abonnement Unibet Coolblue
  maandag 3 maart 2014 @ 22:06:14 #151
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  maandag 3 maart 2014 @ 23:09:05 #152
251975 kissaa
fka: kissa
pi_137366540
Het gaat goed met madam (niet) Je zou er bijna (bijna) medelijden mee krijgen :{
  maandag 3 maart 2014 @ 23:12:24 #153
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137366659
quote:
Wat een randdebielen.... |:(
Alsof zij wel het beste met Andrea voor hebben door psychische begeleiding op Bonaire voor haar te "eisen".
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Admin maandag 3 maart 2014 @ 23:54:43 #154
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137368208
Sorry hoor,maar ze wordt finaal met de grond gelijk gemaakt, ik vind het erg ver gaan.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 3 maart 2014 @ 23:59:54 #155
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137368377
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 23:12 schreef Leandra het volgende:
Wat een randdebielen.... |:(
Alsof zij wel het beste met Andrea voor hebben door psychische begeleiding op Bonaire voor haar te "eisen".
De regie moet hun verantwoording nemen ...
Okay, welke FOK!COSser zit hier achter?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137370194
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 23:54 schreef yvonne het volgende:
Sorry hoor,maar ze wordt finaal met de grond gelijk gemaakt, ik vind het erg ver gaan.
Eens. Iemand schreef in een post dat ze al verrot geboren was in de COS. Natuurlijk niet, er zal het nodige gebeurt zijn in haar en haar zus leven. Geen mens wordt verrot of kwaad geboren. Of het handig is Andrea bloot te stellen aan een RLS? Geen idee.
Ze lijkt verstrikt in een breinbroei.

Slecht mens? Nee, denk het niet. Wel een mens dat niet gelukkig kàn zijn, en dat zien we op de streams. Ze zit zo verstrikt in haar eigen gedachten, vanuit hààr eigen opgebouwde referentiekader.

Ik zou haar nooit tot mijn vriendenkring kunnen toelaten iig. Te veel gedoe. En die afwijzing krijgt ze in haar dagelijkse leven waarschijnlijk al meer dan dagelijks. :{
Ik vind zin en waarden in mijn leven en ik wens niet genezen te worden van mijzelf.
Schenk mij de waardigheid om me te ontmoeten zoals ik ben.
Erken dat wij beiden even vreemd voor elkaar zijn.
Dat mijn bestaansrecht niet zomaar een beschadigde versie is van die van jou.
  One tough cookie dinsdag 4 maart 2014 @ 03:10:15 #157
169210 liesje1979
pi_137370283
Nou, ik geloof niet dat ik iemand ben die haatdragend is of snel een hekel aan mensen heeft.
Om een voorbeeld te geven heb ik nog aan geen enkele bewoner een hekel gehad.
Maar bij Andrea begint het wel dat soort vormen aan te nemen nu. Geen haat, maar ook geen medelijden. En ja, ze is topshow en ik schakel regelmatig naar haar toe op de streams. Maar nee, Andrea is niet dom en hoeft absoluut niet tegen zichzelf in bescherming genomen te worden. Ze krijgt wat ze zaait en ze weet precies waar ze mee bezig is. Ze is immers actrice. E doktersassistent, en ga zo maar door.
Ik denk dat als er iemand daar tv ervaring heeft dat zij het is. Ze weet hoe het werkt en ze speelt de kaart van christelijk vals mens.
Negatieve aandacht is ook aandacht.
pi_137370717
Telegraaf di 04 mrt 2014, 05:30
Andrea’s dochter Sophia dankt Anton Veldkamp
’Naam eindelijk gezuiverd’
door Vanessa Bontje
AMSTERDAM -

Het onthullende verhaal van Anton Veldkamp (82), waarin de leugens van Utopia’s Andrea één voor één werden ontmaskerd, blijkt voor Sophia Deborah Bles een grote steun. De dochter van de fantasierijke SBS 6-kandidate deed eerder een boekje open over de verschrikkingen uit haar jeugd, die haar door haar moeder Andrea werden aangedaan. Maar lang niet iedereen geloofde haar. Sinds Anton Sophia’s verhaal onderschreef, heeft ze eindelijk rust. Walging en afschuw gingen, kort na de start van Utopia, door Sophia heen toen ze haar bloedeigen moeder op tv zag huilen om haar overleden stiefdochter Caroline Veldkamp, die ze haar ’verloren dochter’ noemde. „Maar ik ben haar enige échte kind en helemaal niet dood”, zei Sophia, die haar moeder in een ander programma eerder daadwerkelijk had horen zeggen dat Sophia overleden was. „Ik ben springlevend!”

Andrea’s dochter Sophia: „Ik wist nooit wat ik van mijn moeder kon verwachten.” Foto: Albert den Iseger
Anton Veldkamp (82): „Die vrouw heeft geen idee wat ’houden van’ betekent.”
Andrea (52) woonde tien jaar samen met Anton Veldkamp op Bonaire. Inmiddels ex Anton: „Nu pas zie ik hoe Andrea echt is.”

Andrea Tolson, die eerder was te zien in Vrouwenvleugel en meedeed aan Oh Oh Europa, heeft eindelijk de bekendheid gekregen waarop ze al jaren hoopt. Al zal de manier waaróp niet helemaal zijn hoe ze het zich had voorgesteld. Al vanaf het begin van Andrea haar deelname aan Utopia valt haar naam wekelijks, zo niet dagelijks doordat óf gedane zaken uit het verleden óf recente ontwikkelingen binnen Utopia de tongen losmaken.
Toneelspel

Zo was het meest recente staaltje toneelspel toen Andrea – nadat ze had vernomen dat Anton Veldkamp niet langer tegen haar leugens kon en haar aan de kant zette – een kalmeringsmiddel had rondgedeeld onder de andere inwoners. Die had ze, naast slaappillen, van de arts gekregen om rust te krijgen. „Het was geen valium”, beweerde Andrea glashard, „het was ibuprofen.” Maar inwoner Ruud zei: „Ik vind het vervelend om te zeggen, maar dat was het niet…” En Ruuds verhaal bleek te kloppen toen verpleegster Isabella begreep dat het spierverslappers waren…

Andrea werd daarop in allerijl in de regiekamer ontboden. Wat daar is gezegd, blijft tussen Andrea en de programmaleiding maar dat de kijkers en de Utopia-inwoners hier, opnieuw, een staaltje acteerwerk kregen voorgeschoteld, lijkt waarschijnlijk. En dat is precies waaraan Anton Veldkamp afgelopen week en al eerder dochter Sophia refereerden.

„Alle afleveringen van Utopia net teruggekeken”, schreef Sophia in januari op Facebook. „Ik sta echt zwaar te koken van woede. Ik kan netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile schijnheilige **** is. Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jouw bloedeigen kind? Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken en mij proberen te ontvoeren.”

Mensen die niet konden weten hoe slecht de verhoudingen tussen de twee zijn, waren op zijn zachtst gezegd verbaasd toen ze die tirade lazen.

Eenmaal bedaard, vertelde Sophia in weekblad Privé: „Ik was zeer gewenst. Maar toen ik drie was, wilde mijn moeder opeens scheiden.” Andrea verdween vervolgens compleet uit Sophia’s leven. Het enige contact dat er was, werd tot stand gebracht door een omgangsregeling. „Maar door de stemmingswisselingen van mijn moeder wilde ze me steeds minder zien en was ik vaker en vaker bij mijn vader”, vertelde Sophia. „Ze kon het mentaal niet meer aan. En ik vond het niet fijn bij haar, omdat ik nooit wist wat ik van haar kon verwachten.”

„In een minuut tijd sloeg haar humeur om en dan werd ze heel erg kwaad. Op het laatst was ik er alleen nog maar op zondag. Maar negen van de tien keer belde ze al na een paar uurtjes of mijn vader me weer wilde komen ophalen. Ook heeft ze me wel eens ’s avonds laat buiten de deur gezet. Ik liep daardoor een jeugdtrauma op en functioneerde niet meer op school. Tot en met mijn achttiende liep ik bij een kinderpsycholoog.”
Afwezigheid

Toen Sophia twaalf jaar oud was, dook Andrea – die toen inmiddels met haar liefde Anton Veldkamp op Bonaire woonde – na jaren van totale afwezigheid opeens weer op. „Ze trachtte me op te eisen bij de kinderrechter”, vertelde Sophia. „Bij de eerste zitting heeft ze alles gelogen. Onder meer dat ze in Amsterdam woonde en daar een kamertje voor me had. Niets van waar, ze woonde op Bonaire en wilde daar blijven. Met mij.”

Hoeveel hout de woorden van Sophia sneden, bleek pas toen Anton Veldkamp besloot zijn eerdere geliefde niet langer de hand boven het hoofd te houden. „Ik kan dit niet langer in stand houden”, zei de vroegere fotograaf van De Telegraaf, die met de wirwar van verzinsels van de vrouw met wie hij tien jaar samen was niet langer meer kon leven. „Ze zou bij me terugkomen, dat heeft ze me liggend en biddend in mijn armen beloofd. Maar ze kwam niet. En ik maar wachten. Nu pas zie ik hoe Andrea echt is. Die vrouw heeft geen idee wat ’houden van’ betekent.”
Waarheid

Over Sophia zei hij: „Ik weet het. Ik heb Andrea aanvankelijk verdedigd, maar de waarheid is dat Sophia’s verhaal klopt. Andrea heeft aan veel mensen, zelfs tegen de psycholoog van haar dochter, leugens verteld om er zelf beter uit te komen. En het is waar dat ze dat meisje maar meesleepte van hot naar her. Andrea liet haar uiteindelijk inderdaad ook helemaal los, maar wilde op een zeker moment de zorg over Sophia. Ja, dat werkt natuurlijk niet zo. Als je je kind ongeveer vanaf haar vijfde helemaal niet meer wilt zien, kun je niet verwachten dat het hart van Sophia nog openstaat voor haar.”

Voor Sophia blijken Antons woorden waardevol. „Sinds ze haar verhaal deed, is Sophia door een hel gegaan”, vertelt haar vader Eddy Bles. „Ik voer nu het woord voor haar, want er is te veel gebeurd met mijn dochter en daartegen wil ik haar vanaf nu beschermen. Lang niet iedereen geloofde Sophia, maar nu haar verhaal is onderschreven door Anton, valt een enorme last van onze schouders. Het voelt als rehabilitatie en daardoor is er weer rust gekomen voor Sophia. Eindelijk is haar naam gezuiverd. Vanaf nu willen Sophia en ik weer doorgaan met ons leven. Net zoals we dat voor Andrea’s deelname aan Utopia ook al járen zonder haar deden…”
pi_137371414
Ik vraag me af in hoeverre Talpa op de hoogte was van het verleden van Andrea en het feit dat ze in een soort van waan leeft met een heel andere beleving van de realiteit.
Zoiets zet je toch niet in een RLS? Tuurlijk wilden ze geen doorsnee mensen, maar dit is wel een erg complex persoon.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  † In Memoriam † dinsdag 4 maart 2014 @ 08:48:53 #160
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137371738
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 08:22 schreef Injetta het volgende:
Ik vraag me af in hoeverre Talpa op de hoogte was van het verleden van Andrea en het feit dat ze in een soort van waan leeft met een heel andere beleving van de realiteit.
Zoiets zet je toch niet in een RLS? Tuurlijk wilden ze geen doorsnee mensen, maar dit is wel een erg complex persoon.
Dat moet toch allemaal niet zo moeilijk te achterhalen zijn geweest.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 09:37:46 #161
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137372516
Als je op de FB van Anton leest dat hij in november bij de afscheidsdienst voor John de Mol Sr was, en daar een hoop bekenden is tegengekomen, dan ik wel wat ideeën over hoe Andrea door de casting is gekomen.

Ik denk alleen dat Andrea geen idee had hoe dit soort series op internet leven, en je dus geen dingen verborgen kunt houden, nee, ook niet als je partner John de Mol zelf kent en nog heel veel connecties bij de Telegraaf heeft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 09:51:51 #162
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137372788
Ik geloof ook niet dat Andrea zo gehaaid is. En een paar (edel)figuratierollej maakt je nog geen actrice.
Ik denk dat ze een erg verwarde geest heeft en in Utopia, waar elke beweging onder de loep ligt en elke ogenschijnlijke beweging massaal wordt verketterd, kan ze die verwardheid nergens achter verbergen en wordt op elk slakje kilo's zout gelegd.

'Ze heeft oorbellen in' wordt binnen een paar posts 'Ze heeft gestolen oorbellen in' en zowat iedereen neemt die nonsens vervolgens voor waar aan.
Alles wordt uitvergroot en aangedikt en de beschuldigingen en scheldpartijen nemen af en toe groteske vormen aan.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137373806
Anton is dus ook niet faire komt nu pas met de waarheid volgens hem over haar dochter.. Hypocriet dus
Family : We may not have it all togheter, but together we have it all..
Geluk is tevreden zijn met jezelf. zonder goedkeuring van een ander
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:40:28 #164
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137373857
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:38 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:
Anton is dus ook niet faire komt nu pas met de waarheid volgens hem over haar dochter.. Hypocriet dus
Nee, gehersenspoeld 8)7 ....
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:41:22 #165
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137373878
Alweer opgelost.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:42:25 #166
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_137373905
Ik kan erg genieten van de Andrea-show. Ik hoop voor haar dat ze na Utopia nog een redelijk normaal leven kan leiden.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_137373938
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:40 schreef Lousje_88 het volgende:

[..]

Nee, gehersenspoeld 8)7 ....
En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Family : We may not have it all togheter, but together we have it all..
Geluk is tevreden zijn met jezelf. zonder goedkeuring van een ander
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:44:56 #168
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_137373961
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:43 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:

[..]

En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Helemaal mee eens.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:49:51 #169
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374064
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 08:22 schreef Injetta het volgende:
Ik vraag me af in hoeverre Talpa op de hoogte was van het verleden van Andrea en het feit dat ze in een soort van waan leeft met een heel andere beleving van de realiteit.
Zoiets zet je toch niet in een RLS? Tuurlijk wilden ze geen doorsnee mensen, maar dit is wel een erg complex persoon.
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 09:51 schreef Copycat het volgende:
Ik geloof ook niet dat Andrea zo gehaaid is. En een paar (edel)figuratierollej maakt je nog geen actrice.
Ik denk dat ze een erg verwarde geest heeft en in Utopia, waar elke beweging onder de loep ligt en elke ogenschijnlijke beweging massaal wordt verketterd, kan ze die verwardheid nergens achter verbergen en wordt op elk slakje kilo's zout gelegd.

'Ze heeft oorbellen in' wordt binnen een paar posts 'Ze heeft gestolen oorbellen in' en zowat iedereen neemt die nonsens vervolgens voor waar aan.
Alles wordt uitvergroot en aangedikt en de beschuldigingen en scheldpartijen nemen af en toe groteske vormen aan.
Hebben jullie Andrea in Oh Oh Europa gezien?? 8)7
Ze was daar simpel gezegt nog dommer en zweveriger dan dat ze nu is..!!
Dit hebben JdM en z'n Crew ABSOLUUT niet over het hoofd KUNNEN zien.....


Ze is samen met Billy en Rienk de reden voor de vraag 'Complete Chaos of Ultiem geluk..
Het antwoord op die vraag hangt af van het 'zweefgehalte'..
Ze hadden allemaal zulke mensen als Billy, Rienk en Andrea erin moeten stoppen voor geluk, nu krijg je chaos.. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door Lousje_88 op 04-03-2014 11:12:58 ]
Waarom..?? Daarom..!!
pi_137374090
Ik denk persoonlijk dat haar dochter blij moet zijn dat ze uit haar leven is gestapt.
Andrea is duidelijk niet in orde .stel dat ze koste wat koste dat kind bij haar had gehouden.dan was ze nu waarschijnlijk heel wat meer beschadigd geweest. Want dat gedrag van andrea komt niet uit de lucht vallen.
En die anton bewerkt ze nu gewoon met haar drama gedoe. En maar roepen ik had naar anton moeten luisteren.
En wat doet ze nu gedraagd zich naar hoe hij gezecht had te doen .de moeder spelen etc.
Die staad dalijk gewoon weer voor de deur en anton weet dat omdat het vast de eerste keer niet is.
Die man is helemaal op leeg .en nu ze tyd weg is ziet hij wat anderen allang zagen.
Las onder een artikel meerdere faceboek reacties van mensen die op bonaire wonen en die waren niet al te best.
Maar eigenlijk is het ondanks alles best sneu ze is gewoon geestelijk ziek en uit ervaring weet ik dat die mensen zelf het probleem niet kunnen willen zien.
Als ik die dochter was zou ik haar vergeven voor mijn eigen gemoeds rust en verder gaan zonder weer contact.
Want ze kan erop wachten dat dan met zekerheid haar hele wereld op zijn kop komt te staan.
I know the voices in my head aren't real..... but sometimes their ideas are just absolutely awesome.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:51:39 #171
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137374112
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:49 schreef Lousje_88 het volgende:

Hebben jullie Andrea in Oh Oh Europa gezien?? 8)7
Ze was daar simpel gezegt nog dommer en zweveriger dan dat ze nu is..!!
Dit hebben JdM en z'n Crew ABSOLUUT niet over het hoofd KUNNEN zien.....
Ze is samen met Billy en Rienk de reden voor de vraag 'Complete Chaos of Ultiem geluk..
Het antwoord op die vraag hangt af van het 'zweefgehalte'..
Ze hadden allemaal zulke mensen als Billy, Rienk en Andrea erin moeten stoppen voor geluk, nu krijg je chaos.. :+
Zet ik 'm toch maar weer neer ... Wat heeft dit met mijn post te maken?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:52:04 #172
374672 ddww
s-lik :P
pi_137374126
Andrea is de ultieme expert in het bewerken en uitbuiten van gevoelens en emoties. Hier en daar een feitje verdraaien, dusdanig overtuigend dat ze het zelf gelooft (waarmee het dus geen liegen is *in haar beleving* ).

Ze weet zelf elke keer in een soort van slachtoffer-rol te verschijnen, waarbij ze ook nog een keer de ander een soort van schuldgevoel weet aan te praten. Door vervolgens haar (gespeelde) emotie in het spel te gooien, krijgt ze voor elkaar dat 'de ander' voor haar gaat vliegen...
Anton heeft nu, door Utopia, gezien dat ze zo in elkaar steekt (iets wat hij altijd al wel vermoedde, maar voor zichzelf niet wilde/durfde bevestigen vanwege extreem drama-risico).

Andrea is voor iedereen nu door de mand gevallen, behalve voor haarzelf (en voor Charlotte: voordat die eencellige varkenshersen iets doorheeft, is het waarschijnlijk al tot compost verwerkt).
verhip, een signature!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:56:57 #173
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374248
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:42 schreef UtopiaVolger het volgende:
Ik kan erg genieten van de Andrea-show. Ik hoop voor haar dat ze na Utopia nog een redelijk normaal leven kan leiden.
Ze zal zich compleet thuisvoelen tussen al die aandachtschenkers (voor haar betekend iedereen die iets zegt tegen of over haar niets meer en minder) en ik ben bang dat er misschien wel een mongool rondloopt, die net zo gek is als JdM op het moment dat ie Utopia bedacht, die wel een 1 of ander tv-programmatje in haar ziet..... Dat zendervullende paranormale-meuk was voor iemand op ook een gat in de markt, het zou me niets verbazen... 8)7
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:58:31 #174
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_137374279
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:56 schreef Lousje_88 het volgende:

[..]

Ze zal zich compleet thuisvoelen tussen al die aandachtschenkers (voor haar betekend iedereen die iets zegt tegen of over haar niets meer en minder) en ik ben bang dat er misschien wel een mongool rondloopt, die net zo gek is als JdM op het moment dat ie Utopia bedacht, die wel een 1 of ander tv-programmatje in haar ziet..... Dat zendervullende paranormale-meuk was voor iemand op ook een gat in de markt, het zou me niets verbazen... 8)7
Andrea presentatrice van Bonje met de buren. _O- _O_ *O*
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:04:17 #175
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374437
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:43 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:

[..]

En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Kan ik me ook zeker in vinden...
Soms leven mensen op een bepaald moment van hun bestaan liever in een illusie.. 8)7
Beroep zegt vaak niets over iemand, daarnaast ken ik Anton niet, maar ze is best goed in wie ze is!! 80% van de bewoners trapt erin en ze weet precies hoe en waar ze in mee moet gaan en manipuleert ze de hele boel bijelkaar.. Het zal me niets verbazen als JdM het niet door heeft gehad, of juist wél.. ;) :+
Waarom..?? Daarom..!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')