FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 2] York-Sheffield #1 - Côte de Jenkin Road
wimderonzaterdag 5 juli 2014 @ 20:53
PROFIL.png

Jenkin-Road-Sheffield.png

Zeg het maar jongens.
Fred_Bzaterdag 5 juli 2014 @ 21:03
Dit gaat een schitterende etappe worden :Y
IkeDubaku99zaterdag 5 juli 2014 @ 21:05
De eerste namen die mij te binnen schoten waren die van Sagan en Kwiatkowski. Verder lijkt dit mij een typische Gerrans en Valverde aankomst. Misschien dat Slagter en Mollema nog wat kunnen uitrichten.

Al weet ik niet hoe het met Gerrans is gesteld.
Ajacied422zaterdag 5 juli 2014 @ 21:07
Navardauskas?
IkeDubaku99zaterdag 5 juli 2014 @ 21:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Navardauskas?
Zou ik zeker niet uitsluiten. Iemand die een dergelijk parcours zou kunnen verteren en die een goed eindschot heeft.
Rellende_Rotscholierzaterdag 5 juli 2014 @ 21:12
Etappe 2: York - Sheffield, 201 km

Een gezapige etappe, met uiteindelijk toch nog een spannende laatste kilometers. Treintjes tegen elkaar, nog een aanval van Cancellara, de onvermijdelijke valpartij en de winst voor Kittel. Uiteindelijk viel het qua valpartijen nog mee, gelukkig. Cavendish schakelt zichzelf en mogelijk Gerrans uit, maar verder is er weinig gebeurd. Kittel wint, maar uiteindelijk viel zijn voorsprong op Navardauskas mij toch nog een beetje tegen, die moet hij normaal op grotere afstand zetten, maar de overwinning telt. Froome blijkt nog meer verborgen talenten te hebben, hij kan ook sprinten!

Morgen heeft het er alle schijn van dat het een spectaculaire etappe gaat worden. Negen gecatoriseerde beklimmingen. Drie van de vierde categorie, vijf van de derde categorie en eentje van de tweede categorie. Deze etappe zou je kunnen zien als een mini Luik-Bastenaken-Luik. Mini, want maar 200 kilometer en wel veel klimmen, maar uiteindelijk toch minder dan in een echte klassieker.

tour-de-france-2014-stage-2-route-map.png
PROFIL.png

De plaats van vertrek is dus York. Een stad met 200.000 inwoners, die bij mij vooral bekend is als studentenstad. Buiten dat is het een stad die enorm veel toeristen aantrekt. Meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar. Is nogal wat. Het vertrek is bij de York Racecourse. Wel lekker, zijn de renners eens een keer niet de enige die paardenmiddelen krijgen.

lrg_15632_1200340274d51137a28799.jpg

York is verder een behoorlijk mooie stad. Eentje met veel verschillende invloeden. Van de Romeinse tijd tot nu. Dat levert een enorme variatie aan mooie gebouwen op, howeel de middeleeuwse gebouwen toch wel vrij overheersend aanwezig zijn. Stadspoortje, stadsmuur en de grootste gotische kathedraal in Noord-Europa. Alleen daarom al reden genoeg om deel uit te maken van het circus dat de Tour de France is.

york-1.jpg

York heeft nog meer bezienswaardigheden, zoals The Shambles, een enorm smal straatje met vakwerkhuisjes en Clifford's Tower, een overblijfsel van York Castle. Gebouwd door William I, ook wel William the Conquerer genoemd, om te heersten over de stad die toen nog Jorvik werd genoemd. In de handen van de Vikingen. Dat York heeft een boel meegemaakt.

cliffords-tower.jpg

Vanuit York fietsen de renners richting het westen. De finishplaats van vandaag, Harrogate, passeren we ook weer. Of nouja, bijna dan. Eigenlijk fietsen ze er meteen boog omheen. Na meer dan 40 kilometer fietsen is het tijd voor de eerste beklimming van de dag, Côte de Blubberhouses. Blubberhouses is een gehucht en de weg er naartoe loopt omhoog. Vierde categorie, 1,8 kilometer aan 6,1% gemiddeld. Een opwarmertje, zullen we maar zeggen.

blubberhouses.jpg

Al vrij vroeg in de etappe is het tijd voor de tussensprint. Na 68 kilometer, in de stad Keighley. Vanuit Keighley fietsen de renners richting het dorp Oxenhope. Buiten dit dorp begint de klim met de naam Côte d'Oxenhope Moor. 3,1 kilometer lang en een stijgingspercentage van 6,4%. Niet meteen heel schokkend, maar het gaat toch in de benen zitten.

image16.jpg

Na de Côte d'Oxenhope Moor volgt een afdaling en een nieuwe beklimming, die verder niet gecategoriseerd is. Dorpjes als Hebden Bridge, Mytholmroyd en Crag Vale worden gepasseerd. Deze klim start in Crag Vale en loopt door tot Blackstone Edge Reservoir. 8 kilometer, 3% gemiddeld. Zou dan eigenlijk toch wel vierde categorie mogen zijn, maar dat geheel terzijde.

Sign_for_Cragg_Vale_gradient_-_geograph.org.uk_-_1516646.jpg

Op de top slaan de renners linksaf, naar het oosten, richting de volgende klim van de dag, waar dan wel weer punten te verdienen zijn. De renners dalen af naar Rippondon, om te beginnen aan de Côte de Ripponden. 1,3 kilometer aan 8,6%, een flinke muur dus. Na deze muur volgt een korte afdaling om gelijk verder te gaan met de volgende muur, Côte de Greetland, 1,6 kilometer, 6,7%. Twee van zulke pukkels achter elkaar is toch tamelijk vervelend.

ripponden-2.jpg

Inmiddels hebben de renners 120 kilometer afgelegd en blijven er nog 80 over. Vier van de negen klimmetjes zijn gedaan. Van Greetland fietsen de renners richting Huddersfield. Een tamelijk grote stad, met 163.000 inwoners. Na Huddersfield maken de renners zich op voor een van de zwaarste klimmen van de dag, zeker qua categorie. De enige van de tweede categorie, Côte de Holme Moss. 4,7 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van zeven procent. Er wordt hier heel veel publiek verwacht. Natuurlijk wordt er overal veel publiek verwacht, maar op deze pittige klim helemaal.

holme-moss-bridge-over-rake-dike.jpg

Als Holme Moss bedwongen is volgt een snelle afdaling, om daarna weer aan een klimmetje te beginnen. Ook weer eentje die niet officieel wordt erkend, maar je moet er alsnog over. Van het ene meertje naar het volgende. Van Woodhead Reservoir richting Langsett Reservoir. Toch ook weer een kilometer of 7 aan 3% gemiddeld.

Langsett_Reservoir_from_Hingcliff_Common.jpg

Na Langsett gepasseerd te hebben is het tijd voor de volgende beklimming, Côte de Midhopstones. Eentje van de derde categorie, 2,5 kilometer aan 6,4% gemiddeld. Dit is na 167 kilometer, er zijn nu nog maar een kilometer of 30 te fietsen en het blijft op en af gaan. Na Midhopstones is er een korte afdaling, is er weer een kort klimmetje, wederom een korte afdaling en dan komt de Côte de Bradfield, vierde categorie, 1 kilometer aan 7,4%.

Ewden-Bank-1.jpg

De volgende beklimming laat niet lang op zich wachten. Côte d'Oughtibrigde, ook wel bekend als Jawbone Hill. Boven in High Bradfield dalen de renners af naar Oughtibridge om daar weer naar boven te klimmen. Dit is de voorlaatste klim van de dag. Op deze top zijn er nog 19 kilometers te gaan tot de streep. De Jawbone Hill is er eentje van de derde categorie, 1,5 kilometer aan 9 procent! Tegen deze tijd moet het veld al aardig uit elkaar zijn geslagen, als er enkele ploegen zijn geweest die het aan hebben gedurfd om oorlog te maken.

Oughterbridge-Lane-Lower-Section.jpg

De renners komen boven in Grenoside en dalen weer kort af. Er volgt nog een pukkeltje en dan gaan de renners op weg naar Sheffield. Op 6 kilometer van de streep is het tijd voor de laatste helling van de dag. Eentje waar al veel over te doen is geweest, Jenkin Road. Een muur, van een kilometer lang, met percentages tot wel 33%, wordt gezegd. Of de 33% daadwerkelijk wordt gehaald is twijfelachtig, misschien net ergens een metertje, maar dat het enorm steil is mag geen twijfel lijden. 800 meter, 10,8% gemiddeld. Een flinke uitdaging, waar het veld nog een keer uit elkaar geslagen kan worden.

Wincobank-mid-section-bends-2.jpg

Na deze Jenkin Road volgt een korte afdaling en is het nog vier kilometer tot de streep. Vlakke kilometers. Nog best een aardig eind, dus als je eerder bent gelost heb je nog een kleine kans om terug te komen, maar een aanvaller die een flink gat krijgt op Jenkin Road zou dit, bij een gebrek aan organisatie daarachter, vol moeten kunnen houden.

PROFILKMS.png

De finish is dus in Sheffield. Een grote stad in het zuiden van Yorkshire met 550.000 inwoners. De snookerhoofdstad en plaats waar twee vrij bekende voetbalclubs zitten. Sheffield Wednesday en Sheffield United. Allebei actief in de marge van de Championship tegenwoordig. Vroeger was Sheffield het centrum van ijzer en staal. Een belangrijke Engelse arbeidersstad. De streep ligt op een brede straat in Sheffield. Totaal buiten het centrum, eigenlijk in the middle of nowhere. Helemaal niets te doen bij de streep. Ooit stond hier in de buurt een voetbalstadion, Don Vally Stadium, maar dat is niet al te lang geleden gesloopt.

DSC_0466_zpsab312e46.jpg

Sheffield is verder nog helemaal niet zo'n slechte stad, de finishplaats is naar mijn mening vrij raar gekozen. Het hele centrum van Sheffield wordt ontweken. Eigenlijk komt het peloton alleen door de buitenwijken. Veel bochten in de laatste kilometers, in principe vrij gevaarlijk, maar normaal gesproken ligt het hele peloton uit elkaar, dus in dit geval zal het gevaar vrij gering zijn. Wel allemaal brede wegen, de laatste kilometers, dus dat is geen probleem.

Sheffield_Square.JPG

Morgen weinig kans op regen. Hoewel dat niet altijd wat hoeft te zeggen, want vandaag was er juist weer veel kans op regen. Niets van gezien, uiteindelijk. We zien het vanzelf wel.

Een voorspelling voor morgen is vrij lastig. Het hangt er volledig vanaf hoe er gekoerst gaat worden. Nu is dat altijd zo, maar met een etappe met heel veel heuveltjes helemaal. Luik-Bastenaken-Luik werd dit jaar gewonnen door Gerrans. Een goede renner, maar als de koers hard wordt gemaakt kan hij dat parcours normaliter niet overleven. Nu kon hij wel overleven en hij was niet alleen. Een tamelijk grote groep bleef over. Als er morgen heel rustig wordt gekoerst, kan hij ook weer overleven. Als er morgen heel hard wordt gekoerst, wordt het een afvalrace en blijf je met heel weinig renners over. Het parcours is er naar om oorlog te maken, hopelijk doen de renners dat dan ook.
1. Lollerkowski. Gewoon in vorm hoor. Ben maar niet bang. Fietst van iedereen weg op Jenkin Road en wint met vijf minuten voorsprong. Een beetje zoals tijdens de Strade Bianche. Niets aan te doen.
2. Sagan. Kan net niet mee met z'n Loller en wint uiteindelijk het sprintje van het groepje overblijvers.
3. Valverde. Gaat aan op Jenkin Road, houdt na drie trappen de benen stil en maakt met z'n elleboog een gebaar dat de anderen moeten overnemen. Doen ze niet, dan gaat Kwiat er vandoor en blijft Valverde zitten. Wordt dan vervolgens tweede in de sprint. Lachen.
4. Slagter. Toch maar een Nederlander noemen. Heeft de laatste tijd niet echt laten zien over grootse vorm te beschikken, maar op papier is dit de perfecte etappe voor hem. Laten we hopen dat hij toch op tijd in vorm is.
5. Froome. Bleek vandaag te kunnen sprinten. Nou, dan kan dat morgen ook. Lekker man.
Marcosszaterdag 5 juli 2014 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:09 schreef IkeDubaku99 het volgende:

[..]

Zou ik zeker niet uitsluiten. Iemand die een dergelijk parcours zou kunnen verteren en die een goed eindschot heeft.
Lijkt me net iets te zwaar voor Navardauskas, al weet je nooit of er echt vol gekoerst gaat worden..
Maver24zaterdag 5 juli 2014 @ 21:18
De etappe is morgen in zijn geheel te zien ,das wel nice
IkeDubaku99zaterdag 5 juli 2014 @ 21:20
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Lavenderrzaterdag 5 juli 2014 @ 21:30
Top weer Rellende_Rotscholier ^O^
DecoAorestezaterdag 5 juli 2014 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Rojas zal wel weer keurig zevende worden ofzo. :P
baggerbaaszaterdag 5 juli 2014 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Rojas en Gallopin kunnen er vast wel blijven aanhangen. Voor Degenkolb lijkt me dat al lastiger. Zelf zie ik Valverde ook nog wel winnen.
Ambrosiuszaterdag 5 juli 2014 @ 21:41
Leuk parcours al zo vroeg in de ronde.
Columbiafanzaterdag 5 juli 2014 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Voor Degenkolb is dit veel te lastig
Marcosszaterdag 5 juli 2014 @ 21:45
Verwacht van dat rijtje ook alleen Rojas ja, maar het is dan weer afwachten of die kan sprinten met ook Valverde in de ploeg.
Ereinionzaterdag 5 juli 2014 @ 21:46
Op papier een prachtig parcours. Maar het zal mijn pessimistische instelling wel zijn, maar heb het gevoel dat er niet heel veel zal gebeuren. Om er echt wat van te maken zal er toch wel op een kilometer of 40 van de streep serieus gekoerst moeten worden, maar welke ploeg heeft daar zin in in de tweede etappe? Als ze wachten op die laatste helling wordt het 'gewoon' en sprint van 40 man, met misschien iemand die een gaatje pakt in de afdaling of zo.

Ik hoop dat het een fantastische rit wordt (het kan), maar heb er niet zoveel hoop in.
Max23zaterdag 5 juli 2014 @ 21:51
Dit wordt sowieso geen grote groepssprint. Dat steilste klimmetje zit op 5 km van de finish. Daar zullen er wel een aantal wegrijden.
kamikazebanaanzaterdag 5 juli 2014 @ 22:22
Evertjanzaterdag 5 juli 2014 @ 22:34
was misschien een leukere etappe geweest als het 30-40 km korter was geweest
Blikzaterdag 5 juli 2014 @ 23:36
Gaat Cavendish morgen nou wel of niet starten?
kamikazebanaanzaterdag 5 juli 2014 @ 23:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 23:36 schreef Blik het volgende:
Gaat Cavendish morgen nou wel of niet starten?
bekijken ze morgenochtend volgens mij
Griftezondag 6 juli 2014 @ 02:08
Mooie intro weer Rellende_Rotscholier.

Sheffield United speelt alleen in L1, al is dat maar een klein dingetje. Passeren ze eigenlijk Hillsborough nog in Sheffield? Dacht dat ze door het noordwesten van de stad crossten.

Mooie sceneriek ook morgen _O_
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 03:05
Rellende_Rotscholier _O_
Adrie072zondag 6 juli 2014 @ 09:56
quote:
Etappe 2: York - Sheffield, 201 km
Top gedaan!
Sunnythesunzondag 6 juli 2014 @ 09:56
Geweldige beschouwing!! Heb er zin in.
Kingstownzondag 6 juli 2014 @ 10:14
Het zou me niets verbazen als er een groepje met renners van de tweede rij weg mag blijven.
Ideaal voor de teams met een klassementsrenner dat als er nu een ploeg het geel pakt (Orica/Garmin ofzo), ze zelf de komende week niet al op kop moeten gaan rijden.

Er zijn maar weinig ploegen die belang hebben om een vluchtgroep terug te gaan halen. Cannondale met Sagan en zijn groene trui ambities, maar verder?
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 10:27
[Tour] Einde Tour voor gevallen Cavendish
Kingstownzondag 6 juli 2014 @ 10:39
quote:
Daar sta je dan met een ploeg vol met sprintaantrekkers.
Enige positieve voor ons Nederlanders is dat Terpstra nu wrs een vrijere rol zal krijgen en voor eigen kans zal mogen gaan.
Ermanonzondag 6 juli 2014 @ 10:41
Hahahaha, mooi voor Cav. Daar zijn we nu ook vanaf
DecoAorestezondag 6 juli 2014 @ 10:44
quote:
Aan de ene kant: sneu voor hem zo in eigen land. Aan de andere kant: die schouderblessure is wel een mooie oeuvreprijs voor al die jaren als een mongool sprinten.
Kingstownzondag 6 juli 2014 @ 10:47
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 10:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Aan de ene kant: sneu voor hem zo in eigen land. Aan de andere kant: die schouderblessure is wel een mooie oeuvreprijs voor al die jaren als een mongool sprinten.
Het is een wonder dat alleen Gerrans en Simon met hem onderuit gingen en dat er verder niemand geblesseerd is geraakt.
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 10:58
Mooi zo.
Jorwolzondag 6 juli 2014 @ 10:59
quote:
Slecht voor m'n poule, maar wel dikke karma inderdaad
No-Pzondag 6 juli 2014 @ 11:02
Lijkt wel een DutchSL voorbeschouwing.
Dos37zondag 6 juli 2014 @ 11:03
Cavendish :W
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 11:04
Sporza begint over een uurtje alweer zie ik. De NOS begint pas om 13.10.
Halconzondag 6 juli 2014 @ 11:07
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:03 schreef Dos37 het volgende:
Cavendish :W
Zonde.
AldoTheApachezondag 6 juli 2014 @ 11:10
Nu.nl over Cavendish

quote:
De 29-jarige Brit gold als één van de favorieten om deze editie van de Ronde van Frankrijk te winnen.
:')
Columbiafanzondag 6 juli 2014 @ 11:11
Gaat Renshaw nu sprinten of wordt dat dan toch Trentin of Peta?

edit: of Kwiatkowski natuurlijk die en passant nog even groen wegkaapt voor de neus van Sagan :Y
DecoAorestezondag 6 juli 2014 @ 11:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:45 schreef Marcoss het volgende:
Verwacht van dat rijtje ook alleen Rojas ja, maar het is dan weer afwachten of die kan sprinten met ook Valverde in de ploeg.
Nou ja, het zijn twee heel verschillende renners. De laatste 3 km zijn weer vlak, dus als Valverde wil winnen moet hij het niet laten aankomen op een sprint met uitgedunde groep. Hij kan beter proberen te demarreren op de klim (met het risico dat Rodriguez meteen erop en erover gaat). Rojas is meer een 'gewone' sprinter die goed de heuvels over kan komen. Alleen wint hij nooit. Maar ik zie hem graag eens de ban breken, sympathieke renner wel.
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 11:18
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:11 schreef Columbiafan het volgende:
Gaat Renshaw nu sprinten of wordt dat dan toch Trentin of Peta?

edit: of Kwiatkowski natuurlijk die en passant nog even groen wegkaapt voor de neus van Sagan :Y
TourDeJose twitterde op zondag 06-07-2014 om 11:17:26 Remarkably Lefevere tells NOS that he hopes Petacchi pulls through and that Trentin can sprint in small group. Not 1 word on Renshaw! #TDF reageer retweet
Columbiafanzondag 6 juli 2014 @ 11:21
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op zondag 06-07-2014 om 11:17:26 Remarkably Lefevere tells NOS that he hopes Petacchi pulls through and that Trentin can sprint in small group. Not 1 word on Renshaw! #TDF reageer retweet
:D Benieuwd of Giant de vlakke ritten voldoende gaat kunnen controleren om tot een massasprint te komen. Ik mag toch aannemen dat de andere sprintteams vanaf nu Giant al het werk laten opknappen?
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:12 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Nou ja, het zijn twee heel verschillende renners. De laatste 3 km zijn weer vlak, dus als Valverde wil winnen moet hij het niet laten aankomen op een sprint met uitgedunde groep. Hij kan beter proberen te demarreren op de klim (met het risico dat Rodriguez meteen erop en erover gaat). Rojas is meer een 'gewone' sprinter die goed de heuvels over kan komen. Alleen wint hij nooit. Maar ik zie hem graag eens de ban breken, sympathieke renner wel.
Rojas kan echt wel wat meer dan dat. Zie met name zijn uitslagen in Parijs Nice dit jaar. Maar je hebt gelijk, hij wint nooit (behalve dan die ene keer tegen Poels in het Baskenland).
kawotskizondag 6 juli 2014 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:10 schreef AldoTheApache het volgende:
Nu.nl over Cavendish

[..]

:')
_O-
DecoAorestezondag 6 juli 2014 @ 11:38
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:23 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Rojas kan echt wel wat meer dan dat. Zie met name zijn uitslagen in Parijs Nice dit jaar. Maar je hebt gelijk, hij wint nooit (behalve dan die ene keer tegen Poels in het Baskenland).
Mja oké, hij kan in principe op bijna elk terrein (behalve het echte hooggebergte) in de top 10 eindigen. En 'nooit' is misschien wat overdreven, maar voor een renner van zijn kaliber wint hij verdomd weinig. :P
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 11:38
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 22:34 schreef Evertjan het volgende:
was misschien een leukere etappe geweest als het 30-40 km korter was geweest
Ik had m zelf 40-45 km ingekort willen zien
Keanozondag 6 juli 2014 @ 11:50
Ik wil even mijn bewondering uitspreken over die OP elke dag.

Pure porno _O_
MarijeHzondag 6 juli 2014 @ 11:53
ORICA_GreenEDGE twitterde op zondag 06-07-2014 om 11:50:08 Gerro upd: "I am obviously still sore but I honestly feel better than when I woke up. I am still hopeful that I can be up there for today.." reageer retweet
Goed nieuws over Simon Gerrans.
Kingstownzondag 6 juli 2014 @ 11:58
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:21 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

:D Benieuwd of Giant de vlakke ritten voldoende gaat kunnen controleren om tot een massasprint te komen. Ik mag toch aannemen dat de andere sprintteams vanaf nu Giant al het werk laten opknappen?
Nope. Genoeg andere teams die mee zullen gaan werken als ze niet mee zitten in de kopgroep.
Je ziet wat er kan gebeuren in een massasprint en dus maak je altijd een kans.
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:00
Sporza is begonnen
Maver24zondag 6 juli 2014 @ 12:03
Goedemiddag allen, Ik ben er ook weer bij :). Ik zit nu ook Sporza te kijken. NOS moet er eerst weer een journaal ingooien
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:03 schreef Maver24 het volgende:
Goedemiddag allen, Ik ben er ook weer bij :). Ik zit nu ook Sporza te kijken. NOS moet er eerst weer een journaal ingooien
Uh, nee. De NOS begint gewoon later. Bovendien gooit de Belg er straks ook een journaal in.
Maver24zondag 6 juli 2014 @ 12:07
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:06 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Uh, nee. De NOS begint gewoon later. Bovendien gooit de Belg er straks ook een journaal in.
Hoelaat begint de NOS dan ? op de belg is er om om 13.00 pas het journaal
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 12:08
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:07 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Hoelaat begint de NOS dan ? op de belg is er om om 13.00 pas het journaal
13.10.
Mutozondag 6 juli 2014 @ 12:09
Gelukkig is het beeld even kut als gisteren
Maver24zondag 6 juli 2014 @ 12:09
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:08 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

13.10.
lol, gisteren zei de NOS nog dat ze er vanaf het begin bij zouden zijn.
komradzondag 6 juli 2014 @ 12:13
Heb zin in vandaag. En _O_ voor de beschouwing
Maver24zondag 6 juli 2014 @ 12:18
we gaan beginnen :D
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:19
Het spel zit nu al op de wagen. :o
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:23
Busche _O_
kamikazebanaanzondag 6 juli 2014 @ 12:25
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:23 schreef Mexicanobakker het volgende:
Busche _O_
mijn adoptierenner *O*
TheArtzondag 6 juli 2014 @ 12:26
Armindo _O_
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:27
Typische Karsten Kroon actie.
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:27
d93c4d24f3.png
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 12:28
Ben benieuwd wie er gaat controleren, want het gat is op deze manier snel een minuut of 4-5.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:28 schreef Ambrosius het volgende:
Ben benieuwd wie er gaat controleren, want het gat is op deze manier snel een minuut of 4-5.
Cannondale zou ik zeggen
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:28 schreef Ambrosius het volgende:
Ben benieuwd wie er gaat controleren, want het gat is op deze manier snel een minuut of 4-5.
Cannondale/Orica
Ereinionzondag 6 juli 2014 @ 12:30
Op zich geen super sterke kopgroep, mooi.
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:31
Chasse Patat.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:31
De aardappeljacht.
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 12:32
Toch Giant, al gaan die niet vol rijden natuurlijk.
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:32
Op dit soort momenten ben je wel blij dat je Ji Cheng bij je hebt om de castaignos uit het vuur te halen.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:33
Geen aardappeljacht dus. :)
Fred_Bzondag 6 juli 2014 @ 12:33
Toch geen chasse patat :)
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:33
De Clercq er alsnog bij.
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:34
Bart toch niet de nieuwe Francis De Greef.
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:34
Toch netjes gedaan door De Clercq
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:34
Wat zal ik zo ns gaan eten? :)
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:34
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat zal ik zo ns gaan eten? :)
Een pizza met melk.
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat zal ik zo ns gaan eten? :)
Broodje shoarma
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat zal ik zo ns gaan eten? :)
Ik pak zometeen een zak chips en een coca cola, verder heb ik nog niks op. :)

Inb4 dikzak.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:34 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Een pizza met melk.
Ik heb gisterenavond al een pizza gegeten. Slecht idee dus.

Ik denk dat ik wat broodjes in de oven schuif :)
RedFever007zondag 6 juli 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:09 schreef Muto het volgende:
Gelukkig is het beeld even kut als gisteren
_O-
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:35 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik pak zometeen een zak chips en een coca cola, verder heb ik nog niks op. :)

Inb4 dikzak.
Chips en cola al vroeg in de middag :').

Dikke zeug.
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:35 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Chips en cola al vroeg in de middag :').

Dikke zeug.
Ja wanneer dan :{
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja wanneer dan :{
Lekker als Nederland futjebol speelt.

Tevens is freeway cola lekkerder dan coca cola :)
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja wanneer dan :{
Bij het voetbal vana....

O wacht... ;(
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:36 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Lekker als Nederland futjebol speelt.

Tevens is freeway cola lekkerder dan coca cola :)
Met deze man kunnen we praten :).
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:38
Ok jongens bedankt voor de tip.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Bij het voetbal vana....

O wacht... ;(
Dinsdag pas weer :{
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:39
Kut Voeckler, waarom valt hij niet een keer te pletter.
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:39
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dinsdag pas weer :{
Gelukkig is er nog Mart en VI om de avond te redden.
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 12:39
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Bij het voetbal vana....

O wacht... ;(
Nog maar 4 potjes -O-
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 12:40
Mijn adoptierenner mee *O* *O* *O* *O*

Go David _O_
Fred_Bzondag 6 juli 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Gelukkig is er nog Mart en VI om de avond te redden.
Andere Tijden Sport komt vanavond ook weer.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:40 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Andere Tijden Sport komt vanavond ook weer.
welk onderwerp?
Fred_Bzondag 6 juli 2014 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

welk onderwerp?
WK '78
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 12:41 schreef Fred_B het volgende:

[..]

WK '78
Met de seniele Willy van de Kerckhoff.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:45
Toch zou dit veel leuker zijn met het commentaar van Ducrot en Dijkstra :)

Hoe laat starten de heren?
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:51
Ik heb toch maar een broodje carpaccio gemaakt, wel met cola.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:56
Zo, even naar Eurosport dan.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 12:56
Meteen op z'n kokosnoot-bingo bij Boogie :') :D
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 12:56
De Boog :')
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 12:57
Maik is een prima commentator.
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 13:08
NOS :') :') :').

Zap gewoon naar het wielrennen kutzender
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:09
Zo, broodjes, filet americain, uitjes, zout en peper.

Genot.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:09
NOS :r Zap gewoon naar het wielrennen oid
Sunnythesunzondag 6 juli 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:08 schreef Ajacied422 het volgende:
NOS :') :') :').

Zap gewoon naar het wielrennen kutzender
ja dat dus :') |:(
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:08 schreef Ajacied422 het volgende:
NOS :') :') :').

Zap gewoon naar het wielrennen kutzender
*kutomroep.
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:10 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

*kutomroep.
Ik wil in het algemeen kunnen spuwen op de NPO.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:11
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:10 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik wil in het algemeen kunnen spuwen op de NPO.
Tour naar RTL met commentaar van Leo Driessen.

:{ :{ :{
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 13:12
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Tour naar RTL met commentaar van Leo Driessen.

:{ :{ :{
Eddy en Boogerd
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 13:13
SBS heeft geloof ik vroeger ook wielrennen uitgezonden. Dat was geen succes. :{
Sautorzondag 6 juli 2014 @ 13:15
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:13 schreef Van_Poppel het volgende:
SBS heeft geloof ik vroeger ook wielrennen uitgezonden. Dat was geen succes. :{
Ronde van het Groene Hart was sowieso geen success, maar de TV-coverage was om te huilen. Om de 5km reclame voor boer Piet uit Gouda, die de koeien perfect klaarstoom voor de melk van Campina.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:17
JAAAA D&D
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 13:17
Cav :W
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 13:18
Wow dat filmpje :{
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 13:18
Haha wat
Sunnythesunzondag 6 juli 2014 @ 13:18
Lekkere heuveltjes O+ :+
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:22
De Tour wacht op niemand.
n00b13zondag 6 juli 2014 @ 13:24
Cavendish eruit! *O*
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:31
Het verhaal van Bokkema.
Steven184zondag 6 juli 2014 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:24 schreef n00b13 het volgende:
Cavendish eruit! *O*
Zal wel netjes achter de schermen zijn geregeld.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:32
Lemoine pakt een punt.
n00b13zondag 6 juli 2014 @ 13:32
Die Kittel ziet er ook niet uit in het geel man.
n00b13zondag 6 juli 2014 @ 13:33
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:31 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Zal wel netjes achter de schermen zijn geregeld.
Echt een eikel joh.

Laat kittel alle sprints maar pakken *O*
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:35
König _O_
francoisdublanczondag 6 juli 2014 @ 13:36
Je zag een toeschouwer helemaal achterover kukkelen _O-
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 13:37
Nee König gevallen ;(
MarijeHzondag 6 juli 2014 @ 13:37
Was Gerrans ook gevallen? Ik zag hem bij de val met een ploegmaat.
Steven184zondag 6 juli 2014 @ 13:38
Kittel en De Kort ook naar de grond door toeschouwers.
Jason22zondag 6 juli 2014 @ 13:39
Westra :{
n00b13zondag 6 juli 2014 @ 13:40
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:38 schreef Steven184 het volgende:
Kittel en De Kort ook naar de grond door toeschouwers.
Neeeeeeeeeeee.

Kittelbaas.
Panthera.zondag 6 juli 2014 @ 13:40
Terpstra is stiekem blij dat Cavendish eruit is.
n00b13zondag 6 juli 2014 @ 13:41
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:40 schreef Panthera. het volgende:
Terpstra is stiekem blij dat Cavendish eruit is.
Natuurlijk. Arrogante kwal joh.
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 13:41
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:40 schreef Panthera. het volgende:
Terpstra is stiekem blij dat Cavendish eruit is.
Dit ja _O- "Ja, was op zich best een klap ja"
groenenzondag 6 juli 2014 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:40 schreef Panthera. het volgende:
Terpstra is stiekem blij dat Cavendish eruit is.
Terecht ook, je ballen eraf draaien voor iemand die Kittel toch niet aankan.
Panthera.zondag 6 juli 2014 @ 13:42
Ik vind het ook wel tof. Zie mannen als Terpstra, Martin en Kwiatkowski liever aanvallend dan verdedigend fietsen :) Laatste jaren hebben we een groot tekort aan hardrijders die niet in dienst zijn van de ploeg, nu kunnen ze doen wat ze willen.
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 13:43
Terug naar Sporza.
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 13:44
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:40 schreef Panthera. het volgende:
Terpstra is stiekem blij dat Cavendish eruit is.
Op twitter had hij het ook eerst over het geweldige publiek etc, daarna aan achteraf tweetje van oja jammer van Cav.
JimboSlicezondag 6 juli 2014 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:43 schreef Ambrosius het volgende:
Terug naar Sporza.
Is Wuyts ziek? Hoor hem toch liever dan Renaat Schotte.
Steven184zondag 6 juli 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:46 schreef JimboSlice het volgende:

[..]

Is Wuyts ziek? Hoor hem toch liever dan Renaat Schotte.
For real?
JimboSlicezondag 6 juli 2014 @ 13:50
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:47 schreef Steven184 het volgende:

[..]

For real?
Vind Renaat ook prima hoor, maar verwachtte het vertrouwde koppel bij inschakelen. Heb gisteren niet kunnen kijken bij de Belg dus vroeg het me af.
Columbiafanzondag 6 juli 2014 @ 13:51
Wuyts heeft een griepje, zal wel snel zijn comeback maken hoor _O_
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 13:54
lekker fietsweertje dit
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 13:58
NEE Mollema
boriszzondag 6 juli 2014 @ 13:58
quote:
14s.gif Op zondag 6 juli 2014 13:54 schreef Van_Poppel het volgende:
lekker fietsweertje dit
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 14:04
quote:
WAT EEN NUMMER _O_
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 14:04
Wat een body check
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 14:04
:{
TargaFloriozondag 6 juli 2014 @ 14:05
Au
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 14:10
Godver, de F1 gaat flink uitlopen zo :{ :{

Straks mis ik het eea :')
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 14:15
Rodriguez zit al twee etappes in het laatste wiel. Zal hij dan echt tijd willen verliezen?
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:15 schreef jaykop het volgende:
Rodriguez zit al twee etappes in het laatste wiel. Zal hij dan echt tijd willen verliezen?
Waarom niet? Dan kan ie tenminste lekker aanvallen en voor een etappe gaan.
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 14:22
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Waarom niet? Dan kan ie tenminste lekker aanvallen en voor een etappe gaan.
Plus de bolletjestrui
Steven184zondag 6 juli 2014 @ 14:24
nyvelocity twitterde op zondag 06-07-2014 om 14:23:04 The way you can tell Kittel from the Saxo guys is that Kittel looks like five Saxo guys. reageer retweet
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Waarom niet? Dan kan ie tenminste lekker aanvallen en voor een etappe gaan.
Lijkt Gesink van vorig jaar wel.
Je kan toch nooit je kans op een mooi klassement in de tour laten liggen? En daarbij, Rolland deed dat ook in de giro en reed ook een goed klassement
Steven184zondag 6 juli 2014 @ 14:27
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:25 schreef jaykop het volgende:

[..]

Lijkt Gesink van vorig jaar wel.
Je kan toch nooit je kans op een mooi klassement in de tour laten liggen? En daarbij, Rolland deed dat ook in de giro en reed ook een goed klassement
Purito gaat terecht voor Vuelta winst.
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 14:27
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:25 schreef jaykop het volgende:

[..]

Lijkt Gesink van vorig jaar wel.
Je kan toch nooit je kans op een mooi klassement in de tour laten liggen? En daarbij, Rolland deed dat ook in de giro en reed ook een goed klassement
Rodriguez heeft zijn pijlen voor wat betreft een klassement op de Vuelta gericht. Het gaat niet alleen om de Tour he :+
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 14:42
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:27 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Rodriguez heeft zijn pijlen voor wat betreft een klassement op de Vuelta gericht. Het gaat niet alleen om de Tour he :+
Snap ook wel dat lang niet alles ol de tour draait.
Maar wist niet dat hij Vuelta ook ging rijden. Was zijn oorspronkelijk plan dan giro en vuelta?
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 14:50
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:42 schreef jaykop het volgende:

[..]

Snap ook wel dat lang niet alles ol de tour draait.
Maar wist niet dat hij Vuelta ook ging rijden. Was zijn oorspronkelijk plan dan giro en vuelta?
Dat weet ik niet zeker, maar zou kunnen ja (of Tour was het oorspronkelijke plan? Kenners?) En dat karretje werd een beetje in de poep gereden door zijn val in het voorjaar :P
xzazzondag 6 juli 2014 @ 14:53
Het is weer 't zelfde, zeiken op het publiek en de valpartijen :')__!
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat weet ik niet zeker, maar zou kunnen ja (of Tour was het oorspronkelijke plan? Kenners?) En dat karretje werd een beetje in de poep gereden door zijn val in het voorjaar :P
Plan voor dit jaar was Giro/Vuelta omdat hij daar de grootste kans zag om toch eens een grote ronde te winnen.
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat weet ik niet zeker, maar zou kunnen ja (of Tour was het oorspronkelijke plan? Kenners?) En dat karretje werd een beetje in de poep gereden door zijn val in het voorjaar :P
Dacht ergens gehoord te hebben dat ie door uitval giro de tour reed. Maar goed ik ben dan inderdaad ook geen Rodriguez-kenner;)
OProgzondag 6 juli 2014 @ 14:54
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:42 schreef jaykop het volgende:

[..]

Snap ook wel dat lang niet alles ol de tour draait.
Maar wist niet dat hij Vuelta ook ging rijden. Was zijn oorspronkelijk plan dan giro en vuelta?
Ja. Alleen een val in de giro zorgde ervoor dat hij nu ook hier aan de start staat.
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 14:57
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:53 schreef xzaz het volgende:
Het is weer 't zelfde, zeiken op het publiek en de valpartijen :')__!
Ik zie McBacon en de dag is weer goed _O_

Wat een nacht was dat.
xzazzondag 6 juli 2014 @ 14:57
quote:
10s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:57 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik zie McBacon en de dag is weer goed _O_

Wat een nacht was dat.
Hij blijkt nog steeds aan het zoeken te zijn.
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 14:57
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 14:54 schreef OProg het volgende:

[..]

Ja. Alleen een val in de giro zorgde ervoor dat hij nu ook hier aan de start staat.
Zie post boven je ghehe
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 15:01
Koen de Kort gevallen in de ravitaillering, gewoon omdat het kan.
Sunnythesunzondag 6 juli 2014 @ 15:04
:') misschien moeten we gewoon stoppen met die hele tour.. veul te gevaarlijk @ NOS-commentaar 8)7
Sheepciduszondag 6 juli 2014 @ 15:06
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:04 schreef Sunnythesun het volgende:
:') misschien moeten we gewoon stoppen met die hele tour.. veul te gevaarlijk @ NOS-commentaar 8)7
De NOS wil gewoon stoppen met uitzenden. :Y
Sunnythesunzondag 6 juli 2014 @ 15:06
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:06 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

De NOS wil gewoon stoppen met uitzenden. :Y
ze kunnen de spanning gewoon niet aan :+
GlennQuagmirezondag 6 juli 2014 @ 15:07
:D _O-
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:10
Ducrot verveelt zich
Sheepciduszondag 6 juli 2014 @ 15:12
Br3DJ-cCQAAx0Y5.png:large

_O-
Reyazondag 6 juli 2014 @ 15:16
Die hond :{
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 15:17
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:12 schreef Sheepcidus het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
:D
Cassiuszondag 6 juli 2014 @ 15:18
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:12 schreef Sheepcidus het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Doe dan gelijk dickbutt _O-
Badr_Harryzondag 6 juli 2014 @ 15:18
Wat een drukte man
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:18
Weer zeiken op publiek. "Onverstandig"
#ANONIEMzondag 6 juli 2014 @ 15:19
"Die mevrouw daar... euh meneer"
JopJuhzondag 6 juli 2014 @ 15:19
Dat gezeik op dat publiek, doen we ook niet bij de klassiekers. Ze zouden eigenlijk gewoon een Britse klassieker moeten maken, spektakel gegarandeerd.
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:20
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:19 schreef JopJuh het volgende:
Dat gezeik op dat publiek, doen we ook niet bij de klassiekers. Ze zouden eigenlijk gewoon een Britse klassieker moeten maken, spektakel gegarandeerd.
Eens. Yorkshire Classic
Jason22zondag 6 juli 2014 @ 15:20
Gaan ze nog koers maken op die 2de categorie col?
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:20
Verwacht van niet
OProgzondag 6 juli 2014 @ 15:21
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:19 schreef JopJuh het volgende:
Ze zouden eigenlijk gewoon een Britse klassieker moeten maken
Liever dat dan in de zandbak gaan koersen. Dit geeft wel aan dat er belangstelling genoeg is.
Columbiafanzondag 6 juli 2014 @ 15:21
Die telefoon ;(
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:22
Haha, Horner Richeze
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 15:24
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:19 schreef JopJuh het volgende:
Dat gezeik op dat publiek, doen we ook niet bij de klassiekers. Ze zouden eigenlijk gewoon een Britse klassieker moeten maken, spektakel gegarandeerd.
Jason22zondag 6 juli 2014 @ 15:24
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:21 schreef Columbiafan het volgende:
Die telefoon ;(
Wordt Herbert gebeld? :P
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 15:25
Iedereen in een tenue van Lampre is Horner in Herberts ogen
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 15:25
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:25 schreef jaykop het volgende:
Iedereen in een tenue van Lampre is Horner in Herberts ogen
Behalve de regenboogtrui
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 15:26
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Behalve de regenboogtrui
Ja die kan hij nog net onderscheiden inderdaad
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:29
Geparkeerd
Max23zondag 6 juli 2014 @ 15:29
Modolo die weer als één van de eerste eraf gaat :')
OProgzondag 6 juli 2014 @ 15:30
Petacchi er ook weer af.
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:30
de lange Van Summeren
GlennQuagmirezondag 6 juli 2014 @ 15:30
Petacchi ;(
OProgzondag 6 juli 2014 @ 15:31
Demare er ook af.
Marcosszondag 6 juli 2014 @ 15:32
Modolo reed helemaal geen Giro dit jaar, Ducrot..
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:32 schreef Marcoss het volgende:
Modolo reed helemaal geen Giro dit jaar, Ducrot..
Nizzolo lijkt er teveel op qua naam
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 15:34
Beter herhalen ze nog even dat alle kopmannen vooraan willen zitten
Mykonoszondag 6 juli 2014 @ 15:36
Hoe zou dat voelen, in een paradox fietsen?
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 15:37
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:36 schreef Mykonos het volgende:
Hoe zou dat voelen, in een paradox fietsen?
_O-
Sjoerd102zondag 6 juli 2014 @ 15:38
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:32 schreef Marcoss het volgende:
Modolo reed helemaal geen Giro dit jaar, Ducrot..
Had ik beter bij de reserves in mijn tourpoule kunnen zetten ipv coquard
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 15:49
Tering wat is die trui van Nibali lelijk.
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:50
Chute
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 15:51
Porte
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:51
en Roche
Byzantynixschiizondag 6 juli 2014 @ 15:51
Hoe Maarten Herbert weer afsnauwde net. :')
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:52
Petacchi gaat t niet halen vrees ik...
Sjoerd102zondag 6 juli 2014 @ 15:53
nee dat was Tom Leezer wat omkeek. niet Tom Veelers.
jaykopzondag 6 juli 2014 @ 15:53
Beetje overdrijven houdt herbert wel van
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:54
Porte al anderhalve minuut
Rocecozondag 6 juli 2014 @ 15:54
RIP Porte
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 15:54
Haha, Saxo en Astana rijden
Fred_Bzondag 6 juli 2014 @ 15:58
Jaja :D
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 15:58
Titi _O_ *O*
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 15:58
Fuckler in de aanval
Alrac4zondag 6 juli 2014 @ 15:58
Voeckler :')
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 15:58
Titi
The_Avatarzondag 6 juli 2014 @ 15:59
niet weer fuck fuck.
Rocecozondag 6 juli 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:58 schreef Alrac4 het volgende:
Voeckler, wat een baas
Byzantynixschiizondag 6 juli 2014 @ 15:59
FUCKLER!!!!
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 15:59
Voeckler _O_
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 15:59
SPOILER
Hamilton in de F1
en Voeckler in de Tour.

Dat zou een dramatische dag zijn.
Maver24zondag 6 juli 2014 @ 15:59
oeps,verkeerde topic
Rocecozondag 6 juli 2014 @ 15:59
Thomas_Voeckler_1942950i.jpg
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 15:59 schreef Maver24 het volgende:
Bottas is een klap sneller dan vettel, de tering
Kunnen die ook al fietsen ja?
Sheepciduszondag 6 juli 2014 @ 16:00
strijd binnen sky

Porte vs Froome
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 16:00
Kennaugh wint etappe 1 in Oostenrijk.

Wat een bazenploeg dat Sky _O_ _O_ _O_
Slobeendzondag 6 juli 2014 @ 16:01
Slagter zit ver van achter.
Aguerozondag 6 juli 2014 @ 16:02
TONY _O_
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 16:02
Als een panzerfaust.
alorszondag 6 juli 2014 @ 16:02
Dag jongens :)

Waar is mijn Tom O+?
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 16:02
"Ze Germans are coming"
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 16:03
OPQS gaat meteen voor de dagzege
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 16:03
Even op de pedalen feesten.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 16:03
Martin _O_
Reyazondag 6 juli 2014 @ 16:03
Wat was alweer het verhaal van de vader van Voeckler?
OProgzondag 6 juli 2014 @ 16:03
Wat een harde baas is het toch.
Zelvazondag 6 juli 2014 @ 16:04
Jongens, Kadri heeft vorig jaar het ,,Circus Maximus" gewonnen.

Goed weetje van Maarten.
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 16:04
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:02 schreef alors het volgende:
Dag jongens :)

Waar is mijn Tom O+?
Chillend in het peleton, gaat nog wel uit zijn hok komen.
baggerbaaszondag 6 juli 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:04 schreef Zelva het volgende:
Jongens, Kadri heeft vorig jaar het Circus Maximus gewonnen.

Goed weetje van Maarten.
Dat was Pozzato
alorszondag 6 juli 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Chillend in het peleton, gaat nog wel uit zijn hok komen.
:) mooizo
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 16:06
Kittel heeft bandenproblemen
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 16:06
Coquard ;(
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 16:06
Waar is Voeckler?
TheArtzondag 6 juli 2014 @ 16:06
K3 lost Voeckler weer _O_
Van_Poppelzondag 6 juli 2014 @ 16:06
Grinta
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 16:06
Grinta
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 16:06
Grinta _O_
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 16:07
haha K3 (en Grinta)
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 16:07
Grinta
Mykonoszondag 6 juli 2014 @ 16:07
Wat een volk daar zeg :D
marcodejzondag 6 juli 2014 @ 16:07
Hier ben ik dan.
OProgzondag 6 juli 2014 @ 16:07
Qua publiek zijn dit wel ongehoorde taferelen.
TheArtzondag 6 juli 2014 @ 16:07
Barguil de ploegmaat van Kadri, zei Ducrot dat nou echt? :')
Aguerozondag 6 juli 2014 @ 16:07
Jammer Titi, goed geprobeerd.
Zelvazondag 6 juli 2014 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:07 schreef TheArt het volgende:
Barguil de ploegmaat van Kadri, zei Ducrot dat nou echt? :')
Ja!

Circus Maximus nog steeds erger, maar dit is ook weer :')
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 16:08
Voeckler wilde 'm gewoon in het publiek rijden _O-
The_Avatarzondag 6 juli 2014 @ 16:08
fuck fuck heeft ruimte nodig
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:07 schreef TheArt het volgende:
Barguil de ploegmaat van Kadri, zei Ducrot dat nou echt? :')
Werken bij de NOS.
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 16:09
Zou dat groepje met Martin en Burghardt vooruit kunnen blijven?
Slobeendzondag 6 juli 2014 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:07 schreef TheArt het volgende:
Barguil de ploegmaat van Kadri, zei Ducrot dat nou echt? :')
Waarom kijk je nog NOS? Renaat of Boogie is een stuk beter te doen.
marcodejzondag 6 juli 2014 @ 16:09
Deze etappe is een kolfje naar de hand van TheButcher.
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 16:10
Herbert en Maarten is gewoon cult
Zelvazondag 6 juli 2014 @ 16:10
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:09 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom kijk je nog NOS? Renaat ... is een stuk beter te doen.
Geo-restricted.
TheArtzondag 6 juli 2014 @ 16:10
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:09 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom kijk je nog NOS? Renaat of Boogie is een stuk beter te doen.
Ik zapte toevallig even daarheen. Hoorde gelijk dat en zapte weer weg.
Byzantynixschiizondag 6 juli 2014 @ 16:11
quote:
1s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:09 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom kijk je nog NOS? Renaat of Boogie is een stuk beter te doen.
Streamt de belg ook?
Mani89zondag 6 juli 2014 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:09 schreef hhh38 het volgende:
Zou dat groepje met Martin en Burghardt vooruit kunnen blijven?
We zullen het nooit weten.
Rocecozondag 6 juli 2014 @ 16:11
Titi gaat nu via andermans opritten k3 inhalen
0ne_of_the_fewzondag 6 juli 2014 @ 16:11
quote:
14s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:09 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Werken bij de NOS.
Het was een mooie dag.
Zelvazondag 6 juli 2014 @ 16:11
Kadri komt uit Bordeaux, niet uit Toulouse :')
Max23zondag 6 juli 2014 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:10 schreef Zelva het volgende:

[..]

Geo-restricted.
Hola
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 16:11
Wat een gebied _O_
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 16:11
Gedrongen is het nieuwe geblokte
Slobeendzondag 6 juli 2014 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:10 schreef TheArt het volgende:

[..]

Ik zapte toevallig even daarheen. Hoorde gelijk dat en zapte weer weg.
Beetje zappen, niks mis mee.
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:11 schreef hhh38 het volgende:
Gedrongen is het nieuwe geblokte
Hushovd, de gedrongen Noor klinkt niet lekker
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 16:12
Wie is nummer 154?
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 16:12
Publiek in de afdaling _O_
Slobeendzondag 6 juli 2014 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wie is nummer 154?
Gautier.
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wie is nummer 154?
Gautier.
Ajacied422zondag 6 juli 2014 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wie is nummer 154?
Gautier natuurlijk.
Mexicanobakkerzondag 6 juli 2014 @ 16:13
Bedankt jongens. Zonder commentaar op een minischermpje kijken is lastig :)
Bugnozondag 6 juli 2014 @ 16:14
Zet de tv aan dan
Nibb-itzondag 6 juli 2014 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:10 schreef Zelva het volgende:

[..]

Geo-restricted.
Hola.
Nibb-itzondag 6 juli 2014 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:11 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hola
^O^
heywooduzondag 6 juli 2014 @ 16:19
Deze al gepost? Onboard van gisteren:
http://www.dailymotion.co(...)field_sport?start=36

Valt me tegen, muziek eronder waardoor je de pelotongeluiden amper hoort en volgens mij is De Kort vergeten om de camera aan te zetten voor de sprint -O-
Zelvazondag 6 juli 2014 @ 16:23
Herbert die denkt zeker te weten hoe je Tony Martin uitspreekt :')

(en fout natuurlijk)
hhh38zondag 6 juli 2014 @ 16:28
Kittel :W
Sheepciduszondag 6 juli 2014 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:23 schreef Zelva het volgende:
Herbert die denkt zeker te weten hoe je Tony Martin uitspreekt :')

(en fout natuurlijk)
Too-ni Mon-Ta-na
opperkleurderzondag 6 juli 2014 @ 16:30
Zo, ik kan nu ook eindelijk kijken.
opperkleurderzondag 6 juli 2014 @ 16:31
Schotland is bezig zich af te scheiden van Engeland?
Byzantynixschiizondag 6 juli 2014 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:31 schreef opperkleurder het volgende:
Schotland is bezig zich af te scheiden van Engeland?
Referendum in september.
Sunnythesunzondag 6 juli 2014 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:31 schreef opperkleurder het volgende:
Schotland is bezig zich af te scheiden van Engeland?
:Y
Ambrosiuszondag 6 juli 2014 @ 16:33
De vaart zit er goed in nu.
Wombcatzondag 6 juli 2014 @ 16:33
Regie :')
opperkleurderzondag 6 juli 2014 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:32 schreef Byzantynixschii het volgende:

[..]

Referendum in september.
Schotland is bezig zich van te scheiden van het VK, niet van Engeland.
Zelvazondag 6 juli 2014 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 16:32 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

:Y
Eh nee, in de polls is er nog lang geen meerderheid die voor gaat stemmen.
Max23zondag 6 juli 2014 @ 16:34
Koekoek