FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #507] stekkeren met je kadaver!
Bozz187dinsdag 4 maart 2014 @ 07:53
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Michhasdinsdag 4 maart 2014 @ 08:01
Morgen Huug :W
PierreTTdinsdag 4 maart 2014 @ 10:37
Man man man
Bozz187dinsdag 4 maart 2014 @ 11:42
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 08:01 schreef Michhas het volgende:
Morgen Huug :W
goeie morgen
PierreTTdinsdag 4 maart 2014 @ 15:50
Hallo Deutschland, was gibt? Heute oder morgen?
Michhasdinsdag 4 maart 2014 @ 16:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 15:50 schreef PierreTT het volgende:
Hallo Deutschland, was gibt? Heute oder morgen?
Nee hoor.
PierreTTdinsdag 4 maart 2014 @ 16:10
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 16:08 schreef Michhas het volgende:

[..]

Nee hoor.
Bron?
Bozz187dinsdag 4 maart 2014 @ 16:45
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 16:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bron?
DeBron_logo.jpg
Dr.Pringlesdinsdag 4 maart 2014 @ 16:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 15:50 schreef PierreTT het volgende:
Hallo Deutschland, was gibt? Heute oder morgen?
Ouwe gouwe. Hahshwhavatsfg mos vervelend
Kutmanagerdinsdag 4 maart 2014 @ 17:12
Kamertje zit eraan te komen Pjotr. *O*
PierreTTdinsdag 4 maart 2014 @ 17:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 16:51 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ouwe gouwe. Hahshwhavatsfg mos vervelend
Deze Mo nigga Mo vervelend duseeeehhhh
PierreTTdinsdag 4 maart 2014 @ 17:18
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 17:12 schreef Kutmanager het volgende:
Kamertje zit eraan te komen Pjotr. *O*
Oh toch gelukt? Goede zaak :)
Kutmanagerdinsdag 4 maart 2014 @ 17:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 17:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh toch gelukt? Goede zaak :)
Nouja nog niet zeker, maar 1 van de 2 is al afgehaakt dus wie weet lukt het nog ook.
PierreTTdinsdag 4 maart 2014 @ 18:28
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 17:30 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nouja nog niet zeker, maar 1 van de 2 is al afgehaakt dus wie weet lukt het nog ook.
Zou niet slecht zijn :)
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 14:48
1655921_620362488013722_673235685_n.jpg
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 14:53
stuur maar langs ;)
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 14:56
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 14:53 schreef KneusTeun het volgende:
stuur maar langs ;)
Grapjas. Ik denk dat ik deze toch zelf zou houden.
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:04
tn_Posted-On-Shock-Mnasion-22.jpg
Alleen dan hopen dat er wat moois onderuit komt ;)
Rossdalewoensdag 5 maart 2014 @ 15:12
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:04 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Alleen dan hopen dat er wat moois onderuit komt ;)
Lijkt wel een minibike op die foto :D
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:17
quote:
3s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lijkt wel een minibike op die foto :D
Die R's van yamahahaha zijn ook mini. Dingen zijn gemaakt voor Japanners en Hugo ;)
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:17 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Die R's van yamahahaha zijn ook mini. Dingen zijn gemaakt voor Japanners en Hugo ;)
Heeft een bredere wielbasis dan CBR600
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:34
quote:
6s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:28 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Heeft een bredere wielbasis dan CBR600
dus? CBR is ook een mini fiets.
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 15:39
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:34 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

dus? CBR is ook een mini fiets.
Ja, je kan het moeilijk gaan vergelijken met iets anders dan een superbike natuurlijk. ;)
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:40
quote:
14s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja, je kan het moeilijk gaan vergelijken met iets anders dan een superbike natuurlijk. ;)
BMW s1000RR
KoningStomawoensdag 5 maart 2014 @ 15:43
Recept oudste kaas ter wereld achterhaald

Dat is pas oude kaas.
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 15:43
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:40 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

BMW s1000RR
Ja, dat ding is 3, 4 keer zo duur?
LitmanenAFCAwoensdag 5 maart 2014 @ 15:44
$_84.JPG
Rossdalewoensdag 5 maart 2014 @ 15:47
3tsjTkS.jpg
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:49
P9160092.JPG
tliciouzwoensdag 5 maart 2014 @ 15:51
quote:
Hmm wat zou er gebeuren als daar een ijsblokje tussen valt.
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 15:52
quote:
9s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:51 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Hmm wat zou er gebeuren als daar een ijsblokje tussen valt.
Leuk grapje man.
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:54
quote:
9s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:51 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Hmm wat zou er gebeuren als daar een ijsblokje tussen valt.
test het uit ;)
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 15:57
Mooie CBR
maxresdefault.jpg
Michhaswoensdag 5 maart 2014 @ 16:00
WOW WAT EEN DIKKE BORSTEN
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 16:05

2G's tegen je flikker aan bij het wegrijden. _O_ _O_
tliciouzwoensdag 5 maart 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:54 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

test het uit ;)
Nee bedankt, ze is blond.
Nick-GizMowoensdag 5 maart 2014 @ 16:33
quote:
14s.gif Op woensdag 5 maart 2014 16:10 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee bedankt, ze is blond.
je moet ook geen restjes van maurice willen
PierreTTwoensdag 5 maart 2014 @ 16:43
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:49 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
:D _O_
PierreTTwoensdag 5 maart 2014 @ 16:44
quote:
:D
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 17:10
quote:
14s.gif Op woensdag 5 maart 2014 16:10 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee bedankt, ze is blond.
Nee je kan het bij je zelf testen toch?
Neem aan dat je fully equiped bent :P
Rossdalewoensdag 5 maart 2014 @ 17:29
quote:
14s.gif Op woensdag 5 maart 2014 16:10 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee bedankt, ze is blond.
Bij blonde meiden werkt dat anders dan bij niet blonde? Dat is me nog nooit opgevallen :o
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 17:29
manmanman
KneusTeunwoensdag 5 maart 2014 @ 18:01
Stick of thruth is best wel vermakelijke game! hoewel ik het normaal niet zo heel erg op southpark heb.
tliciouzwoensdag 5 maart 2014 @ 18:35
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 17:10 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Nee je kan het bij je zelf testen toch?
Neem aan dat je fully equiped bent :P
Bij mij smelt het wel hoor.
Nick-GizMowoensdag 5 maart 2014 @ 19:58
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 18:01 schreef KneusTeun het volgende:
Stick of thruth is best wel vermakelijke game! hoewel ik het normaal niet zo heel erg op southpark heb.
Ja is wel tof idd
LitmanenAFCAwoensdag 5 maart 2014 @ 20:10
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 18:01 schreef KneusTeun het volgende:
Stick of thruth is best wel vermakelijke game! hoewel ik het normaal niet zo heel erg op southpark heb.
Zou er bijna mijn 360 voor aansluiten
KoningStomawoensdag 5 maart 2014 @ 20:19
Leuk spelletje ja. Maakt het wachten op Titanfall wat leuker.
LitmanenAFCAwoensdag 5 maart 2014 @ 20:26
Oh god nee stoma is hyped voor Titanfall
Kutmanagerwoensdag 5 maart 2014 @ 21:38
quote:
6s.gif Op woensdag 5 maart 2014 18:35 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Bij mij smelt het wel hoor.
tyROdzN.gif
HahaOhWowHaddock.jpg?1326054942
Dr.Pringleswoensdag 5 maart 2014 @ 22:47
quote:
6s.gif Op woensdag 5 maart 2014 18:35 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Bij mij smelt het wel hoor.
Bij mij ook.
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 00:06
quote:
1s.gif Op woensdag 5 maart 2014 22:47 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Bij mij ook.
Zat er al op te wachten. :')
PierreTTdonderdag 6 maart 2014 @ 00:10
quote:
6s.gif Op donderdag 6 maart 2014 00:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zat er al op te wachten. :')
:')
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 00:27
Hugo mag wel weer wat nieuwe naakt picca's van Tams op de whatsapp gooien
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 00:34
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 00:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Hugo mag wel weer wat nieuwe naakt picca's van Tams op de whatsapp gooien
Dan moet hij wel ff wachten tot ik mijn nieuwe telefoon heb, die heeft 32 GB opslag ruimte (genoeg voor al haar naakt foto's :P )
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 01:13
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 00:34 schreef badboynova het volgende:

[..]

Dan moet hij wel ff wachten tot ik mijn nieuwe telefoon heb, die heeft 32 GB opslag ruimte (genoeg voor al haar naakt foto's :P )
Wat voor iets heb je besteld?
Fsmxidonderdag 6 maart 2014 @ 06:28
Sedert het zesde uur dezer dag niet meer de slaap kunnen vatten ;_;
Rossdaledonderdag 6 maart 2014 @ 07:44
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 00:34 schreef badboynova het volgende:

[..]

Dan moet hij wel ff wachten tot ik mijn nieuwe telefoon heb, die heeft 32 GB opslag ruimte (genoeg voor al haar naakt foto's :P )
Yo momma is so fat, to store one of her nude pictures you need at least a 32 GB storage drive!
PierreTTdonderdag 6 maart 2014 @ 08:49
:W
Dr.Pringlesdonderdag 6 maart 2014 @ 09:01
Met je carnaval bakkes
Michhasdonderdag 6 maart 2014 @ 09:36
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 09:01 schreef Dr.Pringles het volgende:
Met je carnaval bakkes
Dr.Peen
PierreTTdonderdag 6 maart 2014 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 09:01 schreef Dr.Pringles het volgende:
Met je carnaval bakkes
:W
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 11:09
quote:
6s.gif Op donderdag 6 maart 2014 01:13 schreef Kutmanager het volgende:

Wat voor iets heb je besteld?
Ga voor een gele Nokia Lumia 1020.

Motivatie:

Moest Windows phone zijn (heb nu een htc Titan met Wp 7.8 en dat werkt goed)
De 1020 is in hardware de second best thing op het Wp platform op het moment.
Het beste is nu de 1520 als je hardware vergelijkt maar deze is echt monsterlijk groot en valt om die reden af ;( .

[..]
quote:
3s.gif Op donderdag 6 maart 2014 07:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Yo momma is so fat, to store one of her nude pictures you need at least a 32 GB storage drive!
_O- Gelukkig krijg je nog 7 GB cloud opslag erbij voor andere foto's :D
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 11:11
Windowsphone :'(
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:11 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Windowsphone :'(
ja??????????
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 11:44
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:09 schreef badboynova het volgende:

[..]

Ga voor een gele Nokia Lumia 1020.

Motivatie:

Moest Windows phone zijn (heb nu een htc Titan met Wp 7.8 en dat werkt goed)
De 1020 is in hardware de second best thing op het Wp platform op het moment.
Het beste is nu de 1520 als je hardware vergelijkt maar deze is echt monsterlijk groot en valt om die reden af ;( .

[..]

[..]

_O- Gelukkig krijg je nog 7 GB cloud opslag erbij voor andere foto's :D
Maar jij hebt volgens mij ook monsterlijk grote klauwen dus mss werkt dat juist wel.

Of heb ik het nou helemaal mis? Ik heb altijd de indruk dat jij echt een beer bent.
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 11:48
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:18 schreef badboynova het volgende:

[..]

ja??????????
2 Lumia's gehad en die waren 2 keer kut
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 11:55
quote:
10s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:44 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Maar jij hebt volgens mij ook monsterlijk grote klauwen dus mss werkt dat juist wel.

Of heb ik het nou helemaal mis? Ik heb altijd de indruk dat jij echt een beer bent.
you are confusing me with Dr Pringels, he is the real chicken swa ;)
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 11:58
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:48 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

2 Lumia's gehad en die waren 2 keer kut
welke?

Na lang vergelijken komt die lumia 1020 het beste uit de test voor mij. Had wel liever een telefoon gehad die net zo stevig is als mijn huidige HTC Titan maar die zijn er op dit moment niet (10-3-14 loopt mijn contract af, dus kan niet langer wachten).
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 12:03
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:58 schreef badboynova het volgende:

[..]

welke?

Na lang vergelijken komt die lumia 1020 het beste uit de test voor mij. Had wel liever een telefoon gehad die net zo stevig is als mijn huidige HTC Titan maar die zijn er op dit moment niet (10-3-14 loopt mijn contract af, dus kan niet langer wachten).
Dat is denk ik al 3 jaar geleden man _O-
KneusTeundonderdag 6 maart 2014 @ 12:46
geïmporteerde Xbox one's worden niet meer gerepareerd :')
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 12:47
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 12:46 schreef KneusTeun het volgende:
geïmporteerde Xbox one's worden niet meer gerepareerd :')
Probeer het nog eens Teun
KneusTeundonderdag 6 maart 2014 @ 13:03
stond dat je dan terug naar Duitsland moet ofzo?
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 13:08
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:03 schreef KneusTeun het volgende:
stond dat je dan terug naar Duitsland moet ofzo?
Dat klopt dan weer wel, maar dan worden ze gewoon gerepareerd.
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 13:20
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 12:46 schreef KneusTeun het volgende:
geïmporteerde Xbox one's worden niet meer gerepareerd :')
niet lullen, heb garantie tot maart 2016 wat gewoon loopt via MS NL. En heb al 2 nieuwe headsets binnen gekregen

quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:03 schreef KneusTeun het volgende:
stond dat je dan terug naar Duitsland moet ofzo?
sticker uitprinten en in een doos doen, en ze komen hem gewoon ophalen
Rossdaledonderdag 6 maart 2014 @ 13:22
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:20 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

niet lullen, heb garantie tot maart 2016 wat gewoon loopt via MS NL. En heb al 2 nieuwe headsets binnen gekregen

Is MS een paar dagen geleden mee stopt
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 13:43
quote:
3s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Is MS een paar dagen geleden mee stopt
Wel meteen gelezen dat het tijdelijk is? Niks aan de hand dus
KoningStomadonderdag 6 maart 2014 @ 13:44
Hoe smaakt dat nou? Die reet van MS?
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:44 schreef KoningStoma het volgende:
Hoe smaakt dat nou? Die reet van MS?
Niet anders als die van DICE
KoningStomadonderdag 6 maart 2014 @ 13:50
Vast, maar nu weten we nog niet hoe het smaakt.
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 13:53
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:50 schreef KoningStoma het volgende:
Vast, maar nu weten we nog niet hoe het smaakt.
jawel,dat weet je dus wel
KoningStomadonderdag 6 maart 2014 @ 13:54
Nee. Vertel.
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 13:55
Proef die van DICE nog maar een keer, dan heb je meteen je antwoord
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 13:56
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 12:46 schreef KneusTeun het volgende:
geïmporteerde Xbox one's worden niet meer gerepareerd :')
Er is weer met een stront emmer gerammeld, en stoma komt aan met spuit 11 nieuws.
KoningStomadonderdag 6 maart 2014 @ 13:58
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:55 schreef Nick-GizMo het volgende:
Proef die van DICE nog maar een keer, dan heb je meteen je antwoord
Jij moet het weten.

quote:
1s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:56 schreef badboynova het volgende:

[..]

Er is weer met een stront emmer gerammeld, en stoma komt aan met spuit 11 nieuws.
tumblr_m5410opBZS1rr66wko1_500.gif
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 14:01
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:58 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Jij moet het weten.

[..]

[ afbeelding ]
Als ik het wist,had ik je wel een antwoord gegeven he?
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 14:10
:')
Dr.Pringlesdonderdag 6 maart 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:55 schreef badboynova het volgende:

[..]

you are confusing me with Dr Pringels, he is the real chicken swa ;)
Maar ik ben geen beer. Zet mij naast Pierre en ik lijk op een dwerg.
Dr.Pringlesdonderdag 6 maart 2014 @ 14:33
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:18 schreef badboynova het volgende:

[..]

ja??????????
plank
mis
slaat
auw
faal
haas
Rossdaledonderdag 6 maart 2014 @ 15:40
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:43 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Wel meteen gelezen dat het tijdelijk is? Niks aan de hand dus
Tijdelijk tot de One in NL officieel uit is ja. Dus geïmporteerde units worden niet meer in NL gefixt.
LitmanenAFCAdonderdag 6 maart 2014 @ 16:07
quote:
3s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tijdelijk tot de One in NL officieel uit is ja. Dus geïmporteerde units worden niet meer in NL gefixt.
Deden ze bij release ook al niet. Nadeel van dingen importeren zullen we maar zeggen.
PierreTTdonderdag 6 maart 2014 @ 16:53
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:32 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Maar ik ben geen beer. Zet mij naast Pierre en ik lijk op een dwerg.
Naast Michhas, die man is helemaal immens :D
PierreTTdonderdag 6 maart 2014 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:32 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Maar ik ben geen beer. Zet mij naast Pierre en ik lijk op een dwerg.
Maar wij schelen waarschijnlijk nog wel een kilo of 40, aangenomen dat je 50 weegt :D
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 18:04
quote:
10s.gif Op donderdag 6 maart 2014 16:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Naast Michhas, die man is helemaal immens :D
Nee, Stef dan.

En ik tik tegenwoordig ook gewoon prima de 87 kilo aan 's-avonds. :')
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 18:15
quote:
3s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tijdelijk tot de One in NL officieel uit is ja. Dus geïmporteerde units worden niet meer in NL gefixt.
Niks nieuws, hoop gezever om niks ^O^
Nick-GizModonderdag 6 maart 2014 @ 18:19
quote:
Estimado Nick,

Gracias por tu compra en Microsoft realizada el 03/05/2014. Se han enviado los siguientes productos. Si has pagado con tarjeta de crédito, se le han hecho los cargos a dicha tarjeta.

Te enviamos este pedido a través del transportista preferido de Microsoft usando el número o números de seguimiento indicados a continuación.
Maar dan wel in het Nederlands dit erbij zetten :

quote:
Waar is mijn pakket?
Traceer een pakket via UPS
Zo te zien is het trackingnummer blablahoopcijfersenletters.
zo te zien _O- _O-
KneusTeundonderdag 6 maart 2014 @ 18:27
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:44 schreef KoningStoma het volgende:
Hoe smaakt dat nou? Die reet van MS?
63.gif
44.gif
Dr.Pringlesdonderdag 6 maart 2014 @ 18:30
quote:
10s.gif Op donderdag 6 maart 2014 18:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee, Stef dan.

En ik tik tegenwoordig ook gewoon prima de 87 kilo aan 's-avonds. :')
Ja, maar de helft daarvan is je neus.

SPOILER
iemand moest het doen..
KneusTeundonderdag 6 maart 2014 @ 22:02
keuringsdienst van waarde over kaas!
badboynovadonderdag 6 maart 2014 @ 23:09
quote:
10s.gif Op donderdag 6 maart 2014 18:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee, Stef dan.

En ik tik tegenwoordig ook gewoon prima de 87 kilo aan 's-avonds. :')
En als je al die muntjes uit je broekzak haalt, dan blijft er maar 65 kilo over :P

SPOILER
Ook dit moest iemand doen :+
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 23:30
quote:
10s.gif Op donderdag 6 maart 2014 18:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ja, maar de helft daarvan is je neus.

SPOILER
iemand moest het doen..
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 23:09 schreef badboynova het volgende:

[..]

En als je al die muntjes uit je broekzak haalt, dan blijft er maar 65 kilo over :P

SPOILER
Ook dit moest iemand doen :+
Wat een kneuzenkermis. Ik ga mijn verdriet wegzuipen.
Kutmanagerdonderdag 6 maart 2014 @ 23:31
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 18:27 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
_O- :')
KoningStomavrijdag 7 maart 2014 @ 04:04
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 18:27 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
BGEsu8o.gif
Rossdalevrijdag 7 maart 2014 @ 08:53
quote:
10s.gif Op donderdag 6 maart 2014 23:30 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[..]

Wat een kneuzenkermis. Ik ga mijn verdriet wegzuipen.
Wooooooow, slow down Maurice :{w
PierreTTvrijdag 7 maart 2014 @ 11:18
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 08:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Wooooooow, slow down Maurice :{w
He came in here tonight, raving!
Tutudududeludeluuuuuu
Rossdalevrijdag 7 maart 2014 @ 14:43
Deze man weet hoe je moet laptoppen :D

RmSsGpI.jpg
PierreTTvrijdag 7 maart 2014 @ 14:49
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 14:43 schreef Rossdale het volgende:
Deze man weet hoe je moet laptoppen :D

[ afbeelding ]
Dus :')
Kutmanagervrijdag 7 maart 2014 @ 16:12
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 08:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Wooooooow, slow down Maurice :{w
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 11:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

He came in here tonight, raving!
Tutudududeludeluuuuuu
Vanavond haartjes er weer eens afhalen. Helemaal.
PierreTTvrijdag 7 maart 2014 @ 16:13
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 16:12 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[..]

Vanavond haartjes er weer eens afhalen. Helemaal.
Pics before and after
Kutmanagervrijdag 7 maart 2014 @ 16:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 16:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pics before and after
Die zijn volgens mij wel op facebook te vinden van vorige keer.
PierreTTvrijdag 7 maart 2014 @ 16:14
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 16:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Die zijn volgens mij wel op facebook te vinden van vorige keer.
In dat geval, geen pics aub
LitmanenAFCAvrijdag 7 maart 2014 @ 18:54
Doe maar niet Maurice het ziet er niet uit namelijk
LitmanenAFCAvrijdag 7 maart 2014 @ 19:36
https://soundcloud.com/scottmelker/the-melker-project-bone-thugs

^O^
Kutmanagervrijdag 7 maart 2014 @ 20:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 18:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Doe maar niet Maurice het ziet er niet uit namelijk
En ondertussen mijn rotkop wel groot in beeld op je profielfoto. :')
LitmanenAFCAvrijdag 7 maart 2014 @ 20:36
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 20:35 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

En ondertussen mijn rotkop wel groot in beeld op je profielfoto. :')
Maar laat mooi opscheertje staan mangggggggggggg heb nog wel een adresje voor een goede kapper
Sharpdressedmanvrijdag 7 maart 2014 @ 22:41
Pics van je...
Dr.Pringlesvrijdag 7 maart 2014 @ 23:32
Maurice's nieuwe look.

4acc60e7c3_1378813748_De-Duitse-mat__list-noup.jpg
Kutmanagerzaterdag 8 maart 2014 @ 05:40
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 maart 2014 22:41 schreef Sharpdressedman het volgende:
Pics van je...
Dickpics? Die zijn gereserveerd voor Tamara natuurlijk. Man, die wil nooit meer iets anders als ze de mijne ziet.
Stickertjezaterdag 8 maart 2014 @ 05:41
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dickpics? Die zijn gereserveerd voor Tamara natuurlijk. Man, die wil nooit meer iets anders als ze de mijne ziet.
Hoi, ik ben Tamara.. Kom maar op met die pics :9
Kutmanagerzaterdag 8 maart 2014 @ 05:42
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:41 schreef Stickertje het volgende:

[..]

Hoi, ik ben Tamara.. Kom maar op met die pics :9
Wie ben jij nou weer? :')
Stickertjezaterdag 8 maart 2014 @ 05:42
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wie ben jij nou weer? :')
Dat zeg ik toch.. Tamara :(
Pics of ik ga weer
Kutmanagerzaterdag 8 maart 2014 @ 05:43
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:42 schreef Stickertje het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch.. Tamara :(
Pics of ik ga weer
oke doei.
Stickertjezaterdag 8 maart 2014 @ 05:44
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:43 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

oke doei.
-O-
Je bent ook niet aan van de gezelligste :')
Wat een wonder zit je hier in je eentje in een SC
Kutmanagerzaterdag 8 maart 2014 @ 05:45
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:44 schreef Stickertje het volgende:

[..]

-O-
Je bent ook niet aan van de gezelligste :')
Wat een wonder zit je hier in je eentje in een SC
ja echt he.
Michhaszaterdag 8 maart 2014 @ 08:14
PierreTTzaterdag 8 maart 2014 @ 10:56
quote:
;(
Michhaszaterdag 8 maart 2014 @ 11:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 10:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

;(
^^
PierreTTzaterdag 8 maart 2014 @ 11:17
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 11:12 schreef Michhas het volgende:

[..]

^^
:9
Dr.Pringleszaterdag 8 maart 2014 @ 11:36
(.)(.)
Michhaszaterdag 8 maart 2014 @ 11:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 11:36 schreef Dr.Pringles het volgende:
(.)(.)
Pront hoor.
Dr.Pringleszaterdag 8 maart 2014 @ 11:59
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 11:56 schreef Michhas het volgende:

[..]

Pront hoor.
2a0nc01.gif
Kutmanagerzaterdag 8 maart 2014 @ 13:22

Niels over 6 jaar.

running around the house like it's North-Korea and he's Kim Jong fucking Il.
KoningStomazaterdag 8 maart 2014 @ 18:05
i kheb een montage gemaakt

PierreTTzondag 9 maart 2014 @ 12:04
Zon, terras, Erdinger
Fsmxizondag 9 maart 2014 @ 12:32
Zon, gordijn pc bedoel je toch?
PierreTTzondag 9 maart 2014 @ 12:56
quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 12:32 schreef Fsmxi het volgende:
Zon, gordijn pc bedoel je toch?
Nee mien jong, zo werkt het niet :') Naar buiten met je langharige hippiehoofd!
LitmanenAFCAzondag 9 maart 2014 @ 13:03
Buiten :r
Michhaszondag 9 maart 2014 @ 13:12
quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 12:32 schreef Fsmxi het volgende:
Zon, gordijn pc bedoel je toch?
Dit. Zometeen Diablo 3 weer aan slingeren O+
LitmanenAFCAzondag 9 maart 2014 @ 13:13
quote:
1s.gif Op zondag 9 maart 2014 13:12 schreef Michhas het volgende:

[..]

Dit. Zometeen Diablo 3 weer aan slingeren O+
Is het wat na de patch?
Michhaszondag 9 maart 2014 @ 13:15
quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 13:13 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Is het wat na de patch?
Ja man. Vind het persoonlijk echt een stuk beter allemaal. Binnenkort komt de expansion ook uit. Ze blazen de game op dit moment echt nieuw leven in.
LitmanenAFCAzondag 9 maart 2014 @ 13:17
quote:
1s.gif Op zondag 9 maart 2014 13:15 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ja man. Vind het persoonlijk echt een stuk beter allemaal. Binnenkort komt de expansion ook uit. Ze blazen de game op dit moment echt nieuw leven in.
Nice
Rossdalezondag 9 maart 2014 @ 13:21
quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 12:04 schreef PierreTT het volgende:
Zon, terras, Erdinger
Ik wil ook :'(
Kutmanagerzondag 9 maart 2014 @ 13:31
Lekker in je onderbroek op de bank op het balkon liggen. _O_ _O_ _O_
KoningStomazondag 9 maart 2014 @ 14:11
quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 12:32 schreef Fsmxi het volgende:
Zon, gordijn pc bedoel je toch?
Heerlijk. De geur van het warme stof op de vensterbank.
PierreTTzondag 9 maart 2014 @ 14:29
quote:
1s.gif Op zondag 9 maart 2014 13:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik wil ook :'(
Maar poepmans verhindert het?
Fsmxizondag 9 maart 2014 @ 14:48
Lcpspje.gif
Rossdalezondag 9 maart 2014 @ 15:18
quote:
10s.gif Op zondag 9 maart 2014 14:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Maar poepmans verhindert het?
Papadag inderdaad :P

Dus het blijft bij een hoegaarden in de achtertuin, met de kleine man.
Nick-GizMozondag 9 maart 2014 @ 19:32
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 05:41 schreef Stickertje het volgende:

[..]

Hoi, ik ben Tamara.. Kom maar op met die pics :9
smooth

quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 14:48 schreef Fsmxi het volgende:
[ afbeelding ]
PierreTTmaandag 10 maart 2014 @ 10:53
Bam, lekker weer ^O^
KneusTeunmaandag 10 maart 2014 @ 11:31
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 10:53 schreef PierreTT het volgende:
Bam, lekker weer ^O^
al een weekje he ;) of kom je vandaag voor het eerst sinds carnaval onder de dekens vandaan?
PierreTTmaandag 10 maart 2014 @ 12:15
quote:
1s.gif Op maandag 10 maart 2014 11:31 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

al een weekje he ;) of kom je vandaag voor het eerst sinds carnaval onder de dekens vandaan?
Haha nee sowieso niet, college gaat gewoon door zonder vakantie ;(
PierreTTmaandag 10 maart 2014 @ 14:57
In Brabant is het stukken warmer ;(
Pixelldinsdag 11 maart 2014 @ 02:20
Wel geinig dat titanfall
Rossdaledinsdag 11 maart 2014 @ 06:50
Iemand een betakey voor project spark op de Xbox One hebben? Ik heb er zelf weinig aan ;)
Michhasdinsdag 11 maart 2014 @ 06:51
Goedemorgen :W
Bozz187dinsdag 11 maart 2014 @ 06:55
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 06:51 schreef Michhas het volgende:
Goedemorgen :W
goedemorgen :W
Michhasdinsdag 11 maart 2014 @ 07:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 06:55 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

goedemorgen :W
EYSScVp.gif
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 08:24
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 06:51 schreef Michhas het volgende:
Goedemorgen :W
:W
Nick-GizModinsdag 11 maart 2014 @ 09:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 06:50 schreef Rossdale het volgende:
Iemand een betakey voor project spark op de Xbox One hebben? Ik heb er zelf weinig aan ;)
Heb ik al :P
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 09:48
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 07:12 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
http://www.anchormanfilm.(...)s.php#pants_no_pants
Rossdaledinsdag 11 maart 2014 @ 11:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 09:36 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Heb ik al :P
NOU DAN NIET HE NICK! SJONGEJONGEJONGEJONGEJONGE!
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 11:47
Dat is toch een open beta?
Rossdaledinsdag 11 maart 2014 @ 11:48
Geen idee, kreeg er een mailtje van. Dus ik dacht ik vraag of jullie interesse hebben. Zit een beta-code voor de One in iig
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 11:49
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 11:48 schreef Rossdale het volgende:
Geen idee, kreeg er een mailtje van. Dus ik dacht ik vraag of jullie interesse hebben. Zit een beta-code voor de One in iig
Mij maak je er iig niet blij mee en ik gok Gertje ook niet ;)
Michhasdinsdag 11 maart 2014 @ 11:57
quote:
_O-
Nick-GizModinsdag 11 maart 2014 @ 12:16
quote:
16s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 11:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

NOU DAN NIET HE NICK! SJONGEJONGEJONGEJONGEJONGE!
SORRY ;(

quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 11:47 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Dat is toch een open beta?
Ja open om te downloaden, en dan vragen ze om een code :P
Nick-GizModinsdag 11 maart 2014 @ 12:18
soldmayor liveeeee
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 12:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:16 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

SORRY ;(

[..]

Ja open om te downloaden, en dan vragen ze om een code :P
Oh is dat weer iets nieuws :')
Nick-GizModinsdag 11 maart 2014 @ 12:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oh is dat weer iets nieuws :')
Jup en je kan ook meteen geld uitgeven om langer te spelen, ook weer iets nieuws :')
SoldMayordinsdag 11 maart 2014 @ 12:38
http://www.twitch.tv/soldmayor

OMG TITANFALL!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o
Rossdaledinsdag 11 maart 2014 @ 12:39
Own youth _O-
Rossdaledinsdag 11 maart 2014 @ 12:41
DOE EENS WAT JE WORDT GEKICKED!
SoldMayordinsdag 11 maart 2014 @ 12:43
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:41 schreef Rossdale het volgende:
DOE EENS WAT JE WORDT GEKICKED!
Ja moest ff koffie drinken. :D
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:43 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ja moest ff koffie drinken. :D
_O-
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 13:48
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:41 schreef Rossdale het volgende:
DOE EENS WAT JE WORDT GEKICKED!
1796467_627759383940699_552057851_n.jpg

Om het goed te maken.
Michhasdinsdag 11 maart 2014 @ 14:35
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 13:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Om het goed te maken.
Huge knockers.
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 15:19

HELEMAAL KAPOTGAAN
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 15:20
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 14:35 schreef Michhas het volgende:

[..]

Huge knockers.
Bazooka's
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 15:41
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 15:19 schreef Kutmanager het volgende:

HELEMAAL KAPOTGAAN
HELEMAAL LOS IEDEREEN HE-LE-MAAL LOS
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 15:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 15:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

HELEMAAL LOS IEDEREEN HE-LE-MAAL LOS
sowieso op een stickje meenemen naar de boeka volgende keer.
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 15:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 15:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

sowieso op een stickje meenemen naar de boeka volgende keer.
IK VERSTA JE NIET IK BEN COMPLEET UIT MIJN PLAAT AAN HET GAAN
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 15:57
tumblr_lz7voq9Qi01qjk64xo1_500.gif

tumblr_m7353ibDQ51rwoif0o1_500.gif

tumblr_mcuzinRmXI1rjn8jjo1_500.gif

tumblr_lzark0L5DR1r552ezo1_500.gif
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 16:15
party-hard_o_136414.jpg
tumblr_m7hi4dtf8O1r63v09o1_1280.gif
tumblr_m8dly2pZ1D1r63v09o1_250.gif
raving.gif
Raving_9cd4e2_2073066.gif
tumblr_m7jgbdnKWg1qayiwuo1_500.gif
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 16:17
quote:
Die onderste gaat op de maat van mijn muziek nu _O-
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 16:18
Maurice raving _O- _O- _O-
Rossdaledinsdag 11 maart 2014 @ 16:23
Everyone knows her father's a lunatic
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 16:33
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:23 schreef Rossdale het volgende:
Everyone knows her father's a lunatic
Woooow, slow down Maurice!
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 16:53

POMPEN MET MN BOI PRINGLES IN DE CLUB ALMERE NOORD REPRESENT
badboynovadinsdag 11 maart 2014 @ 18:35
Rossdale iets voor jouw en de poepmachine? :D
Dr.Pringlesdinsdag 11 maart 2014 @ 20:04
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 13:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Om het goed te maken.
Hoi Tams.
Dr.Pringlesdinsdag 11 maart 2014 @ 20:04
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:53 schreef PierreTT het volgende:

POMPEN MET MN BOI PRINGLES IN DE CLUB ALMERE NOORD REPRESENT
RE-PRESENT! WHAT U KNOW ABOUT THAT!
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 23:18
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:23 schreef Rossdale het volgende:
Everyone knows her father's a lunatic
GEWELDIG JA TOG??? LKKR POMPEN
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 23:20
http://www.dumpert.nl/med(...)es_op_hun_best_.html

0:40
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 23:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 20:04 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

RE-PRESENT! WHAT U KNOW ABOUT THAT!
OK OK BAM BAM HARD GAAN OP DE NINETIES HITS VAN DJ MAURICE VOEL DIE BEAT HANDEN IN DE LUCHT SLAGROOM TEGEN DE MUREN
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 23:23
Lekker daggeren
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 23:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Lekker daggeren
Bubbling party dit dat :D
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 23:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bubbling party dit dat :D
Kom maar met me fiben Piet
Kutmanagerdinsdag 11 maart 2014 @ 23:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Lekker daggeren
Hoe kan jij nou weer daggeren, er hangt een buik voor je lul.

SPOILER
troll_7ee41e_2334249.gif
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 23:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Kom maar met me fiben Piet
Je weet zelf hele tent rondhakken :D
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 23:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Je weet zelf hele tent rondhakken :D
Mooie avond _O_

Moeten binnenkort weer eens even af gaan pilsen of sushi kanen piet of beide misschien wel dat lijkt me het beste :D
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 23:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mooie avond _O_

Moeten binnenkort weer eens even af gaan pilsen of sushi kanen piet of beide misschien wel dat lijkt me het beste :D
Geen slecht plan ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 23:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Geen slecht plan ^O^
Volgende week is voor mij wel een optie weken daarna zitten goed vol
PierreTTdinsdag 11 maart 2014 @ 23:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Volgende week is voor mij wel een optie weken daarna zitten goed vol
Moet even kijken ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 11 maart 2014 @ 23:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 23:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Moet even kijken ^O^
Laat maar horen
Dr.Pringleswoensdag 12 maart 2014 @ 08:08
Voor de mofo met de gefuckte cashflow.
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 08:38
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:08 schreef Dr.Pringles het volgende:
Voor de mofo met de gefuckte cashflow.
Buffalo soldier :W
Rossdalewoensdag 12 maart 2014 @ 12:48
Ik vind het knap dat ze Facebook gewoon nòg kutter hebben kunnen maken... ongelofeloos
Michhaswoensdag 12 maart 2014 @ 12:52
quote:
3s.gif Op woensdag 12 maart 2014 12:48 schreef Rossdale het volgende:
Ik vind het knap dat ze Facebook gewoon nòg kutter hebben kunnen maken... ongelofeloos
Unbelievelul.
LitmanenAFCAwoensdag 12 maart 2014 @ 12:53
Het is je boy Michhas hangend op de straathoek
Strak in zijn skinnyjeans voor die frisse look
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 13:01
titanfall aan het preloaden. w/
SoldMayorwoensdag 12 maart 2014 @ 13:51
Titanfall werkt.

Best apart dat er tegenwoordig iets uit komt wat meteen vanaf het begin werkt.
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 13:51 schreef SoldMayor het volgende:
Titanfall werkt.

Best apart dat er tegenwoordig iets uit komt wat meteen vanaf het begin werkt.
Zelfs in de Bèta heb ik in 8 uur tijd geen bug ontdekt. :')
Nick-GizMowoensdag 12 maart 2014 @ 14:24
quote:
14s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zelfs in de Bèta heb ik in 8 uur tijd geen bug ontdekt. :')
Kon gister gewoon in een doos zitten, maar weet de map niet meer :')
SoldMayorwoensdag 12 maart 2014 @ 14:29
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:24 schreef Nick-GizMo het volgende:
Kon gister gewoon in een doos zitten, maar weet de map niet meer
Zit je tenminste ook eens in een doos he.
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 14:35
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Zit je tenminste ook eens in een doos he.
t-is-om-te-gieren.jpg
Fsmxiwoensdag 12 maart 2014 @ 14:59
Jongens, geweldig nieuws!

velzOkv.png
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 15:18
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Zit je tenminste ook eens in een doos he.
:') :') :'_
KoningStomawoensdag 12 maart 2014 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:59 schreef Fsmxi het volgende:
Jongens, geweldig nieuws!

[ afbeelding ]
:')

Heeft vast iets met Titanfall te maken.
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:22
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:19 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

:')

Heeft vast iets met Titanfall te maken.
ZOU HET HE DENK JE ECHT JA?
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 15:23
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:59 schreef Fsmxi het volgende:
Jongens, geweldig nieuws!

[ afbeelding ]
Had het al gezien ja. Moest een beetje in mijn mond kotsen toen ik het zag.
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:28
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:23 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Had het al gezien ja. Moest een beetje in mijn mond kotsen toen ik het zag.
Haten op BO2 :') Haten op de KAP-40 :')
KoningStomawoensdag 12 maart 2014 @ 15:29
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

ZOU HET HE DENK JE ECHT JA?
HOU JE BEK
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:30
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:29 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

HOU JE BEK
NOU NOU RUSTIG MAAR HOOR NIKS AAN HET HANDJE
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 15:31
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haten op BO2 :') Haten op de KAP-40 :')
Ach man, ontzettende koorddansende gehaktbal. :')
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:33
quote:
6s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:31 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, ontzettende koorddansende gehaktbal. :')
Wat? Ga terug naar school mien jong, leer een vak en word net zo rijk als Stoma.
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 15:43
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat? Ga terug naar school mien jong, leer een vak en word net zo rijk als Stoma.
Jij bent zo'n hendrik he. :')
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:47
quote:
6s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:43 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jij bent zo'n hendrik he. :')
Hoezo? Als er iemand hier een droeftoeter van de bovenste plank is dan ben jij het altijd nog wel, zoon van een kale jakhals.
LitmanenAFCAwoensdag 12 maart 2014 @ 15:52
BO2 was nog wel tof soms
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:55
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:
BO2 was nog wel tof soms
Pipa only, en maar VSATs halen _O-
LitmanenAFCAwoensdag 12 maart 2014 @ 15:56
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pipa only, en maar VSATs halen _O-
Rijkelijk batta gegeven maar ook geraged en dat overkomt me niet vaak :')
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 15:57

zoveel waarheid.
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 15:57
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:56 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Rijkelijk batta gegeven maar ook geraged en dat overkomt me niet vaak :')
True that
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 16:03
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:
BO2 was nog wel tof soms
1390307363098.gif

Geen goeie COD meer geweest na MW2.
LitmanenAFCAwoensdag 12 maart 2014 @ 16:07

Werkt wel
LitmanenAFCAwoensdag 12 maart 2014 @ 16:08
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:03 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Geen goeie COD meer geweest na MW2.
Voor jou maakt het niet uit of COD goed of slecht is je gaat toch alleen maar dood
SoldMayorwoensdag 12 maart 2014 @ 16:09
quote:
Wat is je k/d? :')
LitmanenAFCAwoensdag 12 maart 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:09 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Wat is je k/d? :')
Zal eens kijken.

2.1 nu tegen pilots
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 16:26
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zal eens kijken.

2.1 nu tegen pilots
Steady. In de beta had ik denk ik 1.5 ofzo tegen pilots dus ik ga niet alleen maar dood.

Al kwam dat ook wel omdat ik in zo'n titan echt keihard rape op de een of andere manier. Als je dat schild goed gebruikt is dat zo teringsterk. _O_ Salvo raketten via dat schild terugschieten en daarna nog je eigen salvo ertegenaan beuken. :Y)
KoningStomawoensdag 12 maart 2014 @ 16:37
Ik zeg maar niet wat ik heb :')

En Titanfall _O_

iRnY4Occb5wuA.gif
Rossdalewoensdag 12 maart 2014 @ 16:39
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:37 schreef KoningStoma het volgende:
Ik zeg maar niet wat ik heb :')

Aimbot?
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 16:50
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:37 schreef KoningStoma het volgende:
Ik zeg maar niet wat ik heb :')

Modded controller?
Pixellwoensdag 12 maart 2014 @ 16:59
Pipas e]0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pipa only, en maar VSATs halen _O-
[/quote]

Pipas mijn favoriete wapen in cod!
PierreTTwoensdag 12 maart 2014 @ 17:07
quote:
1s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:59 schreef Pixell het volgende:

Pipas mijn favoriete wapen in cod!
Dat waren de tijden Natte! :D ^O^
Pixellwoensdag 12 maart 2014 @ 18:19
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 17:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat waren de tijden Natte! :D ^O^
Echt hè! Wanneer komt er weer een game uit waar we allemaal over kunnen gieren en brullen.
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 18:50
quote:
1s.gif Op woensdag 12 maart 2014 18:19 schreef Pixell het volgende:

[..]

Echt hè! Wanneer komt er weer een game uit waar we allemaal over kunnen gieren en brullen.
Niet, want de helft vindt de xbone kut en de andere helft zijn een stel mongolen.
Michhaswoensdag 12 maart 2014 @ 19:00
quote:
1s.gif Op woensdag 12 maart 2014 18:19 schreef Pixell het volgende:

[..]

Echt hè! Wanneer komt er weer een game uit waar we allemaal over kunnen gieren en brullen.
Patch 2.0 en Reaper of Souls. Je moet er bij zijn.
Nick-GizMowoensdag 12 maart 2014 @ 19:08
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Zit je tenminste ook eens in een doos he.
ik heet geen dj mystiq he :{w
Pixellwoensdag 12 maart 2014 @ 19:59
quote:
7s.gif Op woensdag 12 maart 2014 19:00 schreef Michhas het volgende:

[..]

Patch 2.0 en Reaper of Souls. Je moet er bij zijn.
Echt? Ik heb dat hele diablo 3 nooit zo tof gevonden...

Ik ga een spel toch niet 4x uitspelen om het hoogste niveau te halen!?

Is het beter geworden?
Michhaswoensdag 12 maart 2014 @ 22:17
quote:
1s.gif Op woensdag 12 maart 2014 19:59 schreef Pixell het volgende:

[..]

Echt? Ik heb dat hele diablo 3 nooit zo tof gevonden...

Ik ga een spel toch niet 4x uitspelen om het hoogste niveau te halen!?

Is het beter geworden?
Als je het spel 'uit wil spelen' heb je duidelijk de essentie van de game niet begrepen :P
Kutmanagerwoensdag 12 maart 2014 @ 22:34

FUCK YEAH HARD GAAN HELEMAAL KAPOT ONDER DE BAR ZUIPEN
Pixellwoensdag 12 maart 2014 @ 23:54
quote:
1s.gif Op woensdag 12 maart 2014 22:17 schreef Michhas het volgende:

[..]

Als je het spel 'uit wil spelen' heb je duidelijk de essentie van de game niet begrepen :P
Bij elke andere (mmo)rpg moet je tijd en moeite in je character stoppen om verder te komen in het spel, hier om alles nog een keer precies hetzelfde te doen.

Beetje meer content en een pvp modus was niet verkeerd geweest!
LitmanenAFCAdonderdag 13 maart 2014 @ 00:58
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 18:50 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Niet, want de helft vindt de xbone kut en de andere helft zijn een stel mongolen.
En toch vermaken we ons uitstekend ^O^
Nick-GizModonderdag 13 maart 2014 @ 01:25
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 18:50 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Niet, want de helft vindt de xbone kut en de andere helft zijn een stel mongolen.
het is wel duidelijk bij welke helft jij zit ^O^
Kutmanagerdonderdag 13 maart 2014 @ 03:46
Oh man, Titanfall. _O_ _O_ _O_

nu slapen.
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 08:42
Goedemorgen :W
Rossdaledonderdag 13 maart 2014 @ 09:07
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 01:25 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

het is wel duidelijk bij welke helft jij zit ^O^
Maanden lang de One lopen bashen en hem dan kopen. Lekker bezig hoor Nick :D
badboynovadonderdag 13 maart 2014 @ 09:12
quote:
3s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Maanden lang de One lopen bashen en hem dan kopen download . Lekker bezig hoor Nick :D
fix :P
Kutmanagerdonderdag 13 maart 2014 @ 11:54
Hey Piet, ik mag bij die kamer gaan kijken. *O*
LitmanenAFCAdonderdag 13 maart 2014 @ 12:35
Xbox One >>>>> Turkstation 4
Rossdaledonderdag 13 maart 2014 @ 13:33
quote:
6s.gif Op donderdag 13 maart 2014 11:54 schreef Kutmanager het volgende:
Hey Piet, ik mag bij die kamer gaan kijken. *O*
Fucking nice man! Ik hoop dat je hem krijgt!
Pixelldonderdag 13 maart 2014 @ 14:37
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 12:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Xbox One >>>>> Turkstation 4
Ekte rijke tata's kopen gewoon beiden..jwz
LitmanenAFCAdonderdag 13 maart 2014 @ 15:20
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 14:37 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ekte rijke tata's kopen gewoon beiden..jwz
Ja PS4 komt er ook wel maar niet nu anders staat er sowieso 1 stof te happen
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 15:39
quote:
6s.gif Op donderdag 13 maart 2014 11:54 schreef Kutmanager het volgende:
Hey Piet, ik mag bij die kamer gaan kijken. *O*
Nice man, zou heel mooi zijn!
badboynovadonderdag 13 maart 2014 @ 16:31
Wat knort mijn maagje.
Nick-GizModonderdag 13 maart 2014 @ 17:01
quote:
3s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Maanden lang de One lopen bashen en hem dan kopen. Lekker bezig hoor Nick :D
Ah, ga maar een paar quotes zoeken dan :P. Volgens mij zeik ik nog steeds over die games met gold?
Nick-GizModonderdag 13 maart 2014 @ 17:01
quote:
6s.gif Op donderdag 13 maart 2014 11:54 schreef Kutmanager het volgende:
Hey Piet, ik mag bij die kamer gaan kijken. *O*
Nog steeds in Leiden?
Dr.Pringlesdonderdag 13 maart 2014 @ 17:36
Ik wil van m'n ooto af.nl

wat een tering reclame. :')
Kutmanagerdonderdag 13 maart 2014 @ 17:52
quote:
3s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:33 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Fucking nice man! Ik hoop dat je hem krijgt!
quote:
1s.gif Op donderdag 13 maart 2014 15:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nice man, zou heel mooi zijn!
Krijg 'm sowieso, aangezien ik nu eerste in de rij sta. ;)

quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:01 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nog steeds in Leiden?
Delft ja.
Nick-GizModonderdag 13 maart 2014 @ 17:55
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[..]

Krijg 'm sowieso, aangezien ik nu eerste in de rij sta. ;)

[..]

Delft ja.
Dat was het ja _O-
Kutmanagerdonderdag 13 maart 2014 @ 18:00
titanfall is wel een dijk van een spel. _O_
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 19:08
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:55 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dat was het ja _O-
Ik zit in Leiden maar ik woon nog steeds vlakbij je, schatje O+
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 19:09
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


[..]

Krijg 'm sowieso, aangezien ik nu eerste in de rij sta. ;)

[..]

Delft ja.
Housewarming alles Wooooooow slow down Maurice!
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 19:10
quote:
Op donderdag 13 maart 2014 17:36 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik wil van m'n ooto af.nl

wat een tering reclame. :')
Zo, en niet zo'n beetje ook. Alhoewel die van Autototaalglas ook zwaar irritant is, met dat au au au au er zit een sterretje in mijn glas :')
Dr.Pringlesdonderdag 13 maart 2014 @ 20:52
quote:
1s.gif Op donderdag 13 maart 2014 19:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zo, en niet zo'n beetje ook. Alhoewel die van Autototaalglas ook zwaar irritant is, met dat au au au au er zit een sterretje in mijn glas :')
Volgens mij is dat echt een sjonnie, die dat ingesproken heeft.

Die van Autotaalglas heb ik gelukkig nog niet gehoord.
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 21:00
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 20:52 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Volgens mij is dat echt een sjonnie, die dat ingesproken heeft.

Die van Autotaalglas heb ik gelukkig nog niet gehoord.

The horror :X ;(
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 21:01
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:36 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik wil van m'n ooto af.nl

wat een tering reclame. :')
Rossdaledonderdag 13 maart 2014 @ 21:10
En dan niet de 1 uurs versie posten :(
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 21:18
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 21:10 schreef Rossdale het volgende:
En dan niet de 1 uurs versie posten :(
Dat is iets teveel _O-
Dr.Pringlesdonderdag 13 maart 2014 @ 21:24
quote:
Waarschijnlijk alleen nog in het zuiden op de radio. :P
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 21:25

:')

Vanaf 1.00
Pixelldonderdag 13 maart 2014 @ 23:50
quote:
Sowieso nederlandse commentaries :'(
PierreTTdonderdag 13 maart 2014 @ 23:50
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 23:50 schreef Pixell het volgende:

[..]

Sowieso nederlandse commentaries :'(
Om te huilen Bob, om te huilen :'(
Pixellvrijdag 14 maart 2014 @ 00:55
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 23:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Om te huilen Bob, om te huilen :'(
Tranen in mijn ogen :'( ben gewoon niet te troosten
Pixellvrijdag 14 maart 2014 @ 02:30
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 16:37 schreef KoningStoma het volgende:
Ik zeg maar niet wat ik heb :')

En Titanfall _O_

[ afbeelding ]
Ik wil het niet weten, kerel weer veelste hard goan! :D
Kutmanagervrijdag 14 maart 2014 @ 09:19
quote:
1s.gif Op donderdag 13 maart 2014 19:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Housewarming alles Wooooooow slow down Maurice!
Net de vorige bewoner gesproken. Kamer is in 2011 opgeleverd dus nog gloednieuw.

In dat monumentale pandje wittewel.
Kutmanagervrijdag 14 maart 2014 @ 09:21

Te vroeg voor deze muziek? :') Absoluut. :')
PierreTTvrijdag 14 maart 2014 @ 09:56
quote:
6s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:19 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Net de vorige bewoner gesproken. Kamer is in 2011 opgeleverd dus nog gloednieuw.

In dat monumentale pandje wittewel.
Mooi man, ik hoor het wel ^O^
PierreTTvrijdag 14 maart 2014 @ 09:57
quote:
6s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:21 schreef Kutmanager het volgende:

Te vroeg voor deze muziek? :') Absoluut. :')
Ik ga zo een weekend weg met 35 man, heb je nog suggesties voor wat nummers? _O-
Nick-GizMovrijdag 14 maart 2014 @ 10:45
quote:
1s.gif Op donderdag 13 maart 2014 19:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik zit in Leiden maar ik woon nog steeds vlakbij je, schatje O+
gelukkig O+
Nick-GizMovrijdag 14 maart 2014 @ 10:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik ga zo een weekend weg met 35 man, heb je nog suggesties voor wat nummers? _O-
Natuurlijk piet, maar je weet zelf dat het een hitje is


^O^
PierreTTvrijdag 14 maart 2014 @ 11:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 10:50 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Natuurlijk piet, maar je weet zelf dat het een hitje is


^O^
Heb ik al _O- _O- Staat al op de playlist _O-

Meer!
KneusTeunvrijdag 14 maart 2014 @ 12:09
Kutmanagervrijdag 14 maart 2014 @ 13:52
quote:
Wat is dit voor clip man. :') :') wtf
PierreTTvrijdag 14 maart 2014 @ 14:04
quote:
Oh, die knal ik er ook even bij ^O^
PierreTTvrijdag 14 maart 2014 @ 14:06
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 13:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wat is dit voor clip man. :') :') wtf
Haddaway ook net toegevoegd _O-
Kutmanagervrijdag 14 maart 2014 @ 17:05
http://www.spreadshirt.co(...)16619PA174X16Y101S61

Mooi product.
KoningStomavrijdag 14 maart 2014 @ 19:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 02:30 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ik wil het niet weten, kerel weer veelste hard goan! :D
Ja poe hee.

Crysis en Hawken hebben me goed voorbereid.
Kutmanagervrijdag 14 maart 2014 @ 19:44
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 19:15 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ja poe hee.

Crysis en Hawken hebben me goed voorbereid.
Nou, het is nou niet wat je zegt een moeilijk spel. :')
KoningStomavrijdag 14 maart 2014 @ 20:21
quote:
6s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 19:44 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nou, het is nou niet wat je zegt een moeilijk spel. :')
Klopt, maar er is wel een enorm verschil tussen goede en slechte spelers. Itt cod.
Kutmanagervrijdag 14 maart 2014 @ 20:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 20:21 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Klopt, maar er is wel een enorm verschil tussen goede en slechte spelers. Itt cod.
Jup, true. Maar dat gaat denk ik nog wel iets veranderen hoor. Ik denk dat sommige mensen zich minder snel aan de speelstijl aanpassen dan anderen, maar als iedereen zich aangepast heeft dan trekt dat nog wel bij.
Nick-GizMovrijdag 14 maart 2014 @ 21:51
Nu nog de vraag :

Is het volgende maand nog leuk?
LitmanenAFCAvrijdag 14 maart 2014 @ 22:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 21:51 schreef Nick-GizMo het volgende:
Nu nog de vraag :

Is het volgende maand nog leuk?
Maakt niet uit als ik het nu een maand veel speel is het die 60 euro al waard