Kaiser Natron is weer gewoon NaHCO3, owfel gewone baking soda.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 19:47 schreef Syrena het volgende:
PM me anders je adres Tinu, ik heb nog een onaangebroken zakje Kaiser Natron liggen. Krijg ik toch nooit op.
Maakt op zich niet heel erg veel verschil hoor. Met bakpoeder zal het nog iets harder rijzen dan met alleen baking soda.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 19:57 schreef Syrena het volgende:
Gelukkig moest er in mijn muffins inderdaad gewoon baking soda.
bij de toko kan je dat kopen.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 20:56 schreef Tinuviel het volgende:
Ik moet de natron in water oplossen en dan de Brezeln erin dopen. Dat geeft een bruine kleur aan de buitenkant.
Waar krijg ik dat wijnsteenbakpoeder dan (Jumbo, ah) of moet ik naar een speciale winkel?
Bij onze toko niet gekregen. Heb wel baking soda gekocht, maar heb geen E500. Kan ik toch zelf Natron maken?quote:Op donderdag 28 augustus 2014 21:05 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
bij de toko kan je dat kopen.
Ik hoop maar dat je nooit de vergissing maakt om natronloog in een baksel te verwerken.quote:Op vrijdag 29 augustus 2014 17:56 schreef Tinuviel het volgende:
Dankjewel Piet. In principe kan ik het ook zonder de natronloog maken. Het is dan alleen niet precies zoals het origineel maar goed.
Dank Taartje's recept net de brownie uit de oven gehaald. Ben benieuwd naar de smaak:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
krijg je dat er nog wel een beetje fatsoenlijk uit?quote:Op vrijdag 29 augustus 2014 17:56 schreef Tinuviel het volgende:
Dankjewel Piet. In principe kan ik het ook zonder de natronloog maken. Het is dan alleen niet precies zoals het origineel maar goed.
Dank Taartje's recept net de brownie uit de oven gehaald. Ben benieuwd naar de smaak:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ja eruit halen ging prima. Schaal was gewoon ingevet.quote:Op vrijdag 29 augustus 2014 18:46 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
krijg je dat er nog wel een beetje fatsoenlijk uit?
ik doe er altijd bakpapier onder. lekker handig met schoonmaken ook, zo klaar
Dankje Bleie. Het was mijn verjaardag daarom kon ik me uitleven. Van mijn moeder had ik een cake pops boek gekregen en daar staat zoveel gaafs in zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook heel veel mini taartjes, alleen had ik daar geen vormen voor.quote:Op woensdag 3 september 2014 09:03 schreef Bleie het volgende:
Lekker weer Tinu! Wat ben jij toch altijd veel aan het bakken, heerlijk!
Ik mag de komende tijd ook weer los, want dochterlief wordt 5. Op school wil ze taartjes trakteren, bij haar kinderfeestje moet ook taart en als de opa's en oma's komen ook. Ik denk dat ik voor het kinderfeestje een doodgewone cake maak en ze dan allemaal een plakje laat versieren. Voor het grotemensenfeestje moet ik het nog even bedenken - en even vragen wat ze zelf wil.
ziet er mooi uitquote:Op woensdag 3 september 2014 12:25 schreef Questular het volgende:
Mijn vriendin heeft het volgende gemaakt :
http://www.24kitchen.nl/s(...)en/bananensplitvlaai
resultaat:
[ afbeelding ]
Erg lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |