Hier ook. Van de grillquote:Op woensdag 16 juli 2014 22:13 schreef V1z0R het volgende:
[..]
Nog zat dorpsfeesten hier in de buurt waar je broodje karbo kunt bestellen
Ik ken gewoon niet veel soorten vleesquote:Op woensdag 16 juli 2014 21:24 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Schouoderkarbonade is een ondergewardeerd stukje vlees !
Grillen, als stoofpotje, in de snert , op de bbq. Mooi spul
big brother is watching you!quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:08 schreef An24 het volgende:
Vanaf mijn bedrijfslaptop!
Wat is die shit dat je tegenwoordig een microsoft account moeten hebben om office te mogen uitproberen of activeren. Ik wil geen microsoft account, verdomme
Dit was de schouderkarbonade dus Te gebruiken met heel veel bereidingen.quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:05 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik ken gewoon niet veel soorten vlees
Ik lust alles hoor! En vind botten of vet niet vies!quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:16 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Dit was de schouderkarbonade dus Te gebruiken met heel veel bereidingen.
Ribkarbonade is veel minder vet, die kan je lekker bakken in boter, niet al te lang en dan dippen in de braadjus
Dan heb je de varkenshaas... Kort om en om bakken, rose van binnen.. Lekker met gebakken champignons/knoflook enzo.
Varkenspoot, staart en alle andere uiteinden die in de snert natuurlijk
Lever, tja moet je van houden, varkenslever is niet de lekkerste lever.
Zwoerd, speklappen... Knapperig gebakken en is voornamelijk zout
Ribkarbonade is alleen niet goed als je de rib dwarsdoor heel doorsliktquote:Op woensdag 16 juli 2014 23:20 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik lust alles hoor! En vind botten of vet niet vies!
Ik ken nu: entrecote, rib eye, biefstuk
En nu ook: schouderkarbonade.
Ribkarbonade was toch minder goed?
Ah. Ik ga wel gewoon naar de supermarkt en niet naar de slager, ik wil graag in m'n eentje 20 minuten voor het schap staan. (Ipv in een paar minuten te moeten beslissen )quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ribkarbonade is alleen niet goed als je de rib dwarsdoor heel doorslikt
Het is gewoon een sparerib met vlees of een varkenfilet met bot.
Koe:
Koeientong, naar mijn idee 1 van de lekkerste onderdeel van de koe, heerlijk mals! Mooie spier!
Natuurlijk alles van de bil ook mooie spieren
Mooie geaderde voorstukken zijn ook heerlijk (soort van vergelijkbaar als schouderkarbonade) alleen dan nog veelzijdiger
quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ribkarbonade is alleen niet goed als je de rib dwarsdoor heel doorslikt
Het is gewoon een sparerib met vlees of een varkenfilet met bot.
Koe:
Koeientong, naar mijn idee 1 van de lekkerste onderdeel van de koe, heerlijk mals! Mooie spier!
Natuurlijk alles van de bil ook mooie spieren
Mooie geaderde voorstukken zijn ook heerlijk (soort van vergelijkbaar als schouderkarbonade) alleen dan nog veelzijdiger
Bij de slager kun je juist vragen wat voor stukken vlees het zijnquote:Op woensdag 16 juli 2014 23:29 schreef Probability het volgende:
[..]
Ah. Ik ga wel gewoon naar de supermarkt en niet naar de slager, ik wil graag in m'n eentje 20 minuten voor het schap staan. (Ipv in een paar minuten te moeten beslissen )
Oke maar is het ook gezond? En niet moddervet of zo?
Ga je goed Liquote:
Jeffrey Dahmer that you?!quote:
Of dik. De feeder.quote:Op donderdag 17 juli 2014 11:15 schreef Californium het volgende:
Wat een gelukkige vriendin moet hij hebben
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |