Gebanned vanwege Hexagon / libertariërtopic? Ik denk dat na een unban, de banner in kwestie met een flinke bos bloemen moet komen willen we'm hier dan terug zienquote:
bans worden niet besproken op het forumquote:Op dinsdag 22 oktober 2013 18:38 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Gebanned vanwege Hexagon / libertariërtopic? Ik denk dat na een unban, de banner in kwestie met een flinke bos bloemen moet komen willen we'm hier dan terug zien
Waar wel dan?quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 18:41 schreef Mirjam het volgende:
[..]
bans worden niet besproken op het forum
'Op het forum' suggereert dat Vroeger was daar toch een speciaal FB-topic voor?quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 18:42 schreef Mirjam het volgende:
[..]
nergens, waarom zou dat wel het geval zijn?
Volgens mij is het zure room die gaat schiften bij verhitting. Dat moet je vervangen door creme fraiche.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 13:41 schreef madeliefff het volgende:
heej gebruiken jullie eigenlijk wel eens slagroom in een taart die in de oven gaat? ze zeggen dat t kan gaan schiften en je beter creme fraiche kunt gebruiken. Toch heb ik het laatst gedaan en niks gemerkt ervan.. vandaar mijn vraag.
Ja. Slagroom en creme fraiche kan je verhitten zonder dat het gaat schiften. Zure room niet. Het staat ook op het potje van zure room.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 13:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Volgens mij is het zure room die gaat schiften bij verhitting. Dat moet je vervangen door creme fraiche.
Dat 'opbollen' hoe kun je dat het allerbest doen? Ik heb vaak dat het sneller toch een soort turks brood vorm wordtquote:Op vrijdag 25 oktober 2013 13:40 schreef MaximusTG het volgende:
Neem eens een kijk in het broodbaktopic! Maar voor wat jij nu wil bakken; je moet het soort harde korst hebben dat stokbroden vaak hebben. Bv dit recept:http://uitdekeukenvanarde(...)stokbrood-2.html?m=1
Of google even naar het no knead recept (filmpje) van Vincent Talleu (gekke Fransoos).
En dan dus bij dat eerste recept goed opbollen ipv stokbrood van maken.
Als er iemand weet of iets rijp is is het Piet wel en anders weet ie wel dingen om het rijpingsproces te versnellen.. in de zon leggen of een banaantje erbij bijv.quote:
Het kan ook met knikkers of kiezelstenen. Couscous lijkt me niet zwaar genoeg.quote:Op vrijdag 1 november 2013 16:39 schreef PluisigNijntje het volgende:
Even een heel stom vraagje: ik moet zo een bodem blind bakken, maar heb geen bonen meer in huis. Met rijst vind ik zonde, maar ik heb nog wel een half pak couscous staan die niet lekker was. Kan het toevallig ook met couscous of vliegt de boel dan in de fik oid?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |