Dat is Koss , de grote concurrent van Falcoquote:
quote:
O ze heeft goede filmpjes, is goed in yoga maar geen goede yogi(?) omdat ze gewoon rood vlees eet en wijn drinkt etc. Vond ik wel grappigquote:Op zondag 17 augustus 2014 15:13 schreef _aurum_ het volgende:
Ziet er goed uit Cali!
Wat is er met je Yoga lerares Prob?
Lijstje gister:
T: 2 chocomuffins met pindakaas
L: 2 dubbele speltboterham met kaas, ham en boter
T: handje amandelen
D: kom zelfgemaakte chili met dikke snee brood en Binckse belofte biertje
T: bak kwark+ 1 augurk....want ik had trek in een augurk
Vandaag:
T: dubbele boterham met avocado en kip
T: 2 mini snickers
S: benen
L: gewokte biefstuk met ui/ paprika en chilisaus, rijst erbij
T: kaas
T: 2 chocomuffins
T: bak kwark
1. Waarom zou je dat eruit willen halen?quote:Op zondag 17 augustus 2014 16:07 schreef Florentius het volgende:
Juiste manier om broccoli (en andere kool) te koken als je tenminste het sulfurofaan eruit wilt halen.
Sorry dames maar uniekhoorn vroeg erom met de titel op moleculair niveau.
Plus de broccoli line in TS post.
Knoflook heeft dat ook. Niet hetzelfde stofje, maar je moet het eerst snijden of persen, dan tien minuutjes laten staan en dan pas in warm eten verwerkenquote:Op zondag 17 augustus 2014 16:07 schreef Florentius het volgende:
Juiste manier om broccoli (en andere kool) te koken als je tenminste het sulfurofaan eruit wilt halen.
Een enzym is een stofje wat een proces helpt maar zelf onveranderd blijft, in broccoli gaat dat dus kapot door hitte.
Sorry dames maar uniekhoorn vroeg erom met de titel op moleculair niveau, en de broccoli line in TS post.
Geeft weer 'voer' voor nader onderzoekquote:Op zondag 17 augustus 2014 16:07 schreef Florentius het volgende:
Juiste manier om broccoli (en andere kool) te koken als je tenminste het sulfurofaan eruit wilt halen.
Een enzym is een stofje wat een proces helpt maar zelf onveranderd blijft, in broccoli gaat dat dus kapot door hitte.
Sorry dames maar uniekhoorn vroeg erom met de titel op moleculair niveau, en de broccoli line in TS post.
Ik eet eigenlijk alleen nog maar winnend groen uit dit clipje.quote:Op zondag 17 augustus 2014 16:47 schreef loveli het volgende:
Geeft weer 'voer' voor nader onderzoek
En voor broccoli hoef je nooit sorry te zeggen.
Waar ik nou nieuwsgierig naar ben (ook voor anderen hier die verwijzen naar de wetenschap/academische onderzoeken): Geloof jij dat de wetenschap is uitgeleerd/uit is onderzocht en dat we alles al weten van groenten/fruit/voedingsmiddelen en hoe die invloed hebben op ons gezondheid? En ben jij niet bang dat je noodzakelijke voedingsstoffen mist omdat je bepaalde groente/levensmiddelen laat staan cq minder eet cq de focus legt op bepaalde voedselgroepen?quote:Op zondag 17 augustus 2014 16:55 schreef Florentius het volgende:
[..]
Ik eet eigenlijk alleen nog maar winnend groen uit dit clipje.
De standaard nederlandse groenten vervangen door deze winner maakt je al een enorme slag mee.
En dat zonder hoeveelheden te hoeven aanpassen, het blijkt dat de meeste groenten gewoon bijna niets doen.
http://nutritionfacts.org/video/1-anticancer-vegetable/
You tube direct zelfde filmpje:
Bieten, spinazie, kool soorten en de ui familie. Iedere dag voor mij.
ik niet want had een nieuwe bank nodig.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |