FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #516] Ouwe lullen met kunstheupen en gehoorapparaten
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 15:58
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeėn? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeėvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creėren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Rossdalemaandag 2 juni 2014 @ 16:14
Homefront: The Revolution aangekondigd

GAME OF THE YEAR!!!!! _O_
Dr.Pringlesmaandag 2 juni 2014 @ 16:18
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 16:14 schreef Rossdale het volgende:
Homefront: The Revolution aangekondigd

GAME OF THE YEAR!!!!! _O_
Int
Stant
Buy
No
Ragrets
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 16:41
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 16:14 schreef Rossdale het volgende:
Homefront: The Revolution aangekondigd

GAME OF THE YEAR!!!!! _O_
Concept lijkt me wel nice, maarja, ik ben ook nog semi-unbiased aangezien ik homefront nooit heb gespeeld.
LitmanenAFCAmaandag 2 juni 2014 @ 16:41
Homefront was best tof
Michhasmaandag 2 juni 2014 @ 17:02
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 16:14 schreef Rossdale het volgende:
Homefront: The Revolution aangekondigd

GAME OF THE YEAR!!!!! _O_
tumblr_mzq0nfFSin1stuhf2o5_250.gif
KoningStomamaandag 2 juni 2014 @ 17:36
zittne er jets in
Michhasmaandag 2 juni 2014 @ 19:12
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 17:36 schreef KoningStoma het volgende:
zittne er jets in
Flinke jetsers.
PierreTTdinsdag 3 juni 2014 @ 00:25
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 16:41 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Homefront was best tof
Gezellig daar bij jou!

LitmanenAFCAdinsdag 3 juni 2014 @ 00:37
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 00:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gezellig daar bij jou!

Schitterend
Pixelldinsdag 3 juni 2014 @ 01:08
quote:
10s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Echt he. Zelf Mau begint al oud te worden. Enige jonge bloempje hier is Pringles geloof ik. En Natte, maar die blijft eeuwig jong met al die pils.
24, manmanman, ik herstel ook langzamer dan toen ik 18 was hoor :P
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 02:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 01:08 schreef Pixell het volgende:

[..]

24, manmanman, ik herstel ook langzamer dan toen ik 18 was hoor :P
Oh man, de ellende van de volgende dag als je een avond speciaalbier hebt lopen beuken. :') :'(
Nick-GizModinsdag 3 juni 2014 @ 07:02
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Neger, het klopt. Ik heb geen zin om de 360 weer aan te sluiten, moet ook weer Live halen. Forza 4 heb ik voor mij uitgespeeld, dus daar stop ik ook mee na 1000+ uur _O- Vermaak me nu wel even met de PC. Even wachten nog op die cheape Xbox zonder Kinect, dan kom ik terug _O_
Dit quote ik ff

quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 23:42 schreef Dr.Pringles het volgende:
Hehe, inderdaad vette 1ste achievement van WD.
hihi zei ik toch

quote:
6s.gif Op maandag 2 juni 2014 11:26 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

We zijn wel echt een soort GAM SC aan het worden volgens mij. Die lui zijn allemaal tering oud. :')
tering oud :D _O-
Cliffydinsdag 3 juni 2014 @ 10:42
quote:
9s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 02:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Oh man, de ellende van de volgende dag als je een avond speciaalbier hebt lopen beuken. :') :'(
nog even en dan kan je dat speciaal weglaten ;)
KneusTeundinsdag 3 juni 2014 @ 11:05
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 16:14 schreef Rossdale het volgende:
Homefront: The Revolution aangekondigd

GAME OF THE YEAR!!!!! _O_
insta buy!
PierreTTdinsdag 3 juni 2014 @ 11:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 01:08 schreef Pixell het volgende:

[..]

24, manmanman, ik herstel ook langzamer dan toen ik 18 was hoor :P
24? Je ziet er nog uit als 17 man :D
PierreTTdinsdag 3 juni 2014 @ 11:28
Gertmayor is trouwens ook een jong bloempje O+
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 12:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 10:42 schreef Cliffy het volgende:

[..]

nog even en dan kan je dat speciaal weglaten ;)
Dat kan ook al prima hoor, maar dan hangt het er nog enigszins vanaf of het goed of slecht valt.
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 12:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

24? Je ziet er nog uit als 17 man :D
Natte maar eens opgezocht op faceboek via jou. Ik zou hem doen als ik een vrouw was.
PierreTTdinsdag 3 juni 2014 @ 12:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 12:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Natte maar eens opgezocht op faceboek via jou. Ik zou hem doen als ik een vrouw was.
Echt he. Natte is echt een upperclass mannetje :D
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 12:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 12:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Echt he. Natte is echt een upperclass mannetje :D
Ik zou zijn zus ook doen.
PierreTTdinsdag 3 juni 2014 @ 12:53
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 12:19 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik zou zijn zus ook doen.
:D :')
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 13:08
KneusTeundinsdag 3 juni 2014 @ 13:13
quote:
Mijn nieuwe held!
LitmanenAFCAdinsdag 3 juni 2014 @ 14:22

Goddomme
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 14:41
quote:
Niemand geeft een neuk
Nick-GizModinsdag 3 juni 2014 @ 15:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 14:41 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Niemand geeft een neuk
Dit dus idd
Nick-GizModinsdag 3 juni 2014 @ 15:02
en wat een einde van GoT _O_
Nick-GizModinsdag 3 juni 2014 @ 15:27
uk57hcc.jpg

bYx3enX.jpg

B1OqVfD.jpg

oh oh oh oh
SoldMayordinsdag 3 juni 2014 @ 15:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:27 schreef Nick-GizMo het volgende:

oh oh oh oh
:9
Cliffydinsdag 3 juni 2014 @ 16:48
Niet geheel toevallig, eerst BF3 gratis aanbieden op Origin, nu zijn de DLCs met 70% te koop :D
PierreTTdinsdag 3 juni 2014 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:58 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

:9
Joooo Gertmayor in de hood
Cliffydinsdag 3 juni 2014 @ 17:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:02 schreef Nick-GizMo het volgende:
en wat een einde van GoT _O_
Goed seizoen dit ^O^
Michhasdinsdag 3 juni 2014 @ 17:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:02 schreef Nick-GizMo het volgende:
en wat een einde van GoT _O_
;(
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 18:26
Gelukkig begint suits over een week weer.

Nu GoT en dVD finales kijken. _O_
Michhasdinsdag 3 juni 2014 @ 18:31
quote:
6s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 18:26 schreef Kutmanager het volgende:
Gelukkig begint suits over een week weer.

Nu GoT en dVD finales kijken. _O_
DVD al helemaal up tot date? :9
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 19:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 18:31 schreef Michhas het volgende:

[..]

DVD al helemaal up tot date? :9
Net gedownload maar nog niet gekeken. Ben eerst ff aan het koken. Zit heel erg te twijfelen welke ik als eerste ga kijken. :')
Nick-GizModinsdag 3 juni 2014 @ 19:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 17:25 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Goed seizoen dit ^O^
Zeker!

quote:
6s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 18:26 schreef Kutmanager het volgende:
Gelukkig begint suits over een week weer.

Nu GoT en dVD finales kijken. _O_
Ah mooi, wist eerst niet dat S3 al klaar was dus die heb ik ook maar ff snel gekeken :D

GoT finale? Die heeft nog 2 eps.
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 19:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 19:01 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Zeker!

[..]

Ah mooi, wist eerst niet dat S3 al klaar was dus die heb ik ook maar ff snel gekeken :D

GoT finale? Die heeft nog 2 eps.
Echt, dacht dat dit seizoen maar 8 waren.
Rossdaledinsdag 3 juni 2014 @ 19:22
quote:
Ik moet nog twee afleveringen, maar ik vind dit seizoen een beetje tegenvallen. Al het verhaal buiten het avontuur van Leonardo zelf om is echt totaal niet interessant...
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 19:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 19:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Alles het verhaal buiten het avontuur van Leonardo en Riorario of hoe je het ook schrijft zelf om is echt totaal niet interessant...
De Medici's zullen wel een ijzersterk contract hebben (zijn immers bankiers), anders waren ze er voor mijn part allang uitgeflikkerd. Vooral dat wijf. Wat een kuthoer.
Rijstdinsdag 3 juni 2014 @ 19:49
hier ben ik weer!
KoningStomadinsdag 3 juni 2014 @ 19:59
wtf man
Rijstdinsdag 3 juni 2014 @ 20:09
SAY IT, SAY IT, WHO GAVE YOU THE...

comment_6aferDB2YVYgczezT3QJEzxVPou6Xh4B.gif

ARHGHUASHDU
Bozz187dinsdag 3 juni 2014 @ 20:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:09 schreef Rijst het volgende:
SAY IT, SAY IT, WHO GAVE YOU THE...

[ afbeelding ]

ARHGHUASHDU
Ouwe jutter!
Rijstdinsdag 3 juni 2014 @ 20:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:10 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

Ouwe jutter!
Volgens mij ben ik de jongste hier, maar goed.
Bozz187dinsdag 3 juni 2014 @ 20:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:11 schreef Rijst het volgende:

[..]

Volgens mij ben ik de jongste hier, maar goed.
Maar Wel De oudste jutter
Rijstdinsdag 3 juni 2014 @ 20:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:12 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

Maar Wel De oudste jutter
ik heet geen litmanen
Dr.Pringlesdinsdag 3 juni 2014 @ 20:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:18 schreef Rijst het volgende:

[..]

ik heet geen litmanen
Jij heet ook;

8410830589231_Lassie_Pandanrijst%20Extra_3D%20JPG.jpg
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 20:32
Rijst de man die louter fifa en mass effect speelde.
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 20:32
Sicke cliffhanger aan het einde van dVD wel. Ik wil seizoen 3.
Dr.Pringlesdinsdag 3 juni 2014 @ 20:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 19:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik moet nog twee afleveringen, maar ik vind dit seizoen een beetje tegenvallen. Al het verhaal buiten het avontuur van Leonardo zelf om is echt totaal niet interessant...
Avontuur van Leonardo?

1609867_547850321989784_380744993_n.jpg
Michhasdinsdag 3 juni 2014 @ 21:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 19:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

De Medici's zullen wel een ijzersterk contract hebben (zijn immers bankiers), anders waren ze er voor mijn part allang uitgeflikkerd. Vooral dat wijf. Wat een kuthoer.
True that. Onsamenhangend gezwets, waar die neger ineens vandaan komt is mij nog steeds een raadsel. Dat politieke spelletje was leuk toen Leonardo daar nog midden in zat, maar in dit seizoen is het totaal niet interessant. Laatste ep nog niet gekeken, ben benieuwd.
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 21:26
SPOILER
Oke dat einde van GoT vond ik wel naar om te zien ook al is het nep. Dacht dat het internet me wel genoeg immuun had gemaakt voor dat soort shit. :')
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 21:44

Helemaal aan het einde michiel.
Rijstdinsdag 3 juni 2014 @ 22:19
quote:
6s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 21:26 schreef Kutmanager het volgende:
SPOILER
Oke dat einde van GoT vond ik wel naar om te zien ook al is het nep. Dacht dat het internet me wel genoeg immuun had gemaakt voor dat soort shit. :')
Heb die scene vlakdaarna nog 4x teruggeken. _O_ _O_
Nick-GizModinsdag 3 juni 2014 @ 23:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 19:49 schreef Rijst het volgende:
hier ben ik weer!
fut topic is je moe?
Kutmanagerdinsdag 3 juni 2014 @ 23:37
http://www.speld.nl/2014/06/03/de-vrij-dreigt-wk-te-halen/

:') Nick jij kan dit wel waarderen denk ik.
KneusTeundinsdag 3 juni 2014 @ 23:49
FPmUy9L.jpg
Nick-GizMowoensdag 4 juni 2014 @ 00:53
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 23:37 schreef Kutmanager het volgende:
http://www.speld.nl/2014/06/03/de-vrij-dreigt-wk-te-halen/

:') Nick jij kan dit wel waarderen denk ik.
de vrij :')
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 01:21
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 21:09 schreef Michhas het volgende:

[..]

True that. Onsamenhangend gezwets, waar die neger ineens vandaan komt is mij nog steeds een raadsel. Dat politieke spelletje was leuk toen Leonardo daar nog midden in zat, maar in dit seizoen is het totaal niet interessant. Laatste ep nog niet gekeken, ben benieuwd.
Die neger was een bastaard van papa Medici. Deze ep is wel goed hoor.
LitmanenAFCAwoensdag 4 juni 2014 @ 01:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dit dus idd
Had het nou maar gewoon gekeken het was nog grappig ook.
Michhaswoensdag 4 juni 2014 @ 06:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 21:44 schreef Kutmanager het volgende:

Helemaal aan het einde michiel.
hercules-disappointed-o.gif

_O-
Nick-GizMowoensdag 4 juni 2014 @ 07:03
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 01:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Had het nou maar gewoon gekeken het was nog grappig ook.
Had al gezien, tulpen shirt was wel oke. Maar toch had maurice gelijk
SoldMayorwoensdag 4 juni 2014 @ 10:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 17:16 schreef PierreTT het volgende:
Joooo Gertmayor in de hood
Yo yo P tot I tot E tot T.
Ik zeg oh yeej oh yeej
Hij maakt wat meeee
Dikke party in tilly
Nee nee niet zo silly
Meer vis dat free willy

Peace.
PierreTTwoensdag 4 juni 2014 @ 10:34
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 10:30 schreef SoldMayor het volgende:


Meer vis dat free willy


Vooral dit _O- :D
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 11:05
Once again the gods spread the cheeks and ram c**k in fucking a**!
Michhaswoensdag 4 juni 2014 @ 11:26
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 11:05 schreef Dr.Pringles het volgende:
Once again the gods spread the cheeks and ram c**k in fucking a**!
Is van Men in black men 2 toch?
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 12:49
quote:
7s.gif Op woensdag 4 juni 2014 11:26 schreef Michhas het volgende:

[..]

Is van Men in black men 2 toch?
You have no mother! You were belched from the cunt of the underworld—that's why I favor you.
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 12:53
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juni 2014 12:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

You have no mother! You were belched from the cunt of the underworld—that's why I favor you.
Jupiter's cock! Fuck the gods! Words fall from mouth as shit from ass.
PierreTTwoensdag 4 juni 2014 @ 12:55
Ja, met mij gaat het ook goed
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 13:43
quote:
10s.gif Op woensdag 4 juni 2014 12:53 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jupiter's cock! Fuck the gods! Words fall from mouth as shit from ass.
You shit upon honorable agreements and press for fresh demands. Tell me Thracian, how will you pay for her release if found? Hmm? Her transport? Do you shoot magic coins out of your ass? If so, squat and produce!"


Hé, muntjes.
Michhaswoensdag 4 juni 2014 @ 13:46
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juni 2014 13:43 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

You shit upon honorable agreements and press for fresh demands. Tell me Thracian, how will you pay for her release if found? Hmm? Her transport? Do you shoot magic coins out of your ass? If so, squat and produce!"


Hé, muntjes.
_O-
KneusTeunwoensdag 4 juni 2014 @ 14:31
62.gif
Nick-GizMowoensdag 4 juni 2014 @ 14:57
Hmm volgens mij willen ze mijn hotmail account hebben _O-

Incorrect password entered Yesterday 6:38 AM China
Incorrect password entered 5/29/2014 5:52 PM Hungary
Incorrect password entered 5/29/2014 2:39 PM Romania

Schijnbaar toch een goed wachtwoord :'). Maar misschien toch wel handig voor de rest om ff te checken?

account.live.com
Rijstwoensdag 4 juni 2014 @ 15:13
:o :o

c3a60637e7.png
Rossdalewoensdag 4 juni 2014 @ 15:13
Wow hotmail, doe maar lekker retro ^O^
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 15:28
quote:
14s.gif Op woensdag 4 juni 2014 14:57 schreef Nick-GizMo het volgende:
Hmm volgens mij willen ze mijn hotmail account hebben _O-

Incorrect password entered Yesterday 6:38 AM China
Incorrect password entered 5/29/2014 5:52 PM Hungary
Incorrect password entered 5/29/2014 2:39 PM Romania

Schijnbaar toch een goed wachtwoord :'). Maar misschien toch wel handig voor de rest om ff te checken?

account.live.com
Mijne willen ze ook hebben. Stuk of 10 meldingen van de afgelopen maand. China, Saudi Arabiė, Roemeniė, de VS. Ik heb ze allemaal. :')
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 16:16
Bij mij niet gelukkig. Wel meteen pw veranderd.
PierreTTwoensdag 4 juni 2014 @ 17:49

:') :') _O-
Nick-GizMowoensdag 4 juni 2014 @ 17:52
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 15:13 schreef Rijst het volgende:
:o :o

[ afbeelding ]
hmm bijna binnen :p

quote:
3s.gif Op woensdag 4 juni 2014 15:13 schreef Rossdale het volgende:
Wow hotmail, doe maar lekker retro ^O^
niks mis mee
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 18:37
quote:
Hebben deze mensen geen enkele schaamte? :')
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 19:43
DERPINA_882a07_2553278.jpeg

Rustig hier.
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 19:47
Morris, even bf?
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 19:51
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 19:47 schreef Dr.Pringles het volgende:
Morris, even bf?
Nee, ga net richting jumbo. Ff een goeie gezonde, enorme lasagne maken vanavond. _O_
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 19:54
eikl.
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 19:54 schreef Dr.Pringles het volgende:
eikl.
sry
KoningStomawoensdag 4 juni 2014 @ 20:43
lkkr game

EOxs889.jpg
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 21:13
http://battlelog.battlefi(...)/76494070/778336154/

geen stoma.
Dr.Pringleswoensdag 4 juni 2014 @ 21:37
Sniper Elite V2 gratis downloadbaar voor 24 uur op Steam
Rossdalewoensdag 4 juni 2014 @ 22:18
Leuk spelletje wel :Y
Pixellwoensdag 4 juni 2014 @ 22:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 12:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Natte maar eens opgezocht op faceboek via jou. Ik zou hem doen als ik een vrouw was.
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 12:19 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik zou zijn zus ook doen.
Bedankt voor deze complimenten :)

Ik zal mijn zus het berichtje doorsturen, al valt zij meer op mannen met papiergeld dan muntgeld! :*
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 23:04
quote:
10s.gif Op woensdag 4 juni 2014 22:55 schreef Pixell het volgende:

[..]

[..]

Bedankt voor deze complimenten :)

Ik zal mijn zus het berichtje doorsturen, al valt zij meer op mannen met papiergeld dan muntgeld! :*
Geef haar ook meteen mijn nummer dan.
Pixellwoensdag 4 juni 2014 @ 23:06
quote:
6s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Geef haar ook meteen mijn nummer dan.
Ze zit wel de komende 1,5 / 2 jaar in Zuid-Amerika..dus veel heb je er niet aan
Kutmanagerwoensdag 4 juni 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:06 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ze zit wel de komende 1,5 / 2 jaar in Zuid-Amerika..dus veel heb je er niet aan
Met al dat geld kan ik prima een kaartje naar Z-A kopen.
KoningStomadonderdag 5 juni 2014 @ 01:58
guy23rsb1.png
KoningStomadonderdag 5 juni 2014 @ 02:00
rn1u0e6.png
KoningStomadonderdag 5 juni 2014 @ 02:00
jLVjfx9.png
Michhasdonderdag 5 juni 2014 @ 06:09
:')
Nick-GizModonderdag 5 juni 2014 @ 06:17
quote:
7s.gif Op donderdag 5 juni 2014 06:09 schreef Michhas het volgende:
:')
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 10:33
quote:
7s.gif Op donderdag 5 juni 2014 06:09 schreef Michhas het volgende:
:')
Kutmanagerdonderdag 5 juni 2014 @ 12:26
Oke stoma. :')
Kutmanagerdonderdag 5 juni 2014 @ 12:27
6jezo2.jpg
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:27
quote:
Moest even lachen :')
Cliffydonderdag 5 juni 2014 @ 12:39
Weinig leuke mappen in BF4 -O-

SPOILER
in b4 locker :')
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:39 schreef Cliffy het volgende:
Weinig leuke mappen in BF4 -O-

SPOILER
in b4 locker :')
Hater
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:43
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:39 schreef Cliffy het volgende:
Weinig leuke mappen in BF4 -O-

SPOILER
in b4 locker :')
Die laatste DLC schijnt wel leuk te zijn
Rossdaledonderdag 5 juni 2014 @ 12:45
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:39 schreef Cliffy het volgende:
Weinig leuke mappen in BF4 -O-

SPOILER
in b4 locker :')
Locker is net zo kut als metro en van zavod ben ik ook niet zo'n fan, maar Paracel storm, Rogue transmission en Siege of Shanghai zijn wel echt supervet hoor _O_
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:48
quote:
3s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Locker is net zo kut als metro en van zavod ben ik ook niet zo'n fan, maar Paracel storm, Rogue transmission en Siege of Shanghai zijn wel echt supervet hoor _O_
Hier, om je fucking oren Jos
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:50
quote:
3s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Locker is net zo kut als metro en van zavod ben ik ook niet zo'n fan, maar Paracel storm, Rogue transmission en Siege of Shanghai zijn wel echt supervet hoor _O_
Paracel is wel leuk zeker in die attack boot. Siege is nog steeds kut en Rogue is kut omdat er altijd 10 snipers in die bergen zitten :')
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Paracel is wel leuk zeker in die attack boot. Siege is nog steeds kut en Rogue is kut omdat er altijd 10 snipers in die bergen zitten :')
Zoveel haat
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:51
quote:
8s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zoveel haat
Zavod en die map met het hotel in het midden zijn prima maps _O_
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:52
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:51 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zavod en die map met het hotel in het midden zijn prima maps _O_
Ik zou het echt niet weten, heb die game niet :D
Cliffydonderdag 5 juni 2014 @ 12:52
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Die laatste DLC schijnt wel leuk te zijn
Heb alleen China DLC op dit account.. ;)
quote:
3s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Locker is net zo kut als metro en van zavod ben ik ook niet zo'n fan, maar Paracel storm, Rogue transmission en Siege of Shanghai zijn wel echt supervet hoor _O_
Locker is nog 3 keer erger :'), Paracel Storm heb ik nog niet op CQ kunnen spelen, Shanghai is wel ok maar zou ik echt niet supervet noemen..
quote:
8s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hier, om je fucking oren Jos
:{w
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:53
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:52 schreef Cliffy het volgende:

:{w
Wat zit je nou te haten man, wat dan he, wat dan!
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:54
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik zou het echt niet weten, heb die game niet :D
Ach koop die xbox One nou maar die ik hier laatst poste. Heb vanmorgen nog even met McSkilzz gesproken en die gaat er ook een halen in september.
Kutmanagerdonderdag 5 juni 2014 @ 12:55
Siege of shanghai is de seine crossing van BF 4 maar dan met te hoge gebouwen. ;(
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:55
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ach koop die xbox One nou maar die ik hier laatst poste. Heb vanmorgen nog even met McSkilzz gesproken en die gaat er ook een halen in september.
ParvMcSkaSe? Leeft ie nog? :o O+
Kutmanagerdonderdag 5 juni 2014 @ 12:56
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

ParvMcSkaSe? Leeft ie nog? :o O+
Vergeet idovon niet.
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:56
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ach koop die xbox One nou maar die ik hier laatst poste.
Ach man ik zal eens iets voor jou kopen :(
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:56
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Vergeet idovon niet.
IdoParvMcSkaSe _O_ _O_ Held van het eerste uur!
Dr.Pringlesdonderdag 5 juni 2014 @ 12:57
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat zit je nou te haten man, wat dan he, wat dan!
Moet jij niet verder met jouw onderzoek, arschloch?
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:57
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

ParvMcSkaSe? Leeft ie nog? :o O+
Yes, hij stuurde vanmorgen nog IW <3 _O-
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:57
quote:
8s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach man ik zal eens iets voor jou kopen :(
Die was 450 ofzo met kinect en extra controller piet
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:57
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:57 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Moet jij niet verder met jouw onderzoek, arschloch?
Nee, die heb ik al ingeleverd. Nu verder met een case-study van de relaties tussen EU en Algerije :') :') :')
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:58
V&A / [TK] Xbox One - Day One editie

400 zelfs
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 12:58
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:57 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Die was 450 ofzo met kinect en extra controller piet
Niet duur. Helaas moet ik even rustig aan doen met de pils als ik die Xbox in juli wil halen ofzo. Auto moet naar de garage :o :o :'( :'(
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 12:59
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet duur. Helaas moet ik even rustig aan doen met de pils als ik die Xbox in juli wil halen ofzo. Auto moet naar de garage :o :o :'( :'(
Ik geef jou euro
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 13:01
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik geef jou euro
Geef me 200 en we hebben een deal :D Ik moet eerst 700 aftikken bij de garage man :')
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 13:02
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Geef me 200 en we hebben een deal :D Ik moet eerst 700 aftikken bij de garage man :')
Koop dan een nieuwe auto voor 700 euro
Kutmanagerdonderdag 5 juni 2014 @ 13:02
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Geef me 200 en we hebben een deal :D Ik moet eerst 700 aftikken bij de garage man :')
Daarom: Een auto hebben. :')
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 13:08
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:02 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Daarom: Een auto hebben. :')
Daarom: Geen geld hebben voor een auto. :') ga statiegeld inleveren zodat je vanavond weer kan eten, zwerver!
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 13:08
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Koop dan een nieuwe auto voor 700 euro
Dat kan ook nog :D gewoon zeggen, hou die ding maar. En dan een afgetrapte Megane kopen :D
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 13:09
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat kan ook nog :D gewoon zeggen, hou die ding maar. En dan een afgetrapte Megane kopen :D
Jij weet. Hou je vast geld over voor X1
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 13:11
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Jij weet. Hou je vast geld over voor X1
Dat is wel te hopen :D Ergste is dat het grootse deel van die kosten in banden zitten :') Hoezo is een stukje rubber zo achterlijk duur :')
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 13:12
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:11 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat is wel te hopen :D Ergste is dat het grootse deel van die kosten in banden zitten :') Hoezo is een stukje rubber zo achterlijk duur :')
Je moet ook geen burnouts doen Piet daar gaan ze stuk van
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 13:13
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:12 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je moet ook geen burnouts doen Piet daar gaan ze stuk van
Klopt. Al die donuts op de parkeerplaats van de Appie zijn toch niet goed ;(
Kutmanagerdonderdag 5 juni 2014 @ 13:14
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:11 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat is wel te hopen :D Ergste is dat het grootse deel van die kosten in banden zitten :') Hoezo is een stukje rubber zo achterlijk duur :')
Omdat rubber ten eerste een product van olie is en ten tweede nog behoorlijk wat bewerkingen nodig heeft om van olie naar gegalvaniseerd rubber te gaan. En aangezien er toch een beste kwantiteit van dat spul in een band zit, kost het nogal wat ja.

+ de autoindustrie zijn criminelen. w/
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 13:18
quote:
6s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:14 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Omdat rubber ten eerste een product van olie is en ten tweede nog behoorlijk wat bewerkingen nodig heeft om van olie naar gegalvaniseerd rubber te gaan. En aangezien er toch een beste kwantiteit van dat spul in een band zit, kost het nogal wat ja.

+ de autoindustrie zijn criminelen. w/
Bandenfabrikanten maken autobanden met een combinatie van natuurlijk en synthetisch rubber. Voor de productie van synthetisch rubber zijn de fabrikanten daarbij aangewezen op isopreen (2-methyl-1,3-butadieen), dat onstaat bij het thermisch kraken van nafta of aardolie. Ieder jaar worden er wereldwijd bijna een miljard autobanden gemaakt; voor de productie van één band is gemiddeld 26 liter olie nodig om de benodigde isopreen te maken. Ook natuurlijk rubber is een polymeer van isopreen.

26 liter olie per band! Wtf man! :{w
Dr.Pringlesdonderdag 5 juni 2014 @ 14:03
Die ding.
Nick-GizModonderdag 5 juni 2014 @ 14:29
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juni 2014 13:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bandenfabrikanten maken autobanden met een combinatie van natuurlijk en synthetisch rubber. Voor de productie van synthetisch rubber zijn de fabrikanten daarbij aangewezen op isopreen (2-methyl-1,3-butadieen), dat onstaat bij het thermisch kraken van nafta of aardolie. Ieder jaar worden er wereldwijd bijna een miljard autobanden gemaakt; voor de productie van één band is gemiddeld 26 liter olie nodig om de benodigde isopreen te maken. Ook natuurlijk rubber is een polymeer van isopreen.

26 liter olie per band! Wtf man! :{w
oke wikipedia
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 14:33
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:29 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

oke wikipedia
FM2014 gehaald ^O^
Nick-GizModonderdag 5 juni 2014 @ 14:39
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

FM2014 gehaald ^O^
Ah mooi! Had gister nog ff gekeken op steam, en toen zag ik het nog niet :P
PierreTTdonderdag 5 juni 2014 @ 16:07
Michiel!

http://uk.ign.com/article(...)ess-conference-today
LitmanenAFCAdonderdag 5 juni 2014 @ 16:10
The Witcher was wel tof _O_

Watch_Dogs begint ook steeds toffer te worden _O_ _O_
Michhasdonderdag 5 juni 2014 @ 16:42
quote:
Dik, even in de gaten houden.
Nick-GizModonderdag 5 juni 2014 @ 16:46
quote:
http://www.videogamer.com(...)ontent_revealed.html
Nick-GizModonderdag 5 juni 2014 @ 16:47
xbox one controller werkt nu perfect op de pc _O_ ^O^

Alleen maar goeie dingen van MS voor de E3 _O_
KoningStomadonderdag 5 juni 2014 @ 17:59
guy4k9s4x.png
Dr.Pringlesdonderdag 5 juni 2014 @ 18:35
quote:
16-0 gehaald met een jet?
KoningStomadonderdag 5 juni 2014 @ 19:11
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:35 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

16-0 gehaald met een jet?
0oT8X5p.jpg
Rossdalevrijdag 6 juni 2014 @ 10:06
Ik heb seizoen 2 van Da Vinci's Demons nu helemaal gezien Mau, maar ik vind het maar bar slecht geworden eigenlijk... ben er eigenlijk wel klaar mee :'(

Gisteren ook de eerste aflevering van het laatste seizoen Californication gekeken, eigenlijk denk ik ook al twee seizoenen "Wtf :') Waarom kijk ik dit" maarja nu wil ik wel weten hoe de serie afloopt ook :P
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 11:44
Vannacht godverdomme een woeste boete gekregen, godnondeju ;(
Sharpdressedmanvrijdag 6 juni 2014 @ 11:45
en dan zal ik de vraag wel stellen, waarvoor dan?
Rossdalevrijdag 6 juni 2014 @ 11:47
Ik zet geld in op het zat proberen te voeren van een agent in burger :Y
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 11:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:45 schreef Sharpdressedman het volgende:
en dan zal ik de vraag wel stellen, waarvoor dan?
Het was een combodeal, zo even bellen waarvoor. Er zat in ieder geval door rood lopen bij.
badboynovavrijdag 6 juni 2014 @ 11:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Het was een combodeal, zo even bellen waarvoor. Er zat in ieder geval door rood lopen bij.
Door rood gestreaked :D
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 11:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Het was een combodeal, zo even bellen waarvoor. Er zat in ieder geval door rood lopen bij.
Ik verwacht whatsapp zometeen
KneusTeunvrijdag 6 juni 2014 @ 11:58
Van het weekend 30 graden!

PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 12:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:57 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik verwacht whatsapp zometeen
Het was echt een bizar bedrag, maar ik ben weggelopen. Dus ik weet nog niet waarvoor.
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 12:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:53 schreef badboynova het volgende:

[..]

Door rood gestreaked :D
Haha nee man :D
Rossdalevrijdag 6 juni 2014 @ 12:18
Komende zondag een paar dagen naar Milaan voor mijn werk ^O^

En woensdagavond ben ik terug, vanaf dan begint het weer te regenen in Nederland :')
KneusTeunvrijdag 6 juni 2014 @ 12:22
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:18 schreef Rossdale het volgende:
Komende zondag een paar dagen naar Milaan voor mijn werk ^O^

En woensdagavond ben ik terug, vanaf dan begint het weer te regenen in Nederland :')
Ach gut, je hebt een knuffel nodig he? ;)
KoningStomavrijdag 6 juni 2014 @ 12:33
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 10:06 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb seizoen 2 van Da Vinci's Demons nu helemaal gezien Mau, maar ik vind het maar bar slecht geworden eigenlijk... ben er eigenlijk wel klaar mee :'(
Dat is toch met de meeste series zo? Na een goed eerste seizoen wordt het vaak zo goedkoop mogelijk onnodig ingewikkeld gemaakt, zonder dat de schrijvers zelf weten hoe het afloopt. Laat staan dat het ze iets interesseert of het überhaupt mogelijk is om er een fatsoenlijk eind aan te breien.
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 12:33
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:18 schreef Rossdale het volgende:
Komende zondag een paar dagen naar Milaan voor mijn werk ^O^

En woensdagavond ben ik terug, vanaf dan begint het weer te regenen in Nederland :')
Jij leeft echt de highlife he
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 12:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Het was echt een bizar bedrag, maar ik ben weggelopen. Dus ik weet nog niet waarvoor.
Heb je een popo neer gestoken ofzo?
Cliffyvrijdag 6 juni 2014 @ 12:36
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 10:06 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb seizoen 2 van Da Vinci's Demons nu helemaal gezien Mau, maar ik vind het maar bar slecht geworden eigenlijk... ben er eigenlijk wel klaar mee :'(

Gisteren ook de eerste aflevering van het laatste seizoen Californication gekeken, eigenlijk denk ik ook al twee seizoenen "Wtf :') Waarom kijk ik dit" maarja nu wil ik wel weten hoe de serie afloopt ook :P
Cali wordt elke ep alleen maar slechter -O-
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 12:39
Cali was al nooit bijzonder. Maar elke aflevering gaat ongeveer hetzelfde. Hank krijgt ruzie met moeder,kind is boos, hij wordt dronken er gebeurt vervolgens wat doms en uiteindelijk maken ze het weer goed :')
Rossdalevrijdag 6 juni 2014 @ 12:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Jij leeft echt de highlife he
Screen-Shot-2013-08-07-at-5.40.32-PM.png
Rossdalevrijdag 6 juni 2014 @ 12:43
BEl4FHmCUAABZOW.jpg

Lekker man! Kippeling _O-
Kutmanagervrijdag 6 juni 2014 @ 13:03
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 10:06 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb seizoen 2 van Da Vinci's Demons nu helemaal gezien Mau, maar ik vind het maar bar slecht geworden eigenlijk... ben er eigenlijk wel klaar mee :'(

Gisteren ook de eerste aflevering van het laatste seizoen Californication gekeken, eigenlijk denk ik ook al twee seizoenen "Wtf :') Waarom kijk ik dit" maarja nu wil ik wel weten hoe de serie afloopt ook :P
Je hebt helemaal gelijk hoor. Alleen Leo zelf is echt interessant, maar die paus en die hele enemies of men kan allemaal de stront inzakken wat mij betreft. :')
Kutmanagervrijdag 6 juni 2014 @ 13:08
http://www.hollywoodrepor(...)ontest-winner-709769

Iets voor jou Niels?

His majesty Niles "Slayer of dragons" wetbeaver, king of the Andals and the First Men, lord of the 7 kingdoms, protector of the realm.
Dr.Pringlesvrijdag 6 juni 2014 @ 13:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:36 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Cali wordt elke ep alleen maar slechter -O-
Madafakaaa
Rossdalevrijdag 6 juni 2014 @ 13:38
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 13:03 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Je hebt helemaal gelijk hoor. Alleen Leo zelf is echt interessant, maar die paus en die hele enemies of men kan allemaal de stront inzakken wat mij betreft. :')
Inderdaad en zo badass als Riario vorig seizoen was, zo knullig vind ik hem nu... Zonde
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 13:52

_O_ _O_ _O_ _O_
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 14:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:43 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Lekker man! Kippeling _O-
Dat spul bestaat gewoon he. Ik schijn de enige te zijn die het kent, wij verkochten het in de snackbar.
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 15:09
http://www.gamekings.tv/v(...)lambeer-en-vogelsap/

Vanaf minuut 15 zie je de game waar een maat van mij aan heeft mee gewerkt. Erg tof spelletje _O_
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 15:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:
http://www.gamekings.tv/v(...)lambeer-en-vogelsap/

Vanaf minuut 15 zie je de game waar een maat van mij aan heeft mee gewerkt. Erg tof spelletje _O_
Ik zag Lambeer, en ik moest weer even lachen :D
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 15:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik zag Lambeer, en ik moest weer even lachen :D
Hij heeft ons ondertussen wel verlaten Piet. Hij is verhuisd naar Thailand naar zijn vrouw :')
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 15:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Hij heeft ons ondertussen wel verlaten Piet. Hij is verhuisd naar Thailand naar zijn vrouw :')
Wat :D
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 15:40
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat :D
Hij heeft een Thaise vrouw van 28 en heeft besloten dat hij daar wil gaan wonen dus hij heeft ontslag genomen een poos terug _O-
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 15:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Hij heeft een Thaise vrouw van 28 en heeft besloten dat hij daar wil gaan wonen dus hij heeft ontslag genomen een poos terug _O-
Wat een koning :D
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 15:54
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat een koning :D
Hij gaat ook bij zijn schoonouders wonen want dat was lekker goedkoop _O-
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 15:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Hij gaat ook bij zijn schoonouders wonen want dat was lekker goedkoop _O-
Meen je niet _O-
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 16:26
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Meen je niet _O-
Schitterend toch :')
Pixellvrijdag 6 juni 2014 @ 16:34
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 12:39 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Cali was al nooit bijzonder. Maar elke aflevering gaat ongeveer hetzelfde. Hank krijgt ruzie met moeder,kind is boos, hij wordt dronken er gebeurt vervolgens wat doms en uiteindelijk maken ze het weer goed :')
Daarom vond ik het altijd wel mooi, ik heb dan geen kind, maar dat gezeik met moeders en dronken worden klopt wel :D
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 16:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 16:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Schitterend toch :')
Ja opzich wel :D Hoe oud is die kerel?
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 16:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 16:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja opzich wel :D Hoe oud is die kerel?
In de 50 iig _O-
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 16:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

In de 50 iig _O-
:')
KneusTeunvrijdag 6 juni 2014 @ 16:49
pierreTT is dat ook uwe origin tag?
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 16:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 16:49 schreef KneusTeun het volgende:
pierreTT is dat ook uwe origin tag?
PierreTT_NL
Nick-GizMovrijdag 6 juni 2014 @ 17:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 14:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat spul bestaat gewoon he. Ik schijn de enige te zijn die het kent, wij verkochten het in de snackbar.
Ja op whatsapp was het ook al :'), maar volgens mij kan je het op best veel plekken halen
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 17:39
Waarom niet gewoon kibbeling zoals het hoort
Dr.Pringlesvrijdag 6 juni 2014 @ 17:49
Dat snipur elite ies wel geinig coop
Nick-GizMovrijdag 6 juni 2014 @ 17:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 17:39 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Waarom niet gewoon kibbeling zoals het hoort
omdat kip. klaar
LitmanenAFCAvrijdag 6 juni 2014 @ 17:54
Dan ga je naar kentucky?
Nick-GizMovrijdag 6 juni 2014 @ 17:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 17:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Dan ga je naar kentucky?
Janken..

en hard
KneusTeunvrijdag 6 juni 2014 @ 19:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 17:49 schreef Dr.Pringles het volgende:
Dat snipur elite ies wel geinig coop
spel zelf is wel grappig in single player toch? net ff een stukkie getest.
Dr.Pringlesvrijdag 6 juni 2014 @ 19:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 19:02 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

spel zelf is wel grappig in single player toch? net ff een stukkie getest.
Alleen Co-Op en MP geprobeerd. MP is wel lachen.
Michhasvrijdag 6 juni 2014 @ 19:48
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 16:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

PierreTT_NL
PierreTT_ANAL.rar
Bozz187vrijdag 6 juni 2014 @ 19:59
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 19:48 schreef Michhas het volgende:

[..]

PierreTT_ANAL.rar
would watch, insta buy
PierreTTvrijdag 6 juni 2014 @ 20:25
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 19:48 schreef Michhas het volgende:

[..]

PierreTT_ANAL.rar
:')

Nog aan de Diablo?
Kutmanagerzaterdag 7 juni 2014 @ 00:43
quote:
3s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 13:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Inderdaad en zo badass als Riario vorig seizoen was, zo knullig vind ik hem nu... Zonde
Al is Riorario wel een stukje sympathieker.
Michhaszaterdag 7 juni 2014 @ 07:13
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 20:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:')

Nog aan de Diablo?
Soberso homie. Als enige :')
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 11:26
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 07:13 schreef Michhas het volgende:

[..]

Soberso homie. Als enige :')
:D
Dr.Pringleszaterdag 7 juni 2014 @ 13:08
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 07:13 schreef Michhas het volgende:

[..]

Soberso homie. Als enige :')
Thats gayficient.
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 13:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 13:08 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Thats gayficient.
Pringoe my man :W
Dr.Pringleszaterdag 7 juni 2014 @ 13:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 13:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pringoe my man :W
Pierre-ą-terre :W
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 14:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 13:21 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Pierre-ą-terre :W
Godverdomme Surinaams weer vandaag man _O_
Dr.Pringleszaterdag 7 juni 2014 @ 14:48
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 14:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Godverdomme Surinaams weer vandaag man _O_
Even hier afkoelen? :D

tor-fo6.jpg
Michhaszaterdag 7 juni 2014 @ 14:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 14:48 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Even hier afkoelen? :D

[ afbeelding ]
Even helemaal weg.
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 14:48 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Even hier afkoelen? :D

[ afbeelding ]
Daar heb ik ingelegen _O_ _O_
Dr.Pringleszaterdag 7 juni 2014 @ 15:17
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 14:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Daar heb ik ingelegen _O_ _O_
_O_
Dr.Pringleszaterdag 7 juni 2014 @ 16:59
Sorry Teun, ik kan je niet toevoegen.

Blijkbaar is 4 vrienden het limiet.

x0v2a1.png
Michhaszaterdag 7 juni 2014 @ 18:21
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 16:59 schreef Dr.Pringles het volgende:
Sorry Teun, ik kan je niet toevoegen.

Blijkbaar is 4 vrienden het limiet.

[ afbeelding ]
_O-
KoningStomazaterdag 7 juni 2014 @ 18:31
Ik ben Gijsbert 35 jaar. Eh zoenga be zoengai bhoendeh geebau poendigeli ges amba se boengasellee
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 19:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 18:31 schreef KoningStoma het volgende:
Ik ben Gijsbert 35 jaar. Eh zoenga be zoengai bhoendeh geebau poendigeli ges amba se boengasellee
Eh, Ok!
KoningStomazaterdag 7 juni 2014 @ 19:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 19:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Eh, Ok!
Ik ben Annemarie, 32.

http://www.luckymedia.nl/luckytv/2010/12/even-voorstellen/
Rossdalezaterdag 7 juni 2014 @ 19:43
Kijken jullie continuum nog trouwens? Moet seizoen 3 nog verder kijken, maar twijfel of ik het nog wel leuk vind of niet :X
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 20:13
quote:
:D
PierreTTzaterdag 7 juni 2014 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 19:43 schreef Rossdale het volgende:
Kijken jullie continuum nog trouwens? Moet seizoen 3 nog verder kijken, maar twijfel of ik het nog wel leuk vind of niet :X
Nooit gekeken
Cliffyzondag 8 juni 2014 @ 00:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 19:43 schreef Rossdale het volgende:
Kijken jullie continuum nog trouwens? Moet seizoen 3 nog verder kijken, maar twijfel of ik het nog wel leuk vind of niet :X
Volgens mij ben ik daar al na 1 ep mee opgehouden..
Michhaszondag 8 juni 2014 @ 01:27
Stukje rochebaron _O_
Kutmanagerzondag 8 juni 2014 @ 01:30
quote:
7s.gif Op zondag 8 juni 2014 01:27 schreef Michhas het volgende:
Stukje rochebaron _O_
Mooi werk. Vandaag ook lekker kaasplankje gedaan met een 6 jaar oude port. O+
Michhaszondag 8 juni 2014 @ 01:35
quote:
6s.gif Op zondag 8 juni 2014 01:30[/url
] schreef [url=http://forum.fok.nl/user/profile/403254]Kutmanager
het volgende:


[..]

Mooi werk. Vandaag ook lekker kaasplankje gedaan met een 6 jaar oude port. O+
Heerlijk O+
PierreTTzondag 8 juni 2014 @ 01:36
quote:
6s.gif Op zondag 8 juni 2014 01:30 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mooi werk. Vandaag ook lekker kaasplankje gedaan met een 6 jaar oude port. O+
Vandaag niks speciaals ;(
KneusTeunzondag 8 juni 2014 @ 12:20
quote:
1s.gif Op zondag 8 juni 2014 01:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vandaag niks speciaals ;(
fapdag
Kutmanagerzondag 8 juni 2014 @ 13:21
2aedd061_CautiousPoliteGarpike.gif
Dr.Pringleszondag 8 juni 2014 @ 13:34
Doet het niet, eppo.
PierreTTzondag 8 juni 2014 @ 16:15
Godverdomme rustig hier
PierreTTzondag 8 juni 2014 @ 16:44
Trouwens, Daan gefeliciteerd *O* *O*
Nick-GizMozondag 8 juni 2014 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 19:43 schreef Rossdale het volgende:
Kijken jullie continuum nog trouwens? Moet seizoen 3 nog verder kijken, maar twijfel of ik het nog wel leuk vind of niet :X
heb s1 nog niet eens af, en dat komt niet vaak voor :P. Freek keek hem ook dacht ik
Sharpdressedmanzondag 8 juni 2014 @ 19:00
quote:
0s.gif Op zondag 8 juni 2014 16:15 schreef PierreTT het volgende:
Godverdomme rustig hier
Komt godverdomme door die klote zon :( 8-)

En natuurlijk zo formule einz
PierreTTzondag 8 juni 2014 @ 22:38
Wat hoor ik nou, is de zus van Teun een hete tante? :o
Cliffyzondag 8 juni 2014 @ 22:43
Seine Crossing in 1080p *O*
Bozz187zondag 8 juni 2014 @ 22:48
quote:
10s.gif Op zondag 8 juni 2014 22:38 schreef PierreTT het volgende:
Wat hoor ik nou, is de zus van Teun een hete tante? :o
up next on mw2sc: the battle of teuns sister.
PierreTTzondag 8 juni 2014 @ 22:50
quote:
1s.gif Op zondag 8 juni 2014 22:48 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

up next on mw2sc: the battle of teuns sister.
_O-
Sharpdressedmanzondag 8 juni 2014 @ 23:14
Pics Teun, pics
Dr.Pringleszondag 8 juni 2014 @ 23:45
quote:
10s.gif Op zondag 8 juni 2014 16:44 schreef PierreTT het volgende:
Trouwens, Daan gefeliciteerd *O* *O*
Wie?
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 00:04
quote:
0s.gif Op zondag 8 juni 2014 23:45 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wie?
Fsmxi!
Michhasmaandag 9 juni 2014 @ 00:05
Halloi.
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 00:17
quote:
7s.gif Op maandag 9 juni 2014 00:05 schreef Michhas het volgende:
Halloi.
:W
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 00:38
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 00:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Fsmxi!
Wie?
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 00:43
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 00:38 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wie?
Quintis

QUINTIS_12.jpg
Nick-GizMomaandag 9 juni 2014 @ 00:47
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 00:48
quote:
:')
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 00:48
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 00:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Quintis

[ afbeelding ]
BF3?
Nick-GizMomaandag 9 juni 2014 @ 00:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 00:48 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

:')

deze dan?
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 01:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 00:48 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

BF3?
Nee, ben bezig
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 02:46
quote:
Ik vind helemaal mooi.

Heb titanfall alleen al 2 maanden niet meer gespeeld. :')
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 10:30
Hoi :W
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 11:39
Studeren.

941430_10151462826521569_331191467_n.jpg
LitmanenAFCAmaandag 9 juni 2014 @ 11:58
Lekker stoppen dan en gaan werken
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 12:06
quote:
9s.gif Op maandag 9 juni 2014 11:39 schreef Kutmanager het volgende:
Studeren.

[ afbeelding ]
Ook net een nacht doorgehaald, op twee uur slaap na :{ :O
Goed, nu wel een week vakantie *O*
Michhasmaandag 9 juni 2014 @ 12:45
h2etuGd.gif
Nick-GizMomaandag 9 juni 2014 @ 13:38
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 14:17
Een primeur jongens. Ik heb voor de eerste keer in pakweg 3 jaar gesport.
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 14:58
quote:
Verrassend genoeg kan ik hier eigenlijk best goed mee leven :D Subwoofer aan en knallen maar :D
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 14:58
quote:
6s.gif Op maandag 9 juni 2014 14:17 schreef Kutmanager het volgende:
Een primeur jongens. Ik heb voor de eerste keer in pakweg 3 jaar gesport.
Wat dan, 20 meter hink-stap-slok?
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 15:11
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 14:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat dan, 20 meter hink-stap-slok?
5 kilometer hardgelopen. Zat dicht tegen een hartaanval aan op de helft. :')
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:13
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

5 kilometer hardgelopen. Zat dicht tegen een hartaanval aan op de helft. :')
Snap ik _O- Beter blijf je gewoon chillen en BF3 doen
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 15:15
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Snap ik _O- Beter blijf je gewoon chillen en BF3 doen
Oh absoluut, maar als ik moet studeren krijg ik altijd de neiging om te gaan sporten. Niet alleen als sog activiteit, maar ook omdat mijn concentratie daarna op de een of andere manier veel beter is.
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:15
quote:
6s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:15 schreef Kutmanager het volgende:
Oh absoluut, maar als ik moet studeren krijg ik altijd de neiging om te gaan sporten. Niet alleen als sog activiteit, maar ook omdat mijn concentratie daarna op de een of andere manier veel beter is.
Oke. Als ik moet studeren krijg ik altijd de neiging om te gaan fappen als sog :9
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 15:16
:')
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:16
quote:
13s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:16 schreef Kutmanager het volgende:
:')
Goed gesprek, nu al. Voel echt dat wij een connectie hebben.
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 15:17
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Goed gesprek, nu al. Voel echt dat wij een connectie hebben.
Ja, goed dat we gematcht hebben op tinder.
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:19
quote:
9s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja, goed dat we gematcht hebben op tinder.
Ik viel meteen op die kale bats van je O+
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 15:20
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik viel meteen op die kale bats van je O+
Dat is niet alles wat ik scheer hoor :9~

:')
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:20
quote:
9s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat is niet alles wat ik scheer hoor :9~

:')
Hohohooooo O+ :*

Ik verveel me man :O
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 15:21
ja ik ga weer studeren. Toedeloe. :')
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:22
quote:
6s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:21 schreef Kutmanager het volgende:
ja ik ga weer studeren. Toedeloe. :')
Ik ga maar eens een peukie roken en verder chillen. Hallekidee :W
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:23
quote:
6s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:21 schreef Kutmanager het volgende:
ja ik ga weer studeren. Toedeloe. :')
Niet teveel fappen met die drie schermen he :9
KneusTeunmaandag 9 juni 2014 @ 15:32
vanavond dus beffen op de PC?
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:36
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:32 schreef KneusTeun het volgende:
vanavond dus beffen op de PC?
Of nu?
Pixellmaandag 9 juni 2014 @ 15:46
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Of nu?
Heb je wel geadd, kan wel ff een potje bf3 doen ofzo :P
Cliffymaandag 9 juni 2014 @ 15:55
Voeg mij ook ff toe: Zjozz
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 15:58
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 01:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, ben bezig
JA, HAD IK AL DOOR. EIKL.
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 15:58
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:58 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

JA, HAD IK AL DOOR. EIKL.
Kom eraan :D
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 16:00
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 15:55 schreef Cliffy het volgende:
Voeg mij ook ff toe: Zjozz
Done ^O^
KneusTeunmaandag 9 juni 2014 @ 16:11
ja met dit weer ga ik niet achter een scherm zitten :( na eten wel weer
Cliffymaandag 9 juni 2014 @ 17:08
Topserver hoor Piet :')
Bozz187maandag 9 juni 2014 @ 17:35
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 16:11 schreef KneusTeun het volgende:
ja met dit weer ga ik niet achter een scherm zitten :( na eten wel weer
nee Klopt, lekker bij de alpine binnen zitten met kit in je oor
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 18:09
pieter, je siert mijn sig.
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 18:14
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 18:09 schreef Kutmanager het volgende:
pieter, je siert mijn sig.
_O- O+
Pixellmaandag 9 juni 2014 @ 18:22
Lekker raketten schieten met piet! Straks maar nog een keer :)
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 18:27
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 18:22 schreef Pixell het volgende:
Lekker raketten schieten met piet! Straks maar nog een keer :)
Niet 2 uur lang. :')

Laatste paar kills nog met c4. _O_
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 18:31
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 18:22 schreef Pixell het volgende:
Lekker raketten schieten met piet! Straks maar nog een keer :)
Boh, wat een pot, 2 uur lang 4000 tickets raketten schieten :D
Nick-GizMomaandag 9 juni 2014 @ 18:57

veel zin in _O_
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 19:06
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 18:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Boh, wat een pot, 2 uur lang 4000 tickets raketten schieten :D
Teamspeak of skype?
Cliffymaandag 9 juni 2014 @ 19:44
quote:
10s.gif Op maandag 9 juni 2014 18:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Boh, wat een pot, 2 uur lang 4000 tickets raketten schieten :D
serieus 4k tickets metro baserape? :o
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 19:44
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 19:44 schreef Cliffy het volgende:

[..]

serieus 4k tickets metro baserape? :o
Nee man later kwamen ze nog mooi terug, 2000 tickets op B zitten matten _O_
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 19:52
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 19:06 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Teamspeak of skype?
Heb ik niet? :{ Een mic dus..
Cliffymaandag 9 juni 2014 @ 19:52
quote:
7s.gif Op maandag 9 juni 2014 19:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee man later kwamen ze nog mooi terug, 2000 tickets op B zitten matten _O_
ik was er na 10 minuten wel klaar mee ;)
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 19:52
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 19:52 schreef Cliffy het volgende:
ik was er na 10 minuten wel klaar mee
Snap ik, maar grootste deel van de pot speelde zich echt af rond B, was echt prachtig :D
Cliffymaandag 9 juni 2014 @ 20:05
quote:
7s.gif Op maandag 9 juni 2014 19:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Snap ik, maar grootste deel van de pot speelde zich echt af rond B, was echt prachtig :D
Toen ik joinde was het wel echt kansloos, snipers, bipod lmgs, rpg, 30mm etc kon echt geen kant op. Heb ook nog geen fatsoenlijke wapens voor range dus maar beetje zitten plinken met die DMRs, toen ik een sv98 oppakte meteen ook 10 kills gemaakt :D
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 20:07
quote:
7s.gif Op maandag 9 juni 2014 19:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Snap ik, maar grootste deel van de pot speelde zich echt af rond B, was echt prachtig :D
Hard gaan met die LMG. :D
PierreTTmaandag 9 juni 2014 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 20:07 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Hard gaan met die LMG. :D
Nee joh, A91 en SMAW, meer heb ik niet nodig :D
KoningStomamaandag 9 juni 2014 @ 20:09
Geen jets bij metro :N
Cliffymaandag 9 juni 2014 @ 20:11
Premium is maar een 10tje nu zie ik :D
Dr.Pringlesmaandag 9 juni 2014 @ 20:12
Is 70% korting toch.
Kutmanagermaandag 9 juni 2014 @ 20:14
Was wel een beste GoT ep. _O_