje tekort gedaan hoor ;(

:P
pi_143959754
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 00:23 schreef bas-beest het volgende:

[..]

Ja zeg, stel je voor dat je je team helpt

:')
Als je ziet hadden wij 3 batchats die meteen uit elkaar gingen en overal op de map aan het spotten waren dus waarom zou ik rond gaan lopen rijden dan als ik 9988 damage kan doen aan de enemy is dat dan niet mijn team helpen ? Zonder mijn bijdrage was het een 15-2

En ik heb alweer 2 x een ace tanker gehaald in is7 ligt het aan mij is of die tank een beetje OP afgezien van de standaard ap pen naja 252 moet voor het gros van de doelen wel voldoende zijn alleen had liever wat hoger gehad.
Ehmm
pi_143963979
is7 9 potjes 8 wins :) Misschien beetje mazzel met de teams maar wat een top tank :)
Ehmm
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 21:12:30 #125
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143966184
als de tank op was haal je niet zo snel ace ermee klapkaak
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143973527
Merk wel dat ik tevaak te aggresief wil spelen met de is7 en dat kan op bepaalde momenten maar is niet altijd even handig :)

VInd het wel echt een geweldige machine en leuk om eens te spelen met een tank waar je echt veel op bounced ik heb zo'n painball mod zie je allemaal groene non pens op je tank overal hehe en ik vind de gun opzich redelijk presteren ik had slechter verwacht van russian accuracy maar valt niks tegen.
Ehmm
  zaterdag 30 augustus 2014 @ 00:38:19 #127
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143976257
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 23:33 schreef Photomorti het volgende:
Merk wel dat ik tevaak te aggresief wil spelen met de is7 en dat kan op bepaalde momenten maar is niet altijd even handig :)

VInd het wel echt een geweldige machine en leuk om eens te spelen met een tank waar je echt veel op bounced ik heb zo'n painball mod zie je allemaal groene non pens op je tank overal hehe en ik vind de gun opzich redelijk presteren ik had slechter verwacht van russian accuracy maar valt niks tegen.
Maar hij schijnt dus al generft te zijn dus kan je na gaan hoe die dus eerst was :7
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_143977378
Ja ik las toen er nog geen premium ammo was dat hij helemaal OP was maar ging nu opeens ff wat minder ik had een behoorlijke winstreak in de is7 maar de laatste 8 potten waren van mijn kant echt heel erg matig vooral de gun miste enorm veel :(

En als dieptepunt een game van 10 minuten geleden match was net 1 minuut bezig , kijk de damage log links :P

Wat kun je hier nou tegen doen op deze map met vrijwel geen arty safe spots? Ik wou die positie bij de traintracks pakken alleen je word natuurlijk meteen gespot door de mediums op de mid lijn en met de is7 kun je niet als een medium zo snel bewegen om arty te kunnen ontwijken ook op de hill heb je dit probleem alleen daar kun je wat beter unspotted blijven dus denk dat dit mijn laatste keer m et de is7 op de mid lijn was :)

Ehmm
  zaterdag 30 augustus 2014 @ 10:11:13 #129
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_143982070
Ik pak toch vaak de hill met mijn IS7. Van de kant waar jij nu vandaan kwam zou ik halverwege de hill in beweging blijven en snipen naar de positie waar je nu stond. En af en toe je koepel over de rand van de hill steken om te kijken wat daar rond rijd.
  zaterdag 30 augustus 2014 @ 11:29:28 #130
258885 Solique
I Kill You !
pi_143983332
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 01:14 schreef Photomorti het volgende:
Ja ik las toen er nog geen premium ammo was dat hij helemaal OP was maar ging nu opeens ff wat minder ik had een behoorlijke winstreak in de is7 maar de laatste 8 potten waren van mijn kant echt heel erg matig vooral de gun miste enorm veel :(

En als dieptepunt een game van 10 minuten geleden match was net 1 minuut bezig , kijk de damage log links :P

Wat kun je hier nou tegen doen op deze map met vrijwel geen arty safe spots? Ik wou die positie bij de traintracks pakken alleen je word natuurlijk meteen gespot door de mediums op de mid lijn en met de is7 kun je niet als een medium zo snel bewegen om arty te kunnen ontwijken ook op de hill heb je dit probleem alleen daar kun je wat beter unspotted blijven dus denk dat dit mijn laatste keer m et de is7 op de mid lijn was :)

[ afbeelding ]
Dat is nu ook niet echt een spot voor de is7
Je mist gun depression, kan dan alleen jouw zijde blijven en snipen.
Ga je te ver bult op dan krijg je de volle laag
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_143998829
Thnx voor de tips en tip als je vanavond denkt hey ik ga even een potje wot spelen doe het NIET!

het is x3 event ofzo en dat trekt allemaal kinderen aan met mooie rode stats die dan arty gaan spelen omdat ze zwaar worden ingemaakt dus elk potje heeft 4 a 5 arty

totaal onspeelbaar vanavond
Ehmm
  zaterdag 30 augustus 2014 @ 20:42:37 #132
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_143999402
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 20:25 schreef Photomorti het volgende:
Thnx voor de tips en tip als je vanavond denkt hey ik ga even een potje wot spelen doe het NIET!

het is x3 event ofzo en dat trekt allemaal kinderen aan met mooie rode stats die dan arty gaan spelen omdat ze zwaar worden ingemaakt dus elk potje heeft 4 a 5 arty

totaal onspeelbaar vanavond
klinkt als een photomorti probleem en niet als een mensen die zich eraan aan kunnen passen probleem
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144000376
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 20:25 schreef Photomorti het volgende:
Thnx voor de tips en tip als je vanavond denkt hey ik ga even een potje wot spelen doe het NIET!

het is x3 event ofzo en dat trekt allemaal kinderen aan met mooie rode stats die dan arty gaan spelen omdat ze zwaar worden ingemaakt dus elk potje heeft 4 a 5 arty

totaal onspeelbaar vanavond
50% van mijn games was zonder arty vandaag. En Max 2 arty per zijde als ze er wel waren. Dus volgens mij heb je gewoon pech met de mm. Weinig bijzonders en niks om over te klagen.
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
pi_144000404
Ik dacht nog even paar potjes is7 te spelen , 4 arty heb 10 minuten achter 1 rots gestaan beetje sidescrapen en toen dacht ik hmmm ik push ff stukje naar voren CLICK CLICK CLICK 112 hp over
alt+f4 doeii totaly balanced
Ehmm
  zaterdag 30 augustus 2014 @ 21:21:47 #135
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144000713
Jij kan echt niet spelen.... Alleen onder ideale omstandigheden.. als je gespot bent nooit voorspelbaar gaan staan als er artys Zijn of voorspelbaar rijden.

Leer jij wel van je fouten of is het nooit jouw eigen schuld en zie je niet dat jij moet veranderen en niet de artys....
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144003367
Ja probeer maar eens unspot te blijven in een is7 als je een beetje een actieve rol wilt spelen in een gevecht.

Ik dacht net arty safe te staan achter een dikke rots maar de britse arty heeft zo'n achterlijke OP arc dat hij gewoon probleemloos op je kan schieten.

Het beste is denk ik gewoon de base maar niet verlaten en een heavy gebruiken als een TD.
Ehmm
pi_144003805
Dit is remko hij is 11 jaar oud en krijgt 5 euro zakgeld per week.
Remko ziet dat World of tanks een gratis spel is dus hij besluit te gaan spelen alleen al snel komt onze Remko erachter dat tanks wel erg moeilijk te raken zijn tijdens het rijden want je moet rekening houden met gun depression , armor anglen etc etc etc..

Al snel raakt Remko gefrustreerd maar ontdekt dan dat er een class is genaamd arty.

Er gaat een wondere wereld open voor Remko het enige wat hij hoeft te doen is een groen rondje op een tank te zetten en dan te klikken en WOW opeens kan remko kills maken en WOW wat voelt hij zich nu goed zeg.

Remko schept nu elke dag op school op dat hij zo goed is in World of tanks dat hij sommige tanks met 1 muisklik dood kan maken en al zijn pauper vriendjes zeggen dan WOW wat voor spel is dat?

De volgende dag heeft wargaming er 10 nieuwe klanten bij met als kinderdroom als eerste tier 10 een arty te nemen en dan een platoon te maken zodat ze allemaal 3 samen gezellig kunnen klikken op tanks.

Remko vind zichzelf een hele goeie speler want hij maakt toch kills??

Remko is een vette pauper die de ergste ziekte ter wereld verdiend want Remko speelt arty en arty is voor kleuters die een gebrek aan testosteron hebben.

Doei allemaal
Ehmm
pi_144006730
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 22:39 schreef Photomorti het volgende:
Dit is remko hij is 11 jaar oud en krijgt 5 euro zakgeld per week.
Remko ziet dat World of tanks een gratis spel is dus hij besluit te gaan spelen alleen al snel komt onze Remko erachter dat tanks wel erg moeilijk te raken zijn tijdens het rijden want je moet rekening houden met gun depression , armor anglen etc etc etc..

Al snel raakt Remko gefrustreerd maar ontdekt dan dat er een class is genaamd arty.

Er gaat een wondere wereld open voor Remko het enige wat hij hoeft te doen is een groen rondje op een tank te zetten en dan te klikken en WOW opeens kan remko kills maken en WOW wat voelt hij zich nu goed zeg.

Remko schept nu elke dag op school op dat hij zo goed is in World of tanks dat hij sommige tanks met 1 muisklik dood kan maken en al zijn pauper vriendjes zeggen dan WOW wat voor spel is dat?

De volgende dag heeft wargaming er 10 nieuwe klanten bij met als kinderdroom als eerste tier 10 een arty te nemen en dan een platoon te maken zodat ze allemaal 3 samen gezellig kunnen klikken op tanks.

Remko vind zichzelf een hele goeie speler want hij maakt toch kills??

Remko is een vette pauper die de ergste ziekte ter wereld verdiend want Remko speelt arty en arty is voor kleuters die een gebrek aan testosteron hebben.

Doei allemaal
:D O+
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144006765
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 22:39 schreef Photomorti het volgende:
Dit is remko hij is 11 jaar oud en krijgt 5 euro zakgeld per week.
Remko ziet dat World of tanks een gratis spel is dus hij besluit te gaan spelen alleen al snel komt onze Remko erachter dat tanks wel erg moeilijk te raken zijn tijdens het rijden want je moet rekening houden met gun depression , armor anglen etc etc etc..

Al snel raakt Remko gefrustreerd maar ontdekt dan dat er een class is genaamd arty.

Er gaat een wondere wereld open voor Remko het enige wat hij hoeft te doen is een groen rondje op een tank te zetten en dan te klikken en WOW opeens kan remko kills maken en WOW wat voelt hij zich nu goed zeg.

Remko schept nu elke dag op school op dat hij zo goed is in World of tanks dat hij sommige tanks met 1 muisklik dood kan maken en al zijn pauper vriendjes zeggen dan WOW wat voor spel is dat?

De volgende dag heeft wargaming er 10 nieuwe klanten bij met als kinderdroom als eerste tier 10 een arty te nemen en dan een platoon te maken zodat ze allemaal 3 samen gezellig kunnen klikken op tanks.

Remko vind zichzelf een hele goeie speler want hij maakt toch kills??

Remko is een vette pauper die de ergste ziekte ter wereld verdiend want Remko speelt arty en arty is voor kleuters die een gebrek aan testosteron hebben.

Doei allemaal
Spiegelbeeld, vertel eens even...
Make my day!
pi_144006798
Lange tijd geleden dat ik zo gelachen heb trouwens.
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144010761
Damn wat een rage om een spelletje. :D
pi_144012673
quote:
10s.gif Op zondag 31 augustus 2014 01:30 schreef Doler12 het volgende:
Damn wat een rage om een spelletje. :D
Die gozer spoort gewoon niet :P
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144013953
Wehehe wat een baasje die remco.
  zondag 31 augustus 2014 @ 11:41:22 #144
390538 Dimauro
Vuurbezweerder
pi_144016385
één zomer WoT met photomorti:

I'm not the girl in the picture..
pi_144016632
Vanmiddag maar weer eens mijn GWpanther en Hummel van stal halen :P
MIO DIOS!!! ESTA CIENCIA ES DIABOLICO!!!
pi_144020072
x3 event is nog steeds aan de gang :( ff potje t34 voor wat credits gespot door een amx 13 75 terwijl ik naar een arty safe spot wil gaan maar de 3 tier 10 arty zeiden NOPE click click click einde.

Misschien moet ik maar de eerste 5 minuten afk gaan en dan de game beginnen denk dat dat een betere strategie is.
Ehmm
pi_144021852
Hebben ze ondertussen al de Firefly, de Mk VIII Challenger, de Achilles en de Archer al toegevoegd?
  zondag 31 augustus 2014 @ 14:57:47 #148
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_144022742
http://ftr.wot-news.com/2014/08/31/armored-warfare-gameplay/

nice. De UI is gejat van WoT met Jimbos crosshair. Prima.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_144024273
Lol dat is inderdaad behoorlijk jatwerk :P Ziet er wel heel vet uit
Ehmm
pi_144036036
Chaffee gekocht :) Erg leuk moet ik zeggen -10 gun depressie , goeie aimtijd , kan vertstabs op :)
Lekker klein mobiel scout tankje enig nadeel erg duur om te runnen want je hebt veel apcr nodig hehe
Ehmm
pi_144039502
En weer een uur ban , mensen vinden het blijkbaar heel grappig om een chaffee te gaan blokken op spawn
Ehmm
pi_144042961
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 21:17 schreef Photomorti het volgende:
En weer een uur ban , mensen vinden het blijkbaar heel grappig om een chaffee te gaan blokken op spawn
_O-

Oh nee, meer:

|:(

Je bent dus gewoon echt te dom om te poepen.
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144044720
Ik gebruik nu soms gold ammo maar daar bounce ik ook mee :').
  zondag 31 augustus 2014 @ 23:01:48 #154
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144045615
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 22:44 schreef muhahaha het volgende:
Ik gebruik nu soms gold ammo maar daar bounce ik ook mee :').
Kheb een addon die de tank stats laat zien waar ik op mik. dat + globale eakspots van nations kennen en je ownt tier 7 in je t5 zonder premium shells :7
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144045719
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:01 schreef Convict het volgende:

[..]

Kheb een addon die de tank stats laat zien waar ik op mik. dat + globale eakspots van nations kennen en je ownt tier 7 in je t5 zonder premium shells :7
Mja zelfs als ik op een weakspot mik mis ik nog regelmatig.
  zondag 31 augustus 2014 @ 23:05:04 #156
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144045782
quote:
1s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:03 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Mja zelfs als ik op een weakspot mik mis ik nog regelmatig.
Hoe dan :P snipe je met de russen ofzo? :P
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144047362
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:05 schreef Convict het volgende:

[..]

Hoe dan :P snipe je met de russen ofzo? :P
Kan wel. Doe vaak genoeg schade op meer dan 300 meter in m'n KV-2 met derp-gun.

Oké, soms niet op de tank waar ik op mik, maar dat maakt niet uit. :P
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144047574
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:05 schreef Convict het volgende:

[..]

Hoe dan :P snipe je met de russen ofzo? :P
Ja, is dat echt zo een verschil dan? Met de hellcat boek ik ook weinig succes :P
pi_144047598
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:36 schreef bas-beest het volgende:

[..]

Kan wel. Doe vaak genoeg schade op meer dan 300 meter in m'n KV-2 met derp-gun.

Oké, soms niet op de tank waar ik op mik, maar dat maakt niet uit. :P
Ja dan prop je er HE in :+
pi_144050460


Marks of exellence :) Was ook een hele goeie pot 5600 damage en 0 damage taken :)
Ehmm
pi_144050790
quote:
1s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:41 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Ja dan prop je er HE in :+
Alleen maar... :D
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144051654
Ik speel mijn is7 ook echt heel smerig , 10 ap , 20 apcr whehehehe
Gold nub je weet zelf ;)
Ehmm
pi_144055037
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 01:27 schreef bas-beest het volgende:

[..]

Alleen maar... :D
Wat dat betreft zorgen ze soms wel voor hilariteit. Helemaal ingezoomd op een tank, clickernooben en in je combat log een hele andere tank kapot zien gaan. Die stond er waarschijnlijk naast zonder gespot te zijn :)

Dat was in mn kv-1s denk ik.
  maandag 1 september 2014 @ 11:02:28 #164
258885 Solique
I Kill You !
pi_144055149
Gebruik zelf zo min mogelijk prem shells.
Help ik mijzelf alleen maar mee door beter te mikken in plaats van klakkeloos de trekker over te kunnen halen.
Mijn credit voorraad kan het ook niet bijwerken momenteel, daarom druk bezig om grinds af te ronden.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144055299
Mja zelfs met prem mis ik nog wel :'). Denk dat ik de verkeerde lijn heb gekozen. Sowieso is de kv1s niet echt een brawler want veel bounced ie niet. Hij kan wel veel dmg uitdelen.
  maandag 1 september 2014 @ 11:12:18 #166
258885 Solique
I Kill You !
pi_144055417
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 11:08 schreef muhahaha het volgende:
Mja zelfs met prem mis ik nog wel :'). Denk dat ik de verkeerde lijn heb gekozen. Sowieso is de kv1s niet echt een brawler want veel bounced ie niet. Hij kan wel veel dmg uitdelen.
Bij de kv1s heb je echt geen prem shells nodig.
99% van de tanks kom je zo door heen.
Enige uitzonderingen zijn sommige T8 heavies.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144056679
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 11:08 schreef muhahaha het volgende:
Mja zelfs met prem mis ik nog wel :'). Denk dat ik de verkeerde lijn heb gekozen. Sowieso is de kv1s niet echt een brawler want veel bounced ie niet. Hij kan wel veel dmg uitdelen.
KV1S best tier 8 medium zoals ze bij mij in RDDT zeggen.
pi_144056721
Met de KV2 schiet ik nog best vaak sprem AP. 136 pen is niet slecht en 700 damage al helemaal niet.
pi_144056787
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 11:08 schreef muhahaha het volgende:
Mja zelfs met prem mis ik nog wel :'). Denk dat ik de verkeerde lijn heb gekozen. Sowieso is de kv1s niet echt een brawler want veel bounced ie niet. Hij kan wel veel dmg uitdelen.
Zorg dat zodra je geschoten hebt, de vijand je maar maximaal 1x kan raken. Als hij 150 damage uitdeelt, terwijl jij hem 400 damage geeft, dan is dat een goede ruil.
Je zou zelf zo goed als nooit moeten bouncen als je tegen anderen van je zelfde tier vecht. Zij kunnen dat soms wel op jouw tank doen.
  maandag 1 september 2014 @ 12:11:35 #170
258885 Solique
I Kill You !
pi_144057201
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 11:59 schreef FreezePop het volgende:
Met de KV2 schiet ik nog best vaak sprem AP. 136 pen is niet slecht en 700 damage al helemaal niet.
Ik schiet full HE met de KV-2.
Blijft niets leuker dan de mogelijkheid te hebben om tanks met 1 schot weg te vagen
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144057545
Zelfde hier. HE is goed genoeg. Al 1shot je niet, grote kans om meerdere crew/modules uit te schakelen.
  maandag 1 september 2014 @ 15:48:47 #172
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144064655
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 11:58 schreef FreezePop het volgende:

[..]

KV1S best tier 8 medium zoals ze bij mij in RDDT zeggen.
zullen we daar maar tier 6 van maken. mix van hellcats en kv-1s is killing
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
  maandag 1 september 2014 @ 15:51:34 #173
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144064749
quote:
1s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:40 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Ja, is dat echt zo een verschil dan? Met de hellcat boek ik ook weinig succes :P
Russen hebben de slechtste accuraatheid. Maar met een hellcat zou het makkelijk moeten lukken
als je frontaal op een tank gaat schieten mik altijd op de onder plaat en bij de zijkant meestal zo ver mogelijk achterop als het mogelijk is. dan zou het zeker voor een hellcat geen probleem moeten zijn :7
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
  maandag 1 september 2014 @ 16:00:48 #174
258885 Solique
I Kill You !
pi_144065071
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 15:48 schreef Convict het volgende:

[..]

zullen we daar maar tier 6 van maken. mix van hellcats en kv-1s is killing
KV1S kan als med makkelijk mee in T8 dat is wat freezepop bedoelt ;)
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144065761
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 22:39 schreef Photomorti het volgende:
Dit is Boy hij is 11 jaar oud, zit op VMBO-t in Zaandam en krijgt 500 euro zakgeld per week door zijn kontje te verkopen.
Boy ziet dat World of tanks een gratis spel is dus hij besluit te gaan spelen en er veel geld in te stoppen om te denken dat hij beter is dan de rest .Al snel komt onze Boy erachter dat tanks wel erg moeilijk te raken zijn tijdens het rijden want je moet rekening houden met gun depression , armor anglen, dat je niet midden in een open veld stil moet staan, omdat artillery je dan makkelijk kan raken etc etc etc..

Al snel raakt Boy gefrustreerd en wordt constant gebanned door het gefrustreerd teamkillen, maar ontdekt dan dat er een ammo is genaamd premium.

Er gaat een wondere wereld open voor Boy het enige wat hij hoeft te doen is een groen rondje op een tank te zetten en dan te klikken en WOW opeens kan Boy kills maken en WOW wat voelt hij zich nu goed zeg.

Boy schept nu elke dag op vmbo-t op dat hij zo goed is in World of tanks dat hij sommige tanks met 1 muisklik dood kan maken en al zijn pauper vriendjes zeggen dan WOW wat voor spel is dat?

De volgende dag heeft wargaming er 10 nieuwe klanten bij met als kinderdroom als eerste met een tier 10 premium te schieten en dan een platoon te maken zodat ze allemaal 3 samen gezellig kunnen klikken op tanks.

Boy vind zichzelf een hele goeie speler want hij maakt toch kills??

Boy is een vette pauper die de ergste ziekte ter wereld verdiend want Boy schiet alleen premium ammo en premium ammo is voor kleuters die het spel nooit zullen leren.

Doei allemaal
Fixed.

[ Bericht 1% gewijzigd door Arnold_Braunschweiger op 01-09-2014 16:43:08 ]
pi_144066060
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 16:17 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

[..]

Fixed.
Ik lach me helemaal te tering omfg _O- _O- _O-
  maandag 1 september 2014 @ 16:33:49 #177
258885 Solique
I Kill You !
pi_144066419
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 16:17 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

[..]

Fixed.
:D _O-
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144066928
Gelukkig is het wel een hele lekkere boy ;)
Ehmm
pi_144067257
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 16:47 schreef Photomorti het volgende:
Gelukkig is het wel een hele lekkere boy ;)
Een eigen dunk. tering eikel
pi_144069259
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 16:47 schreef Photomorti het volgende:
Gelukkig is het wel een hele lekkere boy ;)
Dat helpt wel met het verkopen van je kontje :+
Verklaart wel meteen het aantal prem tanks.
pi_144090390
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 16:47 schreef Photomorti het volgende:
Gelukkig is Arnold_Braunschweiger wel een hele lekkere boy ;)
fixed. :@
pi_144091994
33 potjes in de obj 140 , 3318 wn8 overall

Super unicum over een paar maandjes ;)
Ehmm
  dinsdag 2 september 2014 @ 11:02:34 #183
258885 Solique
I Kill You !
pi_144092400
Gisteren 2400 average wn8 kan ik mee leven.
Zeker omdat ik met grinds bezig ben dus dan haal ik sowieso lagere scores.

Komende periode vol voor het CW event en kijken of wij wat kunnen verdienen. :7
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144092962
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 10:48 schreef Photomorti het volgende:
33 potjes in de obj 140 , 3318 wn8 overall

Super unicum over een paar maandjes ;)
42% winrate met premium schieten in obj 140. Inderdaad super unicum materiaal. ^O^
pi_144093968
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 10:48 schreef Photomorti het volgende:
33 potjes in de obj 140 , 3318 wn8 overall

Super unicum over een paar maandjes ;)
Voor iemand die beweert geen statpadder te zijn loop je er wel vaak mee te koop.
pi_144094812
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 11:23 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

[..]

42% winrate met premium schieten in obj 140. Inderdaad super unicum materiaal. ^O^
Ik schiet zelden heat in de obj 140 ? als je met 264 niet kunt pennen doe je wat verkeerd al heb je die amerikaanse tier 10 TD ofzo zijn cupola is gewoon niet te pennen of je moet een lucky rng roll hebben dan switch ik wil naar heat als ik niet kan flanken.

En ik ben ook geen statspadder ik speel alleen de obj 140 90% van de tijd en dat is absoluut geen statspad tank :P

Maar ik vind dat ik het netjes doe dat ik nu al na 3K battles super unicum stats kan behalen in een sessie van over de 30 potjes ik denk dat er niet veel zijn die me dat nadoen die geen reroll zijn
Ehmm
pi_144095427
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 12:27 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Ik schiet zelden heat in de obj 140 ? als je met 264 niet kunt pennen doe je wat verkeerd al heb je die amerikaanse tier 10 TD ofzo zijn cupola is gewoon niet te pennen of je moet een lucky rng roll hebben dan switch ik wil naar heat als ik niet kan flanken.

En ik ben ook geen statspadder ik speel alleen de obj 140 90% van de tijd en dat is absoluut geen statspad tank :P

Maar ik vind dat ik het netjes doe dat ik nu al na 3K battles super unicum stats kan behalen in een sessie van over de 30 potjes ik denk dat er niet veel zijn die me dat nadoen die geen reroll zijn
Telt xxx euro spenderen ook mee? Denk dat niemand die minder spendeert unicum stats haalt in 3k met zijn of haar eerste account. Er is wel een learningcurve. Die heb jij alleen een beetje overgeslagen.
pi_144097982
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 12:27 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Ik schiet zelden heat in de obj 140 ? als je met 264 niet kunt pennen doe je wat verkeerd al heb je die amerikaanse tier 10 TD ofzo zijn cupola is gewoon niet te pennen of je moet een lucky rng roll hebben dan switch ik wil naar heat als ik niet kan flanken.

En ik ben ook geen statspadder ik speel alleen de obj 140 90% van de tijd en dat is absoluut geen statspad tank :P

Maar ik vind dat ik het netjes doe dat ik nu al na 3K battles super unicum stats kan behalen in een sessie van over de 30 potjes ik denk dat er niet veel zijn die me dat nadoen die geen reroll zijn
Een normaal persoon zit na 3k potjes misschien net bij z'n eerste stock tier 8 tank.

Maar ik denk dat je wat minder aan je stats moet denken en meer voor t team moet spelen. Je kan wel 10k damage doen, maar als jij alles door je team laat spotten en tanken, dan doe je wel goed fout.
Je bent geen noob, maar je speelt volgens mij alleen voor jezelf. Dan krijg je goede wn8, maar lage winrate. Ik zou zeggen probeer eens voor de win te gaan. Ook al betekent dat af en toe dat je jezelf moet opofferen voor je team (en dat je niet meteen gaat ragen als je killt)

Ik neem trouwens aan dat je de T110E3 of E4 bedoeld? Die cupola moet je in het midden raken, dan kun je goed pennen. Van de voorkant kun je hem beter in zijn lower glacis (als je aan de rechterkant staat rechts, als je links van em staat dan links) raken als die zichtbaar is. Is een veel betrouwbaardere plek.
pi_144098045
Voor ik begon met world of tanks heb ik eerst een week lang research gedaan en streams gekeken , youtube tutorials , forums gelezen , weakspot guides etc etc...

Dus ik begon niet helemaal blind aan het spel naja de eerste potjes werd ik natuurlijk wel gek van de invisible tanks maar dat hele spotting systeem is in de praktijk wel even wennen dus ik begon dan wel niet helemaal blind ik was wel superslecht in het begin maar ik vind dat ik in vrij korte tijd wel snel gegroeid ben vergeleken met de vele spelers die ik zie in random games met veel meer games ervaring.

En ik snap je punt iemand die alle tanks stock grind zullen veel minder makkelijk goeie stats krijgen.

Ik zou ook lang niet deze stats hebben als ik stock grinds zou hebben gedaan maar alsnog nu 33 potjes in obj 140 2951 wn8 overall ik vind het wel netjes gezien dat super unicum+ stats zijn.
Ehmm
pi_144098144
Mijn slechte punten zijn op dit moment vooral de minimap goed lezen en goeie tactische beslissingen maken die game changing kunnen zijn.

maar ik ben niet bewust damage aan het farmen maar ik moet vaker en beter die map gaan lezen zodat ik betere beslissingen kan maken waar ik op dat moment het beste kan ondersteunen of kan flanken.

maar dat komt denk ik met ervaring is niet echt iets wat je even leert na het lezen van een guide.
Ehmm
pi_144098947
Je vergeet je allergrootste minpunt, het teamkillen. :+
pi_144099159
Zijn wel belangrijke punten, maar dat komt ook wel met de ervaring. Ik denk dat het belangrijk is om te realiseren dat je het team op meer punten kan helpen dan alleen damage.

Enkele tips waar je misschien wat aan hebt:
Kijk om je heen en op de map waar ze hulp nodig hebben, red je teammaten. In mediums kun je dit goed doen.
Ook is het niet erg om soms alleen even te spotten, zodat je teammaten lekker kunnen schieten.
Het is ook niet erg om een klap op te vangen voor een teammate, om te zorgen dat hij niet dood gaat.
Kijk wat voor tanks jouw team en de vijand heeft, voorspel waar ze gaan zitten en baseer daar je tactieken op.
Je winkans gaat omlaag als je je teammates killt. ;)
Let niet teveel op WN8, het is alles behalve perfect. Spotting damage/damage absorbed/damage door te tracken worden er niet in opgenomen, ook heeft winrate er weinig effect op.
pi_144099327
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 13:54 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

Een normaal persoon zit na 3k potjes misschien net bij z'n eerste stock tier 8 tank.
Hm kan sneller als je op 1 lijn focussed en crew mee blijft nemen. Ik zit na 4k op tier 8 en moet alleen de t9 nog researchen. Daar zitten 1500 potjes van de kv-1s bij _O-. Blijft een leuke tank.
pi_144099608
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:20 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Hm kan sneller als je op 1 lijn focussed en crew mee blijft nemen. Ik zit na 4k op tier 8 en moet alleen de t9 nog researchen. Daar zitten 1500 potjes van de kv-1s bij _O-. Blijft een leuke tank.
Dat blijft ie niet. Hij wordt generfed. :P
  dinsdag 2 september 2014 @ 14:29:17 #195
258885 Solique
I Kill You !
pi_144099708
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:20 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Hm kan sneller als je op 1 lijn focussed en crew mee blijft nemen. Ik zit na 4k op tier 8 en moet alleen de t9 nog researchen. Daar zitten 1500 potjes van de kv-1s bij _O-. Blijft een leuke tank.
Nog even dan, nu vooral nog extra veel spelen tot de nerf.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
  dinsdag 2 september 2014 @ 14:42:14 #196
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_144100249
Ik heb over de 1600 battles met de 1S, 95% Tank companies (die nu niet meer bestaan bijna op de NA server). 't Was leuk.
TC's, mooi voor je winrate, slecht voor de rest van je stats. Maar goed, ik ben een beetje klaar met dat WN8 gedoe.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 2 september 2014 @ 14:42:21 #197
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144100255
type 62 en kv-220 zijn die wat ?
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
  dinsdag 2 september 2014 @ 14:43:57 #198
258885 Solique
I Kill You !
pi_144100318
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:42 schreef Convict het volgende:
type 62 en kv-220 zijn die wat ?
type62 geen ervaring mee, maar kan leuke scout wezen.
kv-220 kan leuke potten opleveren, maar die gun is zo nutteloos.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144100624
kv-220 heeft goede armor, maar een erg slechte gun, voornamelijk door de lage pen.
Als je daarvan houdt kan het een leuke tank zijn, maar voor de meeste mensen is het denk ik niks.

Voor de moeite die je voor die missie moet doen, kun je beter die 10 euro oid uitgeven.
  dinsdag 2 september 2014 @ 14:56:37 #200
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144100789
Ga ik wel voor de Type 62 :P
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144101218
Mij niet gezien.
Wat een kut missies deze maand. Ga er niet 1 halen, veel te veel moeite.

Vorige maand was veel beter. Iedere dag 3 fire extinguishers, 50% crew xp enz.
  dinsdag 2 september 2014 @ 15:13:13 #202
258885 Solique
I Kill You !
pi_144101330
Ik laat de missies ook voorbij gaan, ik focus volledig op het CW event.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144101560
Het probleem is vooral dat je de missies per dag moet halen. En dus 25 dagen in 1 maand de missies moet redden.
Vooral dat minimaal 25 dagen spelen is lastig.
Als je totalen moet halen en dus de ene dag veel meer kunt doen, dan de andere dag. Wordt het al aantrekkelijker. (zo was het met de S.Pershing missie die ik wel gehaald heb)

Ik sla ze ook over...
pi_144102022
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:27 schreef Arnold_Braunschweiger het volgende:

[..]

Dat blijft ie niet. Hij wordt generfed. :P
Dat roepen ze al heel lang. :+
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:29 schreef Solique het volgende:

[..]

Nog even dan, nu vooral nog extra veel spelen tot de nerf.
Ja ;(
Dan ga ik de T29 maar unlocken. Wordt weer een hel.
  dinsdag 2 september 2014 @ 15:35:19 #205
258885 Solique
I Kill You !
pi_144102081
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:33 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Dat roepen ze al heel lang. :+

[..]

Ja ;(
Dan ga ik de T29 maar unlocken. Wordt weer een hel.
nerf is nu zeker :Y
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144102104
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:35 schreef Solique het volgende:

[..]

nerf is nu zeker :Y
Weet ik, ook de hellcat meen ik.

Mja gelukkig heb ik de IS-3 nog :'( :'(

Owja en de Matilda _O-, die is wel grappig mits alles tier 4 of lager is. Hoger wordt ie wel slechter van. :+
pi_144102258
Wat ik wel jammer vind aan dit spel is dat de matchmaking soms in je nadeel word gezet ik zit nu op 23 losses achter elkaar en ik eindig constant top 3 alleen ik krijg de hele tijd mensen rond de 500 wn8 in mijn team.

En dan zeggen ze dat matchmaking random is yeah right is dus bullshit zo willen ze mensen overhalen om geld uit te geven aan het spel om premium tanks en bullshit te kopen.

23 losses achter elkaar dit kan toch niet man? Wat een onzin zit duidelijk in een troll wargaming matchmaking op het moment
Ehmm
  dinsdag 2 september 2014 @ 15:52:47 #208
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_144102620
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:42 schreef Convict het volgende:
type 62 en kv-220 zijn die wat ?
Ik heb de KV-220 al vrij lang. Nu iedereen door heeft dat de turret van boter is is het niet echt wat. Als je drollen hebt die niet op de turret knallen kun je vrij aardige battles hebben.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:41 schreef Photomorti het volgende:
Wat ik wel jammer vind aan dit spel is dat de matchmakingmatchmaking op het moment
Bekend probleem, zelfde als met de rotatie van maps (die lijken te zijn gekoppelt aan een sessie. Oplossing, uitloggen en inloggen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 2 september 2014 @ 16:00:50 #209
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_144102933
-edit- verkeerd
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 2 september 2014 @ 16:01:15 #210
258885 Solique
I Kill You !
pi_144102954
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:36 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Weet ik, ook de hellcat meen ik.

Mja gelukkig heb ik de IS-3 nog :'( :'(

Owja en de Matilda _O-, die is wel grappig mits alles tier 4 of lager is. Hoger wordt ie wel slechter van. :+
klopt hellcat ook..
IS3 is ook niet meer zo super als vroeger, maar nog steeds beste T8 heavy.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:41 schreef Photomorti het volgende:
Wat ik wel jammer vind aan dit spel is dat de matchmaking soms in je nadeel word gezet ik zit nu op 23 losses achter elkaar en ik eindig constant top 3 alleen ik krijg de hele tijd mensen rond de 500 wn8 in mijn team.

En dan zeggen ze dat matchmaking random is yeah right is dus bullshit zo willen ze mensen overhalen om geld uit te geven aan het spel om premium tanks en bullshit te kopen.

23 losses achter elkaar dit kan toch niet man? Wat een onzin zit duidelijk in een troll wargaming matchmaking op het moment
De MM is al maanden dronken, niets aan te doen.
Daar gaan premium tanks niets aan verbeteren hoor, die zijn zwakker dan de normale tanks op de tiers.

Enige wat je kan doen is zelf zo goed mogelijk spelen, zo veel als mogelijk is je team helpen.
Gisteren heb ik zelfs in een TD moeten carryen, bijna 4km gereden in die pot in een relatief langzame TD :7
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144104004
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:41 schreef Photomorti het volgende:
Wat ik wel jammer vind aan dit spel is dat de matchmaking soms in je nadeel word gezet ik zit nu op 23 losses achter elkaar en ik eindig constant top 3 alleen ik krijg de hele tijd mensen rond de 500 wn8 in mijn team.

En dan zeggen ze dat matchmaking random is yeah right is dus bullshit zo willen ze mensen overhalen om geld uit te geven aan het spel om premium tanks en bullshit te kopen.

23 losses achter elkaar dit kan toch niet man? Wat een onzin zit duidelijk in een troll wargaming matchmaking op het moment
Je bedoelt dat je geen spotters in het team hebt. :+
pi_144104555
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 16:33 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Je bedoelt dat je geen spotters in het team hebt. :+
Zit vrijwel altijd een amx 13 75 / 13 90 in mijn teams alleen henkie360noscopetankpro met 400 wn8 denkt dat het doel van een scout is om zo snel mogelijk dood te gaan en naar hun arty moet rushen terwijl het 15-15 is :) En dan in de chat schreeuwen OMG another noob team no backup hahaha

Gotta love this game :P
Ehmm
pi_144104821
Mediums horen ook (in mindere mate) te spotten voor het team. Al helemaal als je domme scout zichzelf dood rusht.
pi_144104991
Arty spotten is altijd goed, nasty arty doet pijn ;(
pi_144111338
Ik vraag me af wanneer mensen die arty spelen een permaban krijgen omdat ze het spel verpesten voor de echte mannen die geen arty spelen.

Of ze moeten arty vs arty battles gaan maken speciale matchmaking voor kleuters :P
Ehmm
  dinsdag 2 september 2014 @ 20:26:11 #216
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144112563
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 19:57 schreef Photomorti het volgende:
Ik vraag me af wanneer mensen die arty spelen een permaban krijgen omdat ze het spel verpesten voor de echte mannen die geen arty spelen.

Of ze moeten arty vs arty battles gaan maken speciale matchmaking voor kleuters :P
Kutcampers zoals jij moeten een ban krijgen
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144112598
Jezus, je bent echt een mongool als je na 3k games nog steeds niet snapt hoe makkelijk je arty kan ontwijken.
pi_144112840
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 19:57 schreef Photomorti het volgende:
Ik vraag me af wanneer mensen die arty spelen een permaban krijgen omdat ze het spel verpesten voor de echte mannen die geen arty spelen.

Of ze moeten arty vs arty battles gaan maken speciale matchmaking voor kleuters :P
En weer bewijs dat ondanks je stats, je op sommige punten nog geen snars begrijpt van het spel ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door bas-beest op 02-09-2014 20:34:45 (ff genuanceerd) ]
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144114293
Ik ben juist totaal geen camper idiot maar Op arty shell kan gewoon 5 meter naast je vallen en dan is alsnog je hele crew dood en je word getracked.

kleutertroep
Ehmm
  dinsdag 2 september 2014 @ 21:12:21 #220
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144114581
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 21:06 schreef Photomorti het volgende:
Ik ben juist totaal geen camper idiot maar Op arty shell kan gewoon 5 meter naast je vallen en dan is alsnog je hele crew dood en je word getracked.

kleutertroep
Maar jij word er telkens door geownd.

als je gespot bent
en je staat stil> schieten als je dat binnen 2 sec kan en asap wegwezen
al rijdend> niet voorspelbaar gaan rijden

en er zijn chocepoints waar de artys 90% van de tijd als eerste op gaan mikken dus vermeid die als je niet van artys houd en je wilt blijven campen.

echt serieus. hoe vaak jij afgemaakt word door arty laat zien hoe noob jij bent
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144117509
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 21:06 schreef Photomorti het volgende:
Ik ben juist totaal geen camper idiot maar Op arty shell kan gewoon 5 meter naast je vallen en dan is alsnog je hele crew dood en je word getracked.

kleutertroep
Je snapt dus niet hoe je die moet ontwijken.
Geeft niet. Misschien dat je het ooit leert.
pi_144117976
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 21:06 schreef Photomorti het volgende:
Ik ben juist totaal geen camper idiot maar Op arty shell kan gewoon 5 meter naast je vallen en dan is alsnog je hele crew dood en je word getracked.
Dat is ook de bedoeling van arty, knurft.

quote:
kleutertroep
:')
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144118806
Ehmm
pi_144119032
Ze hadden arti in ww2 hoor... :')
pi_144119310
Inderdaad, slaat nergens op dat alle tanks een kaart hebben met daarop de vijanden. Weg met de kaart!
Ik zie alleen geen laser.

Zagen ze vroeger trouwens ook hoeveel winkans ze hadden?
pi_144119387
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 22:38 schreef jeraadhetnooit het volgende:
Inderdaad, slaat nergens op dat alle tanks een kaart hebben met daarop de vijanden. Weg met de kaart!
Ik zie alleen geen laser.

Zagen ze vroeger trouwens ook hoeveel winkans ze hadden?
De russen wel iig, ze sloegen soms massaal op de vlucht.
pi_144123841
quote:
:')

Een niet leuk plaatje waar je wat precies mee wil zeggen?
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_144126291
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 22:33 schreef muhahaha het volgende:
Ze hadden arti in ww2 hoor... :')
waarschijnlijk not te dom om zelfstandig te poepen lol wat een faal.
Ehmm
  woensdag 3 september 2014 @ 08:49:56 #229
258885 Solique
I Kill You !
pi_144126385
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 22:33 schreef muhahaha het volgende:
Ze hadden arti in ww2 hoor... :')
Alleen het gebruik en de effectiviteit was totaal verschillend dan in wot.

arty is ondertussen al flink verzwakt ten opzichte van vroeger, maar feit blijft dat je er geen klap van wilt ontvangen
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144126394
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 08:44 schreef Photomorti het volgende:

[..]

waarschijnlijk not te dom om zelfstandig te poepen lol wat een faal.
Wat?
Ow en ik mis een hoofdletter. Mag je zo vroeg al internetten van de begeleiding?
pi_144126426
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 08:49 schreef Solique het volgende:

[..]

Alleen het gebruik en de effectiviteit was totaal verschillend dan in wot.

arty is ondertussen al flink verzwakt ten opzichte van vroeger, maar feit blijft dat je er geen klap van wilt ontvangen
Ze richten nog steeds veel schade aan ja, vooral Hummels in de Tier 6 ;(
Jammer dat het grinden zoveel zwaarder is, anders zou ik er wel voor gaan. :+
pi_144129290
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 08:52 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Ze richten nog steeds veel schade aan ja, vooral Hummels in de Tier 6 ;(
Jammer dat het grinden zoveel zwaarder is, anders zou ik er wel voor gaan. :+
Arty deelt over het algemeen niet meer schade per match aan dan een normale tank hoor..
pi_144129308
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 11:02 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Arty deelt over het algemeen niet meer schade per match aan dan een normale tank hoor..
Ik heb het dan ook over per hit, niet totaal :+
Laatste keer in de IS-3 werd ik geammoracked ;(
  woensdag 3 september 2014 @ 11:13:44 #234
258885 Solique
I Kill You !
pi_144129564
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 11:03 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Ik heb het dan ook over per hit, niet totaal :+
Laatste keer in de IS-3 werd ik geammoracked ;(
Had het laatst in mijn T34, was niet gespot maar blijkbaar de FV215B die 1 huis voor mij stond wel.
Shell miste de FV en ik kreeg de volle hit. ;(

Maar ik denk dat ik per 20a30 potten max. bij 1 pot geraakt word door arty.
Vaak als ik dan geraakt word is het wel gelijk goed.

[ Bericht 3% gewijzigd door Solique op 03-09-2014 11:36:44 ]
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144130205
Ik misschien eens in de 50 potjes, en dan valt de damage meestal alsnog mee.
Ik hou er altijd rekening mee. Blijf in beweging, blijf achter muren of blijf ff iets langer weg als ik weet dat een arty mij net gemist heeft, zodat hij daarna op een andere target focust.
pi_144130804
Dat is vaak ook wel het eerste wat ik check, hoeveel arti's en of ze enigzins goed zijn. Hoe beter ze zijn hoe voorzichtiger ik word. :P

Alleen op swamp was ik via het dorpje gegaan en ik lag daar in de greppel te knokken met 2 vijandelijke tanks. Die cover bleek helaas niet afdoende.
  woensdag 3 september 2014 @ 12:05:06 #237
258885 Solique
I Kill You !
pi_144131046
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 11:55 schreef muhahaha het volgende:
Dat is vaak ook wel het eerste wat ik check, hoeveel arti's en of ze enigzins goed zijn. Hoe beter ze zijn hoe voorzichtiger ik word. :P

Alleen op swamp was ik via het dorpje gegaan en ik lag daar in de greppel te knokken met 2 vijandelijke tanks. Die cover bleek helaas niet afdoende.
Ik merk juist dat stats op arty niets zeggen.
Pas door 3 dieprode arty's constant gefocussed omdat ik de enige groene was, nu was het geen verrassing dus hield ik er rekening mee.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144131366
Wil vandaag niet echt lukken 2 potjes in de eerste 312 damage en 2de 0 damage obj 140 :)

De teams reactie : Pfff fucking noob obj 140 had ik dan ook maar geaccepteerd :)
Ehmm
pi_144131674
Gister was je nog super unicum. -O-

2 potjes zegt niks en 30 ook niet. Gewoon doorgaan en van je fouten leren.
pi_144134943
Ja gaat nu wel weer lekker alleen ik krijg die winrate maar niet omhoog solo het is gewoon zo moeilijk om een enorme invloed te hebben in veel games als er veel mensen in het team een wat mindere game spelen.

Ik heb vooral vaak moeite met batchats die uit het niets opduiken en hun 5 shell clip op je leegrammen :P Ik wil ook een batchat lijkt me wel een hele leuke medium maar ik ga eerst voor de leopard 1 want die wou ik eigenlijk als eerste tier 10 maar ik besloot toch de obj 140 te nemen omdat die iets minder skill vraagt om goed in te presteren :)

En daarna maar batchat en dan hmmm T110oe5 dat is echt een beest van een heavy tank ik vind die krengen zo moeilijk te pennen vaak ze staan vaak hulldown en dan snipe je die cupola maar zelfs die is gigantisch sterk alleen heat gaat er wel doorheen maar ik snipe liever geen heat want elke misser kost een kapitaal :)
Ehmm
pi_144135250
YES! I got it!! :)



Gaat best snel ga gemiddeld per dag 80/100 wn8 omhoog keep those numbers rising :)
Nu nog beter leren om voor het team te spelen want ik krijg nogal vaak OMG obj 140 why didnt you help there etc etc.. Dat zien die lui met ervaring dus wel alleen ik ben in dat aspect nogal blind atm

Ehmm
  woensdag 3 september 2014 @ 14:38:06 #242
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144135541
En stadpadden maar ontkennen :7
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
  woensdag 3 september 2014 @ 14:44:47 #243
258885 Solique
I Kill You !
pi_144135760
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:27 schreef Photomorti het volgende:
YES! I got it!! :)

[ afbeelding ]

Gaat best snel ga gemiddeld per dag 80/100 wn8 omhoog keep those numbers rising :)
Nu nog beter leren om voor het team te spelen want ik krijg nogal vaak OMG obj 140 why didnt you help there etc etc.. Dat zien die lui met ervaring dus wel alleen ik ben in dat aspect nogal blind atm

[ afbeelding ]
300+ potten in laatste 7 dagen 8)7
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144135915
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:38 schreef Convict het volgende:
En stadpadden maar ontkennen :7
Wehehe precies.
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:44 schreef Solique het volgende:

[..]

300+ potten in laatste 7 dagen 8)7
Is dat veel? :?
pi_144136075
300 in een week valt toch wel mee? Ik werk nachtdiensten momenteel dus er is weinig te doen overdag aangezien de rest wel op normale tijd werken dus dan maar WOT spelen :)

En statspadden nope ik speel geen easy mode tanks vrijwel alleen obj 140 en af en toe is7
Ehmm
pi_144137180
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:53 schreef Photomorti het volgende:
300 in een week valt toch wel mee? Ik werk nachtdiensten momenteel dus er is weinig te doen overdag aangezien de rest wel op normale tijd werken dus dan maar WOT spelen :)

En statspadden nope ik speel geen easy mode tanks vrijwel alleen obj 140 en af en toe is7
Statspadden dus.
pi_144137537
Dan is dus in elke tank spelen statspadden? Of ik nou 10 games per dag speel of 100 wat is precies het verschil ?
Ehmm
pi_144137575
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 15:38 schreef Photomorti het volgende:
Dan is dus in elke tank spelen statspadden? Of ik nou 10 games per dag speel of 100 wat is precies het verschil ?
Rukken op stats is ook statspadden, lijkt alsof dat het enige is wat telt bij je. Ik lees bekant niks anders door de arti haat posts heen.
pi_144138028
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 15:40 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Rukken op stats is ook statspadden, lijkt alsof dat het enige is wat telt bij je. Ik lees bekant niks anders door de arti haat posts heen.
Dat is alleen omdat ik mijn stats wil verbeteren en graag wil zien of ik daadwerkelijk op papier beter aan het worden ben en wn8 is een redelijk accurate manier om dit te kunnen peilen.
Ehmm
  woensdag 3 september 2014 @ 15:57:19 #250
258885 Solique
I Kill You !
pi_144138234
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 15:51 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Dat is alleen omdat ik mijn stats wil verbeteren en graag wil zien of ik daadwerkelijk op papier beter aan het worden ben en wn8 is een redelijk accurate manier om dit te kunnen peilen.
ja en nee.
wn8 is leuk maar winrate, survivalrate, avg. experience en avg. damage zijn eigenlijk zelfs belangrijker.
wn8 is makkelijker te buffen, de rest is meer een combinatie van aspecten.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144138945
wn8 is alles behalve accuraat, spotting dmg/potential damage/dmg door te tracken meet het allemaal niet.

Ik zou niet zeggen dat al die andere dingen belangrijker zijn, maar zijn zeker belangrijke factoren (survivalrate vind ik persoonlijk niet zo heel boeiend, opofferen voor het team of een gekke laatste actie als je team toch al zo goed als gewonnen heeft hoort er bij)
pi_144141713
Het belangrijkste blijft winrate. Het laat zien dat jij als individueel een verandering kan uitoefenen op een groep 15 man.
pi_144142144
quote:
14s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:37 schreef FreezePop het volgende:
Het belangrijkste blijft winrate. Het laat zien dat jij als individueel een verandering kan uitoefenen op een groep 15 man.
Maar winrate kan je toch ook buffen door vaak in (goeie) platoons te rijden?
pi_144142245
Kort clipje opgenomen ik wou een friendly helpen omdat een batchat die kant op rushde helaas was ik wat te laat maar het was wel een fijne ram :)

Ehmm
pi_144142503
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:54 schreef Photomorti het volgende:
Kort clipje opgenomen ik wou een friendly helpen omdat een batchat die kant op rushde helaas was ik wat te laat maar het was wel een fijne ram :)

Je moet meer filmpjes gaan posten (was idd een leuke actie wel :P ) :)
pi_144142564
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:54 schreef Photomorti het volgende:
Kort clipje opgenomen ik wou een friendly helpen omdat een batchat die kant op rushde helaas was ik wat te laat maar het was wel een fijne ram :)

Dat had die niet verwacht die B-C geniaal :P
pi_144142599
Thnx zal wat vaker wat recorden. :)
Ja die batchat hahaha die dacht WTF? zo'n obj 140 doet nog beest veel ramming damage met zo'n vaart haha

Wat ik trouwens wel frustrerend vind dat als ik soms een gebouw voorbij kom rijden en dan staat mijn crosshair op de tank en dan schiet ik en dan beland mijn schot gewoon serieus op het gebouw gewoon bizar uit de richting.

Ik kan niet met server reticle aan spelen want die crosshair is dan zoooo laggy die schokt alle kanten op en aimen is dan echt onmogelijk.

Ik moet echt een seconde wachten voor ik kan schieten want hoevaak ik wel niet schoten verspil die gewoon tegen het gebouw aankomen :)
Ehmm
  woensdag 3 september 2014 @ 18:10:35 #258
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_144142690
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:51 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Maar winrate kan je toch ook buffen door vaak in (goeie) platoons te rijden?
En TC's. Ik heb een 56% WR met een WN8 van 1200 ofzo. Zoals ik al vaker heb gezegd, TC's is goed voor één ding: WR. De rest van je stats gaan naar de knoppen (als je er om geeft)
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_144142694
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:51 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Maar winrate kan je toch ook buffen door vaak in (goeie) platoons te rijden?
Daar wordt je een betere speler van en is dus belangrijk. Winrate = invloed = hoe groot je een onderdeel bent van een team.
pi_144142701
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:54 schreef Photomorti het volgende:
Kort clipje opgenomen ik wou een friendly helpen omdat een batchat die kant op rushde helaas was ik wat te laat maar het was wel een fijne ram :)

Dagelijkse kost in de E50.
pi_144142816
quote:
14s.gif Op woensdag 3 september 2014 18:10 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Daar wordt je een betere speler van en is dus belangrijk. Winrate = invloed = hoe groot je een onderdeel bent van een team.
Ach ja, daar heb je ook gelijk in.

Ik leerde heel snel bij doordat ik vanaf het begin al met hem samenspeelde en we zijn al gewend al meerdere jaren in (een soort van) teamverband te spelen dus waren ook gelijk al op elkaar ingespeeld :)

Overigens begonnen we beiden met arty, tot de arty nerf (8.6 dacht ik), toen zijn we tanks gaan spelen, onze winrates dropten wel een beetje maar gingen op het laatst weer omhoog of bleef in elk geval stabiel boven de 50% :)

Ik moet zeggen dat, doordat ik alles met arty speelde, ik de maps gelijk goed leerde kennen.
Ook als er een nieuwe map is, neem ik graag een (liefst wat minder onsnelle) arty om de boel van bovenaf ook te kunnen bekijken :)
pi_144144129
Gaat vanavond in de obj 140 wel heel erg goed al 8 games achter elkaar boven de 4000 wn8 en ik heb nu ook echt het gevoel dat ik een enorme bijdrage lever waardoor we winnen.

8 wins achter elkaar en elke keer top 3 kwa damage kijk ook veel meer op de minimap het lijkt voor alsnog te werken.
Ehmm
pi_144144623
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 19:00 schreef Photomorti het volgende:
Gaat vanavond in de obj 140 wel heel erg goed al 8 games achter elkaar boven de 4000 wn8 en ik heb nu ook echt het gevoel dat ik een enorme bijdrage lever waardoor we winnen.

8 wins achter elkaar en elke keer top 3 kwa damage kijk ook veel meer op de minimap het lijkt voor alsnog te werken.
Minimap is dan ook superbelangrijk :)
pi_144147596
Ja ik moet eens leren om af en toe als het kan een momentje van rust te pakken in cover en dan heel ff die 5 a 10 seconden pakken om in mijn hoofd een beetje een plaatje te maken van hoe ik het beste kan handelen.

Tier 10 is nog best wel een leuke money maker met een premium account en je redelijk tot goeie games hebt ik heb vandaag 804K credits gemaakt met alleen tier 10 games wel redelijk.

Heb nog 6..7 miljoen en ik zorg gewoon dat ik boven de 6.1 blijf voor als ik de volgende tier 10 kan unlocken naja ik ga ook de leopard pta nemen en die gewoon grinden tot de leopard 1 als hij me tenminste goed bevalt.

Van wat ik heb gelezen is de gun depression van de leopard 1 is een stuk beter als de pta dus ben benieuwd.

Gelukkig maakt de fcm 50 t ook prima credits en je hoeft vrijwel nooit apcr te schieten wat een groot voordeel is.

De t34 speel ik eigenlijk zelden nog is gewoon zo traag en log dat ding maar hij print wel credits :)
Ehmm
pi_144147842
Ik las trouwens ergens draw distance high en very high geen verschil maken kwa spotting range omdat de setting op very high alleen objecten en bomen etc gaat renderen op een afstand waarop je toch niet kunt spotten kan iemand dit bevestigen? Het scheelt me zeker 10 a 15 fps vind de fps zowiezo niet echt super in wot maar dat is omdat het maar 1 core kan gebruiken.

Ik haal met de meeste settings op high rond de 45/60 afhankelijk van de map prima speelbaar daar niet van alleen af en toe als je inzoomed dan wil ik nog welleens een drop krijgen naar de 30 en dan voelt het aimen toch net niet lekker aan.
Ehmm
pi_144160287
Hebben 2 landjes, nu fame point binnen halen en kijken of ik een gratis tank kan verdienen. :7

quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 20:30 schreef Photomorti het volgende:
Ik las trouwens ergens draw distance high en very high geen verschil maken kwa spotting range omdat de setting op very high alleen objecten en bomen etc gaat renderen op een afstand waarop je toch niet kunt spotten kan iemand dit bevestigen? Het scheelt me zeker 10 a 15 fps vind de fps zowiezo niet echt super in wot maar dat is omdat het maar 1 core kan gebruiken.

Ik haal met de meeste settings op high rond de 45/60 afhankelijk van de map prima speelbaar daar niet van alleen af en toe als je inzoomed dan wil ik nog welleens een drop krijgen naar de 30 en dan voelt het aimen toch net niet lekker aan.
draw distance is alleen voor de graphics van wat jij kan zien, heeft niets met het spotting systeem te maken.
Wot draait sowieso nog op een singlecore engine ook al maakt het wel iets gebruik van een dual core.
Elke core meer in je systeem heeft op wot geen invloed.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144160333
quote:
14s.gif Op woensdag 3 september 2014 17:37 schreef FreezePop het volgende:
Het belangrijkste blijft winrate. Het laat zien dat jij als individueel een verandering kan uitoefenen op een groep 15 man.
Ik merkte wel dat mijn invloed hoger is/was in een medium/heavy dan in een arti. Toen ik net begon zat ik rond de 46/47% en ik speelde puur arti. Na de overstap zit ik nu inmiddels op 52%. Mijn broer speelt nog steeds voornamelijk arti en hij krijgt zijn winrate niet boven de 48%.
  donderdag 4 september 2014 @ 08:46:44 #268
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_144160447
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 18:07 schreef Photomorti het volgende:
Thnx zal wat vaker wat recorden. :)
Ja die batchat hahaha die dacht WTF? zo'n obj 140 doet nog beest veel ramming damage met zo'n vaart haha

Wat ik trouwens wel frustrerend vind dat als ik soms een gebouw voorbij kom rijden en dan staat mijn crosshair op de tank en dan schiet ik en dan beland mijn schot gewoon serieus op het gebouw gewoon bizar uit de richting.

Ik kan niet met server reticle aan spelen want die crosshair is dan zoooo laggy die schokt alle kanten op en aimen is dan echt onmogelijk.

Ik moet echt een seconde wachten voor ik kan schieten want hoevaak ik wel niet schoten verspil die gewoon tegen het gebouw aankomen :)
Ik speelde gisteren avond CW. Mijn teamgenoot in de arty (Obj 261) liet zich van een rots boven op een BatChat donderen. Was ook wel een mooie. Beide dood.
pi_144160522
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 18:07 schreef Photomorti het volgende:
Thnx zal wat vaker wat recorden. :)
Ja die batchat hahaha die dacht WTF? zo'n obj 140 doet nog beest veel ramming damage met zo'n vaart haha

Wat ik trouwens wel frustrerend vind dat als ik soms een gebouw voorbij kom rijden en dan staat mijn crosshair op de tank en dan schiet ik en dan beland mijn schot gewoon serieus op het gebouw gewoon bizar uit de richting.

Ik kan niet met server reticle aan spelen want die crosshair is dan zoooo laggy die schokt alle kanten op en aimen is dan echt onmogelijk.

Ik moet echt een seconde wachten voor ik kan schieten want hoevaak ik wel niet schoten verspil die gewoon tegen het gebouw aankomen :)
Dat is het verschil tussen jouw crosshair en de server crosshair.
Er zit altijd een delay in vooral bij het passeren van gebouwen, kan soms echt damage/kill schelen.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144161247
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 20:30 schreef Photomorti het volgende:
Ik las trouwens ergens draw distance high en very high geen verschil maken kwa spotting range omdat de setting op very high alleen objecten en bomen etc gaat renderen op een afstand waarop je toch niet kunt spotten kan iemand dit bevestigen? Het scheelt me zeker 10 a 15 fps vind de fps zowiezo niet echt super in wot maar dat is omdat het maar 1 core kan gebruiken.

Ik haal met de meeste settings op high rond de 45/60 afhankelijk van de map prima speelbaar daar niet van alleen af en toe als je inzoomed dan wil ik nog welleens een drop krijgen naar de 30 en dan voelt het aimen toch net niet lekker aan.
WoT gebruikt meerdere cores voor dingen als auxio en physics. De core game draait op 1 inderdaad. Volgens Storm en SerB zal multicore support maar ongeveer tien procent meer fps opleveren. Dit is minder dan bijvoorbeeld optimalizatie van de engine zelf. Daarom is multicore geen prio van WG.
pi_144161262
Solique, welke clan zit je?
pi_144161293
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 09:39 schreef FreezePop het volgende:
Solique, welke clan zit je?
GoT
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
  donderdag 4 september 2014 @ 10:27:52 #273
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_144162354
Na weer een loosing streak in mijn KV-1 in de IS gestapt (alle free XP opgebouwd gebruikt om IS + modules to unlocked. Na 5 potjes een 100% wr. :)

Denk dat ik hem nu niet meer speel en die 100% laat staan. :P

IS is even wat sneller dan de KV-1 en dat is errug prettig.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_144164964
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 09:41 schreef Solique het volgende:

[..]

GoT
Doen ze CW? Zit momenteel in 1 van de betere RDDT clans maar kijk toch rond. Wat zijm de req. voor de main?
pi_144165000
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 12:25 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Doen ze CW? Zit momenteel in 1 van de betere RDDT clans maar kijk toch rond. Wat zijm de req. voor de main?
Zeker, alleen niet zo full force als sommige andere clans.
Wij hebben 2 teams.
Eerste is voor TC/CW/ESL en events.
Tweede voor de mensen die relaxt willen grinden af en toe TC's willen doen.

Eisen team 1:

- In bezit van Tier 10 tank en een TC tier 8 Tank.
- 60D WN7 1000+ of 60D WN8 1150+
- Interesse in TC/CW/ESL en trainingen tonen
- Passen in teamplay
- TS3 met microfoon en luidspreker
- Leeftijd 16+
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144166718
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 08:36 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Ik merkte wel dat mijn invloed hoger is/was in een medium/heavy dan in een arti. Toen ik net begon zat ik rond de 46/47% en ik speelde puur arti. Na de overstap zit ik nu inmiddels op 52%. Mijn broer speelt nog steeds voornamelijk arti en hij krijgt zijn winrate niet boven de 48%.
Bij mij ging het omgekeerd. Zat toen ik alleen maar arty speelde op 56%, toen ik tanks ging spelen zakte het naar 52% en nu zit ik zo rond de grens van 53%/54%.
Maar moet zeggen, heb het al een hele poos niet meer gespeeld dus die winrate zal nog wel wat gaan zakken :P
pi_144166831
Zijn er hier eigenlijk mensen die (nog) niet in een clan zitten?

Zelf heb ik dat wel als positief ervaren (vooral het nieuwe mensen ontmoeten en dingen leren was handig en leuk :) )
pi_144167163
Ik zit niet in een clan, kan en wil daar geen tijd in steken (verplichte dagen komen spelen bv).
pi_144167421
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 13:54 schreef muhahaha het volgende:
Ik zit niet in een clan, kan en wil daar geen tijd in steken (verplichte dagen komen spelen bv).
Kan ik me voorstellen, maar je hebt ook clans die gewoon voor de gezelligheid zijn enzo en ik heb de indruk dat je toch wel min of meer geregeld speelt. Als je wilt, zou je eens in 1 van de clan recruitment topics kunnen kijken (Ik zit dan bijvoorbeeld aan GoT2 te denken...Solique?)

Edit: Tis trouwens niet dat ik je probeer te overtuigen, maar het kan een leuke toevoeging zijn op het gamen en de clan leaven kan altijd nog :P
pi_144167688
Hm dat valt wel tegen eigenlijk. Speel meestal diablo 3 of hearthstone. WoT staat op een vrij laag pitje ;)
pi_144167779
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 14:12 schreef muhahaha het volgende:
Hm dat valt wel tegen eigenlijk. Speel meestal diablo 3 of hearthstone. WoT staat op een vrij laag pitje ;)
Zijn vast ook wel clans die jou zouden nemen (zeker gezien je ervaring en leuke winrate) en die zelf ook niet alle dagen aanwezig zijn...alleen..dan zit je weer met een clan waar weinig mensen actief zijn.

Daarom stelde ik ook gelijk GoT2 voor. Heb wel eens gespiekt naar hun activiteit en sommigen van hun waren al een aardige poos niet meer online geweest :)
pi_144167891
Iedereen is altijd vrij om mij aan te spreken binnen wot of hier via pm/dm voor vragen over wot, GoT, etc.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 14:03 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Kan ik me voorstellen, maar je hebt ook clans die gewoon voor de gezelligheid zijn enzo en ik heb de indruk dat je toch wel min of meer geregeld speelt. Als je wilt, zou je eens in 1 van de clan recruitment topics kunnen kijken (Ik zit dan bijvoorbeeld aan GoT2 te denken...Solique?)

Edit: Tis trouwens niet dat ik je probeer te overtuigen, maar het kan een leuke toevoeging zijn op het gamen en de clan leaven kan altijd nog :P
GoT2 is puur voor de gezelligheid, beetje platoonen met mensen, jezelf verbeteren.
Mocht je dan later iets serieuzer mee willen doen kan dat al binnen GoT2 zelf, ze doen aan de stronghold mee.
Wil je dan toch nog echt serieus kan je altijd nog naar GoT1.

Daarnaast is de GoT community ook gewoon een verzamelplaats van veel NL wot spelers die niet eens in GoT zitten maar er wel ooit in hebben gezeten of gewoon willen chatten, platoonen, etc.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 14:15 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Zijn vast ook wel clans die jou zouden nemen (zeker gezien je ervaring en leuke winrate) en die zelf ook niet alle dagen aanwezig zijn...alleen..dan zit je weer met een clan waar weinig mensen actief zijn.

Daarom stelde ik ook gelijk GoT2 voor. Heb wel eens gespiekt naar hun activiteit en sommigen van hun waren al een aardige poos niet meer online geweest :)
Bij GoT2 is de controle op activiteit wat minder :Y

[ Bericht 14% gewijzigd door Solique op 04-09-2014 14:37:24 ]
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144168443
Lol ik kocht de hellcat even terug nadat ik hem zeker een maand niet gespeeld had :)

Nu ik wat beter ben in het spel vind ik hem helemaal zwaar op hehe met full camo crew en camonet word je echt vrijwel niet gespot als je beetje handig gebruik maakt van bosjes danwel afstand houden :)

Gelukkig gaan ze de camo niet nerfen in de patch hij word alleen wat minder goed voor de pee a boo style die ik ook vaak hanteer maar ik vind beetje relaxed bosje campen in een hellcat soms ook wel chill en die gun hit ook zo lekker hard :)

Ehmm
pi_144168675
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 12:26 schreef Solique het volgende:

[..]

Zeker, alleen niet zo full force als sommige andere clans.
Wij hebben 2 teams.
Eerste is voor TC/CW/ESL en events.
Tweede voor de mensen die relaxt willen grinden af en toe TC's willen doen.

Eisen team 1:

- In bezit van Tier 10 tank en een TC tier 8 Tank.
- 60D WN7 1000+ of 60D WN8 1150+
- Interesse in TC/CW/ESL en trainingen tonen
- Passen in teamplay
- TS3 met microfoon en luidspreker
- Leeftijd 16+
Thats it : :o ?
pi_144168730
quote:
14s.gif Op donderdag 4 september 2014 14:51 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Thats it : :o ?
Yup, eisen zijn niet zo hoog.
Zijn geen 100% CW clan. Fun staat voorop.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144168769
wn8? Dan valt 80% in de wot community al af :+
pi_144168890
T54 gekocht en top gun free expd. Vals spelen man :')
pi_144168946
quote:
14s.gif Op donderdag 4 september 2014 14:58 schreef FreezePop het volgende:
T54 gekocht en top gun free expd. Vals spelen man :')
Ben er onderweg naar, nog genoeg exp te halen met de T-44.
| Ubernerdus Prutserus | Kwalitatief Uitermate Teleurstellend |
| DeviantArt: Soliquenl | Last.fm: SoliqueNL | Geocaching: Solique
pi_144169973
quote:
14s.gif Op donderdag 4 september 2014 14:58 schreef FreezePop het volgende:
T54 gekocht en top gun free expd. Vals spelen man :')
Hele fijne tank :) heb je de gun die naar de obj 140 gaat ik neem aan van wel dat is ondanks de iets mindere pen een betere gun.
Ehmm
pi_144173332
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 15:36 schreef Photomorti het volgende:

[..]

Hele fijne tank :) heb je de gun die naar de obj 140 gaat ik neem aan van wel dat is ondanks de iets mindere pen een betere gun.
Wat denk je zelf haha
pi_144173932
quote:
10s.gif Op donderdag 4 september 2014 17:05 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Wat denk je zelf haha
Ehm ik denk het wel? :P
Ehmm
pi_144228354
t49 met 152mm derp OP :P

Ik heb ook even de centurion 7/1 gespeeld op testserver wat een geweldige tank zeer goeie gun met hoge pen erg accuraat en heerlijke gun depressie ohja de turret is ook nog eens moeilijk te pennen :)

Heb gelijk maar de centurion gekocht om die lijn te grinden mooi spul die britse meds :)
Ehmm
  zaterdag 6 september 2014 @ 06:18:44 #293
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_144230936
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 01:09 schreef Photomorti het volgende:
t49 met 152mm derp OP :P

Ik heb ook even de centurion 7/1 gespeeld op testserver wat een geweldige tank zeer goeie gun met hoge pen erg accuraat en heerlijke gun depressie ohja de turret is ook nog eens moeilijk te pennen :)

Heb gelijk maar de centurion gekocht om die lijn te grinden mooi spul die britse meds :)
Die turret van de 7/1 is echt niets om over naar huis te schrijven. Zo'n beetje elke T9 medium heeft een betere. Leuke tank maar speel 'm agressief en je bent als sneeuw voor de zon verdwenen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_144232936
Hmm ik vind die centurion persoonlijk belachelijk moeilijk te pennen als ze hulldown staan maar ik weet denk niet waar ik precies op moet schieten :)
Ehmm
pi_144233782
Een mastery badge ace tanker bij een defeat no problem ;)
En nee geen camper game gewoon zeer goed spelen en inspelen op wat er gebeurd op de minimap :)

Ik heb alleen altijd pech als ik hoge damage games speel faalt mijn team zooooo hard :)
Ooit zal ik een keer winnen in zo'n game :)

Ehmm
pi_144234678
Holy shit man!!!! ik weet niet wat ik vandaag heb maar ik speel zo goed in de obj 140 :)

Dit was echt de ultieme carry game van mij hele team zei al pffff and another loss blabla :)

8 kills hell yeah :)
Ehmm
  zaterdag 6 september 2014 @ 13:07:05 #297
333419 Convict
Like deja vu all over again.
pi_144236075
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 10:43 schreef Photomorti het volgende:
Hmm ik vind die centurion persoonlijk belachelijk moeilijk te pennen als ze hulldown staan maar ik weet denk niet waar ik precies op moet schieten :)
Op alles wat uitsteekt :P
I dont suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
pi_144237262
Duurt nog wel paar uurtjes voor ik al die troep heb unlocked want deze tank stock spelen is 1 groot drama zonder die topgun ga ik hem niet eens spelen dan zit je met de comet gun in een tier 10 match dikke faal haha
Ehmm
pi_144238414
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 10:43 schreef Photomorti het volgende:
Hmm ik vind die centurion persoonlijk belachelijk moeilijk te pennen als ze hulldown staan maar ik weet denk niet waar ik precies op moet schieten :)
De randjes van de turret.
pi_144239377
Map: Kharkov

IS-7

4,044 74,772

Battle achievements High Caliber, Mastery Badge: "2nd Class"

Crew Exp: 4 044
Repairs: 24 020
Ammunition: 39 190
Consumables: 1 500

Total: 10 062 WN8: 7 890 (100)
:D :D :D
pi_144244355
Fijne machine he die is7 :) Alleen ik heb meer frustrerende games erin dan echt leuke moet ik zeggen maar is ook nog kwestie van gewenning ik heb zeer weinig ervaring in heavies vergeleken met andere tanks.

En de randjes van de turret thja i tried it 264 pen nope :)
Ehmm
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')