abonnement Unibet Coolblue
pi_143391391
quote:
0s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 20:02 schreef Erasmo het volgende:
Dat hier nog geen wilde verhalen over het konvooi rondzingen stelt me een beetje teleur ;(
Voilá:

'Rebellenleider separatisten mogelijk zwaargewond'

Minister van Defensie Igor Strelkov van de zelfverklaarde 'Volksrepubliek Donetsk' zou zwaargewond zijn geraakt bij gevechten in Oost-Oekraïne.

Dat heeft Nieuw Rusland, het persbureau van de rebellen in Oost-Oekraïne, woensdag gemeld. Het Russische persbureau Itar-Tass heeft het bericht overgenomen.

Strelkov is de rebellenleider die triomfantelijk een bericht de wereld instuurde nadat het toestel van Malaysia Airlines was neergestort. Plaatsvervangend premier Andrej Poergin van de Volksrepubliek Donetsk kon het bericht niet bevestigen of ontkennen.

http://www.nu.nl/buitenla(...)ijk-zwaargewond.html
pi_143392179
Ik vlieg volgende week met de MH1719, moet ik me nog zorgen maken denken jullie?
pi_143392568
quote:
0s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 21:17 schreef Mr.Ping het volgende:
Ik vlieg volgende week met de MH1719, moet ik me nog zorgen maken denken jullie?
Zou ik niet doen hoor.
  woensdag 13 augustus 2014 @ 21:28:05 #79
6941 APK
Factual, I think.
pi_143392621
quote:
0s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 21:27 schreef Lavenderr het volgende:

Zou ik niet doen hoor.
Het eerste of het tweede? :+
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_143392737
quote:
0s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 21:28 schreef APK het volgende:

[..]

Het eerste of het tweede? :+
Ik wilde er nog wat achteraan schrijven maar kon even niet editten . Ik bedoelde het laatste. Lijkt me stug dat dit zo snel nog een keer gebeurt.
pi_143406612
Er is een hulpkonvooi onderweg maar er is nog veel onduidelijkheid waar ze precies heengaan:

Russisch hulpkonvooi rukt op naar rebellengebied

Het Russische humanitaire konvooi heeft donderdag zijn reis richting het oosten van Oekraïne hervat. Dat hebben verslaggevers ter plaatse gezegd.


De 262 wagens rijden richting het Oekraïense grensgebied, dat in handen is van de pro-Russische separatisten.

Over hun route en bestemming is onduidelijkheid. Ook zijn er berichten dat het konvooi is opgesplitst. Een deel van het konvooi, met zeker honderd wagens, rijdt volgens een BBC-journalist inmiddels naar het zuiden, in de richting van het Russische Rostov.

http://www.nu.nl/buitenla(...)-rebellengebied.html
  donderdag 14 augustus 2014 @ 13:24:52 #82
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_143410440
Er mag geen onderzoeken komen naar vlucht MH17
Ondanks alle wilde beschuldigingen die geuit zijn richting separatisten en Rusland voor het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, is er nog steeds geen spatje bewijs in die richting.

Wat zo langzamerhand wel heel duidelijk begint te worden is dat er absoluut geen onderzoek mag plaatsvinden naar de toedracht van de ramp.

In de mainstream pers wordt struktureel het accent gelegd op het feit dat de separatisten in het oosten van de Oekraïne geen onderzoek willen naar de oorzaak van de ramp met vlucht MH17.

Zo is er nu in het nieuws te lezen dat het Nederlandse onderzoeksteam dat terug is gekomen uit de Oekraïne bewust geen onderzoek heeft gedaan naar de oorzaak van de vliegramp.

“Het team dat in Oekraïne was om de vliegtuigramp te onderzoeken, heeft bewust niet gekeken naar de oorzaak uit angst voor de reactie van pro-Russische separatisten”.

Met andere woorden, er wordt alweer bij voorbaat vanuit gegaan dat de separatisten schuldig zijn aan het neerhalen van het toestel en alles in het werk stellen om een onderzoek naar de werkelijke oorzaak te boycotten.

Als dit werkelijk het geval zou zijn en ze wilden de ware toedracht verbergen, dan was het voor hen bijvorbeeld een koud kunstje geweest om de zwarte dozen van het ramptoestel te verdoezelen. Want het laatste dat je wilt als je de oorzaak van een vliegramp verborgen wilt houden, is dat de zwarte dozen boven water komen.

Dat hebben ze niet gedaan. Ze hebben deze keurig en volledig intact overhandigd.

“Investigators find no evidence of MH17 black box tampering”

Ondanks herhaalde oproepen van de Russische president Poetin tot een staakt het vuren in het rampgebied en ondanks eerdere toezeggingen van het door het westen aangestuurde Kiev, werd door het Oekraïense leger toch uit alle macht de aanval ingezet richting het rampgebied.

“Russian President Vladimir Putin believes it is necessary to call on Kiev to observe the ceasefire, which should last while investigations into the MH17 crash are ongoing. Putin said that Ukrainian troops attacked self-defense units near Donetsk almost at the same time anti-government forces were handing over the black boxes from the MH17 crash to international experts”.

Terwijl de separatisten netjes de zwarte dozen overhandigen, verdwijnen de gesprekken tussen de verkeersleiding en het vliegtuig naar de SBU, de geheime dienst van de Oekraïne, en is er tot op de dag van vandaag geen enkele openheid gegeven over die gesprekken.

Zowel Rusland als de separatisten willen een staakt het vuren zodat er onafhankelijk onderzoek kan worden gedaan. De enige die dat niet wil is Kiev. Zij willen koste wat het kost de crashsite veroveren. Waarom? Wie heeft hier iets te verbergen?

Het is Rusland die er keer op keer op hamert dat Kiev zich niet houdt aan de VN resolutie 2166 door iedere keer een staakt het vuren te weigeren of te breken.

“Russia considers Kiev’s decision to suspend the ceasefire at the crash site of the Malaysian Boeing passenger plane in eastern Ukraine a violation of a UN Security Council resolution demanding the cessation of all combat action in the area, the Foreign Ministry said Friday”.

Het laatste wat men in Kiev wil is een onafhankelijk onderzoek. Wat ongetwijfeld zou uitwijzen dat er kogelgaten zitten in delen van het toestel.

Zo zegt de commandant van het Nederlandse onderzoeksteam, kolonel Kuijs:

“Op de vraag of de separatisten geen onderzoek naar de ware toedracht wilden, omdat dat geheim zou moeten blijven, wilde Kuijs niet ingaan. "Ik zeg niet dat ze dat niet willen. Wij moesten gewoon consequent doen waarvoor we waren gekomen. Daardoor waren we heel voorspelbaar."

En zo wordt er geen onderzoek gedaan en verstrijkt de tijd. Straks wordt het winter waardoor er helemaal niets meer te onderzoeken valt en langzaam maar zeker gaat vlucht MH17 richting vergetelheid. Ook dit incident verloopt volgens een inmiddels erg herkenbaar en voorspelbaar script.

Nog steeds zijn Rutte en Timmerfrans niet in Kiev geweest om die gesprekken op te eisen die door de SBU in beslag zijn genomen. Het allereerste wat een onafhankelijk onderzoeksteam zou doen.

Ondanks alle grove beschuldigingen richting separatisten en Rusland is er nog steeds geen enkel spatje bewijs geleverd. Niets, maar dan ook echt helemaal niets.

Niet zo vreemd natuurlijk want dat bewijs is er namelijk niet. Maar kijken in de richting waar het bewijs wel ligt, dat doen we niet. Of beter gezegd, dat mogen we niet.

bron
------------

Zoals een false flag betaamt ... Geen onderzoek.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_143417560
Jawel hoor Lambiekje , over een paar weken komt het rapport

MH17-rapport mogelijk over paar weken al klaar

Het rapport met de voorlopige bevindingen over de oorzaak van de crash van vlucht MH17 in Oekraïne wordt mogelijk al aan het eind van deze maand gepubliceerd.

Dat heeft een woordvoerder van de Onderzoeksraad voor Veiligheid donderdag laten weten. De raad sprak eerder nog van september.

"Met een slag om de arm zeg ik eind augustus of begin september. Een datum hebben we nog niet vastgesteld", aldus de zegsman.

http://www.nu.nl/vliegram(...)-weken-al-klaar.html
pi_143417608
Faaaaal :')
Ja doei.
pi_143418329
Kunnen links naar niburu niet automatisch geblokkeerd worden :')
pi_143419292
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 17:15 schreef PicoMMP het volgende:
Kunnen links naar niburu niet automatisch geblokkeerd worden :')
Vind dat ze erg achteruit gegaan zijn. Was altijd al een rare site met rare berichten, maar de laatste tijd, sinds ze over zijn naar ninefornews ofzo komt daar echt van allerlei bagger voorbij. Zonde.
pi_143423662
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 17:48 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Vind dat ze erg achteruit gegaan zijn. Was altijd al een rare site met rare berichten, maar de laatste tijd, sinds ze over zijn naar ninefornews ofzo komt daar echt van allerlei bagger voorbij. Zonde.
Ja, wel mee eens. Eerder kwamen er nog weleens artikelen voorbij die echt hout sneden, maar het wordt steeds maffer lijkt wel.
pi_143423758
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 20:16 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja, wel mee eens. Eerder kwamen er nog weleens artikelen voorbij die echt hout sneden, maar het wordt steeds maffer lijkt wel.
Precies.. Maar geloof dat er intern ook behoorlijk wat veranderd is bij de redactie daar, dus het een zal vast met het ander te maken hebben.
  donderdag 14 augustus 2014 @ 20:30:14 #89
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_143424265
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 13:24 schreef Lambiekje het volgende:
Er mag geen onderzoeken komen naar vlucht MH17
Ondanks alle wilde beschuldigingen die geuit zijn richting separatisten en voor het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, iis er een plensbui aan bewijs in die richting richting.

Maar hoe te reageren is nu de vraag blijft het bij sancties.
........
etc
Zo klopt het wel weer een beetje, en nee is niet uit alleen MSM ook andere richtingen Niburu wij worden makker en andere sites zeiden het zelfde..
Maar hebben nu het roer een beetje omgegooit stelletje draaikonten :)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 15 augustus 2014 @ 00:50:42 #90
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_143435502
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 13:24 schreef Lambiekje het volgende:
Er mag geen onderzoeken komen naar vlucht MH17

Ondanks alle grove beschuldigingen richting separatisten en Rusland is er nog steeds geen enkel spatje bewijs geleverd. Niets, maar dan ook echt helemaal niets.
Zoals gewoonlijk niks meer dan woorden :O
quote:
Niet zo vreemd natuurlijk want dat bewijs is er namelijk niet. Maar kijken in de richting waar het bewijs wel ligt, dat doen we niet. Of beter gezegd, dat mogen we niet.

bron
------------

Zoals een false flag betaamt ... Geen onderzoek.
" we willen wel maar we kunnen niet " :')
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 15 augustus 2014 @ 08:12:57 #91
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_143437880
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 00:50 schreef Summers het volgende:

[..]

Zoals gewoonlijk niks meer dan woorden :O

[..]

" we willen wel maar we kunnen niet " :')
Zou Nederland echt een onderzoek willen wetende dat Obama dan komt huishouden.
I don't think so.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_143438032
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 17:15 schreef PicoMMP het volgende:
Kunnen links naar niburu niet automatisch geblokkeerd worden :')
Op zich is het niet zo'n gek artikel. Maar ze moeten geen verder conclusies trekken die helemaal niet logisch volgen uit de "feiten" (ik kan ze zo ook niet 1, 2, 3 controleren) die ze benoemen.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_143438074
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 08:28 schreef DuTank het volgende:

[..]

Op zich is het niet zo'n gek artikel. Maar ze moeten geen verder conclusies trekken die helemaal niet logisch volgen uit de "feiten" (ik kan ze zo ook niet 1, 2, 3 controleren) die ze benoemen.
Even los van individuele artikelen. Er zijn tal van zaken op die site besproken die vrij snel werden gedebunked, maar van enige rectificatie is nog nooit sprake geweest. Een (alternatieve) "nieuws"-site die nooit rectificeert is niet serieus te nemen.
pi_143438083
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 08:34 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Even los van individuele artikelen. Er zijn tal van zaken op die site besproken die vrij snel werden gedebunked, maar van enige rectificatie is nog nooit sprake geweest. Een (alternatieve) "nieuws"-site die nooit rectificeert is niet serieus te nemen.
Helemaal mee eens.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_143451191
In totaal 127 slachtoffers MH17 geïdentificeerd

Deze week zijn er in totaal 62 slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne geïdentificeerd. 47 slachtoffers hebben de Nederlandse identiteit en vijftien een andere nationaliteit. Daarmee komt het totaal op 127 identificaties.

Dat meldt het ministerie van Veiligheid en Justitie vrijdag.

De nabestaanden van de slachtoffers van vlucht MH17 zijn ingelicht. In overleg met de familie wordt ook de burgemeester van de woonplaats van het slachtoffer geïnformeerd.

Het ministerie brengt niet naar buiten welke nationaliteit de niet-Nederlandse slachtoffers hebben. Dit op verzoek van de ambassades van de betrokken landen.

http://www.nu.nl/binnenla(...)geidentificeerd.html
pi_143662867
Honderden beelden en filmpjes over vliegramp MH17

De politie heeft tot nu toe 368 filmpjes en beelden binnengekregen over de vliegramp in Oekraïne.

Dat meldt de Landelijke Eenheid van de politie donderdag.Het beeldmateriaal wordt geanalyseerd. Het is niet bekendgemaakt waar de afzenders vandaan komen.

Na de vliegramp met het toestel van Malaysia Airlines van vorige maand riep de politie mensen in het Nederlands, Engels en Russisch op om via een speciaal daarvoor gemaakte internetpagina beelden te uploaden.

http://www.nu.nl/binnenla(...)-vliegramp-mh17.html

Dat is mooi, daar kunnen ze wat mee.
pi_143709447
Missie

Het is nog onduidelijk wanneer de repatriëringsmissie voor de vliegramp met de MH17 in Oekraïne hervat kan worden. Volgens premier Mark Rutte zal dat pas gebeuren als de situatie op de rampplek voldoende stabiel is.

Het kabinet blijft er echter alles aan doen om de slachtoffers terug te halen, onderstreepte Rutte vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie. Ook hun spullen moeten terug.

Rutte gaf ook aan dat hij niet kan garanderen of het speurwerk op de rampplek kan worden hervat voor in Oost-Oekraïne de winter invalt.

''We doen er alles aan om onze mensen terug te halen, maar we doen dat op een manier zodat het aantal slachtoffers niet stijgt naar 299 of meer''.

http://www.nu.nl/politiek(...)geidentificeerd.html
pi_143810785
'Onderzoek rampplek MH17 zwaar belemmerd door rebellen'

Het zoekwerk naar slachtoffers op de rampplek van vlucht MH17 in Oekraïne is door separatisten veel meer belemmerd dan eerder werd aangenomen.

Dat meldt RTL Nieuws maandag op basis van bronnen rond het onderzoek.

Het Nederlandse-Australische onderzoeksteam mocht van de pro-Russische strijders geen grote brokstukken van het toestel van Malaysia Airlines optillen met kranen. Zo kon niet worden gekeken of zich daar nog slachtoffers onder bevonden.

Bronnen vertellen bovendien dat ander zoekwerk ook zwaar werd gehinderd door de separatisten.

"Wij hadden meer speurhonden willen inzetten en duikers, maar dat werd tegengehouden", aldus een bron tegen RTL.

De missie wilde ook drones inzetten om de rampplek vanuit de lucht te analyseren, maar ook dat werd verhinderd door de separatisten.

Uiteindelijk was het zoekteam bestaande uit Nederlanders en Australiërs zes dagen in het gebied waar vlucht MH17 neerstortte. In die dagen is 3,5 vierkante kilometer doorzocht, van een gebied dat in totaal zestig vierkante kilometer beslaat.

http://www.nu.nl/buitenla(...)emmerd-rebellen.html
pi_143871312
Wat zijn de theorieën tot nu toe? Wie denken jullie dat achter de aanslag zat?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')